Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 27. september 2006

Feltet.dk korte - 27. september 2006

27. september 2006 06:450


- Team CSC: Vande Velde klar til at forlænge?
- Alejandro Valverde: Ikke til start i Zurich og Paris-Tours
- Jartazi: Satellithold for Cofidis
- Thor Hushovd: Holdte krampe hemmelig
- T-Mobile: Forlænger til 2010
- T-Mobile: Henter to nye ryttere til holdet
- Alessandro Petacchi: Sæsonen er slut
- Team OrganicAthlete: Nyt cykelhold baseret på veganer filosofi
- Paolo Bettini: Festede igennem efter sejren
- Tyler Hamilton: Konkurrerer i triatlon
- Unibet.com: Får svensk sportsdirektør
- Team Designa Køkken: Hovedsponsoraftalen forbedret
- Cup Danmark: Resultat af finalen
- T-Mobile: Skriver kontrakt med Kashechkin?
- Shoppen: Fragtfrit på udvalgte produkter!
- Recycling: Tilvalg virker igen

De korte nyheder opdateres løbende


Team CSC: Vande Velde klar til at forlænge?


Ifølge Velonews.com skulle Team CSC og Christian Vande Velde være klar til en et-årig kontraktforlængelse.

Foreløbig har Team CSC officielt kontrakt med 22 ryttere for den kommende sæson, men som vi tidligere har skrevet her på Feltet.dk rygtes også Juan José Haedo (Toyota United) og Luis Perez (Cofidis) på vej til det danske Pro Tour mandskab.

Tilbage til toppenAlejandro Valverde: Ikke til start i Zurich og Paris-Tours


Den førende rytter af Pro Touren Alejandro Valverde kommer ikke til start i hverken Züri Metzgete eller Paris-Tours. I stedet tager den spanske rytter nu på ferie, men overvejer dog at stille til start i Lombardiet Rundt, der bliver efterfulgt af en stor fest, hvor bl.a. den individuelle vinder af Pro Tour ranglisten bliver fejret

”Jeg startede sæsonen meget tidligt for at være i form til forårsklassikerne og jeg kørte Tour de France,” siger han til AS. ”Senere blev jeg toer i Vueltaen og jeg vandt en medalje ved verdensmesterskaberne. Jeg mener at jeg nu bliver nødt til at stoppe.”

Valverde har et forspring på 123 point til Cadel Evans før de sidste tre Pro Tour løb i denne sæson.

Tilbage til toppenJartazi: Satellithold for Cofidis


Jartazi vil i 2007 være satellithold for Cofidis. Det mindre belgiske hold har i 2006 været kontinentalt hold, men allerede fra næste sæson vil holdet være et professionel kontinentalt team ligesom de to andre belgiske hold Landbouwkredit og Chocolate Jacques.

“Det er vejen frem for vores hold for at nå toppen", forklarer holdets Patrick Stallaert til belgisk presse.

I denne sæson har Jartazi indtil produceret to nye professionelle ryttere til ProTour holdene i 2007. Det er Igor Abakoumov og Dimitry Muravyev som skal køre for Astana. Holdet har desuden ansat Jo Planckaert efter hans udelukkelse fra cykelsporten.

Tilbage til toppenThor Hushovd: Holdte krampe hemmelig


Den norske stjernerytter, Thor Hushovd, havde krampe under VM-linjeløbet. Nordmanden valgte dog ikke at udtale sig omkring krampen, da det ikke skulle være en undskyldning for den dårlige indsats ved VM. Hverken Hushovd eller hans træner Atle Kvålsvoll ønsker at få fokus på, at nordmanden igen døjer med krampe. Det er noget, han tidligere har gjort, men i denne sæson har han ikke mærket ret meget til det før VM linjeløbet, hvor det til gengæld var meget slemt. Denne gang kunne Hushovd mærke symptomerne helt ud i fingrene.

”Vi er nødt til at finde ud, hvad der sker. Jeg har tænkt mig at bede om hjælp hos ernæringsspecialisterne i Olympiatoppen for at finde ud af om noget bliver gjort forkert,” forklarer Kvålsvoll til Aftenposten, som tror, at det kan skyldes for lidt mineraler.

Atle Kvålsvoll varsler, at der kan komme til at betyde ændringer i forberedelserne til den kommende sæson, som træneren endnu ikke har evalueret sæson med Thor Hushovd.

Tilbage til toppenT-Mobile: Forlænger til 2010


T-Mobile har idag forlænget sponsoratet med det tyske ProTour hold. Dermed fortsætter T-Mobile (tidligere Telekom) deres sponsorat af cykelholdet efter 13 år på holdet.

Thomas G. Winkler, som er sponsorchef hos T-Mobile, understreger og forventer, at holdet lever op til en ren sport og vil blive en magtfaktor i international cykelsport i de kommende år også.

Thomas G. Winkler forklarer også, at sponsoratet er et vigtigt international brand for det tyske telefirma.

Tilbage til toppenT-Mobile: Henter to nye ryttere til holdet


T-Mobile har i dag bekræftet, at holdet har skrevet under med to ryttere yderligere for den kommende sæson. Det drejer sig om amerikaneren Aaron Olsen samt italieneren Marco Pinotti.

Amerikanske Aaron Olsen har ikke den største resultat liste, men i år er det blevet til en 2. plads på 5. etape af Polen Rundt. Marco Pinotti er derimod noteret for 5 sejre i sin professionelle karriere og vandt sidste år det italienske mesterskab i enkeltstart og i år blev det til en andenplads efter Lampre-rytteren Marzio Bruseghin.

Tidligere har T-Mobile skrevet under med 9 nye ryttere: Michael Barry (Discovery Channel), Mark Cavendish (neo), Gerald Ciolek (Wiesenhof), Bernhard Eisel (Française des Jeux), Bert Grabsch (Phonak), Roger Hammond (Discovery Channel), Servais Knaven (Quick Step-Innergetic), Axel Merckx (Phonak) samt danske Jacob Piil (Team CSC).

Dermed er 2007 holdet oppe på 27 ryttere: Michael Barry, Eric Baumann, Lorenzo Bernucci, Marcus Burghardt, Mark Cavendish, Gerald Ciolek, Scott Davis, Bernhard Eisel, Linus Gerdemann, Bert Grabsch, André Greipel, Giuseppe Guerini, Roger Hammond, Serhiy Honchar, Kim Kirchen, Andreas Klier, Servais Knaven, André Korff, Axel Merckx, Aaron Olsen, Jacob Piil, Marco Pinotti, Frantisek Rabon, Michael Rogers, Stephan Schreck, Patrik Sinkewitz samt Thomas Ziegler.

Tilbage til toppenAlessandro Petacchi: Sæsonen er slut


Den lynhurtige italienske sprinter Alessandro Petacchi har måttet indse, at sæsonen 2006 er overstået for hans vedkommende. Han stod eller på startlisten til Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden, der blev kørt i går i Belgien med Lamonta rytteren Danilo Hondo som vinder, men stillede ikke til start.

Årsagen er den håndskade han pådrog sig, da han i raseri bankede løs på Lampre holdets bus, efter Danilo Napolitano i spurten på 15. etape af Vuelta a Espana havde presset Petacchi ind mod barriererne og dermed, efter Petacchis vurdering, ødelagt hans chancer for at vinde etapen.

En aktuel medicinsk undersøgelse viser, at håndskaden endnu ikke er helet. En start i Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden og derefter Franco-Belge, som var de to løb, der skulle have bragt ham i form til at køre om sejren i Paris-Tours, er derfor ikke mulig.

”Vi har besluttet, at Alessandro Petacchi stopper sæsonen nu. Han vender tilbage næste år i Ruta del Sol”, siger Milrams sportsdirektør Vittorio Algeri til Het Laatste Nieuws.

Tilbage til toppenTeam OrganicAthlete: Nyt cykelhold baseret på veganer filosofi


Nej - det har ikke noget at gøre med stjernen Vega i stjernebilledet Lyra - men derimod med at være veganer, hvilket vil sige, at man tager et yderligere skridt i forhold til at være vegetar.

Veganere er tilhængere af en filosofi og en livsstil, der afstår fra at bruge dyr eller dyriske produkter som føde eller til andre formål som fx beklædning eller udsmykning. Det vil sige: Ingen kylling, svinekotelet eller mælkeprodukter - og heller ingen læderjakker, pels, uld, perler, ben eller lignende. Mange veganere vil sågar ikke bruge produkter, der er testet på dyr.

I forbindelse med fejringen af The World Vegetarian Day på søndag i San Francisco lanceres Team OrganicAthlete - verdens første rene veganer cykelhold, beretter cyclingnews.com i dag. Holdet vil køre hele 2007 sæsonen med primær fokus på californiske løb og vil også deltage i de amerikanske mesterskaber i juli 2007.

Holdet er kønsmæssigt blandet og består af fire ryttere: Den kvindelige professionelle mountainbiker og cykelcross rytter Sami Fournier og tre mænd, hvoraf den ene kører i eliteklassen på landevejen.

Holdets sponsorer opererer alle inden for veganerverdenen: Tour d’Organics, New Harvest Organics og publikationen VegNews. Cyklerne bliver leveret af Mill Valley Cycleworks, der ligeledes er en ren veganer virksomhed.

Man kan selvfølgelig kun ønske de glade veganere held og lykke, men ihukommende historier fra dengang i slutningen af 90’erne da Linda McCartney Racing Team, der var baseret på rene vegetarprincipper, og rytterne blev fodret med nødder og grøntsager, slog sine folder i Europa, hvor adskillige af rytterne efter sigende smuglede pølser og stegte kyllinger med op på deres hotelværelser, så er der måske - ud over dopingkontrollen - også behov for en kødkontrol?

WAMA? World Against Meat Agency

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Festede igennem efter sejren


Først kører vi på cykel - og så skal vi ha’ det sjovt bagefter. Det var tilsyneladende mottoet for den nybagte verdensmester Paolo Bettini, der tilbragte søndag nat på et diskotek i Salzburg sammen med blandt andet holdmanager Patrice Lefevere og de to sportsdirektører Serge Parsani og David Bramati. Den detroniserede verdensmester Tom Boonen deltog også i festlighederne, fortæller bicirace.com i dag.

Efter discoteksbesøget gik Bettini tilbage til hotellet og så løbet på video. Næste morgen, mens han i lufthavnen ventede på flyet til Firenze, kiggede han alle sine sms’ere igennem og fandt deriblandt en hilsen fra Manolo Saiz. Der var også lykønskninger fra hans gamle mesterlærer Michele Bartoli, men den bedste kom tilsyneladende fra CSCs Stuart O’Grady, der selv blev placeret som nr. 6 i opløbet. Beskeden lød således: ”Førhen synes jeg ikke, du var nogen større rytter. Nu bukker jeg mig i støvet”.

Tilbage til toppenTyler Hamilton: Konkurrerer i triatlon


Den amerikanske rytter Tyler Hamilton, hvis to års karantænestraf udløb sidste weekend, stiller i november op i en af USAs største triatlonbegivenheder: Nevada Silverman Triathlon, fortæller cyclingnews.com i dag. Konkurrencen er en holdkonkurrence og Hamiltons to holdkammerater er begge topsportsfolk. Den ene er tidligere sølvvinder i svømning ved OL i Sydney.

Konkurrencen omfatter 3.8 km svømning, 180 km cykling og slutter med en maraton dvs. 42.2 km løb. Målet er, at holdet skal gennemføre hele konkurrencen på under 8 timer, hvilket vil udløse en præmie på 100.000 dollar. Indtil nu er det ikke lykkedes nogen hold at gennembryde 8 timers muren.

Arrangørerne pointerer, at der ved arrangementet vil foregå dopingtests i overensstemmelse med WADAs internationale standarder.

Tilbage til toppenUnibet.com: Får svensk sportsdirektør


Det belgisk/svenske kontinentalmandskab Unibet.com, der pt. er i fuld gang med at søge ProTour licens til 2007 sæsonen, opruster ikke kun på ryttersiden men har også ansat en svensk sportsdirektør, fortæller Het Laatste Nieuws.

Michael Lafis er tidligere rytter og professionel i perioden fra 1993 - 2000. De første tre år blev tilbragt hos Amore & Vita, de næste to hos Telekom og de sidste tre sæsoner kørte han for Farm Frites i Holland. Han flotteste resultat er det svenske mesterskab på landevej i 1997.

Manager hos Farm Frites i år 2000 var nuværende manager hos Unibet.com, Jacques Hanegraaf, og det er da også ham, der er manden bag svenskerens ansættelse på holdet.

”Jeg var straks interesseret, da Jacques kontaktede mig. Selvfølgelig havde jeg lyst til at arbejde med Unibet.com. Efter jeg stoppede min aktive karriere, har jeg holdt forbindelsen ved lige til cykelsporten ved at udgive cykelmagasinet Cykelnytt i Sverige. Jeg kan tilføje holdet en masse praktisk erfaring, og det bliver sjovt at møde mange af mine gamle holdkammerater og konkurrenter, der nu også er sportsdirektører rundt omkring på holdene”, siger Michael Lafis.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: Hovedsponsoraftalen forbedret


Team Designa Køkken har fået forhøjet og forlænget sit hovedsponsorat hos Designa Møbler A/S. Efter weekendens løb i Sønderborg og Haderslev er det lykkes for holdet at lave en rigtig god aftale med holdets hovedsponsor.

Aftalen er i forhold til 2006 markant forhøjet og er gældende for 2007 og 2008. Det betyder at holdet allerede i går med virkning fra 1. januar 2007 kunne fuldtidsansætte Christian Andersen som sportsdirektør og Kim Foldager som Collegeleder. Holdet vil i den kommende tid påbegynde kontraktforhandlingerne med en gruppe udvalgte ryttere, der tæller såvel nuværende som nye ryttere. Udover hovedsponsoratet forhandler holdet stadig med en række øvrige sponsorer.

Budgettet forventes at stige med yderligere til 2 mio kroner. I år har Designa Møbler sponsoreret ca. 5 mio til holdet, næste år bliver sponsoratet på 7 mio. kr. Det samlede budget for Team Designa Køkken i 2006 forventes at have ligget på cia. 6,5 mio. kr.

Ved at trykke på nedenstående link fra TV2 Midt/Vest kan du se direktør Henning Christensen fra Designa Møbler A/S samt manager Jørgen Foders kommentar og udtalelser om sponsoratet på tv2regionerne.dk

Tilbage til toppenCup Danmark: Resultat af finalen


Tirsdag aften kørtes i Ballerup Super Arena sidste meeting af cykelbanernes gennemgående sæsonkonkurrence, Cup Danmark. I eliteklassen blev scratch over 10 km vundet af Marc Hester fra Team Odense Energi, mens eks-verdensmesteren i disciplinen Alex Rasmussen måtte tage til takke med en 4. plads.

Et maveonde betød at Alex Rasmussen senere måtte trække sig fra sidste afdeling. I pointsløbet over 10 km sejrede Michael Mørkøv fra Team GLS, og i udskilningsløbet vandt Jens-Erik Madsen fra Team Designa Køkken.

Sammelagt gav det sejr til Michael Mørkøv fra Team GLS med 103 points foran Team Odense Energi-rytterne Marc Hester med 75, Alex Rasmussen med 64 og Daniel Kreutzfeldt med 42 points.

I B-klassen blev det til sammenlagt sejr til Jacob Mørkøv fra DCR-Ballerup og i klasse C til Christian Kreutzfeldt fra Roskilde.

Aftenen sluttede med et 30 minutters parløb, hvor Thormas Kristiansen fra Team GLS og Mads Rydicher fra Ordrup CC vandt med 18 indkørte points foran Jens-Erik Madsen fra Team Designa Køkken og Michael Smith Larsen fra Team Herning Elite med 15 og Marc Hester og Casper Jørgensen begge fra Team Odense Energi med 9 points.

Tilbage til toppenT-Mobile: Skriver kontrakt med Kashechkin?


I dag præsenterer T-Mobile sit nye mandskab. Det kan man godt tillade sig at kalde det, efter at det tyske mandskab har sagt farvel til etablerede stjerner som Jan Ullrich, Andreas Klöden, Matthias Kessler, Oscar Sevilla og Bernhard Kohl.

I stedet ser holdet ud til at satse på ungdommen og har hentet helt unge talenter som den nykårede U23-verdensmester Gerald Ciolek samt det britiske stortalent Mark Cavendish. Dertil kommer flere rutinerede kræfter som Roger Hammond, Berhard Eisel, Servais Knaven, Jakob Piil, Axel Merckx og Michael Barry.

Men ifølge B.T. har team-manager Rolf Aldag og sportsdirektør Brian Holm endnu et trumfkort i ærmet til dagens præsentation. Ifølge avisens oplysninger har nummer tre fra Vuelta a Espana, Andrey Kashechkin, nemlig skrevet kontrakt med det tyske mandskab.

Avisen skriver ligeledes, at danske Lars Michaelsen og Brian Vandborg skulle være inde i billedet til de sidste pladser på det tyske mandskab.

”Han (Vandborg, red.) er god rytter, som vi er interesseret i. Vi snakker stadig,” siger Brian Holm til B.T., men fastslår, at Brian Vandborg ikke er blandt de ryttere, der bliver præsenteret i dag.

Tilbage til toppenTilbud 2: Pro Cycling Manager 2006 og Historien om Team CSCPro Cycling Manager 2006
Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

I Pro Cycling Manager får du ansvaret for et topprofessionelt cykelhold. Du hyrer og fyrer ryttere, du træner dem og holder nøje øje med deres form. Du finpudser dem til de store begivenheder (forårets og efterårets klassikere; Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana osv.) samt hundreder af andre løb gennem flere sæsoner. Du styrer rytterne i realtid, 3D løb, ned til deres mindste bevægelser: angreb, kontraangreb, sprint, skiftevise føringer ... Du styrer det hele, men har du også det, der kræves for at blive en succesrig professionel sportsdirektør for et cykelhold?


Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillet vejledende udsalgspris er 369,-


Drømmeholdet - historien om CSC
Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Spillet vejledende udsalgspris er 125,-


Samlet pris i denne uge 379 kr. - BESTIL HER

Tilbage til toppenRecycling: Tilvalg virker igen


Der har været perioder, hvor tilvalgene på salgsannoncerne på "Recycling" ikke har virket. Fejlen er nu helt præcis lokaliseret og rettet. Så du kan nu oprette annoncer med tilvalg, så dine cykeldele bliver hurtigere solgt!

Du er naturligvis velkommen til at slette dine nuværende annoncer og tilføje dem med tilvalg, hvis du ønsker dette.

Du finder Recycling på: www.feltet.dk/auktion.

Tilbage til toppen

Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger