Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 28. juni 2006

Feltet.dk korte - 28. juni 2006

28. juni 2006 00:540


- UCI: Licens kommissionen forsvarer beslutning
- Post Danmark Rundt: Bonde har udtaget syv ud af otte
- Cykleformand: Politiefterforskning var nødvendig
- Tour de France: Alle mand for Boonen
- UCI: Rytterne skal skrive under på deres uskyld
- Tour de France: José Azevedo med start nr. 1
- Astana-Würth: Jaksche måske alligevel med?
- Jan Ullrich: Min advokat ser på sagen
- Operation Puerto: Team CSC ikke indblandet
- Tour de France: Ingen tour til Jaksche
- Tour de France: CSC vil tage den gule trøje fra starten
- DM: Succes afvikling i Esbjerg midtby
- Tour de France: Ingen holdpræsentation for Astana-Würth
- Morten Reckweg: Slår alle rekorder
- Team Festina: Tæt på at misse World Cuppen i Luxembourg
- Afsteming: Burde Ullrich udelukkes fra Touren?
- Holland: Johan Lammerts ny landstræner
- Michael Berling: Jysk-Fynsk mester i gadeløb
- Davitamon-Lotto: Kokken er fundet
- Nicolas Jalabert: Glæder sig til Bastilledagen
- Manager: 3 dage til Touren starter - er dit hold klar?
- Manager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr

De korte nyheder opdateres løbende


UCI: Licens kommissionen forsvarer beslutning


Med baggrund i de seneste dages udvikling i de spanske myndigheders dopingefterforskning har licenskommissionen via UCI udsendt en pressemeddelelse.

Licenskommissionen henleder først og fremmest opmærksomheden på, at den består af en række personer, som er fuldstændig uafhængig i forhold til UCI. Kommissionen arbejde er selvstyrende og dens beslutninger er baseret på helt specifikke regler, som derefter publiceres via UCI.

På mødet den 28. juni 2006 noterede licenskommissionen sig den seneste udvikling i sagen omkring formodede systematisk doping.

Ingen af de oplysninger, som er kommet til licenskommissionens kendskab indtil i dag, er kommet via officielle kanaler.

Skulle diverse informationer fra medierne omkring disse forhold imidlertid blive bekræftet, og skulle licenskommissionen modtage en anmodning om fratagelse af licens, vil der blive taget skridt i henhold til reglerne.

Licenskommissionen anmoder UCI om straks at lade enhver oplysning omkring den videre udvikling i sagen tilgå kommissionen.


Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Bonde har udtaget syv ud af otte


Landstræner Lars Bonde har udtaget syv af otte ryttere til Team Post Danmark i Post Danmark Rundt, der køres den 2.-6. august. Blandt disse er den tidligere scratch-verdensmester Alex Rasmussen, der i 2006 har fået sit gennembrud på landevejen.

De syv ryttere er Alex Rasmussen og Casper Jørgensen fra Team Odense Energi, Martin Mortensen fra Velo Club Roubaix, Peter Riis fra Canondale-Vredestein, Michael Tronborg fra CC Differdange, Jakob Kodrup fra Odder CK og Nikola Aistrup fra Team Python Pro.

Alex Rasmussen har i år fået sit helt store gennembrud på landevejen med bl.a. en tredjeplads i GP Herning og en andenplads i Post Cup'en i Slagelse. Den tidligere scratch-verdensmester har demonstreret stor spurtstyrke, men også en fantastisk evne til at holde sig fremme i feltet. Team Odense Energi rytteren vil uden tvivl kunne blande sig, hvis et par af årets etaper ender i en massespurt, og måske Rasmussen kan hente den første danske etapesejr i Post Danmark Rundt siden 2002? Rasmussens holdkammerat Casper Jørgensen kørte et flot DM med en ottendeplads i linieløbet og en 15. plads på enkeltstarten, og har brug for råstyrke til banesæsonen.

For Martin Mortensen er DM et af sæsonens helt store mål og et udstillingsvindue med henblik på at opnå en professionel kontrakt. Mortensen satser bl.a. på den 15 km lange enkeltstart ved Helsingør, der er løbets 5. etape. Peter Riis, der normalt gør sig på MTB, hvor han i søndags blev nr. 17 i World Cup afdelingen i Canada, kommer til Post Danmark Rundt direkte fra EM i MTB og dermed sandsynligvis i storform.
Michael Tronborg har kørt et flot sæson for hans luxembourgske CC Differdange, og har senest vist flot kørsel ved Post Cup'en i Tikøb og ved DM, hvor han blev nr. seks på enkeltstarten.

Jacob Kodrup kører sin første sæson som senior, og har gjort det rigtigt godt i bl.a. Thüringen Rundfahrt. Kodrup forbereder sig til Post Danmark Rundt ved at køre to etapeløb med det franske UVaube hold.
Også Nikola Aistrup er første års senior, og har vist format ved at blive sjællandsmester i forbindelse med Post Cup løbet i Slagelse samt ved at blive en fantastisk nr. fem ved søndagens DM i Esbjerg. Aistrup forbereder sig til Post Danmark Rundt via et ophold i Belgien.

Den ottende plads på holdet holdes åben. Bl.a. afventes de enkelte rytteres form ved U23 bane EM.

Tilbage til toppenCykleformand: Politiefterforskning var nødvendig


Ifølge The Associated Press erkender formanden for den spanske cykleunion, Fugencio Sanchez, at cykelsporten ikke selv kan løse dopingproblemerne i sporten.

”Politiundersøgelsen var nødvendig. Anti-doping indsatsen i Spanien var kommet på afveje og vi har en forpligtelse til at forfølge dem der snyder,” lyder det fra formanden.

Sanchez kalder det for den største krise i den spansk sportshistorie, men han er ikke overrasket over, at den kommer nu.

”Vi har haft vores tvivl. Vi har hørt forskellige kommentarer,” siger Sanchez.” Jeg har altid været overbevist om, at denne dag ville komme og at den ville rydde op i denne tvivl.”

Tilbage til toppenTour de France: Alle mand for Boonen


Der er kun en stjerne på Quick Step-Innergetic i dette års Tour de France. Hele holdet er således designet til at støtte bedst muligt op om den belgiske verdensmester, Tom Boonen.

”I år er hele holdets indsats koncentreret omkring Tom Boonen og hans forsøg på at vinde den grønne trøje,” siger team-manager Patrick Lefevere til Reuters. ”Tom er holdets uomtvistelige leder. Han er her for at vinde etaper og bringe den grønne trøje til Paris og hele holdet er her for at hjælpe ham.”

Samtidig udtrykker manageren håb om, at Tom Boonen via en god prolog kan tage den gule trøje på løbets første etape.

Tilbage til toppenUCI: Rytterne skal skrive under på deres uskyld


UCI’s præsident, Pat McQuaid, understreger i dag i en pressemeddelelse, at man endnu engang ønsker at understrege sin beredvillighed til samarbejde med de spanske myndigheder i de pågående dopingefterforskninger.

Desuden tilføjer han, at han har anbefalet alle Pro Tour teams at lade deres Tour-ryttere skrive under på, at de ikke er impliceret i sagen. En klausul bør ifølge McQuaid indføjes, at rytterne, såfremt det viser sig, at deres erklæring er usand, straks skal forlade holdet og at de skal betale en betydelig bøde. Ryttere, som ikke ønsker at underskrive en sådan erklæring, bør udskiftes, hedder det i pressemeddelelsen.

UCI erklærer desuden, at man vil anmode enhver rytter om øjeblikkelig tilbagetræden, såfremt der fremkommer tungtvejende oplysninger fra officielle kilder. Man vil desuden anmode om, at den pågældende ikke kører løb, før disciplinærsagen er afsluttet.

Tilbage til toppenTour de France: José Azevedo med startnr. 1


Det bliver portugisiske José Azevedo, der kommer til at køre med startnr. 1 i den 93. udgave af Tour de France. Normalt er det den forsvarende mester, der bærer det eftertragtede startnummer, men Lance Armstrong har jo som bekendt afsluttet karrieren, og i stedet er det så en af rytterne fra holdet, der får æren.

Ifølge arrangørerne har Discovery Channel altså besluttet, at det bliver 32-årige José Azevedo, som skal have et-tallet hæftet på sin trøje.

Tilbage til toppenAstana-Würth: Jaksche måske alligevel med?


Der er efterhånden mange uafklarede spørgsmål omkring Astana-Würths Tour-deltagelse. Først var han udtaget, så forlød det, at han på grund af sygdom ikke stillede til start, og nu kommer han måske alligevel med.

"Endnu er intet afgjort," erklærer han overfor Eurosport.de. "Jeg træner igen torsdag, og så beslutter vi os herefter," fortsætter han.

Han betegner i øvrigt nyheden om, at Joseba Beloki kommer med som erstatning, som det rene vrøvl. "Han har været med på holdet siden årets begyndelse," forklarer den 29-årige tysker. Skulle Jaksche melde fra, så er det altså en anden holdkammerat, der får chancen.

Indtil videre er følgende navne med i bruttotruppen, hvor det endelige hold på ni ryttere altså ifølge Jörg Jaksche endnu ikke er sat. Til gengæld er alle 11 rejst til Strasbourg:
Jörg Jaksche, Joseba Beloki, Alexandre Vinokourov, Andrej Kashchekin, Alberto Contador, Luis León Sánchez, Aitor Osa, Isidro Nozal, Carlos Barredo, Allan Davis og Sergio Paulinho.

Den tidligere CSC-rytter er også fortsat optimist med hensyn til den internationale sportsdomstols afgørelse, som man forventer senest fredag. Det er den belgiske advokat, Guido de Croock, som alene skal afgøre holdets skæbne.

Indtil han har taget sin beslutning, må Astana-Würth rytterne se på, mens de øvrige ryttere får foretaget det obligatoriske lægetjek, og de kommer heller ikke med, når den officielle holdpræsentation løber af stabelen i morgen.

"Vi kæmper os gennem livet," erklærer Jörg Jaksche om usikkerheden de kommende dage.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Min advokat ser på sagen


T-Mobiles Tour-kaptajn har i dag taget bilen til Strasbourg for at gøre de sidste forberedelser, inden prologen på lørdag i årets udgave af Tour de France.

De obligatoriske lægeundersøgelser, som alle deltagere skal underkastes, indledes i morgen, og ifølge planen skal T-Mobile rytterne til omkring kl. halv tolv. Fredag gælder det så holdpræsentationen.

Det er selvfølgelig ikke gået hen over hovedet på Ullrich, at hans navn er sat i forbindelse med dopingskandalen i Spanien, og både han og Rudy Pevenage har da også afvist at have med sagen at gøre.

“Normalt ytrer jeg mig ikke om spekulationer i avisartikler,” siger han på sin hjemmeside, men tilføjer, at mistænkeliggørelsen kan få et retsligt efterspil. “Jeg har absolut intet med det, der er beskrevet i en spansk avis at gøre. Jeg har derfor overgivet sagen til mine advokater. De vil tage de nødvendige skridt,” tilføjer han.

Tilbage til toppenOperation Puerto: Team CSC ikke indblandet


De tidlige sammenkædninger mellem Ivan Basso og hovedpersonen, Eufemiano Fuentes, i den store spanske dopingundersøgelse i Spanien, gående under navnet Operation Puerto, synes grundløse. I hvert fald skriver Ritzau i dag, at ingen af det danske holds rytteres navne skulle fremgå af de ellers omfattende dokumenter i sagen.

Ritzau oplyser ikke, hvor oplysningerne stammer fra, men i de seneste dage har den spanske avis El Pais kunnet videregive flere oplysninger fra sagens akter. Den tidligere Team CSC rytter Tyler Hamilton skulle dog fortsat være involveret i sagen. Det danske mandskab har dog afvist ethvert kendskab til et samarbejde mellem Hamilton og Fuentes, mens den amerikanske rytter kørte på holdet.

Tilbage til toppenTour de France: Ingen tour til Jaksche


Det skandaleramte ProTour hold Astana-Würth har strøget tidligere CSC rytter Jörg Jaksche af startopstillingen til årets tour. I stedet kommer Joseba Beloki med, fortæller Radsport-news.com i dag.

Jörg Jaksche har været godt kørende i foråret og har senest markeret sig med en samlet tredjeplads i Schweiz Rundt. Joseba Beloki derimod har ikke udvist nogen som helst form for resultater.

Den endelig startliste skulle blive offentliggjort i dag kl. 18.00

Tilbage til toppenTour de France: CSC vil tage den gule trøje fra starten


Team CSC satser ikke blot på at vinde Tour de France med Ivan Basso, når Touren starter på lørdag. De vil også have den guleførertrøje, når prologen er kørt, hvor holdet har en af de helt store favoritter. Det er naturligvis David Zabriskie, som skal sikre den gule førertrøje til holdet.
"Lad mig sige det sådan, at han får i hvert fald ikke besked på at køre langsomt," siger pressechef Brian Nygaard til TV 2 Sporten og tilføjer: ”David er en af de tre-fire ryttere vi har, der kan vinde prologen.”
Holdet vil med andre ord ikke forsøge at gemme de to første uger.

Tilbage til toppenDM: Succes afvikling i Esbjerg midtby


Årets by dannede de perfekte rammer for deltagerne i DM i Landevejsløb 2006, som blev for første gang i Danmark nogensinde afviklet i hjertet af en storby.

Tom Lund, formand for Dansk Cykle Union var ikke et øjeblik i tvivl om det unikke ved at afholde arrangementet i midtbyen: ”Ved placering af DM i centrum af Esbjerg skabes der enestående muligheder for at kombinere cykelløb med folks hverdag. Musikhuset Esbjerg dannede den optimale ramme for udøvere, presse og publikum, ligesom DCU kunne afholde midtvejskongres samt relaterede sponsorarrangementer i Musikhuset”.

Sikkerheden var i højsædet og forløb til alles tilfredshed, oplyser arrangørerne.

”Vi så nogle absolut gode præstationer. Sikkerheden var i top, og der blev kørt rigtig stærkt”, udtaler Jesper Worre, direktør i DCU.

DM tiltrækker mange mennesker. Turistchef Lise Retbøll kunne således melde om travlhed på Turistbureauet. Heidi Kjær, hoteldirektør på Scandic Olympic-Esbjerg, kunne melde alt udsolgt i weekenden: ”Det er god business for os - det er overordentlig vigtigt at få begivenheder som disse til Esbjerg, de er med til at cementere Esbjerg som iværksætterby”.

”Det har også været en udfordring såvel sikkerhedsmæssigt som logistisk at afvikle events som DM i Duathlon og DM i Landevejsløb i centrum af landets 5. største by. Ambitionen om at skabe en unik event i Esbjergs centrum samtidig med inddragelse af de fremtidige samarbejdskommuner, Ribe og Bramming, er lykkedes, men ikke uden gene for trafikanterne,” forklarer Åse Jensen fra Kultur- og Fritidsafdelingen i Esbjerg.

Tilbage til toppenTour de France: Ingen holdpræsentation for Astana-Würth


Når hele Tour de France feltet via båd sejler ind til centrum af Strasbourg til den traditionelle holdpræsentation i morgen, bliver det uden Alexandre Vinokourov og Astana-Würth mandskabet.

Arrangørerne, ASO, har ganske enkelt bedt holdet om at blive væk set i lyset af den verserende sag, hvor holdets deltagelse i touren i det hele taget afgøres af appeldomstolen CAS på fredag.

Tilbage til toppenMorten Reckweg: Slår alle rekorder


I den forgangne ude satte verdensranglistens nummer 1 Morten Reckweg tyk streg under, at han er en af verdens bedste juniorer i øjeblikket. Ikke nok med at han vandt alle de danske mesterskaber i landevejscykling, men han slår også alle rekorder.

Sidste år vandt Morten Reckweg Bell Cuppen og med sejren i 6. afdeling, så har har Team Festina Vejle-rytteren nu 110 point, mens nr. 2 har 41 point. Vinderen af en afdeling i Bell Cuppen får 25 point, og da der kun resterer 2 afdelinger er Morten Reckweg sikker på at vinde det samlede klassement for andet år i træk, hvilket er første gang det sker. Ifølge vores oplysninger er Morten Reckweg også den første juniorrytter, der tager alle 3 titler ved Danmarks Mesterskaberne i Landevejscykling.

Tilbage til toppenTeam Festina Vejle: Tæt på at misse World Cuppen i Luxembourg


Sidste år var Vejle CK totaldominerende i World Cup løbet GP General Patton, hvor det blev til 4 ud af 5 topplaceringer i det samlede klassemente, da holdet blev nummer 1, 2, 3 og 5.

”Team Festina Vejle regnede derfor med at komme med i dette løb igen i år, men det blev lidt mere besværligt, end vi havde håbet på. Der var 32 hold tilmeldt, da vi indsendte vores ansøgning, og dermed var vi ude”, skriver holdet i en pressemeddelelse.

Holdet tog dog alligevel kontakt til arrangørerne, hvor de forklarede, hvem de var, at holdet sidste år vundet løbet og tilmed besat de 4 af de 5 bedste pladser.

”Sidste år kørte vi som landsholdet, og derfor havde de ikke bemærket, at rytterne kom fra samme klub. Da vi yderligere kunne fortælle dem, at den rytter, der fører verdensranglisten for juniorer, kører på vores team, samt at Rasmus Guldhammer blev nr. 2 i ungdomskonkurrencen i de sidste 2 UCI løb, som han deltog i, og at Team Festina Vejle rytterne Ricky Enø Jørgensen, Rasmus Guldhammer og Morten Reckweg havde domineret på sidste etape i Tour du Pays de Vaud, besluttede de at gøre en undtagelse”, lyder det tilfreds fra holdet.

Arrangørerne kunne godt se, at det ville højne konkurrencen, hvis Team Festina Vejle fik lov til at stille til start og besluttede derfor at udvide antallet af startende hold til 33.

Tilbage til toppenAfsteming: Burde Ullrich udelukkes fra Touren?


Jan Ullrich har i de seneste dage været under beskyldning for at være indblandet i den spanske doping sag. Den spanske avis, El Pais, har bragt indicier på, at Ullrich er en af den spanske læge, Fuentes, klienter. Intet er dog dokumenteret og både Rudy Pevenage, Ullrichs personlige rådgiver igennem mange år, og Ullrich selv, har benægtet at være en del af sagen.

Den franske organisation, ASO, og UCI har senest med Astaná-Würth og Comunidad Valenciana vist, at man kører en hård etisk linie for at forsvare Tourens renomme. I sagen om Ullrich har man dog valgt at afvente, til den spanske undersøgelse kommer med mere solide informationer. Derfor får Ullrich lov til at stille til start når Touren starter på lørdag.

Spørgsmålet er så, mener du, at Ullrich burde udelukkes fra Touren.? Du kan afgive din stemme ved at trykke på: Afstemning

Tilbage til toppenHolland: Johan Lammerts ny landstræner


Det hollandske cykelforbund har valgt Johan Lammerts som ny landstræner efter Frans Francissen. Lammerts starter i sit nye job på lørdag og får blandt andre hjælp af den gamle sprinter Adrie van der Poel.

Johan Lammerts var i sin aktive karriere blandt andet hjælperytter for Greg Lemond. Han vandt Flandern Rundt i 1984.

Tilbage til toppenMichael Berling: Jysk-Fynsk mester i gadeløb


Tirsdag aften blev de Jysk-Fynsk mesterskaber i gadeløb afviklet i Bogense med Nordfyns Bank som løbssponsor.

Mesterskaberne blev en stor succes for Glud & Marstrand Horsens, der allerede tidligt i løbet fik Kasper Skjønnemann, Michael Berling og Michael Skelde med i et 4 mandsudbrud sammen med den stærke Designa-rytter Allan Bo Andreasen.

De 4 holdt sammen og indhentede endda hovedfeltet med en omgang og i spurten blev det til en sikker sejr til Michael Berling mens sølv og bronze gik til hhv. Allan Bo Andreasen og Kasper Skjønnemann.

Tilbage til toppenDavitamon-Lotto: Kokken er fundet


Tirsdag aften blev de Jysk-Fynsk mesterskaber i Gadeløb afviklet i Bogense med Nordfyns Bank som løbssponsor.

Mesterskaberne blev en stor succes for Glud & Marstrand Horsens, der allerede tidligt i løbet fik Kasper Skjønnemann, Michael Berling og Michael Skelde med i et 4 mandsudbrud sammen med den stærke Designa-rytter Allan Bo Andreasen.

De 4 holdt sammen og indhentede endda hovedfeltet med en omgang og i spurten blev det til en sikker sejr til Michael Berling mens sølv og bronze gik til hhv. Allan Bo Andreasen og Kasper Skjønnemann.

Tilbage til toppenDavitamon-Lotto: Kokken er fundet


Søgte du jobbet og sidder nu og jonglerer nervøst med grydeskeerne? Desværre - det belgiske ProTour hold har netop udvalgt kokken til deres Tour de France hold blandt de mange ansøgere. Og det ser ud til at rytterne ikke alene kommer til at nyde en sund og nærende kost, men også vil blive budt på højere køkkenkunst.

Holdet fik ca. 100 kandidater at vælge i mellem. Deriblandt både kendte kokke fra Belgien og udlandet samt en lang række hobbykøkkensnedkere. Omkring 10 blev indbudt til en personlig samtale, og valget endte med at falde på 46 -årige Frank De Wilde fra Gent, der netop i disse minutter er i fuld gang med at pakke pander og gryder for at køre til Straasbourg.

Frank de Wilde er kendt som indehaver af restauranten Quartier Sauvage i Gent. Han er medlem af en lang række finere selskaber som ”Les disciples d'Auguste Escoffier” og ”Les Amis Saisonnier” og er ligeledes medlem af ”Compagnon de la Toque Blanche”, der er en forening for Belgiens 33 bedste mesterkokke.

Skal man dømme ud fra billederne på Quartier Sauvages hjemmeside - www.quartiersauvage.be - så bliver det en del sjovere at møde op til spisetid end at sidde på cyklen.

Tilbage til toppenNicolas Jalabert: Glæder sig til Bastilledagen


”Nogen tager til stranden, vi franskmænd tager til Tour de France,” forklarer Phonak-rytteren Nicolas Jalabert. Selv kørte han sit første Tour de France i 1997, men før det stod han ofte selv blandt tilskuerne, når verdens største cykelløb rullede forbi. I år er han med i Tour-feltet for ottende gang.

Den 33-årige franskmand, som altid har stået i skyggen af sin berømte storebror, Laurent, håber på at kunne vise sig fremme, når Tour-feltet den 14. juli kører fra Luchon til Carcassonne på en 211,5 km lang etape. På den franske nationaldag kører man nemlig tæt forbi hans hjemby Aussillon.

”Jeg håber på at få muligheden for at spille mine kort den dag,” siger han og forklarer, at en etapesejr kræver et samspil mellem fysikken og psyken. ”Det vigtigste er dog lysten til at vinde.”

Så selvom han på de øvrige 19 etaper er helt afklaret med rollen som hjælper, så skal der ikke herske tvivl om, at han meget gerne gør sin berømte storebror kunsten efter og henter en etapesejr på Bastilledagen.

Tilbage til toppenManager: 3 dage til Touren starter - er dit hold klar?


Har du tjekket dine hold i managerspillet? Er de aktive og betalte? Hvis du ikke er helt sikker på dette, så skal du gøre følgende. Feltet.dk har konstateret at over 250 hold ud af alle dem, som er oprettet indtil videre ikke er betalt eller godkendt. Hvis holdene ikke bliver betalt og/eller gjort aktive inden 01/07-2006 klokken 14:00, så vil holdene ikke deltage i spillene.

- Log ind i managerspillet med dit brugernavn og kodeord.
- Klik på "Mine spil"
- Klik på "Tour de France"
- Vælg derefter dette spil, som du vil tjekke. Når du har valgt spillet, så kan du se om betaling er modtaget, og om holdet er aktiveret.

Hvis det er det, så skal der stå følgende:
Betalingsstatus: Godkendt
Hold status: Aktiveret

Står der ikke godkendt ved betalingsstatus, så skal du klikke på "Betal nu" for at betale dit hold.

Hvis der står deaktiveret ved "Hold status", så skal du rette dit hold, og køre alle trinene igennem for at få dit hold genaktiveret.

Held og lykke med Tour de France spillet.

Er du endnu ikke med i spillet. Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppenManager: Dyst mod venner - præmier for 50.000 kr


Da brugerne skal have mest mulig tid til at stille deres hold frem til årets andet store etapeløb, Tour de France, er spillet allerede åbnet, og der er masser af flotte præmier at dyste om. Det samlet præmiebeløb er på mere end 50.000 kroner.

Det koster 25 kr. pr. hold, som du opretter. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange hold du må oprette. Du kan også oprette dine egne ligaer, hvor du kan bestemme om offentligheden skal have mulighed for at deltage i netop din liga - eller om den skal være lukket. Dermed kan du også dyste imod kun dine vennerne, skolekammeraterne, familien eller arbejdskollegaerne.

Et er sikkert du får kamp til målstregen hele vejen igennem.

Du kan deltage i Tour de France spillet på http://www.feltet.dk/manager

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger