EKSKLUSIVT INTERVIEW!

Fini og Bohé i top 10 i Andorra

08. marts 2021 10:04Foto: Javier Martinez

Det blev til gode danske placeringer ved mountainbike-løbet i Andorra. Fem danskere var til start og to af dem sluttede i top 10.

Søndag blev der kørt mountainbike ræs i Andorra, hvor der var fem danskere til start.

I herrernes løb var Jonas Lindberg, Sebastian Fini og Oliver Sølvhøj til start. Det blev et tæt løb, hvor schweizeren Lars Forster endte med at tage en flot solosejr. I kampen om de øvrige podieplaceringer, som Victor Koretky og Milan Vader (KMC-Orbea) ind på de sekundære placeringer.

26-årige Sebastian Fini leverede igen en top ti placering, hvad den blev nummer ni lige efter den franske verdensmester Jodan Sarrou.

"Rigtig godt løb. som i sidste uge," forklarer Sebastian Fini til Feltet.dk, som også blev nummer ni i Spanien i sidste uge.

"Jeg viser, jeg er stabil, men med 2,5 måned til World Cup starten ser det rigtig godt ud med formen. Jeg har stadig parametre, at jeg kan skrue på og vil gøre alt, hvad jeg kan for at ramme topformen i Albstadt og Nove Mesto i maj måned," påpeger danskeren.

Jonas Lindberg kørte også et godt løb og blev nummer 17. 19-årige Oliver Sølvhøj blev nummer 35. 130 ryttere var til start.

Bohé fik sæsondebut med top 10-placering
I kvindernes vandt Jolanda Neff med over et halv minut til nærmeste forfølger. Schweizeren vandt foran Mona Mitterwallner og Anne Terpstra.

Caroline Bohé kørte et flot løb, hvor danskeren sluttede på en syvendeplads. Efter løbet var hun også godt tilfreds med sæsondebuten trods en dårlig start.

"Mit løb gik virkelig godt," forklarer Caroline Bohé til Feltet.dk og fortsætter.

"Jeg fik dog en dårlig start, hvor jeg var langt tilbage, men efter en omgang fik jeg kørt mig godt frem til top 10, hvor jeg egentligt lå stabilt hele løbet og kunne så hente de ryttere, som havde lagt for hårdt ud i fronten og gik kolde undervejs."

"Så jeg er virkelig tilfreds med en syvendeplads i, så stærkt et felt og med kun 30 sekunder til podiet. Det tegner godt for den kommende sæson," påpeger danskeren.

Malene Degn var også til start og sluttede lpå en 12. plads. 49 ryttere var til start i kvindernes løb.