Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Feltet.dk korte - 8. september 2006

Feltet.dk korte - 8. september 2006

08. september 2006 00:310
Artiklen fortsætter efter videoen.


- Tour de l'Avenir: Moises Duenas Nevado tæt på samlet sejr
- Bernhard Eisel: Glæder sig til udfordringen
- Bernhard Kohl: Kæmper til det sidste for VM
- VM: Peter Luttenbergers deltagelse ikke i fare
- Tour de France: Kun Landis var dopet
- Mads Kaggestad: Yderst skuffet over manglende VM billet
- Transferrygter: T-Mobile vil have Voigt
- Tour de Pologne: Jens Voigt bedste kort
- Jan Ullrich: Bevist dopet siden 2003 - ifølge tysk statsanklager
- Jakob Piil: Har måske brækket et ribben
- VM: Det svenske landshold udtaget
- Benoit Joachim: Skifter hold efter 8 år hos Discovery
- Thomas Dekker: Slutter sæsonen og misser VM
- Christophe Brandt: Udskrives snart
- Michael Rasmussen: Melder afbud til VM
- Alex Pedersen: På vej i folketinget?
- Tour de Pologne: Krauß forsvarede bjergtrøjen
- Feltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!

De korte nyheder opdateres løbende


Tour de l'Avenir: Moises Duenas Nevado tæt på samlet sejr


Dagens 24,5 kilometer lange enkeltstart i Tour de l'Avenir blev en kamp mellem Stef Clement (Bouygues Telecom) og manden i førertrøjen Moises Duenas Nevado (Agritubel). Clement vandt den tætte kamp med fire sekunder, mens Duenas udbyggede sin samlede føring, så han nu fører med 1.08 min. ned til Robert Gesing (Rabonak Continental) på anden pladsen.

I morgen skal årets kongeetape køres, men som Duenas har kørt indtil videre i løbet, ligner han allerede nu en samlet vinder.


Resultat af 9. etape
1 Stef Clement (Ned) Bouygues Telecom 38.37
2 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 0.04
3 Maxime Monfort (Bel) Cofidis, le Credit par Telephone 0.28
4 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental 0.33
5 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 0.35
6 Julien Mazet (Fra) Auber 93 0.40
7 Matija Kvasina (Cro) Perutnina Ptuj 0.43
8 Oleksandr Kvachuk (Ukr) Ukrainian National Team 1.04
9 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 1.07
10 Florian Morizot (Fra) Auber 93 1.09


Samlet stilling efter 9. etape
1 Moises Duenas Nevado (Spa) Agritubel 30.47.13
2 Robert Gesink (Ned) Rabobank Continental 1.08
3 Tom Stubbe (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 1.19
4 Serge Pauwels (Bel) Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen 1.36
5 Julien Mazet (Fra) Auber 93 2.50
6 Matija Kvasina (Cro) Perutnina Ptuj 2.57
7 Nicolas Roche (Irl) Cofidis, le Credit par Telephone 3.11
8 Maxime Monfort (Bel) Cofidis, le Credit par Telephone 3.35
9 Amaël Moinard (Fra) Cofidis, le Credit par Telephone 3.49
10 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom

Tilbage til toppenBernhard Eisel: Glæder sig til udfordringen


Bernhard Eisel, der, som Feltet.dk tidligere har skrevet, fra den kommende sæson kører for tyske T-Mobile, glæder sig til de nye opgaver. Eisel har været professionel siden 2001 og har senest haft kontrakt med franske FdJeux.

"Jeg glæder mig naturligvis til den udfordring, det er at køre for et af de bedste og mest professionelle hold i verden. Det er også meget vigtigt for mig, at T-Mobile holdet omgås meget åbent og konsekvent med doping-problematikken, som vores sport lider under - det er netop i tider som denne meget vigtigt," udtaler den unge østriger til landets presse.

Tilbage til toppenBernhard Kohl: Kæmper til det sidste for VM


T-Mobile rytteren, Bernhard Kohl, som styrtede slemt forrige søndag i Vueltaen, er stille og roligt ved at rehabilitere. Træningen er blevet planlagt til mindste detalje, så de skader han pådrog sig ved styrtet, ikke bliver forværret. Målet er VM på hjemmebane.

”At køre VM i ens eget land, det er noget, du kun oplever en gang i dit liv. Det skal man bare være en del af,” udtaler Kohl til holdets hjemmeside.

Smerterne er stille og roligt ved at fortage, så Kohl nu er relativ smertefri. Derfor er han sikker på, at han bliver klar til VM. ”Jeg har stadigvæk noget tid tilbage.”

Tilbage til toppenVM: Peter Luttenbergers deltagelse ikke i fare


Efter sit styrt forleden i Tour de Pologne måtte den østrigske CSC rytter Peter Luttenberger udgå før tid. I går blev han så undersøgt i Graz.

Røntgenbillederne, som blev taget på hospitalet i Graz, viste til hans held, at der ikke er brækket noget i hånden, som det eller var frygtet. Og efter en konsultation hos en ekspert, ser det ud til, at Luttenberger slap med skrammer fra sit styrt på Tour de Polognes tredje etappe.

"Polen Rundt ville have været det perfekte forberedelsesløb til VM. Nu overvejer Peter en start i Hessen-Rundfahrt (13. - 17. september). Spørgsmåleter ikke, om han stiller til start, men hvordan han kan forberede sig optimalt på enkeltstarten den 21. september i Salzburg," siger Luttenbergers manager, Jürgen Pauritsch.

Tilbage til toppenTour de France: Kun Landis var dopet


Selvom der var i alt 13 positive dopingprøver under dette års Tour de France, så er det kun Floyd Landis’ høje testosteronværdi, der fører til en dopingsag. De øvrige 12 ryttere havde nemlig en lægelig attest på, at de havde tilladelse til at indtage ellers forbudte stoffer.

”Vi havde 13 positive tests. Med undtagelse af Floyd Landis, som ikke havde nogen tilladelse til at indtage testosteron, så havde alle andre en dispensation,” erklærede Pierre Bordry, medlem af den franske anti-doping komité i et interview med pariseravisen ’Le Monde’. I alt blev 105 ryttere testet i juli måned under Touren.

Ifølge Bordry var der tale om anabolika, kortikoider og beta-blokkere blandt de stoffer, som dopingkontrollen fandt under sine analyser, men det får ikke konsekvenser for de 12 ryttere, ”fordi UCI selv har stået for udstedelsen af attesterne.”

Tilbage til toppenMads Kaggestad: Yderst skuffet over manglende VM billet


I går meddelte udtagelseschefen, Svein Gaute Hølestøl, at Gabriel Rasch fik den sidste norske plads til VM i linieløb senere på måneden. Dette på trods af at kaptajnen Thor Hushovd, havde ønsket sin holdkammerat Mads Kaggestad med til Østrig, og at Kaggestad under Vueltaen har vist sig at være en yderst værdifuld hjælperytter på Credit Agricole holdet.

Mads Kaggestad selv kan ikke forstå, at han ikke er udtaget. ”Jeg har stort set kørt ProTour løb, mens Rasch har kørt Norgescup og nogle kontinentale løb. Det er som at sammenligne Formel 1 med Gokart. Så stor er fartforskellen på løbene,” udtaler Kaggestad til den norske avis Drammens Tidende.

”Jeg bad om en forklaring på udtagelsen og hvilke resultater de har brugt. Det tyder ikke på, at de ved hvor stærkt det går her i Spanien. Udtagelseschefen Svein Gaute Hølestøl fik jo aldrig selv kørt et sådan stort løb,” slutter Kaggestad af med.

Gaute Hølestøl forsvarer udtagelsen med, at man her og nu mener, at Gabriel Rasch er bedst, samt at han har mange gode internationale placeringer.

Tilbage til toppenTransferrygter: T-Mobile vil have Voigt


Efter at man har skilt sig af med sin tidligere stjerne, Jan Ullrich, som følge af dennes involvering i den spanske dopingsag omkring lægen Fuentes, og den forventede efterfølger, Andreas Klöden, valgte at forlade holdet til fordel for Vinokourovs Astana-hold, så har T-Mobile siden været på udkig efter en passende erstatning.

Ifølge presseforlydender i Tyskland skulle denne erstatning være ingen ringere end Team CSC’s bomstærke tysker, Jens Voigt, som imidlertid har kontrakt med det danske hold i endnu en sæson.

"Jens vil ikke gå i retten for at anfægte sin kontrakt. Det er en loyalitet, som vi respekterer. Jeg har også talt med Bjarne Riis, som godt forstår vores interesse i Jens," fortæller Rolf Aldag i et interview med Frankfurter Rundschau. Den kommende sportsdirektør hos T-Mobile har i dag også udtalt sig til det tyske nyhedsagentur dpa: ”Vi var enige med Jens, og han har også selv talt med sin teamchef Bjarne Riis flere gange om et skifte før tid. Men det kan vi vist godt glemme,” lyder det. "Hvis vi snakker om opbygningen af et hold med karakterfast styrke og teambuilding, så må Voigt være den allerførste, som man taler med. Vi har forhandlet med ham i længere tid."

34-årige Jens Voigt, som i øjeblikket kører Tour de Pologne, har i år haft sin hidtil mest succesfulde sæson. Han har også i klare vendinger udtalt sig om den sseneste tids dopingafsløringer, og med tanke på T-Mobiles erklærede nybegyndelse og mangel på en tysk stjerne, er det ikke svært at forestille sig, at vellidte Jens Voigt ville være en kærkommen nyanskaffelse for ethvert tysk hold. Som tysk rytter må et tysk hold med en pengestærk tysk sponsor og de dermed forbundne muligheder også udover den aktive karriere også være en attraktiv mulighed for Voigt.

“Jeg kan sagtens forestille mig, at der ikke findes noget hold, som ikke gerne ville have Jens. Han er kontraktligt bundet til os til og med 2007, og der er ingen mulighed for, at han skifter før tid,” siger Team CSC’s pressetalsmand, Brian Nygaard ifølge tyske Netzeitung.de.

Rolf Aldag, som afløser Mario Kummer, ser den kommende sæson som en slags indkøringsår. “Vi planlægger med en langfristet succes,” lyder det.

Tilbage til toppenTour de Pologne: Jens Voigt bedste kort


”Det var en halvhård etape, og et kraftigt uvejr gjorde den endnu hårdere. Vi havde fire mand med i gruppen, der jagtede de forreste, men de kunne ikke hentes,” fortæller Alain Gallopin fra Polen, hvor femte etape blev kørt i dag.

”De næste to etaper er deciderede bjergetaper, og det kommer helt sikkert til koste. Jeg tror, at Jens Voigt er vores bedste kort, men vi ved endnu ikke helt, hvor han står efter sin pause ovenpå Tyskland Rundt,” tilføjede Team CSC’s sportsdirektør.

Tilbage til toppenJan Ullrich: Bevist dopet siden 2003 - ifølge tysk statsanklager


Statens anklager i Bonn offentliggjorde i dag, at de tror, det er bevist, at Jan Ullrich har brugt forbudte stoffer siden 2003 leveret af Eufemiano Fuentes.

”Resultatet af vores undersøgelse er baseret på rapporten fra det spanske politi, og er på ingen måde konklusioner, vi selv er kommet på. Til at bekræfte det fundamentale i rapporten, bad vi det spanske politi om deres samarbejde,” udtaler talsmanden Fred Apostel i dag ifølge Eurosport.

Ullrich er i den kommende weekend indkaldt til høring i det schweiziske cykle forbund.

Tilbage til toppenJakob Piil: Har måske brækket et ribben


Jakob Piil er formentlig Danmarks bedste bud på en medalje ved de kommende verdensmesterskaber i Salzburg, men desværre har den danske rytter været plaget af smerter i brystet efter et styrt i Tour of Britain.

”Ind imellem har jeg store smerter, når jeg trækker vejret, og jeg tror jeg har brækket et ribben. Jeg har ikke været til undersøgelse for det, for lægerne kan alligevel ikke gøre noget ved det”, siger Jakob Piil til onside.dk.

Den danske rytter er dog fortsat optimistisk forud for den kommende løb. ”Benene fejler ikke noget og den almindelige vejrtrækning er fin nok, jeg kan bare ikke trække vejret dybt”, lyder det fra Piil.

Tilbage til toppenVM: Det svenske landshold udtaget


Sverige har udtaget deres VM hold til VM-linieløbet, som køres i Salzburg (Østrig). Holdet bliver repræsenteret ved Team CSCs Marcus Ljungqvist i herrernes linjeløb. Ljungqvist bliver den seneste rytter i linjeløbet, da Sverige kun har en deltager. Ved enkeltstarten har svenskerne naturligvis to deltagere og bliver her repræsenteret ved det to stærke enkeltstartsryttere fra Fdjeux.com Thomas Lövkvist og Gustav Larsson.

Hos kvinderne har svenske derimod seks deltager, hvor Susanne Ljungskog er kaptajn.

I U23 løbet stiller Sverige med Johan Lindgren, Lucas Persson og Michael Stevenson.

Tilbage til toppenBenoit Joachim: Skifter hold efter 8 år hos Discovery


Benoit Joachim har besluttet sig for at skifte hold fra næste sæson. Den luxembourgske rytter har ellers været en meget trofast rytter hos Discovery Channel (US Postal), men efter 8 år har han besluttet at skifte til Astana. Joachim fik sin professionelle debut i 1998 hos US Postal.

Kontrakten med Alexandre Vinokourovs hold Astana lyder på to sæsoner.

Tilbage til toppenThomas Dekker: Slutter sæsonen og misser VM


Stortalentet Thomas Dekker styrtede i Tour of Pologne, og styrtet kommer til at betyde at Rabobank-rytteren slutter sæsonen før tid. Dekker blev i dag undersøgt på et hospital i Amersfoort (Holland), hvor han fik konstateret, at han havde brækket en knogle i venstre hånd (os naviculare). Før undersøgelse troede man ellers at håndleddet var brækket, men det viste sig altså at være forkert.

Uheldet betyder også, at Thomas Dekker ikke kommer til at køre VM sidst på måneden i Salzburg (Østrig).
Tilbage til toppenChristophe Brandt: Udskrives snart


Den uheldige Davitamon-Lotto rytter, Christophe Brandt, må forlade sygehuset i Liège inden for de næste par dage, fortæller Het Laatste Nieuws i dag. Brandt, der styrtede under kriteriet Schaal Sels den 29. august, fik voldsomme skader og blev straks indlagt på Jan Palfijn sygehuset i Merksem og derefter overflyttet til intensivafdelingen på universitetshospitalet i Liège. Herfra kunne han flyttes til en almindelig afdeling den 5. september.

Efter styrtet kom Brandt straks på operationsbordet, hvor lægerne fjernede den ene nyre og satte hans brækkede overarm sammen. Walloneren brækkede ligeledes fire ribben, hvoraf det ene forårsagede en punktering af en lunge, der derefter klappede sammen. Han beskadigede også sin milt, der dog kunne reddes.

”Jeg skal på cyklen igen. Men ikke før min krop er 100 % i orden. Jeg har fået en ordentlig omgang, og man skal ikke lege med ilden. Men mentalt har jeg det fint. Der er nu kun de rent fysiske smerter tilbage”, sagde Brandt til den belgiske avis.

Tilbage til toppenMichael Rasmussen: Melder afbud til VM


Dansk cykelsports formentlig største stjerne netop nu, Michael Rasmussen, melder afbud til VM. Det sker af den simple grund, at den lette danske rytter ikke tror på, at han kan vinde på den rute arrangørerne har designet i Salzburg.

”På en 1 km lang stigning kan jeg ikke distancere ryttere som Paolo Bettini og Alexandre Vinokourov afgørende, og med 10 km til mål fra det højeste punkt er mine muligheder begrænsede. Jeg har det nu engang sådan, at jeg ikke stiller op bare for at være med på landsholdet,” fortæller Rabobank-rytteren til Politiken.

Til gengæld er Rasmussen helt klar de kommende tre år, når VM skal køres i Stuttgart, Mendrisio og Varese.

”Dér vil jeg meget gerne være med, fordi udfordringerne er lige efter min smag,” siger den danske rytter.

UK-chef Brian Holm støtter op omkring den danske rytters valg, da han er enig i, at ruten i Salzburg ikke passer til Michael Rasmussens kvaliteter.

Tilbage til toppenAlex Pedersen: På vej i folketinget?


Den tidligere amatørverdensmester og nuværende bestyrelsesmedlem i Danmarks Cykle Union, Alex Pedersen, kan være på vej ind i folketinget. Ifølge Ekstra Bladet er Pedersen favorit til at blive folketingskandidat for de Konservative i Herning ved næste folketingsvalg, hvor han i dag besidder næstformandsposten.

Alex Pedersen var også blandt de personer, der var med til at starte Home Jack&Jones (i dag kendt som Team CSC) og fungerede i flere år som sportschef og sportsdirektør på holdet.

Tilbage til toppenTour de Pologne: Krauß forsvarede bjergtrøjen


Det var en tilfreds Christian Henne, som opsummerede dagens begivenheder i Tour de Pologne efter fjerde etape. Stefan Schumacher sluttede på en niendeplads og ligger nu 26 sekunder efter den førende rytter. "Det var faktisk ok. Holdet arbejdede fint," erklærede Christian Henn efter de 182 kilometer fra Bydgoszcz til Poznan.

Derudover kunne han glæde sig over det faktum, at Sven Krauß endnu en gang forsvarede sin bjergtrøje.

Tilbage til toppenFeltet.dk: Sælg og køb brugt udstyr!


Feltet.dk åbner hermed dørene op for en ny version af "Recycling". Brugerne har nu mulighed for at købe og sælge alt indenfor cykelsporten på denne side. Desuden har de mulighed for at byde på auktioner, som vil køre løbende på denne side.

Feltet.dk håber, at brugerne vil tage godt i mod det nye initiativ, som vi har sat i gang her. Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller ideer til videreudvikling er I velkommen til at kontakte os på recycling@feltet.dk

Du finder handelsstedet på www.feltet.dk/auktion

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Vuelta a Castilla y Leon(1.1) 23/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 24/07-04/08

Prueba Villafranca(1.1) 25/07

Czech Tour(2.1) 25/07-28/07

OL - Herrer (Enkeltstart)(JO) 27/07

OL - Herrer(JO) 03/08

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Red Bull - BORA - hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger