Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 7. oktober 2006

Feltet.dk korte - 7. oktober 2006

07. oktober 2006 09:570


- Paris-Tours: Team CSC forventer et godt resultat
- Team Mermaid: Lukker og slukker
- Giro dell'Emilia: Team CSC tilfredse med udbyttet
- Paris-Tours: Afbud fra Heinrich Haussler
- Cykle cross: Tysk mester suspenderet
- Michael Rasmusssen: Alvorligt skadet
- Julen Goikoetxea: Nyprof afgået ved døden
- Team CSC: 800 test venter de 30 ryttere
- Brian Vandborg: Fremtiden er på plads
- Sébastien Portal: Skifter til Caisse d’Espagne
- Shoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006
- Shoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'

De korte nyheder opdateres løbende


Paris-Tours: Team CSC forventer et godt resultat


Med kun to løb tilbage i årets ProTour, kan Team CSC i morgen afgøre holdranglisten til deres fordel. Hvis Team CSC ender fire placeringer bedre end Caisse d'Epargne-Illes Balears i morgendagens konkurrence, så er sejren sikret for andet år i træk.

Stillingen inden Paris-Tours
1.Team CSC353
2.Caisse d'Epargne-Illes Balears336
3.Rabobank317
4.Discovery Channel Pro Cycling Team313

Netop ProTour konkurrencen er da også noget, holdet tænker meget på. "Det er et godt hold, vi har afsted til Paris-Tours, så de skulle gerne lave et godt resultat til ProTour-holdranglisten, og så ville det da være rart, hvis vi kunne få en sejr hjem," udtaler Kim Andersen til team-csc.com

Team CSCs hold til Paris-Tours er følgende, Kurt-Asle Arvesen, Lars Bak, Karsten Kroon, Marcus Ljungqvist, Luke Robers, Lars Michaelsen, Kasper Klostergaard og Stuart O'Grady

Tilbage til toppenTeam Mermaid: Lukker og slukker


Det danske hold, Team Mermaid, fortsætter ikke i den kommende sæson, det forklarer holdets manager Mogens Gamst til Feltet.dk. Holdet siger bl.a. farvel til to store talenter på damesiden, nemlig verdensmesteren Mie Bekker Lacota samt Trine Schmidt, som næste år fortsætter Buitenpoort-Flexpoint.

Mogens Gamst ytrer ligeledes skuffelse over, at hans hold blev forbigået, da der skulle udgives wildcard til World Cup løbet i Danmark i år. I stedet for fik Distrikt Jylland/Fyn en plads.

Herresiden hos Team Mermaid lukker også, dermed står den tidligere Team CSC-rytter Thomas Bruun Eriksen også uden cykelhold næste år.

Tilbage til toppenGiro dell'Emilia: Team CSC tilfredse med udbyttet


Selvom det danske hold ikke havde nogen ryttere med i finalen, så var sportsdirektør, Kim Andersen, alligevel tilfreds efter dagens italienske endagsløb, Giro dell'Emilia. Allerede inden løbet havde Kim Andersen udtalt, at man i dag ikke ville gå efter resultatet, men i stedet køre det som forberedelse til næste uges Lombardiet Rundt. Derfor valgte man at sende holdets bedste rytter, Fränk Schleck, afsted i et tidligt udbrud, så han kunne få testet benene. Schleck var den sidste rytter fra udbruddet som blev indhentet, men grundet de mange kilometer i udbruddet, havde han ikke mere at skyde med, da favoritterne afgjorde løbet.

”Jeg er yderst tilfreds med Franks indsats, som helt klart viste, at han er, hvor han skal være til sæsonens sidste, store klassiker. Han havde helt sikkert fået et bedre resultat, hvis vi havde grebet løbet anderledes an,” udtalte Kim Andersen efter løbet til team-csc.com.

Fränk Schleck blev alligevel bedste CSC rytter som nummer 17. Andrea Peron, som måske kørte sit sidste løb for Team CSC, kom i mål som nummer 21, med Nicki Sørensen og Brian Vandborg lige efter sig.

Tilbage til toppenParis-Tours: Afbud fra Heinrich Haussler


Team Gerolsteiners Heinrich Haussler har med kort varsel måtte melde fra til søndagens jubilæumsudgave af Paris-Tours.

Den 22-årige rytter er blevet ramt af en gedigen omgang influenza.

Tilbage til toppenCykle cross: Tysk mester suspenderet


Det tyske Stevens-Cross-Team, som er et af topholdene indenfor cross-disciplinen i Tyskland må i Süddeutsche Zeitung se deres holdlæge under alvorlig anklage for snyd. Sagen har ført til en øjeblikkelig suspendering af den tyske mester, Johannes Sickmüller.

Ifølge den tyske avis skal lægen, Dr.Til Steinmeier, som indtil 2003 var holdets officielle læge og som også herefter skal have fungeret som læge for flere af holdts ryttere, herunder specielt den tyske mester i cross, Johannes Sickmüller, have forsynet disse med dopingpræparater. Han anklages desuden for at have opfordret tredjemand til ved en dopingkontrol at afgive urin for en anden rytter.

Steinmeier ønsker ikke at udtale sig, idet han henviser til sin tavshedspligt som læge, men siger at den epo, som fandtes i hans praksis var beregnet for nyrepatienter, som behandles på klinikken.

Brzezinski, som også indtil for nyligt var en del af Stevens-holdet, indtil han blev fyret med omgående virkning. Den fyreseddel skyldes dog ikke dopingmistanke, siger team manager Jens Schwedler overfor Radsport-Neews.com. Med hensyn til Sickmüller, så vil han forblive suspenderet, indtil man har klarhed over situationen.

Johannes Sickmüller afviser ethvert kendskab til doping. "Jeg kan ikke sige noget, jeg har ikke noget med sådanne ting at gøre. Jeg tager ingen forbudte stoffer og blev testet seks gange sidste år, og fire gange året før."

Süddeutsche Zeitung fik tippet fra en af Steinmeiers kolleger, som via bl.a. fotos af computerskærme, hvor navnene på ryttere, herunder bl.a. Brzezinski, forekommer som modtagere af dopingpræparater. Samme anonyme kilde hævder, at være bleve bedt om at fungere som dopingkontrollant ved et af Stevens arrangerede cross-løb, hvor Steinmeier skal have sagt til ham, at hvis Jens Schwedler "skal tisse, så gør du det, for han er fuld til op under taget".

Tilbage til toppenMichael Rasmusssen: Alvorligt skadet


Rabobanks danske rytter, Michael Rasmussen, kom alvorligt til skade ved et styrt i dagens Giro dell’Emilia. Den lille bjergrytter pådrog sig et brud på venstre lårben og vil blive opereret i løbet af aftenen.

De sidste to års vinder af den prikkede bjergtrøje må nu se hen i mod flere måneders genoptræning, fortæller holdet i en pressemeddelelse.

I øjeblikket regner Rabobanks medicinske stab dog ikke med, at Michael Rasmussens forårsprogram for næste sæson vil være i fare.

Tilbage til toppenJulen Goikoetxea: Nyprof afgået ved døden


Julen Goikoetxea, der netop har underskrevet sin første professionelle kontrakt med Euskaltel-Euskadi, er ifølge den spanske avis Marca afgået ved døden, efter at være faldet ned fra en balkon.

Tilbage til toppenTeam CSC: 800 test venter de 30 ryttere


Ifølge Bisbebjerg Hospitals oplæg til Team CSCs fremtidige anti-doping program skal der udføres ikke mindre end 800 test på Team CSCs 30 ryttere i den kommende sæson.

”Det betyder ikke, at hver enkelt skal tisse og stikkes i så mange gange. En prøve analyserer vi måske for fem forskellige ting, hvilket så svarer til fem prøver i vores terminologi,” fortæller forskningschef på anæstesiologisk afdeling på Bispebjerg Hospital Bo Belhage til Jyllands-Posten.

Der ventes at skulle foretages 10 test af hver af rytterne i årets tre første måneder, hvilket derved svarer til to dopingprøver af hver rytter.

Anti-Doping Danmark (ADD) afviste i går at samarbejde med den nuværende konstruktion, hvor rytterne kan blive suspenderet fra holdet på grundlag af indicier. ADD har dog langt op til at dialogen fortsætter.

”Vi er glade for tilbagemeldingen og hæfter os ved, at de er klar til at snakke videre. Punkterne omkring idrætsfolkenes rettigheder har vi ikke rigtig beskræftiget os med, men de har da ret i, at det skal være en del af pakken,” siger Belhage.

Tilbage til toppenBrian Vandborg: Fremtiden er på plads


Brian Vandborgs fremtid falder på plads i denne weekend, fortæller han i dagens udgave af Ekstra Bladet. Men det bliver hverken på Team CSC eller T-Mobile. Bjarne Riis er tilsyneladende ikke klar til en forlænge og T-Mobile ledelsen vendte tommelfingeren nedad på Brian Holms forespørgsel.

Brian Vandborg vil ikke ud med, hvor han så fortsætter karrieren, men forventer det kan offentliggøres efter semiklassikeren Giro Dell’Emilia.

”Når løbet er slut, skal Rolf (Sørensen, red.) og jeg mødes med Bjarne, og så regner jeg med, at tingene kan offentliggøres”, siger Brian Vandborg.

Tilbage til toppenSébastien Portal: Skifter til Caisse d’Espagne


Sébastien Portal skifter fra Crédit Agricole til spanske Caisse d'Epargne-Illes Balears, hvor han vil komme til at køre sammen med sin bror Nicolas Portal, der er tre år ældre.

Sébastien Portal har kørt to år hos Crédit Agricole og skal forsøge at hente sin første professionelle sejr hos det spanske hold.

Tilbage til toppenShoppen: Prisfald Pro Cycling Manager 2006


Udgaven ”Sæson 2006” af Pro Cycling Manager er lavet helt om, så spilleren involveres endnu mere ligesom væsentlige områder af gameplayet er ændret for at gøre spilfornøjelsen endnu større. Det har resulteret i den hidtil største og bedste udgave af spillet og det har da også fået den officielle ”Tour de France” mærkat. Pro Cycling Manager er mere end nogensinde noget enhver sand fan af cykelløb absolut må eje.

Hovedfeatures
- 50 hold, flere end 1200 ryttere og 465 forskellige 3D løb/etaper
- Mere realistiske løbsomgivelser
- Nye scenerier med rundkørsler, broer, tunneller…
- Nye tilskueranimationer, forskellige ryttertyper ...
- Nye løbskameraer: helikopter, motorcykel, målstreg ...
- Optag et løb fra start til slut og se gentagelsen sammen med vennerne
- Nyt, forenklet gameplay til både individuel tidskørsel og holdtidskørsel
- Flere løbsoplysninger under løbet om hold, ryttere, grupper, løbsprofiler ...
- Nye mål, nye konditions- og træningsprogrammer
- Ruterne i de større løb ændrer sig fra sæson til sæson
- Nyt læreprogram, så du kan lære om spillet og løbstaktik
- Ny mere aggressiv Al i tur mode og nye dristige løbstaktikker

Spillets vejledende udsalgspris er 369,- uden fragt.

Bemærk Feltet.dks pris på 299,- er incl. spillet, fragt og ekspeditionsgebyr.


BESTIL HER

Tilbage til toppenShoppen: Køb 'Den ultimative udfordring'


Gennem de sidste 3 år har Grace Production fulgt den herboende amerikaner Chris Macdonald under hans forberedelser til verdens hårdeste sportsbegivenhed Race Across America.

Grace Production var med, da starten gik i San Diego og fulgte det dramatiske løb fra kyst til kyst. Det er der kommet en 66 minutters dokumentarfilm ud af.

Bestil her

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger