Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 30. oktober 2006

Feltet.dk korte - 30. oktober 2006

30. oktober 2006 00:560


- Erik Zabel: Det kan egentlig kun gå fremad
- Jens Voigt: Rytterforening klar med støtte ved sagsanlæg
- Quick Step: Vasseur gør klar til sidste sæson
- Designa Køkken: Skriver kontrakt med Thomas Guldhammer
- Quick Step: Josè Rujano stopper på holdet
- Agritubel: Skriver kontrakt med Nicolas Vogondy
- Cykelcross: Dansk 2. plads i USA
- Tour de France: Bedre håndtering af skrald i 2007
- 6-dages-Grenoble: Hollænderne strøg forbi
- UIV Cup: Schweizerne sejrede
- 6-dages-Dortmund: Zabel og Risi holder fast
- Tinkoff: Klar til at skrive kontrakt med Ullrich
- Santiago Botero: Vil måske sagsøge Phonak
- Fred Rompelberg: Verdens ældste professionelle fylder 61
- Ullrichs mor: Det er en heksejagt
- Alex Rasmussen: World Cuppen er den vigtigste

De korte nyheder opdateres løbende


Erik Zabel: Det kan egentlig kun gå fremad


ZDF har interviewet Erik Zabel i forbindelse med præsentationen af næste års Tour de France rute. Og med sin store erfaring har den mest vindende tyske rytter gennem tiderne formentlig ret meget at have det i, når han siger, at det kun kan gå fremad for cykelsporten.

Erik Zabel kører om alt går vel sit 13. Tour de France næste år, og han vil så være indehaver at den tyske rekord for deltagelser i det franske etapeløb.

Personligt har han intet imod, at løbet startes udenfor Frankrig, og han har allerede en gang, ved sit første Tour de France i 1994, været med til at starte løbet i England. Næste år køres der med uret rundt, og det betyder, at rytterne skal gennem Alperne, inden turen går til Pyrenæerne, og det passer ham storartet.

”I grunden spiller det ingen rolle, men personligt kan jeg bedst lide at køre med uret, som i 2007. Jeg ved ikke selv hvorfor,” siger han til den tyske tv-station.

På spørgsmålet om, hvorvidt han vurderer ruten til at være nemmere end dette års udgave, har han et helt klart svar: ”Der findes ingen let eller svær Tour. Selvom der mangler den ene eller anden stigning i 2007, så bliver det sportsligt meget krævende.”

Med balladen omkring Operacion Puerto og en vinder fra 2006, som testede positive, så ville det være nærliggende at mene, at det måske ikke længere er helt så sjovt at pine sig igennem tre uger på de franske veje, men det har nu ikke taget modet fra Erik Zabel.

“Ja, for mig bliver det under alle omstændigheder sjovt,” siger han, idet han lakonisk tilføjer: ”Det kan egentlig kun blive bedre.”

Hans egne mål for den kommende sæson ligger også allerede klar. Team Milram skal ifølge Zabel udvikle sig yderligere. ”Det betyder for eksempel, at vi fortsat skal forsøge at perfektionere sprintertoget med Alessandro Petacchi. Vi skal fortsætte, hvor vi slap med Vuelta d'Espana (to etapesejre til Zabel, red). Det er med sikkerhed det primæremål, men ved siden af det, så skal vi også træde ind i rampelyset i forårsklassikerne.”

Tilbage til toppenJens Voigt: Rytterforening klar med støtte ved sagsanlæg


Som man kan læse i dagens korte, overvejer blandt andet Santiago Botero at lægge sag an imod sit ”gamle” hold Phonak for at have suspenderet ham udelukkende på indicier, da Botero blev nævnt i Operacion Puerto sagen.

Hvis det skulle komme til et sagsanlæg, er den internationale rytterforening klar til at støtte sine medlemmer.

”CPA er der for at hjælpe ryttere, ikke for at dømme dem. Hvis de er fri, betyder det, de er fri. Hvis ikke, der er nogen anklager mod dem, og de beslutter at lægge sag an mod deres tidligere arbejdsgivere, så må det jo være CPA's opgave at støtte dem,” udtaler CPA's talsmand, Jens Voigt, i dag til Ritzau.

Tilbage til toppenQuick Step: Vasseur gør klar til sidste sæson


Quick Step-Innergetic og den franske veteran, Cedric Vasseur, blev i dag enige om en 1-årig kontrakt forlængelse. Samtidigt meddeler holdet, at det vil blive den 36-årige franskmand sidste sæson i det professionelle felt.

Cedric Vasseur har været professionel de seneste 14 sæsoner, hvor af langt de fleste er forgået på franske hold. Før den netop overstået sæson skiftede han til det belgiske Quick Step hold, og her har han følt sig godt tilpas. I slutningen af sæsonen, mere præcist den 17. september, vandt han en flot sejr, da han slog Phillippe Gilbert i GP Isbergues.

Tilbage til toppenDesigna Køkken: Skriver kontrakt med Thomas Guldhammer


Team Designa Køkken skriver ifølge Horsens Folkeblad kontrakt med Thomas Guldhammer for den kommende sæson.

Thomas Guldhammer skiftede efter en særdeles succesrig juniortid til Glud & Marstrand Horsens, hvor det imidlertid ikke er blevet til de helt store resultater. Det skal han nu forsøge at ændrer på holdet fra Silkeborg.

Tilbage til toppenQuick Step: Josè Rujano stopper på holdet


Her til aften meddeler Quick Step-Innergetic holdet, at de sammen med Josè Rujano er blevet enige om at ophæve kontrakten.

”Jeg vil gerne takke rytterne og personalet på Quick Step-Innergetic holdet for samarbejdet de seneste måneder. Desværre har jeg ikke levet op til nogen af de mål, jeg havde i denne sæson, grundet personlige problemer som har ødelagt min sæson. Jeg ønsker holdet held og lykke i den kommende sæson,” udtaler Rujano i forbindelsen med offentliggørelsen.

Josè Rujano nævner intet om, hvilket hold han fortsætter på i den kommende sæson, og om han stadigvæk har forhåbninger om store resultater.

Tilbage til toppenAgritubel: Skriver kontrakt med Nicolas Vogondy


Der var ikke plads til Nicolas Vogondy på Credit Agricole, men det var der på det professionelle kontinentalhold Agritubel, der har skrevet en to-årig kontrakt med den franske rytter.

Ifølge franske medier skulle også Team CSC have tilbudt Vogondy kontrakt, men den franske rytter valgte at blive i hjemlandet.

Tilbage til toppenCykelcross: Dansk 2. plads i USA


Danske Joachim Parbo leverede et flot resultat i cykelcross løbet ’Boulder Cyclocross’. Ruten var hurtig med sand og grus samt blev afviklet i 1500 meters højde.

”Jeg fik en god start og kunne hurtigt lægge fra land sammen med den amerikanske mester Todd Wells (GT) og Jonathan Baker (Harshman Wealth-Primus Mootry). Todd Wells var i hopla og angreb med jævne mellemrum. Baker gjorde ikke meget væsen af sig, så det var Wells og jeg som tog slæbet på den hurtige rute, hvor vinden var en faktor. Jeg angreb et par gange på de tekniske stykker med sand, men Wells svarede igen med angreb på de åbne stykker. Afgørelsen kom 4 omgange før mål, hvor Wells tog en stor risiko i et sving med grus. Jeg turde ikke gøre det samme, og straks havde Wells 20 meter. Ved den efterfølgende barriere, kom jeg ikke hurtigt nok i pedalerne, og jeg måtte se Wells få yderligere 50 meter,” forklarer Joachim Parbo.

”Baker ville efterfølgende ikke hjælpe med at trække på de åbne asfaltstykker. Så jeg prøvede i to omgange at sætte tempo. Baker tog chancen på en teknisk passage og fik 50 meter. Jeg kunne ikke umiddelbart køre mig op. 400 meter før opløbet kom jeg op igen. Baker rykkede på asfalten, og jeg satte mig på hjul. Opløbet havde et sving til højre efterfulgt af et sving til venstre. Jeg satsede på, at Baker ville føle sig sikker efter første sving. Her angreb jeg indenom kom forbi og kunne lukke Baker af ved det efterfølgende sving. Det var en god fornemmelse at stå på skamlen efter et UCI-løb,” tilføjer Joachim Parbo efter løbet.

Næste weekend øges konkurrencen, hvor flere at USAs proffer dukker op til dobbeltløbet i Boulder. Joachim Parbo håber på, at han er fuldt tilpasset til højden til den tid, så han kan hive endnu en top-5 placering hjem.

Resultat, Boulder Cyclocross
1 Todd Wells (USA) 1:03:24
2 Joachim Parbo (Danmark)
3 Jonathan Baker (USA)
4 Eric Tonkin (USA)
5 Matt Shriver USA)

Læs mere på www.joachimparbo.dk

Tilbage til toppenTour de France: Bedre håndtering af skrald i 2007


Til trods for de imagemæssigt dårlige tider for cykelsporten, så har ASO alligevel været i stand til at holde på alle tidligere Tour de France sponsorer i 2007 - og sågar tilføje tre nye. Én af dem er det franske firma ”Eco-Emballages”. Tour de France og Eco-Emballages indgår i et nyt partnerskab, der skal sørge for en renere tour.

Eco-Emballages er privatejet - men non-profit - og er af den franske stat bemyndiget til at organisere og optimere sortering, selektiv indsamling og recycling af husholdningsaffald.

”Det er en sag, der ligger os meget på sinde. Det er vigtigt for os at handle aktivt i forhold til de kæmpestore mængder af skrald, som Tour de France genererer rundt omkring i landet, og det er det, som Eco-Emballages skal hjælpe os med. Vi arbejder på konkrete løsningsmodeller allerede nu”, sagde tidligere løbsdirektør Jean-Marie Leblanc på præsentationsarrangementet til cyclingsnews.com.

Tilbage til toppen6-dages-Grenoble: Hollænderne strøg forbi


Det hollandske par Jens Mouris og Peter Schep kørte fantastisk på 4 dagen af 6-dagesløbet i Grenoble (Frankrig). Ikke blev avancerede de fra 3. pladsen til 1. pladsen, men de fik også taget en omgang på de nærmeste forfølgere.

Danskerne Michael Mørkøv og Alex Rasmussen faldt dermed en placering tilbage og er nu nummer tre, imens det schweiziske par Alexander Aeschbach og Franco Marvulli.


Samlet stilling efter 4. dagen
1Jens Mouris (Holland) - Peter Schep (Holland)182
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger