Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 27. maj 2006

Feltet.dk korte - 27. maj 2006

27. maj 2006 00:580


- Bayern Rundfahrt: Team CSC - Det bliver svært i morgen
- Volta ao Alentejo: Guerrero sejrede på 4. etape
- Tartu GP: Berling med fremme i Estland
- Belgien Rundt: Etapesejr til Terpstra
- Bjarne Riis: Sastre er en nøglerytter for holdet
- Carlos Sastre: Jeg kunne ikke se mig selv på et andet hold
- Liberty Seguros: Er nået til enighed med holdet
- Erik Zabel: Glad for spansk nul-tolerance
- Spansk Dopingskandale: Arrestordre på Fuentes
- Co-sponsor Würth: Vurderer situationen
- E.O.S. Tallinn GP: Nye danske UCI point
- Carlos Sastre: Forlænger to år med Team CSC
- Gadeløb i Ringsted: Vil have Basso til start
- Shoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"

De korte nyheder opdateres løbendeBayern Rundfahrt: Team CSC - Det bliver svært i morgen


Team CSC satte et ganske solidt fingeraftryk på lørdagens enkeltstart i Bayern Rundfahrt, da det danske hold havde ikke færre end fem ryttere blandt de 11 bedste på etapen, som dog blev vundet af Beat Zberg (Gerolsteiner) foran Alberto Martinez (Agritubel), der efter etapen fører sammenlagt.

"Vi kan jo ikke være utilfredse med udfaldet efter at have haft fem mand i top 11 og alle seks ryttere i top 20. Der var en bakke undervejs på ruten som var en klar fordel for ryttertyper som Martinez og Zberg, for ellers havde vi nok ligget endnu bedre til. Men sådan er løbet jo," siger sportsdirektør Dan Frost.

Lars Bak bevarede sin samlede tredjeplads, mens Brian Vandborg med en fjerdeplads rykkede frem til samme placering sammenlagt. Herudover blev Christian Müller nummer otte, Kurt-Asle Arvesen nummer 10 og Luke Roberts nummer 11 på etapen. Sidstnævnte er ligesom Bak og Vandborg med i den samlede top 10.

”Der er lagt op til en hård etape på en kuperet rute, så skal vi være realistiske, skal vi nok være tilfredse med at holde fast i de placeringer vi har fået. Men det er klart, at hvis chancen byder sig, så udfordrer vi selvfølgelig de to førende,” vurderer Dan Frost forud for den sidste etape i løbet.

Tilbage til toppenVolta ao Alentejo: Guerrero sejrede på 4. etape


På 4. etape af etapeløbet Volta ao Alentejo, som blev kørt fra Arraiolos til Redondo over 194.7 km, var der lagt op til endnu en massespurt. Etapen endte da også i en massespurt, hvor Alberto Guerrero (3 Molinos Ressort) vandt foran Manuel A. Cardoso (Carvalhelhos-Boavista) og Nuno Marta (Imoholding-Loulé Jardin).

Samlet fører Claus Michael Møllers holdkammerat Sergio Ribeiro fortsat. Danske Claus Michael Møller var ikke med feltet hjem i dag. Danskeren tabte 10.36 til feltet og er nu nummer 75 samlet.

Resultat af 4. etape
1 Alberto Guerrero (Spa) 3 Molinos Resort 4.49.59
2 Manuel A. Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista
3 Nuno Marta (Por) Imoholding-Loulé Jardin H
4 Pedro M. Soeiro (Por) Riberalves-Alcobaca
5 Martin Garrido (Arg) Duja-Tavira
6 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
7 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld
8 Gustavo Cesar (Spa) Kaiku
9 Sergio Ribeiro (Por) Barbot-Halcon
10 Adrian Palomares (Spa) Kaiku
..
83 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 10.36


Samlet stilling efter 4. etape
1 Sergio Ribeiro (Por) Barbot-Halcon 16.38.00
2 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
3 Alexander Efimkin (Rus) Barloworld
4 Adrian Palomares (Spa) Kaiku 0.03
5 Nelson Vitorino (Por) Duja-Tavira 0.05
6 Nuno Ribeiro (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros 0.07
7 Jose C. Rodrigues S. (Por) Carvalhelhos-Boavista
8 Gustavo Cesar (Spa) Kaiku
9 Sergio Sousa (Por) Madeinox-Bric-A.R. Canelas
10 Bruno Pires (Por) Maia Milaneza
..
75 Claus Michael Møller (Den) Barbot-Halcon 22.00

Tilbage til toppenTartu GP: Berling med fremme i Estland


Michael Berling fra Glud & Marstrand Horsens blev bedste dansker som nr. 11 i det estiske UCI-løb SEB Eesti Ühispank Tartu GP. Løbet blev kørt som gadeløb over 190 km, og med konstante accelerationer og et par stigninger på rundstrækningen kom rytterne ind i små grupper.

"Det var meget et held-og-lotto-løb, hvor det drejede sig om at komme med i de rigtige udbrud. Ellers kunne man bare sidde og kigge nede i feltet", siger Michael Berling efter løbet.

"Jeg kom med en gruppe 70-80 km før mål, og vi kørte så fremad fra gruppe til gruppe, men de forreste nåede vi altså ikke", fortæller Michael Berling, der blev toer i sin gruppe efter estiske Janek Tombak, der fredag vandt løbet Tallinn GP.


Resultat
1 Wojciech Pawlak (Pol) Team Knauff 4.26.38 40.51 km/h
2 Allan Oras (Est) Estonian National Team 0.06
3 Tomasz Kiendys (Pol) Team Knauff 0.08
4 Erki Pütsep (Est) Estonian National Team 0.24
5 Lucas Persson (Swe) Swedish National Team
6 Sergey Kolesnikov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow
7 Marcin Sapa (Pol) Team Knauff 2.00
8 Olegs Melehs (Lat) Rietumu Bank-Riga
9 Aleksejs Saramotins (Lat) Rietumu Bank-Riga 2.20
10 Janek Tombak (Est) Kalev Chocolate Team
..
11 Michael Berling (Den) Glud & Marstrand Horsens 3.16
21 Alexander Kristoff (Nor) Glud & Marstrand Horsens 6.34
25 Rune Udby (Den) Glud & Marstrand Horsens 6.43
29 Christer Rake (Nor) Glud & Marstrand Horsens 7.25
32 Jimmy Hansen (Den) Team GLS 7.25

Tilbage til toppenBelgien Rundt: Etapesejr til Terpstra


Den bare 22-årige Niki Terpstra fra det lille Ubbink- Syntec Cycling Team vandt efter en flot finale fjerde etape af Belgien Rundt. Den hollandske rytter formåede lige akkurat at holde et lille forspring til en mindre udbrydergruppe.

Den førende Maarten Tjallingii (Skil-Shimano) formåede på stigningerne kort før mål at sætte verdensmesteren Tom Boonen og øgede derved sit forspring i det samlede klassement, mens Tom Boonen også måtte sige farvel til sin samlede andenplads.

Resultat af 4. etape
1 Niki Terpstra (Ned) Ubbink-Syntec Cycling Team 4.55.31
2 Nico Sijmens (Bel) Landbouwkrediet-Colnago 0.01
3 Nick Nuyens (Bel) Quickstep-Innergetic 0.04
4 Honorio Machado Perez (Ven) Team Tenax Salmilano
5 William Walker (Aus) Rabobank (Continental)
6 Jurgen Van Den Broeck (Bel) Discovery Channel Pro Cycling Team
7 Björn Leukemans (Bel) Davitamon-Lotto
8 Kevin Van Impe (Bel) Quickstep-Innergetic 1.22
9 Fumiyuki Beppu (Jpn) Discovery Channel Pro Cycling Team
10 Laurens Ten Dam (Ned) Unibet.com

Samlet klassement efter 4. etape
1 Maarten Tjallingii (Ned) Skil-Shimano
2 Sébastien Rosseler (Bel) Quickstep-Innergetic 0.26
3 Max Van Heeswijk (Ned) Discovery Channel Pro Cycling Team 0.55

Tilbage til toppenBjarne Riis: Sastre er en nøglerytter for holdet


Team CSCs team-ejer Bjarne Riis var tydeligt tilfreds efter underskriften fra Carlos Sastre Candil for yderligere to år på det danske Pro Tour mandskab. Den spanske rytter var blandt de første som Bjarne Riis hentede til det danske mandskab og det har han ikke fortrudt siden.

”Carlos er en verdensklasserytter i alle henseender,” siger han således efter kontraktunderskriften. ”Han har selv potentialet til at vinde et af de store etapeløb, og er samtid villig til at ofre sine egne ambitioner, som han senest har gjort det her i Giro’en for Ivan, når vi har mulighed for at tage en stor sejr. Efter min mening findes der igen andre, der har hans klasse, når det kommer til den slags. Carlos er en nøglerytter på holdet både sportsligt og socialt, og det gør mig meget glad, at vi nu har ham på kontrakt yderligere to år".

Den spanske rytter betydning for mandskabet er specielt de senere år blevet forøget, hvor Carlos Sastre ofte tager ansvaret på ude på vejen under løbene. I år forventes det, at Sastre kommer til start i alle de tre store etapeløb: Giro d´Italia, Tour de France og Vuelta a Espana.

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Jeg kunne ikke se mig selv på et andet hold


Den spanske podievinder fra sidste års Vuelta a Espana, Carlos Sastre Candil, valgte i går at underskrive en to-årig forlængelse med det danske Team CSC mandskab, således at kontrakten udløber i 2008. Sastre var ellers længe om at forlænge kontrakten for 2006 sidste efterår, da han stod med flere lukrative tilbud på hånden. Men nu vælger han altså at binde sig til holdet til han er 33 år.

”For mig er der ingen tvivl om, hvor jeg hører til, og jeg er meget glad for, at Bjarne og jeg nu er blevet enige om en yderligere forlængelse af kontrakten. Det handler ikke kun om økonomi for mig, men om, at jeg befinder perfekt med de andre ryttere og hele personalet omkring holdet,” siger den spanske rytter efter kontrakten var underskrevet.

Sastre valgte kort inden det igangværende Giro d´Italia, at melde sig som hjælperytter for Ivan Basso, selvom han også forventes at skulle være på toppen senere i både Tour de France og Vuelta a Espana.

”Det er her, jeg kan få opfyldt mine ambitioner og samtidig give en hånd med, når der er en af mine kammerater, der har mulighed for at vinde. For mig er det helt naturligt både at køre for Ivan eller en af de andre og så senere selv få chancen og en stor opbakning, når jeg har brug for det. Jeg kunne ikke se mig selv køre for et andet hold, så den her forlængelse er den helt rigtige for mig og min karriere fremover”, understreger Sastre.

Tilbage til toppenLiberty Seguros: Er nået til enighed med holdet


I en pressemeddelelse fra virksomheden bag Liberty Seguros-Würth holdet, Active Bay, bekendtgøres det at man er nået til enighed om en aftale med den hidtidige hovedsponsor, Liberty Seguros. Den amerikanske forsikringsselskab ønsker at trække sig som hovedsponsor for holdet, efter at holdets manager og medejer Manolo Saiz blev arresteret i forbindelse med en politiaktion, der forbinder Saiz med doping.

Ifølge pressemeddelelsen er Liberty Seguros gået med til at opfylde sine finansielle forpligtelser året ud. Selskabet har dog tidligere tilkendegivet at man ikke længere ønsker at få sit navn sat i forbindelse med holdet og det må således forventes at holdet fremover skal køre under et nyt navn. Hvad der sker med holdet fra 2007 er endnu uvist.

Tilbage til toppenErik Zabel: Glad for spansk nul-tolerance


Der var ingen slinger i valsen, da Erik Zabel af Eurosport blev bedt om at kommentere de seneste dages doping-afsløringer i Spanien. "Jeg synes det er godt, at man specielt i Spanien nu også sætter ’zero tolerance’ højt på dagsordenen," siger han.

"Tilfældet med Roberto Heras og det faktum, at der altid har tegnet sig et helt andet billede under Vueltaen i forhold til Touren, har jo givet stof til eftertanke," erklærer han endvidere.

Selvom det selvfølgelig er trist for cykelsporten, så vælger Zabel at se positivt på det. "Nu må vi vente og se, hvor meget der er i det. Hvis der er noget i det, så skal det også frem i lyset. Det er trist, at cykelsporten hæftes sammen med dårlige overskrifter, men det er også en chance for alle de ryttere, som forsøger at vinde på en ærlig måde."

Team Gerolsteiners team manager, Hans-Michael Holczer, lægger heller ikke fingre imellem. "Hvis anklagerne holder, så må de berørte personer fjernes fra cykelsporten i mange år," siger han til eurosport.de.

Tilbage til toppenSpansk Dopingskandale: Arrestordre på Fuentes


I forbindelse med de seneste dages afsløringer er der nu udstedt arrestordre på de to to hovedmistænkte i sagen, lægen Eufemiano Fuentes og laboratoriechefen José Luis Merino.

De to andre, sportsdirektør hos Communidad Valenciana Ignacio Labarta og den tidligere mountainbike rytter Alberto Leon er løsladt, idet de dog ikke må forlade Spanien og desuden skal møde op hos retten hver fjortende dag. For Fuentes og Merino kræves der 120.000 euro i kaution. Labata er blevet suspenderet af holdet.

Liberty Seguros’ team manager Manolo Saiz blev løsladt onsdag, da han ikke betragtes som hovedmistænkt. Efterforskernes betegner ham som ’kunde’ hos Fuentes, og Saiz havde angiveligt også en større sum penge på sig ved arrestationen.

Ifølge de spanske medier er det ikke kun spanske ryttere, der er involveret i sagen, som man har efterforsket siden februar. Også flere udenlandske ryttere, herunder kendte navne samt atleter fra andre sportsgrene bliver nævnt.

Chefen for Guardia Civil, Joan Mesquida, erklærede dog fredag, at han ikke forventer flere arrestationer for nuværende, men han kan ikke afvise, at man vil høre et anseligt antal navne på ryttere, der har haft forbindelse med sagen.

I de tyske medier spekuleres der nu på, om rygterne omkring diverse tyske ryttere skulle have noget på sig, og her er det naturligvis specielt tyske ryttere med kontrakt hos Liberty Seguros, der hviskes om.

Tilbage til toppenCo-sponsor Würth: Vurderer situationen


Manolo Saiz har øjensynligt ikke tænkt sig at opgive uden kamp. I øjeblikket står holdet uden hovedsponsor, idet den amerikanske forsikringskoncern valgte at stoppe sit engagement med øjeblikkelig virkning i torsdags. Den tyske co-sponsor Würth er stadig med, men der er ingen sikkerhed for, at det forbliver sådan.

Hos Würth vurderer man i øjeblikket situationen. "Vi behøver først og fremmest tid til at analysere situationen," lyder det fra en talsmand for virksomheden. En afgørelse ventes truffet mandag, men talsmanden ville ikke udtale sig om, hvorvidt Würth eventuelt overvejer at stige ind som hovedsponsor.

Tilbage til toppenE.O.S. Tallinn GP: Nye danske UCI point


I går blev det estiske endagsløb, E.O.S. Tallinn, kørt for tredje gang. Både Team GLS og Glud & Marstrand Horsens havde ryttere til start. For Team GLS havde man både Jimmy Hansen og Lasse Bøchmann med langt fremme og det lykkedes i spurten at få Jimmy Hansen ind på sjetteplads.

Løbets vinder blev for andet år i træk Janek Tombak.

Løbets resultat
1 Janek Tombak (Est) Kalev Chocolate Team 4.12.16 (42.62 km/t)
2 Valerey Valynin (Rus) Omnibike Dynamo Moscow
3 Alexander Khatuntsev (Rus) Omnibike Dynamo Moscow 0.05
4 Vasili Kiryienka (Blr) Nobless 0.43
5 Aleksejs Saramotins (Lat) Rietumu Bank-Riga 1.30
6 Jimmy Hansen (Den) Team GLS
7 Marcin Sapa (Pol) Knauf Team
8 Sergey Kolesnikov (Rus) Omnibike Dynamo Moscow
9 Jaroslaw Rebiewski (Pol) Knauf Team
10 Lukasz Bodnar (Pol) Intel-Action
11 Lasse Bochmann (Den) Team GLS
23 Kaspar Larsen Schjonnemann (Den) Glud & Marstrand Horsens 6.48

Tilbage til toppenCarlos Sastre: Forlænger to år med Team CSC


Team CSC har her til morgen, ifølge holdets hjemmeside team-csc.com, forlænget to år med Carlos Sastre.

Begrundelsen for denne forlængelse er, at Sastre udover at være en stor hjælp for Ivan Basso, også selv kan levere resultater på egen hånd.

Sastre kom til den danske hold i 2002, og med sin nye forlængelse vil han være på holdet indtil ultimo 2008.

Tilbage til toppenGadeløb i Ringsted: Vil have Basso til start


Efter man i går kunne præsentere Frank Schleck i Ringsted gader vil man næste år satse endnu større og hente Ivan Basso til byen.

”Det er vores helt klare målsætning at få Ivan Basso til byen”, siger Team Cycling Ringsteds, Poul Schmidt, til Dagbladet. ”I bund og grund er det et spørgsmål om penge. Der er en vis positivitet omkring det, kan jeg godt sige.”

Avisen skyder på, at det vil koste omkring 250.000 kr. at få den italienske rytter til start.

Tilbage til toppenShoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris MacDonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Det er muligt at købe DVD’en “Den ultimative udfordring”. Prisen er 139,- plus forsendelse 25,-

BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-18/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 17/06-20/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger