Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Feltet.dk Race Series starter 20.15

Feltet.dk Race Series starter 20.15

18. februar 2020 19:00

Den 18. februar klokken 20.15 er Feltet.dk for første gang nogensinde vært for et løb på Zwift, når Feltet.dk Race Series indledes med det første af i alt syv løb, og du er naturligvis inviteret til at køre med. Feltet.dk Race Series er nemlig åben for alle. I denne artikel forklarer vi alt om den nye løbsserie, og hvordan du kan deltage.

Er du en dedikeret Zwift-bruger, der elsker at konkurrere? Eller har du længe undret dig over, hvad Zwift egentlig er? Så vil denne nyhed helt sikkert interesse dig!

 

I de kommende uger vil Feltet.dk nemlig for første gang afholde sin egen løbsserie på den verdensberømte træningsplatform, når i alt syv E-sportsløb vil danne rammen om Feltet Race Series.

 

Samtlige etaper af løbsserien vil finde sted tirsdag aften klokken 20.15 dansk tid, og 1. etape afvikles den 18. februar. Herfra køres der samtlige tirsdage indtil finaleaftenen den 31. marts, hvor vinderne af Feltet Race Serien skal findes.

TILMELD DIG 1. AFDELING AF FELTET.DK RACE SERIES LIGE HER.

 

Alle etaper vil blive livestreamet på Feltet.dk samt på vores Facebook-profil, Twitch-profil og Youtube-kanal. Løbene vil desuden også kunne ses på DBR Lives Facebook-side.

 

Samtlige etaper vil blive kommenteret af Feltet.dk-ejer, Jesper Johannesen, og den tidligere firedobbelte verdensmester på bane og Zwift-ekspert, Alex Rasmussen.

 

Her på Feltet.dk vil vi dække løbsserien tæt med blandt andet optaktsartikler, interviews med adskillige Zwift-kyndige profiler samt referater og resultater af samtlige afdelinger.
 

Hvordan deltager jeg?

Ønsker du at deltage i løbsserien, skal du, hvis du ikke allerede har et, anskaffe dig et abonnement til Zwift (mere herom nederst i artiklen). Derefter skal du naturligvis tilmelde dig løbsserien, hvilket gøres ét løb ad gangen fra uge til uge.

 

Der er flere måder at tilmelde sig på. Den nemmeste er gennem Zwifts egen hjemmeside, Zwift.com, eller app, Zwift Companion, som kan downloades til alle de forskellige platforme. Begge steder skal du åbne fanen ”Events” og derefter finde datoen og tidspunktet for det pågældende løb. Tryk på løbet og scroll derefter ned for at vælge din ønskede kategori, som du tilmelder dig ved at trykke på +.

 

Alternativt kan du tilmelde dig via Zwiftpower.com, hvor du under fanen "Events" i toppen af skærmen kan finde dit specifikke løb. På selve løbssiden skal du så trykke på den gule bjælke ”Join Event”, som åbner en fane med de respektive løbskategorier i højre side af skærmen. Her trykker du på + ud for din ønskede kategori.

På Zwiftpower.com er det muligt at se de kommende tre dages begivenheder, og for at kunne tilmelde sig løb via denne hjemmeside skal man have en profil og have denne koblet op til sin Zwift-konto (mere om det senere).

Skulle du ikke være tilmeldt, før du åbner Zwift, har du naturligvis også muligheden for at tilmelde dig in-game.

Her på Feltet.dk vil vi i de kommende dage bringe dig et link, der vil føre dig direkte til 1. etapes løbsside, hvor du både kan tilmelde dig og se samtlige informationer om løbet.
 

Er du tilmeldt på forhånd, vil du kunne stille dig op ved startstregen fra 30 minutter før løbsstart. Åben Zwift, vælg en verden og tryk ”Join Event” nede i venstre hjørne. Så er du klar til at give vennerne baghjul i Feltet.dk Race Series.

 

Regler

Det samlede klassement i Feltet.dk Race Series vil blive baseret på et pointsystem med point til de 30 bedste placerede ryttere på hver etape. Etapevinderen tildeles 35 point, andenpladsen 30 point, tredjepladsen 28 point, fjerdepladsen 27 point og så videre. Der vil desuden være indlagte spurter med point til de fem første ryttere undervejs på etaperne.

 

Foruden et individuelt klassement byder Feltet.dk Race Series også på en holdkonkurrence, hvor rytternes optjente point tælles sammen til en holdscore.

 

 

Den totale pointscore for de syv afdelinger vil afgøre den samlede vinder, hvilket gælder både det individuelle klassement og holdklassementet.

 

Samtlige etaper vil blive afviklet i tre forskellige kategorier, A-B-C, baseret på den enkelte rytters styrke. Der vil desuden være en kategori udelukkende forbeholdt kvinder, E. Kvinder må dog gerne køre i en af de andre kategorier hvis ønsket. Hver kategori vil have sit eget individuelle klassement og holdkonkurrence.

 

Løbene vil blive afholdt med kategori-inddelte og separate starter, så alle ryttere vil få chancen for at komme først over målstregen.

 

Helt konkret er kategorierne baseret på rytternes FTP - det maksimal antal watt, som man kan træde i en time. Overskrider man grænsen for sin kategori, eksempelvis 4 watt/kg i B, vil man blive fjernet fra resultatlisten.

 

Det samme vil være tilfældet, hvis man ikke bærer et pulsbælte eller ikke er koblet op til en wattmåler (og dermed bruger zPower), enten i form af hometrainerens interne wattmåler eller en ekstern wattmåler. Derudover må in-game enkeltstartscykler ikke tages i brug.

 

Disse regler er naturligvis til for at undgå snyd, og i denne forbindelse er det også altafgørende, at man registrerer sin korrekte højde og vægt, da disse har stor indflydelse på ens ingame-præstation.

 

For at deltage i kampen om den samlede sejr skal man registrere sin Zwift-profil på Zwiftpower.com (og lade Zwiftpower dele sine data), hvor det enkelte løbs uofficielle resultater vil fremgå umiddelbart efter dets afslutning. Det er løbsarrangørerne, der bestemmer det officielle resultat, og dette offentliggøres efter hvert løb på Feltet.dk.

 

På Zwiftpower.com kan man se, hvorvidt man har overskredet watt-grænsen for sin kategori. Det er derfor vigtigt at tjekke sit resultat på Zwiftpower.com, da man ikke kan få godkendt sin placering, hvis man kører i en lavere kategori, end Zwiftpower.com bestemmer.

 

Får man et DQ ud for sit navn grundet for høje watt, SKAL man altså rykke en kategori op til næste uges løb!


 

Hvad er Zwift?

Zwift er en virtuel træningsplatform, der tillader mennesker over hele verden at køre sammen fra deres egen dagligstue. Zwift kan downloades til IOS, Mac, Windows og Android og koster 15 dollars (101 kroner) om måneden.

 

Zwift blev lanceret i beta-version tilbage i september 2014 og kom officielt på markedet i oktober 2015. Siden er spillets popularitet vokset eksplosivt. I slutningen af 2018 rundede det over 1 millioner registrerede brugere, og tidligere på måneden var over 16.000 Zwiftere aktive på samme tid.

 

Zwift fungerer ganske simpelt ved, at rytteren siddende på en hometrainer, kondicykel eller træningsruller får overført sit power-output til spillet via Bluetooth eller et lille USB ANT+-stik.

 

Denne data inkorporerer spillet i en lang række algoritmer, der tager højde for faktorer som rytterens vægt, højde og in-game udstyr, drafting, momentum, vejens hældning og underlag samt eventuelle power-ups - alle disse resulterer i ét tal: din avatars fart.

 

Zwift startede som én virtuel verden, som kunne gennemkøres igen og igen uden mange andre features. Efterhånden fik spillet dog flere og flere lag, og et af disse er et dedikeret løbs-mode, hvor de deltagende ryttere kun kan se hinanden på skærmen. Ikke-deltagende brugere vil altså ”forsvinde” fra den virtuelle verden under løbet.

 

Zwift har siden dets fødsel desuden tilføjet adskillige nye veje til dets eget univers, Watopia, samt udvidet antallet af verdener til otte, og ved Feltet.dk Race Series vil deltagerne skulle dyste på seks af disse for at finde den samlede vinder af Feltet.dk´s første løbsserie på Zwift.


 

Feltet.dk Race Series (samtlige løb køres fra klokken 20.15)
1. afdeling: Tirsdag den 18. februar. Rute: 3 omgange af Astoria Line 8 i New York. Distance: 35,1 kilometer. Højdemeter: 427.

 

2. afdeling: Tirsdag den 25. februar. Rute: Watopia Waistband i Watopia. Distance: 25,5 kilometer. Højdemeter: 83.

 

3. afdeling: Tirsdag den 3. marts. Rute: 3 omgange af Innsbruckring i Innsbruck. Distance: 25,4 kilometer. Højdemeter: 216.

 

4. afdeling: Tirsdag den 10. marts. Rute: 2 omgange af UCI Worlds Route i Richmond. Distance: 32,6 kilometer. Højdemeter: 284.

 

5. afdeling: Tirsdag den 17. marts. Rute: Volcano Climb After Party i Watopia. Distance: 40,0 kilometer. Højdemeter: 266.

 

6. afdeling: Tirsdag den 24. marts. Rute: 15 omgange af Downtown Dolphin i Crit City. Distance: 29,1 kilometer. Højdemeter 8.

 

7. afdeling: Tirsdag den 31. marts. Rute: 5 omgange af The 6 Train i New York. Distance: 32 kilometer. Højdemeter 305.

 


Samtlige afdelinger vil afvikles i følgende separate kategorier (FTP i W/kg)
A: 4< W/kg

B: 3,20-3,99 W/kg

C: >3,19 W/kg

E: Kvinder

 

Er man i tvivl om sin kategori, så tjek din profil på Zwiftpower.com eller vælg den højeste kategori.

BEMÆRK TIDLIGERE SKREV VI, AT LØBSSERIEN STARTEDE TIRSDAG DEN 11. FEBRUAR, MEN DET HAR VI IKKE KUNNE NÅ AT BLIVE KLAR TIL. 

DEL
INFO
E-cykling
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

UAE Tour(2.UWT) 23/02-29/02

Tour du Rwanda(2.1) 23/02-01/03

Tour of Antalya(2.1) 20/02-23/02

UAE Tour(2.UWT) 23/02-29/02

Tour du Rwanda(2.1) 23/02-01/03

Omloop Het Nieuwsblad(1.UWT) 29/02

Tour de Taiwan(2.1) 01/03-05/03

Le Samyn(1.1) 03/03

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIND KONTANTER - DELTAG I FELTET.DK STORE CYKELSPIL