Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Joshua Gudnitz vinder Uno-X Cup med stor triumf

Joshua Gudnitz vinder Uno-X Cup med stor triumf

24. juni 2020 07:00Foto: Dorte Adelfred

Joshua Gutniz løb med det hele, da 8. afdeling i går aftes rundede Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk af. Den 18-årige dansker dominerede på Epic KOM, inden han til slut akkurat fik passeret Samuel Brännlund i en tæt spurt. Mads Rahbek blev treer. Gudnitz vinder dermed det samlede klassement foran Nicklas Amdi Pedersen og Anders Foldager. 


Se de sidste kilometer samt afslutningerne fra de øvrige løbsklasser i ovenstående video - du kan se A-løbet i dets fulde længde på Feltet.dk´s Facebook-side lige her.

 

Joshua Gudnitz vandt i går aftes Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk, da danskeren kronede sin samlede sejr med at vinde 8. og sidste afdeling.

 

Gudnitz var tre point efter Nicklas Amdi Pedersen forud for den bjergrige finale, men med under én kilometer til toppen af stigningen Epic KOM formåede den danske U19-mester på landevej at knække sin direkte konkurrent.

 

En håndfuld ryttere var i stand til at matche Gudnitz på Epic KOM, men ingen kunne overspurte danskeren, da den lille gruppe til slut skulle afgøre etapen i en spurt.

 

Samuel Brännlund blev toer, mens Mads Rahbek sluttede som nummer tre.

 

Amdi Pedersen måtte nøjes med en ottendeplads, og derfor vinder Gudnitz det samlede klassement med seks point til sin holdkammerat. Anders Foldager runder podiet af foran Gustav Heby Pedersen.

 

I holdkonkurrencen var Team PO Auto fuldstændig suveræne. Team Swedish Zwifters fik akkurat presset sig forbi Team PTz e-Racing på andenpladsen.

 

Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk er dermed nået til vejs ende, og Feltet.dk vil i den anledning gerne sige tak til samtlige deltagere, læsere, seere og sponsorer i forbindelse med løbsserien.

 

En stor tak skal samtidig lyde til Alex Rasmussen, Klaus Møller, Morten Jarlund samt Danmarks Cykle Union for det store arbejde i forbindelse med kommentering, streaming, optakt, rute, resultater og overordnet opsætning af cuppen.

 

Feltet.dk vil arbejde for at afvikle flere e-cykelløb i fremtiden.

 

Etapereferat

43 bjergrige kilometer på Big Loop Reverse i Watopia dannede tirsdag aften rammen om 8. og sidste afdeling af Uno-X Cup.

 

Ruten bød først på en flad tur rundt på vulkanøen, inden dagens første reelle stigning på 1,2 kilometer á 5,5 % ville sende rytterne i retning mod junglen, hvor yderligere en bakke på 3,5 kilometer á 2,9 % skulle forceres.

 

Derfra ventede den flade strækning tilbage mod Epic KOM Reverse, som med sine 4,5 kilometer á 6,5 % ville skille fårene fra bukkene, før ti kilometers nedkørsel efterfulgt af fire kilometers flad vej kunne sætte punktum for Uno-X Cuppen.

 

55 A-ryttere kørte med, og disse holdt sig samlet hele vejen til bunden af løbets første bakke efter ni kilometer. Kun Mikey Mottram (Vitus Pro Cycling) forsøgte sig i indledningen, men briten blev hurtigt lukket ned.

 

På stigningen fandt Bjørn Andreassen (Forza Racing) vej til fronten, og danskeren pressede tempoet i vejret.

 

Også Gustav Heby Pedersen (Fusion Dev), Mads Rahbek (PO Auto), Frederik Muff (PO Auto), Daniel Guld (PTz), Morten Vaeng (Kalas), Aleksej Calmann (Fusion ECT), Samuel Brännlund (SZ) og Kjetil Farup (Vikings) var blandt de forreste, da flere ryttere blev distanceret fra bagenden af feltet.

 

Omkring 35 mand var tilbage i frontgruppen, da rytterne nåede højresvinget mod junglen, hvor en fladere vej ventede.

 

I starten af jungleomgangen angreb Sebastian Ryttersgaard (Fusion Dev), og danskeren slog hullet til et passivt felt. Et par kilometer senere fik han tilslutning af Andreassen, Mottram og Rhys Howells (Richardsons-Trek), men midtvejs på omgangen blev de alle hentet.

 

Således var 35 mand igen samlet i front med den stigende anden halvdel af jungleomgangen som næste udfordring.

 

Her angreb Ryttersgaard igen. Denne gang fik han selskab af S. Catanzaro (DTR), og amerikaneren slog kontra med det samme.

 

Catanzaro havde tydeligvis gode ben og lagde øjeblikkeligt stor afstand til feltet. På vej ud af junglen satte Team PO Auto sig frem blandt forfølgerne, men amerikaneren havde opbygget over 20 sekunders forspring i spidsen.


Epic KOM

Catanzaro ramte derfor Epic KOM som den forreste, men Heby, Andreassen og Brännlund ledte et flyvende felt ind blot få sekunder senere.

 

DTR-rytteren blev da også hentet efter bare en kilometers opkørsel, hvilket satte scenen for en favoritkamp på bjerget.

 

Den åbnede Brännlund med en acceleration kort efter. Igen var Andreassen og Heby dog hurtige til at svare, og de danske teenagere lukkede hullet med adskillige ryttere på hjul.

 

Ikke desto mindre var gruppen nu strakt fuldstændig ud, og det udnyttede Joshua Gudnitz (PO Auto) til at lancere et angreb.

 

Camoufleret i en sort trøje, modsat den normale gule PO Auto-trøje, forsøgte den danske U19-mester på landevej at slippe væk, men Cristiano Santos (SLZ), Muff, Dennis Lock (Fusion ECT), Brännlund, Heby med flere var med endnu.

 

Det fik dog blot Gudnitz til at accelerere igen, og kun Brännlund, Eder Frayre, Muff, Rahbek, Santos, Lock og Nicklas Amdi Pedersen (PO Auto) kunne fortsat følge den unge dansker med én kilometer til toppen.

 

I kampen om den samlede tredjeplads hang Heby og Anders Foldager (PTz) med få meters mellemrum blot en håndfuld sekunder efter frontgruppen, men med kun 500 meter til toppen trak sidstnævnte langsomt fra.

 

Oppe i front angreb Santos, og brasilianeren rundede toppen solo i front. Rahbek og Gudnitz var de nærmeste forfølgere med Muff, Brännlund, Frayre og Lock lige efter.

 

Amdi Pedersen var i selskab med Farup og Heby sat med omkring 25 sekunder, og dermed så Gudnitz ud til at være på vej mod den samlede sejr.

 

Muff, Brännlund, Frayre og Lock fik kontakt til Gudnitz og Rahbek i begyndelsen af nedkørslen, men de seks havde omkring 30 sekunder at skulle lukke til den førende Santos.

 

Farup og Foldager var yderligere 30 sekunder bagude, mens Amdi Pedersen og derefter Heby fulgte som de næste.

 

Forfølgergruppen holdt kæden stram, men Santos var ikke til at hente, og brasilianeren kom suverænt først over stregen.

 

Med godt to kilometer til mål accelererede Rahbek voldsomt, men Lock reagerede øjeblikkeligt, og samtlige af PO Auto-rytterens fem konkurrenter formåede at hænge på.

 

Annulleringen af angrebet fik gruppen til at gå i stå, og det blev således en yderst taktisk finale.

 

Brännlund og Rahbek åbnede spurten side om side, og i den duel trak svenskeren langsomt fra. Gudnitz sad imidlertid perfekt placeret bag Brännlund, og på de sidste meter gik danskeren forbi til en snæver spurtsejr.

 

Samtlige resultater fra 8. afdeling af Uno-X Cup kan læses her.

De respektive klassementer i Uno-X Cup finder du lige her.

Resultat af 8. afdeling af Uno-X Cup (A-klassen)

1. Joshua Gudnitz 1.02.37
2. Samuel Brännlund st.
3. Mads Rahbek  
4. Dennis Lock  
5. Frederik Muff  
6. Kjetil Farup + 24
7. Anders Foldager + 28
8. Nicklas Pedersen + 51
9. Rhys Howells + 54
10. Gustav Heby Pedersen+ 1.00


Cristiano Santos er tidligere blevet fjernet fra resultatlisterne af adskillige Zwift-løb og er derfor fjernet fra denne, indtil han kan validere sine powerdata. Santos´ potentielle placering som nummer 1 i resultatet ville ikke have betydning for rækkefølgen i den samlede stilling.

Eder Frayre bar ikke pulsmåler under løbet og er derfor heller ikke på resultatlisten.

 

Samlet resultat

1. Joshua Gudnitz 236 p
2. Nicklas Pedersen 230
3. Anders Foldager 177
4. Gustav Heby Pedersen156
5. Marcus Sander Hansen135
6. Benjamin Hertz 118
7. Jeppe Falk 110
7. Mads Rahbek 110
9. Kjetil Farup 104
10. Frederik Muff 100


Holdkonkurrencen

1. Team PO Auto 762 p
2. Team Swedish Zwifters397
3. Team PTz e-Racing 386
4. Fusion ECT 325
5. Fusion Development 266
6. Bolt Race Team 144
7. Vikings  109
8. Clancy Briggs Cycling Academy105
9. Team Forza Racing 98
10. DanishBikeRiders 88


Uno-X Cup er lavet i samarbejde med Feltet.dk og Danmarks Cykle Union samt sponsorerne EliteZakoboFusionSISTissotAmatonGarmin og P. O. Auto.

DEL
INFO
E-cykling
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ladies Tour of Norway(2.WWT) 13/08-16/08

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 16/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

Prudential RideLondon-Sur...(1.UWT) 16/08

Great War Remembrance Race(1.1) 14/08

KOGA Slag om Norg(1.1) 16/08

La Poly Normande(1.1) 16/08

Tour de l'Avenir(2.NCUP) 14/08-19/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 16/08

Prudential RideLondon-Sur...(1.UWT) 16/08

KOGA Slag om Norg(1.1) 16/08

La Poly Normande(1.1) 16/08

GP Stad Zottegem(1.1) 18/08

Tour du Limousin(2.1) 18/08-21/08

Omloop Mandel-Leie-Scheld...(1.1) 22/08

Schaal Sels(1.1) 23/08

Tour de Indonesia(2.1) 24/08-29/08

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger