Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Gilbert snød favoritterne

07. september 2012 18:30Foto: Unipublic/Graham Watson

Den uden sammenligning langsommeste etape i årets Vuelta a España blev vundet af Philippe Gilbert, som med en imponerende spurt snød sprinterholdene.

De 177 tilbageværende ryttere i årets Vuelta-felt havde knap taget hul på den 178,4 kilometer lange etape fra Peñafiel til La Lastrilla, før dagens udbrud kom af sted.

 

I forhold til den oprindelige etapeprofil var der lavet et par små ændringer. Man havde flyttet de to indlagte spurter, ligesom der også var kommet endnu en bakke ind omkring Villacastin, men det betød ikke noget for angrebslysten hos Aitor Galdos (Caja Rural) og Jose Vicente Toribio (Andalucia), som stak fra feltet efter bare en kilometers kørsel.

 

Ro, fred og trætte ben i feltet

Sprinterholdene virkede godt tilfredse med, at udbruddet kun bestod af to ryttere. Det betød nemlig, at udsigten til en hård og opslidende jagt kunne afblæses for de hold, der gerne ville have en samlet afslutning i dag. Efter ti kilometer havde duoen et forspring på fire minutter, og tyve kilometer senere var det øget til hele ti minutter.

 

Først, da forspringet kom op på 10 minutter og 20 sekunder, kom der gang i feltet, som havde kørt den første time med en gennemsnitshastighed på bare 39,2 km/t, hvilket var væsentligt langsommere end de foregående mange dage, og med tanke på morgendagens udfordringer var det helt tydeligt, at de fleste ville spare så mange kræfter, som muligt.

 

Sprinterholdene tager ansvar

I feltet var det Lotto-Belisol og RadioShack-Nissan, der tog ansvar, men Argos-Shimano sendte også et par mand frem, og det betød, at der hurtigt blev kappet flere minutter af de to udbryderes forspring.

 

Selvom etapen ikke havde nogen kategoriserede stigninger, så var der alligevel tale om en ret kuperet rute med en afslutning, der på de sidste to kilometer gik pænt opad med en stigning på 5 %. Det afholdt dog ikke sprinterholdene fra at satse på en spurtafslutning.

 

Matti Breschel med frie hænder

RadioShack-Nissan satsede helt åbentlyst på gårsdagens etapevinder, Daniele Bennati, mens Lotto-Belisol kørte for Gianni Meersmans chancer. Meersmann udtalte allerede inden starten, at han havde udset sig dagens etape. Argos-Shimanos sportsdirektør havde til gengæld meldt ud, at afslutningen formentlig var for hård for John Degenkolb. Alligevel deltog holdet i kontrollen af udbryderne.

 

Set med danske øjne var der positive meldinger fra det hollandske Rabobank-hold, som havde givet Matti Breschel frie hænder til at køre sin egen chance på etapen.

 

Styrt

Et styrt efter godt halvtreds kilometers kørsel kostede Kristof Vandewalle (Omega Pharma-QuickStep) en portion hudafskrabninger, men ellers virkede det ikke, som om han var kommet noget alvorligt til, og han var da også hurtigt på cyklen igen. Senere måtte Cheng Ji (Argos-Shimano) også en tur i asfalten, men ligesom belgieren kunne han også fortsætte.

 

Det var ikke kun starten, der var væsentligt langsommere end de foregående etaper, løbets anden time var med 36,3 km/t heller ikke blandt de hurtigste, og slet ikke noget i forhold til gårsdagens hurtige etape, som blev kørt med et gennemsnit på over 47 km/t.

 

Udbryderne taber tid

Selvom de to udbrydere arbejdede godt sammen blev der dog løbende kappet af deres forspring, som efter halvdelen af etapen var nede på lige under seks minutter, og RadioSchack-Nissan fik langsomt nedbragt forspringet yderligere, og med 78 kilometer til mål havde Aitor Galdos og Jose Vicente Toribio bare 4.33 ned til feltet.

 

Hastigheden var stadig ikke højere, end at rytterne i feltet havde tid til at sludre med kamerafolkene og hinanden, ligesom der blev vinket og sendt hilsner. Blandt andet havde Nairo Quintana tid til en længere beretning.

 

Regn

Helt ulige de foregående 18. etaper var der for første gang regn i årets Vuelta a España. Der var dog udelukkende tale om mindre byger, men alligevel var det tydeligt, at flere hold ikke ville risikere noget på de periodevis regnvåde veje. Blandt andet sås Team Saxo Bank-Tinkoff Bank helt fremme med alle mand for at beskytte kaptajnen, Alberto Contador.

 

Ude foran så det ikke ud til, at udbryderne ville eller kunne gøre noget på trods af det langsomt kørende felt. Deres forspring faldt konstant, og med 65 kilometer igen var der kun omkring to et halvt minut ned til feltet, hvor det fortsat var Lotto-Belisol og RadioShack-Nissan, der førte an sammen med en enkelt eller to repræsentanter fra de øvrige sprinterhold.

 

Bred front

Med fuldstændig kontrol over udbryderne kunne feltet tage den helt med ro, og det gjorde de. Der blev kørt med bred front, og det var helt tydeligt, at der ikke var nogen stor interesse i at hente de to for hurtigt og dermed invitere til nye angreb.

 

Der var dog gjort regning uden vært, for en firemandsgruppe bestående af Alesandro Ballan (BMC), Luis Mate (Cofidis), Juan Jose Oroz (Euskaltel) og Lars Boom (Rabobank).

iværksatte et angreb fra feltet på den ekstra indlagte lille stigning 60 kilometer før mål. Det lykkedes dog ikke at få slået afgørende hul, og i stedet blev der taget endnu en bid af frontduoens forspring, så det nåede under to minutter.

 

Team Saxo Bank-Tinkoff Bank satte sig frem, fik angrebet neutraliseret og sørgede for at få farten ned igen, og nedkørslen fra stigningen var det eneste tidspunkt, hvor feltet var strakt ud. Herefter blev der igen kørt i samlet flok og over hele vejens bredde.

 

Ren retro og tv-tid

Der var heller ikke mange tilskuere at se langs vejen igennem det øde landskab, der kun afbrudt af gennemkørslen i små landsbyer førte rytterne hen mod dagens målby. Med det landskab kunne der ellers have været en oplagt mulighed for sidevindskørsel, hvis det havde blæst, men bladene på de enlige træer og det lange græs langs vejen bevægede sig udelukkende i slipstrømmen på de forbi kørende ryttere. Løbets fjerde time blev kørt med en gennemsnitlig hastighed på bare 33 km/t.

 

På mange måder mindede dagens etape meget om tidligere tider, hvor det var ganske almindeligt med etaper af denne kaliber. Kedelige etaper med langsom kørsel hørte i flere år til Vueltaens ry, men det er heldigvis ikke længere så kendetegnende for det spanske etapeløb, der i år har vist masser af rigtig flot cykelløb på en både spændende og differentieret rute.

 

Der skete i det hele taget ikke meget på de første 150 kilometer, hvor det mest spændende var en voldsom regnbyge, der pludselig åbnede for sluserne. De to forreste fik dog maksimal eksponering i form af tv-tid.

 

Slut for udbryderne

Med 30 kilometer til mål var det slut for de to udbrydere, og det blev også tegn til, at hastigheden blev sat mærkbart op. RadioShack-Nissan var tilbage i fronten af feltet, og kort efter sad Rabobank også synlige oppe blandt de forreste.

 

15 kilometer før mål satte Movistar sig frem, og det spanske holds forcering fik rent faktisk feltet til at knække på en af de små stigninger inden mål. Alberto Contador og Team Saxo Bank-Tinkoff Bank var dog opmærksomme og sad lige efter Movistar. Matti Breschel sad også med i den forreste gruppe.

 

Dagens sidste spurt, 12 kilometer fra målstregen, blev vundet af Alejandro Valverde foran Joaquim Rodriguez og med Robert Gesink på tredjepladsen. Dermed hentede Valverde seks sekunder på Contador i kampen om den samlede sejr.

 

De sidste fem kilometer

Bagved blev der arbejdet hårdt fra især Orica-GreenEdge for at lukke hullet op til første gruppe. Det australske hold og deres sprinter, Allan Davis, var ikke kommet med, da Movistar rykkede på stigningen.

 

Med fem kilometer til mål var det fortsat Movistar og Katusha, der satte et højt tempo. Kort efter angreb Cofidis i skikkelse af Luis Mate, og det lykkedes ham at få slået et pænt hul. Bagved forsøgte en Katusha-rytter at lukke feltet, men han fik i stedet skabt endnu et hul, og med ham sad yderligere et par ryttere. Gruppen på fem mand forsøgte at hente Mate. I gruppen sad John Degenkolb, Juan Antonio Flecha, Nicolas Roche og Matti Breschel.

 

De blev dog hentet igen, blandt andet efter et imponerende arbejde fra Alessandro Ballan, og i stedet kunne Philippe Gilbert sikre BMC Racing Team endnu en flot spurtsejr foran Alejandro Valverde og med Daniel Moreno på tredjepladsen efterfulgt af Joaquim Rodriguez. Alberto Contador krydsede målstregen som nummer ti.

 

Team Skys Ben Swift sad længe med som den eneste på hjul af Gilbert, men kunne altså ikke hamle op med BMC-rytteren. Matti Breschel viste flot kørsel, men den danske rytter kunne heller ikke stille noget op imod en utrolig godt kørende belgier.

 

I den samlede stilling var der ingen forskydninger inden morgendagens kongeetape, idet Valverde fik endnu nogle bonussekunder, så han sammen med de tre sekunder, han krydsede målstregen før Contador og de seks sekunder fra den sidste indlagte spurt hentede i alt 17 sekunder på landsmanden i den røde førertrøje.

 

Reusltat 19. etape

1 Philippe Gilbert - BMC Racing Team 04.56.25
2 Alejandro Valverde Belmonte - Movistar Team 
3 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team 
4 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 
5 Gianni Meersman - Lotto Belisol Team 0.03
6 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 
7 Jan Bakelants - Radioshack-Nissan 
7 Ben Swift - Sky Procycling 
8 Rinaldo Nocentini - AG2R La Mondiale 
9 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 
10 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
11 Gorka Verdugo Marcotegui - Euskaltel - Euskadi 
12 Robert Gesink - Rabobank Cycling Team 
13 Przemyslaw Niemiec - Lampre - ISD 
14 Michel Kreder - Garmin - Sharp 0.06
15 Igor Anton - Euskaltel - Euskadi 
16 Lloyd Mondory - AG2R La Mondiale 
17 Andrew Talansky - Garmin - Sharp 
18 Laurens Ten Dam - Rabobank Cycling Team 
19 Maxime Bouet - AG2R La Mondiale 
20 Andre Fernando S. Martins Cardoso - Caja Rural 
21 Denys Kostyuk - Lampre - ISD 0.10
22 Christopher Froome - Sky Procycling 0.11
23 Ivan Velasco Murillo - Euskaltel - Euskadi 
24 Andrey Kashechkin - Astana Pro Team 
25 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 
26 Maciej Paterski - Liquigas-Cannondale 0.17
27 Koen De Kort - Argos-Shimano 0.21
28 Marcos Garcia - Caja Rural 0.25
29 Damiano Cunego - Lampre - ISD 0.27
30 Martijn Maaskant - Garmin - Sharp 0.40
31 John Degenkolb - Argos-Shimano 0.41
32 Grégory Rast - Radioshack-Nissan 0.45
33 Lars Boom - Rabobank Cycling Team 0.49
34 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 1.00
35 Alessandro Ballan - BMC Racing Team 1.06
36 Pablo Lastras Garcia - Movistar Team 
37 Winner Anacona Gomez - Lampre - ISD 
38 Maxime Monfort - Radioshack-Nissan 
39 Tomasz Marczynski - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 
40 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 
41 Bart De Clercq - Lotto Belisol Team 
42 Rémi Pauriol - FDJ-Big Mat 
43 Ruben Perez Moreno - Euskaltel - Euskadi 
44 Juan Jose Oroz Ugalde - Euskaltel - Euskadi 
45 Egoitz Garcia Echeguibel - Cofidis, Le Credit En Ligne 
46 Christophe Le Mevel - Garmin - Sharp 
47 Assan Bazayev - Astana Pro Team 
48 William Bonnet - FDJ-Big Mat 
49 Matti Breschel - Rabobank Cycling Team 1.12
50 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 1.14
51 Frederik Willems - Lotto Belisol Team 
52 Matteo Montaguti - AG2R La Mondiale 1.24
53 Benjamin Noval Gonzalez - Saxo Bank - Tinkoff Bank 1.25
54 Allan Davis - Orica - GreenEdge 
55 Johannes Fröhlinger - Argos-Shimano 
56 Wouter Mol - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 1.27
57 Danny Pate - Sky Procycling 1.30
58 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 
59 Xavier Florencio Cabre - Katusha Team 
60 Angel Vicioso Arcos - Katusha Team 
61 Davide Vigano - Lampre - ISD 1.50
62 Klaas Lodewyck - BMC Racing Team 
63 Manuel Antonio Leal Cardoso - Caja Rural 2.02
64 Jonathan Castroviejo Nicolas - Movistar Team 2.10
65 Leonardo Fabio Duque - Cofidis, Le Credit En Ligne 2.25
66 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep 
67 Gatis Smukulis - Katusha Team 2.33
68 Gert Steegmans - Omega Pharma-Quickstep 
69 Simon Geschke - Argos-Shimano 
70 Thierry Hupond - Argos-Shimano 
71 Daniele Bennati - Radioshack-Nissan 3.22
72 Elia Viviani - Liquigas-Cannondale 
73 Imanol Erviti Ollo - Movistar Team 
74 Cayetano José Sarmiento Tunarrosa - Liquigas-Cannondale 
75 Rafal Majka - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
76 Ian Stannard - Sky Procycling 
77 Stephen Cummings - BMC Racing Team 
78 Nicki Sörensen - Saxo Bank - Tinkoff Bank 3.45
79 Sergio Miguel Moreira Paulinho - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
80 Bruno Pires - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
81 Matteo Tosatto - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
82 Stef Clement - Rabobank Cycling Team 4.05
83 Gustavo Cesar Veloso - Andalucia 
84 Dennis Van Winden - Rabobank Cycling Team 
85 Juan Manuel Garate - Rabobank Cycling Team 
86 Mickaël Buffaz - Cofidis, Le Credit En Ligne 
87 Sergey Lagutin - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 
88 Hernani Broco - Caja Rural 
89 Martijn Keizer - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 
90 Pim Ligthart - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 
91 Antonio Piedra Perez - Caja Rural 
92 Ben Gastauer - AG2R La Mondiale 
93 Laurent Didier - Radioshack-Nissan 
94 Bertjan Lindeman - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 
95 Dominique Rollin - FDJ-Big Mat 
96 Tiago Machado - Radioshack-Nissan 
97 Amets Txurruka - Euskaltel - Euskadi 
98 Grischa Niermann - Rabobank Cycling Team 
99 Mauro Santambrogio - BMC Racing Team 
100 Simon Clarke - Orica - GreenEdge 
101 Mikel Astarloza Chaurreau - Euskaltel - Euskadi 
102 Luis Angel Mate Mardones - Cofidis, Le Credit En Ligne 
103 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 
104 Cristiano Salerno - Liquigas-Cannondale 
105 Wesley Sulzberger - Orica - GreenEdge 
106 Daniel Teklehaymanot - Orica - GreenEdge 
107 Gabriel Rasch - FDJ-Big Mat 
108 Pavel Brutt - Katusha Team 
109 Thomas Dekker - Garmin - Sharp 
110 Vicente Reynes Mimo - Lotto Belisol Team 
111 Romain Sicard - Euskaltel - Euskadi 
112 Adam Hansen - Lotto Belisol Team 
113 Fredrik Carl Wilhelm Kessiakoff - Astana Pro Team 
114 Juan Jose Lobato Del Valle - Andalucia 
115 Kevin Seeldraeyers - Astana Pro Team 
116 Koldo Fernandez - Garmin - Sharp 
117 Juan Jose Cobo Acebo - Movistar Team 
118 Julian Dean - Orica - GreenEdge 
119 Johan Van Summeren - Garmin - Sharp 
120 Zdenek Stybar - Omega Pharma-Quickstep 
121 Pieter Weening - Orica - GreenEdge 
122 Kevin De Weert - Omega Pharma-Quickstep 
123 Marco Marzano - Lampre - ISD 
124 Andrey Zeits - Astana Pro Team 
125 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 
126 Davide Cimolai - Lampre - ISD 4.49
127 Thomas De Gendt - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 5.39
128 Tiziano Dall'antonia - Liquigas-Cannondale 6.28
129 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale 
130 David De La Fuente Rasilla - Caja Rural 
131 Mauro Da Dalto - Liquigas-Cannondale 
132 Amaël Moinard - BMC Racing Team 
133 Steve Morabito - BMC Racing Team 
134 Nairo Alexander Quintana Rojas - Movistar Team 
135 Brent Bookwalter - BMC Racing Team 
136 Yannick Eijssen - BMC Racing Team 
137 Javier Ramirez Abeja - Andalucia 
138 Danail Andonov Petrov - Caja Rural 
139 Javier Francisco Aramendia Lorente - Caja Rural 
140 Sergio Carrasco Garcia - Andalucia 
141 Markel Irizar Aranburu - Radioshack-Nissan 
142 Adrian Palomares Villaplana - Andalucia 
143 Javier Chacon - Andalucia 
144 Egor Silin - Astana Pro Team 
145 Oleksandr Kvachuk - Lampre - ISD 
146 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 
147 Jesus Hernandez Blazquez - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
148 Mikel Landa Meana - Euskaltel - Euskadi 
149 Daniel Navarro Garcia - Saxo Bank - Tinkoff Bank 
150 Yukihiro Doi - Argos-Shimano 
151 Thomas Peterson - Garmin - Sharp 
152 Rudy Molard - Cofidis, Le Credit En Ligne 
153 Florent Barle - Cofidis, Le Credit En Ligne 
154 Nico Sijmens - Cofidis, Le Credit En Ligne 
155 Niki Terpstra - Omega Pharma-Quickstep 6.40
156 Mitchell Docker - Orica - GreenEdge 7.02
157 Aitor Galdos Alonso - Caja Rural 7.44
158 Frantisek Rabon - Omega Pharma-Quickstep 
159 Jose Vicente Toribio Alcolea - Andalucia 
160 Javier Moreno Bazan - Movistar Team 
161 Christophe Riblon - AG2R La Mondiale 
162 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 
163 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 
164 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep 
165 Tony Martin - Omega Pharma-Quickstep 
166 Alexandre Geniez - Argos-Shimano 
167 Kristof Vandewalle - Omega Pharma-Quickstep 
168 Denis Menchov - Katusha Team 
169 Alexsandr Dyachenko - Astana Pro Team 
170 Richie Porte - Sky Procycling 
171 Travis Meyer - Orica - GreenEdge 
172 Raymond Kreder - Garmin - Sharp 
173 Benoît Vaugrenard - FDJ-Big Mat 
174 Arnold Jeannesson - FDJ-Big Mat 
175 Arnaud Courteille - FDJ-Big Mat 
176 Cheng Ji - Argos-Shimano 

Samlet stilling
1 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank - Tinkoff Bank 77.21.49
2 Alejandro Valverde Belmonte - Movistar Team 1.35
3 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 2.21
4 Christopher Froome - Sky Procycling 9.48
5 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team 11.29
6 Robert Gesink - Rabobank Cycling Team 12.00
7 Laurens Ten Dam - Rabobank Cycling Team 12.58
8 Andrew Talansky - Garmin - Sharp 13.09
9 Igor Anton - Euskaltel - Euskadi 13.52
10 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 15.13
11 Gorka Verdugo Marcotegui - Euskaltel - Euskadi 15.54
12 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 16.30
13 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 18.07
14 Tomasz Marczynski - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 18.14
15 Przemyslaw Niemiec - Lampre - ISD 19.13
16 Maxime Monfort - Radioshack-Nissan 19.15
17 Bart De Clercq - Lotto Belisol Team 19.21
18 Rinaldo Nocentini - AG2R La Mondiale 20.24
19 Winner Anacona Gomez - Lampre - ISD 21.11
20 Maxime Bouet - AG2R La Mondiale 28.16
21 Jan Bakelants - Radioshack-Nissan 28.48
22 Andre Fernando S. Martins Cardoso - Caja Rural 29.27
23 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 36.59
24 Rémi Pauriol - FDJ-Big Mat 38.42
25 Marcos Garcia - Caja Rural 40.52
26 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep 43.22
27 Ivan Velasco Murillo - Euskaltel - Euskadi 44.35
28 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale 48.43
29 Amets Txurruka - Euskaltel - Euskadi 49.21
30 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 51.49
31 Christophe Le Mevel - Garmin - Sharp 58.16
32 Andrey Kashechkin - Astana Pro Team 01.28
33 Damiano Cunego - Lampre - ISD 01.02.47
34 Rafal Majka - Saxo Bank - Tinkoff Bank 01.04.07
35 Steve Morabito - BMC Racing Team 01.08.04
36 Kevin Seeldraeyers - Astana Pro Team 01.09.48
37 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 01.11.01
38 Nairo Alexander Quintana Rojas - Movistar Team 01.11.36
39 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 01.12.38
40 Sergey Lagutin - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 01.22.36
41 Mikel Astarloza Chaurreau - Euskaltel - Euskadi 01.23.28
42 Juan Manuel Garate - Rabobank Cycling Team 01.23.38
43 Tiago Machado - Radioshack-Nissan 01.23.45
44 Juan Jose Oroz Ugalde - Euskaltel - Euskadi 01.23.55
45 Andrey Zeits - Astana Pro Team 01.26.52
46 Kevin De Weert - Omega Pharma-Quickstep 01.27.16
47 Mickaël Buffaz - Cofidis, Le Credit En Ligne 01.27.28
48 Jesus Hernandez Blazquez - Saxo Bank - Tinkoff Bank 01.29.55
49 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep 01.32.26
50 Cristiano Salerno - Liquigas-Cannondale 01.33.59
51 Gianni Meersman - Lotto Belisol Team 01.34.18
52 Luis Angel Mate Mardones - Cofidis, Le Credit En Ligne 01.34.27
53 Romain Sicard - Euskaltel - Euskadi 01.35.41
54 Mauro Santambrogio - BMC Racing Team 01.37.28
55 Hernani Broco - Caja Rural 01.37.39
56 Daniel Navarro Garcia - Saxo Bank - Tinkoff Bank 01.37.41
57 Alessandro Ballan - BMC Racing Team 01.40.55
58 Thomas De Gendt - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 01.41.41
59 Philippe Gilbert - BMC Racing Team 01.47.37
60 Denys Kostyuk - Lampre - ISD 01.48.46
61 Johan Van Summeren - Garmin - Sharp 01.49.24
62 Cayetano José Sarmiento Tunarrosa - Liquigas-Cannondale 01.49.50
63 Denis Menchov - Katusha Team 01.50.49
64 Arnold Jeannesson - FDJ-Big Mat 01.51.05
65 Sergio Miguel Moreira Paulinho - Saxo Bank - Tinkoff Bank 01.51.58
66 Marco Marzano - Lampre - ISD 01.52.27
67 Pablo Lastras Garcia - Movistar Team 01.53.46
68 Ruben Perez Moreno - Euskaltel - Euskadi 01.54.04
69 Javier Moreno Bazan - Movistar Team 01.54.15
70 Mikel Landa Meana - Euskaltel - Euskadi 01.57.42
71 Fredrik Carl Wilhelm Kessiakoff - Astana Pro Team 01.58.20
72 Juan Jose Cobo Acebo - Movistar Team 01.58.22
73 David De La Fuente Rasilla - Caja Rural 01.59.48
74 Brent Bookwalter - BMC Racing Team 02.04.19
75 Koen De Kort - Argos-Shimano 02.04.39
76 Zdenek Stybar - Omega Pharma-Quickstep 02.05.00
77 Vicente Reynes Mimo - Lotto Belisol Team 02.05.29
78 Richie Porte - Sky Procycling 02.06.13
79 Matteo Montaguti - AG2R La Mondiale 02.06.17
80 Simon Geschke - Argos-Shimano 02.07.22
81 Kristof Vandewalle - Omega Pharma-Quickstep 02.08.12
82 Alexandre Geniez - Argos-Shimano 02.09.00
83 Simon Clarke - Orica - GreenEdge 02.09.08
84 Laurent Didier - Radioshack-Nissan 02.10.58
85 Nico Sijmens - Cofidis, Le Credit En Ligne 02.11.31
86 Ben Gastauer - AG2R La Mondiale 02.13.01
87 Leonardo Fabio Duque - Cofidis, Le Credit En Ligne 02.13.13
88 Michel Kreder - Garmin - Sharp 02.14.41
89 Johannes Fröhlinger - Argos-Shimano 02.16.59
90 Maciej Paterski - Liquigas-Cannondale 02.17.29
91 Antonio Piedra Perez - Caja Rural 02.20.01
92 Martijn Keizer - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 02.20.32
93 Grégory Rast - Radioshack-Nissan 02.21.06
94 Grischa Niermann - Rabobank Cycling Team 02.22.16
95 Markel Irizar Aranburu - Radioshack-Nissan 02.22.19
96 Lloyd Mondory - AG2R La Mondiale 02.22.46
97 Bruno Pires - Saxo Bank - Tinkoff Bank 02.23.30
98 Angel Vicioso Arcos - Katusha Team 02.25.18
99 Pieter Weening - Orica - GreenEdge 02.25.32
100 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 02.26.38
101 Benjamin Noval Gonzalez - Saxo Bank - Tinkoff Bank 02.28.47
102 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 02.29.02
103 Sergio Carrasco Garcia - Andalucia 02.29.11
104 Stef Clement - Rabobank Cycling Team 02.30.38
105 Gustavo Cesar Veloso - Andalucia 02.30.59
106 Lars Boom - Rabobank Cycling Team 02.32.39
107 Yannick Eijssen - BMC Racing Team 02.33.53
108 Pavel Brutt - Katusha Team 02.34.11
109 Egor Silin - Astana Pro Team 02.34.50
110 Gabriel Rasch - FDJ-Big Mat 02.34.58
111 Egoitz Garcia Echeguibel - Cofidis, Le Credit En Ligne 02.35.36
112 Xavier Florencio Cabre - Katusha Team 02.36.35
113 Pim Ligthart - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 02.36.38
114 Thierry Hupond - Argos-Shimano 02.38.21
115 Amaël Moinard - BMC Racing Team 02.38.26
116 Gert Steegmans - Omega Pharma-Quickstep 02.38.34
117 Niki Terpstra - Omega Pharma-Quickstep 02.38.41
118 Gatis Smukulis - Katusha Team 02.41.49
119 Klaas Lodewyck - BMC Racing Team 02.42.08
120 Mauro Da Dalto - Liquigas-Cannondale 02.43.02
121 Jose Vicente Toribio Alcolea - Andalucia 02.43.45
122 Javier Ramirez Abeja - Andalucia 02.44.30
123 Ian Stannard - Sky Procycling 02.44.37
124 Alexsandr Dyachenko - Astana Pro Team 02.44.52
125 Tony Martin - Omega Pharma-Quickstep 02.44.58
126 Matteo Tosatto - Saxo Bank - Tinkoff Bank 02.45.11
127 Koldo Fernandez - Garmin - Sharp 02.45.15
128 Adrian Palomares Villaplana - Andalucia 02.45.44
129 Yukihiro Doi - Argos-Shimano 02.45.57
130 John Degenkolb - Argos-Shimano 02.46.22
131 Adam Hansen - Lotto Belisol Team 02.47.01
132 Rudy Molard - Cofidis, Le Credit En Ligne 02.48.34
133 Oleksandr Kvachuk - Lampre - ISD 02.48.53
134 Ben Swift - Sky Procycling 02.49.32
135 Davide Vigano - Lampre - ISD 02.50.51
136 Elia Viviani - Liquigas-Cannondale 02.51.05
137 Bertjan Lindeman - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 02.51.24
138 Thomas Dekker - Garmin - Sharp 02.52.57
139 Florent Barle - Cofidis, Le Credit En Ligne 02.53.07
140 Danny Pate - Sky Procycling 02.53.41
141 Daniele Bennati - Radioshack-Nissan 02.53.46
142 Benoît Vaugrenard - FDJ-Big Mat 02.54.59
143 Imanol Erviti Ollo - Movistar Team 02.55.03
144 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 02.55.10
145 William Bonnet - FDJ-Big Mat 02.55.22
146 Wouter Mol - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 02.55.40
147 Tiziano Dall'antonia - Liquigas-Cannondale 02.56.20
148 Arnaud Courteille - FDJ-Big Mat 02.56.25
149 Thomas Peterson - Garmin - Sharp 02.57.37
150 Dominique Rollin - FDJ-Big Mat 02.58.31
151 Assan Bazayev - Astana Pro Team 02.58.45
152 Jonathan Castroviejo Nicolas - Movistar Team 03.01.19
153 Frantisek Rabon - Omega Pharma-Quickstep 03.02.24
154 Frederik Willems - Lotto Belisol Team 03.03.13
155 Stephen Cummings - BMC Racing Team 03.03.50
156 Daniel Teklehaymanot - Orica - GreenEdge 03.04.32
157 Martijn Maaskant - Garmin - Sharp 03.05.19
158 Nicki Sörensen - Saxo Bank - Tinkoff Bank 03.06.27
159 Matti Breschel - Rabobank Cycling Team 03.08.09
160 Wesley Sulzberger - Orica - GreenEdge 03.09.58
161 Javier Chacon - Andalucia 03.11.47
162 Christophe Riblon - AG2R La Mondiale 03.12.42
163 Manuel Antonio Leal Cardoso - Caja Rural 03.12.45
164 Julian Dean - Orica - GreenEdge 03.16.23
165 Travis Meyer - Orica - GreenEdge 03.18.09
166 Davide Cimolai - Lampre - ISD 03.19.27
167 Dennis Van Winden - Rabobank Cycling Team 03.19.28
168 Mitchell Docker - Orica - GreenEdge 03.21.23
169 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 03.23.11
170 Allan Davis - Orica - GreenEdge 03.25.36
171 Danail Andonov Petrov - Caja Rural 03.25.52
172 Raymond Kreder - Garmin - Sharp 03.27.54
173 Javier Francisco Aramendia Lorente - Caja Rural 03.30.31
174 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 03.36.45
175 Aitor Galdos Alonso - Caja Rural 03.38.26
176 Juan Jose Lobato Del Valle - Andalucia 03.50.53
177 Cheng Ji - Argos-Shimano 04.02.11

Pointkonkurrencen
1 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 186 point
2 Alejandro Valverde Belmonte - Movistar Team 183
3 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank - Tinkoff Bank 158
4 John Degenkolb - Argos-Shimano 124
5 Christopher Froome - Sky Procycling 93
6 Daniele Bennati - Radioshack-Nissan 91
7 Lloyd Mondory - AG2R La Mondiale 74
8 Allan Davis - Orica - GreenEdge 70
9 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team 69
10 Gianni Meersman - Lotto Belisol Team 67
11 Ben Swift - Sky Procycling 67
12 Elia Viviani - Liquigas-Cannondale 59
13 Philippe Gilbert - BMC Racing Team 57
14 Thomas De Gendt - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 52
15 Robert Gesink - Rabobank Cycling Team 52
16 Igor Anton - Euskaltel - Euskadi 48
17 Simon Clarke - Orica - GreenEdge 47
18 Benat Intxausti Elorriaga - Movistar Team 44
19 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 44
20 Rinaldo Nocentini - AG2R La Mondiale 41
21 Andrew Talansky - Garmin - Sharp 40
22 Gorka Verdugo Marcotegui - Euskaltel - Euskadi 38
23 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 33
24 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 32
25 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep 31
26 Przemyslaw Niemiec - Lampre - ISD 31
27 Ruben Perez Moreno - Euskaltel - Euskadi 31
28 Paolo Tiralongo - Astana Pro Team 28
29 Stephen Cummings - BMC Racing Team 27
30 Laurens Ten Dam - Rabobank Cycling Team 27
31 Antonio Piedra Perez - Caja Rural 26
32 Tomasz Marczynski - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 26
33 Jan Bakelants - Radioshack-Nissan 26
34 Fredrik Carl Wilhelm Kessiakoff - Astana Pro Team 25
35 Tony Martin - Omega Pharma-Quickstep 25
36 Davide Vigano - Lampre - ISD 25
37 Manuel Antonio Leal Cardoso - Caja Rural 24
38 Eros Capecchi - Liquigas-Cannondale 23
39 Assan Bazayev - Astana Pro Team 23
40 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 22
41 Klaas Lodewyck - BMC Racing Team 18
42 Vicente Reynes Mimo - Lotto Belisol Team 17
43 Mickaël Buffaz - Cofidis, Le Credit En Ligne 16
44 Nairo Alexander Quintana Rojas - Movistar Team 16
45 David De La Fuente Rasilla - Caja Rural 16
46 Pablo Lastras Garcia - Movistar Team 15
47 Pim Ligthart - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 15
48 Marcos Garcia - Caja Rural 14
49 Davide Cimolai - Lampre - ISD 14
50 Luis Angel Mate Mardones - Cofidis, Le Credit En Ligne 12
51 Javier Chacon - Andalucia 12
52 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 12
53 Leonardo Fabio Duque - Cofidis, Le Credit En Ligne 12
54 Winner Anacona Gomez - Lampre - ISD 11
55 Andrey Zeits - Astana Pro Team 11
56 Dennis Van Winden - Rabobank Cycling Team 11
57 Sergey Lagutin - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 10
58 Richie Porte - Sky Procycling 10
59 Simon Geschke - Argos-Shimano 10
60 Koldo Fernandez - Garmin - Sharp 10
61 Raymond Kreder - Garmin - Sharp 10
62 Javier Francisco Aramendia Lorente - Caja Rural 10
63 Kevin Seeldraeyers - Astana Pro Team 9
64 Matti Breschel - Rabobank Cycling Team 9
65 Adrian Palomares Villaplana - Andalucia 8
66 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 8
67 Alessandro Ballan - BMC Racing Team 8
68 Bertjan Lindeman - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 8
69 Andrey Kashechkin - Astana Pro Team 8
70 Mauro Santambrogio - BMC Racing Team 8
71 Koen De Kort - Argos-Shimano 8
72 Alexandre Geniez - Argos-Shimano 8
73 Gert Steegmans - Omega Pharma-Quickstep 7
74 Mitchell Docker - Orica - GreenEdge 7
75 Jonathan Castroviejo Nicolas - Movistar Team 6
76 Alberto Losada Alguacil - Katusha Team 6
77 Mikel Astarloza Chaurreau - Euskaltel - Euskadi 6
78 Grégory Rast - Radioshack-Nissan 6
79 Amaël Moinard - BMC Racing Team 5
80 Jesus Hernandez Blazquez - Saxo Bank - Tinkoff Bank 5
81 Angel Vicioso Arcos - Katusha Team 4
82 Dominique Rollin - FDJ-Big Mat 4
83 Aitor Galdos Alonso - Caja Rural 4
84 Bart De Clercq - Lotto Belisol Team 4
85 Juan Jose Cobo Acebo - Movistar Team 4
86 Frantisek Rabon - Omega Pharma-Quickstep 4
87 Rafal Majka - Saxo Bank - Tinkoff Bank 3
88 Steve Morabito - BMC Racing Team 3
89 Arnold Jeannesson - FDJ-Big Mat 3
90 Gatis Smukulis - Katusha Team 3
91 Maxime Monfort - Radioshack-Nissan 2
92 Andre Fernando S. Martins Cardoso - Caja Rural 2
93 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep 2
94 Damiano Cunego - Lampre - ISD 2
95 Juan Manuel Garate - Rabobank Cycling Team 2
96 Brent Bookwalter - BMC Racing Team 2
97 Kristof Vandewalle - Omega Pharma-Quickstep 2
98 Michel Kreder - Garmin - Sharp 2
99 Martijn Keizer - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 2
100 Markel Irizar Aranburu - Radioshack-Nissan 2
101 Bruno Pires - Saxo Bank - Tinkoff Bank 2
102 Pieter Weening - Orica - GreenEdge 2
103 Jose Vicente Toribio Alcolea - Andalucia 2
104 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 2
105 Kevin De Weert - Omega Pharma-Quickstep 1
106 Sergio Miguel Moreira Paulinho - Saxo Bank - Tinkoff Bank 1
107 Javier Ramirez Abeja - Andalucia 1
108 Tiziano Dall'antonia - Liquigas-Cannondale 1
109 Juan Jose Lobato Del Valle - Andalucia 1

Bjergkonkurrencen
1 Simon Clarke - Orica - GreenEdge 38 point
2 Joaquim Rodriguez Oliver - Katusha Team 36
3 Thomas De Gendt - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 33
4 Alejandro Valverde Belmonte - Movistar Team 31
5 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank - Tinkoff Bank 28
6 Dario Cataldo - Omega Pharma-Quickstep 27
7 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 18
8 Antonio Piedra Perez - Caja Rural 17
9 David De La Fuente Rasilla - Caja Rural 17
10 Serge Pauwels - Omega Pharma-Quickstep 13
11 Pim Ligthart - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 11
12 Luis Angel Mate Mardones - Cofidis, Le Credit En Ligne 10
13 Ruben Perez Moreno - Euskaltel - Euskadi 10
14 Lloyd Mondory - AG2R La Mondiale 10
15 Philippe Gilbert - BMC Racing Team 9
16 Christopher Froome - Sky Procycling 8
17 Tony Martin - Omega Pharma-Quickstep 8
18 Arnold Jeannesson - FDJ-Big Mat 6
19 Andrey Kashechkin - Astana Pro Team 6
20 Javier Ramirez Abeja - Andalucia 5
21 Javier Francisco Aramendia Lorente - Caja Rural 5
22 Sergio Miguel Moreira Paulinho - Saxo Bank - Tinkoff Bank 5
23 Assan Bazayev - Astana Pro Team 5
24 Javier Chacon - Andalucia 4
25 Fredrik Carl Wilhelm Kessiakoff - Astana Pro Team 3
26 Bertjan Lindeman - Vacansoleil-Dcm Pro Cycling Team 3
27 Daniel Moreno Fernandez - Katusha Team 3
28 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 3
29 Rafal Majka - Saxo Bank - Tinkoff Bank 3
30 Pablo Lastras Garcia - Movistar Team 3
31 Javier Moreno Bazan - Movistar Team 3
32 Nico Sijmens - Cofidis, Le Credit En Ligne 3
33 Jan Bakelants - Radioshack-Nissan 2
34 Marcos Garcia - Caja Rural 2
35 Andrey Zeits - Astana Pro Team 2
36 Mickaël Buffaz - Cofidis, Le Credit En Ligne 2
37 Jesus Hernandez Blazquez - Saxo Bank - Tinkoff Bank 2
38 Vicente Reynes Mimo - Lotto Belisol Team 2
39 Pieter Weening - Orica - GreenEdge 2
40 Niki Terpstra - Omega Pharma-Quickstep 2
41 Adrian Palomares Villaplana - Andalucia 2
42 Sergio Luis Henao Montoya - Sky Procycling 1
43 Kevin Seeldraeyers - Astana Pro Team 1
44 Gianni Meersman - Lotto Belisol Team 1
45 Alessandro Ballan - BMC Racing Team 1
46 Amaël Moinard - BMC Racing Team 1
47 Rudy Molard - Cofidis, Le Credit En Ligne 1
48 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 1

Holdkonkurrencen
1 Movistar Team 231.54.48
2 Euskaltel - Euskadi 15.40
3 Rabobank Cycling Team 23.06
4 AG2R La Mondiale 24.04
5 SKY Procycling 32.34
6 Katusha Team 45.07
7 Lampre - ISD 52.20
8 Team Saxo Bank - Tinkoff Bank 01.01.02
9 Radioshack - Nissan 01.16.10
10 Caja Rural 01.21.31
11 Vacansoleil - DCM Pro Cycling Team 01.28.45
12 Astana Pro Team 01.48.22
13 Garmin - Sharp 02.04.48
14 Omega Pharma - Quickstep 02.32.15
15 Lotto Belisol Team 02.50.14
16 Cofidis, le credit en ligne 02.53.30
17 BMC Racing Team 03.06.30
18 Liquigas - Cannondale 03.21.03
19 FDJ - Big Mat 03.33.43
20 Team Argos - Shimano 04.05.45
21 Andalucia 05.19.06
22 Orica Greenedge 05.43.06
 

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Tropicale Amissa Bongo(2.1) 20/01-26/01

La Tropicale Amissa Bongo(2.1) 20/01-26/01

Santos Tour Down Under(2.UWT) 21/01-26/01

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger