Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 5. oktober 2006

Feltet.dk korte - 5. oktober 2006

05. oktober 2006 09:580


- David Millar: Engelsk mester i forfølgelsesløb
- Erik Zabel: Rekord i jubilæumsudgaven af Paris-Tour?
- 6-dagesløb: Piil vil køre i Ballerup
- Unibet.com: Skriver kontrakt med svenske Larsson
- Paolo Bettini: Kører i weekenden
- Paris-Bourges: Tredjeplads til Stuart O’Grady
- Coppa Sabatini: Sejr til Giovanni Visconti
- Paolo Bettini: Slutter måske sæson allerede nu?
- Euskaltel: Gammel rytter tilbage i folden
- Colombia: Cykelforbund sætter tommelskruerne på UCI
- Eddy Mercx: Axel har gjort det rigtige
- Bouygues Telecom: Kontrakt med ung rytter
- Erwin Thijs: Fortsætter hos Unibet.com
- Georg Totschnig: Karrierestop eller nyt hold?
- Tom Boonen: Kermesløb som forberedelse
- Floyd Landis: Håber på comeback
- Haimar Zubeldia: Forlænger med to år
- René Haselbacher: Begravede stridsøksen med McEwen
- Jaan Kirsipuu: Farvel efter Paris-Tours
- Jan Ullrich: Tiden arbejder for UCI
- Team CSC: Dopingplanen trækker ud
- Japan Cup: Tilskuerne skal betale
- Nico Mattan: Tabte til travhest

De korte nyheder opdateres løbende


David Millar: Engelsk mester i forfølgelsesløb


Den engelske enkeltstartsspecialist David Millar blev onsdag nationalmester i 4000-meter forfølgelsesløb på velodromen i Manchester. Saunier Duval rytteren havde kun næstbedste tid efter kvalifikationsrunden, men slog i finalen Commonwealth mesteren Poul Manning med hele tre sekunder. Derved hentede Millar sit første mesterskab siden han vendte tilbage fra sin doping karantæne kort før Tour de France.

”Jeg ønskede at komme til Manchester og bare nyde det. Jeg er meget glad for denne nationale bane-titel, det vil altid være en ambition,” siger Millar til The Daily Telegraph.

Selvom Millar postede en tid, der giver løfter om, at han kan blande sig blandt de bedste i verden er han som tidligere dopingdømt forhindret i at repræsentere sit land ved OL i 2008.

”Jeg er kommet tilbage efter at have været en doping-snyder, jeg er ikke rigtig i position til at kunne diskutere det. Jeg forsøger i øjeblikket at få mit hoved og karriere tilbage på rette spor, men jeg vil måske med tiden udfordrer reglerne,” fortæller Millar, der endnu har et mål tilbage i denne sæson.

”Det har været en lang vej tilbage siden mit comeback i Tour de France, men jeg føler at jeg vil starte på lige fod med alle andre i næste sæson og jeg håber at slutte min sæson godt af i Lombardiet Rundt på næste søndag,” lyder det fra Millar.

Tilbage til toppenErik Zabel: Rekord i jubilæumsudgaven af Paris-Tour?


Det var i 1994, at tyske Erik Zabel for første gang vandt Paris-Tour, og når løbet på søndag køres for 100. gang, kan Team Milram-rytteren skrive historie som den første, der har vundet løbet fire gange.

Paris-Tours har Frankrigs længste opløbsstrækning, og det var her, at den dengang 24-årige Erik Zabel vandt sin allerførste store sejr, og siden er det jo blevet til en række spektakulære bedrifter. Der skulle imidlertid gå næsten ti år, inden han igen kunne køre over målstregen som vinder af Paris-Tour. Det skete i 2003, hvor han overspurtede sin nuværende meget berømte holdkammerat, Alessandro Petacchi. I 2005 blev det igen til sejr, da han slog Daniele Bennati i en tæt spurt i sit sidste løb iført T-Mobiles magentafarvede trøje.

Nu har han så chancen for at overgår sit hattrick og opnå den forjættede fjerde forjættende sejr. Den nu 36-årige Zabel hører trods stærk konkurrence fra flere langt yngre medkombatanter stadig til favoritterne. Den stærke tysker, som hører til de allermest stabile i hele det professionelle felt, har været i sving siden starten på sæsonen. Faktisk holder han ikke engang fri i vinterpausen. Efter flere starter i seksdagesløb, stillede han allerede i januar til start i Qatar og kørte derudover de store forårsklassikere.

De senere år er der blevet længere og længere mellem sejrene, men det bliver stadig til imponerende resultater og flotte sejre. I år måtte han dog vente ekstra længe, inden han den 24. maj vandt første etape af Bayern-Rundfahrt. Siden er det blevet til to etapesejre i Vuelta a España og en sølvmedalje ved VM linjeløbet. Skulle det ikke blive til sejr på søndag, så er det bestemt ingen skam, men der er ingen tvivl om, at Erik Zabel vil være en fortjent vinder, hvis han tager sin fjerde sejr, som så også vil være Team Milrams første sejr i en af de store klassikere.

Tilbage til toppen
6-dagesløb: Piil vil køre i Ballerup


Den kommende T-Mobile rytter, Jakob Piil, var her til aften gæst i Viasat Sport 1 cykelprogrammet, 1. etape, og her gav han udtryk for, at han gerne vil 6-dagesløb i Ballerup Super Arena i februar måned.

”Jeg har endnu ikke fået mit kommende løbsprogram, men jeg har givet udtryk over for mine kommende arbejdsgivere, at jeg meget gerne vil køre i Ballerup, så vi prøver at få det passet ind i kalenderen” lød fra Jakob Piil, som samtidigt fortalte, at han faktisk havde været tæt på at tilmelde sig til weekendens danske mesterskaber på bane.

Tilbage til toppen
Unibet.com: Skriver kontrakt med svenske Larsson


Det nykårede belgiske Pro Tour mandskab Unibet.com har skrevet kontrakt med den svenske enkeltstartsmester Gustav Erik Larsson. Det fortæller den svenske rytter til den svenske avis Göteborgs Posten.

Den svenske rytter har i denne sæson kørt for franske Francaise des Jeux og har bl.a. været til start i både Giro d´Italia og Tour de France. Det blev i sidstnævnte løb til en femteplads på løbets 7. etape, en 52 km. lang enkeltstart.

Tilbage til toppen
Paolo Bettini: Kører i weekenden


Spekultationerne om et muligt afbud og en sæsonafslutning før tid for verdensmesteren, Paolo Bettini, synes nu overflødige. Bettini meddeler her til aften, at han kører weekendens løb som planlagt.

"Beslutningen om at køre er taget efter at jeg hart alt med min familie om det. Også i så vanskeligt øjeblik som nu ønsker jeg at vende tilbage for familiens og for Sauro’s skyld og i respekt for den trøje, som jeg bærer," siger han.

De donationer, som man har modtaget i forbindelse med Sauro Bettini’s død vil blive givet til organisationen Care’s Livorno-afdeling i Cecina, som ledes af Dr. Gian Domenico Arcabasso.

Tilbage til toppen
Paris-Bourges: Tredjeplads til Stuart O’Grady


Bedste rytter fra Team CSC i resultatlisten fra Paris-Bourges var Stuart O’Grady. Og med sin tredjeplads viste han igen, at han er rigtig godt kørende forud for søndagens klassiker, Paris-Tours.

”Da Voeckler stak af, sad der fire ryttere fra Cofidis og kiggede på mig, som om jeg skulle køre ham ind, og det var jeg ligesom ikke interesseret i, for det havde helt sikkert ikke hjulpet mig til at vinde,” erklærede den australske rytter efter løbet.

Han indrømmede dog også, at Paris-Bourges måske ikke var blandt de højest prioriterede, og at han har søndagens Paris-Tours i kikkerten. ”Løbet i dag var vigtigt nok i sig selv, men for mit vedkommende handlede mest om at få en god forberedelse til Paris-Tours, som står meget højt blandt mine mål. Og resultat i dag bekræfter mig i, at jeg har muligheder for at lave noget i det løb,” lød det fra Stuart O’Grady.

Sidste års vinder, Lars Bak, var Team CSC’s næstbedste i Paris-Bourges. Han måtte i år tage til takke med 12. pladsen.

Tilbage til toppen
Coppa Sabatini: Sejr til Giovanni Visconti


Giovanni Visconti vandt torsdag eftermiddag det italienske endagsløb Coppa Sabatini. Sejren blev vundet i en tæt spurt, hvor Milram-rytteren altså var stærkest og henviste Lampres Ruggero Marzoli til 2. pladsen og Liquigas Enrico Gasparotto til 3. pladsen.


Resultat
1Giovanni Visconti-Team Milram
2Ruggero Marzoli-Lampre-Fondital
3Enrico Gasparotto-Liquigas
4Sergio Marinangeli-Naturino-Sapore Di Mare
5Simone Masciarelli-Acqua & Sapone
6Rinaldo Nocentini -Acqua & Sapone
7Luca Solari-Androni Giocattoli - 3C C.
8Matteo Carrara-Lampre-Fondital
9Riccardo Ricco-Saunier Duval
10Eddy Ratti-Naturino-Sapore Di Mare

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Slutter måske sæson allerede nu?


Efter hans storebrors tragiske død i en trafikulykke i mandags, går rygterne iflg. radsport-news.com nu på, at den nybagte verdensmester måske vil slutte sæsonen nu og dermed ikke køre de resterende klassikere.

”Paolo har det meget dårligt. Jeg ved ikke, om han vil køre flere løb i år. Og jeg synes ikke rigtig, jeg kan være bekendt at presse ham”, siger holdmanager Patrick Levefere fra Quick Step.

Tilbage til toppenEuskaltel: Gammel rytter tilbage i folden


Det baskiske hold, Euskaltel, har netop skrevet en etårig kontrakt med en ny rytter. Det er dog ikke et nyt ansigt, som i næste sæson skal køre i den orange trøje. Det drejer sig om den 28-årige Dionisio Galparsoro, som kørte for Euskaltel i sæsonerne 2003 og 2004.

Det sidste års tid har Galparsoro været at finde på det kontinentale hold, Kaiku. I 2005 vandt han to sejre, en etape I Hessen Rundfahrt og en etape I Asturien Rundt.

Tilbage til toppenColombia: Cykelforbund sætter tommelskruerne på UCI


Tilsyneladende er sagen mod tidligere Phonak rytter Santiago Botero vedr. hans mulige indblanding i Operation Puerto endnu ikke helt afsluttet alligevel, som flere medier ellers har meldt ud med inden for den sidste tid.

Det Colombianske cykelforbund har nu, iflg. Sportwereld.be i dag, bedt UCI om at levere ”konkrete beviser”, før der tages en endelig beslutning om at rejse evt. anklage.

Forbundet modtog, på lige fod med alle andre involverede nationale cykelforbund, en rapport fra UCI, hvori det iflg. colombianerne ikke ”var sort på hvidt dokumenteret”, at Botero havde haft kontakt med den spanske læge Eufemiano Fuentes.

Det Colombianske cykelforbund har givet UCI en frist på 15 dage til at levere yderligere materiale til sagen. Såfremt cykelforbundet inden for denne frist ikke modtager fyldestgørende beviser, vil sagen blive endegyldigt afvist.

Tilbage til toppenEddy Mercx: Axel har gjort det rigtige


Eddy Mercx mener, at sønnen, Axel Mercx, har truffet det rigtige valg med at skifte hold fra Phonak til T-Mobile. Eddy Mercx synes, at T-Mobile er et meget professionelt og velorganiseret hold. Det fortæller han i et interview med den engelske hjemmeside pezcyclingnews.com.

”Men jeg er allermest glad for, at Axel kan fortsætte med at køre i ProTour’en (Phonak-holdet lukker, og Axel Mercx har derfor søgt efter en ny arbejdsgiver, red.),” fortæller ”kannibalen”.

Eddy Mercx fremhæver især, at sønnen ydede et stort arbejde under Tour de France.

Tilbage til toppenBouygues Telecom: Kontrakt med ung rytter


Det franske hold Bouygues Telecom, som styres af Jean-Rene Bernaudeau, har skrevet kontrakt med den unge franske rytter, Saïd Haddou. Den 23-årige sprinter kommer fra det mindre franske hold, Auber 93. Haddou har allerede fire sejre, og i år vandt han første etape i Tour du Poitou.

Kontrakten, som den unge sprinter har underskrevet, gælder et år, og Haddou bliver den sidste rytter, som Bouygues Telecom skriver kontrakt med i denne omgang. Holdet er nu oppe på de tilladte 30 ryttere, og har i alt skrevet kontrakt med 7 nye ryttere.

Udover Saïd Haddou har det franske hold også anskaffet sig Erki Pütsep, Johann Tchopp, Aurélien Clerc, Nicolas Crosbie og to unge franske ryttere, Julien Belgy og Dmitri Champion.

Tilbage til toppenErwin Thijs: Fortsætter hos Unibet.com


36 årige Erwin Thijs underskrev i forgårs en et-årig kontraktforlængelse med Unibet.com fortæller Het Laatste Nieuws.

”Jeg havde tre andre tilbud men valgte at blive hos det hold, som jeg kender så godt”, sagde Thijs, der stadig er topmotiveret.

”Ligesom de foregående år ligger mit fokus på forårsklassikerne, men jeg kunne også godt tænke mig at køre en af de store ture”. I denne sæson har Theijs hentet tre sejre hjem til holdet: Colliers Classic i Danmark, 6. etape i Fredsløbet og Flêche Hesbignonne.

Tilbage til toppenGeorg Totschnig: Karrierestop eller nyt hold?


Den 14. oktober kører østrigske Georg Totschnig Giro di Lombardia. Det bliver årets sidste løb, og spekulationerne gå på, om det også bliver karrierens sidste for Totschnig, som ikke har fået kontrakten med tyske Team Gerolsteiner forlænget efter denne sæson. Mens der for flere andre ryttere har været gang i transferrygtemøllen, så har der været stille omkring den erfarne østriger.

Hvad der sker, bliver afsløret på et pressemøde den 16. oktober, hvor Georg Totschnig løfter sløret for sine fremtidsplaner.

Tilbage til toppenTom Boonen: Kermesløb som forberedelse


Arrangørerne af kermesløbet i Zele fik sig en overraskelse af det helt store, da Tom Boonen pludselig stod ved indskrivningen. ”Jeg mangler stadig lidt træning forud for Paris-Tours på søndag, og et ekstra løb passer mig fint,” forklarede ex-verdensmesteren, da han med startnummer 83 og regnbuestriberne på ærmerne stod blandt alle de andre ryttere ved starten.

De fremmødte tilskuere og arrangørerne fik da også smæk for skillingen, for Tom Boonen vandt løbet. Han to holdkammerater, Wilfried Cretskens og Kevin Hulsmans, satte sig frem og pressede tempoet godt op allerede efter 20 km, og det betød, at knap 20 af de oprindeligt startende eliteryttere kun lige var i stand til at følge med. Resten måtte opgive ævred som følge af Quick Step rytternes dræbende tempo.

Det var måske ikke det største løb, man kunne vinde, men ikke desto mindre erklærede Tom Boonen, at det var lige, hvad der skulle til efter et skuffende VM.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Håber på comeback


30-årige Floyd Landis håber på, at han atter kommer til at køre cykelløb, og herunder også Tour de France.

Floyd Landis har været hele følelsesregisteret igennem i løbet af denne sæson. Først blev han fejret som vinder af Tour de France, derefter blev det offentliggjort, at han afleverede en positiv dopingprøve med en alt for høj testosteronværdi efter sin etapesejr i bjergene.

Han har netop gennemgået en hofteoperation, men allerede fra næste uge, vil han være i stand til at træne let på home traineren. ”Jeg håber, at jeg kan fortsætte karrieren, og jeg vil gøre alt for at komme tilbage,” siger han til nyhedsbureauet AP.

Det amerikanske anti-doping agentur USADA forbereder i øjeblikket sagen imod Landis, som fortsat afviser alle mistanker om snyd. ”Jeg ved, hvordan jeg vandt Tour de France. Jeg gjorde det på en ren måde. Det er ikke noget grundlag for beskyldningerne imod mig,” siger han.

I øjeblikket er det dog hverken genoptræningen eller dopingsagen, han prioriterer højest. Det er derimod at få ro på det personlige plan. Hans gode ven og svigerfar, David Witt, tog sit eget liv, og det har naturligvis påvirket den rødhårede amerikaner.

”Tingene er gået op og ned for mig. Jeg ville have være glad, hvis livet havde været lidt enklere. Men jeg skal nok komme igennem det under alle omstændigheder. Jeg har en stærk familie,” erklærer han overfor nyhedsbureauet.

Rent fysisk skulle der ikke være noget til hinder for, at Landis kommer tilbage. Det siger hans læge, Brent Kay, men dopingsagen er noget helt andet. Landis' advokat, Howard Jacobs, har anmodet om, at høringen i sagen skal foregå åbent, i modsætning til gældende praksis, og det har USADA sagt ja til. Floyd Landis mener, at en åben høring vil være til hans fordel, da det internatjonale cykelforbundet og WADA efter hans mening har dømt ham i medierne på forhånd.

”Der er intet håb om, at problemerne i cykelsporten kan blive løst, så længe UCI kører det på denne måde,” lyder det fra Landis, som til gengæld har stor tiltro til USADA. ”Deres måde at takle denne sag på giver mig håb om, at det bliver en retfærdig sag.”

Tilbage til toppenHaimar Zubeldia: Forlænger med to år


Haimar Zubeldia har forlænget sin kontrakt med Euskaltel indtil udgangen af 2008. Kontrakten blev ifølge den spanske avis ”Marca” underskrevet i Zubeldias hjemegn, Usurbil.

29-årige Haimar Zubeldia har udviklet sig til at være en af Euskaltel-Euskadis bærende figurer. Han har kørt for det baskiske hold, siden han blev professionel i 1998, og i årets Tour de France blev det til et pænt resultat med en samlet niende plads. Han erklærer, at han er meget glad for at kunne knytte endnu to år til tiden hos Euskaltel-Euskadi, hvor han har været nu i næsten ni år. "Det har været lange og hårde forhandlinger, og på nogle tidspunkter også ophedede, men til sidste nåede vi en aftale for de næste to sæsoner," fortæller han og indrømmer, at det er en rar tanke "at kunne have en rolig vinter".

Euskatel-Euskadi har desuden forlænget kontrakten med Markel Irizar for en enkelt sæson, mens Dioni Galparsoro vender ’hjem’ efter to sæsoner hos Kaiku.

Tilbage til toppenRené Haselbacher: Begravede stridsøksen med McEwen


Ved afskedsfesten for det netop afholdte VM i landevejscykling begravede René Haselbacher og Robbie McEwen stridsøksen for en årelang konflikt.

Konflikten opstod under Tour de France 2004, da René Haselbacher styrtede i massespurten på sjette etape. Ved styrtet rev østrigeren Robbie McEwen med i faldet. "Indtil da havde vi et ganske normalt kollegialt venskab. Efter styrtet, mens jeg stadig lå på asfalten, skældte han mig huden fuld. Følelserne løb helt af med ham. Derefter talte vi ikke sammen," fortæller Haselbacher på sin personlige hjemmeside.

"Under festen i Salzburg kom Robbie hen til mig og undskyldte. Det var en venlig gestus, som gjorde mig glad. Jeg har altid haft den største respekt for ham, han er en af feltets bedste sprintere og en stor sportsudøver," tilføjer han.

René Haselbacher forlader Gerolsteiner efter denne sæson for at blive holdkammerat med bl.a. Alexandre Vinokourov hos Astana.

Tilbage til toppenJaan Kirsipuu: Farvel efter Paris-Tours


Når Pro Tour-løbet Paris - Tours er kørt, må cykelsporten sige farvel til en af de bedste sprintere igennem de sidste ti år, idet Jaan Kirsipuu, der har været professionel siden 1993, har valgt at indstille karrieren. Den 37-årige ester har tilbragt sin karriere hos franske hold som Casino, Ag2r og seneste Credit Agricole, hvor det i år er blevet til tre sejre.

Kirsipuu kan blandt mange andre sejre skrive fire etapesejre i Tour de France på sit imponerende CV, ligesom han sammenlagt har kørt seks dage i løbets gule førertrøje. Den stærke sprinter har dog også gjort sig positivt bemærket på tidskørslerne og har da også vundet det estiske mesterskab i netop enkeltstart de seneste seks år.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Tiden arbejder for UCI


I øjeblikket arbejder tiden for UCI i spørgsmålet om en løbslicens til tyske Jan Ullrich. Præsidenten, Pat McQuaid, har ladet offentligheden forstå, at man om nødvendigt vil bringe sagen op for den internationale sportsdomstol, hvis det schweiziske forbund udsteder en løbslicens til den dopingmistænkte rytter. Det vil i givet fald betyde, at man forhindrer Ullrich i at få kontrakt med et andet hold. En afgørelse hos CAS vil nemlig formentlig tidligst falde i løbet af foråret, og på det tidspunkt har de fleste Pro Tour hold fyldt deres hold op.

Advokaten, Dr. Michael Lehner, stiller dog spørgsmålstegn ved reglen om, at intet Pro Tour hold må skrive kontrakt med en dopingmistænkt rytter. "Jeg anser det æreskodeks for en diskimination af rytterne. Hvem definerer, hvornår en rytter er dopingmistænkt? Dette kodeks giver under alle omstændigheder grobund for alvorlige juridiske betænkeligheder," siger han til Sport1.de.

Tilbage til toppenTeam CSC: Dopingplanen trækker ud


Det ventede samarbejde mellem Team CSC og dopingeksperten Rasmus Damsgaard lader vente på sig. Som Feltet.dk tidligere har kunnet berette, arbejder holdejer Bjarne Riis og Rasmus Damsgaard på at få en plan for fremtidens dopingbekæmpelse på det danske Pro Tour-hold op at stå, men der endnu intet konkret kommet ud af forhandlingerne mellem de to. De har dog lige haft et nyt møde, og nu bliver budgettet gennemgået med henblik på en snarlig offentliggørelse af Team CSC’s storstilede antidopingplan.

”Det er ikke gået så stærkt, som jeg havde forventet, men det ser stadig positivt ud. Vi havde det andet møde i fredags, og nu er CSC ved at kigge på budgettet for at se, om den foreløbige plan kan lade sig gøre at gennemføre økonomisk,” siger Rasmus Damsgaard til Ritzau.

Team CSC og Damsgaard har i samarbejde inviteret UCI og Anti Doping Danmark til at deltage i dopingbekæmpelsen, men der er endnu ikke kommet svar fra de to institutioner.

”Jeg har intet hørt fra UCI endnu, men jeg arbejder intenst på at trække et svar ud af dem. Og så håber jeg, at Anti Doping Danmark har vores invitation med deres bestyrelsesmøde i denne uge,” siger Rasmus Damsgaard.

Tilbage til toppenJapan Cup: Tilskuerne skal betale


Det er set før, at fx visse gader bliver afspærret for at kunne afkræve tilskuerne betaling til kriterier. Men at sælge billetter til en UCI kategoriseret cykelbegivenhed er så vidt vides noget helt nyt.

Ikke desto mindre er det netop det, som de japanske arrangører har planlagt i forbindel-se med afholdelsen af Japan Cup den 22. oktober, fortæller cyclingnews.com i dag. Løbet afholdes på en 14.1 kilometer lang rute, og her vil arrangørerne afspærre rutens eneste bakke, der traditionelt er det sted, hvor tilskuerne flokkes, og sælge billetter.

Billetterne kommer til at koste 1000 yen, hvilket svarer til omkring 50 kr. Løbsarrangørerne forsvarer deres disposition med dårlig økonomi ikke mindst i forbindelse med de store udgifter til barrierer m.m.

Modellen kunne sagtens skabe præcedens andre steder. Hvad kunne arrangørerne af Flandern Rundt ikke tjene ved fx at afspærre Oude Kwaremont eller Koppenberg og forlange betaling? Eller Cauberg i Amstel Gold Race? Eller Alpe d’Huez i Tour de France? Poggio i Milano-Sanremo? Arenberg skoven i Paris-Roubaix?

Fire Protour hold stiller op i denne 15. udgave af Japan Cup i år. Lampre-Fondital (dog uden sidste års vinder Damiano Cunego), Saunier Duval-Prodir, Bouygues Telecom og Discovery Channel.

Tilbage til toppenNico Mattan: Tabte til travhest


Den 35 årige Davitamon-Lotte rytter Nico Mattan måtte i går se sig slået af en hest, for-tæller cyclingnews.be. I forbindelse med byfesten Winkel Koerse, der hvert år finder sted i den belgiske by Sint-Eloois-Winkel i Vestflandern - og denne gang for 150. gang - stillede han til start mod en travhest. Det gjorde han også ved samme arrangement i 2003, hvor han slog krikken bekvemt. Men denne gang forløb konkurrencen ikke helt så nemt. Mattan måtte i år se sig slået med et par mulehår på målstregen.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Tour of Chongming Island(2.WWT) 12/10-14/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 12/10-17/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger