Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 27. juli 2006

Feltet.dk korte - 27. juli 2006

27. juli 2006 00:450


- Région Wallonne: Arvesen igen med fremme
- Rabobank: Thorwald Veneberg ude
- UCI: Overgiver dokumenter til nationale forbund
- ZDF: Overvejer Tour-transmission
- Post Danmark Rundt: O'Grady kaptajn for CSC
- Credit Agricole: Forlænger med Caucchioli
- Doping: Flere forbund melder hus forbi
- Floyd Landis: Smerter i hoften
- Doping: Det var ikke en franskmand
- Pat McQuaid: Vred over sagen
- Allan Johansen: Klar til to år mere
- Brian Holm: Tænk jer om to gange
- Robbie McEwen: Vil vinde en etape i Vueltaen
- VM: Danmark kun med 3 pladser
- Floyd Landis: Forsvundet og kommer næppe til Danmark
- Odense Cyklebane: En ny Alex eller Mie ?
- Giovanni Lombardi: Indstiller karrieren
- Welser Sparkassen: Sejr til Bernhard Kohl
- Acht van Chaam: Boogerd sejrede i Holland
- Nacht van Peer: Marc Wauters slog Tom Boonen
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Køb PCM 2006 - få PCM 2005 gratis
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Région Wallonne: Arvesen igen med fremme


I dag blev 4. etape af Tour de la Région Wallonne, som gik fra St-Hubert til Beaufays over 191.7 km. Etapen bød på flere udbrud, men ens for dem alle var, at de blev hentet og etapen endte med at større gruppe af ryttere måtte spurte om etapesejren, hvor den tidligere Team CSC-rytter Fabrizio Guidi (nuværende Phonak-rytter) sejrede foran Aitor Galdos Alonso (Ceramica Panaria-Navigare) og Iljo Keisse (Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen).

Bedste Team CSC-rytter blev igen norske Kurt-Asle Arvesen, som blev nummer 5. Arvesen er nu samlet nummer tre før sidste etape, som køres fredag. I bjergkonkurrencen mistede Martin Pedersen dog den samlede føring, hvorimod holdet fører holdkonkurrencen.


Resultat af 4. etape
1 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems 4.36.57
2 Aitor Galdos Alonso (Spa) Ceramica Panaria-Navigare
3 Iljo Keisse (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
4 Serge Baguet (Bel) Quick Step-Innergetic
5 Kurt-Asle Arvesen (Nor) Team CSC
6 Aivaras Baranauskas (Ltu) Agritubel
7 Baden Cooke (Aus) Unibet.com
8 Laurent Mangel (Fra) AG2R Prevoyance
9 Björn Leukemans (Bel) Davitamon-Lotto
10 Gilles Canouet (Fra) Agritubel
..
15 Lars Ytting Bak (Den) Team CSC
17 Michael Blaudzun (Den) Team CSC
27 Brian Vandborg (Den) Team CSC
28 Volodimir Gustov (Ukr) Team CSC
33 Karsten Kroon (Ned) Team CSC 0.27
73 Martin Pedersen (Den) Team CSC 13.25


Samlet stilling efter 4. etape
1 Fabrizio Guidi (Ita) Phonak Hearing Systems 18.21.42
2 Nico Sijmens (Bel) Landbouwkrediet-Colnago 0.08
3 Kurt-Asle Arvesen (Nor) Team CSC 0.09
4 Aitor Galdos Alonso (Spa) Ceramica Panaria-Navigare 0.11
5 Leonardo Bertagnolli (Ita) Cofidis, le Credit par Telephone 0.19
6 Hugo Sabido (Por) Barloworld 0.21
7 Moises Aldape Chavez (Mex) Ceramica Panaria-Navigare 0.24
8 Baden Cooke (Aus) Unibet.com
9 Aivaras Baranauskas (Ltu) Agritubel 0.27
10 Iljo Keisse (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.28
11 Lars Ytting Bak (Den) Team CSC 0.30
..
16 Michael Blaudzun (Den) Team CSC 0.35
22 Brian Vandborg (Den) Team CSC 0.43
25 Volodimir Gustov (Ukr) Team CSC 0.45
26 Karsten Kroon (Ned) Team CSC 0.59
68 Martin Pedersen (Den) Team CSC 27.43

Tilbage til toppenRabobank: Thorwald Veneberg ude


Det hollandske Rabobank hold kommer til at klare sig uden Thorwald Veneberg i et stykke tid. Veneberg har fået konstateret mononucleose og må holde pause i mindst fire uger, meddeler holdet i en pressemeddelelse.

Thorwald Veneberg skulle have kørt Deutschland Tour, men han bliver i stedet erstattet af australske Graeme Brown.

Rabobanks hold til Deutschland Tour:
Grischa Niermann, Kai Reus, Roy Sentjens, Jan Boven, Mathew Hayman, Graeme Brown, Gerben Löwik og Thomas Dekker

Tilbage til toppenUCI: Overgiver dokumenter til nationale forbund


UCI forbereder i øjeblikket afsendelse af materiale om de ryttere, der er berørte af Operation Puerto, til de nationale forbund med anmodning om at indlede disciplinærsager imod disse.

Præsidenten for UCI’s ProTour konkluderer ud fra de oplysninger, man har modtaget fra de spanske myndigheder, at der var indikationer på, at der hos “et enkelt hold i Pro Touren, drevet af selskabet Active Bay (tidligere sponseret af Liberty-Würth og nu af Astana), var tale om et system af organiseret doping, som involverede mange af holdets ryttere,” hedder det i pressemeddelelsen.

På baggrund af dette har man derfor besluttet at videregive denne sag til licenskommisionen og bedt om dens stillingtagen snarest muligt. I mellemtiden er det i overensstemmelse med AIGCP besluttet, at Astana holdet kan fortsætte, dog kun med ryttere og medarbejdere, der ikke er involveret i Operation Puerto.

Tilbage til toppenZDF: Overvejer Tour-transmission


”Vi har lavet en aftale om transmissionen af et sportsarrangement og ikke et farmaceutisk præstationsshow,” erklærer chefredaktøren hos ZDF, Nikolaus Brender, til det tyske nyhedsbureau, dpa. ”Det seneste tilfælde viser, at forretningsgrundlaget trues, såfremt der ikke tages virksomme modforanstaltninger,” siger han endvidere.

Bender tilføjer endvidere, at man nu vil overveje ZDF’s fortsatte rapportering fra Touren. Før man tager en beslutning vil man imidlertid tage kontakt til det tyske cykelforbund og de tyske hold for ved et møde at tale om overholdelse af et doping-kodeks.

ZDF forlanger desuden entydige garantier fra det internationale cykelforbund og arrangørerne af Tour de France omkring virksomme foranstaltninger i bekæmpelsen af doping, herunder skærpede straffe og udelukkelsen af hold.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: O'Grady kaptajn for CSC


Post Danmark Rundt arrangørerne meddeler, at man har fået en eftertilmelding til det kommende løb rundt i Danmark. Det er Team CSC, der har udnærvnt Stuart O'Grady til holdkaptajn. Post Danmark Rundt køres fra den 2. til den 6. august.

O'Grady var oprindelige ikke på startlisten, men han afløser hollandske Karsten Kroon på det danske holds opstilling. Den australske rytter kører med startnummer 1 som tegn på, at det er ham, der satses på blandt Bjarne Riis' tropper i løbets klassement.

Australieren kommer direkte fra Tour de France, meldes i storform, og skal regnes blandt de absolutte storfavoritter med sin evner både i spurterne og på enkeltstarten, der i år køres i Helsingør.

Tilbage til toppenCredit Agricole: Forlænger med Caucchioli


Italienske Pietro Caucchioli har forlænget kontrakten med Crédit Agricole til udgangen af 2008. Det meddeler holdet i dag.

Caucchioli sluttede på en samlet 16. plads i årets Tour de France og er også med blandt de ryttere, der skal køre Vuelta a España fra den 26. august til den 17. september.

Den italienske rytter, der har kørt for det franske hold siden 2005-sæsonen, fylder 31 år i næste måned.

Tilbage til toppenDoping: Flere forbund melder hus forbi


Det tyske cykelforbund melder også hus forbi, når det gælder det ”anormale resultat” fra en af Tourens dopingprøver.

Bund Deutscher Radfahrer (BDR) oplyser torsdag, at de intet har modtaget fra UCI. ”Vi har ikke noget liggende,” siger vicepræsidenten Fritz Ramseier.

Overfor cyclingnews.com har præsidenten for det australske forbund ligeledes afvist, at man hos Cycling Australia er blevet kontaktet af UCI vedrørende årets udgave af Tour de France.

"Nej, vi har intet hørt fra UCI vedrørende Touren, eller den spanske undersøgelse for den sags skyld," sagde han tidligere idag til hjemmesiden. Fredericks henvisning til 'Operation Puerto' skal ses i lyset af at australske Allan Davis fra Astana-Würth er nævnt på de spanske efterforskeres liste. Allan Davis har tilbudt at afgive en DNA-test for at rense sit navn.

I rækken af nationale forbund, som afviser at have modtaget informationer fra UCI tælles også Belgien, Frankrig, Italien og Spanien. Det amerikanske forbund udtalte allerede i går, at de heller ikke var blevet kontaktet af UCI.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Smerter i hoften


Floyd Landis har angiveligt på råd fra sine læger meldt afbud til kriteriet i Holland. Amerikaneren har pludselig fået smerter i den hofte, han skal opereres i og skal derfor være rejst til Tyskland hos holdets læge, siger hans klollega hos det schweiziske Phonak-hold, Robert Hunter, til den hollandske avis, De Telegraaf.

Landis var eller udset til at være den helt store stjerne i kriterien i Chaam i går aftes, men rejste uden nogen forklaring til arrangørerne, ligesom han heller ikke er dukket op i Danmark.

Tilbage til toppenDoping: Det var ikke en franskmand


Den rytter, som testede "positiv" i en dopingkontrol under det netop afsluttede Tour de France var ikke en franskmand. UCI offentliggjorde onsdag, at en analyse havde vist, at en af de dopingtests, der er foretaget under årets Tour, viste et "anomalet resultat" og at den pågældende rytter og hans nationale forbund var informeret.

"Vi har ikke hørt fra UCI endnu," erklærer præsidenten for det franske cykelforbund, Jean Pitallier.

Tilbage til toppenPat McQuaid: Vred over sagen


Vinderen af årets Tour de France, amerikanske Floyd Landis fra det schweiziske Phonak-hold, der skulle være stillet til start i Danmark i aften, er sporløst forsvundet. UCI offentliggjorde i går, at en rytter fra årets Tour er testet positiv for brug af doping. At kæde de to ring sammen synes meget logisk, og det er da også den generelle holdning, at det er for påfaldende til at være tilfældigt.

IOC har ikke offentliggjort navn eller hold på den pågældende rytter, og de har heller ikke oplyst, hvilken dag, den positive test stammer fra, men Ekstra Bladet vil vide, at den positive test er taget netop den dag, hvor Floyd Landis vandt sin etapesejr i Morzine.

Overfor avisen erklærer UCIs irske præsident Pat McQuaid i dag: "Det kan jeg ikke sige. Men jeg kan sige, at jeg er utrolig vred over denne sag. Det er hele cykelsportens troværdighed, der er på spil nu."

Tilbage til toppenAllan Johansen: Klar til to år mere


Selvom Allan Johansen med sine 34 år er godt oppe i alderen for en professionel cykelrytter, så er han klar til at tage mindst to år mere i det professionelle game, og han afviser at skulle være tæt på at stoppe karrieren.

"Nej, jeg har talt med Bjarne (Riis, red.) om at tage to år mere, og går det godt, vil jeg da ikke afvise, at jeg tager yderligere to sæsoner," siger han til Århus Stiftidende.

Tilbage til toppenBrian Holm: Tænk jer om to gange


Noget tyder på, at Jan Ullrich kunne være på vej til Discovery Channel i fald han går fri af dopinganklagerne fra Spanien. Men den danske sportsdirektør Brian Holm hos T-Mobile, der netop har fyret den tyske rytter, advarer det amerikanske mandskab.

"Spørgsmålet er, om Ullrich kan køre udenom den spanske doping-sag. Men hvis det skulle ende med, at han går fri, kan jeg da godt forestille mig, at det vil være en god løsning," lyder det fra Holm til B.T.

"Det gik jo meget godt sidst han brød med Telekom (i 2003 kørte Ullrich for Bianchi og var tæt på at slå Armstrong i Touren, red.), men jeg tror nok, at folkene bag Discovery vil tænke sig om to gange, inden de skriver en kontrakt med ham."

Tilbage til toppenRobbie McEwen: Vil vinde en etape i Vueltaen


Vinderen af tre etaper og den grønne trøje i Tour de France, Robbie McEwen, er klar til at stille til start i Vuelta a Espana. Den australske rytter vandt tidligere på sæsonen også tre etaper i Giro d´Italia.

"Jeg vil gerne vinde en etape i hver af de tre, store rundture i samme sæson. Jeg har vundet i Giroen og i Touren, og nu vil jeg prøve at vinde en etape i årets Spanien Rundt," siger han til Ekstra Bladet.

Til gengæld forventer McEwen ikke at stille til start ved VM, da ruten ikke passer til den lille sprinters kvaliteter.

Tilbage til toppenVM: Danmark kun med 3 pladser


Ud fra de seneste ranglister fra UCI, skal der mirakler til, hvis Danmark skal stille til start med mere end tre ryttere ved VM i år. Både på Pro Tour ranglisten og den kontinentale rangliste er Danmark så langt væk fra de henholdsvis ni og seks pladser, at forandringer af den nuværende situation synes usandsynlige. Ved DCU kontraktforlængelse med Post Danmark hed det sig ellers, at Danmark meget hurtigt skulle sørge for at få flere deltagere med VM, men det bliver altså ikke i år.

"Det er en ærgerlig situation, men vi må erkende, at vi bare ikke er bedre lige nu. Tre mand er altså for lidt til så væsentlig en opgave som VM, og vi kan så kun håbe på, at det alligevel lykkes at spille en fremtrædende rolle som sidste år ved Jakob Piil i Madrid", siger Danmarks Cykle Unions direktør Jesper Worre til Politiken.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Forsvundet og kommer næppe til Danmark


Det var med stor beklagelse, at Concept Tryk her til morgen kunne meddele, at Floyd Landis næppe stiller op til torsdagens cykelløb i Silkeborg.

”Vores hollandske partner Cycling Service har oplyst os, at vi ikke skal forvente, at den amerikanske Tour-vinder er med SK1245-flyet, der lander i Tirstrup kl. 10.20,” forklarer løbsarrangør Jesper Tikiøb.

Cycling Service blev sent onsdag aften underrettet om, at Floyd Landis ikke stillede til start i gadeløbet Acht van Chaam i Holland i går. I samarbejde med Cycling Service har løbsarrangør Jesper Tikiøb forgæves forsøgt at komme i kontakt med Floyd Landis, hans private agent og hans sportsdirektør på Phonak, men alle synes at være gået under jorden.

”Vi kræver naturligvis en forklaring på situationen og arbejder videre med sagen i håbet om at kunne bringe yderligere informationer på eftermidagens planlagte pressemøde kl. 16 i Silkeborg”, tilføjede Jesper Tikiøb.

Tilbage til toppenOdense Cyklebane: En ny Alex eller Mie ?


Allerede nu spejdes der i børne- og ungdomsrækkerne efter efterfølgerne for de seneste års store danske banecyklesportsprofiler. Svaret på ovennævnte spørgsmål findes måske i den kommende weekend, hvor Odense Cyklebane lægger cement til året udgave af Danmarksmesterskabet i banecykling for børn og ungdom.

Godt 60 unge m/k har tilmeldt sig mesterskabernes forskellige discipliner, der afvikles efter følgende tidsplan.

Lørdag d. 29. juli
9.00 - 500 meter på tid
9.30 - 1000 meter på tid
10.00 - Pause med mulighed for opvarmning på banen
10.30 - Sprint - De 12 hurtigste fra 500m/1000m er kvalificerede
Sprint 1/8 finaler + opsamling
Sprint 1/4 finaler + opsamling
Sprint 1/2 finaler
12.00 - Sprint finaler
13.00 - Pause
14.00 - Individuelt forfølgelsesløb indledende tidskørsler
17.00 - Individuelt forfølgelsesløb Finaler

Søndag d. 30. juli
8.30 - Holdforfølgelsesløb indledende tidskørsler
10.00 - 3000 meter holdforfølgelsesløb - Finaler
11.00 - Pointløb
12.00 - Sejrsceremoni i mesterskabernes forskellige discipliner
Sejrsceremoni - Kåring af den samlede vinder i hver klasse

Tilbage til toppenGiovanni Lombardi: Indstiller karrieren


Den italienske cykelrytter Giovanni Lombardi slutter karrieren efter denne sæson. Giovanni Lombardi havde ellers kontrakt til 2007, men italieneren har ifølge wieleruitslagen.be valgt at stoppe efter denne sæson.

Den 37-årige italiener har været professionel i 15 år, hvor han startede karrieren hos Lampre tilbage i 1992, hvor han var i tre år fortsatte karrieren til Polti ligeledes i 3 år. I 1997 skiftede italieneren til Deutsche Telekom, som han kørte for i 5 sæsoner, derefter gik karrieren videre til det italienske hold Acqua & Sapone-Cantina Tollo. Derefter tog Lombardi sammen med hans daværende holdkammerat Mario Cipollini til Domina Vacanze. I 2005 hentede Bjarne Riis Lombardi til Team CSC, hvor han har kørt de seneste sæsoner.

Hvad Giovanni Lombardi skal få tiden til at gå med efter denne sæson, det vides endnu ikke.

Tilbage til toppenWelser Sparkassen: Sejr til Bernhard Kohl


Onsdag aften blev det østriske gadeløb Welser Sparkassen, og det endte med sejr til Bernhard Kohl (T-Mobile), der sejrede foran landsmændene Mario Höller (Arbö Resch & Frisch Wels) og Peter Pichler (Elk Haus-Simplon)

Resultat:
1.Bernhard Kohl (Oos) Team T-Mobile
2. Mario Höller (Oos) Arbö Resch & Frisch Wels
3. Peter Pichler (Oos) Elk Haus-Simplon
4. Bernhard Eisel (Oos) Française des Jeux
5. Georg Totschnig (Oos) Gerolsteiner

Tilbage til toppenAcht van Chaam: Boogerd sejrede i Holland


Michael Boogerd bliver ved med at vinde i Holland. I gadeløbet Acht van Chaam sejrede Michael Boogerd for anden gang indenfor tre dage. I spurten slog Boogerd landsmanden Stef Clement med Steven de Jongh på 3. pladsen.

Resultat:
1. Michael Boogerd (Ned) Rabobank
2. Stef Clement (Ned) Bouygues Telecom
3. Steven de Jongh (Ned) Quick Step-Innergetic

Tilbage til toppenNacht van Peer: Marc Wauters slog Tom Boonen


I gadeløbet Nacht van Peer blev det til belgisk sejr, da det lykkedes Marc Wauters at vinde foran Tom Boonen og Niko Eeckhout.

Resultat:
1. Marc Wauters (Bel) Rabobank
2. Tom Boonen (Bel) Quick Step-Innergetic
3. Niko Eeckhout (Bel) Chocolade Jacques

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenKøb PCM 2006 - få PCM 2005 gratis


Køb Pro Cycling Manager 2006 og få Pro Cycling Manager 2005 gratis til kun 328,- incl. porto og ekspeditionsgebyr. Pro Cycling Manager 2006s vejledende udsalgspris er 369,-

BEMÆRK DER ER KUN ET GRATIS SPIL TIL DE 10 FØRSTE DER BESTILLER! TILBUDDET ER GÆLDENDE FRA DEN 27-07-2006!

I kommentar feltet skal du blot skrive: "PCM 2005 gratis", så vil du få et gratis spil med i leverancen.

Du kan bestille på www.feltet.dk/shop

Om Pro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Italien Rundt, Frankrig Rundt og Spanien Rundt osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Pogacar meldes klar til monument og stor klassiker
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger