Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 8. december 2006

Feltet.dk korte - 8. december 2006

08. december 2006 00:260


- Ivan Basso: Ingen DNA-test uden dommerkendelse
- Tour de Romandie: Start i Freiburg 1. maj
- Pro Tour Licens: Beslutning udskudt
- Holdsammenslutningen: Discovery udelukkes
- Auktion: Kommende QuickStep-rytter udlodder cykel
- Shoppen: Køb Cykelsporten 2006
- Ivan Basso: Kontrolleret for doping i Austin
- Feltet.dk: Flot cykeltrøje udformet med peace tegn!
- Daniel Kreutzfeldt: Hædret i Ballerup Super Arena
- Team Tinkoff: Holder døren på klem for Ullrich
- Michael Mørkøv: Store ambitioner i Moskva
- Feltet.dk Awards: Afstemning er i gang

De korte nyheder opdateres løbende


Ivan Basso: Ingen DNA-test uden dommerkendelse


Paolo Bettini var ude med riven efter den nye Discovery Channel stjerne, Ivan Basso. I et interview med Gazzetta dello Sport erklærer han, at DNA-test ikke hjælper kampen mod doping. "Der er kun et tilfælde, hvor den er anvendeligt. Hvis de finder blodposer hjemme hos en, og de skal finde ud af, om blodet tilhører den pågældende."

Samtidig stikker han efter Ivan Basso for dennes pludselig tilkendegivelse af at ville lade sig teste. "Hvorfor gjorde han ikke det under den spanske efterforskning, men først efter at han skrev under med Discovery Channel, og da han vidste, at Guardia Civil ikke ville kunne udlevere blodposerne?"

Ifølge Ivan Basso er misforståelsen dog ryddet af vejen. "Jeg forklarede min holdning, og Paolo forstod. Vi er på det rene," lyder det ifølge cyclingnews.com. Samtidig erklærer Basso, at han skam ikke vil lade sig teste uden videre. "Jeg accepterede ikke DNA testen for enhver pris. Jeg tilkendegav min beredvillighed i tilfælde af, at en dommer anmodede om det, og det er jo obligatorisk for alle."
Tilbage til toppenTour de Romandie: Start i Freiburg 1. maj


Næste års udgave af Tour de Romandie skydes igang den 1. maj i Freiburg og slutter den 6. maj med en enkeltstart i Lausanne. Det offentliggjorde den nye organisation bag løbet, som holder til i Aigle, tidligere i dag.

Efter at IMG trådte tilbage som arranger af det schweiziske etapeløb, er det nu Jean-Pierre Strebel, der er finansdirektør i UCI, som sammen med løbsdirektør Richard Chassot har tøjlerne i hånden. Tour de Romandie har fået sin Pro Tour status sikret de næste tre år, og det hjalp på tilgangen af sponsorer. ’Crédit Agricole financements’ er hovedsponsor.

På grund af starten den 1. maj og de dermed følgende demonstrationer, kan der ikke, som det ellers er traditionen, startes med en prolog i Geneve. Istedet har man så valgt Freiburg, hvor der skal køres på en rute mellem Boulevard de Pérolles og byens katedral. Blandt de andre start- og målbyer kan nævnes La Chaux-de-Fonds, Lucens, Charmey, Morgins und Lausanne. Kongeetapen, som køres den 5. maj, har mål i Morgins, inden der sluttes af med enkeltstarten i Lausanne dagen efter.
Tilbage til toppenPro Tour Licens: Beslutning udskudt


Det internationale cykelforbunds licenskommissions beslutning omkring tildelingen af den resterende licens, som blev ledig, da det schweiziske Phonak hold valgte at stoppe, trækker ud.

Det var ventet, at besutningen skulle være taget i slutningen af denne uge, men det er stadig uvist, om det bliver Astana med base i Schweiz, engelske BarloWorld eller svenske Unibet.com, der løber af med den eftertragtede licens.

”UCI udskyder fristen endnu engang. Nu har de sat en ny dato i næste uge. Skulle vi ikke få en Pro Tour licens, så kører vi bare som (Professional) Continental-Team. Jeg tror ikke, at arrangørerne af de store etapeløb vil undlade at invitere os,” erklærede Walter Godefroot i dag til de tyske medier.

Indledningsvist var den krævede bankgaranti kommet for sent, men det er ikke det eneste, der stå i vejen for holdet. På den anden side står Manolo Saiz, som stadig gør krav gældende i forhold til holdet.
Tilbage til toppenHoldsammenslutningen: Discovery udelukkes


Sammenslutningen af Pro Tour hold (IPCT) har i dag på et ekstraordinært møde besluttet at udelukke Discovery Channel holdet, fordi de har skrevet kontrakt med Ivan Basso, seslvom denne er blandt de mistænkte i Fuentes-skandalen.

Beslutningen var stort set enstemmig, og samtidig besluttedes det også at udelukke Active Bay, some r driftsselskabet bag det tidligere Liberty Seguros hold, og som ejes af Manolo Saiz.

"Discovery Channel har ikke respekteret reglerne. Ifølge det etiske regelsæt er situationen helt klar. Et Pro Tour hold må ikke ansætte en af de implicerede ryttere," erklærede en mødedeltager efterfølgende.

Alle Pro Tour hold var repræsenteret, på nær Caisse d'Epargne. Discoverys team manager Johan Bruyneel var ikke til stede, men var repræsenteret via en advokat. Reelt betyder udelukkelsen dog intet, idet det amerikanske hold fortsat har sin Pro Tour licens.

Sammenslutningen udtalte dog også, at der fremover kun bør være licenser til 18 Pro Tour hold, og det er en holdning, som passer løbsarrangørerne. De har nemlig foreslået selvsamme antal ved en tidligere lejlighed.
Tilbage til toppenAuktion: Kommende QuickStep-rytter udlodder cykel


Pinarello Montello enkeltstartscykel med ITM CX2ah styr, ITM bremsegreb og Durace 10-speed, bremser, bar-ends og krank. Hjulene er Zipp 999 Tubular udstyret med Veloflex Record. Auktionen starter fra 26.000 kr.

Rammen har ikke kørt en eneste km, mens hjulene har kørt ca. 4 løb. Pinarello rammen er str. medium.

Auktionen er lidt speciel, da det er den kommende QuickStep-rytter Thomas Vedel Kvist, som sælger sin cykel igennem Feltet.dk.

KOM MED ET BUD
Tilbage til toppenShoppen: Køb Cykelsporten 2006


Cykelsporten 2006 er kommet på gaden. Bladet omhandler alt om international og national cykelsport i 2006. Magasinet har protrætter, interviews, resultater og en masse statistik.

BESTIL HER
Tilbage til toppenIvan Basso: Kontrolleret for doping i Austin


Discovery Channel holdets træningslejr i Austin, Texas fik uanmeldt besøg af WADA både i går og i forgårs. For Ivan Bassos vedkommende var det den femte ”uden for konkurrence” -test siden Giro d’Italia, fortæller Sportwereld.be i dag.

”De kan kontrollere mig lige så meget, de vil”, sagde Basso og trak på skuldrene. Johan Bruyneel var heller ikke specielt optaget af WADA besøget.

”Det er ”business as usual”. De kommer altid til vores træningslejre. Og det er jo faktisk også det, der er formålet med ”uden for konkurrence”-test”, kommenterede han.
Tilbage til toppenFeltet.dk: Flot cykeltrøje udformet med peace tegn!


Feltet.dk har i samarbejde med Juhl Cycling (www.juhlcycling.dk) lavet en julekalender, som startede den 7. november. Hver dag er der blevet udloddet 5 cykeltrøjer på auktion i 5 størrelser (1 Medium, 2 Large og 2 X-large). Hver dag i december vil en påbegyndt auktion altså slutte, 24 dage efter den blev skudt igang. Det vil sige at auktionen der startede den 7. november afluttes 24 dage efter, altså den 1. december. Auktionen der startede den 8. november afsluttes den 2. december og så videre.

Dagens trøje er:


Dagens auktioner slutter kl. 20.00. Dagens cykeltrøje er udformet med et peace tegn! En rigtig sjov cykeltrøje, som både kan bruges af voksne og børn.

Hver auktion er startet på 100 kr., men hvis du er helt sikkert på, at du bare må have en af trøjerne, så kan du slå til nu og købe trøjer til 549 kr. via ”Køb nu pris"-funktionen på siden. Hvis en bruger vælger at købe en af trøjerne med det samme, så vil auktionen blive afsluttet før tid, og der vil IKKE blive lavet en ny auktion på det pågældende produkt. Der vil IKKE blive lagt porto oveni auktionprisen eller andre gebyrer.

Du finder auktionerne øverst på: www.feltet.dk/auktion.
Tilbage til toppenDaniel Kreutzfeldt: Hædret i Ballerup Super Arena


Den talentfulde unge Daniel Kreutzfeldt, der det sidste år har vist stor fremgang på såvel landevej som bane, og som har tilkæmpet sig en plads på det danske banelandshold, blev torsdag aften i Ballerup Super Arena hædret med Thorkild Madsen-Fondens legat for 2006 på kr. 7.500.

Madsen-Fonden blev indstiftet i 1985 i anledning af den meget populære cykelleders 70 års fødselsdag. Thorkild Madsen døde i 1995.

Tilbage til toppenTeam Tinkoff: Holder døren på klem for Ullrich


Den stenrige russiske forretningsmand, der pt. er på træningslejr med sit hold i italienske Riccione, holder stadig døren åben for en evt. kontrakt med Jan Ullrich, skriver cyclingnews.com i dag.

”Døren står stadig åben. Men han skal skrue ned for sine lønkrav”, siger Oleg Tinkoff. Han mener, at alle principielt har krav på en ny chance, men dog uden at han har planer om at blive tilflugtssted for gamle dopingsyndere.

”Hvis nogle af mine ryttere doper sig, så er det ud af vagten. Jeg er klart imod doping”, siger Tinkoff, der blandt sine nye ryttere på det 18 mand store hold til 2007 sæsonen kan tælle blandt andet Danilo Hondo og Tyler Hamilton.

”Hvis vi kan vinde 10 sejre heriblandt bare 1 Protour sejr i 2007, så er jeg en tilfreds mand”, siger Oleg Tinkoff.

Tilbage til toppenMichael Mørkøv: Store ambitioner i Moskva


I går aftes kørte Michael Mørkøv i Ballerup Super Arena, og selvom han selv viste flot kørsel, blev det ikke mere til en andenplads efter landsholdskammeraterne fra Fyn. Derfor var han også skuffet, efter løbet var overstået

Skuffelsen blev dog hurtigt vendt, da snakken i stedet for faldt på den kommende World Cup afdeling i Moskva, som skal køres fra den 15. til den 17. december.

”Vi skal gøre det godt, og målet er en flot placering for 4.000 meter holdet, samt en ny dansk rekord,” udtalte Mørkøv til Feltet.dk. For godt en måned siden slog 4.000 meter holdet for anden gang i år den danske rekord, som nu lyder på flotte 4.07.679, men den skal altså længere ned. ”Hvis det hele klikker, så skal vi under 4.07.”

I parløbet med Alex Rasmussen er Michael Mørkøv endnu mere optimistisk, for her er målet en sejr. ”Vi vil gerne vinde, så vi kommer til at føre World Cuppen samlet. Det bliver dog ikke nemt, da vi så skal slå russerne, som sidst slog os i Sydney.”

Det danske hold vil i de kommende dage træne i Ballerup Super Arena, inden de onsdag i næste uge vender snuden mod Moskva, for at træne optimalt inden World Cuppen starter.

Tilbage til toppenFeltet.dk Awards: Afstemning er i gang


Brugerne er kommet med deres bud på, hvilke ryttere og hold, som de mente skulle nomineres i Feltet.dk Awards 2006 i hele 11 kategorier. Feltet.dk har modtaget rigtig mange gode forslag, men vi har naturligvis ikke haft plads til alle.

I hvert af de 11 kategorier har Feltet.dks skribenter udvalgt 5-6 hold/ryttere og herunder finder du nomineringerne. Du kan stemme engang i hver afstemning. Bemærk, at det kun er muligt at stemme en gang pr. IP-adresse.

Afstemningsperioden kører fra den 26. november og frem til og med den 9. december.

Onsdag den 13. december kl. 20.00 afholdes Feltet.dk Awards 2006. Traditionen tro vil resultaterne blive offentliggjort lidt efter lidt på vores debatforum.

Feltet.dk håber rigtig mange vil deltage i afstemningerne også i år.


Årets danske herrerytter - nomineret af Rune SchjerbeckAllan Johansen
Allan Johansen bruger det meste af året som hjælperytter. I år er det dog blevet til et dansk mesterskab, sejr i GP Herning og en etapesejr Tour de Luxembourg, hvor det også blev til en samlet tredjeplads. Til trods for sine 35 år har der også været plads til forbedringer på enkeltstartsdisciplinen, hvilket sikrede Team CSC rytteren en tredjeplads ved DM.

Brian Vandborg
Brian Vandborg var bare tre sekunder fra en VM-medalje og leverede derved det bedste danske VM resultat i enkeltstartsdisciplinen nogensinde. Selvom det ikke er blevet til markante resultater i Pro Touren, er det alligevel blevet til flere flotte etapeløbsresultater i denne sæson. Bl.a. en 3. plads i Circuit de la Sarthe, 5. plads i Circuit Franco-Belge, 6. plads i Bayern Rundfahrt, 7. plads i Etoile des Besseges og 14. plads Tour de Georgia.

Jakob Piil
Det vil på mange måder være paradoksalt, hvis Jakob Piil skulle løbe af med kåringen som årets danske rytter, for på næsten alle måder har det være en katastrofal sæson for den danske rytter, der igennem hele sæsonen har været plaget af skader. Men når Jakob Piil er helt klar, så kan han blande sig med de bedste i verden. Og det viste han i august, hvor han først hentede en andenplads i Industria & Artigianato - Carnaghese og tre dage senere hentede en femteplads i Pro Tour løbet GP Ouest France-Plouay.

Lars Bak
Lars Ytting Bak har i 2006 forsøgt at fortsætte den positive udvikling fra 2005, hvor han med en sejr i Tour de l´Avenir for alvor fik øjnene op for mulighederne i etapeløbene. Resultaterne i de mindre etapeløb har i år dog været knap så prangende - det blev dog til en samlet fjerdeplads Bayern-Rundfarhrt. Til gengæld kørte Lars Bak et meget flot Vuelta a Espana, hvor han med stor stabilitet var en uvurderlig hjælp for Carlos Sastre, og han havde fortjent etapesejren på 19. etape, hvor det blev til en fjerdeplads. Det blev oven i købet til en samlet 21. plads i det spanske etapeløb.

Michael Rasmussen
Eneste danske deltager i verdens største cykelløb Tour de France. Her blev det til meget flot etapesejr på 16. etape, hvor den danske rytter kørte alene i mål efter næsten 200 km. i udbrud. Derudover genvandt han ligeledes bjergtrøjen og sluttede på en samlet 18. plads i det franske etapeløb. Til gengæld var der ikke mange lyspunkter i den resterende del af sæsonen, der har været plaget af en hel del skader.

Nicki Sørensen
Det blev ikke til deltagelse i Tour de France, men Nicki Sørensen var med til at sikre Ivan Basso den samlede sejr i Giro d´Italia og var blandt de mest markante hjælpere for Carlos Sastre i Vuelta a Espana. Han var Danmarks bedste rytter ved VM, hvilket rakte til en 12. plads. Ugen efter blev det til en samlet 7. plads i Pro Tour løbet Züri Metzgete, det næstbedste danske endagsresultat i 2006. Det blev derudover også til en fjerdeplads ved DM.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS DANSKE HERRERYTTER


Årets udenlandske herrerytter - nomineret af Kenneth MeyerAlejandro Valverde
Årets suveræne ProTour vinder, som kunne være blevet endnu mere suverænt, hvis han ikke for andet år i træk fik en skade i Tour de France. I april måned viste han, hvilken fantastisk cykelrytter han er, da han inden for fire dage vandt først Fleche Wallonne og derefter Liege-Bastogne-Liege. Derudover blev det til en samlet andenplads i Baskerlandet Rundt, og en samlet tredjeplads i Romandiet Rundt. Efter den store skuffelse i Tour de France kom han flot tilbage i Vuelta a Espana, hvor det blev til en flot samlet andenplads, inden han sluttede en imponerende sæson af med at blive nummer tre ved VM.

Tom Boonen
Årets mest vindende rytter på ProTouren med hele otte sejre. Derudover et hav af sejre i traditionelle løb uden for ProTouren. Især i Flandern Rundt viste Boonen sin store klasse. Samtlige ryttere i hele feltet sad den dag på hjulet af belgieren, alligevel endte han med at vinde løbet meget suverænt. På trods af at han kørte med den gule trøje i fire dage, blev årets Tour de France ikke den succes, han havde forventet. Tre uger senere vendte han tilbage i topform, da han vandt tre etaper i Tour of Benelux.

Robbie McEwen
Den lille iltre australier viste i sæsonen, at han er verdens hurtigste sprinter. Både i Giro d’Italia og Tour de France vandt han tre flotte etapesejre, hvilket betød, at han også vandt pointkonkurrencen i Tour de France med en kæmpe margen ned til nummer to. Ved VM sad han med helt fremme i afgørelsen, men blev snydt af spanierne og Bettini til slut, så det ”kun” endte med en femteplads.

Fabian Cancellara
Den 9. april og den 21. september 2006, er to dage Fabian Cancellara aldrig vil glemme. Den 9. april satte han alt og alle på plads, og vandt fuldstændig suverænt Paris-Roubaix. Den 21. september beviste han, at han er den største tempomaskine i verden, da han endnu mere suverænt vandt verdensmesterskaberne i enkeltstart. Udover disse to flotte sejre vandt Cancellara også etaper i både Volta a Catalunya og Tirreno-Adriatico.

Paolo Bettini
Allerede fra starten af sæsonen viste Bettini sin klasse, da han efter to sejre i italienske endagsløb, vandt to etaper i Tirreno-Adriatico. Derefter blev det til etapesejre i både Giroen og Vueltaen, inden han sluttede sæsonen af med verdensklassecykling. Bettini havde inden den 24. september aldrig vundet verdensmesterskaberne, som var mere eller mindre, den eneste titel han manglede. Men på denne specielle dag i Salzburgs gader viste han, at han er verdens bedste cykelrytter. Flere gange prøvede han at køre alene, men endte med at slå de fleste af favoritterne i den afgørende spurt. Som prikken over i’et vandt han også sæsonens sidste ProTour løb, Lombardiet Rundt. Denne gang smadrede han alt og alle, og kørte alene over stregen.

Samuel Sanchez
Samuel Sanchez viste allerede fra starten af sæsonen, at denne sæson ville blive helt speciel. Først blev det til en samlet fjerdeplads i Paris-Nice, hvilket blev fulgt op med to etapesejre i Baskelandet Rundt, samt en samlet sjetteplads. Foråret blev for Sanchez afsluttet med en flot andenplads i Fleche Wallonne. Sommeren blev brugt til at gøre sig klar til efteråret, hvor Sanchez viste endnu flottere resultater ind foråret. Det hele startede i Vueltaen, hvor han vandt en etapesejr og sluttede på en samlet syvendeplads. Derefter vandt han Meisterschaft von Zürich, inden han sluttede af med en fjerdeplads ved VM og en andenplads i Lombardiet Rundt. Samlet resulterede dette i en flot andenplads på ProTour ranglisten.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS UDENLANDSKE HERRERYTTER


Årets Hold - nomineret af Henriette BrandtTeam CSC
Ved nomineringen af Årets Hold kommer man ikke udenom det danskbaserede Team CSC. Holdet har endnu engang vist, at de hører til blandt de allerbedste, og som samlet vinder af ProTouren er holdet selvskrevet til en plads. Team CSC har i år været særdeles konstant i toppen af resultatlisterne på de største løb med sejre i forårets klassikere, flotte resultater og etapesejre i de tre ’Grand Tours’ samt en række podieplaceringer igennem hele sæsonen. Over halvdelen af holdets ryttere har kørt sejre ind i løbet af sæsonen, og Bjarne Riis’ tropper har generelt og som helhed leveret god underholdning i året, der er gået. Den offensive tilgang til opgør med doping i sporten kommer bestemt heller ikke Team CSC til last.

QuickStep-Innergetic
Belgiske QuickStep-Innergetic sluttede i år med en 13. plads udenfor top 10 i Pro Tour konkurrencen for hold, men har alligevel igennem året vist, at de hører til blandt de absolut bedste. Tom Boonen kørte i den regnbuefarvede trøje, og Paolo Bettini sørgede for, at den også næste år befinder sig på holdet. QuickStep er om noget hold garant for sejre i forårsklassikerne, og hører derfor til favoritholdene for disse holds fans. 2006 sæsonen startede med sejr i Tour of Qatar ved Tom Boonen og sluttede med Paolo Bettini’s sejr i Giro di Lombardia. I alt blev det til 45 sejre i UCI løb i løbet af sæsonen vundet af 11 af holdets ryttere, herunder etapesejre i både Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta España. Kort sagt har Quick Step-Innergetic også i 2006 været garant for seværdig cykelløb og er derfor også nomineret til titlen Årets hold.

Team Gerolsteiner
Den tredje nominering går til tyske Team Gerolsteiner, som i 2006 har kørt deres hidtil bedste sæson siden starten i 1998. Hans-Michael Holczers tropper sluttede da også på en samlet sjetteplads i ProTourens holdkonkurrence. Når man taler om toppen af professionel cykelsport, er det efterhånden svært at komme udenom det tyske hold, som ellers i mange år har været betegnet som lillebror i forhold til Tysklands andet ProTour hold, T-Mobile, og flere af de andre, mere etablerede hold.

I år er Gerolsteiner for alvor trådt ud af skyggen, og med i alt 41 sejre fordelt på 14 ryttere har 2006 været særdeles succesfuldt for det tyske hold. Ser man det statistisk har 56% af holdets ryttere været god for en sejr i løbet af året. Team Gerolsteiner er kendetegnet ved at være et hold med mange unge ryttere, men det har ikke gjort resultatlisten kortere, og den tæller da også etapesejre i alle tre ’Grand Tours’. Team Gerolsteiner er også et af de få ProTour hold, som indtil videre ikke er berørt af Operacion Puerto.

Team Illes Balears-Caisse d’Epargne
Det er i nomineringen af årets hold også svært at komme udenom Caisse d’Epargne. Efterfølgeren for det legendariske Banesto hold ser efterhånden ud til at være kommet sig over Miguel Indurains pensionering. Holdet har altid haft de store etapeløb som primær fokus, men de helt store resultater har ladet vente på sig. I år har Caisse d´Epargne så vinderen af ProTouren blandt sine ryttere. Alejandro Valverde vandt den individuelle konkurrence overbevisende, og i holdkonkurrencen blev José Miguel Echavarri Garcias tropper kun overgået af Bjarne Riis’ Team CSC. Ser man bort fra det faktum, at der endnu ikke er kåret en ny vinder af Tour de France 2006, så vandt holdet altså også årets største cykelløb med Oscar Pereiro Sio.

Unibet.com
Som den femte og sidste nominering i kategorien Årets Hold har vi valgt at gå udenfor cykelsportens bedste række, idet det blandt holdene lige under de 20 Pro Tour hold findes flere interessante emner. Det belgiske Unibet.com vandt kontinentalholdenes Europa Tour og har et dansk islæt i form af Glenn Bak. Unibet.com har vist stabil kørsel i løbet af sæsonen, og har igennem hele året også haft et klart mål for øje, som hedder at avancere yderligere, så man kan komme op blandt de tyve ProTour hold.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS HOLD


Årets Gennembrud - nomineret af Henriette BrandtAlessandro Ballan:
Med et ryk fra nummer 96 på sidste års Pro Tour-rangliste til nummer seks på dette års Pro Tour-rangliste, er Alessandro Ballan bestemt et godt bud på årets gennembrud. Den italienske rytter har ikke mindst imponeret i forårsklassikerne, hvor det blev til en tredjeplads i Paris-Roubaix, en femteplads i Flandern Rundt, en ottendeplads i Milano-San Remo og en 11. plads i Amstel Gold Race. Derudover er det blevet til samlet tredjeplads i Tirreno-Adriatico og en samlet niendeplads i Tour de Benelux. Endelig er blevet til en sejr i endagsløbet Trofeo Laiqueqlia.

Cyril Dessel
Fransk cykelsport har de senere år hungret efter en rytter, der kunne tage kampen op med de bedste i verdens største cykelløb, Tour de France. I år viste Cyril Dessel stor stabilitet i det franske etapeløb, hvilket sikrede ham en samlet syvendeplads. Derudover er det blevet til to flotte etapeløbssejre i Middelhavet Rundt og Tour de L´Ain, der gør Dessel til årets absolut mest succesfulde franske rytter. Cyril Dessel har været professionel siden 2000, men ingen af de foregående sæsoner kan måle sig med dette års flotte resultater.

Stefan Schumacher
Tyske Stefan Schumacher har også længe været et talent på vej i fuld flor, og han har da også vundet sejre de sidste to sæsoner, men i år er det blevet til sejre i store løb, herunder to etapesejre i årets Giro d’Italia, etaper og samlet sejr i Polen Rundt. Stefan Schumacher skiftede før denne sæson til Team Gerolsteiner fra det lille Shimano-hold, og det er hverken han eller Gerolsteiner utilfredse med.

Andrei Kashechkin
Kasakken Andrei Kashechkin kom til denne sæson til Astana-holdet og vandt også sine første internationale sejre i denne sæson. Udover det Kasakhiske mesterskab i landevejscykling blev det til en etapesejr i Paris-Nice og på 18. etape af Vuelta a España, ligesom det også er blevet til adskillige podieplaceringer. Blandt de professionelle kasakhiske ryttere anses Kashechkin for at være den kommende store stjerne til at tage over efter Alexandre Vinoukurov.

Samuel Sanchez Gonzalez
Samuel Sanchez Gonzalez er ligesom de øvrige en rytter, som allerede før denne sæson havde vundet sejre, men for ham gælder det også, at det i år er blevet til sejre, som ligger et niveau over de tidligere. Med etapesejre i Vuelta a España, pointkonkurrencen i Paris-Nice og sejren i Züri Metzgete har han også vist, at han kan køre stærkt over en længere periode.

Gerald Ciolek
Med sidste års overraskende sejr ved det tyske mesterskab kørte Gerald Ciolek sig med en lige så overraskende spurt ind i de flestes bevidsthed. Spørgsmålet var så, om han kunne honorere de forventninger, der lynhurtigt blev sat.

Med sin sejr ved U23 VM i Salzburg viste han i hvert fald, at han er godt på vej til at slå igennem som en af de nye topsprintere, ligesom han også har tilføjet en etapesejr i Deutschland Tour til sin meritliste, der i alt lyder på seks UCI-sejre.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS GENNEMBRUD


Årets udenlandske U23-talent - nomineret af Rune SchjerbeckDmytro Grabovskyy
Selvom Dmytro Grabovskyy måske skuffede en smule ved VM i Østrig, havde han allerede flere gange i foråret vist sin store klasse. Foruden EM-guld på enkeltstartsdisciplinen vandt han i suveræn stil det meget godt besatte Giro delle Regione, hvor det også blev til tre etapesejre. Senere sluttede han som nummer to i Baby Giroen (for ryttere under 26 år), hvor det ligeledes blev til en etapesejr undervejs. Dertil kommer en halv snes top-10 placeringer i diverse endagsløb.

Dominique Cornu
Dominique Cornu er formentlig en af cykelsporten største talenter på enkeltstartsdisciplinen, hvilket han i år ikke mindst har bevist med EM-bronze og VM-guld i disciplinen. Foruden mesterskabs medaljerne er det blevet til yderligere seks internationale sejre til dette lovende belgiske talent, der næste år fortsætter karrieren på Davitamon-Lotto.

Edvald Boassen Hagen
Til trods for, at Edvald Boasson Hagen først i denne sæson rykkede op i seniorrækkerne, har han haft en helt forrygende sæson. Den norske rytters styrke var ikke mindst tydelig i Colliers Classic, hvor han uden tvivl var løbets stærkeste, men blev slået af en taktisk klog Erwin Thijs. Til gengæld er det blevet til hele tre etapesejre i talenternes Tour de France, Tour de l´Avenir, ligesom han vandt to etapesejre i det stærkt besatte Thüringen-Rundfahrt. Derudover er det blevet til sejr i Scandinavian Open og etapesejre i Tour Nord-Isere og Ringerike GP. Ved VM var han eneste U23 rytter, der kørte i top-10 både på enkeltstarten (nummer 5) og linjeløbet (nummer 9).

Gerald Ciolek
Der er ingen tvivl om, vi her har at gøre med en af cykelsporten største sprintertalenter. I år er det bl.a. blevet til en etapesejr i Deutschland Tour og en 5. plads i Vattenfall Cyclassic (begge Pro Tour løb). Derudover kan det nævnes, at han bl.a. har vundet Rund um die Nürnberger Altstadt og hentet en samlet 8. plads i Niedersachsen Rundfahrt. Denne unge tyske komet kunne formentlig allerede i år være overgået til ProTour-rækkerne, efter sit tyske mesterskab i 2005, men det fortryder han formentlig på ingen måde, da han vandt verdensmesterskabet for U23 ryttere i Østrig.

Janez Brajkovic
Denne slovenske rytter fik hele verdenspressens bevågenhed da han på 7. etape af Vuelta a Espana tog førertrøjen i det store spanske etapeløb. En trøje han holdt frem til 9. etape. Mod slutningen af løbet slap kræfterne dog op, og han endte på en samlet 30. plads. Men at Brajkovic er et etapeløbstalent af de helt store, havde han allerede tidligere på året bevist med en samlet 5. plads i både Schweiz Rundt og Volta a Catalunya (begge ProTour løb). Derudover er det blevet til en samlet femteplads i Tour de Georgia, hvilket har været med til at vise en imponerende stabilitet hos det unge talent igennem sæsonen.

Vincenzo Nibali
Den italienske rytter har en stor etapeløbsfremtid foran sig, alligevel er det først og fremmest sejren i det franske ProTour løb GP Quest France-Plouay, som Nibalis 2006-sæson vil blive husket for. Senere hentede han ligeledes en samlet tredjeplads i Tour of Benelux og en samlet 8. plads i Polen Rundt. Derudover blev det til en etapesejr og en samlet andenplads i Settimana ciclista Internazionale Coppi-Bartali. Under Post Danmark Rundt fik vi i Danmark ligeledes fornøjelsen af det store talent, der sluttede på en samlet 8. plads.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS UDENLANDSKE U23-TALENT


Årets udenlandske damerytter - nomineret af Jesper JohannesenMarianne Vos
Blot 19 år og som 1 års senior blev hun verdensmester! Det viser meget godt, hvilket kæmpe talent, som Marianne Vos er. Udover at blive verdensmester blev Marianne Vos også U23 europamester og vandt 10 UCI sejre. Marianne Vos blev også hollandsk mester i linjeløbet. I etapeløbet Tour Feminin en Lumousin vandt hun desuden alle etaperne og løbet samlet. Hollænderen sluttede som nummer 2 på kvindernes verdensrangliste.

Nicole Cooke
23-årige Nicole Cooke viste hele sæsonen fremragende kørsel og vandt bl.a. kvindernes World Cup samlet. Sidst på året blev det også til en flot 3. plads ved kvinderne VM-linjeløb. Nicole Cooke oplevede også at vinde et løb på dansk grund i 2006. Det skete, da hendes hold Univega vandt holdtidskørslen i Århus. Alt i alt blev det til 12 UCI sejre i denne sæson, og briten sluttede som nummer 1 på kvindernes verdensrangliste.

Kristin Armstrong
Kristin Armstrong overraskede flere i denne sæson, da hun ved verdensmesterskaberne i Østrig vandt kvindernes enkeltstart, og dermed blev verdensmester. Kristian Armstrong blev desuden amerikansk mester i både enkeltstart og linjeløbet. Desuden blev det til etapesejr og samlet sejr i Euregio Ladies Tour. Kristin Armstrong sluttede som nummer 12 på kvindernes verdensrangliste.

Susanne Ljungskog
Svenske Susanne Ljungskog viste i hele sæsonen stabilitet og var en af de dominerende ryttere i kvindernes feltet. 11 UCI sejre blev det til. Svenskeren viste blandt rigtig flot kørsel på hjemmebanen i Sverige, hvor det blev til World Cup sejr i Open de Suède Vargarda samt national mesterskab i både enkeltstart og linjeløbet. Ljungkog sluttede som nummer 5 samlet i World Cuppen.

Trixi Worrack
Tyske Trixi Worrack kørte hele sæsonen stabilt. Over 20 gange stod hun på podiet i nogle af de største UCI løb i år, men trods dette blev det paradoksalt ikke til en sejr i år. Tyskeren hentede ”kun” adskillige 2. og 3. pladser. Årets største resultat var ved verdensmesterskaber i Østrig, hvor hun vandt sølv. Worrack sluttede som nummer 4 på kvindernes verdensrangliste.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS UDENLANDSKE DAMERYTTER


Årets danske damerytter - nomineret af Jesper JohannesenDorte Lohse
Lohse vandt 4. etape af La Route de France Féminine og sluttede som samlet toer i endagsløbet Durango Emakumen Sarria og samlet treer i GP Costa Etrusca. Ved de danske mesterskaber blev det til en bronzemedalje i linjeløbet. Dorte Lohse sluttede som nummer 50 på verdensranglisten.

Mette Fischer
Mette Fischer blev bedste dansker ved VM i Østrig, hvor hun hentede en 17. plads. Internationalt lavede Mette også flere gode resultater, da hun blev nummer fire på 5. etape af Giro della Toscana samt en 4. plads i World Cup løbet GP de Plouay.

Trine Hansen
Trine Hansen vandt sølv ved DM i enkeltstart i Esbjerg samt blev nummer 5 i linjeløbet. Internationalt blev hun bl.a. nummer 5 i World Cup løbet GP de Plouay, samt hun blev nummer 6 på 5. etape af kvindernes Giro d'Italia.

Lise Horslund Christensen
Lise Horslund hentede i denne sæson en 4. plads ved de danske mesterskaber i linjeløb i Esbjerg. Desuden blev det bl.a. til tre 8. pladser i Holland Ladies Tour, Tour Féminin en Lumousin og Holdtidskørslen i World Cuppen i Århus.

Linda Villumsen
Suveræn dansk senior mester i enkeltstart og linjeløb trods sine blot 21 år. U23 europamester i enkeltstart samt flere flotte internationale sejre, deriblandt kan nævnes etapesejr og samlet sejr i La Route de France Féminine. Etapesejr i Holland Ladies Tour og Rabobank Ster Zeeuwsche Eilanden. Linda har udviklet sin enkeltstart meget sluttede, som nummer 29 på verdensranglisten.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS DANSKE DAMERYTTER


Årets danske herretalent - nomineret af Rune SchjerbeckAlex Rasmussen
Alex Rasmussen fik i 2006 bevist, at talentet rækker langt videre end til banesporten. Ikke mindst i Post Danmark Rundt fik han med to tredjepladser bevist sit store potentiale, både som sprinter og på enkeltstarten. Derudover blev det til en tredjeplads i GP Herning og en overlegen sejr i Tour of Berlin. Endelig sluttede han sæsonen fint af med en 11. plads ved U23 VM i enkeltstart.

Chris Anker Sørensen
På trods af et brækket kraveben netop som forårssæsonen for alvor skulle i gang og et meget uheldigt VM, har Chris Anker Sørensen flere gange i 2006 vist flotte internationale resultater. Det er således blevet til en fjerdeplads ved EM og en sjetteplads i GP Varegem. I Post Danmark Rundt var han eneste dansker i top-10 på den hårde Vejle-etape og endte til slut på en samlet 15. plads.

Kristoffer Gudmund Nielsen
Kristoffer G. Nielsen fik i 2006 endeligt et mindre gennembrud. I foråret hentede han en andenplads i U23-udgaven af Paris-Roubaix og i efteråret blev det først til en etapesejr og senere en samlet tredjeplads i Slovakiet Rundt. Dertil kommer en samlet sjetteplads i det stærkt besatte Tour de Normandie. Endelig blev det også til en tredjeplads i Rund um den Elm.

Martin Pedersen
Overgangen til de professionelle rækker er altid hård og kun meget få ryttere formår, at hente betydningsfulde resultater den første sæson. Martin Pedersen hentede dog en flot samlet sejr i Tour of Britain, hvor han slog så stærke ryttere som Andreas Klöden og Filippo Pozzato. I samme løb blev det ligeledes til en etapesejr undervejs.

Morten Reckweg
Morten Reckweg var i foråret helt suveræn i de danske juniorrækker, hvilket blev kronet med hele tre danske mesterskaber (linjeløb, enkeltstart og holdtidskørsel). Ligeledes holdt han også den samlede føring på juniorverdensranglisten helt frem til, at Niki Østergaard i slutningen af året efter VM overtog føringen. Det er ligeledes blevet til samlet sejr i YouthTour og Bell Cuppen, foruden hans hele seks internationale sejre i denne sæson. For andet år i træk slutter Morten Reckweg i top-10 på verdensranglisten som junior.

Niki Østergaard
Danske Niki Østergaard havde en fantastisk efterårssæson, hvor det blev til samlet sejr i verdens formentlig største løb for juniorer, Liege-La Gleize, samt en VM-sølv medalje. Resultater der sikrede Team GLS-rytteren den samlede sejr på verdensranglisten. Derudover blev det til en fjerdeplads ved EM i Holland og han har ligeledes opnået top-10 placeringer i Niedersachsen Rundfarht, Driedaagse van Axel, Tour de Lorraine og Giro Ciclistico della Lunigiana.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS DANSKE HERRETALENT


Årets danske kvindetalent - nomineret af Jesper Johannesen

Trine Schmidt
Trine Schmidt er en af de allerstørste talenter i dansk kvindecykling. Sammen med Mie Bekker Lacota har de to Team Mermaid ryttere opnået store resultater både i Danmark og Internationalt. Trine Schmidts bedste resultat i 2006 var sølvmedalje ved europamesterskabet i landevejscykling. Trine Schmidt kørte i denne sæson sin sidste sæson som junior, og hun har skrevet professionel kontrakt med Buitenpoort-Flexpoint efter denne sæson.

Karina Hegelund Nielsen
Karina Hegelund Nielsen kører for Esbjerg CR og vandt i denne sæson 5 sejre i den bedste danske klasse, A-klassen. Karina Hegelund Nielsen har endnu et år som juniorrytter, men kører allerede nu sammen med de bedste ryttere i Danmark. Karina Hedelund sluttede som nummer 1 i den jyske/fynske statistik over A-klassen i 2006.

Pernielle Vork
Endnu en talentfuld Esbjerg CR rytter, som i denne sæson har gjort sig bemærket i den bedste danske klasse. Pernielle Vork har ikke vundet nogle danske A-løb i denne sæson, men det er blevet til tre andenpladser og to tredjepladser.

Mie Bekker Lacota
Mie viste igen i år stor international klasse, da hun blev dobbelt Europamester i både enkeltstart og linjeløb. Mie blev desuden for andet år i træk verdensmester, denne gang var det på banen, hvor hun vandt titlen i pointløb. Mie opnåede sølvmedalje ved de danske mesterskaber i landevejscykling og vandt et hav af dansk løb. Igen i år vandt hun også Vittoria Cuppen. På banen er det ligeledes blevet til flere danske mesterskaber og rekorder. Mie har også skrevet professionel kontrakt med Buitenpoort-Flexpoint efter denne sæson.

Maria Bornak
Team Odense Energi-rytteren kørte i denne sæson en flot sæson, hvor det er blevet til flere podieplaceringer, heriblandt kan nævnes sølv ved DM i Scratch, bronze ved DM i enkeltstart for juniorer. Maria har desuden vundet 3 danske A-løb og sluttede som den næstbedste rytter i distrikt Jylland-Fyn.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS DANSKE KVINDETALENT


Årets danske banerytter - nomineret af Kenneth MeyerAlex Rasmussen
På nær VM i Bordeaux har Alex Rasmussen haft en fremragende sæson på den ovale bane. Sæsonen startede med en flot femteplads ved 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Dette blev fulgt op med et danmarksmesterskab i parløb sammen med Michael Mørkøv. Derefter tog han med landsholdet til World Cup i Sydney, hvor han først var en del af det danske 4000 meter hold som vandt guld. Dagen efter blev det til endnu en guld medalje, da han sammen med Michael Mørkøv vandt parløbet. Senere i år blev det til sølv i parløb og 4000 meter for hold, samtidigt med at de slog den 10-årige gamle danske rekord. Ved DM i oktober måned vandt han både 4 km individuel forfølgelsesløb samt 1.000 m. på tid.

Michael Mørkøv
Michael Mørkøv har igennem sæsonen leveret flere store resultater, både internationalt såvel som nationalt. På den internationale scene vandt han sammen med 4000 meter holdet guld i World Cup løbet i Sydney, samt vandt han sammen med Alex Rasmussen guld i parløbet dagen efter. Senere på året blev det igen til store resultater i Sydney, da han vandt sølv med 4000 meter holdet samt i parløb. Hjemme i Danmark er det også blevet til flere succesoplevelser. Blandt andet vandt han suverænt Cup Danmark, som er banesportens gennemgående sæsonkonkurrence, foran Marc Hester og Alex Rasmussen. Derudover viste han ved DM i oktober måned både styrke og overblik, da han blev dansk mester i pointløb.

Kasper Jessen
Kasper Jessen er Danmarks suverænt bedste sprinter, hvilket han også beviste ved DM i oktober måned, da han for tredje år i træk blev dansk mester i sprint. Ellers har den unge dansker mest været kendt for at gå egne vegne, for hele tiden at blive udfordret mest muligt, og dermed fortsætte den positive udvikling han har haft de seneste år. Derfor har han de seneste to år, brugt hele 14 måneder på en banecykel-skole i Schweiz. Ved EM i Omnium Sprint i Ballerup Super Arena i oktober måned, fik den unge dansker så sit internationale gennembrud, da han efter to dages benhård konkurrence fik tilkæmpet sig en flot bronzemedalje.

Mie Bekker Lacota
18 år gammel er Mie Bekker Lacota nationalt den suverænt bedste danske kvindelige banerytter, hvilket hun understregede ved DM, hvor hun både vandt 3 km individuel forfølgelsesløb, Scratch og Sprinteromnium. Derudover slog hun tre gamle danske rekorder, hvoraf de to af dem havde stået i rekordbøgerne i næsten to årtier. Men også internationalt har den unge pige vist stor klasse, da hun en aften i august måned blev juniorverdensmester i pointløb i Belgien.

Casper Jørgensen
Den unge Team Odense Energi rytter bliver ved med at imponere. Igennem denne sæson har han været en del af grundstammen på det danske 4000 meter hold, som igen og igen har nået nye højder med to flotte danske rekorder. Individuelt tog Casper Jørgensen en flot guldmedalje ved DM i Scratch. Ved EM i Ballerup Super Arena viste Casper Jørgensen sin styrke, da han sammen med Marc Hester vandt U23 parløbet. Desværre for de to danskere blev de senere deklasseret i den sidste spurt og rykket ned til en fjerdeplads.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS DANSKE BANERYTTER


Årets internationale banerytter - nomineret af Kenneth MeyerTheo Bos
Den hollandske rytter er uden tvivl verdens bedste sprinter, hvilket han understregede ved VM i Bordeaux, hvor han fuldstændig satte konkurrenterne på plads. Først blev det til Guld i Keirin, inden han satte prikken over i’et ved også at vinde Guld i Sprint. Derudover vandt han også Guld i Keirin ved World Cuppen i Sydney i marts måned.

Franco Marvulli
Schweizisk komet som bare bliver bedre og bedre. Indtil videre har han vundet hele tre 6-dagessejre i 2006. Derudover viste han storform, da han sammen med sin rutinerede makker, Bruno Risi vandt Guld i Parløb ved EM i Ballerup Super Arena. Dagen inden havde han allerede vundet bronze i Tempo Omnium.

Bruno Risi
Blandt de aktive cykelryttere er Bruno Risi blandt de mest vindende på den ovale bane. Indtil videre er det blevet til flotte tre 6-dagessejre i denne sæson, og han nærmer sig stille og roligt ryttere som Rik Van Steenbergen og Peter Post, i hans kamp for at komme op i top tre på alle tiders 6-dagesrangliste, hvor man finder navne som Patrick Sercu, Danny Clark og René Pijnen. Derudover vandt Risi Guld ved EM i Parløb i Ballerup Super Arena.

Natallia Tsylinskaya
Hviderussiske, Natallia Tsylinskaya, er kvindernes svar på Theo Bos. På alle de korte distancer viste hun stor styrke ved VM i Bordeaux tilbage i marts måned. Først vandt hun Guld på 500 meter på tid, inden hun også tog Guld i Sprint. Tidligere på året vandt hun også Guld i Sprint, da kvinderne kæmpede i en World Cup afdeling i Los Angeles.

Jens Mouris
Folk som oplevede EM i Ballerup Super Arena Live i oktober måned, kender udmærket denne hollandske rytter. Efter at have kørt fremragende i samtlige discipliner, vandt han suverænt Guld i Tempo Omnium. Også ved VM i Bordeaux havde han næsen fremme, da han vandt sølv i 4. km. forfølgelsesløb. I 4. km. forfølgelsesløb vandt han også sølv i både Los Angeles og Sydnes World Cup afdelinger. I Los Angeles viste han også sine egenskaber i parløb, da han sammen med Niki Terpstra vandt sølv.

Peter Schep
Den hollandske rytter har haft en fremragende sæson indtil videre på banen. Ved VM i Bordeaux vandt han suverænt Guld i Pointløb. Dette fulgte han op på i Ballerup Super Arena, da han vandt Sølv i Parløb sammen med Danny Stam. Ugen efter fik de to ryttere revanche, da de vandt 6-dagesløbet i Amsterdam.

AFGIV DIN STEMME HER PÅ ÅRETS INTERNATIONALE BANERYTTER

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger