Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Klumme: Opsigtsvækkende rytterskift i vente

Klumme: Opsigtsvækkende rytterskift i vente

29. juli 2010 17:280

15 ud af verdens 50 bedste ryttere vil formentlig indenfor de kommende uger offentliggøre ny arbejdsgiver. Her gives et bud på, hvor de ender.

Artiklen fortsætter efter videoen.
Rygterne svirer i disse dage i cykelsporten. Fra 1. august er det muligt for holdene at offentliggøre deres nye arbejdsgiver og pressemeddelelser kan komme til at stå i kø i mail-indbakken de kommende dage. For der venter en af cykelsportens mest interessante og omfangsrige transfervinduer nogensinde i cykelsporten.

Denne opgørelse viser, at omkring 15 af verdens 50 bedste ryttere (opgjort efter Cycling Quotients rangliste) står overfor at offentliggøre ny arbejdsgiver for den kommende sæson. Blandt dem er alle tre fra podiet i Paris fra Tour de France, Alberto Contador, Andy Schleck og Denis Menchov. Det er endvidere værd at bemærke, at seks af rytterne i denne oversigt enten rygtes til eller fra Team Saxo Bank.

Foruden disse 15 ryttere venter også en lang række andre interessante holdskift. Blandt de ryttere som formentlig skal have ny arbejdsgiver er dette års toer i Giro d’Italia, David Arroyo Duran, vinderen af Østrig Rundt, Riccardo Ricco, og den tidligere dobbelte Ronde van Vlaanderen vinder Stijn Devolder, der allerede har offentliggjort Vacansolei som ny arbejdsgiver. Det skal understreges, at kun ganske få af skiftene er officielt bekræftet.

2. Alberto Contador
Det er sjældent, at den forsvarende vinder af Tour de France vælger at skifte arbejdsgiver til den kommende sæson. Carlos Sastre valgte at skifte væk fra Team Saxo Bank i 2008, mens det i år ser ud til, at Alberto Contador vil vælge det danske mandskab. Den spanske rytter har netop offentliggjort, at han har afvist Astana-mandskabets kontrakttilbud. Men Bjarne Riis’ mandskab er langt fra det eneste, der godt vil have kløerne i den spanske Tour-vinder. Der var allerede forhandlinger mellem Alberto Contador og Quick Step mandskabet forud for denne sæson. Den spanske rytter måtte dog i den sidste ende vedligeholde sin kontrakt med det kasakhiske mandskab, men det belgiske mandskab nævnes igen som mulig arbejdsgiver. Også det nuværende Caisse d’Epargne mandskab rygtes som en kommende arbejdsgivere. Holdet står godt nok lige nu uden hovedsponsor, men vil måske blive løst ved købet af Alberto Contador. Endelig skulle også Footon Servetto mandskabet være inde i billedet.

4. Samuel Sanchez
Euskaltel-Euskadi står til at ryge ud af Pro Touren og det åbner op for et skifte for den olympiske mester Samuel Sanchez. Indtil nu er der ikke blevet sat navn på bejlerne, men den spanske rytter skulle have flere lukrative kontrakttilbud på hånden. Heriblandt også den nuværende arbejdsgiver, men det må være fristende efter en flot 4. plads i Tour de France ”at spinde guld” på det i en kommende kontrakt.

7. Andre Greipel
Dette skifte var næsten uundgåeligt efter de åbenlyse kontroverser mellem Andre Greipel og Mark Cavendish på HTC-Columbia mandskabet i foråret. Hvem der bliver den nye arbejdsgiver er stort set også på plads, selvom den endelige offentliggørelse endnu mangler. Den nye arbejdsgiver bliver med al sandsynlighed Omega Pharma-Lotto.

12. Giovanni Visconti
Efter et par sæsoner på det ambitiøse ISD-mandskab skifter Giovanni Visconti med stor sandsynlighed i den kommende sæson til Liquigas-Domo, der som bekendt i modsætning til den nuværende arbejdsgiver kører på højeste niveau.

14. Luis Leon Sanchez Gil
Det er efterhånden en offentlig hemmelighed og det synes så godt som sikkert, at Luis Leon Sanchez Gil skifter til hollandske Rabobank. Caisse d’Epargne står overfor lukning og det hollandske mandskab ser den spanske rytter som kærkommen forstærkning til Tour-truppen.

15. Chris Horner
Chris Horner kunne sikkert fortsætte karrieren hos amerikanske Team RadioShack, og kunne måske endda efter 10. plads i Tour de France fortsat være en af holdets frontfigurer. Der er dog samtidig rygter, der sender den amerikanske rytter til Team Saxo Bank. Den amerikanske rytter vil være en kærkommen forstærkning til Ardennerklassikerne, hvis brødrene Schleck forlader holdet og en klar styrkelse i Tour de France, hvis holdet skal støtte Alberto Contador.

17. Andy Schleck
Efter adskillige sæsoner hos Bjarne Riis har familien Schleck efter alt at dømme etableret deres eget mandskab med pengestærke luxembourgske rigmænd i ryggen. Det synes så godt som sikkert, at Andy Schleck vil blive en del af dette hold. Sammen med broderen Fränk vil de to luxembourgske ryttere udgøre holdets absolutte frontfigurer i Tour de France samt i løb som Amstel Gold Race, Fleche Wallone, Liege-Bastogne-Liege og Giro di Lombardia.

27. Roman Kreuziger
Roman Kreuziger har egentlig kontrakt med Liquigas-Domo for den kommende sæson, men vedholdende rygter sender ham væk fra det italienske mandskab. I første omgang blev han flere gange sat i forbindelse med Team Saxo Bank, men ifølge de seneste rygter på franske cykelsportssider, så er den tjekkiske rytter udset som Tour-kaptajn for Team RadioShack i den kommende sæson.

33. Damiano Cunego
Efter adskillige år hos Lampre tyder alt på, at Damiano Cunego ønsker luftforandring og meget tyder på, at det bliver hos Garmin-Transitions. Den italienske rytter er også blevet nævnt som emne hos andre mandskaber, men de mest vedholdende rygter sender ham til det amerikanske mandskab.

36. Matti Breschel
Det er langt fra første gang, at Matti Breschel har andre tilbud på hånden forud for kontraktforlængelse med Team Saxo Bank. Hidtil har han valgt at blive hos Bjarne Riis, der i sin tid gav ham sin første professionelle kontrakt. Men nu tyder alt på, at han er på vej væk fra holdet, og Rabobank ser ud til at blive den kommende arbejdsgiver. Motivationen er tilsyneladende, at han bliver det hollandske mandskabs frontfigur i forårsklassikerne, mens hans hos Team Saxo Bank vil stå i skyggen af Fabian Cancellara.

37. Denis Menchov
Denis Menchov har netop hentet sit hidtil bedste resultat for Rabobank. Alligevel rygtes han kraftigt på vej væk fra holdet. Det hollandske mandskab vil i fremtiden satse på de to unge hollandske talenter Robert Gesink og Bauke Mollema. Blandt de fremmeste bejlere til den russiske rytter er tilsyneladende Astana, der står til at sige farvel til Tour-vinderen Alberto Contador. Men også russiske Katusha nævnes som ny arbejdsgiver.

41. Jose Joaquin Rojas Gil
Caisse d’Epargne er foreløbig uden hovedsponsor for den kommende sæson. Jose Joaquin Rojas Gil er en af de ryttere, der skal ud og finde en ny arbejdsgiver, hvis holdet ikke finder en ny sponsor. Foreløbig har der dog ikke været forlydender om en ny arbejdsgiver for den spanske rytter. Men et bud kunne være Footon Servetto-mandskabet.

42. Fränk Schleck
Efter alt at dømme er Fränk Schleck en af hovedmændene bag et helt nyt luxembourgsk mandskab. Det er derfor utænkeligt, at han ikke skifter til det nye mandskab i den kommende sæson sammen med broderen Andy.

45. Maxime Monfort
Maxime Monfort blev hentet til HTC-Columbia for at styrke holdet i Tour de France. Men trods stabil kørsel så har han ikke helt levet op til forventningerne og alt tyder på, at han skal ud og finde sig en ny arbejdsgiver. Ifølge belgisk presse så er han på vej til det belgiske Omega Pharma-Lotto mandskab.

47. Jakob Fuglsang
Jakob Fuglsang var egentlig enig med Team Saxo Bank om en kontraktforlængelse i foråret. Men den blev aldrig skrevet under af den danske rytter. Ifølge Bjarne Riis formentlig fordi han i sidste øjeblik fik et bedre tilbud. Det tilbud kom med al sandsynlighed fra det nye luxembourgske mandskab med brødrene Schleck i spidsen, som forventes at blive ny arbejdsgiver for ham.
Læs også
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet
DEL
INFO
Rygter
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?