Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 7. maj 2006

Feltet.dk korte - 7. maj 2006

07. maj 2006 00:450


- Team GLS: Stor junior dag i Danmark
- Team Designa Køkken: Begge mål blev opfyldt
- Clásica Internacional Alcobendas: Hruska sejrede foran Karpets
- DBC: 125 års Jubilæumsstævne
- 4 dage ved Dunkerque: Sejr til Galvez og Petito
- Omloop der Kempen: Tredjeplads til Berling
- Castilla y Leon: Sejr til Nicole Cooke
- Vittoria Cuppen: Lacota fører stadigvæk samlet
- Designa Dame Cup 2006: Udvikler sig til reelt etapeløb
- Tour de France: Ludwig tror på Klöden bliver klar
- T-Mobile: Ludwig skuffet efter forårssæsonen

De korte nyheder opdateres løbendeTeam GLS: Stor junior dag i Danmark


Det blev en stor dag for Team GLS i junior klassen på de danske landeveje. Både i CK Fix løbet og i Sparekassen Thy løbet.

Morten Høberg vinder juniorklassen hos CK Fix
Vi havde aftalt at køre lidt passivt efter det hårde løb i Skive i går, fortæller Morten Høberg om GLS juniorernes løb i Herringløse søndag. I stedet endte det lige omvendt. Mikkel Schiøler og jeg selv var med i det hele fra starten, og allerede efter knap én omgang af 4 kommer jeg af sted sammen med Kristian Sobota fra Amager og Morten Bollhorn fra CK-Fix. Vi kørte kontra på et forsøg fra bl.a. Mikkel Schiøler, fortæller Morten Høberg, Team GLS. ”Jeg var træt efter i går, så det blev hårdt og jeg havde tunge ben, men vi kører perfekt sammen, og af én eller anden grund kører de ikke taktisk på mig, men lader os komme hjem til en spurt sammen. Jeg får lov at sidde perfekt bagest, og kan selv åbne og køre sejren hjem, fortæller en lidt overrasket Morten Høberg, som nok havde forventet lidt mere fælles modstand fra de to øvrige i udbruddet. Mikkel sidder rigtig godt i feltet, og bliver bedre og bedre kørende efter sine skader. Desværre kører 4 mand kontra på ham og kommer væk, men han vinder så feltets spurt, og virker rigtigt godt kørende, slutter dagens vinder Morten Høberg, Team GLS.

Niki Østergaard alene til mål igen
Lørdag kørte Team GLS rytteren Niki Østergaard 61 km solo for at vinde Handyprint løbet i Skive. I går lovede han, at han var klar til at køre solo igen. Som sagt så gjort.

Jacob Gye Madsen fra Odder kørte på 2 omgang og feltet gik helt i stå da det skete, fortæller Niki Østergaard. Vi var kun to GLS’ere tilbage i front, da Mikkel Lund var punkteret allerede efter 3 km. Nicolai Olesen og jeg var lidt utilfredse med tempoet i feltet, og rykkede på skift, så meget som man nu kan, når man kun er to. På et tidspunkt kører jeg kontra på Nicolai og får hul til at køre på til Jacob Gye. Det bliver ldt af et forfølgelsesløb, da han har fået halvandet minut, og feltet samtidig jager mig, beretter Niki Østergaard. Jacob og jeg kører fint sammen, men da vi begge ved, at han kan blive jysk-fynsk mester blot ved at blive nr. 2, så lader jeg ham føre en omgangs penge inden jeg rykker fra ham og kører alene hjem, fortæller Niki Østergaard, som trods sin tydelige jyske oprindelse i Horsens, kører på et Sjællandsk licens fra Roskilde CR / Team GLS og deror ikke kan blive jysk fynsk mester.

Tilbage til toppenTeam Designa Køkken: Begge mål blev opfyldt


Det var et tændt Team Designa Køkken mandskab, der i dag stillede til start i Jysk/Fynsk Mesterskab i Hanstholm. I går kørte holdet et hårdt og flot løb i Skive, hvor holdet viste rigtig god form, men desværre uden at få den eftertragtede sejr, men hvor det trods alt blev til en vigtig 2. plads til Allan Bo Andresen, som således også lå på 2. pladsen i den nyindstiftede Skive/Thy Cup.

Målet i søndagens 2. afdeling af Skive/Thy Cuppen, som også var Jysk/Fynsk Mesterskab var todelt. Det vigtigste var at få mesterskabet i hus og dernæst at få Allan Bo Andresen frem på den samlede førsteplads i cuppen.

Allerede tidligt i løbet måtte holdets Thomas Kvist udgå på grund af smerter i det tidligere skadede knæ, hvorved holdet var reduceret til 5 ryttere. Det kunne heldigvis ikke holde René Jørgensen tilbage. Han etablerede tidligt i løbet et 3-mands udbrud med Stig Dam og en nordmand. Rytterne arbejdede godt sammen, men allerede halvvejs i løbet meldte René Jørgensen tilbage til bilen at holdets øvrige ryttere blot skulle spare sig, idet han var sikker på at han nok skulle sætte sine følgesvende af inden den afgørende spurt!

Feltets stærkeste ryttere udnyttede den hårde rute til at sprænge hovedfeltet hvilket bl.a. gik ud over Andreas Frisch og Kasper Thustrup. Til gengæld passede Allan Bo Andresen og Daniel Holm Foder godt på sig selv.

Med ca. 50 km til mål efterlod René Jørgensen sine følgesvende og havde på det tidspunkt små 3 min forspring til det stærkt reducerede felt.

René Jørgensen viste for alvor sin klasse ved at øge forspringet til over 4 min, hvilket knækkede forfølgerne.

Allerede med 25 km til mål stod det klart at ingen kunne true René Jørgensens sejr, hvilket betød at Allan Bo Andresen og Daniel Holm Foder nu kunne koncentrere sig om at få regnestykket til at gå op, således at Allan Bo kunne vinde den samlede Skive/Thy Cup.

Daniel Holm Foder forsøgte sig nogle gange, men uden det nødvendige held, hvorefter Team Odense Energi-rytteren Kasper Linde Jørgensen flot udnyttede situationen og stak alene fra feltet i kampen om 2. pladsen, hvilket faktisk passede Team Designa Køkken udmærket, idet han selv med en 2. plads ikke ville kunne true Allan Bo Andresen, blot Allan Bo blev blandt de fem bedste i dagens løb. Efter at både første og andenpladsen var ude af hænde på forfølgergruppen prøvede Glud & Marstrands Michael Skelde og Morten Knudsen fra luxembourgske CC Differdange at udnytte Allan Bo Andresen svaghed på bakkerne. Men med god opbakning fra Daniel Holm Foder lykkedes det hver gang for Allan Bo at lukke hullerne.

I 7-mandsgruppens spurt lykkedes det for Daniel Holm Foder at få afleveret Allan Bo Andresen perfekt, således at den spurtstærke Allan Bo kunne køre bronzemedaljen i Jysk/Fynsk Mesterskab i hus og samtidig den samlede førsteplads i Skive/Thy Cuppen 2006.

Resultat af Skive/Thy Cuppen 2006:
1. Allan Bo Andresen - Team Designa Køkken - 11 point
2. Kasper Linde Jørgensen - Team Odense Energi - 6 point
3. Jonas Fredborg Pedersen - Team Python Pro Næstved - 6 point

Tilbage til toppen
Clásica Internacional Alcobendas: Hruska sejrede foran Karpets


I dag blev de to sidste etaper af Clásica Internacional Alcobendas kørt. 2. etape bød på flere udbrud, men ens for alle udbruddene var, at de blev kørt ind, og dermed endte etapen i en massespurt. I spurten var Aurelien Clerc (Phonak) hurtigst foran Oscar Grau (Vina Magna) og Igor Astarloa (Barloworld).

Dagens og løbets sidste etape var en 9.7 km kilometer lang enkeltstart, hvor Jan Hruska (3 Resort) ikke overraskende var hurtigst, han sejrede foran Vladimir Karpets (Caisse d’Epargne). Det blev også det samlede slutresultat af løbet, at Hruska vinder løbet foran Karpets.

Resultat af 2. etape
1 Aurélien Clerc (Swi) Phonak Hearing Systems 1.43.41
2 Oscar Grau (Spa) Vina Magna-Cropu
3 Igor Astarloa (Spa) Barloworld
4 Sergio Herrero (Spa) Vina Magna-Cropu
5 Aaron Kemps (Aus) Liberty Seguros-Würth Team

Resultat af 3. etape
1 Jan Hruska (Cze) 3 Molinos Resort 12.12
2 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 0.02
3 Santiago Botero (Col) Phonak Hearing Systems 0.16
4 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam 0.26
5 Bert Grabsch (Ger) Phonak Hearing Systems 0.30

Samlet slutstilling
1 Jan Hruska (Cze) 3 Molinos Resort 6.22.30
2 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 0.25
3 Daniel Moreno (Spa) Relax-Gam
4 Carlos Castaño (Spa) Kaiku 1.00
5 Igor Anton (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.03
6 Pedro Arreitunandia (Spa) Barloworld 1.08
7 Jorge Ferrio (Spa) 3 Molinos Resort 1.12
8 Adrian Palomares (Spa) Kaiku 1.24
9 Amets Txurruka (Spa) Barloworld 1.26
10 Gorka Verdugo (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.34

Tilbage til toppen
DBC: 125 års Jubilæumsstævne


DBC afholdte i dag 125 års jubilæumsstævne. Flere verdensnavne var kommet til Ballerup. Det hollandske sprinterfænomen, Theo Bos, viste sine evner frem, da han vandt Grand Prix sprinten. De hollandske ”seks-dagsryttere” Robert Slippens og Danny Stam var også kommet til Danmark for at vinde par omnium, men de måtte se sig slået af Alex Rasmussen og Michael Mørkøv. Dermed fik de danske ryttere revanche oven på et skuffende VM.

Resultat af Dansk Par Omnium - præsenteret af Mermaid Technology.
1. Alex Rasmussen / Michael Mørkøv 36 p.
2. Peter Schep / Marc Hester 33 p.
3. Robert Slippens / Danny Stam 24 p.
4. Jakob Dyrgaard / Daniel Kreutzfeldt 23 p.
5. Jannik van Dijk / Philip Nielsen 17 p.
6. Michael S. Larsen / Michael Demin 16 p.
7. Thomas Kristiansen / Mads Rydicher 14 p.
8. Casper Jørgensen / Martin Lollesgaard 13 p.
9. Mads Bugge Andersen / Michael Færk 8 p.

Resultat af sprinter GRAND PRIX - præsenteret af Dachser Haugsted:
1. Theo Bos, Holland 13 p.
2. Craig MacLean, England 11 p.
3. Jannik van Eijden 5 p.
4. Kasper Jessen 4 p.

Resultat af Dame omnium - præsenteret af Kildemoes Cykelfabrik
1. Mie Lacota 13 p.
2. Trine Schmidt 10 p.
3. Maria Bornak 7 p.
4. Magriet Kloppenburg 3 p.

Tilbage til toppen
4 dage ved Dunkerque: Sejr til Galvez og Petito


I dag sluttede etapeløbet 4 dage ved Dunkerque, det endte med sejr til Isaac Galvez Lopez (Caisse d'Epargne-Illes Balears), som vandt den sidste etape. Etapen endte i en massespurt, hvor den spanske rytter sejrede foran norske Thor Hushovd (Credit Agricole) og Simone Cadamuro (Team Milram).

Samlet vandt Tenax rytteren Roberto Petito.

Bedste Team CSC rytter i dag blev Luke Roberts, som sluttede på en 13. plads. Stuart O'Grady stillede ikke til start.

Resultat af 5. etape
1 Isaac Galvez Lopez (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 3.32.39
2 Thor Hushovd (Nor) Credit Agricole
3 Simone Cadamuro (Ita) Team Milram
4 Jean-Patrick Nazon (Fra) AG2R Prevoyance
5 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto
6 Francesco Chicchi (Ita) Quick Step-Innergetic
7 Alexandre Usov (Blr) AG2R Prevoyance
8 Saïd Haddou (Fra) Auber 93
9 Stéphane Bonsergent (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h
10 Marcel Sieberg (Ger) Team Wiesenhof Akud
..
13 Luke Roberts (Aus) Team CSC
54 Brian Vandborg (Den) Team CSC
55 Jakob Piil (Den) Team CSC
56 Kasper Klostergaard (Den) Team CSC
79 Christian Müller (Ger) Team CSC
118 Lars Ytting Bak (Den) Team CSC


Samlet slutstilling
1 Roberto Petito (Ita) Team Tenax Salmilano 21.33.24
2 Stéphane Petilleau (Fra) Groupe Sportif Bretagne-Jean Floc'h 0.04
3 Didier Rous (Fra) Bouygues Telecom 0.16
4 Sébastien Hinault (Fra) Credit Agricole 0.17
5 Laurens Ten Dam (Ned) Unibet.com 0.27
6 Johan Coenen (Bel) Unibet.com 0.33
7 Sébastien Rosseler (Bel) Quick Step-Innergetic
8 Nicolas Portal (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears
9 Sebastian Langeveld (Ned) Skil-Shimano
10 Marcel Sieberg (Ger) Team Wiesenhof Akud 0.34
..
19 Luke Roberts (Aus) Team CSC 1.03
20 Brian Vandborg (Den) Team CSC 1.04
69 Jakob Piil (Den) Team CSC 11.12
98 Christian Müller (Ger) Team CSC 19.59
104 Kasper Klostergaard (Den) Team CSC 22.33
111 Lars Ytting Bak (Den) Team CSC 23.45

Tilbage til toppen
Omloop der Kempen: Tredjeplads til Berling


Michael Berling fra Glud & Marstrand kom på podiet med en tredjeplads i søndagens Omloop der Kempen i Holland, og kort efter ham kørte holdkammeraten Jacob Nielsen i mål som nummer seks. Berling og Nielsen kom i mål med en udbrydergruppe på seks mand, der havde et forspring på to minutter ned til næste gruppe.

"Det var et løb med masser af sidevind, rundkørsler og brosten, og efter 80 km knækker feltet og vi får Michael Berling, Rune Udby og Roy Hegreberg med i en frontgruppe på 30 mand", fortæller Jacob Nielsen, der siden kørte op til frontgruppen sammen med tre andre.

Med 25 km igen sker så den afgørende udskilning, og seks mand rykker sig fri af frontgruppen. Blandt dem altså Jacob Nielsen og Michael Berling.

"Vi kørte virkelig som et hold i dag, og fik fire mand med, da den afgørende udskilning skete. Jeg var selv lidt træt i finalen efter opkørslen til frontgruppen, så til sidst kørte jeg spurten 100 procent for Berling", siger en tilfreds Jacob Nielsen.

Glud & Marstrand Horsens fik desuden både Rune Udby og Roy Hegreberg i top 20.

Tilbage til toppen
Castilla y Leon: Sejr til Nicole Cooke


Nicole Cooke viste i dag endnu engang, at hun i øjeblikket er i topform, da hun vandt sæsonens sjette world cup løb foran Judith Arndt og sejrs kvinden fra sidste år Susanne Ljungskog.

Dermed øgede Cooke også sin føring i den samlede world cup.

Resultat af GP Feminas Castilla y Leon
1 Nicole Cooke (GBr) Univega Pro Cycling Team
2 Judith Arndt (Ger) Professional Cycling
3 Susanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team

Tilbage til toppen
Vittoria Cuppen: Lacota fører stadigvæk samlet


Lørdag den 6. maj blev 2. afdeling af damernes Vittoria Cup kørt i Skive. Damerne skulle ud på 3 omgange, i alt 108 km. Feltet lagde blødt ud, og de første 20-25 km blev kørt i et jævnt tempo uden de store forsøg på angreb, men det skulle vise sig at være stilhed før stormen, for i slutningen af 1. omgang sendte Team Mermaid alle seks ryttere i front for at splitte feltet. Taktikken lykkedes, og i front sad nu ni ryttere med 55 sek. ned til et jagtende hovedfelt. Mie Bekker Lacota vandt en indlagt spurtpræmie efter 1. omgang, og derefter gik frontgruppen en smule i stå, og hovedfeltet kom op igen. Straks efter samlingen forsøgte Sisse Hermansen, Team Mermaid sig med et soloudbrud, men hun blev dog hurtigt hentet igen.

Anette Berg, Kamilla Ahrensbach, begge Team Mermaid og Annette Dam fra Team Odense Energi kørte kontra på Sisse, og de tre piger fik ret hurtigt et forspring på 1½ min. Feltet gik lidt i stå, og i front arbejdede de tre piger godt sammen, faktisk så godt at de midt på 2. omgang havde øget forspringet til 4 minutter.

I feltet sad stadig de to store favoritter Mie Bekker Lacota og Trine Schmidt, og det virkede usandsynligt, at de blot ville ”bade” sig igennem dagens afdeling i hovedfeltet, så det var med spænding, at vi ventede på Team Mermaids næste træk.

Samme sted på ruten, som de havde splittet feltet på 1. omgang, kørte de to Mermaid piger afsted, og det så ganske let ud. Jannie Schmidt, Maria Bornak og Karina Hegelund sad med nogle få kilometre, men måtte opgive at følge med i det meget hårde tempo, som de to juniorpiger lagde for dagen.

Mie og Trine kørte rigtig stærkt, og i løbet af blot 10 km havde de kørt frontgruppens forspring på 4 minutter ind, så situationen ca. 30 km før mål var nu, at frontgruppen bestod af 5 ryttere - fire fra Team Mermaid og en fra Team Odense Energi. Hovedfeltet havde totalt opgivet jagten, og de mistede konstant tid til frontgruppen, som i mål endte med at være 8-10 minutter foran feltet.

Annette Dam fra Team Odense Energi havde en rigtig hård dag på kontoret i front, hvor Team Mermaid hele tiden forsøgte at køre. Med 5-7 km igen fik Anette Berg og Kamilla Ahrensbach et afgørende hul til de andre tre, og deres forspring holdt til mål, hvor Anette Berg vandt en overbevisende sejr. Trine Schmidt kørte alene hjem til løbets 3. plads, og i spurten om 4. og 5. pladsen, var det en formsag for Mie Bekker Lacota at slå Annette Dam. Jannie S. Schmidt fra Team Odense Energi kørte fra hovedfeltet til sidste, og besatte løbets 6.plads, men team kollega Maria Bornak vandt hovedfeltets spurt.

Pigerne kørte et rigtig flot og spændende cykelløb i Skive, og Anette Berg blev den første til at bryde Lacotas lange sejrsdominans i Vittoria Cuppen. I den samlede stilling fører Mie Bekker Lacota fortsat med et point ned til Trine Schmidt. Dagens vinder Anette Berg bragte sig selv op på en samlet 3. plads efter et flot og veldisponeret løb.

Det bliver spændende at følge de danske ryttere de næste par måneder, som byder på mange store opgaver på dansk grund. Allerede i næste uge skal juniorpigerne ud i et stort internationalt felt i Youth Tour, i Pinsen køres etapeløbet Designa Ladies Cup med stor international deltagelse, 11. juni køres 3. afdeling af Vittoria Cup på en yderst kuperet rute ved Århus, sidst i juni køres DM i enkeltstart og linieløb, og 2. juli køres 4. afdeling af Vittoria Cup i Lyngby, hvor den berømte Slotsbakke skal forceres op til flere gange.

Sammenlagt resultat efter 2. afdeling:
1. Mie Bekker LacotaTeam Mermaid43 Point
2. Trine SchmidtTeam Mermaid42 Point
3. Anette BergTeam Mermaid38 Point
4. Maria BornakTeam Odense Energi31 Point
5. Jannie S. SchmidtTeam Odense Energi30 Point
6. Karina HegelundEsbjerg CR26 Point
7. Kamilla AhrensbachTeam Mermaid22 Point
8. Nina LundTeam Odense Energi20 Point
9. Annette DamTeam Odense Energi16 Point
10. Pernille VorkEsbjerg CR12 Point
11. Sisse HermansenTeam Mermaid11 Point
12. Lisa SvenningssonCK Hymer, Sverige11 Point
13. Winnie Marud NielsenSkive CK10 Point
14. Tone HattelandBryne CK, Norge10 Point


Billeder:


Den førende rytter i Vittoria Cuppen - Mie Bekker Lacota


Podiet


Tilbage til toppenDesigna Dame Cup 2006: Udvikler sig til reelt etapeløb


Pinseløbet har nu udviklet sig til et reelt etapeløb for Damer, og blandt de nye tiltag i 2006 er udvidelsen til 4 etaper, startende med et criterium i Silkeborg. Derudover vil der i 2006 blive tidtagning på alle ryttere, således at det er den faktiske køretid der afgør placeringen i det samlede klassement.

Deltagere i løbet vil være åbent for ryttere med licens i Dame A- B - Dame Junior samt Motionsdamer med motionslicens og klippekort

Løbet afvikles efter UCI og DCUs nationale regler.

Etaper
Start og Mål - 1 etape 2. Juni Silkeborg Gadeløb I Silkeborg City
Start og Mål - 2 etape3. Juni SilkeborgLandevejsløb
Start og Mål - 3 Etape4. Juni Viborg Landevejsløb
Start og Mål - 4 Etape5. Juni HammelLandevejsløb

Servicebiler er tilladt, for klubber og Team med mindst 3 ryttere til start, såfremt chauffører og mekanikere har gyldig licens. Øvrige ryttere vil blive serviceret af neutrale servicebiler. Alle servicebiler skal registreres sammen med tilmelding senest 19. maj, og skal selv medbringe radiokommunikation.

Tilmelding og startpenge
Oplysninger omkring tilmelding kan ses på, www.sif-cykling.dk eller www.damecycling.dk

Det koster 200 kr. pr. rytter at deltage.

Præmier
Der vil være 6 etapepræmier hver dag, og der er særskilt samlet præmierække for Dame Elite og Dame Junior. Præmiesummen er ca. 20.000 kroner.

Tilbage til toppenTour de France: Ludwig tror på Klöden bliver klar


Andreas Klöden er efter skulder problemerne igen begyndt at træne, selvom han fortsat har lidt problemer på stigningerne. T-Mobiles team-manager Olaf Ludwig tror dog stadig på at den tidligere samlede toer i Tour de France kommer til start for holdet i juli.

”Jeg er optimistisk. Selvom vi har været nødt til at ændrer hans Tour forberedelser - som vi gjorde med Jan - og at han nu mangler løbskilometer. Men der er fortsat nok tid til juli,” understreger Ludwig overfor holdets hjemmeside.

Tilbage til toppenT-Mobile: Ludwig skuffet efter forårssæsonen


T-Mobiles nye team-manager Olaf Ludwig er ikke tilfreds efter forårssæsonen, hvor holdet ikke har hentet en sejr i de klassiske endagsløb

”Hvis vi alene ser på resultater, så bliver jeg nødt til at sige at vi ikke opnåede, hvad vi havde sat os for. Vi ville vinde en klassiker,” siger han til holdets hjemmeside.

Han understreger dog, at han var særdeles tilfreds med indstillingen i Amstel Gold Race og Henninger Turm, mens han var meget skuffet efter E3-Prijs Vlaanderen og Ghent-Wevelgem. ”På de afgørende tidspunkter var holdet ikke koncentreret og lavede små taktiske fejl. Det pointerede jeg meget klart og jeg tøvede ikke med mine ord.”

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger