Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 25. august 2006

Feltet.dk korte - 25. august 2006

25. august 2006 00:090


- DM holdløb: Mermaid sejrede sikkert
- Thor Hushovd: Godt med Petacchi tilbage
- Team CSC: Alm. Brand vil have gode forklaringer
- José Azevedo: Forlader Discovery Channel
- Vuelta a España: Koldo Gil udelukket
- GP Plouay: Bennati gør comeback efter Touren
- U23 DM: Succesen for Herning skal gentages
- Michael Sandstød: Bag mikrofonen
- George Hincapie: Trofæ endte på værtshus
- Jeannie Longo: 52’ nationale titel
- Nicolas Roche: Skifter til C.A. fra næste sæson
- Frank Vandenbroucke: Kører løb i Italien under falsk navn
- Mario Cipollini: Jeg kender ikke Fuentes
- Vuelta a España: Trøjerne
- Vuelta a España: Alle 189 ryttere til start
- Jan Ullrich: Sagsanlæg fra Werner Franke
- Vinokourov: Satser på Vuelta og VM
- Auktion: Køb en cykel til 10.000 kr - spar 1.995 kr!
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!
- Manager: Sidste chance for at sætte et hold i Vuelta spillet!


De korte nyheder opdateres løbende


DM holdløb: Mermaid sejrede sikkert


Ikke overraskende var det Team Mermaid, der fredag aften kunne trække sig sejrrigt ud af DM holdløbet for kvinder. Det danske hold, Team Mermaid, vandt sikkert med over 1 minut ned til de nærmeste forfølgere. Lige så sikkert, som Team Mermaid vandt guld, vandt Team Odense Energi sølv, imens Esbjerg CR tog sig af guldet.

I Ungdomsklassen vandt Hobro guld foran Roskilde og Odder, imens CK Fix vandt guld i Ældste foran Ordrup CC og HFCK. I Mellemste var det Roskilde CR, som tog sig af guldet foran Silkeborg IF og Randers CK. I Yngste var det derimod igen CK Fix, som stod øverst på podiet foran Silkeborg IF og Amager CR.


Klasse: DM i holdløb for Damer
1 Team Mermaid 0.40,24
2 Team Odense Energi 0.41,50
3 Esbjerg CR 0.43,32
4 Team Mermaid 0.45,14
5 Politiets CA 0.45,48
6 Team Odense Energi 0.46,35

Klasse: Ungdom holdløb
1 Hobro CK38 0.28,01
2 Roskilde CR 0.28,16
3 Odder CK 0.29,07
4 Amager CR 0.30,01
5 Aalborg CR 0.30,03
6 Viborg Cycling 0.30,14
7 Vejle CK 0.30,17
8 Ordrup CC 0.30,24

Klasse: Ældste holdløb
1 CK Fix 0.25,07
2 Ordrup CC 0.25,28
3 HFCK 0.25,38
4 Varde CK 0.25,59
5 Odder CK 0.26,19
6 Horsens AC 0.26,26
7 Vejle CK 0.26,43
8 Silkeborg IF 0.26,49
9 Amager CR 0.26,55
10 Silkeborg IF 0.27,19
11 Ordrup CC 0.27,38
12 Herning CK 0.28,21
13 Viborg Cycling 0.28,26
14 CK Arhus 0.28,43
15 HFCK 0.29,12
16 Roskilde CR 0.31,22

Klasse: Mellemste holdløb
1 Roskilde CR 0.24,15
2 Silkeborg IF 0.24,28
3 Randers CK10 0.24,37
4 Amager CR 0.24,38
5 Odder CK 0.25,07
6 ABC 0.25,13
7 Skive CK 0.25,17
8 Herning CK 0.25,47
9 Silkeborg IF 0.26,14
10 Herning CK 0.26,21
11 Vejen BC 0.26,31
12 CK Fix 0.27,20
13 ABC 0.27,27
14 Hillerød CK 0.28,22
15 Odder CK 0.28,44

Klasse: Yngste holdløb
1 CK Fix 0.21,46
2 Silkeborg IF 0.22,48
3 Amager CR 0.22,58
4 Herning CK 0.25,37

Tilbage til toppenThor Hushovd: Godt med Petacchi tilbage


Den dobbelte etape vinder i årets Tour de France, Thor Hushovd, udtaler til den norske avis, Verdens Gang, at han er glad for at Alessandro Petacchi er tilbage til Vueltaen. ”Det er meget jævnt blandt de bedste sprintere, men jeg vurderer, at Petacchi er den bedste.”

Alligevel tror nordmanden på, at han kan slå Petacchi mand mod mand. ”Han er ikke umulig at slå, hvilket jeg også har bevist tidligere. Det gælder bare om at være vandvittig stærk og finde det rigtige hjul.”

Derudover er Hushovd heller ikke sikker på, at Petacchi grundet sin skade, er i topform når løbet starter i morgen.

Tilbage til toppenTeam CSC: Alm. Brand vil have gode forklaringer


Hvis der stadigvæk i den kommende sæson skal stå Alm. Brand på bukserne af Team CSC, så kræver det, at Manager Bjarne Riis kommer op med nogle gode forklaringer.

”Jeg vil sige det på den måde, at vi skal have nogle særdeles gode forklaringer fra Bjarne Riis, hvis vi skal forlænge vores sponsorat. Vi har tillid til, at Bjarne Riis nu sætter alle kræfter ind på at sikre, at holdet er 100 procent rent fremover. Men Riis skal overbevise os om, at de konkrete foranstaltninger, han træffer, er tilstrækkelige til, at vi fremover undgår situationer som dem, vi har oplevet på det seneste”, udtaler Alm. Brands viceadministrerende direktør, Henrik Nordam i dag til Politiken.

Hos Team CSC fastholder pressechef, Brian Nygaard, at man har en god dialog med sine sponsorer, ”Vi er i gang med at præsentere sponsorerne for en række nye initiativer, der gerne skulle hjælpe både Team CSC og resten af cykelsporten. Og umiddelbart virker det, som om alle bakker op om det”, siger Brian Nygaard til den danske avis.

Tilbage til toppenJosé Azevedo: Forlader Discovery Channel


Efter tre år hos Discovery Channel vælger José Azevedo nu at søge nye græsgange. Det oplyser hans amerikanske hold. Den 32-årige portugiser besluttede at opgive det sidste år af sin kontrakt, så han i stedet kunne køre løb i Portugal og dermed være i stand til at tilbringe mere tid sammen med sin familie. Næste år vil Azevedo tørne ud for det nye portugisiske hold, Benfica.

Azevedo havde nogle succesrige år hos først US Postal og siden Discovery, der blandt andet indbragte ham en samlet femteplads i 2004-udgaven af Tour de France. Den portugisiske bjergrytter sluttede på en samlet 19. plads i årets Tour de France, som den bedste Discovery-rytter.

”Det var en svær beslutning. Discovery Channel er det bedste hold i verden - det er enhver rytters drøm. Men jeg har vendt det med min familie, og jeg er tilfreds med mit valg,” siger José Azevedo.

”Vi påskønner Josés hårde arbejde og pligttroskab for holdet de sidste tre år. Han har medvirket meget til holdets succes, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke i hans nye tilværelse,” siger manager Johan Bruyneel.

Roger Hammond stopper også hos Discovery efter denne sæson, men han har endnu ikke offentliggjort, hvor han fortsætter sin karriere. Discovery vil i den kommende tid uden tvivl kigge efter nye ryttere til deres 2007-hold, der allerede er blevet forstærket med Levi Leipheimer, Sergio Paulinho og Tomas Vaitkus.

Tilbage til toppenVuelta a España: Koldo Gil udelukket


Allerede inden Vuelta a España går i gang, er den første rytter blevet udelukket. Spanske Koldo Gil kommer ikke til start, da han mistænkes for at være indblandet i den spanske dopingefterforskning, kendt som 'Operacion Puerto'. 25-årige Gils navn figurerer på en liste over ryttere, der angiveligt er involveret i efterforskningen. Det er dog ikke løbsledelsen, men derimod Gils eget hold, Saunier Duval-Prodir, der har valgt at han ikke skal deltage i det spanske etapeløb.

Efter i juni at have offentliggjort en liste over ryttere, der muligvis er involveret i den spanske Fuentes-skandale, har UCI i denne uge sendt en revideret liste rundt til de 21 hold, der i morgen stiller til start i Vueltaen.

”Vi har ikke modtaget noget kommuniké fra UCI, der forhindrer Gil i at stille til start. Faktisk er han ikke officielt involveret, men vi vil ikke tage chancer og risikere, at han pludselig bliver nødt til at udgå under løbet på grund af et problem, der ikke er vores. Dette skete alt sammen, da han kørte for et andet hold, nemlig Liberty Seguros,” siger manager Joxean Fernandez Matxin til den spanske sportsavis, AS.

Tilbage til toppenGP Plouay: Bennati gør comeback efter Touren


Lampre-Fondital's har udtaget holdet til søndagens ProTour løb GP Plouay. Holdet stiller med Alessandro Ballan, Daniele Bennati, Matteo Bono, Paolo Fornaciari, Daniele Righi, Mauro Santambrogio og Patxi Vila.

Sportsdirektør Maurizio Piovani har igen Ballan til rådighed i et stort endagsløb. I Eneco Tour viste han god form og sluttede som nummer 7 samlet. Bennati gør comeback efter sit styrt i Tour de France.

"Holdet har gode kvaliteter og kan lave et godt resultat i dette løb”, forklarer Piovani og fortsætter: ”Ballan laver fremskrift i hver eneste løb, som han stiller til start i, men også Bennati bliver spændende at følge, efter han er kommet tilbage efter sin skade.

Tilbage til toppenU23 DM: Succesen for Herning skal gentages


Team Herning Elites ryttere under 23 år skal i den kommende weekend køre om de danske U23 mesterskaber. Sidste års mesterskab var ren og skær succes for Herning Cykle Klub. Med guld og sølv i enkelstarten og med en sølvmedalje ved samlestarten var Team Herning Elite klart det mest succesfulde hold i 2005.

”Det bliver svært at leve op til sidste års succes, men muligheden er der helt klar til stede. Vi har den forsvarende mester Martin Mortensen med igen, det er sidste år, han kører U23, og han har helt klart chancen for at genvinde mesterskabet. Michael Færk er også et meget godt bud på en medaljeplacering, men der er ingen tvivl om at den største favorit til mesterskaberne er Alex Rasmussen fra Odense”, det vurderer klubbens sportschef Frank Hyldgaard.

Der er dog en håndfuld ryttere, der realistisk skal kæmpe om medajlerne. Udover de 3 nævnte, så er Andre Steensen fra Glud & Marstrand, Casper Jørgensen fra Odense Energi også blandt favoritterne, mens Team Herning Elites Christian Knørr må regnes for en meget seriøs outsider.

”Der er ingen tvivl om at Knørr nok ikke har været bedre kørende i år, end han er lige nu. Det gør, at han godt kan gå hen og overraske på den tekniske rute ved Vejen, så jeg vil ikke blive overrasket hvis han køre et topresultat hjem”, siger Frank Hyldgaard. Udover Mortensen, Færk og Knørr så Simon Jul med på den 27 kilometer lange enkelstart, som køres fredag aften.

Søndag afvikles U23 mesterskaberne i samlestart, som kan følges her på Feltet.dk. Her skal rytterne ud på en hård rute, der blandt andet føre dem omkring bakkerne ved Egtved. Her bliver Herning holdet suppleret af Toke Grøn. Løbet er på forhånd meget åbent, og det er svært at pege på nogen top favorit. Både Team GLS, Team Odense Energi, Glud & Marstrand Horsens, Team Designa Køkken og Team Herning Elite stiller med stærke hold, og alle hold har rytteren der kan sætte trumf på søndag eftermiddag og blive kåret som U23 mester 2006.

”Vi kører efter at komme på skamlen, ligesom sidste år hvor Martin vandt sølv. Løbet er meget åbent og uforudsigeligt i år, men vi har helt sikkert muligheden for at blande os i top striden. Vi har nogle top motiverede ryttere, som er klar på opgaven, så det blive spændende at se om, det er os, der skal have den eftertragtede dannebrogstrøje med hjem”, beretter Frank Hyldgaard fra Herning lejren.

Det er ikke kun U23 ryttere, der skal kører om DM-titler i år. Drenge-, pige-, og ungdomsryttere skal også køre om DM medajler i Vejen. Fredag afvikles holdløb, lørdag køres enkelstart og ligesom hos U23 rytterne skal samlestarts løbene køres søndag. Herning Cykle Klub stiller op i stærkeste opstilling med ikke mindre end 31 ryttere til start.

Husk du kan følge U23 linjeløbet på Feltet.dk!

Tilbage til toppenMichael Sandstød: Bag mikrofonen


Den tidligere temporytter er en medrivende kommentator med stor indsigt i cykelsporten. Det får publikum glæde af, når han speaker Grand Prix Aalborg fredag den 1. september.

38-årige Michael Sandstød stoppede cykelkarrieren i 2004, men han har ikke droppet sin begejstring for sporten. Den begejstring har han flere gange vist, at han forstår at give videre til sit publikum. Netop den evne skal til for at være en god speaker.

”Sandstød var som rytter altid den, som kæmpede til det sidste. På samme vis er han en engageret speaker, der har blik for kraften og saften i cykelsporten. Han er forfriskende anderledes, og vi ser frem til at høre ham i Aalborg”, siger Jesper Tikiøb, Concept, der arrangerer Grand Prix Aalborg.

Michael Sandstød har blandt andet vist sine evner under Tour de France som cykelekspert i DR1’s AftenTour. Som cykelrytter var han en af Danmarks bedste temporyttere, og enkeltstarten var hans speciale. I den disciplin var han urørlig i mange år i træk. Fra 1997 til 2004 var han dansk mester i enkeltstart hele seks gange.

Michael Sandstød har kun kørt for danske hold, Team Chicky World, Team Home Jack&Jones, Team MemoryCard Jack&Jones og Team CSC. Foruden sejrene i enkeltstart blev Michael Sandstød dansk mester på landevej i 2002, og han vandt Fire dage ved Dunkerque (1999), Tour de l’Oise (2000,2002), Grand Prix Århus (2001), Grand Prix Midtbank (1999, 2000) og Fyn Rundt i 1996. Michael Sandstød var udsat for et meget alvorligt styrt under Tour de France i 2002, og også sæsonen 2003 blev skæmmet af skader. Han kom aldrig for alvor tilbage, men det blev dog til et flot mesterskab i enkeltstart i 2004, inden han trak sig tilbage.

Tilbage til toppenGeorge Hincapie: Trofæ endte på værtshus


Det er nok ingen hemmelighed for de fleste, at amerikanske George Hincapie var slemt utilfreds med sin 2. plads i klassementet i den netop overståede Eneco Tour. Men helt nøjagtig hvor utilfreds han var, fik den hollandske journalist Willem Boverhof fra Zwolle at se, da en af Discovery Channel holdets soigneurs ganske enkelt smed trofæet ud af et vindue i bussen på parkeringspladsen i Ans, fortæller De Telegraaf.

Willem Boverhof reddede trofæet og tog det med hjem. Her forærede han det til ejeren af sit stamværtshus, hvor det nu er opstillet

Tilbage til toppenJeannie Longo: 52’ nationale titel


“Sisters are doing it for themselves” - som Annie Lennox sang i 90’erne - er sikkert en af de sange, der ligger på Jeannie Longo Ciprellis iPod, når hun i en alder af 47 år æder landevejene op under den daglige træning.

I hvert fald kom hun først over stregen i pointløbet ved de franske banemesterskaber i Hyeres i går og vandt dermed sin - hold nu fast - nationale titel nr. 52.

For et par måneder siden vandt hun ligeledes den franske titel i enkeltstart.

Tilbage til toppenNicolas Roche: Skifter til C.A. fra næste sæson


Den lovende irske rytter, Nicolas Roche, skifter til Crédit Agricole fra starten af næste sæson, hvor han har underskrevet en to-årig kontrakt. Det 22-årige talent, der kører på andet år hos Cofidis, har haft en udmærket sæson, og blev blandt andet nummer fire ved både de irske mesterskaber og i Paris - Corrèze.

Cofidis-rytteren - søn af navnkundige Stephen Roche, der vandt Tour de France i 1987 - deltager i søndagens Pro Tour-løb, GP Ouest France i Plouay. Han er også på Cofidis’ hold til Tour de l’Avenir, der finder sted fra den 31. august til den 9. september.

Tilbage til toppenFrank Vandenbroucke: Kører løb i Italien under falsk navn


Iflg. gårsdagens udgave af den italienske avis Gazzetta dello Sport er belgiske Frank Vandenbroucke, der for ikke så længe siden blev fyret på meget gråt papir fra Unibet.com, blevet spottet i færd med at køre amatørløb i Italien.

Vandenbroucke kørte i 28-32 års kategorien og drejede fra på en sidevej ca. en kilometer før mål i løbet i går, men ikke før fotografen fra Gazzetta dello Sport havde nået at trykke på udløseren. Avisen fandt senere ud af, at hans licens var udstedt under navnet Francesco Del Ponte, og det indklæbede foto var af - Tom Boonen.

Tilbage til toppenMario Cipollini: Jeg kender ikke Fuentes


Efter at rygter i Italien har kædet den tidligere sprinterkonge, Mario Cipollini, sammen med den spanske dopingsag omkring Eufermiano Fuentes tager ‘Løvernes konge’ nu til genmæle.

Cipollini afviser alle forlydender om en kontakt mellem ham selv og den spanske læge, der står som en af de hovedmistænkte i Operacion Puerto. "Jeg kender ikke lægen Fuentes og har ikke været blandt hans kunder i 2002. Det er en absurd påstand," siger han ifølge den italienske avis, Gazetta dello Sport, og forbeholder sig ret til via sine advokater at tage retslige skridt mod enhver, som forsøger at ødelægge hans image.

Tilbage til toppenVuelta a España: Trøjerne


Her finder du en oversigt over de trøjer, som der kæmpes om i løbet af de næste tre ugers cykelløb igennem Spanien:

Den gyldne trøje:
Den førende rytter i det samlede klassement kører i løbets ‘gyldne trøje’. I de sidste tre udgaver af Vuelta a España har denne trøje været synonym med Robert Heras, men efter hans positive dopingprøve under sidste års udgave af løbet, blev Rabobanks Denis Menchov efterfølgende kåret som den rette indehaver. Vuelta a Españas gyldne trøje svarer altså til Giroens rosa førertrøje eller Tourens berømte gule trøje.

Den blå trøje:
Den blå trøje i Vuelta a España tilhører løbets bedste sprinter, og sidste år var det Alessandro Petacchi, som stod som vinder af pointkonkurrencen i Madrid. Den blå trøje svarer til Tourens grønne trøje og gives til den rytter, som gennem løbet har hentet flest point i afgørelsen af etaperne og i de indlagte spurter.

Den røde trøje:
Mens bjergtrøjen I Tour de France er den berømte hvide trøje med de rode polkaprikker, så er Vueltaens ekvivalent den mørkerøde trøje. Sidste års vinder af kampen i de spanske bjerge var Joaquin Rodriguez. I år er der fem etaper med mål på toppen af en stigning, men ruten er i bund og grund ikke så krævende som tidligere, og i år er der f.eks. slet ingen etaper i Pyrenæerne.

Den hvide trøje:
Den hvide trøje gives til den rytter, som sammenlagt er mest holdbar i alle løbets facetter. Denne trøje måtte også skifter ejermand efter sidste års udgave. Oprindeligt var den blevet givet til Roberto Heras, men han matte også overlade den til Denis Menchov, da han blev frataget sin sejr.

Tilbage til toppenVuelta a España: Alle 189 ryttere til start


Alle 189 ryttere i feltet til årets udgave af Vuelta a España har fået grønt lys til at starte, når det tre uger lange spanske etapeløb skydes igang i morgen i Malaga. De bestod alle sammen sundhedstjekket torsdag.

De blodprøver, der blev taget på alle rytterne fra de 21 deltagende hold viste ingen anormale værdier, så der blev ikke udstedt nogle startforbud. "Det er dejligt, at vi kan starte løbet uden nogle grimme overraskelser," erklærede løbsdirektør Victor Cordero overfor Reuters.

"Alle rytterne her i Malaga skulle gerne være i den rette sundhedsmæssige form til at køre, og det er tilfældet ifølge det, vi har set," tilføjede han.

Sidste år blev spanske Oscar Laguna udelukket fra at starte på grund af en for høj hæmatokrit-værdi, og derudover måtte løbets vinder efterfølgende fratages sejren som følge af en positiv dopingprøve. Roberto Heras testede positiv for epo på en af løbets etaper.

Den spanske sportsminister, Jaime Lissavetzky, erklærede endvidere, at der vil blive skredet kontant ind overfor eventuelle dopingsyndere. "Enhver rytter, som anvender forbudte stoffer eller metoder vil blive fanget og straffet."

Tilbage til toppenJan Ullrich: Sagsanlæg fra Werner Franke


Den tyske molekylærbiolog og doping-ekspert, Werner Franke, har lagt sag an mod Jan Ullrich. Det bekræfter han overfor Stuttgarter Nachrichten.

Den tidligere tyske Tour-vinder bliver af Franke anklaget for mod bedre vidende at have afgivet en edsbesværget forsikring om, at han intet har at gøre med dopingskandalen omkring den spanske læge, Eufemiamo Fuentes.

”Det står imidlertid i skærende kontrast til dokumenterne fra Guardia Civil,“ erklærer Werner Franke og henviser endvidere til, at der nu øjensynligt er fremkommet informationer om, hvilken bank, der er benyttet til betalingerne af de forbudte stoffer. ”Det skulle dreje sig om en kinesisk bank med sæde i Zürich,“ fortæller han.

Jan Ullrich har som tidligere nævnt forsøgt at få nedlagt fogedforbud mod Franke på grund af dennes udtalelse om at Ullrich i løbet af et enkelt år skulle have betalt 35.000 euro for diverse illegale præparater. Franke har anket dette forhold.

Tilbage til toppenVinokourov: Satser på Vuelta og VM


Efter udelukkelsen fra Tour de France vil Alexander Vinokourov nu satse på Vuelta a Espana og verdensmesterskabet i Østrig til september. Men Vinokourov vil ikke ses som en favorit.

”Jeg vil ikke have det pres. Jeg skal først finde ud af, om alt er, som det skal være med min form. Jeg vil nemlig bruge løbet til at finpudse formen op til VM,” fortæller han.

Kasakhstanske Vinokourov siger dog, at han er i god form, og at årets bjergetaper passer ham godt, da de ikke er så lange. Men en sejr i Vuelta a Espana vil ikke være det samme som at vinde Tour de France.

”Det er jo to helt forskellige løb, og der er ikke rigtig nogen lighedspunkter. Jeg skal hovedsagligt bruge Vueltaen til at vise, at jeg er motiveret til og i stand til at køre et godt etapeløb over tre uger,” forklarer Vinokourov.

Han ser selv Alejandro Valverde fra Caisse d’Epargne som den største favorit til at snuppe den samlede sejr i den spanske rundtur på to hjul.

”Han kommer til løbet i god form. Men man kan aldrig vide. Der kan komme et udbrud af sted som i Tour’en,” siger Vinokourov.

Også for Vinokourovs hold, Astana Würth, er det vigtigt at bevise overfor sponsorerne, at holdet er klar til at kæmpe om sejren på de spanske landeveje. Og det mener Alexander Vinokourov, at man er klar til at gøre.

”De problemer, der har været, har bare virket som en ekstra stor motivationsfaktor for os,” fastslår den kasakhstanske rytter.

Alexander Vinokourov siger altså selv, at han vil bruge Vueltaen til at finpudse formen op til VM i Salzburg. Men mon ikke vi ser ham i angrebsrollen undervejs i Vueltaens strabadser, sådan som vi plejer?

Tilbage til toppenAuktion: Køb en cykel til 10.000 kr - spar 1.995 kr!


Feltet.dk har åbnet dørene op for en helt ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten. Desuden er der mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, der vil blive taget godt i mod det nye initiativ. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Er du forhandler eller grossist, og er du interesseret i at få en auktion på Feltet.dk, så kan du kontakte os på ovenstående mailadresse eller på telefon 51558966. Vi har allerede aftaler med nogle af Danmarks største grossister!


Den første auktion allerede igen
Nu har du mulighed for at blive ejer af en lækker Cannondale Caad 7, som Per P. Cykler (www.perponline.dk) har sat på auktion.

Cannondale Caad 7 cyklen har en værdi af 11.995 kroner, du kan købe cyklen for 10.000, hvis du slår til nu. Klik på "Køb nu" til højre på auktionssiden, så er cyklen din! Tilmed har du sparet næsten 20% (1.995,-)


Facts om cyklen
- Cannondale Caad 7 (2005 model)
- R700 27 Shimano 105 gear
- 56 cm (58,5 midt top)
- Shimano 550 hjul
- FSA alu garniture
- Saffron Metallic
- Vejledende udsalgspris 11.995,-


Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppenManager: Sidste chance for at sætte hold i Vuelta spillet!


Holdene skulle nu være på plads i managerspillet. Husk at tjekke, om du har valgt nogle ryttere, som skal udskiftes før starten.

Der er præmier for omkring 40.000 kroner i spillet, så skynd dig at tilmelde dig, før det er forsent!!

DELTAG HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger