Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 27. november 2006

Feltet.dk korte - 27. november 2006

27. november 2006 09:420


- Glud & Marstrand: Forlænger med angrebsivrige Jacob Nielsen
- Team Danmark: Ny satsning på triathlon
- Ivan Quaranta: Vender tilbage til det professionelle felt
- Luis Perez: På vej til Relax-GAM
- Julekalenderen: Sej haj trøje på auktion!
- Team Odense Energi: Henter Michael Larsen 'hjem'
- Jesper Skibby: Hvem fanden tror du, du er?
- Afstemning: Hvem skal være makker med Piil i par nummer 7?
- Joachim Parbo: En god dag i sandet ved Belgiens Costa del Sol
- Jan Ullrich: Italiensk licens?
- Jan Ullrich: Træner med venner i Italien
- Dimitri De Fauw: Helt ødelagt
- Nico Mattan: Har tilbud - mangler sponsor
- Erik Dekker: Slået til Ridder
- Mario Kummer: Flytter også til Astana holdet
- Oscar Sevilla: De er ude efter mig


De korte nyheder opdateres løbende


Glud & Marstrand: Forlænger med angrebsivrige Jacob Nielsen


Jacob Nielsen 28 år har forlænget aftalen med Glud & Marstrand Horsens.

”Jacob er vel en af dansk cykelsports mest aggressive rytter, senest blev han i Post Danmark Rundt 2006 kåret som den mest angrebsivrige rytter. Denne taktik har givet mange store resultater i 2006. Jacob har vundet en afdeling af Post Cuppen i Slagelse og en UCI sejr i Tour of Siam i 2006,” sagde sportschef Lars Udby efter kontraktunderskrivelsen.

Jacob har i øvrigt kørt hele sin karriere i Horsens, først for Horsens Amatør Cykleklub og siden 1998 for Cycling Horsens/Glud & Marstrand Horsens.

2007 bliver således hans 10. sæson på kontrakt i Horsens, og han starter sæsonen i Hong Kong den 25. december.

Tilbage til toppenTeam Danmark: Ny satsning på triathlon


Triathlon vil også i 2007 være ét af Team Danmarks topsatsningsforbund. Og den indeværende sæson har bestemt også vist, at danske triatleter er blandt verdens allerbedste.

”Torbjørn Sindballes guld og herreholdets sølv ved sidste uges VM i Australien var en perfekt afslutning på en god sæson. Tidligere på året tog vi jo guld ved EM for både herrer og damer, da Lisbeth Kristensen og Jens Koefoed knuste konkurrenterne. Sæsonen har sat en tyk streg under Danmarks position som topnation i langdistance-triathlon. Det tegner i det hele taget godt forud for den nye sæson, hvor vi blandt andet har EM på hjemmebane i hjertet af København på den korte OL distance,” siger landstræner Michael Krüger.

Team Danmark støtter i det kommende år Dansk Triathlon Forbund med 1.446.500 kr. Derudover støtter Team Danmark triathlonforbundet med faciliteter - de 14 bedste danske triatleter er fast tilknyttet Team Danmarks elitelandsby i Farum - ligesom forbundet modtager midler til udstyr samt bistand fra Team Danmarks idrætsmedicinske team og ernæringseksperter.

”Danske triatleter har international klasse. Elitesektionen i triathlonforbundet har formået at udvikle optimale rammer for de bedste atleter. Den store udfordring de kommende år bliver at forbedre talentrekrutteringen og talentudviklingen, så vi også kan lave topresultater efter 2008. Det er en vigtig opgave i alle idrætsgrene, men ikke mindst i de mindre forbund som triathlon, der har 3.000 medlemmer,” siger Michael Andersen, direktør i Team Danmark.

Internationalt er der omkring 30 - 35 nationer, hvor triathlon dyrkes som konkurrencesport med et elitært sigte. De dominerende nationer er Australien, New Zealand, England, USA, Tyskland, Frankrig, Spanien. På den lange distance (3 km svømning, 120 km cykling, 30 km løb) er Danmark én af de førende nationer.

På OL-distancen - 1500m svømning, 40km cykling og 10km løb - har Danmark også internationalt resultatperspektiv på EM-, VM- og OL-niveau. Rasmus Henning, som bl.a. vandt EM i 2004, har i en årrække været den største danske profil på den korte distance.

Tilbage til toppenIvan Quaranta: Vender tilbage til det professionelle felt


Den italienske sprinter Ivan Quaranta vender ifølge Tuttubiciweb tilbage som professionel i 2007 hos Amore & Vita-McDonalds.

Quaranta har vundet hele 32 sejre i sin karriere, heriblandt seks etapesejre i Giro d´Italia. Efter et år uden resultater hos Lampre i 2005 har Quaranta imidlertid stået uden kontrakt i denne sæson.

Tilbage til toppenLuis Perez: På vej til Relax-GAM


Den rutinerede spanske rytter Luis Perez kommer ikke til Team CSC, som der ellers har været forlydender om. Den spanske rytter har modtaget tilbud fra flere Pro Tour mandskaber, men ingen af dem har ifølge den spanske rytter været attraktive. Da Cofidis ikke ønsker at forlænge med den spanske rytter ser det i stedet ud til, at han skifter til det Unipublic ejede Relax-GAM mandskab.

”Relax er det eneste hold, der har givet mig et værdigt kontrakttilbud, som jeg acceptere, hvis vi kan nå til enighed,” siger den 32-årige rytter til Cyclingnews.com.

Tilbage til toppenJulekalenderen: Sej haj trøje på auktion!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med hajer! En rigtig fed cykeltrøje, som både kan bruges af voksen og børn.

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 27. november kl. 10.00 og afsluttes den 21. december kl. 20.00

Tilbage til toppenTeam Odense Energi: Henter Michael Larsen 'hjem'


Danske Michael Larsen vender ”hjem til Fyen” efter at have kørt hos Team Designa Køkken i tre sæsoner.

”Med Michael Larsens underskrift har vi sikret en meget erfaren rytter til Team Odense Energi. Michael har ønsket at skifte fra Team Designa Køkken for at få en mere fri rolle. Dels vil rejseniveauet ikke være af samme omfang, og dels vil han selv få mulighed for at planlægge sin sæson, så den passer ind i hans hverdag. At vi er et fynsk hold, gør jo også at vi gerne vil lave et sportsligt arbejde der fremmer den fynske cykelsport, og Michael er jo oprindelig fynbo, men bor dog fortsat i Århus. Vi føler dog, at vi har fået en rytter hjem igen,” forklarer teamchef Claus Rasmussen.

Michael har i efter hånden mange år været en stærk rytter og har arbejdet hårdt for sit hold. Han har deltaget i mange internationale løb, ikke mindst Danmark Rundt og der igennem opnået sin store erfaring.

”Det er Team Odense Energis håb, at Michael kan bidrage med sin erfaring, og dermed være med til at udvikle vores unge ryttere yderligere. Udover dette arbejde har Michael stadig ambitioner om at lave nogle topresultater, og vi er ikke i tvivl om, at det er muligt,” tilføjer Claus Rasmussen.


Michael Larsens karriere:
2004-2006: Team Designa Køkken
2003: Hammel
2002: Albi VS - Frankrig
2000-2001: Glud & Marstrand
1999: Cycling Århus
1998: Horsens

Tilbage til toppenJesper Skibby: Hvem fanden tror du, du er?


De danske medier har været meget fokuseret på, at Jesper Skibby afslører dopingmisbrug i sin nye bog, men bogen omhandler også mange andre tid. Ja, faktisk kommer Jesper Skibby også med en række andre stikpiller til cykelsporten generelt - bl.a. får de danske talenter en kommentar med på vejen. Hvis det var op til Jesper Skibby skulle de unge danske talenter nemlig tage den lidt mere med ro og stå i mesterlære i stedet for at tænke på sig selv.

”Jeg savner almindelige menneskelige hensyn blandt de unge ryttere, som ikke ofrer sig - ikke af egen fri vilje. Mange tror, at de er hot shots og nægter at stå i lære. Og de værste er de frembrusende, der vil vinde alt og buldrer frem uden noget at have det i. De bliver aldrig til noget,” påpeger Jesper Skibby i bogen.

Den tidligere danske rytter kommer også med andre holdninger og en række sjove historier.

Du kan bestille bogen på: www.feltet.dk/shop

FELTET.DK SENDER BOGEN FRAGTFRIT I ØJEBLIKKET.Tilbage til toppenAfstemning: Hvem skal være makker med Piil i par nummer 7?


I sidste uge kunne 6-dagesarrangør Henrik ”Rico” Elmgreen offentliggøre, at han havde lavet en aftale med Jakob Piil, hvor han er den ene del af par nummer 7, når der køres 6-dagesløb i Ballerup Super Arena fra den 1. til den 6. februar.

Spørgsmålet er nu, hvem syntes du, skal være Jakob Piils makker i par nr. 7. Skal det være en af de tre unge danske løver, Alex Rasmussen, Michael Mørkøv eller Marc Hester? Eller skal Piil køre sammen med den mest vindende aktive rytter, Bruno Risi. I samarbejde med HE Cycling, udlodder Feltet.dk 2 x 10 billetter, blandt dem som deltager i afstemningen.

Det eneste, som du skal gøre, er:
- At give din stemme tilkende, STEM HER
- At oprette dig som bruger på www.feltet.dk/auktion og aktivere din profil. Hvis du allerede er oprettet, skal du bare afgive din stemme.

Tilbage til toppenTilbage til toppenJoachim Parbo: En god dag i sandet ved Belgiens Costa del Sol


Sandet løb i klitterne ved Belgiens Costa del Sol, Koksijde, hvor 50 startende ryttere fra 14 nationer i lørdags skulle kæmpe mod hinanden. Det var ifølge den danske rytter 15 graders varme, og der var masser af vind.

”Det var en skøn dag ved stranden... Varmt, masser af sand og folk i korte, stramme bukser - DET er cykelløb !!! Løbet i Koksijde er dog hadet af mange ryttere, fordi der er masser af løst sand på ruten,” fortæller han.

Indledningsvist så det ikke for godt ud. ”Jeg var 3. sidst efter første omgang, så herfra var der kun en vej. Fremad! Jeg avancerede 15 pladser på de følgende 2 omgange og fandt rytmen bag en 5 mandsgruppe. 4 omgange senere rykkede jeg væk og kunne sætte mit eget tempo igennem sandstykkerne. Jeg undgik hermed at blive fanget bag ryttere, der stod af i sandet. På sidste runde måtte jeg dog bide i sandet og hermed mistede jeg min 30. plads til polakken, Mariusz Gil.”

Selvom han altså ikke sluttede med helt fremme, men måtte nøjes med en 31. plads, så var der tilfredshed med resultatet. ”Resultatet er mit hidtil bedste i World Cuppen. Med dette resultat har jeg nu 98 verdensranglistepoint, hvilket giver mig en placering omkring nr. 60 i verden,” lyder det.

Søndag stod der så endnu en dag med sand på programmet med Superprestigeløbet Gieten Hol.

”Jeg fik en god start, men først på anden omgang fik jeg for alvor gang i hjulene. Jeg hentede bl.a. Mariusz Gil (Pol) og Peter Dlask (Cze). 2 omgange senere lå jeg sammen med J.P. Leijten (Hol) og Peter van Santvliet (Fidea, Bel). Leijten og jeg kørte fra ’Sandfilet'en’ og op til den tidl. EPO-dømte Maxime Lefevre (Fra). Jeg trak det korteste strå i den duel, men er alligevel tilfreds med min 21. plads. At dømme på tilråbene var der vist også tilfredshed på den anden side af afspærringen...!” fortæller Parbo.

Næste udfording for den danske cross rytter bliver en gang mudderræs i Luxembourgske Leudelange den 3. december.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Italiensk licens?


Ifølge Sport1.de kan Jan Ullrich være i færd med at forberede ansøgningen om en italienske licens. Den italienske regering har nemlig planer om en revision af den nuværende anti-doping lovgivning, som har været gældende siden 2000, og som ellers har hørt til blandt de strengeste i Europa.

Den italienske sportsminister, Giovanna Melandri, og socialministeren, Paolo Ferrero, arbejder for, at sportsudøvere i fremtiden kun kan straffes via sportsdomstole, hvis de tages i indtagelse af forbudte stoffer, og ikke som det forholder sig nu, hvor de også kan straffes i det civilretslige system.

Lempelsen møder formentlig tilhængere rundt omkring, men det passer dårligt med at de spanske myndigheder ifølge medieforlydender nu ser ud til at ville stramme op i forbindelse med Operacion Puerto. Som det fremgik forleden ønsker dommer Antonio Serrano måske at indkalde alle de involverede ryttere i Fuentes-skandalen for at lade dem udtale sig under ed for ad den vej at kunne straffe dem, selvom der ikke findes en egentlig doping-lovgivning i Spanien, der forbyder indtagelse af forbudte stoffer.

Ifølge Ullrichs talsmand, Michael Lang, så er en eventuel indkaldelse til afhøring ikke noget, der bekymrer dem. "I øjeblikket foreligger der intet imod Jan Ullrich. Skulle der komme en anmodning fra Spanien, så ville Jan tage det med sindsro," erklærer Lang overfor Sport1.de.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Træner med venner i Italien


Jan Ullrich er i fuld gang med træningen. På sin personlige hjemmeside fortæller den tyske rytter, at det foregår i Østrig og Italien sammen med venner. "Tyngden blev i Østrig lagt på den almindelige formopbygning og med træningsture på mountain bike," fortæller han. I Italien blev træningsmængden øget, og her foregik træningen sammen med venner i det professionelle felt.

"Al begyndelse er svær, det er klart. Men det er dejligt igen at sidde i sadlen, og det er en fornøjelse at gå helt til grænsen under træningen."

I år er det for en gangs skyld ikke vægten, der er det store samtaleemne. Det helt store spørgsmål er, om der i det hele taget findes et hold, som vil og har råd til at skrive kontrakt med den dopingmistænkte tysker.

"Vores forberedelser forløber på alle fronter som planlagt. Det er en offentlig hemmelighed, at der foregår samtaler med hold og sponsorer, men endnu er intet afgjort," lyder det.

Tilbage til toppenDimitri De Fauw: Helt ødelagt


Dimitri De Fauw, som kolliderede med Isaac Gálvez sekunder før dennes fatale styrt, er naturligvis både dybt berørt og stærkt chokeret efter kollegaens tragiske død.

De Fauw selv slap fysisk fuldstændigt uskadt fra uheldet, men der er ingen tvivl om, at han psykisk står foran en stor opgave, når det gælder om at komme videre med sit liv. "Arrangøren af 6dagsløbet i Gent, Rob Discart, og løbsdirektør Patrick Sercu, og alle andre folk i organisationen har sagt til mig, at det ikke var min fejl, men man begynder at forestille sig ting, som ikke er sande. Hvordan kommer jeg over dette," siger en fortvivlet De Fauw til den spanske avis AS.

Den belgiske rytter fik nyheden om Gálvez’ død på hospitalet i Gent, hvortil han også var bragt efter uheldet. Han overhørte en samtale mellem to læger og fik ad den vej den uhyggelige besked.

"Det hele skete I løbet af et sekund," forklarer han om uheldet, hvor han simpelthen ikke ser, at Gálvez kommer bagfra. "Det skulle have været en fest. Iljo (Keisse, red.) var ved at vinde, eller i det mindste at slutte mellem de tre forreste, publikum var i stemming, og pludselig formørkedes det hele."

Iljo Keisse og hans tyske makker, Robert Bartko, blev erklæret som vindere af løbet, der blev stoppet før tid, men der var ingen glæde at spore hos Keisse. "Denne sejr betyder ikke spor. Min drøm blev til et mareridt. Denne udgave af løbet har kun tabere."

Tilbage til toppenNico Mattan: Har tilbud - mangler sponsor


Efterhånden er alle de belgiske professionelle rytteres fremtidige arbejdsforhold ved at være på plads. Veteranen Nico Mattan er så vidt vides den sidste tiloversblevne fra 2006 sæsonen, der endnu ikke har fundet ny arbejdsgiver.

Tilbud har han, fortæller Sportwereld.be i dag. Men desværre er begge tilbud afhængige af, at de respektive hold finder nye sponsorer, der vil dække Mattans løn. Og som vi alle ved, hænger sponsorerne ikke på træerne lige i øjeblikket.

I 2007 kan Mattan køre for italienske Acqua&Sapone, hvor han vil blive holdkammerat med en gammel belgisk kending nemlig Frank Vandenbroucke. Han kan også vælge det engelsk baserede DFL-Cyclingnews.com, hvor han vil få den tidligere klassikerstjerne Eric Vanderaerden som sportsdirektør. For det engelske holds vedkommende vil tilgang af en ny sponsor samtidig betyde, at holdet bliver et fuldtids professionelt kontinentalhold.

Tilbage til toppenErik Dekker: Slået til Ridder


Den gamle Rabobank veteran Erik Dekker, der kørte sit afskedsløb den 4. november i Amstel Curaçao Race i Karibien, fik endnu et fornemt trofæ i lørdags, da han i den hollandske by Oisterwijk blev slået til Ridder af Oranje-Nassau ordenen.

Tilbage til toppenMario Kummer: Flytter også til Astana holdet


Den 44-årige tidligere T-Mobile sportsdirektør, Mario Kummer, er den seneste i rækken af sportsdirektører, som er blevet ansat på Astana holdet. Under ledelse af Walter Godefroot kommer han til at samarbejde med Alexandre Shefer, Giovanni Fidanza og Adriano Baffi.

”Det er for mig en stor udfordring, at skulle arbejde for dette hold. Holdet vil i den kommende sæson have fremragende ryttere, som vil, kunne sidde med helt fremme i cykelløbene,” udtaler Mario Kummer i forbindelsen med offentliggørelsen.

Også manager, Marc Biver, er yderst tilfreds. ”Jeg er glad for, at vi i personen, Mario Kummer, har fået en ægte kapacitet inden for cykelsporten. Hans kompetencer og erfaring vil være en stor fordel for vores hold.”

Mario Kummer var selv aktiv cykelrytter indtil 1997 og siden 2000 har han været sportsdirektør hos T-Mobile, som i forbindelse med deres omstrukturering i ledelsen, ikke havde plads til Kummer mere.

Tilbage til toppenOscar Sevilla: De er ude efter mig


Som man kunne læse på Feltet.dk i går, formoder de spanske myndigheder, at to af de beslaglagte blodposer fra Operacion Puerto, som viste spor af epo, tilhører den tidligere T-Mobile rytter Oscar Sevilla.

Over for den spanske avis, El Mundo, fortæller Sevilla nu, at han føler det som om, at myndighederne er efter ham.

”Operacion Puerto gør mit liv besværligt. For et stykke tid siden blev jeg advaret om, at de var efter at ramme mig og min kollega Francisco Mancebo.”

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger