Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 28. august 2006

Feltet.dk korte - 28. august 2006

28. august 2006 00:160
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Tour de Suisse: Ruten afkortes med 200 km
- T-Mobile: Farvel til Wesemann, Honchar og Mazzoleni?
- Expert Holland Ladies Tour: Andreasen sekser på 1. etape
- Cofidis: Forlænger med to spanske ryttere
- Martin Perdiguero: Stopper karrieren?
- T-Mobile: Interesseret i Sanchez og Contador
- Damiano Cunego: Tager Tiralongo med til Aalborg
- Michael Blaudzun: Vil vinde i Aalborg
- UCI: Ny 4 års licens til T-Mobile
- Jakob Piil: Tættere på T-Mobile
- Frank Vandenbroucke: Forhandler ny kontrakt i dag
- GP Ouest France-Plouay: Nibali troede han var for ung
- Grossen Preis der Stadt Dessau: Ny sejr til Voigt
- Auktion: Køb en cykel til 10.000 kr - spar 1.995 kr!
- VM for Masters: Bronzemedalje til Kjeld Fjord

De korte nyheder opdateres løbende


Tour de Suisse: Ruten afkortes med 200 km


Direktøren for det schweiziske etapeløb Tour de Suisse, Armin Meier, har også taget skridt i bekæmpelsen af doping i cykelsporten. Næste års udgave af løbet er blevet 200 km korte, og han udtaler sig desuden kritisk om de tre uger lange etaperløb. Ifølge Meier er de store etapeløb ”umenneskelige” for rytterne.

Afkortelsen af Tour de Suisse er et af i alt fem punkter, som Meier vil indføre i sin kamp for at få cykelsporten ud af ”dopingsumpen”.

Tilbage til toppenT-Mobile: Farvel til Wesemann, Honchar og Mazzoleni?


Alt tyder på, at tyske Team T-Mobile kommer til at undergå en større forandring i den kommende sæson. Ifølge Radsport-News.com har hverken Steffen Wesemann, Eddy Mazzoleni eller Serhyi Honchar fået tilbud om kontraktforlængelse på det tyske hold. Andreas Klöden har som tidligere nævnt valgt at fortsætte karrieren på Team Astana, og det gælder angiveligt også Matthias Kessler.

T-Mobile-Team skiller sig i oktober også af med Olaf Ludwig, som overtog efter Walter Godefroot ved sæsonens begyndelse, og som hidtil har været indehaver af Pro Tour licensen. UCI har som tidligere nævnt tildelt en midlertidig licens til det nye driftsselskab, ’Neuer Straßen Sport GmbH’ under ledelse af den nye team manager, Bob Stapleton.

Licenstildelingen glæder også den kommende sportsdirektør og tidligere rytter på holdet, Rolf Aldag: ”Med licensen i ryggen kan vi nu på en helt anden måde gå ind i kontraktforhandlingerne. Jeg er overbevist om, at vi vil få et stærkt hold, som ikke alene på cyklerne vil opfylde vores forehavende.”

Tilbage til toppenExpert Holland Ladies Tour: Andreasen sekser på 1. etape


Danske Mette Andreasen startede godt ud i Expert Holland Ladies Tour, der i dag blev indledt med en 118,5 km. lang etape fra St. Eillenbrod til St. Eillenbrod. Etapen sluttede i en massespurt, som blev vundet af Regina Schleicher (Equipe Nürnberger Versicherung), mens Andreasen blev nummer seks.

Dorte Lohse Rasmussen kom i mål på en 13. plads.


Resultat af 1. etape
1 Regina Schleicher (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 3.07.00
2 Angela Brodtka (Ger) German National Team
3 Diana Ziliute (Ltu) Safi-Pasta Zara Manhattan
4 Joanne Marie Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team
5 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink Cycling Team
6 Mette Andreasen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
7 Bertine Spijkerman (Ned) Therme Skin Care
8 Giorgia Bronzini (Ita) Italian National Team
9 Suzanne De Goede (Ned) AA-Drink Cycling Team
10 Moniek Rotmensen (Ned) Vrienden Van Het Platteland


Samlet klassement efter 1. etape
1 Regina Schleicher (Ger) Equipe Nürnberger Versicherung 3.06.50
2 Angela Brodtka (Ger) German National Team 0.04
3 Bertine Spijkerman (Ned) Therme Skin Care
4 Diana Ziliute (Ltu) Safi-Pasta Zara Manhattan 0.06
5 Suzanne De Goede (Ned) AA-Drink Cycling Team 0.09
6 Loes Markerink (Ned) @Work Cycling Team
7 Joanne Marie Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team 0.10
8 Kirsten Wild (Ned) AA-Drink Cycling Team
9 Mette Andreasen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
10 Giorgia Bronzini (Ita) Italian National Team

Tilbage til toppenCofidis: Forlænger med to spanske ryttere


Ifølge Todociclismo.com har det franske Cofidis mandskab forlænget kontrakterne med de to spanske ryttere Luis Perez og Bingen Fernandez, der således også er at finde på holdet i 2007.

Tilbage til toppenMartin Perdiguero: Stopper karrieren?


Den spanske rytter Martin Perdiguero har åbenbart opgivet at finde en ny arbejdsgiver efter, at Phonak mandskabet har meddelt at holdet lukker efter denne sæson. I hvert fald skriver wielerniews.nl, at den 34-årige spanske rytter stopper karrieren efter denne sæson.

Tilbage til toppenT-Mobile: Interesseret i Sanchez og Contador


Forleden kunne Astana mandskabet skrive kontrakt med Andreas Klöden og Matthias Kessler, der således forlader det tyske T-Mobile mandskab efter denne sæson. Det tyske mandskab skulle dog ifølge velo-club.net være interesseret i at skrive kontrakt med de to stortalenter Alberto Contador og Luis Leon Sanchez, der i denne sæson har kørt hos Astana mandskabet (det tidligere Liberty Seguros mandskab).

Det tyske mandskab skulle dog være i hård konkurrence med Discovery Channel, Caisse d’Epargne og Liquigas om de to spanske rytteres underskrift.

Tilbage til toppenDamiano Cunego: Tager Tiralongo med til Aalborg


Damiano Cunego, der også vandt Giro d’Italie i 2004, har endnu en rytter med fra sit italienske hold Lampe-Fondital. Det er 29-årige Paolo Tiralongo, der har været professionel rytter i seks år, og som tre gange har kørt Giro d’Italia. I år deltog han også i Tour de France som hjælperytter for netop holdets stjerne Damiano Cunego.

Tilbage til toppenMichael Blaudzun: Vil vinde i Aalborg


Sidste år dominerede Michael Blaudzun (Team CSC) store dele af gadeløbet i Aalborg. Det blev dog ”kun” til en femteplads. I år er han fuldt og helt opsat på at pynte sin resultatliste med en førsteplads.

Michael Blaudzun har et stramt program. Han har lige kørt etapeløbet Eneco Tour, og denne weekend var han til et Grand Prix-løb i Frankrig. På fredag er det dog lykkedes CSC-rytteren at få plads i kalenderen til at køre Grand Prix Aalborg. Og han er opsat.

”Jeg har desværre ikke haft de store resultater i år, så jeg går efter sejren i Aalborg. Det giver ekstra styrke at være på dansk grund, og jeg vil vise, at jeg stadig er i top. Jeg vil køre min chance, og jeg vil selvfølgelig også gøre mit til, at mine holdkammerater Allan Johansen og Lars Michaelsen klarer sig flot. Samlet skulle vi gerne gøre en god figur,” siger Michael Blaudzun.

33-årige Michael Blaudzun er en skarp og hurtig rytter, der plejer at være med helt fremme, når det gælder. Sidste år forsvarede han med held sit danske mesterskab, og han vandt Grand Prix Herning. På samme vis var han flere gange i udbrud, da der blev kørt Grand Prix Aalborg, hvor det blev til en femteplads.

I år har Blaudzun kørt rigtig mange løb for Team CSC, hvor han er en værdifuld rytter, der yder en stor indsats for holdet. Året har dog været præget af uheld og sygdom, og det blev heller ikke til et forsvar af det dansk mesterskab i juni. Derfor er han ekstra motiveret til gadeløbet Grand Prix Aalborg, hvor feltet på 50 ryttere skydes i gang fredag aften klokken 19.30.

”Mange af de unge talenter vil helt sikker give os kamp til stregen, så det bliver absolut ikke et nemt rutineløb,” siger Michael Blaudzun, der dog tror, at han kan klare sig mod favoritten Damiano Cunego, der stiller op til gadeløbet i sin hvide Tour de France trøje som symbol på, at han er den bedste rytter under 25 år.

”Cunego er en meget dygtig rytter, men jeg satser på, at han er bedst i bjergene og ikke på Aalborgs brosten,” slutter Michael Blaudzun af med.

Tilbage til toppenUCI: Ny 4 års licens til T-Mobile


Det tyske T-Mobile mandskab kan fortsat vise farverne på den internationale cykelscene, efter UCIs licenskommission netop har forlænget holdets licens til og med 2010, fortæller Radsport-news.com.

For kort tid siden opsagde sponsoren samarbejdet med den hidtidige holdorganisation Olaf Ludwig Cycling GmbH, og vil nu overlade ledelsen til den amerikanske multimillionær Bill Stapleton og dennes selskab "Neuer Straßen Sport GmbH". Stapleton er pt. leder T-Mobiles professionelle kvindehold, der har høstet stor anerkendelse gennem hele sidste sæson.

”Det er et vigtigt signal for holdet og ProTouren. At UCI har givet os denne licens betyder, at vores arbejde med at skabe en ren cykelsport bliver anerkendt. Samtidig er det et meget vigtigt skridt i retningen af genopbygning og omstrukturering af mandskabet”, siger Bill Stapleton.

Ulli Gritzuhn, der er marketingdirektør for T-Mobile International, siger ligeledes: ”Vi vil fortsat kæmpe mod dopingspøgelset. Og vi er sikre på, at vi med Stapleton - og Rolf Aldag som sportsdirektør - har et team, der kan skabe et nyt T-Mobile mandskab”.

Tilbage til toppenJakob Piil: Tættere på T-Mobile


Forbindelsen til T-Mobile bliver stærkere og stærkere for den nuværende danske Team CSC rytter Jakob Piil. Efter sin fremragende indsats i gårsdagens Grand Prix Ouest France Plouay, hvor det blev til en flot femteplads, udtaler Piil til Politiken.

”Min fremtid har jeg endnu ikke taget stilling til. Jeg har to kontrakter liggende, men det er måske ikke helt forkert, når du mener, at jeg næste år kører for T-Mobile.”

Dermed ligner det et sikkert farvel til det danske hold og et gutentag til tyske T-Mobile.

Tilbage til toppenFrank Vandenbroucke: Forhandler ny kontrakt i dag


Iflg. den italienske hjemmeside Bicirace.com forhandler belgiske Frank Vandenbroucke i dag om en ny kontrakt med det italienske kontinentalhold Naturino-Sappore di Mare. Holdets manager, Vincento Santoni, skulle efter sigende have kontaktet Vandenbroucke og tilbudt ham en kontrakt for resten af 2006 sæsonen samt hele 2007 sæsonen. De to aftalte derefter at mødes i dag for at blive enige om de nærmere betingelser.

Vandenbroucke er begejstret ved udsigten til at få en ny arbejdsgiver, og fremtiden vil så vise, om Naturino-Sappore di Mare vil have mere held med at styre den uforudsigelige belgier. Kontrakten er iflg. Bicirace.com baseret på en fast grundløn samt en bonusordning.

Tilbage til toppenGP Ouest France-Plouay: Nibali troede han var for ung


Den bare 22-årige Vincenzo Nibali har på det seneste vist, at han er blandt cykelsportens største talenter i professionel cykelsport netop nu. Den italienske rytter sluttede på en samlet tredjeplads i Eneco Tour og i går kom så den første store professionelle sejr, da han vandt Pro Tour løbet GP Ouest France-Plouay ved at slå Juan Antonio Flecha Giannoni (Rabobank), Manuele Mori (Saunier Duval-Prodir) og Yaroslav Popovych (Discovery Channel Pro Cycling Team) på de sidste meter i det franske endagsløb.

”Jeg kom hertil Plouay med intentionen om at gøre det godt, men helt ærligt troede jeg, at jeg endnu var for ung til at vinde Pro Tour løb foran så gode ryttere,” sagde Liquigas-rytteren efter sejren til Cyclingnews.

Nibali blev professionel sidste år for Fassa Bortolo, men da holdet lukkede skiftede han til Liquigas, hvor han tidligere på året vandt en etape i det italienske etapeløb Settimana Cyclista Internationale Coppi-Bartali. Nu gælder det om at få opfyldt et andet stort mål for den unge rytter.

”Jeg vil virkelig gerne køre verdensmesterskaberne i år. Jeg er klar til både linjeløbet og enkeltstarten. Jeg har mest snakket om enkeltstarten med forbundet. Jeg forbereder mig via Polen Rundt og forbereder mig på at køre hele vejen igennem sæsonen.”

Tilbage til toppenGrossen Preis der Stadt Dessau: Ny sejr til Voigt


Selvom Team CSC forsøger ikke at trække for mange veksler på Jens Voigt, så er den tyske rytter ustoppelig i øjeblikket. I går blev det således til endnu en sejr, da han vandt det 80 km. lange østrigske kriterium Grossen Preis der Stadt Dessau. Efter 80 km. kørsel slog han Ralf Grabsch (Team Milram) i spurten om sejren.

Tilbage til toppenAuktion: Køb en cykel til 10.000 kr - spar 1.995 kr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Er du forhandler eller grossist, og er du interesseret i at få en auktion på Feltet.dk, så kan du kontakte os på ovenstående mailadresse eller pr. telefon 51558966. Vi har allerede aftaler med nogle af Danmarks største grossister!


De første auktion allerede igen
Nu har du mulighed for at blive ejer af en lækker Cannondale Caad 7, som Per P. Cykler (www.perponline.dk) har sat på auktion.

Cannondale Caad 7 cyklen har en værdi af 11.995 kroner, du kan købe cyklen for 10.000, hvis du slår til nu. Klik på "Køb nu" til højre på auktionssiden, så er cyklen din! Tilmed har du sparet næsten 20% (1.995,-)


Facts om cyklen
- Cannondale Caad 7 (2005 model)
- R700 27 Shimano 105 gear
- 56 cm (58,5 midt top)
- Shimano 550 hjul
- FSA alu garniture
- Saffron Metallic
- Vejledende udsalgspris 11.995,-


Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenVM for Masters: Bronzemedalje til Kjeld Fjord


CK Kronborgs A-rytter Keld Fjord beviste stor klasse ved at besætte 3. pladsen i kampen om VM-titlen ved det netop overståede VM for Masters i Salzburg, som blev kørt fredag den 25. august. Det flotte resultat kom i hus ved aggressiv kørsel hele dagen på den hårde VM-rute som havde 141 startende ryttere i feltet, heraf bl.a. 26 fra Tyskland, 24 fra Italien og 8 fra Østrig og repræsentation af en større håndfuld eksproffer.


Keld Fjord med sin Python Pro racer


Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Settimana Ciclistica Lomb...(2.1) 10/07-12/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Tour de l'Ain(2.1) 13/07-15/07

Giro dell'Appennino(1.1) 14/07

Bizkaikoloreak(2.NCUPJW) 20/07-21/07

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger