Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 5. august 2006

Feltet.dk korte - 5. august 2006

05. august 2006 09:210


- Giro del Lazio: Billeder
- Giro del Lazio: Lampre dominans
- Astana: Vinokourov kaptajn i Vueltaen
- Fabian Cancellara: Enkeltstart er min disciplin
- Oscar Pereiro: Jeg føler mig som Tour-vinder
- Landis-sagen: Prøven indeholdt syntetisk testosteron
- Team CSC: Forlænger med Allan Johansen og Matti Breschel
- Erik Zabel: Tabte kampen på mere end en måde
- Der Spiegel: Verdensomspændende doping-netværk
- Gerolsteiner: Punktering kostede i finalen
- Post Danmark Rundt: Reihs vil angribe på det rigtige tidspunkt
- Unibet.com: Vandenbroucke fyret
- Phonak: Elminger forlader holdet
- Andreas Klöden: Stadig intet tilbud fra T-Mobile
- Post Danmark Rundt: GLS skal med i alle angreb
- Tysk professor: Basso købte for 40.000 euro
- Post Danmark Rundt: Høj forsøger igen
- Vuelta a Espana: Carlos Sastre stiller til start
- Python Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!
- Feltet.dk: Vi søger varer til vores webshop
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Giro del Lazio: BillederFotos: Sirotti


Tilbage til toppenGiro del Lazio: Lampre dominans


For 72. gang blev det italienske endagsløb Giro del Lazio kørt. Løbet blev domineret af en større gruppe, som rev sig løs. 17 ryttere kom samlet hen til den sidste stigning 3 kilometer før mål, hvor Giuliano Figueras fra Lamore rev sig løs og kørte solokørsel resten af vejen op til mål, hvor han kunne hyldes som vinder. I gruppen bagved sad 6 ryttere, hvor Damiano Cunego var stærkest i spurten, og dermed sikrede han Lampre en flot dobbeltsejr. Emanuele Sella blev nummer 3.

Det var Giuliano Figueras 14. sejr i karrieren.


Resultat
1 Giuliano Figueras (Ita) Lampre - Fondital 5.12.14
2 Damiano Cunego (Ita) Lampre - Fondital 0.20
3 Emanuele Sella (Ita) Ceramica Panaria - Navigare
4 Paolo Bossoni (Ita) Team Tenax - Salmilano
5 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas
6 Mirko Celestino (Ita) Team Milram
7 Santo Anza (Ita) Selle Italia - Diquigiovanni
8 Giuseppe Muraglia (Ita) Team L.P.R. 0.24
9 Alexandr Arekeev (Rus) Acqua & Sapone - Caffe' Mokambo 0.32
10 Andrea Tonti (Ita) Acqua & Sapone - Caffe' Mokambo

Tilbage til toppenAstana: Vinokourov kaptajn i Vueltaen


Det kasakhiske Astana-hold meddelte i dag, at Alexandre Vinokourov vil være kaptajnen, der skal køres for, når Vuelta a España skydes i gang den 26. august i Malaga.

Udover Alexandre Vinokourov stiller Astana til start med yderligere tre kasakher i Assan Bazayev, Andrey Kashechkin, Sergey Yakovlev, spanierne Carlos Barredo, Alberto Contador og Luis León Sánchez samt australske Aaron Kemps og portugisiske Sergio Paulinho.

Tilbage til toppenFabian Cancellara: Enkeltstart er min disciplin


Med sejren på dagens femten kilometer lange enkeltstart ved Helsingør bragte Fabian Cancellara sig i spidsen for Post Danmark Rundt 2006.

”Enkeltstarten er virkelig min disciplin, og jeg er enormt glad for at vise det her i Danmark foran et fantastisk publikum. Både Stuart og jeg var klar over, at det ville blive et opgør mellem os, og så blev det så mig, der trak det længste strå. Sejren i dag var vigtig i sig selv for mig og for holdet, men også mere specifikt for mig som et led i mine forberedelser til VM senere på sæsonen,” lød det fra Cancellara.

Sportsdirektør Dan Frost var naturligvis ganske godt tilfreds med resultatet indtil videre. ”Som forventet blev det et internt opgør mellem Stuart og Fabian, og det var jo lidt en luksus-situation for os. Men man kan bestemt heller ikke sige, at vi er kommet sovende til det, og det er bestemt helt fortjent, at vi nu kan køre ind til Frederiksberg med den gule trøje i morgen eftermiddag,” sagde han efter etapen.

Tilbage til toppenOscar Pereiro: Jeg føler mig som Tour-vinder


Den første reaktion fra Oscar Pereiros Caisse d'Espargne-hold efter nyheden om Floyd Landis’ positive B-prøve var tilbageholdende. "Det ville være skønt at kunne sige, at Pereiro er Tourvinder, men vi er nødt til at vente et par måneder, til sagen er afgjort," lød det fra en talsmand fra holdet.

Mindre tilbageholdende var Pereiro selv ved et pressemøde i Vigo sent i eftermiddags. "Ja, nu føler jeg mig som Tourvinder," erklærede han og tilføjede, at det var en sejr, der tilhørte hele holdet.

Den 29-årige spanier blev i Paris kåret som toer i årets udgave af Tour de France, men hvis han efterfølgende erklæres som vinder af løbet, bliver han den femte spanier, der vinder verdens meste prestigefyldte cykelløb efter Federico Bahamontes, Luis Ocana, Pedro Delgado og Miguel Indurain.

Tilbage til toppenLandis-sagen: Prøven indeholdt syntetisk testosteron


De positive dopingprøver fra Tour de France-vinderen Floyd Landis indeholdt ’syntetisk testosteron’. Det skriver Radsport-News.com med henvisning til chefen for den franske anti-doping kommission, Pierre Bordry.

Resultaterne af dopingprøverne, som er analyseret af laboratoriet Chatenay-Malabry, indikerer dermed, at der ikke kan være tale om naturligt høje testosterontal, og dermed bekræftes meldingen, der kom via New York Times i tirsdags, om at den type testosteron, som er fundet hos Floyd Landis ikke er produceret ad naturlig vej.

Tilbage til toppenTeam CSC: Forlænger med Allan Johansen og Matti Breschel


Team CSC har forlænget kontrakterne med Allan Johansen og Matti Breschel. Mens det for Allan Johansen er en forlængelse på en enkelt sæson, så er der lagt to år til Matti Breschels karriere på det danske hold.

”Det er to stærke, danske navne, vi nu forlænger med. Allan er en meget rutineret rytter, som har haft en flot sæson i år. Han har konstant leveret resultater og har generelt haft et godt niveau og en imponerende indstilling. Det var velfortjent, at han blev dansk mester, og det er tydeligt, at han er meget tændt på at lave flere resultater,” udtaler Bjarne Riis om forlængelsen med den erfarne dansker.

Mens Alan Johansen formentlig ikke har så forfærdelig mange år tilbage som aktiv, så er det anderledes med Matti Breschel, som stort set lige er startet på karrieren og allerede har vist rigtig gode resultater.

”Matti er et af de helt store talenter både herhjemme og internationalt, og jeg tror, han har muligheden for at nå meget langt i klassikerne og de store endagsløb. Han har bevist overfor os alle, at han kan begå sig i afslutningerne, og jeg ser meget frem til at følge hans udvikling i de kommende sæsoner,” lyder det fra team manageren.

Tilbage til toppenErik Zabel: Tabte kampen på mere end en måde


Erik Zabel, der målt på sejre er Tysklands mest vindende rytter, og den mest vindende i verden blandt de aktive, måtte i går indse, at han har tabt kampen på mere end en måde.

Ikke alene måtte han se sig slået af den 17 år yngre Gerald Ciolek på gårsdagens etape i Deutschland Tour, men kampen om en kontrakt med det 19-årige talent er også tabt. Ciolek kører næste år for T-Mobile.

”Jeg kæmpede og forsøgte at gøre mit hold attraktivt for ham. Men vi er bare et mejeri og kan ikke tilbyde så meget,” lød det fra Milram-kaptajnen, som ser Ciolek som sin ”legitime efterfølger” og Tysklands største sprintertalent. ”Ciolek kan blive den næste tysker, der vinder den grønne trøje i Tour de France.”

36-årige Erik Zabel føler langsomt enden på en glorværdig karriere nærme sig, og han ville naturligvis hellere have haft Gerald Ciolek som holdkammerat i de sidste to sæsoner som aktiv. Nu bliver det i stedet som konkurrent.

Tilbage til toppenDer Spiegel: Verdensomspændende doping-netværk


Efterforskerne i den spanske dopingsag er angiveligt i gang med at optrevle et verdensomspændende net af bagmænd. Tyske Spiegel henviser til fortrolige papirer, ifølge hvilke Guardia Civil skal have fundet forfalskede epo-produkter fra Kina. Samtidig skal politiet have konfiskeret diverse anabolika fra ’hemmelige laboratorier’.

Via telefonafhøringer mener efterforskerne at kunne bevies, at Fuentes har arbejdet sammen med ’uafhængige kriminelle grupper’ af sportsmedicinere i Europa, som har støttet hinanden i fremskaffelsen af ulovlige præparater.

Politiet fandt fire kuverter med et rødt pulver, en blanding af diverse stoffer, som bl.a. angriber kunstigt epo, så det ikke spores i tests. Efterforskerne formoder, at rytterne før doping-kontrollen har gnedet hænderne med stoffet, som de så har kunne blande i urinen, når de har skulle afgive dopingprøve.

Tilbage til toppenGerolsteiner: Punktering kostede i finalen


”Omkring seks kilometer fra mål måtte vi ændre taktik,” forklarer sportsdirektør Christian Wegmann fra Gerolsteiner. ”Efter en punktering på baghjulet hos Robert Förster, kunne han ikke nå tilbage til spurten. Men ’Hasi’ sprang super ind for ham,” tilføjer han om René Haselbachers spurt på dagens første deletape, der gav en fjerdeplads til det tyske hold.

Med den fjerdeplads forsvarede René Haselbacher også sin tredjeplads i den samlede stilling, inden det senere i dag gælder den 15 km lange enkeltstart i Helsingør.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Reihs vil angribe på det rigtige tidspunkt


Team Designa Køkkens Michael Reihs vil forsøge at ramme det rigtige udbrud i Post Danmark Rundt, hvor han får lov til at markere sig.

”Jeg vil selvfølgelig prøve at se om, man ikke kunne markere sig en dag. Det kunne være sjovt, hvis man kunne komme ud en dag i et udbrud. Men det kunne være endnu større, hvis det kunne holde hjem,” forklarer Michael Reihs til Feltet.dk forud for starten på Post Danmark Rundt.

Noget kunne dog tyde på, at 4. etape blev dagen, hvor Michael Reihs, så at der var muligheder. Han er i hvert fald i udbrud i skrivende stund sammen med Geert Omloop, Jeremy Maartens og Morten Christiansen.

”Jeg vil vente til, at det rigtige udbrud kører af sted. Det er naturligvis svært at vide, hvornår det er, men det skal være en dag, hvor man har benene. Det kan være, at det er i dag eller i morgen, det må man føle sig frem til”, tilføjer Reihs.

Tilbage til toppenUnibet.com: Vandenbroucke fyret


Det belgiske Unibet.com mandskab har fyret det belgiske problembarn, Frank Vandenbrouske. Forholdet mellem rytteren og det professionelle kontinentalhold har igennem længere tid været problematisk, da den belgiske ryttere har meldt afbud til en lang række løb i denne sæson. Fyringen kommer dog formentlig af, at holdet håber at få en Pro Tour-licens fra næste sæson og her er den tidligere dopingdømte rytter ikke et godt kort på hånden.

”Vores samarbejde er afsluttet. Vandenbroucke er nu officielt ikke længere en del af vores hold,” siger team-manager til Het Laatste News.

Unibet.com får den 20. august svar fra UCIs Pro Tour-licens udvalg.

Tilbage til toppenPhonak: Elminger forlader holdet


Martin Elminger har valgt at forlade Phonak mandskabet efter denne sæson, det skriver wieleruitslagen.

Holdets manager, John Lelangue, skulle ifølge Elminger tidligere på sæsonen mundtligt have tilbudt en to-årig kontrakt forlængelse, men nu lyder tilbudet kun på et enkelt år og med en markant lønnedgang. Dette kontraktudspil har Elminger afvist og han forsøger nu at få kontrakt i Frankrig eller Spanien fra næste sæson.

Tilbage til toppenAndreas Klöden: Stadig intet tilbud fra T-Mobile


Andreas Klöden klarede springet fra hjælper til kaptajn rigtig godt i årets Tour de France, men selvom han sluttede de tre uger i Frankrig med en samlet tredjeplads, så har det ikke fået T-Mobile til at skynde sig at give ham et tilbud om kontraktforlængelse.

I kølvandet på skandalen omkring den suspenderede holdkammerat, Jan Ullrich, har der været lagt op til storvask på det tyske hold, og kontrakten med Olaf Ludwig er opsagt, Mario Kummer har måske heller ingen fremtid på holdet, så det er faktisk ikke helt klart, hvem der i givet fald skal skrive kontrakterne. Ludwigs efterfølger, Bob Stapleton, har jo endnu ingen licens. Med til det hele hører også, at Klöden under Touren udtalte sin klare støtte til Jan Ullrich, og det kan have fået T-Mobile til at tøve yderligere.

På sin hjemmeside beklager Klöden sig desuden over, at han i ugen efter Touren ikke fik lov til at køre diverse kriterier: ”Efter Touren ville jeg gerne have vist mig for de tyske fans, men jeg fik desværre ikke starttilladelse fra mit hold til Partidskørslen i Bühl eller andre små løb og kriterier.”

Hvordan fremtiden ser ud for den tyske rytter er altså stadig uafklaret, men ifølge hans manager, Tony Rominger, ligger der dog tilbud fra tre andre Pro Tour hold, hvis det skulle glippe med en kontraktforlængelse hos T-Mobile.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: GLS skal med i alle angreb


Taktikken er simpel for Team GLS for resten af dette års Post Danmark Rundt. Der må ikke køre et udbrud uden at holdet er med, for efter Vejle-etapen er holdet reelt uden chancer for et topresultat i klassementet.

”Det handler om at fange de rigtige udbrud og vi skal nok sørge for at få dækket det hele af. Det er det eneste vi skal koncentrere os om. Vi kan selvfølgelig misse et udbrud, men det skal helst ikke ske. Men vi skal sørge de åbninger som løbet giver og så se om vi kan køre nogle gode finaler,” sagde Tom Breschel efter gårsdagens etape til Odense.

Tilbage til toppenTysk professor: Basso købte for 40.000 euro


Den tyske professor, Werner Franke, som forleden udtalte, at Jan Ullrich på et år havde brugt 35.000 euro på doping, siger til Hamburger Morgenpost, at Ivan Basso brugte hele 40.000 euro ifølge de spanske efterforskere. Han baserer sine påstande på dokumenterne fra de spanske efterforskere. “Jeg har her 50 sider fra Guardia Zivil. Det er ikke småting, der dukker op,” siger han.

Ifølge Franke er de spanske myndigheders bevisførelse meget omhyggeligt lavet. Telefonaflytninger og sms-afskrifter lader ingen tvivl. ”Man behøver kun at lægge listen fra enkeltstarten i Giro d'Italia ved siden af Fuentes talkoder. De der bestrider, at Jan Ullrich var kunde hos Fuentes, gør sig selv til grin,” lyder det.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Høj forsøger igen


Danske Frank Høj var bare 300 meter fra at tage den første danske sejr i Post Danmark Rundt i fire år, på gårsdagens etape til Odense. Gerolsteiner ryttere var allerede tidligt på etapen ude i et langt udbrudsforsøg, men havde alligevel kræfter til at forsøge sig på de små omgange omkring målet i Odense.

”Det var så tæt på, men det har jeg jo prøvet mange gange,” sagde Høj til Ritzau efter etapen. ”Egentlig var mit angreb et forsøg på at køre Förster frem, men så fik jeg hul. Alligevel kan man vel sige, at planen lykkedes, da Förster vandt etapen.”

Den optimistiske dansker har dog bestemt ikke opgivet at vinde en etape i Danmarks største cykelløb.

”Personligt føler jeg mig i rigtig god form, nu mangler resultaterne bare. Jeg forsøgte i går, jeg forsøgte i dag, og vi prøver bare igen i morgen”, sagde Frank Høj.

Tilbage til toppenVuelta a Espana: Carlos Sastre stiller til start


Efter at han overtog klassementsforhåbningerne i Tour de France har Carlos Sastre været i tvivl om han også kunne overkomme at køre efter klassementet i hjemlandets største etapeløb, Vuelta a Espana. Men den spanske rytter har nu meldt sig klar til at gå efter sejren.

”Med accepten fra Carlos er det indlysende, at vi går efter en topplacering i klassementet, og det har da også haft betydning for sammensætningen af truppen,” siger sportsdirektør Kim Andersen til Politiken.

Foreløbig er 10 ryttere inde i billedet til de ni pladser og der skal således sorteres en rytter fra inden starten i slutningen af denne måned. De tre danskere Jakob Piil, Lars Bak og Nicki Sørensen kæmper således med Stuart o’Grady, Fabian Cancellara, Kurt-Asle Arvesen, Marcus Ljungqvist, Inigo Cuesta og Volodomir Gustov om de sidste pladser på holdet.

”Jeg synes bestemt, at vi sender et meget stærkt hold, der skulle være i stand til at give Carlos den maksimale opbakning,” siger Kim Andersen.

Tilbage til toppenPython Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenFeltet.dk: Vi søger varer til vores webshop


Feltet.dk er i øjeblikket igang med at udvide varesortimentet på vores webshop (www.feltet.dk/shop), er du grossist eller forhandler af et produkt, som du mener, at Feltet.dk bør sælge, og som passer ind i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte Feltet.dk på 51 55 89 66 eller på salg@feltet.dk

Er du kunde, så hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle ideer eller forslag til, hvad vi kunne sælge. Forslag bedes sendes pr. mail til salg@feltet.dk.

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger