Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 26. september 2005

Feltet.dk korte - 26. september 2005

26. september 2006 09:030


- Norsk cykelsport: Fortsætter fremgang
- Danilo Hondo: Skifter til italienske Tinkoff
- Doping: To østrigere renset
- Patrick McCarty: Skriver kontrakt med TIAA-CREF
- 1. Etape: Jørgen Marcussen på besøg
- Paolo Bettini: Vil udfordre Paris-Roubaix
- Doping: Bassos søster genstand for efterforskning
- UCI: Niko Eeckhout den mest scorende på den Europæiske Tour
- Erik Zabel: God sex er vigtigere end VM-guld
- Operacion Puerto: Idrætsfolk ryster i bukserne
- Francaise des Jeux: Skriver kontrakt med Gudsell
- Unibet.com: Skriver kontrakt med to unge russere
- Politiets CA enkelstart: Resultater
- Belgisk landstræner: De var for grønne
- Axel Merckx: Valgte T-Mobile frem for Team CSC
- Astana: Skriver kontrakt med ung franskmand
- Designa Køkken: Interesseret i Mads Christensen
- Team CSC: Riis, Hauge og CSC afviser rygter


De korte nyheder opdateres løbende


Norsk cykelsport: Fortsætter fremgang


De seneste års kæmpe succes for Kurt Asle Arvesen, og især Thor Hushovd på den internationale cykelscene, med etapesejre i Giroen, Touren og Vueltaen, samt pointtrøjer i både Touren og Vueltaen, har haft stor betydning for en stor cykelmedlemsfremgang i Norge. Lige nu kan norsk cykelforbund registrere 3.700 aktive cykelryttere, hvilket er tre gange så mange som i 1994.

”Hjælpen vi har fået fra Kurt og Thor, har været formidabel. De har givet os opmærksomhed hos pressen, hvilket har betydet meget. Under VM i Salzburg var både NRK og TV2 tilstede. Tidligere ville ingen have overvejet det,” udtaler den norske cykelpræsident Erik M. Aarethun til VG

Præsidenten føler også, at udviklingen i ungdomsrækkerne er på rette vej, og han mener, at den store succes Edvald Boasson Hagen har haft i år, er et godt tegn på det.

Næste mål for nordmændene er nu at få flere norske ryttere med i Tour de France. ”Inden 2009 håber vi, at have fire nordmænd på startstregen i Tour de France.”

Til sammenligning har den danske cykle union 19.046 medlemmer.

Tilbage til toppenDanilo Hondo: Skifter til italienske Tinkoff


Tyske Danilo Hondo vandt i dag det belgiske endagsløb Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden. Den 32-jährige Team Lamonta rytter vandt den asluttende spurt foran franske Denis Flahaut (Flanders) og australske Baden Cooke (Unibet) i det 203.4 km lange løb. Det var den dopingdømte tidligere Gerolsteiners ottende sæsonsejr.

På sin hjemmeside meddeler Hondo samtidig, at han i den kommende sæson skifter til Tinkoff Credit System. Han underskrev i går en etårskontrakt med det italienske Continental Pro Team.

Tilbage til toppenDoping: To østrigere renset


Generalsekretæren for det østrigske cykelforbund, Rudi Massak, har meddelt, at resultatet af den dopingprøve, som blev taget af de østrigske U23-ryttere forud for det netop overståede VM i Salzburg, har vist, at Markus Eibegger og Christian Ebners prøver var negative. De to ryttere var indledningsvist udeblevet fra kontrollen og blev derfor testet med en dags forsinkelse.

Ved offentliggørelsen af den positive A-prøve for Marco Oreggia, meddelte de østrigske cykelforbund, at man var nødsaget til at foretage yderligere analyser af Eibegger og Ebners prøver, da indtagelsen af epo ikke entydigt kunne udelukkes. Disse analyser er nu foretaget, og resultatet var opløftende for de to forstået på den måde, at man ikke entydigt kunne påvise tilstedeværelsen af kunstigt epo.

Eibegger, som oprindeligt slet ikke var udtaget til prøve har dermed ikke noget at frygte med hensyn til konsekvenser fra forbundet. Det har Ebner derimod. Anto-doping-udvalget hos ÖRV har indledt en sag imod ham, fordi han nægtede at lade sig teste. Hos Oreggia, som testede positive for epo I sin A-prøve har endnu ikke anmodet om analyse af B-prøven.

Eibegger erklærer overfor networld.at, at han var overbevist om, at prøven ville vise sig negativ, men han er ærgerlig over ikke at have fået muligheden for at køre VM. Derudover er han også irriteret over, at hans navn nu har været sat i forbindelse med doping. "Mit navn har måske nu fået en dårlig bismag. Det er forbundets skyld. Jeg forventer som minimum en undskyldning og en forklaring på, hvorfor jeg slet ikke blev informeret om kontrollens resultat," siger han med henvisning til, at han gennem medierne måtte erfare, at han var under mistanke for epo-indtagelse.

Eibeggers advokat, Herwig Hasslacher, afviser ikke, at der kan blive tale om juridiske skridt overfor det østrigske forbund for at få hans klients omdømme renset og pointerer, at Eibegger ikke udeblev fra kontrollen, da træningslejren for hans vedkommende var afsluttet på det pågældende tidspunkt, hvorfor der heller ikke er tale om, at han har forladt lejren uretmæssigt.

Tilbage til toppenPatrick McCarty: Skriver kontrakt med TIAA-CREF


Endnu en Phonak-rytter har fundet ny arbejdsgiver. Den 24-årige Patrick McCarty har skrevet kontrakt med det amerikanske kontinentalhold TIAA-CREF, der har Johnny Weltz blandt holdets sportsdirektører.

McCarty, der også har en fortid på Discovery Channel, vil blive holdets kaptajn sammen med talentet Danny Pate.

Det amerikanske mandskab har ligeledes skrevet kontrakt med den 24-årige Kilian Patour.

”De vil begge være en del af arbejdet frem mod Pro Touren og deltagelse i Tour de France,” skriver holdet i en pressemeddelelse.

Tilbage til toppen1. Etape: Jørgen Marcussen på besøg


Det blev italieneren Paolo Bettini, der løb med VM-titlen, mens danske Nicki Sørensen blev en flot nummer 12. I denne udgave af 1. Etape analyserer Brian Holm og dagens gæst, den tidligere prof. Jørgen Marcussen, VM-løbet, og vi får reaktioner fra nogle af aktørerne. Der er som altid optakt til de store løb, og selvfølgelig tips til vedligeholdelse af racercyklen.

1. Etape - torsdag kl. 20.30 på Viasat Sport 1

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Vil udfordre Paris-Roubaix


Et verdensmesterskab forpligter. Det mener Paolo Bettini, der således vil have en del ændringer i sin sæsonplanlægning til næste år. Det afslørede Quick Step rytteren, da han deltog i et italiensk talkshow efter VM-sejren.

Den italienske rytter vil således have Flandern Rundt, som de seneste to år er vundet af holdkammeraten Tom Boonen, som årets helt store sæsonmål, men vil også deltage i ’helvede i nord’ alias Paris-Roubaix.

”Når jeg bærer den trøje kan jeg ikke gøre andet,” lyder det fra Bettini. ”Paris-Roubaix er monumental, en historisk grundpille. Jeg er uden tvivl for let til pavéerne, men jeg vil forsøge. Jeg anser det for min pligt.”

Det vil være første gang, at Paolo Bettini deltager i klassikernes dronning

Tilbage til toppenDoping: Bassos søster genstand for efterforskning


Ifølge den tyske internetside reviersport.de har statsadokaturet i den norditalienske by Bergamo indledt en efterforskning mod Luca Paolini og søsteren til Ivan Basso, Elisa.

De har tidligere begge fået deres hjem ransaget, men det har dog ifølge ’Gazzetta dello Sport’ ikke givet nogle resultater i første omgang. Den ansvarlige statsadvokat betoner imidlertid, at Ivan Basso ikke har noget med efterforskningen at gøre.

Paolini og Elisa Basso kom begge i skudlinjen, da man ransagede to fitness-studier. Et af stederne blev der fra en lastbil beslaglagt dopingpræparater til en værdi af 300.000 euro.

Tilbage til toppenUCI: Niko Eeckhout den mest scorende på den Europæiske Tour


Niko Eeckhout er ifølge den seneste UCI opdatering, som er udkommet umiddelbart efter VM, den mest scorende rytter på den Europæiske Tour. Andrea Tonti var på den sidste opgørelse nummer 1, men er nu faldet tilbage på en 6. plads.

Bedste dansker er fortsat Jacob Moe Rasmussen fra Team GLS.

Den Afrikanske Tour føres af Jérémie Ouedraogo, imens José Serpa fører den Amerikanske Tour, Ghadar Mizbani fører den Asiatiske Tour, Gordon McCauley fører den Oceaniske Tour.

Ranglisten på den Europæiske Tour + danske placering i top 500
1Niko Eeckhout-Chocolade Jacques668
2Rinaldo Nocentini -Acqua & Sapone566
3Danilo Hondo-Team Lamonta517
4Sergey Kolesnikov-Omnibike Dynamo Moscow474
5Luca Mazzanti-Panaria-Navigare462
6Andrea Tonti-Acqua & Sapone441
7Alexander Khatuntsev-Omnibike Dynamo Moscow419
8Baden Cooke-Unibet.com411
9Riccardo Serrano-Kaiku379
10Ruslan Pidgornyy-Tenax358
11Gerald Ciolek-Wiesenhof-Akud313
12Jure Golcer-Perutnina Ptuj311
13Bert De Waele-Landbouwkrediet-Colnago309
14Markus Eichler-Team Regiostrom - Senges295
15Ivaïlo Gabrovski-Flanders283
16Robert Gesink -Rabobank CT283
17Santo Anza -Selle Italia273
18Mikel Gaztanaga-Atom267
19Marcin Sapa-Team Miche265
20Edvald Boasson Hagen-Maxbo-Bianchi263
..
35Jacob Moe Rasmussen-Team GLS221
121Alex Rasmussen-Team Odense Energi123
176Kristoffer G. Nielsen-Team GLS95
223Chris Anker Sørensen-Team Designa Køkken80
386Jonas Aaen-Team GLS42
437Michael Reihs-Team Designa Køkken37
477Rene Jørgensen-Team Designa Køkken32
495Claus Michael Møller-Barbot31

Tilbage til toppenErik Zabel: God sex er vigtigere end VM-guld


VM-linjeløbets søvvinder, Erik Zabel, er kendt for at sige tingene ligeud, og hans humoristisker sans og hurtige bemærkninger forårsager ofte smil omkring ham. Over for Eurosport erklærer han da også, at der er vigtigere ting end en guldmedalje ved VM: "Det vigtigste i livet er kærlighed og god sex."

Det er så spørgsmålet, hvad hans kone, Cirdula, siger til, at han netop ved ikke at have vundet guldet denne gang fortsætter i det rullende cykelcirkus i endnu et par år. Zabel selv tilføjer da også med et smil: "Nu har min kone trukket sorteper og må leve det asketiske liv lidt længere."

Tilbage til toppenOperacion Puerto: Idrætsfolk ryster i bukserne


Som også UCI formand Pat McQuaid har nævnt flere gange i medierne for nylig, så er der mange, der undrer sig over, hvor navnene på alle de andre sportsfolk, dvs. ikke-cyklister, der blev annonceret i begyndelsen af Operation Puerto, bliver af. Nu siger den spanske avis El Pais, at Operation Puerto snart vil træde ind i ”2. fase”.

F.eks. har den tidligere rytter Jesús Manzano, der i meget vid udstrækning har samarbejdet med de spanske myndigheder i opklaringsarbejdet omkring Operation Puerto, fortalt, at han har kendskab til en spansk topfodbold- og landsholdsspiller, der har været klient hos Fuentes.

”Jeg har desuden truffet mange atletikfolk sammen med Fuentes”, siger Manzano. Og han nævner i den forbindelse f.eks. tidligere maratonverdensmester Abel Anton, tidligere europamester på 5.000 meter Alberto Garcia og ligeledes den tidligere europamester på 1500 meter, Reyez Estevez.

Ifølge Manzano sidder alle de indblandede nu og ”håber at denne flodbølge forsvinder lige så hurtigt, som den er kommet, så de uforstyrret kan fortsætte. Men de er ved at skide i bukserne”.

Ifølge politireporteren hos El Pais, José Antonio Hernandez, vil 2. fase af Operation Puerto være en målrettet indsats mod fodbold og atletik.

Pat McQuaid har ligeledes bebudet, at der ventes mere bevismateriale mod cykelryttere i den nærmeste fremtid.

Tilbage til toppenFrancaise des Jeux: Skriver kontrakt med Gudsell


Det franske Pro Tour mandskab Francaise des Jeux har skrevet en to-årig kontrakt med Thimothy Gudsell. Den 22-årige New Zealandske rytter har i efteråret været tilknyttet det franske mandskab på en stagiere-kontrakt og har åbenbart gjort et så positivt indtryk, at han nu er blevet ansat på en professionel kontrakt.

Tilbage til toppenUnibet.com: Skriver kontrakt med to unge russere


Det nykårede Pro Tour mandskab, Unibet.com, har skrevet kontrakt med de to unge russiske ryttere Alexader Khatuntsev (21 år) og Sergey Kolesnikov (20 år). De kommer begge fra det russiske kontinetalhold Omnibike Dynamo Moscow og repræsenterede Rusland ved VM for U23-ryttere.

Begge ryttere har underskrevet en to-årig kontrakt med det belgiske mandskab.

Tilbage til toppenPolitiets CA enkelstart: Resultater


Klasse A 31 km.
1Lasse Bøchman-Team GLS00:39:47
2Jacob Kollerup-Team Vision Bikes00:40:09
3Thomas Japp-Team Vision Bikes00:40:35
4Troels Toftager-Politiets CA00:41:11
5Morten Meisner-CK Århus00:42:35
6Morten Sommer-ABC00:42:41
7Martin W. Hjørngaard-CK Århus00:42:48
8Lars Nybo Nielsen-Team Vision Bikes00:43:05
9Niels Hoe-Svendsen-FBL00:43:39
10Christian Andreasen-Team Python Pro00:43:43
11Jesper Larsen-CK Kronborg00:44:18
12 Thomas H. Nielsen-ABC00:45:10


Dame 45 31 km.
1Anne Eiby-Lyngby CC00:54:55


DJUN 31 km.
1Inge Baumgartner-Roskilde CR00:53:12
2Rie Strand-Greve CC00:56:14


Dame B 31 km.
1Lotte Bak-Politiets CA00:50:04
2Lisbeth Bro Lund-Cykling OTC 00:55:10


Dame A 31 km.
1Trine Schmidt-Team Mermaid00:46:36
2Annette Berg-Team Mermaid00:49:12
3Louise Gamst-Team Mermaid00:52:12


H60 31 km.
1René H. Jensen-HFCK00:48:21
2Ole Zornig-DBC00:50:31
3Torben Søegaard-Hillerød CK00:54:34
4 Sture Michelsen-Nordsjællands CK00:59:15
5Hans Kliim-Politiets CA01:02:33


H50 31 km.
1Steen Byskov Thomsen-Greve CC00:46:14
2Claus van Der Goot-Team Cycling Ringsted00:46:38
3John Larsen-HFCK00:46:45
4Ole Hammelsvang-HFCK00:47:22
5Klaus Pedersen-Greve CC00:47:37
6John Helleskov-HFCK00:48:02
7Erik Rusborg-ABC00:49:33
8Ken G. Hansen-Politiers CA00:51:18
9Poul Petersen-CK Kronborg00:51:36
10Michael O. Andersen-Politiers CA00:53:14
11Gert Hansen-Lolland-Falster CK00:55:08


H 40 31 km.
1Kim Ryan Hansen-DBC00:43:39
2Jan Ryan Hansen-DBC00:44:15
3Michael Bornak-Hillerød CK00:44:17
4Frank Reuter-Politiets CA00:45:03
5Lars Schmidt-Hvidovre CK00:45:32
6Keld Torndyb-Hvidovre CK00:46:25
7Bo Wacker-Roskilde CR00:46:45
8Peter Riber-Sellebjerg-Amager CR00:46:53
9Johnny Jensen-DCR-Ballerup00:47:06
10Claus Carlsen-Roskilde CR00:47:12
11Jan E. Sørensen-Politiets CA00:47:23
12Anders Voldby-Roskilde CR00:47:32
13Johnny Faust-DCR-Ballerup00:47:45
14John Andé Hansen-DCR-Ballerup00:48:12
15Steen Parmo-Greve CC00:48:14
16Kenneth Berner-Hvidovre CK00:50:52
17Bjørn Kähler-Greve CC00:52:17


BEG 31 km.
1Michael T. Jepsen-Svendborg CC00:44:24
2Martin Thygesen-Svendborg CC00:45:01
3Peter Faber-FBL00:46:53
4Jimmi Andersen-Amager CR00:47:09
5Jeppe K. H. Nielsen-Johnny Cash Cykelklub00:47:48
6Morten Tlittner-Sorø BC00:48:31
7Ron Levy-FBL00:48:49
8Christian Moore-Amager CR00:51:45
9Martin Egede Colby-Amager CR00:51:54
10Lars Andersen-Kirke Hyllinge Cykelmotion00:52:54
11Benjamin Arzrouni-Hvidovre CK00:54:35
12Michael Buck Kesby-DCR-Ballerup00:54:58


Jun 31 km.
1Guytan Lilholt-Hvidovre CK00:42:19
2Dennis Jønsson-C. K. Fix Rødvore00:42:56
3Morten Kruse Brink-Herning CK00:44:44
4Lasse Allan Pedersen-Nakskov CC 00:45:04
5Jesper Juul Andreasen-Team Python Pro00:45:26
6Mads Hornbæk Mikuta-Nakskov CC00:46:31
7 Rasmus Quaade-C. K. Fix Rødvore00:46:54


Klasse C 31 km.
1Michael Barfoed-Politiets CA00:41:53
2Lasse M. Asmussen-Middelfart CC00:43:39
3Morten Ryan Hansen-DBC00:43:39
4Torben Pedersen-Svendborg CC00:45:20
5Steffen Overgaard-Ordrup CC00:45:21
6Flemming Kirkegaard-ABC00:45:38
7Thomas M. Andersen-FBL00:46:16
8Claus Bjerregaard-CC Gladsaxe00:46:17
9Andreas M. Asmussen-Middelfart CC00:46:55
10John Bengtsson-Amager CR00:47:24
11Jesper Nielsen-CC Gladsaxe00:47:28
12Lars Jensen-CC Gladsaxe00:49:20
13Peter Thimmer-CC Gladsaxe00:49:30
14Daniel F. Olsen-Amager CR00:54:31


Klasse B 31 km.
1Kenth Westergaard-DBC00:42:01
2Kim I. Jensen-Holbæk CR00:43:20
3Martin Hamer-Hvidovre CK00:44:03
4Peter Kjeld -Holbæk CR00:44:14
5Niels Nørskov-Richsen-CC Gladsaxe00:44:18
6Henrik Helt Hansen-Amager CR00:44:20
7Morten Tillquist-Kalundborg CC00:44:36
8Michael Baunsgaard-DCR-Ballerup00:44:38
9Rasmus Andersen-Hvidovre CK00:44:46
10Heine Winding Hansen -CC Gladsaxe00:45:04
11Jonas Jørgensen-Næstved BC00:46:01
12Anders Schmidt Hansen-Politiets CA00:46:15
13Nicolaj Amping-Cykling Odense00:46:24
14Gregers Rosdahl-ABC00:46:29

Tilbage til toppenBelgisk landstræner: De var for grønne


Den belgiske landstræner Carlo Bomans gjorde i går i et interview med Sportwereld.be status over det forløbne verdensmesterskab i Østrig, og hans konklusion i forhold til det belgiske resultat var klar: Rytterne var generelt alt for grønne og endnu ikke helt tørre bag ørerne.

I Madrid sidste år var det de unges VM, og 12 ryttere ud af top 20 var aldersmæssigt i tyverne. I Salzburg var det de mere erfarne i 30’erne, der kom først til mølle, og de unges antal var halveret. Gennemsnitsalderen for det italienske hold var lige præcist 30 år - belgiernes var 28. Iflg. Bomans var belgierne simpelthen ikke stærke nok til en lang hård finale i et løb over 265 kilometer.

”Som landstræner er du henvist til at bruge den talentmasse, der står til din rådighed på det aktuelle tidspunkt. Og i fremtiden er jeg fuldstændig afhængig af de nuværende unge ryttere”, sagde Bomans.

Philippe Gilbert og Nick Nuyens havde ikke styrke nok til at være potentielle kaptajner, og de gik begge ned, da italienerne tromlede frem. Og navnlig på de sidste to omgange blev det for Bomans meget tydeligt, at den forsvarende mester Tom Boonen manglede erfarne kræfter til at bakke sig op. Her peger han navnlig på folk som fx Peter Van Petegem og Mario Aerts, der begge kunne havde været til stor hjælp. Det samme gælder Axel Merckx.

”Den dam, som jeg kan fiske efter ryttere i til et VM, er meget mindre end Ballerinis (den italienske landstræner red.). Han kunne stille op med folk som Bettini, Di Luca, Rebellin, Paolini, Pozzato og Ballan. Alle eksplosive ryttere med masser af hård hud og erfaring. Styrkeforholdet mellem Italien og Belgien i søndags ville svare nogenlunde til, hvis Real Madrid skulle spille mod Anderlecht”.

Bomans trækker også en værdifuld erfaring frem, som han klart vil benytte sig af i fremtiden: ”Vuelta a Espana er nøglen til succes ved VM. Sådan er det bare. 8 ryttere ud af top 10 i VM havde alle kørt i Spanien. Ja faktisk havde hele 18 ryttere ud af top 25 forberedt sig i det store spanske løb. Tom Boonen ved det ganske udmærket, men på grund af sponsormæssige forpligtelser og aftaler kunne han ikke undgå hverken Eneco Tour eller Tour of Britain (hvor sponsor Quick Step har store potentielle salgsmarkeder red.). Derfor sammensatte han en række endagesløb som skulle bringe ham i form i stedet. Men de, der kommer frisk fra Vueltaen, har altid lidt mere at køre med end alle andre til et VM”, slutter Carlo Bomans.

Tilbage til toppenAxel Merckx: Valgte T-Mobile frem for Team CSC


Iflg. den belgiske avis Sportwereld var også Bjarne Riis og Team CSC meget interesserede i at sikre sig Axel Merckx i 2007, hvor den belgiske rytter kører sin sidste sæson.

”Vi var i kontakt, men det hele gik lidt for langsomt efter min mening. Og da jeg gerne ville have en hurtig afgørelse valgte jeg T-Mobile, hvor jeg kommer til at møde kendte ansigter helt tilbage fra dengang, hvor jeg i 1994 kørte for det daværende Telekom”, sagde Axel Merckx.

Tilbage til toppenAstana: Skriver kontrakt med ung franskmand


Det Kasakhiske Astana mandskab har skrevet en to-årig kontrakt med den 25-årige Julien Mazet, der i denne sæson har kørt for det lille franske Auber 93 mandskab.

Mazet har bl.a. imponeret med en samlet tredjeplads i det franske opvarmningsløb til Tour de France, Route du Sud.

Tilbage til toppenDesigna Køkken: Interesseret i Mads Christensen


Efter startproblemer på Quick Step-Innergetic hentede den danske sportsdirektør Christian Andersen, Mads Christensen til Team Barloworld-Valsir, hvor den danske rytter har kontrakt året ud. Men nu skifter Christian Andersen til Team Designa Køkken og han ved ikke, hvordan Mads Christensen fortsætter karrieren.

”Men jeg har talt med Mads, og vi vil meget gerne have ham på holdet her. Det, der er vigtigt for mig, er bare, at Mads selv tager sin beslutning om at fortsætte som cykelrytter. Det skal ikke være mig eller nogen andre, der gør det”, siger Christian Andersen til Ekstra Bladet.

Den nye sportsdirektør fortæller, at Team Designa Køkken fortrinsvis skal være et dansk hold, men han vil ikke udelukke at man også får et par udenlandske ryttere til holdet.

Tilbage til toppenTeam CSC: Riis, Hauge og CSC afviser rygter


Ifølge B.T. er der vedholdende rygter om, at CSC-koncernen skulle være interesseret i at komme ud af deres nuværende sponsorat med Team CSC, der ellers løber til og med 2008. Dette afvises dog kategorisk af CSCs pressechef Mike Dickerson.

”Der absolut ingen hold i de rygter,” siger han til avisen.

Ifølge avisen skulle den norske agent Rune Hauge, sammen med to norske selskaber, være klar til at overtage sponsoratet og derved omdanne holdet til et nordisk mandskab. Men også dette afvises af team-ejer Bjarne Riis og af Rune Hauge selv.

”Jeg har ikke noget at gøre med et fælles nordisk cykelhold, og jeg er heller ikke mellemled for nogen norsk virksomhed,” siger Rune Hauge.

Bjarne Riis fortæller, at Rune Hauge har nogle idéer omkring cykelsporten, hvorfor holdet sagde ja til, at han kunne besøge mandskabet under Vuelta a Espana. Men Riis understreger, at det ikke nødvendigvis har noget med Team CSC at gøre. ”Og det har ikke noget at gøre med sponsorer,” lyder det fra Riis.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger