Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Giro d´Italia korte - 22. maj 2006

Giro d´Italia korte - 22. maj 2006

22. maj 2006 01:010


- Billeder: 15. etape
- T-Mobile: Ullrich som vandbærer
- Paolo Bettini: Det var en lettelse
- Gerolsteiner: Stor tilfredshed med Robert Förster
- Olaf Pollack: Jeg er meget skuffet
- Team CSC: Perfekt dag inden bjergene
- Plan de Corones: Vej eller kviksand?
- Sean Yates: Ingen kan true Basso
- Bjarne Riis: Har podiet i Milano klar
- Bjarne Riis: Fantastisk Giro af Blaudzun
- Startlisten: 5 udgik før eller under 14. etape
- Feltet.dk: Følg 15. etape af Giroen

De korte nyheder opdateres løbendeBilleder: 15. etape

Foto: Sirotti


Tilbage til toppenT-Mobile: Ullrich som vandbærer


T-Mobiles Tourkaptajn har åbenbart lært noget at sin konkurrent hos CSC. Jan Ullrich prøvede i dag rollen som vandbærer og trækhest, da dagens udbrudsgruppe skulle hentes.

40 km før mål kunne man se T-Mobiles rødhårede østtysker med lommerne fulde af drikkedunke arbejde sig op igennem feltet fra ledsagebilen til dagens ’kaptajn’ Olaf Pollack, og da spurten skulle køres mod slutningen af etapen, var han endnu engang i arbejde.

På sin hjemmeside giver han udtryk for, at han udmærket ved, hvad derv enter forude. "Det, som venter os i den sidste uge, bliver hammerhårdt. Stigningerne afskrækker mig dog ikke mere. Jeg glæder mig til udfordringerne og vil, hvis alt forløber godt, garanteret teste formen endnu en gang."

Han pointerer dog, at man ikke skal vente at se ham tage chancer med helbreddet. "I nødstilfælde stopper jeg også op for at tage noget varmere på, ligesom i lørdags før bjergafslutningen."

Tilbage til toppenPaolo Bettini: Det var en lettelse


Efter at have været tæt på flere gange i denne Giro, lykkedes det i dag endelig Bettini at vinde en etape.

”Endelig gik det godt. Det var en lettelse at vinde en etape, efter at have været tæt på mange gange, og efter mit frygtelige styrt i Tirreno-Adriatico tidligere i marts,” udtalte Bettini på pressekonferencen efter etapen.

Pudsigt nok er dagens sejr kun Bettinis anden sejr i Giro d’Italia.

”Det så bare ikke ud til, at jeg havde heldet på min side. Jeg prøvede i massespurter, jeg prøvede i udbrud, men jeg vandt bare ikke. Jeg var ved at blive desperat, men nu har jeg endelig gjort det.”

Tilbage til toppenGerolsteiner: Stor tilfredshed med Robert Förster


Team Gerolsteiner havde igen i dag en rytter med blandt de bedste. I massespurten på 15. etape kørte Robert Förster sig ind på en tredjeplads efter dagens 189 km.

"Det gik ret godt i dag. Holdet kørte mig fint i position, og så måtte jeg ud i vinden, så jeg endelig kunne give den rigtigt gas," udtalte den 28-årige tysker efter etapen. Hans sportsdirektør Christian Wegmann var lige så tilfreds. "Starter han spurten en smule senere, så kommer ingen forbi ham. I denne situation skulle han imidlertid starte, han sad i vinden og kørte spurten flot. Vi kan virkelig være rigtig godt tilfredse med hans resultat," sagde han og tilføjede: "Vi kørte vores chance for et godt resultat - og fik den udnyttet."

Tilbage til toppenOlaf Pollack: Jeg er meget skuffet


Før dagens etape havde T-Mobiles tyske sprinter, Olaf Pollack, opnået to andenpladser og en tredjeplads indtil videre i giroen. Derfor var det fuldt forståeligt, at han var meget skuffet efter endnu en andenplads på dagens etape.

”Det var meget tæt igen i dag. Det har været sådan i alle spurterne indtil videre. Men jeg mangler en sejr, så det er derfor, jeg er meget skuffet,” udtaler Pollack til holdets hjemmeside.

Pollack er nu oppe på andenpladsen i kampen om pointtrøjen. Med sine 88 point er han dog hele 27 point efter Bettini på førstepladsen.

Tilbage til toppenTeam CSC: Perfekt dag inden bjergene


Efter at have kontrolleret feltet de seneste etaper, havde Team CSC en forholdsvis afslappende dag i dag. Fire ryttere fik hurtigt hul ned til feltet, hvorefter sprinterholdende kontrollerede tempoet i feltet.

”Det var godt med en etape, hvor vi kunne sagde den forholdsvis med ro, selvom der selvfølgelig hele tiden skal arbejdes på at holde Ivan fremme. Men omstændighederne betragtet var det en perfekt dag for os inden bjergene. Nu starter den sidste, afgørende uge, og der kan fortsat nå at ske meget i den samlede stilling. De næste fem dage bliver ekstremt hårde”, sagde Alain Gallopin efter etapen.

Tilbage til toppenPlan de Corones: Vej eller kviksand?


Den nye vejbelægning til toppen af Plan de Corones, hvor Giro-feltet skal slutte onsdagens etape, er godt nok færdig - men ikke brugbar, skriver cyclingnews.com i dag. De sidste dage har det regnet kraftigt på toppen af den 2273 meter høje stigning, og det har betydet, at den nye belægning ikke er tør. Belægningen består af grus og knuste sten med et indhold på 4% cement.

Såfremt vejen ikke når at tørre, vil rytterne kunne opleve, at dækkene synker en 2-3 millimeter ned i belægningen. Og vejrudsigten for både tirsdag og onsdag er ikke god.

Tilbage til toppenSean Yates: Ingen kan true Basso


Inden talte alle om den meget hårde sidste uge af dette års Giro d´Italia, men med indgangen til den hårde uge er alle konkurrenterne allerede begyndt at kaste håndklædet i ringen. Team CSC kaptajnen er simpelthen for stærk lyder forklaringen.

”Han skal bryde helt sammen for at tabe, det er selvfølgelig op til vi andre hold at få det til at ske, men bjergryttere som Cunego og Simoni er allerede så langt væk, at hvis alt ellers forløber regulært, så er der ingen måde, hvorpå de kan hente seks minutter,” siger sportsdirektør hos Discovery Channel, Sean Yates, til Jyllands-Posten.

Eneste chance skulle være et risikofyldt angreb på et af de tidlige bjerge, men de tider, hvor den slags kunne lade sig gøre er ovre mener den engelske sportsdirektør. Konkurrenter vil selvfølgelig kunne hente tid på Ivan Basso, men langt fra nok til at kunne true ham i den samlede stilling, siger Sean Yates. ”Nu vil ryttere nok mere kigge på etapesejre,” spår han.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Har podiet i Milano klar


Den danske team-ejer hos Team CSC, Bjarne Riis, har nu set tilstrækkeligt til, at han godt tør pege på de tre ryttere, der kommer til at stå på podiet i Milano, når Giro d´Italia er overstået.

Den tidligere Tour de France vinder har naturligvis Ivan Basso øverst på podiet og han forventer også at den nuværende toer Jose Enrique Gutierrez står ved Basso side.

”Men som nummer tre kommer Gilberto Simoni (Saunier Duval), lige nu er han efter min mening den stærkeste i feltet ud over Ivan”, siger Bjarne Riis til Ekstra Bladet.

Simoni er på nuværende tidspunkt på en samlet femteplads otte minutter efter Ivan Basso og 2½ minut efter Paolo Savoldelli på tredjepladsen.

Tilbage til toppenBjarne Riis: Fantastisk Giro af Blaudzun


Bjarne Riis er svært tilfreds med holdets arbejde under dette års Giro d´Italia. Holdet kunne da også på gårsdagens etape styre Ivan Basso sikkert i mål.

”På vej mod mål lagde jeg mærke til, at der var sat måske 80 ryttere fra hovedfeltet. Men alle mine ni mand sad i front og førte, og de yder alle en enorm indsats, for at få det her til at fungere,” fortæller han til Ekstra Bladet.

Kun Nicki Sørensen er lige nu svækket af lidt forkølelse, så han blev sparet i arbejdet på etapen. ”En mand som Michael Blaudzun kører et fantastisk Giro og yder et enormt arbejde. Og som holdet spiller, kan vi også tillade os at reservere lidt kræfter til de kommende udfordringer.”

Tilbage til toppenStartlisten: Opdateret efter 14. etape


5 ryttere forlod Giroen før eller under 14. etape. Feltet.dk har opdateret startlisten, så du kan se hvilke ryttere, der er tilbage i løbet efter 14. etape.

Se den opdateret startliste ved at klikke på "Startlisten" under Giro d'Italia menuen på forsiden.

Tilbage til toppen
Feltet.dk: Følg 15. etape af Giroen


Feltet.dk vil have direkte opdatering fra dagens etape i Giroen fra kl. 14:30.

Tilbage til toppen

DEL
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 01/10

Tour de Vendée(1.1) 01/10

Trofeo Baracchi(1.1) 01/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 03/10

Elfstedenrace Friesland(1.1) 04/10

Tour of Peninsular(2.1) 04/10-08/10

Paris - Bourges(1.1) 05/10

Tour de Kyushu(2.1) 06/10-09/10

Il Lombardia(1.UWT) 07/10

Presidential Cycling Tour...(2.1) 08/10-15/10

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger