Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 28. maj 2006

Feltet.dk korte - 28. maj 2006

28. maj 2006 00:010


- Paris - Roubaix: Flot dansk indsats
- Kristoffer G. Nielsen: Lige så hårdt som forventet
- Rolf S.: Et lille gennembrud for Kristoffer G. Nielsen
- Team Designa Køkken: Sejr i Randers
- Bayern Rundfahrt: Team CSC tæt på samlet sejr
- Belgien Rundt: Steegmans og Tjallingii sejrede
- Doping: Belda bakker op om Labarta
- Saunier Duval: Overbevist om at Simoni fortsætter
- Doping: Fuentes løsladt mod kaution
- Arvesen: Bedre end på samme tidspunkt sidste år
- T-Mobile: Klöden kun på 80 procent
- Johan Bruyneel: Ullrich vinder Touren
- Tour de Himmelfart: Ricky Enø Jørgensen sejrede samlet
- Shoppen: Køb DVD'en "Den Ultimative udfordring"

De korte nyheder opdateres løbendeParis - Roubaix: Flot dansk indsats


Som det kan læses nede under denne nyhed, sluttede Kristoffer Nielsen på en flot andenplads i dagens Paris-Roubaix. Men også en anden dansk rytter var med helt fremme, da Martin Mortensen sluttede på en flot femteplads.

Resultat af Paris-Roubaix
1 Tom Veelers (Ned) Rabobank Continental 4.32.36
2 Kristoffer Nielsen (Den) Team GLS Cycling
3 Pieter Vanspeybroeck (Bel) Beveren 2000 0.11
4 Michael Schar (Swi) Swiss U23 Team 0.26
5 Martin Mortensen (Den) Velo Club De Roubaix Lille Metropole
6 Arturs Ansons (Lat) Albi Velo Sport 0.32
7 Clément Lhotelllerie (Fra) V.C.La Pomme Marseille 0.55
8 Anthony Colin (Fra) Eseg Douai
9 Damien Robert (Fra) C.C.Nogent Sur Oise 1.57
10 Alexei Kolessov (Kaz) V.C.La Pomme Marseille
...
33 Thomas Riber-Sellebjerg (Den) Team GLS Cycling 10.36

Tilbage til toppenKristoffer G. Nielsen: Lige så hårdt som forventet


Team GLS var i dag i aktion i Paris-Roubaix Espoirs, og Kristoffer G. Nielsen kørte sig ind på en flot andenplads.

”Paris-Roubaix var lige så hårdt som jeg havde forventet. Der blev kørt i højre og venstre lige fra start. Allerede efter 10 km kommer der 20 mand af sted, og her sidder jeg med. Der var en god fordeling mellem holdene, så vi opnår hurtigt et forspring på omkring 2 minutter. Jeg kan se, at vores ’gamle ven’ Tom Veelers fra Rabobank også er med i gruppen. Jeg er klar over, at ham skal jeg ikke lade køre nogen steder,” fortæller Team GLS’ unge Kristoffer Nielsen. Holdet kender Tom Veelers fra Olympias Tour, hvor han vandt efter flere dages tæt kamp med Jacob Moe.

”Omkring 50 km ude rammer vi den første pavé. Og herfra bliver det et udskilningsløb, hvor der ryger små grupper af hen ad vejen. Da vi når den fjerde sidste og tredje sidste pavé, vælger jeg at sætte fuldt tempo på og føre hele vejen hen over. Det betyder, at vi kun er 3 mand tilbage, da der mangler 10 - 15 km. Tom Veelers, en rytter fra Beeveren 2000 (Quick-Step’s U/23 hold) og jeg selv.”

I finalen sidder Veelers stadig med, og selvom den unge dansker kæmper med alt, hvad han har, så må han til sidst se sig slået af den stærke hollænder.

”Kort før mål kommer der en lille bakke, og jeg forsøger igen at forcere. Denne gang ryger Belgieren af, men Veelers hænger stadig på. Jeg ved, at han kan køre en lang spurt, og at han er hurtig. Jeg prøver at trækken den så længe jeg kan, og stadig selv kunne åbne. Med en halv omgang tilbage inde på cykelbanen i Roubaix åbner jeg spurten, og får faktisk et lille hul til ham, men han når at smutte udenom til allersidst,” fortæller den unge dansker videre.

Selvom det ikke blev til sejr, så må det alligevel betegnes som lidt af et gennembrud, og et af forårets helt store danske cykelresultater blandt de unge danske ryttere.

Tilbage til toppenRolf Sørensen: Et lille gennembrud for Kristoffer G. Nielsen


”Selvfølgelig har jeg hørt det! Kristoffer har jo arbejdet hele vinteren med bl.a. dette her før øje. Det er bare så flot.” Det er ikke muligt at overraske Rolf Sørensen, med nyheden om Kristoffer G. Nielsens flotte 2. plads i U/23 udgaven af Paris - Roubaix. Lærlingens resultater er allerede nået lærermesterens ører.

”Det er lidt af et gennembrud for Kristoffer”, siger Rolf Sørensen. ”Som jeg hører det, var han den stærkeste mand på pavéerne i dag. Synd han skulle hjem med en så hurtig mand. Paris - Roubaix har været et hovedmål for det arbejde jeg bl.a. har lavet med Kristoffer. Han stikker for alvor hovedet frem nu. Kristoffer har fået noget mere tro på det, og med troen kommer resultaterne også. Det varer ikke længe før at bryder helt igennem, og jeg er overbevist om at der allerede er flere hold, som har lagt mærke til hans navn”.

Rolf Sørensen kan næsten ikke finde lovord nok om den unge GLS rytter. ”Kristoffer er en mand der kan sidde 200 km ude i vinden og bare køre. Sådanne folk er der altid brug for på et prof. mandskab. Jeg vil sammenligne ham lidt med en Brian Holm. En stærk type, der kan tåle utrolig meget”. Et stort tillykke til Kristoffer herfra, slutter Rolf Sørensen fra Italien.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: Sejr i Randers


Der var langt til sydens sol og varme, da 41 A-ryttere i dag kæmpede mod blæst, regn og kulde, under RC 1910’s landevejsløb. De deltagende rytterne skulle køre 4 omgange á 32 km og 5 små omgange á ca. 8 km - i alt 167 km i og omkring Randers. De traditionelt store danske hold som Glud & Marstrand, Herning Elite og Team Designa Køkken var præget af, at de havde ryttere til start i udlandet, og de stillede derfor ikke til start med store hold.

Team Designa Køkken stillede til start med U23-rytterne Christian Alex Hansen, Andreas Frisch, Kasper Thustrup og Chris Anker Sørensen. Team Odense Energi stillede til start med hele 8 ryttere, heriblandt bane-verdensmesteren Alex Rasmussen, og derfor var det oplagt, at det var Team Odense Energi, der måtte tage ansvar i dagens løb.

Allerede tidligt i løbet kom 6 ryttere fri, og efter ca. 100 km kørsel havde gruppen opbygget et forspring på 3½ min til hovedfeltet. Efter yderligere et udbrudsforsøg på to ryttere, som dog ikke kom afgørende af sted, kørte en 6-mandsgruppe kontra.

Gruppen halede hurtigt ind på udbryderne, men havde svært ved at få mere end ½ min til det jagende felt. Det betød at frontgruppens forspring blev reduceret til ca. 1½ min. Forfølgergruppen blev fanget af hovedfeltet med undtagelse af Chris Anker Sørensen, der iværksatte et dristigt soloridt fem mod udbryderne. Forsøget lykkedes, og frontgruppen bestod nu af 7 ryttere.

I finalen blev frontgruppen splittet, og der var kun fire ryttere tilbage af de oprindeligt syv. Udover de to Team Designa Køkken ryttere Andreas Frisch og Chris Anker Sørensen var det Michael Færk Christensen fra Herning Elite og Daniel Kreutzfeldt fra Odense Energi, som skulle afgøre sejren mellem sig. Yderligere en forcering betød, at Michael Færk Christensen måtte slippe frontgruppen, og Andreas Frisch og Chris Anker Sørensen sad nu alene tilbage i front med Daniel Kreutzfeldt, hvilket skulle vise sig at blive afgørende.

Med 15 km tilbage af løbet angreb Andreas Frisch, uden at Kreutzfeldt kunne svare igen. Frisch kørte stille og roligt væk, imens Chris Anker kunne sidde i baghjulet på Kreutzfeldt. Andreas Frisch kunne således køre i mål som en sikker vinder af Nishiki-løbet i Randers, mens Chris Anker Sørensen til sidst kørte fra Kreutzfeldt, således at det i dag blev til en dobbelt Designa sejr.

Resultat - 167 km:
1. Andreas Frisch (Team Designa Køkken) 4.23,00.
2. Chris Anker Sørensen (Team Designa Køkken) 4.23,32.
3. Daniel Adelhard Kreutzfeldt (Team Odense Energi) 4.23,49.
4. André Steensen (Glud & Marstrand Horsens) 4.24,33.
5. Rune Sørensen (Fredericia CC) 4.25,16.
6. Stig S. Dam (Farsø CK) 4.25,19.
7. Christian Hansen (Cykling Odense) s.t.
8. Christian Alex Hansen (Team Designa Køkken) 4.25,35.
9. Anders Fialla (Team Odense Energi) s.t.
10. Jens Lausten Hansen (Sønderborg CK) s.t.
11. Kasper Linde Jørgensen (Team Odense Energi) 4.25,38.
12. Ulrik Binderup Christensen (Aalborg CR) s.t.
13. Jacob Schneevoigt (CK Aarhus) 4.25,45.

Tilbage til toppenBayern Rundfahrt: Team CSC tæt på samlet sejr


Team CSC's Luke Roberts var tæt på at overrumple de førende ryttere og tage den samlede sejr i Bayern Rundfahrt på den 164 kilometer lange afsluttende etape fra Plattling til Cham. Men australieren endte med en tredjeplads både på etapen og i den samlede stilling, hvor han dermed skubbede Lars Bak ned på den samlede fjerdeplads.

"Vi havde aftalt på forhånd, at vi ville lade Gerolsteiner angribe og så køre kontra på deres angreb. Det var præcis hvad der skete, og det endte med, at Luke kom afsted i et 10-mandsudbrud som på et tidspunkt havde næsten to minutters forspring til feltet, hvor Agritubel arbejdede hårdt for at hente dem. Luke var bedst placeret i den samlede stilling, så han kørte kun for den samlede sejr, mens de andre mest kørte for etapesejren," forklarer sportsdirektør Dan Frost.

Samlet vinder blev Alberto Martinez (Agritubel), omend det altså holdt hårdt, idet Roberts kun var 19 sekunder fra sejren. Afgørende i det taktiske spil blev Gerolsteiners rolle, idet de havde Beat Zberg på den samlede andenplads.

"Gerolsteiner havde Peter Wrolich med og de sad derfor længe og overlod det til Agritubel, men da de til sidst var løbet tør for kræfter, så kørte Gerolsteiner desværre alligevel frem og trak ind på udbrudet," fortsætter Frost.

Det endte med, at Roberts sammen med tre andre ryttere kom ind 1.05 før feltet, men det var altså akkurat 19 sekunder for lidt til den samlede sejr.

"Luke er selvfølgelig ærgerlig og snakkede bagefter om, at det var ærgerligt, at han ikke kørte bedre på enkeltstarten, men på den anden side, så var det jo ikke sikkert, han havde fået lov at køre, hvis han havde været tættere på," vurderer Team CSC-sportsdirektøren.

Etapevinder blev Björn Schröder fra Milram foran Wrolich og Roberts. I den samlede stilling fik Team CSC tre mand i top 6, idet Brian Vandborg tog den samlede sjetteplads.

Tilbage til toppenBelgien Rundt: Steegmans og Tjallingii sejrede


På 5. og sidste etape af Belgien rundt endte det i en massespurt, hvor Steegmans vandt foran Van Heeswijk og Boonen, der fik timet det forkert.

Maarten Tjallingii holder den samlede føring fra start til mål og vinder Belgien rundt.

Tilbage til toppenDoping: Belda bakker op om Labarta


En af de fem anklagede i den spanske dopingskandale er sportsdirektøren for Comunidad Valenciana holdet, Jose Ignacio Labarta. På en pressekonference i går gav manager, Vicente Belda, sin opbakning til sin sportsdirektør.

”Vi respekterer loven, men vi respekterer også Lebarta, og derfor har vi sent ham en besked, at vi bakker ham op. Dog har vi valgt, indtil han har forklaret sig for en dommer, at tage hans arbejdsopgaver fra ham,” udtalte Belda i følge spanske medier på pressekonferencen.

Samtidigt understregede Belda også, at ingen af de fundne poser med blod hos lægen Fuentes, tilhører ryttere fra hans hold. ”Vi står til rådighed for anklagerne, og har intet at skjule.”

Tilbage til toppenSaunier Duval: Overbevist om at Simoni fortsætter


Da Simoni før denne sæson kom i kontrakt bekneb, lavede han en 1-årig kontrakt med det spanske Saunier Duval hold. Selvom han i denne Giro ikke har været i nærheden af den samlede sejr, er Saunier Duvals sportsdirektør, Joxean Fernandez Matxin, overbevist om, at Simoni også til næste år vil køre Giroen for det spanske hold.

”Jeg er sikker på, at han også til næste år vil køre Giroen for os,” udtalte han til Procycling.com inden gårsdagens etape. Derudover fortalte Matxin også, at det er planen, at Simoni i år skal køre alle tre store tours.

Tilbage til toppenDoping: Fuentes løsladt mod kaution


Som det kunne læses på Feltet.dk i går, skulle lægen, Eufemiano Fuentes, betale 120,000 Euro for at blive løsladt. Det skete ifølge den spanske avis Marca i går aftes.

Dermed er alle fem anklagede i sagen, Fuentes, Jose Luis Merino, Alberto Leon, Jose Ignacio Labarta og Manolo Saiz, løsladt og kan nu se frem til retssagen starter.

Tilbage til toppenArvesen: Bedre end på samme tidspunkt sidste år


Efter at Arvesen tidligere på måneden måtte udgå af 4 dage ved Dunkerque med sygdom, er han stille og roligt ved at være tilbage i topform.

”Jeg føler, jeg er på rette vej, og at formen stille og roligt er kommet tilbage efter pausen. Jeg stresser ikke og tager det stille og roligt. Jeg er bedre nu, end jeg var på samme tidspunkt sidste år,” udtaler Arvesen til sin hjemmeside, kurtaslearvesen.com.

Når Bayern Rundfart i dag slutter, tager Arvesen tilbage til Italien, for at gøre sig klar til de næste løb Dauphine Libere og Stern Elektoer, inden han skal køre de norske mesterskaber. Derefter håber Arvesen, at han skal køre Tour de France.

Tilbage til toppenT-Mobile: Klöden kun på 80 procent


Hvis Jan Ullrich skal vinde årets Tour de France, er det vigtigt, at Andreas Klöden er i topform. Derfor var det bekræftende for holdet i går at se, at Klöden kørte en flot enkeltstart i Bayern Rundfart, da han kørte ind på en tredjeplads.

”Han kørte meget godt, også selvom han kun er på 80 procent af sin kapacitet,” udtaler sportsdirektør, Valerio Piva, til holdets hjemmeside.

Indsatsen er det første positive tegn for Klödens side i denne sæson, og med en måned til Touren starter, kunne den ikke komme på et bedre tidspunkt.

Tilbage til toppenJohan Bruyneel: Ullrich vinder Touren


Discovery Channels team-manager Johan Bruyneel har stået bag Lance Armstrong i alle hans syv sejre i Tour de France og han er ikke i tvivl om, hvem der tager sejren i år, hvor Lance Arsmtrong er stopper

”Jan Ullrich! Han kommer med et superhold, der er motiveret på den opgave. Og han er i fremragende forfatning lige nu og har grebet tingene an på den rette måde. Så jeg forventer, at han vinder”, siger Johan Bruyneel til Ekstra Bladet, der også forventer at det tyske mandskab vil overtage det amerikanske holds arbejde med at sætte dagsordenen i løbet..

Bruyneel understreger at det er meget svært at forberede to formtoppe med så kort mellemrum, som Ivan Basso og Team CSC har tænkt sig. Ifølge den tidligere professionelle rytter så er det umuligt at forudsige, hvordan kroppen og det mentale vil reagere på en sådan anstrengelse.

Tilbage til toppenTour de Himmelfart: Ricky Enø Jørgensen sejrede samlet


Fra i torsdag og frem til lørdag eftermiddag blev etapeløbet Tour de Himmelfart kørt i Odder og omegn. Hos junoirerne sikrede Ricky Enø Jørgensen sikkert samlet foran hollænderne Stafan Klederman (CRT Raalte) og Savie van Horik (Zuid Oost Nederland).


Samlet slutstilling
1.
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Tour of Chongming Island(2.WWT) 12/10-14/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 12/10-17/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger