Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Giro d´Italia korte - 17. maj 2006

Giro d´Italia korte - 17. maj 2006

17. maj 2006 10:090


- Afstemning: Hvem vinder enkeltstarten?
- Liberty Seguros: Tidstab bekymrer ikke Caruso
- Davide Rebellin: Ude med brud på ribben
- Feltet.dk: Live opdateringen igen i morgen
- Eddy Merckx: Far er ikke vred - far er skuffet
- Bobby Julich: Kærkommen hviledag
- Axel Merckx: På følelsesmæssig rutsjetur
- Robbie McEwen: Ramt af allergi
- Paolo Savoldelli: Forventer tidstab til Basso
- Gerolsteiner: Usikkert om Rebellin fortsætter

De korte nyheder opdateres løbende



Afstemning: Hvem vinder enkeltstarten?


I morgen skal rytterne i Giro d’Italia ud på en 50 kilometer lang enkeltstart og hvem vinder. Bliver det Ivan Basso som fortsætter sin store fremgang i denne disciplin, eller vil T-Mobile sætte sig tungt på de forreste pladser, eller bliver det Savoldellis mulighed for at tage tid på de forreste.?

Afstemning

Tilbage til toppen



Liberty Seguros: Tidstab bekymrer ikke Caruso


Liberty Seguros-Würth holdet har i dag haft en stille og rolig dag, om end det ikke helt lykkedes at få kigget morgendagens enkeltstart igennem, som de havde ønsket sig. ”I denne del af Italien er der meget trafik. Så vi kunne ikke se ruten stille og roligt, men vi fik set det vil skulle,” udtalte sportsdirektør, Marino Lejarreta, her til aften fra Italien.

Liberty holdet har den kun 25-årige, Giampaolo Caruso, som bedste rytter i det samlede klassement på en flot niendeplads. På morgendagens 50 kilometer lange flade enkeltstart forventer holdet dog, at Caruso kommer til at tabe meget tid, men det bekymrer ham ikke.

”Jeg er rolig omkring det. Mit mål er at gøre det godt, især fordi at alt kan ske i den sidste uge. Den er så hård, at det næsten ikke betyder noget, hvis man har tabt meget tid inden.”

Ellers brugte Caruso også hviledagen til at slappe af sammen med sin bror. Derudover fik Caruso også besøg af den tidligere fodboldspiller fra Juventus, Fabrizio Ravanelli, som ville ønske den unge rytter held og lykke.

Tilbage til toppen



Davide Rebellin: Ude med brud på ribben


Giro d’Italia er slut for Davide Rebellin efter løbets 10. etape i går, hvor han styrtede på en nedkørsel. Her til formiddag, på løbets anden hviledag, gennemgik den 34-årige kaptajn for Gerolsteiner en grundig undersøgelse på sygehuset i Prato. Undersøgelserne indebar bl.a. røntgenbilleder og på baggrund af disse kunne lægerne afgive diagnosen: et brækket ribben. Udover det brækkede ribben pådrog Rebellin sig et dybt kødsår under det højre knæ.

”Vores team-læge Giuliano Peruzzi kunne allerede i går slå fast, at det kunne dreje sig om en alvorlig skade og sendte ham til en røntgenundersøgelse på sygehuset i Prato. Davide havde store smerter, når han trak vejret,” fortæller team-chef Christian Henn.

”Under ardennerklassikeren Baskerlandet Rundt havde Davide Rebellin pådraget sig en skade på ribbenene, som generede ham under løbet”, tilføjer Christian Henn.

Davide Rebellin tog afsked med sit hold her til middag og rejste hjem, hvor han i første omgang vil komme sig i de næste par dage. ”Det er en skam, at jeg må forlade min ”hjemmetour” på den måde. Der ville sikkert have været en egnet etape til mig i denne uge”, siger kaptajnen for Team Gerolsteiner.

Tilbage til toppen



Feltet.dk: Live opdateringen igen i morgen


Det stigende besøgstal har resulteret i, at Feltet.dk ikke har kunnet levere en direkte opdatering af de sidste to etaper af Giro d'Italia, men i løbet af i går og i dag har Feltet.dk fået installeret en ny server, så vi igen skulle være klar til at levere en direkte opdatering til vores brugere af 11. etape.

Så derfor følg med igen i morgen fra kl. 14:30.

Tilbage til toppen



Eddy Merckx: Far er ikke vred - far er skuffet


I går sad den gamle mester, Eddy Merckx, klistret til fjernsynet hjemme i Meisse nordvest for Bruxelles, mens sønnen Axel kæmpede en forgæves kamp i sit soloudbrud på 10. etape i Giro d’Italia. Som bekendt blev han hentet bare 150 meter fra mål, og sejren gik til Franco Pellizotti fra Liquigas mandskabet.

Både far og søn var klar over, at etapen var den helt rigtige for Axel, som selv formulerede det således til Sportwereld.be i dag: ”Jeg får måske to eller tre chancer i en Giro for at vinde en etapesejr. Det her var én af dem. En etape, der er for hård for sprinterne og for let for bjergrytterne”.

Axel Merckx kom med i det rigtige udbrud og gik solo 15 kilometer før mål. På intet tidspunkt havde han mere end 12 sekunders forspring. 150 meter før mål var det slut.

”Det var ikke retfærdigt”, sagde en tydeligt skuffet Eddy Merckx. ”Axel gjorde alting rigtigt. Men rytterne bagved ville ikke give op, og så var det sket”.

Det er for øvrigt ikke meningen, at Axel Merckx skal med hele vejen til Milano. Tour de France venter forude, og Phonak kaptajn Floyd Landis regner med, at ”Merckx den Yngre” skal være en af de store støtter i Frankrig.

Tilbage til toppen



Bobby Julich: Kærkommen hviledag


Bobby Julich har langt fra været på toppen hidtil i dette års Giro d´Italia, men Team CSC vil forsøge at få den amerikanske rytter på hægterne igen på dagens hviledag.

”Vi kan ikke rigtig afgøre, om det er hans pollenallergi, eller om det er starten på en bronkitis, der plager. Men vi skal nok få ham kureret”, siger Bjarne Riis til Ekstra Bladet.

Tilbage til toppen



Axel Merckx: På følelsesmæssig rutsjetur


Bare 150 meter var Axel Merckx fra at hente sejren i på 10. etape af Giro d´Italia, men måtte til sidst se se sig oversprintet af de stærkeste i den 20 mand store udbrydergruppe, som den belgiske rytter var kørt væk fra på den lange nedkørsel godt 15 km. fra mål.

”Jeg mener at jeg spillede mine kort rigtigt. Jeg er ikke nogen sprinter så jeg måtte forsøge et eller andet. Jeg kom af sted, jeg havde bare brug for at løbet var lidt kortere,” fortalte Merckx til Velonews.com, efter at have gennemgået en lille følelsesmæssig rutsjetur.

”Du kommer igennem alle mulige følelser,” forklare Merchx. ”Du er skuffet fordi du ikke tror på du kan gøre det og så ser du skiltet med 600, 500 og 400 meter (til mål, red.), og så tænker måske er der en chance, og at de ikke vil kunne hente en, hvis de tøver i svingene. Men da jeg så dem med 150 meter (til mål, red.), forsvandt alting.”

Tilbage til toppen



Robbie McEwen: Ramt af allergi


Den tre-dobbelte etapevinder i dette års Giro d´Italia, Robbie McEwen, har de sidste etaper haft problemer med allergi, der betyder at han har hævede øjne og næsebor. Den australske sprinter proklamerede allerede inden løbets start, at han ikke ville gennemføre, men alligevel forsøger holdet, at holde ham inde i løbet til 15. etape.

”Vi håber virkelig at have ham med til Brescia,” siger sportsdirektør Allan Peiper til Velonews.com. ”Der vil have en mulighed for en massespurt.”

McEwen ser så således meget frem til hviledagen. ”Han vil køre halvandentime og derefter ligge seks timer på stranden. Han siger at hvis han får noget sol vil det hjælpe ham.”

Tilbage til toppen



Paolo Savoldelli: Forventer tidstab til Basso


Sidste års vinder Paolo Savoldelli har de seneste dage været plaget af lidt allergi, men håber fortsat at det bliver bedre.

”Jeg lider stadig af allergien. Jeg følte mig svag på den første del af etapen, men bedre mod slutningen. Måske var luften anderledes i Peschici,” sagde Savoldelli efter 10. etape, og forventer da også at tabe lidt mere tid til Ivan Basso på enkeltstarten.

”Det er en rute for specialister; ryttere med kraft og styrke. Selvfølgelig vil jeg forsøge at tage tid på klatrerne, men Basso er god og vil formentlig hente tid på mig.”

Tilbage til toppen



Gerolsteiner: Usikkert om Rebellin fortsætter


Indtil videre har årets Giro d’Italia ikke været nogen dans på roser for Gerolsteiners kaptajn, Davide Rebellin. I den samlede stilling er han små 23 minutter efter Ivan Basso, og selvom der har været mange etape afslutninger, som har været skræddersyet til hans kørestil, har han endnu ikke været tæt på en etapesejr. Bedste resultat indtil videre var tredjepladsen på løbets tredjeetape, men det blev ligesom sat i skyggen af, at den unge holdkammerat, Stefan Schumacher, fuldstændig satte ham til vægs.

I går fortsatte så nedturen, da Rebellin styrtede på nedkørslen kort før mål og smadrede knæet ned i asfalten. Rebellin kæmpede sig derefter i mål, med et tidstab på små 15 minutter, men med meget store smerter. Selvom Rebellin i dag kan tage det nogenlunde afslappet, er sportsdirektør, Christian Henn, ikke sikker på at Rebellin er til start igen i morgen. ”Det ser ikke godt ud med knæet. Men nu må vi afvente, om han kan køre videre.”

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger