Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Ingen afgørelse på Plateau de Beille

Ingen afgørelse på Plateau de Beille

16. juli 2011 17:27Foto: Sirotti

Dagens to store overraskelser var Jelle Vanendert, som formåede at vinde Tourens kongeetape foran alle favoritterne, og Thomas Voeckler, som endnu engang forsvarede sin gule førertrøje.

 

Hele seks kategoriserede stigninger ventede rytterne, da Tourens 14. etape blev skudt i gang af løbsdirektør Christian Prudhomme. Det afholdt dog ikke de angrebslystige fra at forsøge sig allerede fra starten.

 

Efter et par forsøg lykkedes det en stor gruppe på 20 ryttere at komme af sted, som senere fik følgeskab af yderligere fire ryttere.

 

Gruppen bestod af Jens Voigt, Linus Gerdemann (Leopard Trek), Bauke Mollema, Luis Leon Sanchez (Rabobank), David Millar (Garmin-Cervelo), Remy Di Gregorio (Astana), Maxime Bouet, Christophe Riblon (AG2R), Sylvain Chavanel (Quick Step), Sandy Casar, Arthur Vichot, Mickael Delage (FDJ), Anthony Charteau (Europcar), Egor Silin (Katusha), Marco Marcato (Vacansoleil-DCM), Gorka Izagirre Insausti (Euskaltel), Kristjan Koren (Liquigas-Cannondale), Xabier Zandio Echaide (Sky), Manuel Quinziato (BMC) og Julien El Fares (Cofidis), Jerome Pineau (Quick Step), Perez Moreno (Euskaltel), Rui Costa (Movistar) og Malori (Lampre-ISD), og de fik da også oparbejdet et forspring på mere end syv minutter,

 

I feltet var det indledningsvist Europcar, der tog ansvar med Thomas Voeckler i den gule førertrøje.

 

Col de Portet-¨d'Aspet

Udbrydergruppen og feltet sad fortsat samlet på dagens første stigning, Col de Portet-d'Aspet (Kategori 2), på nær de tunge ryttere, som havde måttet slippe, men på nedkørslen fra dagens anden stigning, Col de la Core angreb Julien El Fares, og han fik følgeskab af Sandy Casar og David Millar. Splittelsen og et forsprint til feltet på næsten ni minutter til feltet fra de tre forreste fik Jens Voigt i arbejdstøjet for sammen med Riblon og Remy di Gregorio at komme op til de forreste, mens Team Leopard-Trek tog over i feltet.

 

Flere kom op til de allerforreste, og gruppen nåede op på elleve ryttere: De 11 i front er Sandy Casar (FDJ), Julien El Fares (Cofidis), Christophe Riblon (AG2R), Jens Voigt (Team Leopard-Trek), Remy Di Gregorio (Astana), Xabier Zandio (Sky), Anthony Charteau (Europcar), Gorka Insausti (Euskaltel), Egor Silin (Katusha), Linus Gerdemann (Team Leopard-Trek) og Sylvain Chavanel (Quick Step).

 

Jens Voigt i asfalten - to gange

Team Leopard-Treks arbejde i fronten af feltet fik forspringet for de forreste til at falde drastisk, mens resterne fra det oprindelige udbrud blev hentet. På nedkørslen fra dagens fjerde stigning, Col d’Agnes (kat. 1) var Jens Voigt uheldig og styrtede hele to gange. Han blev derfor hentet af feltet. Laurens Ten Dam (Rabobank) styrtede også, men han kom på cyklen igen.

 

Gorka Insausti (Euskaltel) forsøgte et angreb fra udbrydergruppen før opkørslen på dagens næstsidste stigning, Port de Lers (kat-3), og han fik slået et pænt hul. Det varede dog ikke længe, før han var hentet igen og med ham bestod gruppen, hvor endnu et par stykker var kommet op af Sandy Casar (FDJ), Julien El Fares (Cofidis), Christophe Riblon (AG2R), Remy Di Gregorio (Astana), Xabier Zandio (Sky), Anthony Charteau (Europcar),  Egor Silin (Katusha), Linus Gerdemann (Team Leopard-Trek), Sylvain Chavanel (Quick Step) og Marco Marcato (Vacansoleil-DCM).

 

Leopard forbereder offensiv

Feltet nærmede sig imidlertid med hastige pedaltråd. Her var det fortsat Team Leopard-Trek, der satte tempo, mens Alberto Contador sad lige efter med sine hjælperyttere, herunder danske Chris Anker Sørensen. Forspringet var nede på omkring to et halvt minut ved foden af dagens sidste og hårdeste stigning, Plateau deBeille (kat-HC), efter et solidt arbejde af blandt andet Jakob Fuglsang og ikke mindst Fabian Cancellara.

 

Hos udbryderne var der fortsat ikke den store enighed. Der var konstante angreb. Euskatels Ruben Perez var første mand inde på den hårde og næsten 16 kilometer lange opstigning til mål med en gennemsnitlig stigning på 7,9 procent.

 

Allerede tidligt var der mandefald. Flere og flere ryttere måtte opgive at følge Team Leopard-Trek, hvor det nu var Jens Voigt og Maxime Monfort, der satte tempo. Igen i dag måtte Rabobanks klassementshåb, Robert Gesink sande, at han ikke havde benene til at køre med de bedste. Flere fra udbrydergruppen havde også måttet slippe og blev hentet på de første kilometer af stigningen. En af dem var Linus Gerdemann, som tog over i fronten. Forspringet faldt fortsat og var med 12 kilometer til mål nede på knap to minutter.

 

Offensiv eller ?

Umiddelbart var det dog ikke til at se, hvad det Luxembourgske hold ville. De to kaptajner, Andy og Fränk Schleck sad omkring Saxo Bank-SunGard kaptajnen, Alberto Contador. Gerdemann og Voigts deltagelse i udbruddet blev ikke brugt som rampe for et angreb

 

Angrebet kom først med godt ti kilometer til mål. Andy Schleck indledte, og Alberto Contador reagerede, og det samme gjorde Cadel Evans. Ivan Basso sad også med, og det gjorde Fränk Schleck også. Anden gang fik han dog indledningsvist slået et hul, som dog blev lukket af Evans. Udbryderne blev til gengæld hentet en for en. Ganske overraskende sad Thomas Voeckler med og reagerede, når Andy Schleck satte et ryk ind.

 

Selvom Andy Schleck forsøgte sig endnu engang, lykkedes det ikke at få sat de andre. Med otte kilometer igen var det så Fränk Schleck, der forsøgte sig, men heller ikke denne gang var der så meget kraft i angrebet, at det lykkedes at få slået hul. Til gengæld blev der øget en smule fra Sandy Casar (FDJ), som med godt syv kilometer igen havde omkring et minut ned til favoritterne, hvor Cadel Evans sad med et tilsyneladende stort overskud.

 

Vanenderts angreb

Andy Schleck prøvede for fjerde gang, men opgav, da han så Alberto Contador reagere. Til gengæld kørte Jelle Vanendert (Omega Pharma-Lotto) og passerede Sandy Casar, som kort efter også blev hentet af de andre. I favoritgruppen var det Ivan Basso, der satte tempoet. Kaptajnerne vogtede konstant på hinanden, men lod ikke til at bekymre sig om Vanendert. Damiano Cunego måtte give op overfor Ivan Bassos konstante pres, men dagens helt store overraskelse var til gengæld Thomas Voeckler, som formåede at sidde med gruppen af de største favoritter til den samlede sejr, og som endda formåede at lukke huller, når der blev forsøgt angreb.

 

Med tre kilometer til mål havde Vanendert fortsat 37 sekunder ned til favoritgruppen, hvor Ivan Basso stadig førte an. Samuel Sanchez kørte væk, mens Andy og Fränk Schleck fortsat hold øje med Alberto Contador. Ivan Basso forsøgte sig som den næste med et angreb, og igen var det Thomas Voeckler, der lukkede hullet, hvorefter Cadel Evans forcerede, uden at det dog fik sat nogen af de andre.

 

Det lykkedes Jelle Vanendert at holdet både den ni mand store favoritgruppe og Samuel Sanchez bag sig, og i ensom majestæt kunne den 26-årige belgier, som udnyttede stjernernes vogten på hinanden, lade sig hylde som vinder af Tourens kongeetape, mens Thomas Voeckler med sin kraftpræstation forsvarede sin gule trøje endnu engang.

 

Se billeder fra dagens etape i galleriet her: www.feltet.dk/foto

 

 

Resultat af 14. etape

1 Jelle Vanendert - Omega Pharma-Lotto 5.13.25
2 Samuel Sanchez Gonzalez - Euskaltel-Euskadi 0.21
3 Andy Schleck - Leopard Trek 0.46
4 Cadel Evans - BMC Racing Team 0.48
5 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 
6 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank Sungard 
7 Thomas Voeckler - Team Europcar 
8 Fränk Schleck - Leopard Trek 
9 Jean-Christophe Peraud - AG2R La Mondiale 
10 Pierre Rolland - Team Europcar 
11 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 
12 Damiano Cunego - Lampre - ISD 1.27
13 Thomas Danielson - Team Garmin-Cervelo 1.59
14 Kevin De Weert - Quickstep Cycling Team 
15 Rein Taaramae - Cofidis, Le Credit En Ligne 2.23
16 Andrey Zeits - Pro Team Astana 2.38
17 Rob Ruijgh - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 
18 Haimar Zubeldia Agirre - Team RadioShack 3.01
19 Gorka Verdugo Marcotegui - Euskaltel-Euskadi 3.39
20 Chris Anker Sörensen - Saxo Bank Sungard 
21 Christophe Riblon - AG2R La Mondiale 3.55
22 Sandy Casar - FDJ 
23 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 4.16
24 Peter Velits - HTC-Highroad 4.46
25 Jerome Coppel - Saur - Sojasun 5.00
26 Carlos Barredo Llamazales - Rabobank Cycling Team 
27 Arnold Jeannesson - FDJ 5.03
28 Yuriy Trofimov - Katusha Team 
29 Egor Silin - Katusha Team 5.26
30 Ryder Hesjedal - Team Garmin-Cervelo 5.37
31 Julien El Fares - Cofidis, Le Credit En Ligne 6.41
32 Hubert Dupont - AG2R La Mondiale 6.47
33 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 
34 Vladimir Karpets - Katusha Team 
35 David Arroyo Duran - Movistar Team 
36 Sylvain Chavanel - Quickstep Cycling Team 7.26
37 Christian Vande Velde - Team Garmin-Cervelo 7.31
38 Anthony Charteau - Team Europcar 8.29
39 Levi Leipheimer - Team RadioShack 9.45
40 Steve Morabito - BMC Racing Team 
41 Daniel Navarro Garcia - Saxo Bank Sungard 
42 Jesús Hernandez Blazquez - Saxo Bank Sungard 
43 Xabier Zandio Echaide - Sky Procycling 
44 Gorka Izagirre Insausti - Euskaltel-Euskadi 
45 Jérôme Pineau - Quickstep Cycling Team 
46 Yannick Talabardon - Saur - Sojasun 
47 Maxime Monfort - Leopard Trek 
48 Cyril Gautier - Team Europcar 
49 Dmitriy Muravyev - Team RadioShack 10.42
50 Dries Devenyns - Quickstep Cycling Team 11.36
51 Vladimir Gusev - Katusha Team 11.45
52 Rémy Di Gregorio - Pro Team Astana 12.01
53 Rui Alberto Faria Da Costa - Movistar Team 12.08
54 Amaël Moinard - BMC Racing Team 13.19
55 Egoi Martinez De Esteban - Euskaltel-Euskadi 
56 Ruben Perez Moreno - Euskaltel-Euskadi 13.52
57 Jurgen Roelandts - Omega Pharma-Lotto 14.04
58 Geraint Thomas - Sky Procycling 14.59
59 Christian Knees - Sky Procycling 
60 Michael Schär - BMC Racing Team 
61 Grischa Niermann - Rabobank Cycling Team 
62 Thomas De Gendt - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 
63 Robert Gesink - Rabobank Cycling Team 
64 George Hincapie - BMC Racing Team 
65 Tejay Van Garderen - HTC-Highroad 
66 Fabrice Jeandesboz - Saur - Sojasun 
67 Sylvester Szmyd - Liquigas-Cannondale 
68 Philippe Gilbert - Omega Pharma-Lotto 17.03
69 Paolo Tiralongo - Pro Team Astana 
70 Mickaël Delage - FDJ 
71 Jens Voigt - Leopard Trek 
72 Arthur Vichot - FDJ 
73 Maxime Bouet - AG2R La Mondiale 
74 Roman Kreuziger - Pro Team Astana 
75 Tony Martin - HTC-Highroad 
76 Linus Gerdemann - Leopard Trek 
77 David Millar - Team Garmin-Cervelo 17.37
78 Marco Marcato - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 18.28
79 Manuel Quinziato - BMC Racing Team 19.32
80 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 
81 Luis Leon Sanchez Gil - Rabobank Cycling Team 
82 Stuart O'Grady - Leopard Trek 22.57
83 Jakob Fuglsang - Leopard Trek 
84 Adriano Malori - Lampre - ISD 
85 Matteo Bono - Lampre - ISD 
86 David Loosli - Lampre - ISD 
87 Alan Perez Lezaun - Euskaltel-Euskadi 
88 Kristijan Koren - Liquigas-Cannondale 23.44
89 Fabian Cancellara - Leopard Trek 
90 Daniel Oss - Liquigas-Cannondale 24.34
91 Jose Joaquin Rojas Gil - Movistar Team 
92 Joost Posthuma - Leopard Trek 
93 Leonardo Fabio Duque - Cofidis, Le Credit En Ligne 
94 André Greipel - Omega Pharma-Lotto 
95 Lieuwe Westra - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 
96 Anthony Roux - FDJ 
97 Simon Gerrans - Sky Procycling 
98 Laurent Mangel - Saur - Sojasun 
99 Sebastian Lang - Omega Pharma-Lotto 
100 Marcel Sieberg - Omega Pharma-Lotto 
101 Andriy Grivko - Pro Team Astana 
102 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 
103 Sébastien Hinault - AG2R La Mondiale 
104 Perrig Quemeneur - Team Europcar 
105 Gianni Meersman - FDJ 
106 Addy Engels - Quickstep Cycling Team 
107 Mickaël Buffaz - Cofidis, Le Credit En Ligne 
108 Vincent Jerome - Team Europcar 
109 Brent Bookwalter - BMC Racing Team 
110 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 
111 Ben Swift - Sky Procycling 
112 Danilo Hondo - Lampre - ISD 
113 Nicki Sörensen - Saxo Bank Sungard 
114 Richie Porte - Saxo Bank Sungard 
115 Gerald Ciolek - Quickstep Cycling Team 
116 Sébastien Minard - AG2R La Mondiale 
117 Imanol Erviti Ollo - Movistar Team 
118 Johnny Hoogerland - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 
119 Ivan Santaromita - BMC Racing Team 
120 Niki Terpstra - Quickstep Cycling Team 
121 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 
122 Marcus Burghardt - BMC Racing Team 25.23
123 Matteo Tosatto - Saxo Bank Sungard 
124 Maxim Iglinskiy - Pro Team Astana 
125 Julian Dean - Team Garmin-Cervelo 26.28
126 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 26.45
127 Jimmy Engoulvent - Saur - Sojasun 
128 Jérémie Galland - Saur - Sojasun 
129 Alessandro Petacchi - Lampre - ISD 
130 Yohann Gene - Team Europcar 
131 Tristan Valentin - Cofidis, Le Credit En Ligne 
132 Matthew Harley Goss - HTC-Highroad 
133 Paolo Longo Borghini - Liquigas-Cannondale 
134 Benjamin Noval Gonzalez - Saxo Bank Sungard 
135 Markel Irizar Aranburu - Team RadioShack 
136 Tony Gallopin - Cofidis, Le Credit En Ligne 
137 Grega Bole - Lampre - ISD 
138 José Ivan Gutierrez Palacios - Movistar Team 
139 Brian Vandborg - Saxo Bank Sungard 
140 Arnaud Coyot - Saur - Sojasun 
141 Maarten Tjallingii - Rabobank Cycling Team 
142 Thor Hushovd - Team Garmin-Cervelo 
143 Edvald Boasson Hagen - Sky Procycling 
144 Tomas Vaitkus - Pro Team Astana 
145 Jérémy Roy - FDJ 
146 Denys Kostyuk - Lampre - ISD 
147 Ramunas Navardauskas - Team Garmin-Cervelo 
148 Maciej Paterski - Liquigas-Cannondale 
149 Tyler Farrar - Team Garmin-Cervelo 
150 Fabio Sabatini - Liquigas-Cannondale 
151 Laurens Ten Dam - Rabobank Cycling Team 
152 Björn Leukemans - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 
153 Anthony Delaplace - Saur - Sojasun 
154 Romain Zingle - Cofidis, Le Credit En Ligne 
155 Francisco José Ventoso Alberdi - Movistar Team 
156 Borut Bozic - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 
157 Pablo Urtasun Perez - Euskaltel-Euskadi 
158 Sergio Miguel Moreira Paulinho - Team RadioShack 
159 Lars Ytting Bak - HTC-Highroad 
160 Mark Renshaw - HTC-Highroad 
161 Jonathan Hivert - Saur - Sojasun 
162 Bernhard Eisel - HTC-Highroad 26.54
163 Danny Pate - HTC-Highroad 
164 Mark Cavendish - HTC-Highroad 
165 Alessandro Vanotti - Liquigas-Cannondale 
166 Samuel Dumoulin - Cofidis, Le Credit En Ligne 
167 Sébastien Turgot - Team Europcar 26.59
168 Dmitriy Fofonov - Pro Team Astana 27.09
169 Leonardo Bertagnolli - Lampre - ISD 
170 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 27.35
 

Uden for tidsgrænsen

HD William Bonnet - FDJ 
 

Samlet stilling
1 Thomas Voeckler - Team Europcar 61.04.10
2 Fränk Schleck - Leopard Trek 1.49
3 Cadel Evans - BMC Racing Team 2.06
4 Andy Schleck - Leopard Trek 2.15
5 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 3.16
6 Samuel Sanchez Gonzalez - Euskaltel-Euskadi 3.44
7 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank Sungard 4.00
8 Damiano Cunego - Lampre - ISD 4.01
9 Thomas Danielson - Team Garmin-Cervelo 5.46
10 Kevin De Weert - Quickstep Cycling Team 6.18
11 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 7.55
12 Jean-Christophe Peraud - AG2R La Mondiale 8.20
13 Rein Taaramae - Cofidis, Le Credit En Ligne 9.02
14 Pierre Rolland - Team Europcar 9.20
15 Haimar Zubeldia Agirre - Team RadioShack 9.50
16 Peter Velits - HTC-Highroad 10.01
17 Arnold Jeannesson - FDJ 10.05
18 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 10.56
19 Sandy Casar - FDJ 11.54
20 Jelle Vanendert - Omega Pharma-Lotto 12.06
21 Rob Ruijgh - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 12.56
22 Jerome Coppel - Saur - Sojasun 13.03
23 Vladimir Karpets - Katusha Team 15.11
24 Yuriy Trofimov - Katusha Team 16.43
25 Levi Leipheimer - Team RadioShack 16.48
26 Gorka Verdugo Marcotegui - Euskaltel-Euskadi 16.54
27 Vladimir Gusev - Katusha Team 19.41
28 Philippe Gilbert - Omega Pharma-Lotto 20.50
29 Christian Vande Velde - Team Garmin-Cervelo 21.06
30 Maxime Monfort - Leopard Trek 21.40
31 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 21.57
32 Ryder Hesjedal - Team Garmin-Cervelo 23.43
33 Carlos Barredo Llamazales - Rabobank Cycling Team 26.25
34 Cyril Gautier - Team Europcar 26.37
35 Tony Martin - HTC-Highroad 27.06
36 Hubert Dupont - AG2R La Mondiale 28.20
37 Andrey Zeits - Pro Team Astana 30.51
38 Jérôme Pineau - Quickstep Cycling Team 30.58
39 Yannick Talabardon - Saur - Sojasun 31.55
40 Egoi Martinez De Esteban - Euskaltel-Euskadi 34.43
41 Jakob Fuglsang - Leopard Trek 34.46
42 Robert Gesink - Rabobank Cycling Team 35.21
43 Geraint Thomas - Sky Procycling 35.27
44 Chris Anker Sörensen - Saxo Bank Sungard 36.26
45 Luis Leon Sanchez Gil - Rabobank Cycling Team 37.26
46 Julien El Fares - Cofidis, Le Credit En Ligne 38.22
47 Dries Devenyns - Quickstep Cycling Team 39.39
48 Linus Gerdemann - Leopard Trek 39.48
49 Laurens Ten Dam - Rabobank Cycling Team 42.13
50 Steve Morabito - BMC Racing Team 42.44
51 David Arroyo Duran - Movistar Team 43.03
52 Rémy Di Gregorio - Pro Team Astana 43.56
53 George Hincapie - BMC Racing Team 45.42
54 Anthony Charteau - Team Europcar 45.44
55 Maxime Bouet - AG2R La Mondiale 50.36
56 Sylvester Szmyd - Liquigas-Cannondale 50.44
57 Xabier Zandio Echaide - Sky Procycling 54.07
58 David Millar - Team Garmin-Cervelo 55.02
59 Christophe Riblon - AG2R La Mondiale 55.29
60 Thor Hushovd - Team Garmin-Cervelo 55.48
61 Christian Knees - Sky Procycling 56.35
62 Grischa Niermann - Rabobank Cycling Team 57.58
63 Tejay Van Garderen - HTC-Highroad 58.02
64 Daniel Navarro Garcia - Saxo Bank Sungard 59.10
65 Jens Voigt - Leopard Trek 1.01.52
66 Edvald Boasson Hagen - Sky Procycling 1.03.23
67 Amaël Moinard - BMC Racing Team 1.03.52
68 Sylvain Chavanel - Quickstep Cycling Team 1.05.22
69 Tony Gallopin - Cofidis, Le Credit En Ligne 1.05.41
70 David Loosli - Lampre - ISD 1.10.00
71 Maciej Paterski - Liquigas-Cannondale 1.10.22
72 Richie Porte - Saxo Bank Sungard 1.11.30
73 Ruben Perez Moreno - Euskaltel-Euskadi 1.12.20
74 Rui Alberto Faria Da Costa - Movistar Team 1.13.52
75 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 1.14.04
76 Paolo Tiralongo - Pro Team Astana 1.14.40
77 Adriano Malori - Lampre - ISD 1.15.32
78 Egor Silin - Katusha Team 1.15.38
79 Jurgen Roelandts - Omega Pharma-Lotto 1.15.57
80 Jose Joaquin Rojas Gil - Movistar Team 1.17.07
81 Gorka Izagirre Insausti - Euskaltel-Euskadi 1.18.08
82 Björn Leukemans - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.19.09
83 Ivan Santaromita - BMC Racing Team 1.19.19
84 Sergio Miguel Moreira Paulinho - Team RadioShack 1.19.38
85 Thomas De Gendt - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.19.49
86 Marco Marcato - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.21.13
87 Markel Irizar Aranburu - Team RadioShack 1.21.30
88 Stuart O'Grady - Leopard Trek 1.21.43
89 Imanol Erviti Ollo - Movistar Team 1.22.26
90 Nicki Sörensen - Saxo Bank Sungard 1.24.06
91 Arthur Vichot - FDJ 1.25.26
92 Alan Perez Lezaun - Euskaltel-Euskadi 1.26.10
93 José Ivan Gutierrez Palacios - Movistar Team 1.26.35
94 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 1.29.21
95 Matteo Bono - Lampre - ISD 1.29.38
96 Jesús Hernandez Blazquez - Saxo Bank Sungard 1.31.51
97 Kristijan Koren - Liquigas-Cannondale 1.31.54
98 Jérémy Roy - FDJ 1.32.12
99 Simon Gerrans - Sky Procycling 1.32.55
100 Johnny Hoogerland - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.33.19
101 Michael Schär - BMC Racing Team 1.35.22
102 Daniel Oss - Liquigas-Cannondale 1.35.58
103 Danilo Hondo - Lampre - ISD 1.37.03
104 Manuel Quinziato - BMC Racing Team 1.37.55
105 Sébastien Hinault - AG2R La Mondiale 1.38.02
106 Roman Kreuziger - Pro Team Astana 1.39.37
107 Gianni Meersman - FDJ 1.39.45
108 Alessandro Petacchi - Lampre - ISD 1.39.47
109 Benjamin Noval Gonzalez - Saxo Bank Sungard 1.40.48
110 Sebastian Lang - Omega Pharma-Lotto 1.43.44
111 Anthony Roux - FDJ 1.43.53
112 Jonathan Hivert - Saur - Sojasun 1.45.14
113 Laurent Mangel - Saur - Sojasun 1.45.51
114 Sébastien Turgot - Team Europcar 1.46.05
115 Matteo Tosatto - Saxo Bank Sungard 1.46.06
116 Tristan Valentin - Cofidis, Le Credit En Ligne 1.46.07
117 Dmitriy Fofonov - Pro Team Astana 1.46.27
118 Maarten Tjallingii - Rabobank Cycling Team 1.46.32
119 Brian Vandborg - Saxo Bank Sungard 1.48.43
120 Mickaël Delage - FDJ 1.48.54
121 Brent Bookwalter - BMC Racing Team 1.50.06
122 Joost Posthuma - Leopard Trek 1.50.55
123 Grega Bole - Lampre - ISD 1.51.06
124 Paolo Longo Borghini - Liquigas-Cannondale 1.51.18
125 Leonardo Fabio Duque - Cofidis, Le Credit En Ligne 1.51.42
126 Mickaël Buffaz - Cofidis, Le Credit En Ligne 1.52.33
127 Alessandro Vanotti - Liquigas-Cannondale 1.52.44
128 Ben Swift - Sky Procycling 1.54.39
129 Jérémie Galland - Saur - Sojasun 1.54.49
130 Francisco José Ventoso Alberdi - Movistar Team 1.55.53
131 Fabian Cancellara - Leopard Trek 1.56.10
132 Lieuwe Westra - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.57.30
133 Marcel Sieberg - Omega Pharma-Lotto 1.57.49
134 Maxim Iglinskiy - Pro Team Astana 1.58.03
135 Sébastien Minard - AG2R La Mondiale 1.58.32
136 Mark Cavendish - HTC-Highroad 1.58.34
137 Tomas Vaitkus - Pro Team Astana 1.59.10
138 Niki Terpstra - Quickstep Cycling Team 1.59.15
139 Matthew Harley Goss - HTC-Highroad 2.00.30
140 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 2.00.31
141 Dmitriy Muravyev - Team RadioShack 2.01.25
142 Addy Engels - Quickstep Cycling Team 2.01.41
143 Borut Bozic - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 2.03.07
144 Leonardo Bertagnolli - Lampre - ISD 2.05.30
145 Anthony Delaplace - Saur - Sojasun 2.05.38
146 Fabrice Jeandesboz - Saur - Sojasun 2.05.40
147 Gerald Ciolek - Quickstep Cycling Team 2.06.01
148 Lars Ytting Bak - HTC-Highroad 2.06.12
149 Denys Kostyuk - Lampre - ISD 2.06.25
150 Romain Zingle - Cofidis, Le Credit En Ligne 2.07.17
151 Julian Dean - Team Garmin-Cervelo 2.08.28
152 Arnaud Coyot - Saur - Sojasun 2.09.11
153 Yohann Gene - Team Europcar 2.09.14
154 André Greipel - Omega Pharma-Lotto 2.11.11
155 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 2.11.20
156 Samuel Dumoulin - Cofidis, Le Credit En Ligne 2.13.15
157 Andriy Grivko - Pro Team Astana 2.13.34
158 Tyler Farrar - Team Garmin-Cervelo 2.14.15
159 Marcus Burghardt - BMC Racing Team 2.14.53
160 Pablo Urtasun Perez - Euskaltel-Euskadi 2.16.32
161 Perrig Quemeneur - Team Europcar 2.16.42
162 Bernhard Eisel - HTC-Highroad 2.18.22
163 Mikhail Ignatyev - Katusha Team 2.18.45
164 Ramunas Navardauskas - Team Garmin-Cervelo 2.19.04
165 Mark Renshaw - HTC-Highroad 2.19.20
166 Danny Pate - HTC-Highroad 2.20.42
167 Jimmy Engoulvent - Saur - Sojasun 2.22.36
168 Fabio Sabatini - Liquigas-Cannondale 2.32.59
169 Vincent Jerome - Team Europcar 2.33.38
170 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 2.41.32
 

Pointkonkurrencen
1 Mark Cavendish - HTC-Highroad 264 
2 Jose Joaquin Rojas Gil - Movistar Team 251
3 Philippe Gilbert - Omega Pharma-Lotto 240
4 Thor Hushovd - Team Garmin-Cervelo 192
5 André Greipel - Omega Pharma-Lotto 164
6 Cadel Evans - BMC Racing Team 159
7 Tyler Farrar - Team Garmin-Cervelo 106
8 Edvald Boasson Hagen - Sky Procycling 105
9 Mickaël Delage - FDJ 102
10 Sébastien Hinault - AG2R La Mondiale 82
11 Jérémy Roy - FDJ 77
12 Samuel Sanchez Gonzalez - Euskaltel-Euskadi 75
13 Borut Bozic - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 73
14 Fränk Schleck - Leopard Trek 69
15 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank Sungard 69
16 Geraint Thomas - Sky Procycling 68
17 Alessandro Petacchi - Lampre - ISD 66
18 Thomas Voeckler - Team Europcar 62
19 Sébastien Turgot - Team Europcar 60
20 Francisco José Ventoso Alberdi - Movistar Team 56
21 Sandy Casar - FDJ 55
22 Matthew Harley Goss - HTC-Highroad 54
23 Arthur Vichot - FDJ 51
24 Jelle Vanendert - Omega Pharma-Lotto 49
25 Rui Alberto Faria Da Costa - Movistar Team 48
26 Andy Schleck - Leopard Trek 47
27 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 46
28 Luis Leon Sanchez Gil - Rabobank Cycling Team 45
29 José Ivan Gutierrez Palacios - Movistar Team 45
30 Jimmy Engoulvent - Saur - Sojasun 41
31 Peter Velits - HTC-Highroad 40
32 Arnold Jeannesson - FDJ 40
33 Daniel Oss - Liquigas-Cannondale 40
34 Damiano Cunego - Lampre - ISD 39
35 Ruben Perez Moreno - Euskaltel-Euskadi 37
36 Mark Renshaw - HTC-Highroad 37
37 Anthony Delaplace - Saur - Sojasun 36
38 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 34
39 Julien El Fares - Cofidis, Le Credit En Ligne 34
40 Leonardo Fabio Duque - Cofidis, Le Credit En Ligne 33
41 Tony Gallopin - Cofidis, Le Credit En Ligne 32
42 Marco Marcato - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 32
43 Lieuwe Westra - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 32
44 Johnny Hoogerland - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 31
45 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 31
46 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 30
47 Tony Martin - HTC-Highroad 28
48 Christophe Riblon - AG2R La Mondiale 27
49 Jérôme Pineau - Quickstep Cycling Team 27
50 Tristan Valentin - Cofidis, Le Credit En Ligne 27
51 Gerald Ciolek - Quickstep Cycling Team 24
52 Rein Taaramae - Cofidis, Le Credit En Ligne 23
53 Gianni Meersman - FDJ 23
54 Maxime Bouet - AG2R La Mondiale 21
55 Anthony Roux - FDJ 20
56 Laurent Mangel - Saur - Sojasun 20
57 Lars Ytting Bak - HTC-Highroad 20
58 Vladimir Gusev - Katusha Team 19
59 Thomas Danielson - Team Garmin-Cervelo 18
60 Julian Dean - Team Garmin-Cervelo 18
61 Rémy Di Gregorio - Pro Team Astana 17
62 David Millar - Team Garmin-Cervelo 17
63 Maarten Tjallingii - Rabobank Cycling Team 17
64 Linus Gerdemann - Leopard Trek 16
65 Yannick Talabardon - Saur - Sojasun 15
66 Dries Devenyns - Quickstep Cycling Team 15
67 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 15
68 Sébastien Minard - AG2R La Mondiale 15
69 Niki Terpstra - Quickstep Cycling Team 15
70 Perrig Quemeneur - Team Europcar 15
71 Samuel Dumoulin - Cofidis, Le Credit En Ligne 14
72 Tejay Van Garderen - HTC-Highroad 13
73 Adriano Malori - Lampre - ISD 13
74 Gorka Izagirre Insausti - Euskaltel-Euskadi 13
75 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 13
76 Dmitriy Fofonov - Pro Team Astana 13
77 Andriy Grivko - Pro Team Astana 13
78 Pablo Urtasun Perez - Euskaltel-Euskadi 13
79 Pierre Rolland - Team Europcar 12
80 Christian Vande Velde - Team Garmin-Cervelo 11
81 Imanol Erviti Ollo - Movistar Team 11
82 Romain Zingle - Cofidis, Le Credit En Ligne 11
83 Jakob Fuglsang - Leopard Trek 10
84 Jean-Christophe Peraud - AG2R La Mondiale 9
85 Addy Engels - Quickstep Cycling Team 9
86 Ryder Hesjedal - Team Garmin-Cervelo 8
87 Cyril Gautier - Team Europcar 8
88 Xabier Zandio Echaide - Sky Procycling 8
89 Grega Bole - Lampre - ISD 8
90 Tomas Vaitkus - Pro Team Astana 8
91 Maxime Monfort - Leopard Trek 7
92 Bernhard Eisel - HTC-Highroad 5
93 Anthony Charteau - Team Europcar 4
94 Stuart O'Grady - Leopard Trek 4
95 Kristijan Koren - Liquigas-Cannondale 4
96 Manuel Quinziato - BMC Racing Team 3
97 Maciej Bodnar - Liquigas-Cannondale 3
98 Marcus Burghardt - BMC Racing Team 3
99 Kevin De Weert - Quickstep Cycling Team 2
100 Nicolas Roche - AG2R La Mondiale 2
101 Levi Leipheimer - Team RadioShack 2
102 Sylvain Chavanel - Quickstep Cycling Team 2
103 Roman Kreuziger - Pro Team Astana 2
104 Paolo Longo Borghini - Liquigas-Cannondale 2
105 Hubert Dupont - AG2R La Mondiale 1
106 Amaël Moinard - BMC Racing Team 1
107 Jurgen Roelandts - Omega Pharma-Lotto 1
108 Alessandro Vanotti - Liquigas-Cannondale 1
109 Fabian Cancellara - Leopard Trek 1
110 Fabio Sabatini - Liquigas-Cannondale 1
111 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team -5
112 Haimar Zubeldia Agirre - Team RadioShack -10
 

Bjergkonkurrencen
1 Jelle Vanendert - Omega Pharma-Lotto 74 
2 Samuel Sanchez Gonzalez - Euskaltel-Euskadi 72
3 Jérémy Roy - FDJ 45
4 Andy Schleck - Leopard Trek 28
5 Cadel Evans - BMC Racing Team 26
6 Fränk Schleck - Leopard Trek 24
7 Johnny Hoogerland - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 22
8 Sylvain Chavanel - Quickstep Cycling Team 20
9 Sandy Casar - FDJ 19
10 Geraint Thomas - Sky Procycling 18
11 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 18
12 Mickaël Delage - FDJ 17
13 Thomas Voeckler - Team Europcar 17
14 Ivan Basso - Liquigas-Cannondale 16
15 David Moncoutie - Cofidis, Le Credit En Ligne 16
16 Ruben Perez Moreno - Euskaltel-Euskadi 16
17 Thor Hushovd - Team Garmin-Cervelo 12
18 Laurent Mangel - Saur - Sojasun 10
19 Anthony Charteau - Team Europcar 9
20 Gorka Izagirre Insausti - Euskaltel-Euskadi 8
21 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 8
22 Vladimir Gusev - Katusha Team 8
23 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 7
24 Tejay Van Garderen - HTC-Highroad 5
25 Marco Marcato - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 5
26 Rui Alberto Faria Da Costa - Movistar Team 5
27 Alberto Contador Velasco - Saxo Bank Sungard 5
28 Julien El Fares - Cofidis, Le Credit En Ligne 4
29 Jérôme Pineau - Quickstep Cycling Team 4
30 Rémy Di Gregorio - Pro Team Astana 4
31 Christophe Riblon - AG2R La Mondiale 4
32 Juan Antonio Flecha Giannoni - Sky Procycling 4
33 Roman Kreuziger - Pro Team Astana 4
34 Anthony Roux - FDJ 3
35 Philippe Gilbert - Omega Pharma-Lotto 2
36 Luis Leon Sanchez Gil - Rabobank Cycling Team 2
37 Anthony Delaplace - Saur - Sojasun 2
38 Laurens Ten Dam - Rabobank Cycling Team 2
39 David Millar - Team Garmin-Cervelo 2
40 Arthur Vichot - FDJ 2
41 Lars Ytting Bak - HTC-Highroad 2
42 Lieuwe Westra - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1
43 Cyril Gautier - Team Europcar 1
44 José Ivan Gutierrez Palacios - Movistar Team 1
45 Sébastien Minard - AG2R La Mondiale 1
46 Niki Terpstra - Quickstep Cycling Team 1
47 Andriy Grivko - Pro Team Astana 1
 

Ungdomskonkurrencen
1 Rigoberto Uran Uran - Sky Procycling 61.12.05
2 Rein Taaramae - Cofidis, Le Credit En Ligne 1.07
3 Pierre Rolland - Team Europcar 1.25
4 Arnold Jeannesson - FDJ 2.10
5 Rob Ruijgh - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 5.01
6 Jerome Coppel - Saur - Sojasun 5.08
7 Cyril Gautier - Team Europcar 18.42
8 Andrey Zeits - Pro Team Astana 22.56
9 Robert Gesink - Rabobank Cycling Team 27.26
10 Geraint Thomas - Sky Procycling 27.32
11 Maxime Bouet - AG2R La Mondiale 42.41
12 Tejay Van Garderen - HTC-Highroad 50.07
13 Edvald Boasson Hagen - Sky Procycling 55.28
14 Tony Gallopin - Cofidis, Le Credit En Ligne 57.46
15 Maciej Paterski - Liquigas-Cannondale 1.02.27
16 Rui Alberto Faria Da Costa - Movistar Team 1.05.57
17 Bauke Mollema - Rabobank Cycling Team 1.06.09
18 Adriano Malori - Lampre - ISD 1.07.37
19 Egor Silin - Katusha Team 1.07.43
20 Gorka Izagirre Insausti - Euskaltel-Euskadi 1.10.13
21 Thomas De Gendt - Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.11.54
22 Arthur Vichot - FDJ 1.17.31
23 Kristijan Koren - Liquigas-Cannondale 1.23.59
24 Michael Schär - BMC Racing Team 1.27.27
25 Daniel Oss - Liquigas-Cannondale 1.28.03
26 Roman Kreuziger - Pro Team Astana 1.31.42
27 Anthony Roux - FDJ 1.35.58
28 Ben Swift - Sky Procycling 1.46.44
29 Matthew Harley Goss - HTC-Highroad 1.52.35
30 Blel Kadri - AG2R La Mondiale 1.52.36
31 Anthony Delaplace - Saur - Sojasun 1.57.43
32 Gerald Ciolek - Quickstep Cycling Team 1.58.06
33 Romain Zingle - Cofidis, Le Credit En Ligne 1.59.22
34 Ramunas Navardauskas - Team Garmin-Cervelo 2.11.09
35 Andrey Amador Bakkazakova - Movistar Team 2.33.37
 

Holdkonkurrencen
1 Leopard Trek 182.46.31
2 Team Europcar 0.06
3 AG2R La Mondiale 2.32
4 Team Garmin-Cervelo 3.43
5 Katusha Team 8.31
6 Cofidis, Le Credit En Ligne 14.14
7 Euskaltel-Euskadi 16.28
8 Team RadioShack 16.32
9 Sky Procycling 27.49
10 Saxo Bank Sungard 28.39
11 Quickstep Cycling Team 29.32
12 FDJ 32.46
13 Omega Pharma-Lotto 45.02
14 BMC Racing Team 46.35
15 HTC-Highroad 47.44
16 Rabobank Cycling Team 49.34
17 Pro Team Astana 54.54
18 Saur - Sojasun 1.08.09
19 Liquigas-Cannondale 1.08.54
20 Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team 1.13.40
21 Lampre - ISD 1.23.57
22 Movistar Team 1.39.24

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

HOMETRAINER? BLIV INSPIRERET, FIND FORHANDLER OG SPAR MANGE PENGE