Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 6. august 2006

Feltet.dk korte - 6. august 2006

06. august 2006 00:090


- Gerolsteiner: God præstation i Danmark
- Levi Leipheimer: Jeg elsker dette løb
- Post Danmark Rundt: Dan Frost yderst tilfreds
- Lars Bonde: Alex skal ikke være professionel endnu
- Post Danmark Rundt: Stolt landstræner
- Post Danmark Rundt: Fantastisk uge for Cancellara
- Tour de l’Ain: Sejr til Cyril Dessel
- Route de France Féminine: Lohse nummer fire
- Volta a Portugal: Ny massespurt på 2. etape
- Trofeo Matteotti: Sejr til Tenax-Salmilano
- Vuelta a Burgos: Kemps vandt første etape
- Deutschland Tour: Rytterstrejke forkortede etape
- Deutschland Tour: CSC - Der kan ske meget endnu
- Floyd Landis: Vil gå hele vejen
- Junior VM: Resultater fra 1. dagen
- Peder Pedersen: Giv dem livstid
- Fabian Cancellara: Det giver selvtillid
- Post Danmark Rundt: CSC i triumf til Frederiksberg
- Post Danmark Rundt: Ziegler var stolt af sig selv
- Alex Rasmussen: Det var større end i Odense
- Python Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!
- Shoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!

De korte nyheder opdateres løbende


Gerolsteiner: God præstation i Danmark


Der var tilfredshed fra Gerolsteiners sportsdirektør, Christian Wegmann, efter dagens afsluttende etape i Post Danmark Rundt fra Gilleleje til Frederiksberg. Holdets sprinter, Robert Förster, vandt sin anden etapesejr, da han på målstregen besejrede landsmanden Olaf Pollack fra konkurrenterne hos T-Mobile. ”Det var igen et perfekt teamarbejde. En perfekt kopi af målankomsten fra i fredags. Forhåbentlig har alle scannet det ind, så det kan hentes frem, når det er nødvendigt,” lød det fra en grinende Wegmann.

René Haselbacher og Frank Høj rundede det gode resultat af med en syvendeplads og en tolvteplads i det samlede klassement. Frank Høj kunne endda smykke sig med titlen som den bedst placerede dansker i hans hjemlands største løb.

Tilbage til toppenLevi Leipheimer: Jeg elsker dette løb


Med Levi Leipheimers sejr på dagens etape i Deutschland Tour sikrede han holdet dagens anden etapesejr (Robert Förster vandt som bekendt den afsluttende etape i Post Danmark Rundt, red.) og dets 27. sejr i denne sæson.

”Det er altid skønt at vinde - nu vil jeg også gentage min samlede sejr fra sidste år,“ udtalte han og erklærede samtidig sin kærlighed til det tyske etapeløb: ”Jeg elsker dette løb!“ Med dagens etapesejr avancerede Levi Leipheimer til en samlet fjerdeplads med 18 sekunder op til indehaveren af førertrøjen, Jens Voigt.

Sportsdirektør Christian Henn var naturligvis også meget tilfreds med dagens resultat: ”I går var vi meget tæt på med ’Schumi’, i dag lykkedes det med Levi, fremragende. Holdet udfører det, der aftales til perfektion. Lad os se, hvad de næste dage bringer.“ Han var i øvrigt tilfreds med beslutningen om at forkorte etapen. Med en kombination af temperaturer omkring frysepunktet og en stejl og regnvåd nedkørsel på 16% fra det 2.000 meter høje Kühtai-Joch, ville det ifølge Wegmann have været alt for farligt. ”Det var en fornuftig beslutning af arrangørerne. Der blev taget hensyn til rytternes sundhed.“

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Dan Frost yderst tilfreds


”Vi har levet op til ambitionerne og haft en virkelig dejlig uge i Danmark. Sportsligt og socialt har det været rart at være til cykelløb herhjemme, og vi har oplevet et entusiastisk publikum. Vi har kørt et taktisk rigtigt godt løb og udnyttet, at vi havde det stærkeste hold,” udtalte Team CSCs sportsdirektør, Dan Frost, efter etapen på Frederiksberg.

Eftersom at Team CSC valgte at sende Kim Andersen til Tyskland, har Dan Frost været alene de sidste par dage med rytterne. Og der har han mere eller mindre kunne se rytterne rydde podiet. Hvilket dog ikke var nogen overraskelse.

”Vi vidste jo, at både Stuart og Fabian var godt kørende, så det var ikke nogen overraskelse. De øvrige ryttere har arbejdet rigtig, rigtig flot. Vi kan kun være tilfreds med det udbytte vi har fået. 1, 2 og 4 sammenlagt. Holdkonkurrencen, Ungdomstrøjen og Pointkonkurrencen.”

Dan Frost understregede dog, at det var hele holdets fortjeneste, at Team CSC tog sejren igen i år.

Tilbage til toppenLars Bonde: Alex skal ikke være professionel endnu


Dansk cykelsport har i øjeblikket så mange talenter, at DCU ikke udelukkende kan sende dem alle sammen til Team CSC. Derfor åbner den danske landstræner, Lars Bonde, for muligheden for også at samarbejde med andre hold,

”Vi kigger selvfølgelig mod Team CSC og hvis alt går som det skal, så fortsætter vi samarbejdet der. Men vi bliver nødt til at sluse nogen af vores talenter ud på andre hold også. Vi har så mange gode ryttere i øjeblikket, at vi ikke kan nøjes med kun at sende dem til CSC,” udtaler han til Feltet.dk

Et af de mest hotteste navne lige nu er selvfølgelig Team Odense Energi rytteren, Alex Rasmussen, men står det til Bonde, skal han afvente lidt endnu.

”Alex skal ikke være professionel endnu. Det er hans første etapeløb på det her niveau. Og han skal køre mange etapeløb endnu og læres op. Det er for tidligt for ham at komme på et ProTour hold. Man kan måske lave en aftale om, at han skrev kontrakt for 2008, men at vi havde førsteret til hans program, frem mod OL i Beijing som er i August og at han derefter kørte for CSC. Det kunne jeg ikke se noget problem i, hvis vi kunne samarbejde om hans program.”

Indtil videre er der dog ikke nogen konkret aftale mellem Alex, DCU og CSC. ”Vi plejer at sætte os ned på nogle forskellige tidspunkter af året. Og man må jo sige, at de bliver nødt til at have nogle ting på plads, inden vi skal snakke aftaler. Så lige nu skal de have deres på plads, så kan vi sætte os ned sammen bagefter.”

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Stolt landstræner


Med en Alex Rasmussen på podiet to gange, en Peter Riis Andersen på en samlet 17. plads og en Casper Jørgensen som også kørte en fremragende enkeltstart i går, med en 14. plads som resultatet, var den danske landstræner, Lars Bonde, yderst tilfreds, med indsatsen hans unge ryttere havde leveret..

”Helt klart og mere til. Vi havde håbet på at kunne køre os gældende og måske få et par top ti placeringer. Men jeg kan se tilbage på det mest succesrige Post Danmark Rundt, mens jeg har været landstræner,” udtalte han til Feltet.dk efter etapen.

Lars Bonde mener også, at dette lover godt inden U23 VM senere på efteråret. ”Når vi stiller op til U23 VM her til efteråret. Så har vi et rigtig, rigtig godt hold. Og der er masser af talenter på vej.” Bonde mener endda at han kan love medaljer. ”Ja det er jeg sikker på, både i linieløb og på enkeltstart.”

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Fantastisk uge for Cancellara


Foruden den samlede sejr blev det til to etapesejre til Fabian Cancellara i dette års Post Danmark Rundt. Det var selvfølgelig en yderst tilfreds schweizisk rytter, der lod sig hylde på Frederiksberg på sidste etape af det danske etapeløb.

”Det har været en fantastisk uge for os, og det var stort for os alle samme at komme til København med den gule trøje,” sagde Team CSC-rytteren efter sejren.

”Vi har mærket en massiv opbakning fra publikum, og ingen kan være i tvivl om, at Danmark har et virkeligt flot etapeløb, som har et niveau, der kan måle sig med de udenlandske løb. For mig er sejren en rigtig positiv oplevelse, og en vigtig markering af, at jeg har formen og mulighed for at køre en god sidste del af sæsonen.”

Cancellara er med i bruttotruppen til Vuelta a Espana, men har VM i enkeltstart som sit helt store mål i efteråret.

Tilbage til toppenTour de l’Ain: Sejr til Cyril Dessel


Den franske AG2R-rytter Cyril Dessel, der om nogen var årets overraskelse i Tour de France, fortsatte her til eftermiddag de gode takter, da han kørte først over målstregen på 1. etape af det franske etapeløb Tour de l’Ain.

Efter 154 meget kuperede kilometer kørte han alene til mål på en kort opstigning til Arbent 12 sekunder foran Xavier Florencio fra Bouygues Telecom. Han fører naturligvis også i det samlede klassement.

Tilbage til toppenRoute de France Féminine: Lohse nummer fire


Den tidligere tredobbelte danske mester Dorte Lohse hentede en fjerdeplads på 1. etape af Route de France Féminine. Den 118,5 km. lange etape fra Fecamp til Elbeuf blev vundet af litauiske Diana Ziliute (Safi-Pasta Zara Manhattan) foran Suzanne Ljungskog (Buitenpoort-Flexpoint Team) og Joanne Kiesanowski (Univega Pro Cycling Team).

I det samlede klassment fører den ukrainske rytter også, mens Linda Villumsen Serup (Buitenpoort-Flexpoint Team) er er bedste dansker på en samlet syvendeplads. Dorte Lohse er nummer 14 i den samlede stilling.

Resultat af 1. etape
1 Diana Ziliute (Ltu) Safi-Pasta Zara Manhattan 2.56.58
2 Suzanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team
3 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team
4 Dorte Lohse Rasmussen (Den) Bianchi Aliverti Kookai
5 Monica Holler (Swe) Bigla Cycling Team
6 Svetlana Bubnenkova Stolbova (Rus) Fenixs-Colnago
7 Marta Bastianelli (Ita) Safi-Pasta Zara Manhattan
8 Iosune Murillo Elkano (Spa) Bizkaia - Panda Software - Durango
9 Nicole Brändli (Swi) Bigla Cycling Team
10 Luisa Tamanini (Ita) Safi-Pasta Zara Manhattan

Samlet klassement efter 1. etape
1 Diana Ziliute (Ltu) Safi-Pasta Zara Manhattan 2.59.48
2 Suzanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team 0.01
3 Monica Holler (Swe) Bigla Cycling Team
4 Amber Neben (USA) Buitenpoort-Flexpoint Team 0.03
5 Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint Team
6 Pascale Schnider (Swi) Univega Pro Cycling Team 0.04
7 Linda Villumsen Serup (Den) Buitenpoort-Flexpoint Team
8 Emma Johansson (Swe) Bizkaia - Panda Software - Durango
9 Joanne Kiesanowski (NZl) Univega Pro Cycling Team 0.05
10 Svetlana Bubnenkova Stolbova (Rus) Fenixs-Colnago

Tilbage til toppenVolta a Portugal: Ny massespurt på 2. etape


2. etape af Vuelta a Postugal endte som den første i en massespurt. Etapen blev vundet af Manuel Cardoso (Carvalhelhos-Boavista) foran Ruggero Marzoli (Lampre-Fondital) og Marco Cunha (Madeinox-A.R. Canelas).

Gårsdagens vinder Candido Barbosa (L.A. Aluminios-Liberty Seguros) blev nummer 107 på etapen og det betyder, at Cardosa rykker frem på førstepladsen i det samlede klassement, i samme tid som Barbosa.

Claus Michael Møller kom i mål med hovedfeltet som nummer 62, mens Mads Christensen igen i dag tabte meget tid til forreste og kom i mål hele 8.33 min. efter dagens vinder.

Resultat af 2. etape
1 Manuel Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista 4.22.36
2 Ruggero Marzoli (Ita) Lampre-Fondital
3 Marco Cunha (Por) Madeinox-A.R. Canelas
4 Bruno Neves (Por) Madeinox-A.R. Canelas
5 César Quiterio (Por) Imoholding-Loulé
6 Enrico Franzoi (Ita) Lampre-Fondital
7 Mario Figueiredo (Por) Riberalves-Alcobaça
8 Martin Garrido (Arg) Duja-Tavira
9 Nuno Marta (Por) Imoholding-Loulé
10 José Martins (Por) Vitoria-Asc

Samlet klassement efter 2. etape
1 Manuel Cardoso (Por) Carvalhelhos-Boavista 8.54.39
2 Candido Barbosa (Por) L.A. Aluminios-Liberty Seguros
3 Hugo Sabido (Por) Team-Barloworld 0.04
4 Alexander Efimkin (Rus) Team-Barloworld 0.06
5 Claudio Faria (Por) Madeinox-A.R. Canelas
6 Pedro Soeiro (Por) Riberalves-Alcobaça 0.07
7 Bruno Neves (Por) Madeinox-A.R. Canelas 0.10
8 Andrei Zintchenko (Rus) Riberalves-Alcobaça
9 Pedro Cardoso (Por) Milaneza-Maia
10 Unai Yus (Spa) Paredes Rota D.M.-Beira T

Tilbage til toppenTrofeo Matteotti: Sejr til Tenax-Salmilano


Ukrainske Ruslan Pidgornyy (Team Tenax - Salmilano) vandt det italienske 1.1 løb foran Pasquale Muto (Miche) og Raffaele Ferrara (Team 3C Casalinghi Jet Androni)

Resultat
1 Ruslan Pidgornyy (Ukr) Team Tenax - Salmilano
2 Pasquale Muto (Ita) Miche
3 Raffaele Ferrara (Ita) Team 3C Casalinghi Jet Androni

Tilbage til toppenVuelta a Burgos: Kemps vandt første etape


Australske Aaron Kemps hentede en ny sejr til det nye Astana mandskab, da han vandt massespurten på første etape af Vuelta a Burgos. Nummer to blev Steven Caethoven (Chocolade Jacques), mens Carlos Torrent Tarres (Vina Magna-Cropu) blev treer.De tre ryttere er naturligvis også nummer et, to og tre i det samlede klassement.

Resultat 1. etape
1 Aaron Kemps (Aus) Astana 4.17.08
2 Steven Caethoven (Bel) Chocolade Jacques
3 Carlos Torrent Tarres (Spa) Vina Magna-Cropu
4 Ricardo Serrano González (Spa) Kaiku
5 Angel Edo Alsina (Spa) Andalucia-Paul Versan
6 Jose Joaquín Rojas (Spa) Astana
7 Crescenzo D'amore (Ita) Acqua e Sapone
8 Giuseppe Palumbo (Ita) Acqua e Sapone
9 Marco Marcato (Ita) 3C Casalinghi Jet Androni Giocattoli
10 Pedro L Marichalar (Spa) Andalucia-Paul Versan

Tilbage til toppenDeutschland Tour: Rytterstrejke forkortede etape


Dagens etape i Deutschland Tour efter en rytterstrejke før starten på etapen. Rytterne mente at det slemme regnvejr i området gjorde etapen for farlig at gennemføre.

"De ville ikke op over det største af bjergene, fordi de sagde at nedkørslen var alt for farlig i dét vejr, men det kan man jo altid diskutere,” lød det fra den danske sportsdirektør Kim Andersen efter etapen.

”Løbsledelsen understregede dog, at den går ikke i morgen. Der SKAL de over alle bjergene - også den hors category der ligger undervejs.”

Tilbage til toppenDeutschland Tour: CSC - Der kan ske meget endnu


Jens Voigt kørte sig lidt overraskende i den gule trøje ved at tage fjerdepladsen på femte etape af Deutschland Tour, mens Inigo Cuesta med en syvendeplads rytter op som nummer fem samlet.

"Det var godt nok", sagde sportsdirektør Kim Andersen beskedent efter etapen. "Vi har to mand med helt fremme inden kongeetapen etape mandag, men det er en meget hård etape, der venter dem op til St. Anton, så meget kan ske endnu."

Andy Schleck kom ind som nummer otte og er før morgendagens etape nummer 10 i det samlede klassement.

Tilbage til toppenFloyd Landis: Vil gå hele vejen


Selvom også B-prøven fra 17. etape i Tour de France, viser at Floyd Landis har benyttet sig af testosteron, så erklærer han sig fortsat uskyldig i anklagerne.

”Jeg har aldrig taget et forbudt stof, inklusiv testosteron. Jeg var den stærkeste mand i Tour de France, og det er derfor, jeg er mesteren. Jeg vil bekæmpe disse beskyldninger med den samme determination og intensitet, som jeg bruger i min træning og i løbene. Det er nu mit mål at få renset mit navn og få genskabt det, jeg har arbejdet så hårdt for at opnå,” skriver han på sin hjemmeside (floydlandis.com).

Floyd Landis advokat Howard Jacobs forbereder i øjeblikket forsvaret for den amerikanske rytter og han skulle være kontakt med flere dopingeksperter, som mener at Landis kan være uskyldig. Testen måler forholdet mellem testosteron og epitestosteron, som normalt af kroppen produceres i forholdet én til én. Testværdierne er sat således at, hvis niveauet er fire til én, betragtes det som en positiv dopingprøve for det mandlige kønshomon. I Landis test skulle forholdet være helt oppe på 11 til én.

”Testosteron-niveauet er blevet fastsat til at være inden for normalgrænsen. Niveauet af epitestosteron er imidlertid lavt og skaber derfor den store forskel”, forklarer Landis talsmand Michael Henson til Reuters.

Det forventes, at det amerikanske nationalforbund snart vil idømme den amerikanske rytter en to-årig karantæne efter den positive dopingprøve. Herefter vil Landis efter al sandsynlighed appellere sagen til den internationale arbitrære sportsdomstol (CAS). Skulle Landis ikke på medhold her, kan det ventes, at han tager sagen videre til de amerikanske domstole, hvor den endelig dom vil falde. Indtil da er han suspenderet af Phonak mandskabet og kan ikke stille til start i cykelløb i denne periode.

Tilbage til toppenJunior VM: Resultater fra 1. dagen


I går blev første dagen ved bane VM for juniorerne kørt. Danmark havde to ryttere i aktion på første dagen. Det var Maria Bornak, som kørte 500 meter enkeltstart. Maria kørte i tiden 0.38.764, hvilket rakte til en 16. plads. Sandie Clair vandt VM-guldet.

Ved mændenes pointløb havde Danmark Christian Ranneries til start, han kom dog ikke længere end til kvalifikationen, da han ikke scorede point i kvalifikationen. Pointløbet blev senere vundet af Oleksandr Martynenko.

Resultat
1 Sandie Clair (France) 0.35.223
2 Lubov Shulyka (Ukraine) 0.35.367
3 Kaarle Mcculloch (Australia) 0.35.763
4 Virginie Cueff (France) 0.35.942
5 Anna Blyth (Great Britain) 0.36.764
6 Dairelys Perez (Cuba) 0.36.840
7 Sabine Bretschneider (Germany) 0.36.933
8 Malindi Maclean (New Zealand) 0.36.942
9 Lucy Ayres (Great Britain) 0.36.995
10 Renata Dabrowska (Poland) 0.37.061
..
16 Maria Helena Bornak (Denmark) 0.38.764

Tilbage til toppenPeder Pedersen: Giv dem livstid


Den tidligere DCU formand og nuværende bestyrelsesmedlem i UCI er ved at være træt af dopingsyndere og i særdeleshed med deres efterfølgende dårlige undskyldninger. Derfor mener han at en positiv dopingdom skal give livsvarig karantæne.

”Det er selvfølgelig skadeligt for sporten, at doping overhovedet finder sted. Men det er ekstra skadeligt, når der efterfølgende kommer alle mulige klager, og rytteren kommer med en hær af advokater, selv om han er taget med fingrene nede i honningkrukken,” siger han til Ritzau.

”Det er set i det lys, at man kunne overveje karantæne på livstid”, siger Peder Pedersen, der simpelthen ikke mener de fortjener at komme tilbage til cykelsporten.

Efter Floyd Landis positive dopingprøve for testosteron i Tour de France, har den amerikanske rytter, Phonak mandskabet og Landis advokater forsøgt at forklare de unarturlige værdier, med at den amerikanske rytter skulle have drukket øl og whisky under løbet. Ligeledes mener man, at Landis har et naturligt højt testosteron niveau og forleden forklarede Landis advokat det med dehydrering. Alle disse forklaringer afvises af flere førende dopingeksperter.

Tilbage til toppenFabian Cancellara: Det giver selvtillid


Efter den imponerende enkeltstart i går aftes i Helsingør, skal der uheld til på dagens sidste etape til Frederiksberg, hvis ikke schweiziske Fabian Cancellara kan fejres som den samlede vinder af dette års Post Danmark Rundt.

”Det giver mig meget selvtillid at vinde et løb som dette her. Selv om det ikke er et Pro Tour-løb, så betyder det meget og giver mig tro på, at jeg senere kan vinde større etapeløb,” siger Team CSC-rytteren.

Den schweiziske rytter har 20 sekunders forspring til holdkammeraten til Stuart O’Grady i den samlede stilling, mens T-Mobiles Thomas Ziegler er 51 sekunder efter.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: CSC i triumf til Frederiksberg


6. og sidste etape af Post Danmark Rundt 2006 starter i dag kl. 11.45 på havnen i Gilleleje. Målet er traditionen tro på Frederiksberg Allé, hvor feltet ventes inde første gang omkring kl. 14.00. Herefter køres 10 omgange på den seks kilometer lange rundstrækning, inden feltet rammer målstregen for sidste gang - formentlig i en traditionel massespurt.

CSC har sat sig på løbet, og deres dag på kontoret handler alene om at forsvare de tre trøjer. Det er den gule, som sidder på Fabian Cancellara og Opels ungdomstrøje, som han også er indehaver af, men som bæres af nr. 2 i ungdomskonkurrencen Thomas Ziegler (T-Mobile). Stuart O’Grady kører for at beholde sin NHG pointtrøje - og måske tage den gule fra Cancellara.

Skulle du komme til Frederiksberg for at se afslutningen på Danmark største sportsbegivenhed, så tag offentlig transport. Der går både bus og metro næsten til mållinjen. Du kan naturligvis også komme til fods eller tage cyklen.

Tilbage til toppenPost Danmark Rundt: Ziegler var stolt af sig selv


T-Mobile havde en stor dag i går, da Pollack vandt formiddagens etape til Hillerød og Thomas Ziegler kørte sig sikkert ind på podiet sammenlagt med en fremragende enkeltstart, hvor han sluttede på andenpladsen kun 18 sekunder efter Cancellara.

”Jeg er stolt over mig selv, da det er den bedste enkelstart, jeg nogensinde har kørt. Jeg havde håbet på en top 10 på enkeltstarten og måske top 6 i klassementet, så med dette resultat, er jeg meget glad,” udtalte Ziegler efter etapen til Feltet.dk og fortsatte, ”Hvis nogen inden i dag havde sagt, at jeg ville blive toer på etapen og treer sammenlagt, ville jeg ikke have troet på dem.”

Den danske sportsdirektør på T-Mobile, Brian Holm, havde dog allerede i går, givet udtryk for at det var muligt, hvilket fik Ziegler til at bryde ud i grin og sige, ”Han fik sku ret.”

Tilbage til toppenAlex Rasmussen: Det var større end i Odense


I torsdags kørte Alex Rasmussen en fremragende tredjeplads hjem i massespurten på hjemmebanen i Odense. I går aftes gentog han den samme placering på den 14 kilometer lange enkeltstart i Helsingør.

”Det er større end i Odense. Alle satser på denne enkeltstart, især klassements rytterne, så derfor er dette rigtig stort,” udtalte Rasmussen til Feltet.dk efter etapen og fortsatte. ”Det rullede rigtigt godt. Der var modvind ud til vendepunktet, så det var bare med at give fuld gas der ud til. Efter vendepunktet havde jeg stadigvæk super ben, så det var bare op i et stort gear og derudaf. Cancellara sætter en super tid, som jeg ikke var i nærheden. Men at være så tæt på de bedste, er bare super dejligt.”

Med den flotte indsats er deltagelsen på enkeltstarten ved U23 VM også sikker. ”Ja, det tror jeg nok. Jeg satser rigtig meget på enkeltstarten til U23 VM og jeg tror, jeg er udtaget nu.”

Med gårsdagens flotte resultat er Alex Rasmussen Post Danmark Rundt ikke slut, der er stadigvæk etapen til Frederiksberg i dag, hvor han endnu engang kan vise sine sprinteregenskaber. Og han har stadigvæk kræfter tilbage i benene.

”Det tror jeg, at jeg har. De sidste dage har ikke taget så hårdt på mig, som jeg havde regnet med. Så det kan være, at jeg også har nogle kræfter til i morgen,” sluttede en tydeligt stolt Alex Rasmussen af med.

Tilbage til toppenPython Pro: DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER!


Python Pro indfører noget helt nyt på PythonPro.com deres egen webshop, hvor det er muligt at købe meget billige cykeldele. Webshoppen er udviklet af firmaet JJnet.dk, som også står bag Feltet.dk.

Ideen med denne Webshop er, at Python Pro via webshoppen kan sælge, hvad de måtte have af restvarer og demoudstyr til stærk nedsatte priser. Alle varerne i webshoppen er 100% nye og ubrugte (og sælges med normal garanti i henhold til købeloven), men kan have været brugt til udstilling, eller eventuelt er det bare en rest Python Pro har tilbage.

Produkterne på Python Pros webshop sælges kun til kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes:
Af gode tilbud lige nu kan f.eks. nævnes DANMARKS BILLIGSTE CYKELSLANGER !!!!

- Racerslanger "Super-thin" 700x18/25C kun kr. 9,95 v/20 stk.
- Langærmet cykeltrøje sort/blå kun kr. 89,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)
- Hjulsæt A-class 320, super letvægts hjulsæt kun kr. 890,00
- Komplet Dura Ace gruppe med Trigon Kulfiber kranksæt til kun kr. 6.390,00 (kun 5 stk. tilbage)
- Lækker mørkeblå Python cykeltrøje i Cool Plus fiber til kun kr. 99,- (sidste års model)
- Komplet DK03GA cykel med Ultegra og Ritchey WCS til kun kr. 8.990,00 (kun 6 stk. tilbage)
- Komplet DK03FA cykel med Shimano 105 til kun kr. 6.990,00 (kun 1 stk. tilbage)
- Python Pro bibs rød/hvid/sort til kun kr. 149,00 (produktionsfejl, læs mere på shoppen)

Du finder webshoppen på www.pythonpro.com

Tilbage til toppenShoppen: Historien om Team CSC (Ny udgave)!


Drømmeholdet - historien om CSC kommer nu i en ny, revideret udgave med tre helt helt nye kapitler. Historien om den danske cykel-succes føres helt up to date med blandt andet vurderinger af Ivan Basso's imponerende sejr i Giro d'Italia 2006 og et kig på de forandrede økonomiske vinde, der blæser over Team CSC nu.

Historien om Team CSC er i høj grad historien om Bjarne Riis’ kamp for anerkendelse og succes. Det er beretningen om en mand, der ville være den bedste, uanset hvad han gav sig i kast med, og uanset hvilke omkostninger det måtte have.

Historien om Team CSC er også historien om venskaber, der gik fløjten. Om forretningsaftaler, der ikke holdt vand, og om sjov, der blev til alvor. Og det er et billede på, hvordan dansk idræt har udviklet sig fra fyraftens-professionalisme til globaliseret topidræt, hvor alle midler gælder.

I dag står Bjarne Riis som eneejer, idémand og ildsjæl i et projekt, der på mange måder stadig minder om humlebien - den flyver, selvom den ikke kan.

Læs om de roller, de store stjerner på holdet har spillet. Om de folk, der måtte ofres undervejs, og få et indblik i den stålsatte vilje, der har bragt Bjarne Riis' projekt frem til en position som verdens bedste cykelhold.


Bogen koster KUN 99,- + Porto, BESTIL HER

Tilbage til toppen

Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger