Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 6. september 2006

Feltet.dk korte - 6. september 2006

06. september 2006 06:350


- Relax-GAM: Skifter navn… til GAM-Relax
- Dopingtest: Tyske forskere udvikler ny test for bloddoping
- Memorial Rik van Steenbergen: Eeckhout slog McEwen
- Tour de l´Avenir: Boasson fortsætter sejrstimen
- Gerolsteiner: Montgomery stopper
- VM: Christian Vande Velde udtaget til VM
- Astana: Skriver kontrakt med ung schweizer
- Milram: Skriver kontrakt med to ryttere
- Milram: Forlænger med yderligere 7 ryttere
- VM: Hvem skal hjælpe Arvesen og Hushovd?
- Tysk Olympisk Komite: Ta’ så den DNA test, Jan
- ARD: Opsiger kontrakt med Jan Ullrich
- Agritubel: Skriver kontrakt med Jalabert
- Oscar Freire: Stopper for resten af sæsonen
- Davitamon-Lotto: Skriver kontrakt med ungt talent
- Feltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!
- Feltet.dk: Deltag i auktionerne og spar penge

De korte nyheder opdateres løbende


Relax-GAM: Skifter navn… til GAM-Relax


Det spanske professionelle kontinentale team Relax-GAM skifter fra næste sæson navn til GAM-Relax. Årsagen er, at GAM overtager hovedsponsoratet fra Relax, som i stedet for bliver co-sponsor. Nok så vigtigt for det spanske hold er, at de næste år får et større budget. Trods den spanske dopingsag ”Operation Puerto”, så har sponsorerne valgt at forlænge aftalen med det spanske hold. Ikke nok med det, så bliver budgettet også øget med 40%, skriver flere spanske medier i dag.

Relax-GAM er det eneste professionelle kontinentale hold, som deltager i dette års Vuelta a España.

Tilbage til toppenDopingtest: Tyske forskere udvikler ny test for bloddoping


Indtil nu har doping med eget blod været meget vanskelig at afsløre, men en ny metode, der er udviklet af forskere fra Bayreut, og som skal være i stand til at genkende manipulationer, kan ændre dette. Den nye metode vil blandt andet blive brugt af T-Mobile.

Walter Schmidt, som er sportmediciner og professor ved universitetet i Bayreut, har sammen med sine kolleger arbejdet i månedsvis på en ny type bloddopingtest. Metoden, som indtil videre er testet 3.000 gange, vil gøre det langt vanskeligere for ryttere at snyde systemet. Det skriver Der Spiegel i dag i sin netudgave..

Walter Schmidt måler i sin nye test den absolutte hæmoglobinmængde. "Vi ved, at denne værdi hos et menneske er relativt konstant hen over et år," siger han til Spiegel Online. "Hvis værdien pludselig en dag stiger med 100 g, ved vi, at noget ikke stemmer." I den nye testmetode gør forskerne brug af det faktum, at de røde blodlegemer binder kulmonoxyd (CO). Før testen tappes en smule blod fra sportsudøveren. Derefter skal de indånde en lille mængde CO kombineret med ilt. Seks til otte minutter efter tages der yderligere to blodprøver. Ud fra forskellen på blodprøverne før og efter indåndingen af CO, kan forskerne beregne den absolutte hæmoglobinmængde. Testen tager ifølge Walter Schmidt omkring et kvarter.

"Vi måler, hvor meget hæmoglobin, der er i kroppen. Det er den mængde, som bliver manipuleret," forklarer professoren. Hæmoglobinmængden varierer fra menneske til menneske og hænger også sammen med træningstilstanden hos den pågældende. En utrænet mand på 1,80 meter har ca. 700 g hæmoglobin. Hos en cykelrytter på samme højde vil tallet typisk være 1.200 g. For at udelukke tvivl om den nye metode vil man ved flere undersøgelser fastslå, hvilke faktorer, der yderligere kan have indvirkning på et menneskes hæmoglobinmængde.

Det tyske cykelhold, T-Mobile, vil anvende den nye test på deres ryttere, fortæller talsmand Christian Frommert til Spiegel Online. Rytterne skal testes fem, seks gange om året. Derudover kan det også blive en realitet for alle andre tyske ryttere, idet det tyske forbund ifølge Frommert ligeledes har planer om at indføre tvungne test.

Tilbage til toppenMemorial Rik van Steenbergen: Eeckhout slog McEwen


Den belgiske mester Nico Eeckhout (Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen) vandt det belgiske endagsløb Memorial Rik van Steenbergen ved at slå Robbie McEwen (Davitamon-Lotto) i spurten. Steffen Radochla (Team Wiesenhof Akud) kom i mål på en tredjeplads.


Resultat
1 Nico Eeckhout (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 4.15.30
2 Robbie Mc Ewen (Aus) Davitamon-Lotto
3 Steffen Radochla (Ger) Team Wiesenhof Akud
4 Marco Zanotti (Ita) Unibet.com
5 Danilo Hondo (Ger) Team Lamonta
6 Hilton Clarke (Aus) Navigators Insurance Cycling Team
7 Nick Nuyens (Bel) Quickstep-Innergetic
8 Bart Veyt (Bel) Flanders
9 Wouter Van Mechelen (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen
10 Sven Vanthourenhout (Bel) Rabobank Continental

Tilbage til toppenTour de l´Avenir: Boasson fortsætter sejrstimen


Det norske stortalent Evald Boasson Hagen fortsætter sin flotte kørsel i Tour de l´Avenir. På dagens syvendeetape tog han sin tredje etapesejr, da han slog portugisiske Bruno Neves i spurten.

I det samlede klassement er det dog fortsat Moises Duenas Nevado (Agritubel) der fører.


Resultat af 7. etape
1 Edvald Boasson Hagen (Nor) Norwegian National Team 3.46.36 (43.16 km/t)
2 Bruno Neves (Por) Portuguese National Team
3 Geert Steurs (Bel) Belgian National Team 0.04
4 Nicolas Hartmann (Fra) French National Team
5 Michael Muck (Ger) German National Team 0.08
6 Diego Gallego (Spa) Vina Magna-Cropu 0.10
7 Steven Caethoven (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 8.29
8 Tyler Farrar (USA) Cofidis, le Credit par Telephone
9 Michael Blanchy (Bel) Jartazi-7Mobile
10 Vidal Celis (Spa) Orbea


Samlet stilling efter 7. etape
1 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 26.29.04
2 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.33
3 Diego Gallego (Spa) Vina Magna-Cropu 0.35
4 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental 0.39
5 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.48
6 Nicholas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone 1.00
7 Cyrille Monnerais (Fra) Française des Jeux 1.11
8 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 1.21
9 Amaël Moinard (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone 1.34
10 Julien Mazet (Fra) Auber 93 2.14

Tilbage til toppenGerolsteiner: Montgomery stopper


Sven Montgomery har udsendt en pressemeddelelse, hvor han stopper karrieren efter ni år som professional.

”Da jeg blev professionel i 1998, satte jeg mig det mål, at fortsætte indtil jeg nåede min fysiske og psykiske grænse. Efter ni år som professionel på højeste niveau har jeg besluttet, at det punkt nu er nået, og jeg stopper derfor min aktive karriere efter Meisterschaft von Zürich den 1. Oktober 2006,” hedder det blandt andet.

Gerolsteiner rytteren siger dog ikke helt farvel til cykelsporten. Han fortsætter som koordinator for det professionelle schweiziske damehold ’bigla cycling team’. “Det nye job er en enestående chance og en udfordring, som jeg gerne tager imod.”

Tilbage til toppenVM: Christian Vande Velde udtaget til VM


Det respektive nationers VM-mandskaber begynder så småt at tage form. Blandt de ryttere der skal til Salzburg er Team CSCs Christian Vande Velde, der overfor Velonews.com bekræfter, at han er blevet udtaget til det amerikanske mandskab.

Foruden er Vande Velde er Christopher Hoerner og Fred Rodriguez forhåndsudtaget til det amerikanske mandskab. Vande Velde vil forberede sig via en par endagsløb i Frankrig og Belgien.

Tilbage til toppenAstana: Skriver kontrakt med ung schweizer


Astana mandskabet fortsætter oprustningen forud for den kommende sæson. I dag skrev den kasakhiske mandskab kontrakt med den unge schweiziske rytter Thomas Frei. Kontrakten kan måske ses som endnu et skridt mod at flytte holdet til Schweiz, hvor holdet i øjeblikket forsøger at overtage det nuværende Phonak mandskabs Pro Tour licens.

Tilbage til toppenMilram: Skriver kontrakt med to ryttere


Det tyske/italienske hold Team Milram har i dag skrevet kontrakt med den tidligere verdensmesteren Igor Astarloa samt klassiker rytteren Marcel Sieberg, det oplyser holdet i en pressemeddelelse onsdag.

Dermed har holdet skrevet kontrakt med 5 ryttere indenfor de seneste par dage. De 3 øvrige ryttere er Brett Lancaster fra Australien og Niki Terpstra fra Holland samt det tyske talent Sebastian Schwager.

“Vi er meget stolte over vores nyerhvervelser. Astarloa vil blive et stort aktiv for holdet i klassikerne og i de mellemhårde bjergløb. Niki Terpstra og Brett Lancaster to allround talenter, som har vist, at de har store talenter på enkeltstarterne”, forklarer holdejer Gianluigi Stanga efter kontraktunderskrivelsen med de fem nye ryttere.

Sportsdirektør Jan Schaffrath glæder sig også meget over, at holdet har skrevet kontakt med tyskeren Marcel Sieberg. “Vi har holdt øje med Marcel Sieberg i noget tid. Jeg tror, han vil blive en meget værdifuld rytter i klassikerne og er en fremragende teamplayer.”

Marcel Sieberg selv kalder det for en drøm, der går i opfyldelse.

“Naturligvis er jeg meget glad for, at det er lykkedes. At køre sammen med Erik (Zabel, red.) på et hold er totalt sejt. Jeg har kendt ham i lang tid, fordi jeg bor i det samme område som ham. Vi har også tit trænet sammen,” forklarer Marcel Sieberg.

Sebastian Schwager er det første talent, som Team Milram skriver kontrakt med, som holdet selv har fundet via der talentspejdere. “Vi vil fortsætte med at holde øje med de store talenter til vores hold”, tilføjer Jan Schaffrath.

For Erik Zabel betyder kontrakterne også noget, da Milram nu går fra kun at være et sprinterhold til et mere allround team. “Indtil nu har vi kun haft et sprinterhold. Nu bliver holdet i det store hele bedre,” fastslår Erik Zabel.

Tilbage til toppenMilram: Forlænger med yderligere 7 ryttere


Milram har i dag offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med 2 nye ryttere. Men holdet meddeler også onsdag, at de har forlænget kontrakterne med 7 ryttere yderligere. Det er Enrico Poitschke, Ralf Grabsch, Andrey Grivko, Christian Knees, Elia Rigotto, Dennis Haueisen og Volodymyr Dyudya.

Holdet har også besluttet, at de ikke forlænger med 7 ryttere, som dermed står uden kontrakt. Det er Daniel Becke, Maarten den Bakker, Simone Cadamuro, Giovanni Visconti, Michele Gobbi, Alessandro Vanotti og Maxim Iglinsky.

Med alle de nye kontrakter, så ser den nye balance på holdet således ud: 11 tyske ryttere, 11 italienske ryttere og 6 ryttere fra andre nationaliteter.

Tilbage til toppenVM: Hvem skal hjælpe Arvesen og Hushovd?


Norge har tre pladser til VM. De to af dem går til Thor Hushovd og Kurt Asle Arversen, mens Gabriel Rasch og Mads Kaggestad kæmper om den sidste plads. Begge ryttere mener, at de har de rigtige kvaliteter til at støtte Arvesen og Hushovd, derfor ligger ansvaret med at uddele den sidste billet hos landstræner, Svein Gaute Hølestøl.

”De er begge gode nok til at køre VM, og de viser begge god form i øjeblikket, men jeg kan kun udtage en af dem. Vi må også være realistiske nok til at sige, at i et VM, er det Thor og Kurt Asle, som har de bedste placeringschancer. Derfor ligger det også i kortene, at tredjemanden på holdet, skal lave det grove arbejde undervejs. Derfor må vi også vurdere begge de to ryttere, om de kan opfylde en sådan rolle,” udtaler Hølestøl til den norske avis Ringerikes Blad.

Når man tager disse udtalelser fra Hølestøl og sætter dem sammen med Thor Hushovds udtalelser til NRK i går aftes, hvor han understregede, at han meget gerne så Mads Kaggestad med til VM, er der vist ikke nogen tvivl om, at Kaggestad får den afgørende tredjeplads. Når en kaptajn så markant i pressen giver sin mening til udtryk, vil det være svært for Hølestøl ikke at følge den. Og netop det med at gøre det grove arbejde for Hushovd, er jo det som Kaggestad gør under hver etape i Vueltaen.

Derfor kan kun skader eller stor form neddyk forhindre at det norske hold til VM ser ud som følgende, Kurt Asle Arvesen (Team CSC), Thor Hushovd og Mads Kaggestad (Credit Agricole).

Tilbage til toppenTysk Olympisk Komite: Ta’ så den DNA test, Jan


Næstformanden for Tysklands Olympiske komite, Thomas Bach, har i den tyske avis Bild offentligt opfordret Jan Ullrich til at stille frivilligt op til en DNA test.

”Tag nu den test og vis, at du ikke har noget at skjule. Ikke alene vil det komme dig selv til gode. Det vil også forbedre cykelsportens pt. noget blakkede image”, siger Bach til den tyske rytter via Bild.

Ullrich har indtil nu nægtet at medvirke i en DNA test.

Tilbage til toppenARD: Opsiger kontrakt med Jan Ullrich


Den tyske tv station ARD har i går opsagt en eksklusivkontrakt med Jan Ullrich, hvori Ullrich havde forpligtet sig til kun at stille op og lade sig interviewe til netop denne station.

Kontrakten indbagte årligt Jan Ullrich 195.000 euro. ARD har ikke angivet nogen grund til opsigelsen.

Tilbage til toppenAgritubel: Skriver kontrakt med Jalabert


Det franske professionelle kontinentalhold Agritubel har skrevet kontrakt med Nicolas Jalabert, der således bliver den seneste Phonak rytter til at finde en ny arbejdsgiver. Den 33-årige franske rytter har skrevet under på en to-årig kontrakt.

Det franske mandskab har også skrevet en to-årig kontrakt med den spanske rytter Mikel Gaztanaga Echeverria, der i denne sæson kører for Team Atom.

Tilbage til toppenOscar Freire: Stopper for resten af sæsonen


Enten er han fantastisk kørende eller også er han skadet. Sådan har Oscar Freire karriere set ud de sidste mange sæsoner. Den spanske rytter vandt således i sidste måned Vattenfall Cyclassic, men måtte kort efter melde afbud til Vuelta a Espana pga. hovedpine og svimmelhed. I dag er han udgået af det igangværende Pro Tour løb i Polen pga. nakkeproblemer, meddeler Rabobank mandskabet.

Dagens exit betyder, at Oscar Freire stopper for resten af sæsonen og han kommer derved ikke til start ved verdensmesterskaberne i Salzburg, hvor han ellers havde mulighed for at hente sit fjerde mesterskab.

Tilbage til toppenDavitamon-Lotto: Skriver kontrakt med ungt talent


South Australia.com AIS rytteren Matt Lloyd har skrevet en to årig kontrakt med det belgiske ProTour hold Davitamon-Lotto. Dermed har holdet leveret to nyprofessionelle ryttere til næste sæson - blot indenfor få dage. I sidste uge skiftede stortalentet Matthew Goss til Team CSC og nu bliver Matt Lloyd altså også nyprofessionel.

Matt Lloyd er 23 år og har gjort det fantastisk hos SouthAustralia.com-AIS i 2006, hvor han bl.a. sluttede som nummer tre samlet i U26-løbet ”Baby-Giroen” og fem samlet i Tour of Japan.

Davitamon-Lotto har allerede to australske ryttere i forvejen, og nu kommer den tredje australske rytter til holdet. I forvejen er der allerede Robbie McEwen samt Cadel Evans.

"Matt begyndte faktisk først at cykle for 3 år siden, men han er meget hurtigt blevet et kæmpe bjergtalent,” forklarer South Australia.coms sportsdirektør Brian Stephens.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppenFeltet.dk: Deltag i auktionerne og spar penge


Endnu to auktioner er startet på Feltet.dk!


Black Bull Bike racer på auktion


Nu kan du blive ejer af en lækker Black Bull Bike racer. Cyklen er 100% ny og ubrugt. Det er en komplet cykel. Leveres 90% samlet. Du skal selv montere styr, frempind, saddel og pedal-arme, samt fastgøre kabelender. Alt andet er monteret. Den vejledende udsalgspris er 14.990 kr, men du kan også vælge at købe cyklen med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe cyklen til 10.490 kr, dermed har du sparet 4500 kr! Hvor længe tør du og vente?


Se mere på www.feltet.dk/auktionTrigon RB115 Aero styr


Trigon RB115 Aero styr - er det lige sådan et styr, som du står over mangler? Så er denne auk-tion lige noget for dig.

Den vejledende udsalgspris er 1.169 kr, men du kan også vælge at købe styret med det samme, det eneste du skal gøre er, at klikke på "Køb varen nu", så kan du faktisk købe styret for kun 1.000, hvor længe tør du vente?


Se mere på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

EM - Kvinder(CCW) 23/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - Herrer(CC) 24/09

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

EM - Herrer(CC) 24/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce