Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 8. oktober 2006

Feltet.dk korte - 8. oktober 2006

08. oktober 2006 00:000


- Unibet.com: Forlænger med Laurens Ten Dam
- Paris-Tours: O´Grady tilfreds med formen
- Paris-Tours: Arvesen indrømmer taktisk bommert
- Glenn Bak: Ingen kontrakt endnu
- Mie Bekker Lacota: To flotte danske rekorder i dag
- Glenn Bak: Ny sejr i Belgien
- ProTouren: Team CSC vandt holdkonkurrencen
- Paris-Tours: Gallopin - måske lille fejl af Arvesen
- GP Beghelli: Team CSC var i offensiven
- Paris-Tours: Guesdon vidste det var muligt
- GP Beghelli: Sejr til Marinangeli
- Designa Køkken: Skriver kontrakt med Fredrik Johansson
- Rabobank: Thomas Dekker tæt på at forlænge
- Feltet.dk: Live-opdatering fra Paris-Tours fra kl. 15.30
- Paris-Tours: Bak håber på dårligt vejr
- Unibet.com: Skriver kontrakt med Casper og Coyot
- Brian Vandborg: Kontrakten er underskrevet

De korte nyheder opdateres løbende


Unibet.com: Forlænger med Laurens Ten Dam


Det nye belgiske Pro Tour mandskab, Unibet.com, har forlænget kontrakten med Laurens Ten Dam for 2007 og 2008. Den hollandske rytter har foreløbig sin første professionelle sejr til gode, men sluttede bl.a. på en samlet femteplads i dette års 4 dage ved Dunkerque.

Tilbage til toppenParis-Tours: O´Grady tilfreds med formen


1. August 2004. Så lang tid er det siden, at Stuart O´Grady sidst vandt et professionelt landevejsløb. I dag havde den australske sprinter en gylden mulighed i Paris-Tours, men selvom han vandt feltets massespurt blev det kun til en tredjeplads efter Frederic Guesdon og Kurt-Asle Arvesen.

Alligevel prøvede Team CSC rytteren at finde en positiv vinkel, efter dagens franske Pro Tour løb.

”2006 har ikke været mit år, men det er i det mindste rart at se, at der er noget form tilbage og jeg ser allerede frem til at fortsætte med denne styrke,” sagde han efter løbet til Velonews.com.

Tilbage til toppenParis-Tours: Arvesen indrømmer taktisk bommert


Kurt-Asle Arvesen var her, der og alle vegne i dagens Paris-Tours, men da løbet skulle afgøres blev han oversprintet af den rutinerede Frederic Guesdon. Team CSC rytteren var da også meget skuffet efter løbet.

”Jeg gjorde alt rigtigt indtil der manglede en kilometer. Da gjorde jeg en taktisk bommert. Han skulle aldrig havde fået lov at ligge på hjul af mig, men han ville ikke tage teten,” siger Arvesen til VG Nett.

”Det viste sig, at han var stærk i dag. Men det er utrolig surt at tabe et så stort og vigtigt løb på denne måde,” sagde Arvesen.

Tilbage til toppenGlenn Bak: Ingen kontrakt endnu


Danske Glenn Bak har i denne sæson kørt hos Davo-Unibet (talenthold for det kommende ProTour hold Unibet.com) og været staigiare hos ProTour holdet Unibet.com. Det ser dog ikke ud til at staigiare kontrakten med Unibet kaster noget af sig, derfor er danskeren i øjeblikket ved at kigge efter andre hold.

”Der er ikke nogen afklaringer endnu, men jeg tror, det bliver meget svært med Unibet, men måske min sejr i dag kan ændre deres holdning. Min agent arbejder stadig hårdt på at skaffe mig en kontrakt, og jeg selv prøver også med de kontakter jeg har. Så jeg håber og håber, men ved der mange om budet,” lyder det håbefuldt fra Glenn Bak.

Glenn Bak håber på, at en udenlandsk klub vil skrive kontrakt med ham, da han ikke har kontakt med nogle af de danske klubber.

”Jeg har ingen kontakt med danske klubber, og jeg tror også, de er ved være fyldt op. Jeg håber på et team her i Europa, men hvis et af de danske kontinental hold skulle kontakte mig, så vil jeg bestemt ikke være uinteresseret,” slutter Glenn Bak.

Tilbage til toppenMie Bekker Lacota: To flotte danske rekorder i dag


Den unge Mie Bekker Lacota fortsætter med at indgravere sit navn i rekordernes historie bøger. Ved sidste dagen af DM fik sat fat i hele to rekorder.

Først slog hun Lone Mucks 18 år gamle rekord på 200 meter på tid med flyvende start. Med tiden 12,09 var hun 13 hundrededele hurtigere end Muncks tid på 12,222.

Bare en god halv time efter den rekord var Bekker i rekord humør igen. Denne gang var det Jette Drachmanns rekord på 500 meter med fast start fra 1997, som blev slået. Lacota kørte i tiden 36,89 og var dermed klart hurtigere end Drachmanns tidligere rekord på 37,699.

Tilbage til toppenGlenn Bak: Ny sejr i Belgien


I dag blev kermesse løbet Oetingen afviklet i Belgien. Rytterne skulle køre 16 omgange á 7,2 km rundt med 2 lange seje bakker, og som sædvanlig, når der køres kermesse blev der lagt ud som lyn og torden.

”Det var først, da der manglede 6 omgange, at en gruppe rev sig fri på en af bakkerne. Jeg kørte op til dem i en lille gruppe på 5 ryttere heriblandt Lars Bo Lomholt fra Hillerød og Thomas Bendixen fra Team Vision Bike. Vi fik hurtig kontakt til 5 mand, og vi kom ind i et godt samarbejde og holdt feltet bag os," forklarer Glenn Bak til Feltet.dk.

”Dog på sidste omgang var feltet kun 18-20 sekunder efter os, hvilket var perfekt for mig, da jeg var ved at være lidt træt og ingen af rytterne prøvede at rykke sig fri. Så det hele skulle afgøres i spurt, som sluttede opad en lang bakke. Jeg åbnede 300 meter ude fra og fik lynhurtig et stort hul og kunne køre over mållinjen med 3 sekunder ned til nummer 2”, tilføjer Glenn Bak.

Lars Bo Lomholt og Thomas Bendixen blev hhv. 4 og 5.

Tilbage til toppenProTouren: Team CSC vandt holdkonkurrencen


Selvom det ikke blev til sejr i dagens Paris-Tours, var CSC med anden og tredjepladsen til Arvesen og O´Grady, samt Karsten Kroon som nummer 34, alligevel det suverænt bedste hold i løbet. Det blev belønnet med tyve nye point på den officielle ProTour rangliste. Eftersom spanske Caisse d'Epargne-Illes Balears kun havde en rytter som gennemførte, så blev de ikke noteret for nogen point. Dermed fører Team CSC nu med hele 37 point inden Lombardiet Rundt, som er årets sidste ProTour løb. Dermed har Team CSC forsvaret førstepladsen fra sidste år.

Også i Feltet.dks holdrangliste, som er baseret ud fra de ProTour point rytterne i år har indkørt, er Team CSC helt suveræne.

Officiel holdrangliste
1.Team CSC373
2.Caisse d'Epargne-Illes Balears336
3.Rabobank327
4.Discovery Channel Pro Cycling Team321
5.Lampre-Fondital309

Feltet.dks holdrangliste
1.Team CSC794
2.Discovery Channel Pro Cycling Team567
3.Astana-Würth Team560
4.Caisse d'Epargne-Illes Balears522
5.Lampre-Fondital503

Her finder du hele ProTour statistikken: Pro Tour statistik 2006.

Tilbage til toppenParis-Tours: Gallopin - måske lille fejl af Arvesen


Team CSC missede lige akkurat sejren søndag, men fik til gengæld Kurt-Asle Arvesen på andenpladsen og Stuart O'Grady på tredjepladsen efter et hektisk cykelløb i det franske.

"Holdet arbejdede fantastisk hele dagen, og vi var stærkt repræsenteret over det hele, men man kan jo ikke vinde hele tiden, og Kurt lavede måske en lille fejl til sidst, så Guesdon kunne vinde, og sandt at sige var han da også den stærkeste i dag. Til gengæld mener jeg, at resultatet i dag betyder, at vi vinder ProTouren, for Caisse d'Epargne havde kun et par mand med i gruppen og de sad et stykke tilbage," vurderede sportsdirektør Alain Gallopin efter løbet.

Tilbage til toppen
GP Beghelli: Team CSC var i offensiven


Også i det andet af weekendens løb i Italien, Grand Prix Beghelli, var Fränk Schleck aktiv i sine forsøg på at køre solo til mål, men rytteren fra Luxembourg kom ikke afgørende væk, og så kørte Sergio Marinangeli fra Naturino-holdet frem til sin anden professionelle sejr. Men det var bestemt ikke kun Schleck, der viste Team CSC-farverne i løbet. Også Martin Pedersen og Nicki Sørensen forsøgte sig på forskellige tidspunkter.

"Martin sad med i det første store udbrud, men han blev desværre sat første gang vi kom ind på den store bakke på rundstrækningen med omkring 80 kilometer til mål. Men resten af udbruddet blev også hentet af feltet stille og roligt, og så brugte især Fränk, men også Nicki, den samme bakke et par gange til at forsøge at få hul, men det lykkedes ikke for alvor. Men det gav et meget hektisk løb med en gennemsnitshastighed på over 43 km/t, og jeg er rigtigt godt tilfreds med, at vi havde fem ryttere med hjem i feltet, der vel var på omkring 50 ryttere til sidst," lød det fra sportsdirektør Kim Andersen efter løbet.

"Vi har fået rigtig god løbstræning til de ryttere, der skal kæmpe om sejren i Giro di Lombardia, og det var det vi kom efter, så jeg er rigtigt godt tilfreds med weekenden," konkluderer Kim Andersen.

Tilbage til toppenParis-Tours: Guesdon vidste det var muligt


Det var en mindre sensation da Frederic Guesdon i 1997 vandt Paris-Roubaix. Siden er det kun blevet til ganske få sejren indtil i dag, hvor han vandt efterårsklassikeren Paris-Tours foran Team CSCs Kurt-Asle Arvesen.

”I de senere år er det lykkedes for nogle ryttere at gøre en forskel på de sidste stigninger (af Paris-Tours, red.), så jeg vidste, at det var muligt. Arvesen og jeg arbejdede godt sammen og vi så os aldrig tilbage. Da vi nåede frem til den røde flamme (1 km. mærket, red.), så vi på hinanden og vidste at det var en af os, der skulle vinde,” sagde Guesdon efter sejren, hvor feltet kom i mål bare otte sekunder efter de to ryttere.

Den 35-årige rytter har igennem hele sommeren set frem til netop dette løb og sagde derfor nej til at deltage i Vuelta a Espana.

”I min alder er du nødt til at planlægge din sæson og gemme på energien. Holdet ønskede at jeg skulle deltage i Vueltaen, men jeg insisterede på ikke at gøre det…jeg fik ret! Jeg er i rigtig god form og vidste det med gode resultater i Tour du Limousin. I Paris-Bourges arbejdede jeg for mine holdkammerater, men sagde at jeg ville være helt klar om søndagen,” sagde en glad vinder.

Tilbage til toppenGP Beghelli: Sejr til Marinangeli


Italienske Sergio Marnangeli (Naturino Sapore di Mare) vandt det italienske endagsløb GP Beghelli foran landsmændene Ruggero Marzoli (Lampre-Fondital) og Riccardo Ricco (Saunier Duval-Prodir).


Resultat
1Sergio Marinangeli-Naturino-Sapore Di Mare
2Ruggero Marzoli-Lampre-Fondital
3Riccardo Ricco-Saunier Duval
4Danilo Hondo-Team Lamonta
5Manuele Mori -Saunier Duval
6Paolo Bailetti-Androni Giocattoli - 3C C.

Tilbage til toppenDesigna Køkken: Skriver kontrakt med Fredrik Johansson


Team Designa Køkken har skrevet kontrakt med den første rytter for den kommende sæson. Der er tale om den 28-årige Fedrik Johansson, der i denne sæson har kørt for på Luxembourgholdet Differdange, hvor det er blevet til fem sejre.

"Jeg ser meget positivt på mit skifte til Team Designa Køkken. Holdet har en flot organisation og deres løbsprogram passer mig fint. Jeg er sikker på, at skiftet til Team Designa Køkken vil gavne min karriere og jeg håber på at vinde mange løb for holdet i den kommende sæson," siger Fredrik Johansson om sit skifte.

Ifølge Team Designa Køkken skal Johansson være med til at højne holdets internationale niveau i den kommende sæson.

Bedste resultater i 2006:
Nr. 1 GP Demy Cars UCI 1.2 - Luxembourg
Nr. 1 Boucle de la Marne - Frankrig
Nr. 1 GP de la Sanem - Luxemburg
Nr. 1 Grote Prijs Lennik - Belgien
Nr. 1 GP Ville de Wiltz - Luxemburg
Nr. 2 Vlaamse Havenpijl UCI 1.2 - Belgien
Nr. 2 Tour de la Province de Namur - Belgien
Nr. 2 Prix de la Ville de Nogent sur Oise UCI 1.2 - Frankrig
Nr. 2 GP Ostfenster - Luxemburg
Nr. 2 GP Ado Bolzan - Luxemburg
Nr. 2 Internatie UCI 1.2 - Belgien
Nr. 3 GP Francois Faber - Luxemburg
Nr. 3 Spar Ardenne Ch., Champlon - Belgien
Nr. 4 Ninove, Pro - Belgien
Nr. 5 Scandinavian Open UCI 1.2 - Sverige

Tilbage til toppenRabobank: Thomas Dekker tæt på at forlænge


Ifølge wielerniews.be skulle Thomas Dekker være tæt på at forlænge kontrakten med sit nuværende mandskab Rabobank. Det unge stortalent var ellers på vej til den nye Pro Tour mandskab Unibet.com, men det belgiske mandskabs tilbud var åbenbart alligevel ikke attraktivt nok for den hollandske rytter.

Thomas Dekker regnes som en af cykelsportens største talenter og har bl.a. i denne sæson vundet Tirreno-Adriatico, men har også flere gange været på kant med ledelsen på Rabobank mandskabet, bl.a. omkring sit samarbejde med den italienske læge Luigi Cecchini.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Live-opdatering fra Paris-Tours fra kl. 15.30


I dag køres årets næstsidste Pro Tour løb, Paris-Tours. Team CSC har chancen for endelig at sikre sig den samlede sejr på ranglisten og derved for andet år i træk kunne kalde sig verdensbedste cykelhold. Samtidig besidder holdet en af dagens bedste bud til sejren i form af den australske sprinter Stuart O´Grady.

Du kan følge det danske holds bestræbelser direkte her på Feltet.dk fra kl. 15.30, ved at trykke på ”LIVE” i menuen til venstre.

Tilbage til toppenParis-Tours: Bak håber på dårligt vejr


Lars Bak har planer om at tage del i dagens morgenudbrud i årets næstsidste Pro Tour løb Paris-Tours.

”Jeg sagde til Alain Gallopin, at jeg gerne vil med i et af de morgenudbrud, der typisk kører. Jeg synes, jeg har benene til det,” siger Bak til Ekstra Bladet.

Men skal udbruddet holde hele vejen til mål kræver det ifølge Bak dårligt vejr i Frankrig.

”Sidste år var vejret alt for godt, og feltet sad bare og kontrollerede løbet med en sindssyg hastighed. Det er ikke sjovt for udbryderne”, forklarer han.

Skulle det ikke lykkes for Bak, satser det danske mandskab på Stuart O´Grady sejrschancer i spurten.

Tilbage til toppenUnibet.com: Skriver kontrakt med Casper og Coyot


Ifølge flere internetmedier har Unibet.com skrevet kontrakt med Jimmy Casper. Det blev ellers tidligere meddelt, at den franske sprinter, der vandt 1. etape af Tour de France i år, havde forlænget med Cofidis frem til 2008, men nu fortsætter Casper altså i stedet i belgien.

Unibet.com har ligeledes skrevet kontrakt med Arnoud Coyot fra Cofidis for den kommende sæson.

Tilbage til toppenBrian Vandborg: Kontrakten er underskrevet


Som Ekstra Bladet allerede kunne afsløre i går, har Team CSC rytteren, Brian Vandborg, fundet et nyt hold til den kommende sæson.

”Jeg har skrevet under på et stykke papir i dag. Det er ikke CSC, og det er ikke T-Mobile, men det er et Pro Tour-mandskab, og mere vil jeg ikke sige, før formaliteterne er i orden,” udtalte Brian Vandborg i går til Ritzau.

Med Frank Høj hos Cofidis, Jakob Piil hos T-Mobile og Michael Rasmussen hos Rabobank, samt Brian Vandborg, har Danmark i den kommende sæson hele fire ryttere på andre ProTour hold end CSC.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

EM - Kvinder(CCW) 23/09

Classica Andorra Pirineus(1.1) 23/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

Adriatica Ionica Race(2.1) 22/09-24/09

EM - Herre Junior(CC) 23/09

EM - Herrer(CC) 24/09

EM - Dame Junior(CCW) 24/09

Classique Paris-Chauny(1.1) 24/09

EM - Herrer(CC) 24/09

Cro Race(2.1) 26/09-01/10

Coppa Agostoni(1.1) 28/09

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger