Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 7. september 2006

Feltet.dk korte - 7. september 2006

07. september 2006 08:030


- Liquigas: Vil skrive kontrakt med Sergio Ghisalberti
- T-Mobile: Gonchar forlænger?
- Operacion Puerto: Rytterne indkaldes som vidner?
- Tour de Pologne: Glad for sejr og førertrøje
- CONI: Udsætter Basso afhøring
- Tour de l'Avenir: Sejr til Rémy Di Gregorio
- Tour de France 2007: Etapestart på fodboldstadion
- Martin Mortensen: Jeg er stærkt inde i billedet til VM
- Tour de Pologne: CSC afventer det mere kuperede terræn
- Edvald Boasson Hagen: CSC og Discovery jagter stortalent
- Peter Luttenberger: Undersøges i dag
- Team CSC: Samarbejder med Nordic Sportscenter
- Manchester Velodrome: De gamle italienere kommer
- Tour de Pologne: Mandefald efter tredje etape
- Feltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!

De korte nyheder opdateres løbende


Liquigas: Vil skrive kontrakt med Sergio Ghisalberti


Det italienske ProTour hold Liquigas vil skrive kontrakt med Milram-rytteren Sergio Ghisalberti, det fortæller manager Roberto Amadio. Sergio Ghisalberti har kørt en god sæson hos Milram og er blevet nummer 9 samlet i Romandiet Rundt.

Liquigas har været aktiv på transfermarkedet forud for næste sæson. Holdet har allerede skrevet kontrakt med Manuel Beltran, Leonardo Bertagnolli, Murillo Fischer, Aleksandr Kuschynski, Roberto Petito, Alessandro Vanotti og Frederik Willems.

Tilbage til toppenT-Mobile: Gonchar forlænger?


Det tyske T-Mobile mandskab har tilsyneladende forlænget kontrakten med den rutinerede ukrainer Serguei Gonchar for yderligere et år. Underskriften er dog ikke bekræftet af mandskabet selv, der på et stort pressemøde senere på måneden vil præsentere offentligheden for alle de store forandringer, der sker på mandskabet fra næste sæson.

Tilbage til toppenOperacion Puerto: Rytterne indkaldes som vidner?


Den spanske anklager vil have samtlige involverede ryttere i den igangværende domsundersøgelse af den dopingmistænkte spanske læge Eufemiano Fuentes indkaldt som vidner. Det meddeler statsanklagerens talsmand i dag til Reuters.

”Rytterne vil ikke blive anklaget for noget kriminelt, men vi ønsker at de skal vidne om sagen indenfor den næste måned eller lignende,” siger talsmanden til Reuters.

I Spanien kan du ikke blive retsforfulgt for at have medvirket til doping, men Fuentes er anklaget for at have forbrudt sig mod folkesundheden.

Tilbage til toppenTour de Pologne: Glad for sejr og førertrøje


”I dag lavede jeg en meget god spurt,” udtalte Bennati efter dagens etape. Bennati har nu vundet 16 sejre i sin karriere, hvor af hele seks af dem er vundet i denne sæson, og to af dem er vundet i Tour de Pologne.

Med sejren genvandt Bennati løbets førertrøje fra Guidi, en trøje han vil kæmpe for at forsvare. ”Sejren og løbets førertrøje er jeg meget glad for. I morgen vil jeg prøve at forsvare trøjen.”

Løbets sidste tre etaper er alle sammen kuperede. Så det bliver ikke nemt for sprinterne at holde deres gode placeringer i den samlede stilling.

Tilbage til toppenCONI: Udsætter Basso afhøring


Tirsdag i næste uge skulle Team CSC rytteren, Ivan Basso, have været til sin anden høring med antidopingafdelingen i den italienske olympiske komité (CONI). I dag oplyste CONI dog, at den dato er blevet rykket til den 29. september. CONI nævner ikke årsagen til denne udskydelse.

Ivan Basso er dog ked af, at sagen trækker i langdrag. ”Jeg kan forstå, de har ændret datoen, og det respekterer jeg, men samtidig kan jeg snart ikke vente med at få en positiv udgang på denne sag. Jeg gentager, hvad jeg har sagt. Jeg er ikke indblandet i det her. Og det holder jeg fast i. Jeg er ydmyg, men vil gerne have, folk lytter til mig,” udtalte Ivan Basso i dag ifølge Ritzau.
Med dagens udsættelse er det ikke længere realistisk, at Basso kommer til at køre mere i denne sæson, selvom han stadigvæk holder formen ved lige, er det nu snart mange måneder siden, at han sidst kørte et UCI løb.

Tilbage til toppenTour de l'Avenir: Sejr til Rémy Di Gregorio


To ryttere kom sammen til mål på dagens etape, og her viste Rémy Di Gregorio fra Française des Jeux holdet sig at være den hurtigste. I den samlede stilling er det dog stadigvæk Moises Duenas Nevado som fører.


Resultat af 8. etape
1 Rémy Di Gregorio (Fra) Française des Jeux 3.38.44 (39.363 km/t)
2 Philip Deignan (Irl) AG2R Prevoyance
3 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 0.39
4 René Mandri (Est) Auber 93
5 Victor Manuel Gomes (Spa) Vina Magna-Cropu 0.44
6 Maxime Monfort (Bel) Cofidis, le Credit par Telephone
7 Nicholas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone
8 Cyrille Monnerais (Fra) Française des Jeux
9 Anatoliy Pahtusov (Ukr) Ukrainian National Team
10 Florian Morizot (Fra) Auber 93


Samlet stilling efter 8. etape
1 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 30.08.32
2 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.33
3 Diego Gallego (Spa) Vina Magna-Cropu 0.35
4 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental 0.39
5 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.48
6 Nicholas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone 1.00
7 Cyrille Monnerais (Fra) Française des Jeux 1.11
8 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 1.12
9 Amaël Moinard (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone 1.34
10 Julien Mazet (Fra) Auber 93 2.14

Tilbage til toppenTour de France 2007: Etapestart på fodboldstadion


Der bliver mulighed for både at sidde ned - og være tilskuer til en etapestart i Tour de France samtidig - når 3. etape skydes i gang tirsdag den 10. juli 2007. Arrangørerne planlægger nemlig i øjeblikket at skyde etapen i gang på fodboldstadiet i Waregem i den vestflamske del af Belgien, fortæller Cyclingnews.com i dag.

Jean-Marie Pescheux fra ASO, der er ruteansvarlig, er tilsyneladende med på ideen, og kommer på besøg for at inspicere faciliteterne i næste uge efter at have holdt møde med arrangørerne af den foregående etape, der går fra Dunkerque til Gent den 9. juli.

At lade starten, og dermed også indskrivningen, foregå på et stadion giver tilskuerne en unik mulighed for at få et godt kig bag kulisserne.

Tilbage til toppenMartin Mortensen: Jeg er stærkt inde i billedet til VM


Martin Mortensen har allerede fået en af de to billetter til VM i enkeltstart, men han er også stærkt inde i billedet, til at få den sidste billet til linieløbet.

”Lars Bonde har dog allerede givet udtryk for at jeg står stærkt i billedet til den sidste plads, men det er der også et par andre ryttere der gør. Men jeg klør på og skal nok vise at formen er god nok til en udtagelse.”

Læs mere på: www.feltet.dk/mortensen

Tilbage til toppenTour de Pologne: CSC afventer det mere kuperede terræn


For fjerde dag i træk blev Tour de Pologne afgjort i en massespurt. Ikke noget som passer Team CSC, som ikke har nogen rigtig sprinter med til Polen.

”Vi havde ingen, der kunne blande sig i spurten i dag, så vi må se, hvad vi kan byde ind med, når det lidt mere kuperede terræn kommer, og sprinterne formentlig må stemple ud af kampen om førertrøjen”, sagde Alain Gallopin efter den 183 kilometer lange etape fra Bydgoszcz til Poznañ.

Team CSC havde samtlige seks ryttere med feltet hjem på dagens etape.

Tilbage til toppenEdvald Boasson Hagen: CSC og Discovery jagter stortalent


Ifølge den franske cykelsports hjemmeside Velo-Club.net skulle både Team CSC og Discovery Channel være meget interesseret i at skrive kontrakt med det bare 19 år gamle norske stortalent Edvald Boasson Hagen.

Til trods for at Boasson ført i denne sæson er overgået til seniorrækkerne er han placeret på en imponerende 38. plads på den kontinentale rangliste og har bl.a. netop vundet tre etaper i det franske etapeløb Tour de l´Avenir.

Tilbage til toppenPeter Luttenberger: Undersøges i dag


Ifølge belgiske medier skulle Peter Luttenbergers sæson være slut efter styrtet på 3. etape af Polen Rundt.

Men i en pressemeddelelse fra det Østrigske Cykelforbund, så er der endnu ikke sikkert, hvor slemt det er gået med Peter Luttenberger. Peter Luttenberger flyver i dag hjem til Østrig, hvor efter han fortsætter til et hospital og bliver undersøgt.

”Han kører derefter direkte til et hospital, hvor han vil blive røntgenfotograferet, og derefter vil han blive sendt videre til en specialist”, forklarer manager Jürgen Pauritsch.

Tilbage til toppenTeam CSC: Samarbejder med Nordic Sportscenter


Team CSC’s og især Jens Voigts succes i det nyligt overståede Tyskland Rundt blev til med støtte fra danske Nordic Sportscenter. (www.nordicsportscenter.com) Allerede i foråret fik Nordic Sportscenter en henvendelse fra Team CSC, som var interesseret i et muligt samarbejde. Den forespørgsel mundede ud i Tyskland Rundt, hvor Kenneth Ellefsen fra NSC fungerede som behandler / massør for holdets ryttere. Kenneth betegner samarbejdet som en succes, hvor alting forløb tjekket, og hvor der var styr på tingene. Nordic Sportscenter tilbyder bl.a. forskellige former for tests, kropsbehandlinger, kostvejledning, træningsvejledning og kursusforløb for sportsfolk på alle niveauer.

Team CSC har været mindst lige så begejstret for Nordic Sportscenters arbejde, hvilket har resulteret i et fortsat samarbejde. Pt. er NSC med Team CSC i Spanien til Vuelta a España, hvor NSC skal gøre sit for, at rytterne er friske, og at Sastre ender øverst på podiet.

Tilbage til toppenManchester Velodrome: De gamle italienere kommer


Den 14.oktober slår Velodromen i Manchester dørene op for den traditionsrige Manche-ster Revolution begivenhed. Og denne gang med et tydeligt italiensk præg, da flere af den umiddelbare fortids landevejsstjerner stiller op.

Den gamle gladiator, Andrea Tafi, der gik på pension sidste år efter Tour of Georgia, stiller op sammen med den italienske landstræner Franco Ballerini - der for øvrigt er hans nabo i Lamporeccio - samt den tidligere olympiske mester fra 1996 i pointløb, Sil-vio Martinello.

Iflg. Cyclingnews.com vil de gamle kæmper deltage i forskellige forfølgelsesløb samt konkurrere mod aktuelle engelske banestjerner som fx Rob Hayles, Chris Newton and Tony Gibb.

Tilbage til toppenTour de Pologne: Mandefald efter tredje etape


Gårdsdagens tredje etape i Polen Rundt kom til at koste. Feltet blev splittet i flere grup-per, og en strid sidevind på mange af de 225 kilometer gjorde etapen til en farlig fornø-jelse og resulterede da også i flere styrt.

CSCs Peter Luttenberger var et af ofrene. Han har sandsynligvis pådraget sig brud på hånden og måtte derfor udgå. Årets vinder af Tirreno-Adriatico, Rabobank rytteren Thomas Dekker, var lige så uheldig, da en hund løb ud foran den gruppe han kørte i. Rytteren foran kunne ikke undvige, og Dekker fik en tur i asfalten, der resulterede i et beskadiget håndled. Iflg. Cyclingnews.com udgik desuden Arkadiusz Wojtas (Miche), Didier Rous (Bouygues Telecom) og Christophe Moreau (Ag2R).

Spanieren Juan-Antonio Flecha, ligeledes Rabobank, styrtede også og fik en del hudaf-skrabninger.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppen

Læs også
Skuffet verdensmester: Jeg troede, jeg ville blive professionel
DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger