Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 28. november 2006

Feltet.dk korte - 28. november 2006

28. november 2006 10:000


- Deutschland Tour: TV kræver flytning
- Jan Ullrich: Slipper måske alligevel?
- Auktion: Slutter snart på Hometrainer
- Team Tinkoff: Uden Ullrich?
- Jens Voigt: Årets CSC-rytter
- Odder Elite Team: Indgår aftale med Jannik van Dijk
- Jakob Piil: Med T-Mobile på Lanzarote
- Julekalenderen: Lynyrd Skynyrd cykeltrøje på auktion!
- Samuel Sánchez: Frontfigur i Touren?
- Glud & Marstrand: Forlænger med Schjønnemann
- UCI: Overvejer at afkorte Vueltaen
- Bobby Julich: Går efter en etape og gult i Touren
- Bjarne Riis: Ivan kunne være blevet
- 6-dagsløb Stuttgart: Uden Zabel
- Allan Johansen: Vender tilbage til banen
- Michael Boogerd: Årets rytter i Holland
- Jesper Worre: Stor modstand mod Pro Touren


De korte nyheder opdateres løbende


Deutschland Tour: TV kræver flytning


Næste års udgave af Deutschland Tour bliver formentlig rykket, så starten først går den 11. august i Saarbrücken i stedet for som oprindeligt planlagt den 8. august.

Ifølge Radsport-Aktiv.de er det den tyske tv-kanal ARD, som har gennemtrumfet en ændring af starttidspunktet for overhovedet at ville transmittere løbet. ”Vi ønskede to weekender og ingen løbsstart midt i ugen,” siger chefen for WDR, Fritz Pleitgen. Samtidig kræver man fra den statslige senders side også, at etaperne afsluttes tidligere, så de ikke kollidere med populære programmer sent om eftermiddagen. I stedet skal hver enkelt etape være afgjort omkring kl. 15.30.

Flytningen betyder også, at Vattenfall Cyclassics i Hamburg må ændres. Efter planen skulle det løb køres søndag den 19. august, men da Deutschland Tours afsluttende etape køres denne dag, så må Vattenfall Cyclassics altså vige pladsen. En ny dato for Tysklands eneste Pro Rour løb er endnu ikke fastlagt.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Slipper måske alligevel?


Et comeback til Jan Ullrich bliver måske mere sandsynligt en først antaget. Ifølge det tyske BILD, så skal UCI’s præsident, Pat McQuaid, i en skrivelse forbyde det schweiziske forbund at bruge de spanske efterforskeres dokumenter fra Operacion Puerto til retssager i det sportslige eller civile retssystem.

Det betyder, at den dopingmistænkte rytter ligesom alle de andre ryttere fra de spanske myndigheders liste også fortsætte uanfægtet i den kommende sæson.

"Hvis vi får henvendelsen fra McQuaid, så vil vi anbefale vores disciplinær-komite ikke at indlede nogen sag mod Jan Ullrich," erklærer direktøren for det schweiziske cykelforbund, Lorenz Schläfli.

Det forlyder ikke, hvad der skulle være årsagen til McQuaids skrivelse.

Tilbage til toppenAuktion: Slutter snart på Hometrainer


Med 6 intervaller. Passer til Racer, MTB og city bikes! Ny og stærk hometrainer i stål. Ny og støjsvag rulle, som er let løbende mod dækket. Til professionelle og amatører.

Den vejledende udsalgspris er 1399 kr, og du kan også vælge at købe hometraineren med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du købe hometraineren med det samme for 1249,-

Byd på auktionen.

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Uden Ullrich?


Team Tinkoff har mere eller mindre opgivet at få kontrakt på tyske Jan Ullrich. ”Jeg tror ikke, at han er interesseret. Det er mere end en måned siden, at vi har talt med hinanden,” udtalte sportsdirektør Omar Piscina i dag ifølge et dpa-telegram. Den russiske millionær Oleg Tinkoff skulle ellers ifølge diverse rygter have tilbudt den tidligere Tour-vinder en millionkontrakt, men med Ullrichs kommentar på sin hjemmeside forleden om, at der er samtaler i gang med hold og sponsorer, så regner man altså ikke med, at man indgår i hans planer for fremtiden.

Ullrich, som i øjeblikket har rigeligt at se til med diverse dopinganklager og et forsøg på at holde formen ved lige, kunne ellers hos Team Tinkoff være blevet holdkammerat med to dopingdømte. Både Tyler Hamilton og Danilo Hondo kører næste år for det italiensk baserede hold.

Tilbage til toppenJens Voigt: Årets CSC-rytter


For 3. år i træk valgte medlemmerne af Team CSC’s fanklub Jens Voigt til årets CSC-rytter. Den bomstærke, fornøjelige tysker har i år vundet 3 etaper i Deutschland Tour, hvor han også vandt samlet. Kort efter sejrede han i Rund um die Hainleite og dagen efter i Sparkassen Giro Bochum. Tidligere på sæsonen vandt han en etape i Ster Elektrotoer. I de store etapeløb var han med på CSC-holdet, der vandt holdtidskørslen i Giro d’Italia. Og så vandt han sidst, men ikke mindst 13. etape af årets Tour de France foran den senere 2’er (og sandsynlige vinder) Oscar Pereiro Sio. Derudover fremhævede fans også, hans sportsånd, da han valgte ikke at køre om sejren på 19. etape af Giro d’Italia og lod Juan Manuel Garate (Quick.Step) vinde.

”Er det rigtigt? Wow," siger Voigt til team-csc.com. "Først vil jeg da sige tak til alle jer derude - det gør mig virkelig stolt. Jeg tror, sidste gang nogen vandt den tre gange i træk var Michael Sandstød, og det var kun, fordi han selv stemte på sig selv hele tiden," griner tyskeren.

"Nej, alvorligt talt, så er det noget, der giver en god fornemmelse i kroppen. Det viser da lidt om, at folk stadig godt kan lide mig, og lide de ting jeg gør. Jeg tror, jeg er blevet kåret, fordi jeg har gjort alting rigtigt i denne sæson på trods af, at jeg faktisk fik en ret dårlig start. Jeg blev opereret to gange i skulderen sidste vinter - én gang fik jeg et metalstykke sat ind, og så skulle det tages ud igen, og det betød, at jeg slet ikke fandt den form, jeg gerne ville i starten af sæsonen. Men her spillede det her fantastiske hold bare ind. Alle bakkede mig op og sagde, at jeg bare skulle blive ved," roser Voigt sit hold.

Tilbage til toppenOdder Elite Team: Indgår aftale med Jannik van Dijk


Odder Elite Team har indgået en aftale med Jannik van Dijk for 2007, som bliver holdets 11. og sidste rytter i 2007.

Jannik van Dijk rykkede i år op i A-klassen og kørte sig bl.a. til en tredjeplads i Post Cup-løbet i Viborg.

Holdet vil i 2007, udover Jannik van Dijk, bestå af Lars Werenberg, Christian Moberg, Morten Lambert, Kasper Eibye, Morten Høberg, Mads Rydicher, Jacob Kodrup, Martin Adelfred samt svenskerne Alexander Gustafsson og Erik Magnusson.

Tilbage til toppenJakob Piil: Med T-Mobile på Lanzarote


Seks uger efter at Jakob Piil første gang mødte sit nye hold, T-Mobile, i Lugano, er han nu med en stor del af holdet på Lanzarote. Siden i lørdags, har han sammen med Erik Baumann, Thomas Ziegler, Bernhard Eisel, Stefan Schreck, Marco Pinotti, Kim Kirchen, Linus Gerdemann, Lorenzo Bernucci, Frantisek Rabon, Giuseppe Guerini, Marcus Burghardt, Roger Hammond, Andre Greipel og Gerald Ciolek, samt diverse sportsdirektører, hygget sig på den spanske Ø.

Jakob Piil har i de seneste uger trænet på banen i Ballerup Super Arena, så han kan få lagt noget af grundformen til den kommende sæson. Denne uge på Lanzarote vil han dog ikke blive tæsket igennem på cyklen, da det i langt højere grad drejer sig om socialt samvær.

Manager Rolf Aldag har nemlig sørget for, at der i programmet for denne træningslejr, er en del fritid for rytterne i de kommende dage. Derudover vil nogen af rytterne få besøg af deres partner, så de kan være en del af fællesskabet.

”Vores første træningsdag var i går. Vi tager det meget afslappet. Den som gerne vil lave noget, som ikke er sportsrelateret, de kan gøre det,” udtaler Linus Gerdemann om ugens program.

På lørdag slutter træningslejren.

Tilbage til toppenJulekalenderen: Lynyrd Skynyrd cykeltrøje på auktion!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag vil der være 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large).

Dagens cykeltrøje er udformet med Lynyrd Skynyrd! En rigtig fed cykeltrøje, som både kan bruges af voksen og børn.

Hver trøje sælges naturligvis på hver sin selvstændige auktion, dvs. at der hver dag frem til den 1. december vil åbne 5 auktioner.

Hver auktion vil starte fra 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så vil der være en "Køb nu pris" på 549,-. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen.

Du finder auktionerne (NEDERST) på: www.feltet.dk/auktion.


Dagens trøje er:


Dagens auktioner starter den 28. november kl. 10.00 og afsluttes den 22. december kl. 20.00

Tilbage til toppenSamuel Sánchez: Frontfigur i Touren?


Efter Iban Mayo har forladt Euskaltel-Euskadi mandskabet er et stort ansvar overladt til Samuel Sánchez og det ser også ud til at betyde, at han bliver holdets frontfigur i Tour de France i den kommende sæson.

”Jeg demonstrerede i Vueltaen at jeg kan kæmpe med om podiet i en stor Tour, så hvorfor ikke også i Touren?,” spørger Sánchez til Cyclingnews.

Tilbage til toppenGlud & Marstrand: Forlænger med Schjønnemann


19-årige bliver 10. og foreløbig sidste rytter hos Glud & Marstrand Horsens i 2007. Schjønnemann skiftede efter juniortiden på Team Vejle til Glud & Marstrand Horsens og vil i 2007 køre sin anden sæson for det jyske mandskab.

Tilbage til toppenUCI: Overvejer at afkorte Vueltaen


UCIs Pro Tour eksekutiv komites koordinator, Alain Rumpf, advarer nu arrangørerne af Vuelta a Espana om, at man i øjeblikket overvejer at afkorte det spanske etapeløb. Komiteen ønsker at både Tyskland Rundt og Vuelta a Espana skal afvikles i september måned og det vil betyde, at det spanske etapeløb må forkortes, lyder forklaringen.

”Vueltaens tre uger debatteres”, skriver Rumpf i et brev til direktøren i Unipublic, Victor Cordero, som er blevet publiceret i El Pais.

”Du kender til interessen for, at Tyskland Rundt bliver gennemført i september ligesom Vuelta a Espana, hvilket vil tilfredsstille mange hold, som efterfølgende tager del i Polen Rundt.”

Victor Cordero afviser imidlertid fuldstændig komiteens planer.

"Det er ikke i UCIs interesse at true Vueltaen. Løbet er en del af cyklingens kulturelle arv, og hele landet følger løbet. Vi har det på samme måde med både Touren og Giroen,” siger Cordero til AFP.

Tilbage til toppenBobby Julich: Går efter en etape og gult i Touren


Amerikanske Bobby Julich er fuldstændig klar over, at han er i sin karrieres efterår, men det betyder ikke, at ambitionerne er blevet mindre forud for denne sæson. Team CSC-rytteren går efter en etapesejr og den guletrøje i Tour de France, og om muligt også efter OL-guld i 2008.

”Det som vil holde mig motiveret herfra og fremover er to mål: At vinde en etape i Tour de France og tage den gule trøje,” siger han i et interview med CSC.com.

Allerede i år drømte han om den gule trøje i Tour de France, hvor Bjarne Riis kort forinden havde udråbt Julich til at være i sit livs form. Desværre styrter den amerikanske rytter på løbets første enkeltstart og må udgå med et brækket håndled.

I det hele taget var 2006 et rigtig dårligt år for Bobby Julich. I foråret måtte han udgå af Paris-Nice efter et styrt og pga. sygdom også af Criterium International. Han var udset en nøglerolle i Giro d´Italia, men var de første to uger hårdt ramt af allergi og efter styrtet i Tour de France var sæsonen reelt ovre.

Bobby Julich er imidlertid opsat på revanche i 2007, hvor han helt udelukker at stille til start i Giro d´Italia, men til gengæld satser på at kvalificere sig til OL i enkeltstartsdisciplinen via en god indsats ved VM. Julich understreger dog, at han endnu ikke har besluttet sig for om han fortsætter når kontrakten udløber i 2007.

”Hvis jeg har et godt år kan jeg måske fortsætte med at køre i 2008 og fokusere på de olympiske lege, og gå efter guld på enkeltstarten,” siger han og fortsætter senere:

”Det afhænger absolut af om jeg har et godt år. Det vil ikke være min beslutning alene, men også om Bjarne ønsker mig på holdet i endnu et år. Jeg tror, at det vil være en relativ let beslutning,” siger Julich, der ikke kan forestille sig, at fortsætte ud længere end til 2008.

”Det skulle da lige være, hvis jeg bliver olympisk mester,” lyder det nu alligevel.

I næste uge rejser Bobby Julich og resten af Team CSC mandskabet til Sydafrika til holdets årlige kombination af træningslejr og team-building tur. En samling der samtidig markere starten på et omfattende anti-doping program, hvor holdets ryttere skal gennemgå næsten 800 dopingtest. Et tiltag Bobby Julich ser som en nødvendighed ovenpå de seneste års dopingproblemer i cykelsporten.

”Det er op til det bedste hold i sporten at reetablere noget af sportens troværdighed. Jeg går fuldstændig ind for det, siger Bobby Julich og fortsætter senere:

”Dette er udover og mere end, hvad en normal person bliver nødt til at gøre. Vi gør det alligevel. Vi bliver nødt til at genskabe respekten og troværdigheden til sporten,” lyder det fra Julich.

Foruden Tour de France og VM forventer Bobby Julich at stille til start i Tour of California, Paris-Nice, Criterium International, Baskerlandet Rundt og formentlig Tour de Georgia. Herefter bygger han op til Touren via Schweiz Rundt, og vil senere benytte Deuthsland Tour og Tour de Benelux til at bygge formen op frem mod VM.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Ivan kunne være blevet


”Ivan Basso ville kunne være blevet på CSC, hvis han havde været klar til en DNA-test.” Det siger Bjarne Riis til cyclingnews.com. ”Vi kan ikke kræve en test af ham. Men naturligvis bad vi om det. Vi lod alle muligheder være åben for, at han kunne bevise sin uskyld,” fortsætter CSC-bossen.

I stedet besluttede den italienske rytter sig altså i stedet for at skrive kontrakt med amerikanske Discovery Channel, og det gav ikke ubetinget positive reaktioner i miljøet, idet det fra flere sider blev mere end antydet, at Johan Bruyneel dermed gik imod aftalen om ikke at skrive kontrakt med dopingmistænkte ryttere.

Riis betoner overfor cyclingnews.com, som han også har udtalt til danske medier, at der ikke var noget mistænkeligt ved Ivan Bassos blodværdier I tiden hos Team CSC. ”Der var ingen tegn på, at noget ikke stemte.” Når det alligevel kom til en skilsmisse, så ligger det også i det faktum, at det hele principielt kan begynde forfra, når sagen i Spanien er afsluttet. ”Problemet er, at vi ikke har nogen garanti for, at denne sag endegyldigt er overstået. Det var et vigtigt parameter for os, da vi talte med Ivan om sagen.”

Bjarne Riis er da heller ikke helt overbevist om, at Ivan Basso virkelig er parat til en DNA-test. ”Det er da godt, hvis han nu siger, at han er klar til at tage en test, men jeg spørger mig selv, hvorfor han ikke kunne få taget den hos os. Det kunne naturligvis have løst mange problemer.”

For nyligt har Bassos advokat da også trukket noget i land i forhold til en test, som han betegner som utroværdig.

Tilbage til toppen6-dagsløb Stuttgart: Uden Zabel


Seksdagsløbet i Stuttgart må klare sig uden Erik Zabel, som ellers for små fjorten dage siden blev kåret som vinder af løbet i München med sin schweiziske makker, Bruno Risi.

Roman Herman, som er direktør for seksdagsløbet i Stuttgart meddelte i dag, at Erik Zabel har meldt afbud, da han på det tidspunkt forbereder den ny sæson på landevejen med Team Milram holdet.

Stuttgarter Sechstagerennen finder sted fra den 18. til den 23. januar 2007 i Hanns-Martin-Schleyer-Halle, og køres med hold på tre ryttere.

Tilbage til toppenAllan Johansen: Vender tilbage til banen


Når DBCs Derny Cup afvikles torsdag fra kl. 19 i Ballerup Super Arena, er den danske mester på landevej, Team CSC’s Allan Johansen, blandt deltagerne. Baneløb er ikke ubekendt for Allan Johansen, som kørte på Århusbanen i sine unge dage, men det bliver naturligvis lidt af en opgave at skulle dyste mod banespecialister som Alex Rasmussen, Michael Mørkøv, Casper Jørgensen, Jens-Erik Madsen og Marc Hester.

Et nyt pacerkorps bestående af udelukkende danske pacere, som har trænet ihærdigt siden i sommer, skal i ilden for første gang, hvor de i DBCs Derny Cup skal køre i 2 heats og finale med 8 derny-maskiner på banen ad gangen. Af de 8 derny-maskiner er de 4 udlånt af Westfalenhalle i Dortmund og de andre 4 maskiner er DBCs. Omkring juletid får DBC leveret et antal helt nye derny-pacemaskiner fra en producent i Holland. Herefter vil derny-pacede løb indgå i de fleste af stævnerne i Arenaen.

Efter de derny-pacede løb afsluttes torsdagens program med et 45 min. parløb, hvor topparrene er Alex Rasmussen/Michael Mørkøv, Marc Hester/Jakob Dyrgaard og Jens-Erik Madsen/Michael Smith Larsen. Stævnet har igen tilmelding fra langt over 100 ryttere, og i de øvrige program finder man bl.a. Kim Refshammers mindeløb, et 5 km linieløb for juniorer.

Tilbage til toppenMichael Boogerd: Årets rytter i Holland


Michael Boogerd er af det hollandske cykelmagasin Wieler Magazine blevet kåret til årets hollandske rytter foran Theo Bos og Maarten Tjallinghi.

Hos kvinderne blev det ikke overraskende Marianne Vos, der løb af med hæderen som årets rytter.

Tilbage til toppenJesper Worre: Stor modstand mod Pro Touren


Sammenslutningen af løbsarrangører, AIOCC, valgte i weekenden at klage over Pro Tourens bestemmelser til Europakommissionen. En ifølge Jesper Worre naturlig udvikling på en stadig stigende utilfredshed med den nye løbskalender. DCU-direktøren var ikke selv til stede på mødet, men ville have stemt for forslaget.

Der er ifølge Jesper Worre en naturlig stor tilfredshed med Pro Touren blandt de hold, som er en del af den nye kalender, men ellers er kalenderen for lukket for de løb og hold som står udenfor. Worre fremhæver Post Danmark Rundt som et eksempel på løb, hvor Pro Tourens bestemmelser giver problemer.

”I 2004, altså året inden ProTouren, havde vi 11 hold fra den bedste række med, i den seneste udgave kun 5, og de, der kommer, kan tillade sig at stille væsentlig større økonomiske krav end tidligere”, fortæller DCU-direktøren til Politiken.

Samtidig understreger Jesper Worre, at de nye regler ikke har haft gavn i kampen mod dopingen.

”Tværtimod. Nu er det hele så indviklet, at det ikke engang kan lade sig gøre at udelukke et hold som Astana eller fratage Manolo Saiz licensen til at drive et ProTour-mandskab trods den belastende indblanding i Operacion Puerto, og det er da med til at skade cykelsportens image,” lyder det fra Worre.

Hos den internationale cykleunion (UCI) ser man med sindsro frem til Europakommissionens undersøgelser og talsmand Enrico Carpani udtaler til Politiken at man håber ,at undersøgelserne vil sætte en stopper for den lange konflikt mellem UCI og løbsarrangørerne.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger