Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 6. november 2006

Feltet.dk korte - 6. november 2006

06. november 2006 00:040


- Michael Rasmussen: Situationen ser lys ud
- Lance Armstrong: Helt færdig
- Jean-Marie Leblanc: De sidste 88 kilometer
- Belgien: Hvem bliver årets rytter?
- Unibet.com: Vi vil ha’ Cunego
- Fransk anklagemyndighed: Afviser Armstrong sag
- Team CSC: Riis henter ikke nye stjerner
- Team CSC: To nye ryttere er på vej
- Shoppen: Forudbestil Cykelsporten 2006
- Acqua & Sapone: Andriotto følger Garzelli

De korte nyheder opdateres løbende


Michael Rasmussen: Situationen ser lys ud


Michael Rasmussen var i dag igennem en undersøgelse på Meander Medical Center i Amersfoort, og lægernes dom var god musik i den danske klatres øre. Lægerne kunne nemlig fortælle, at hoften ser OK ud, og dermed holder de seneste optimistiske udmeldinger fra andre hollandske specialister.

Dermed kan Michael Rasmussen fortsætte sin genoptræning frem mod næste sæson.

Tilbage til toppenLance Armstrong: Helt færdig


Den syvdobbelte vinder af Tour de France, Lance Armstrong var ikke i gult, da han i går løb New York Marathon. Iført den grønne sprinterfarve startede han kampen mod uret, og efter 2:59:36 timer kom han i mål som nummer 856 af 38.368.

Skal man tro den medievante texaner, så var det hårdt arbejde at holde sig under mallet på tre timer: “Det var uden tvivl den største fysiske udfordring i mit liv,” erklærede den 35-årige amerikaner, da han var kommet i mål. ”I mine tyve år i professionel sport, fra Triathlon til cykelsport, gennem alle udgaver af Tour de France, selv på de værste dage, har jeg ikke haft det så hårdt som dette marathon. Jeg har aldrig haft det som nu, ren udmattelse og smerte.“

Gjorde det ondt i musklerne, så gjorde det godt i pengekassen hos diverse velgørende formål. Armstrong havde via sin deltagelse fået samlet 600.000 dollars ind til forskellige kræftprojekter, bl.a. via et såkaldt ’Lance-cam’, hvor man formedelst 4,90 dollar kunne følge den tidligere cykelstjerne live på internettet, mens han stred sig gennem New Yorks gader.

Med sig som støtte ude på ruten havde han på samme måde som tidligere på de franske landeveje sikret sig et stærkt hold. Alberto Salazar, som vandt løbet fra 1980 til 1982, den første kvindelige maraton OL-vinder, Joan Benoit Samuelson og den dobbelte OL-guld vinder Hicham el Guerrouj fra Marokko løb sammen med Armstrong, som umiddelbart ikke har planer om at gentage præstationen.

Tilbage til toppenJean-Marie Leblanc: De sidste 88 kilometer


Tidligere løbsdirektør for Tour de France, Jean-Marie Leblanc, sluttede for alvor karrieren i søndags, hvor han var løbsdirektør for allersidste gang på den 88 kilometer lange 11. og sidste etape af Tour Bukina Faso, der førte til Bukina Fasos hovedstad Ouagadougou.

”Det sluttede ringen for mig. Jeg startede min karriere med at se cykelsporten som et eventyr. Jeg fortsatte den som en profession, og jeg slutter den igen som et eventyr. Bukina Faso er et fattigt land, og løbet giver os en fornemmelse af at være med til at hjælpe. Jeg er stolt af at slutte min karriere her langt væk fra rampelyset”, sagde Leblanc til Cyclingnews.com.

Jean-Marie Leblanc blev professionel rytter i 1967 og var i 1971 hjælperytter for danske Leif Mortensen i Tour de France, da han, efter kaptajn Luis Ocanas styrt, overtog kaptajnsværdigheden på det franske Bic hold. Mortensen endte på 6. pladsen. Jean-Marie Leblanc blev senere journalist og ansat på den franske sportsavis L’Equipe. I 1989 blev han løbsdirektør for Tour de France.

Tilbage til toppenBelgien: Hvem bliver årets rytter?


På lørdag kåres årets bedste professionelle cykelrytter - årets flamlænding - i Brugge af sportsavisen Sportwereld. Juryen består både af en fast gruppe af gamle cykelkoryfæer samt de mange læsere af Sportwereld.

Inden næstsidste runde var det potentielle vinderfelt indsnævret til fem ryttere: Tom Boonen, Paolo Bettini, Alexander Vinokourov, Fabian Cancellara og Alejandro Valverde. Denne runde - der blev afgjort af bladets læsere - skulle skære to ryttere væk, og her røg Fabian Cancellara og Alejandro Valverde i svinget. Godt 12.000 læsere deltog i afstemningen. Så man må sige, at overliggeren er lagt højt i Flandern, når ikke engang en sejr i Paris-Roubaix samt et verdensmesterskab i enkeltstart kan bringe én på podiet. Eller for Valverdes vedkommende: Sejren i den samlede Protour og Liege-Bastogne-Liege.

Nu står valget så mellem Tom Boonen, Paolo Bettini og Alexander Vinokourov. Og skal man tro Sportwerelds læserne, så har den blonde kazakstaner en god chance. I den netop overståede stemmerunde tog han et giganthop op af listen.

Tilbage til toppenUnibet.com: Vi vil ha’ Cunego


Det belgiske-svenske kontinentalmandskab Unibet.com, der endnu ikke kan være sikre på den forfremmelse til Protouren, de har søgt om, har store ambitioner. Fra 2008 sæsonen vil holdet have Giro-vinderen fra 2004, Damiano Cunego, som kaptajn, skriver Sportwereld.be.

Unibet.com har stort set besat alle pladser til 2007 sæsonen. Og da Cunego har kontrakt med sit nuværende hold Lampre-Fondital endnu et år, må holdmanager Jacques Hanegraaf væbne sig med tålmodighed.

Desuden er han bestemt ikke den eneste, der bejler til 25 -årige Cunegos uomtvistelige talenter. Ud over at Lampre-Fondital hellere end gerne vil forlænge hans kontrakt, så er både Milram og T-Mobile efter sigende særdeles interesserede.

Cunegos personlige manager siger, at han holder alle muligheder åbne, og at han skal mødes med Jacques Hanegraaf i december. Cunego er kun til salg for en 3-årig kontrakt dvs. til enden af 2010 sæsonen.

Tilbage til toppenFransk anklagemyndighed: Afviser Armstrong sag


Den offentlige anklager i den franske by Annecy, Philippe Drouet, har i dag meddelt, at en sag mod Lance Armstrong for dopingmisbrug og mod hans kreds af hjælpere for medvirken til dopingsmisbrug, netop er blevet afvist af retten i Annecy.

Sagen blev åbnet i januar 2005 med en forundersøgelse efter udgivelsen af bogen "L.A. Confidential”, der beskyldte Armstrong for dopingmisbrug.

I september 2006 blev Benoit Nave, en diætist og osteopat, der tidligere har arbejdet for Lance Armstrong, afhørt i sagen, og anklagemyndigheden besluttede derefter, at lade sagen falde, skriver Sportwereld.be i dag.

Tilbage til toppenTeam CSC: Riis henter ikke nye stjerner


Efter bruddet med Ivan Basso står Team CSC uden en klar favorit til Tour de France, men Bjarne Riis afviser, at der er nye stjerner på vej til holdet. Team-ejeren holder fast i, at man de kommende år satser på Carlos Sastre og Frank Schleck.

”Jeg bruger ikke flere penge, end jeg har. Jeg har dyb respekt for, hvad Carlos Sastre præsterede i år og Frank Schleck er fremtidens mand,” siger Bjarne Riis til B.T.

Holdet har ikke offentliggjort de nærmere betingelser i forbindelse med bruddet med Ivan Basso, men der er næppe tvivl om, at det har kostet, at bryde kontrakten to år før tid. Samtidig har man fortsat ikke fået forlænget sponsoraftalerne med Alm. Brand og bilsponsoren Skoda. Og Bjarne Riis har affundet sig med, at holdet formentlig ikke vinder Touren til næste år.

”Livet er jo andet end Touren. Og kan man ikke få den, man elsker, må man elske den, man får,” smiler Bjarne Riis.

Den tidligere vinder af Tour de France fortæller også, at det er gået op for ham, at han måske har brugt for meget tid på Ivan Basso, men vil fortsat dedikere meget af sin tid på, at involvere sig i rytternes træning.

Tilbage til toppenTeam CSC: To nye ryttere er på vej


I dagens B.T. fortæller Bjarne Riis, at han forventer at skrive kontrakt med yderligere to ryttere forud for den kommende sæson, men afviser, at der er tale om Alberto Contador og Luis Léon Sanchez, som 'rygtebørsen' ellers har sendt til det danske mandskab.

Ifølge Bjarne Riis er der tale om en ung talentfuld rytter og en rutineret rytter. To profiler, der passer godt til den unge agentinske sprinter Juan José Haedo og den rutinerede Luis Perez.

Derudover er det også vær at bemærke, at Bjarne Riis fortæller, at han på nuværende tidspunkt har 26 ryttere på kontrakt. Feltet.dks opgørelse viser nemlig, at holdet kun har offentliggjort kontrakter med 25 ryttere.

Frank Schleck har kontrakt frem til og med 2009, mens Matti Breschel, Carlos Sastre, Stuart O´Grady, Fabian Cancellara, Matthew Goss, Anders Lund, Chris Anker Sørensen og Andy Schleck er på kontrakt frem til og med 2008. Kurt-Asle Arvesen, Allan Johansen, Kasper Klostergaard, Martin Pedersen, Jens Voigt, David Zabriskie, Nicki Sørensen, Luke Roberts, Karsten Kroon, Bobby Julich, Michael Blaudzun, Lars Bak, Inigo Cuesta, Marcus Ljungqvist, Christian Vande Velde og Volodymir Gustov har kontrakt for den kommende sæson. Det giver 25 ryttere.

Det står samtidig klart, at Ivan Basso (?), Brian Vandborg (Discovery Channel), Christian Müller (Skil-Shimano) og Jakob Piil (T-Mobile) forlader det danske mandskab. Ryttere uden kontrakt er Peter Luttenberger, Andrea Peron og Lars Michaelsen, hvis kontrakter ifølge Team CSCs hjemmeside står til at udløbe efter denne sæson.

Lars Michaelsen har dog tidligere fortalt, at han var meget tæt på, at forlænge sin kontrakt, men det er aldrig blevet officielt bekræftet.

Tilbage til toppenShoppen: Forudbestil Cykelsporten 2006


Magasinet udkommer ca. 23. november og vil igen i år være fyldt med masser af godt læsestof og flotte fotos fra cykelløb i ind- og udland.Magasinet har en stærk dansk vinkel i år, idet der er en række spændende portrætter af ”morgendagens” mænd, hvor Cykelsporten 2006 giver et bud på, hvem de 8 største herretalenter i Danmark er netop nu.

Desuden er der interviews med en række danske ryttere: Lars Bak, Michael Rasmussen, Matti Breschel, Chris Anker Sørensen, Alex Rasmussen, Mie Bekker Lacota, Trine Schmidt Hansen, Michael Mørkøv, Marc Hester m.fl.

Og så er der foruden de uundværlige statistikker fra den danske sæson på bane og landevej også som tidligere år en resultatdel med fyldestgørende dokumentation fra alle betydende løb i Danmark og i udlandet - igen illustreret med en række fotos i topklasse.

Magasinet er i år redigeret og skrevet af Henrik Elmgreen, men denne gang i samarbejde med Feltet.dk.

Magasinet koster 75,- (99 kr. incl. porto), du har mulighed for at forudbestille allerede nu.


Forudbestil Cykelsporten 2006Tilbage til toppenAcqua & Sapone: Andriotto følger Garzelli


Den 34-årige Dario Andriotto kører i 2007 for at det italienske professionelle kontinental hold Acqua & Sapone, skriver tuttobici. Dermed bliver Andriotto genforenet med hans tidligere holdkammerat Stefano Garzelli fra Liquigas. Den tidligere Giro d’Italia vinder Stefano Garzelli har nemlig allerede skrevet under med holdejer Palmiro Masciarelli.

Andriotto startede som professionel i 1995 og er noteret for 4 professionelle sejre. De 3 af sejrene blev hentet tilbage i 1997, som blev vundet hos Amore e Vita.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger