Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Menchov vandt kongeetapen i Pyrenæerne

Menchov vandt kongeetapen i Pyrenæerne

13. juli 2006 17:190
Den meget hårde 11. etape af Tour de France udviklede sig til en lille magtdemonstration af Rabobank mandskabet og til slut kunne Denis Menchov overspurte Levi Leipheimer og Floyd Landis i spurten om etapesejren.


Menchov vinder / Foto: Sirotti


Rabobank mandskabet havde på dagens næstsidste stigning taget ansvaret i favoritgruppen og med en stor indsats af Michael Rasmussen og Michael Boogerd kørte holdet favoritgruppen tynd, mens Denis Menchov til slut kunne gøre arbejdet færdigt.

Med dagens tredjeplads overtog Floyd Landis løbets førertrøje bare otte sekunder foran en eller heroisk kæmpende Cyril Cessel, der altså alene via Landis bonussekunder må afgive trøjen. Dessel måtte endda også give slip på bjergtrøjen, som overtages af David De La Fuentes, der efter et langt udbrud kunne samle nok point til at overtage den prikkede trøje.

Team CSCs Carlos Sastre kom i mål bare 15 sekunder efter fronttrioen, kort efter Cadel Evans. Frank Schleck viste også stor styrke og kom ind på etapens ottendeplads.

Sådan forløb etapen
Der ventede hele fem meget hårde stigninger på dagens 204,5 km. lange etape fra Tarbes til Pla de Beret. Alligevel startede etapen som den i går med mange angreb. Det er dog først efter 31,5 km. kørsel, at fire ryttere får lov at få hul til feltet. Først angriber Iker Camano (Euakaltel-Euskadi) og De la Fuente (Saunier Duval-Prodir), og de får siden følgeskab af Fabien Wegmann (Gerolsteiner) og Juan Antonio Flecha (Rabobank).

De fire oparbejder hurtigt et stort forspring feltet, hvor AG2r selvfølgelig satte tempoet, og havde omkring otte minutters forspring i det de begynder opstigningen til Col du Tourmalet. Ingen har dog lyst til at angribe på det hårde bjerg, mens udskilningen begyndte bagfra. Blandt de første til at slippe var Iban Mayo (Euskaltel-Euskadi), som senere udgik af etapen, men også en rytter som Paolo Savoldelli (Discovery Channel) kommer i problemer.

De fire udbrydere holder hele vejen til toppen, hvor De la Fuente spurter sig til bjergpointene, mens Fabien Wegmann bliver toer. Iker Camano bliver nummer tre, mens Michael Rasmussens holdkammerat Juan Antonio Flecha bliver fire på toppen.

Forspringet til feltet er dog faldet til omkring 4.20 min., hvor Michael Rasmussen på det sidste stykke op til toppen angriber. Den danske rytter får dog Thomas Voeckler på hjul og den franske rytter formår at sprinte forbi Michael Rasmussen på de sidste meter inden toppen. Thomas Voeckler fortsætter herefter sit angreb, mens Michael Rasmussen lader sig falde tilbage til feltet. Til trods for at Boygues Telecom rytterens angreb, kommer der ikke den store reaktion i feltet, der kører samlet over dagens anden stigning Col d´Aspin. Første mand over stigningen er Wegmann, der denne gang slår De la Fuente, Flecha og Camano i spurten om bjergpointene, mens Thomas Voeckler følger 1.20 min. efter. Næste mand over toppen er ikke overraskende Michael Rasmussen, der leder feltet over stigningen fire minutter efter de forreste.

Kort inde på opstigningen af Col de Peyresourde, falder Iker Camano fra frontgruppen og kort efter må også Juan Antonio Flecha give slip, som et resultat af Fabien Wegmann har øget tempoet i gruppen. Da der fortsat ikke er nogen reaktion i feltet øger Wegman og De la Fuente faktisk en smule til feltet på dette tidspunkt og har her et forspring på 4 min. til feltet, på toppen er det dog faldet til 3.04 min. De La Fuente vinder denne gang spurten og fortsætter herefter angrebet, men Wegmann kommer op igen kort inde på nedkørslen.

Det er dog slut for Wegmann i det de køre ind på Col de Portillon og De La Fuente køre alene mod toppen med et forspring på omkring 3½ minut til feltet, hvor T-Mobile vælger at sætte sig frem i feltet med et dræbende tempo, der sprænger feltet. Ryttere som George Hincapie (Discovery Channel), Vladimir Karpets, Oscar Pereiro Sio (Caisse D´Epargne) og den gule førertrøje Cyril Dessel (AG2r) falder fra.

Mod slutningen af stigninger sætter Rabobank sig frem med Michael Boogerd og Michael Rasmussen. De La Fuente er først over stigningen og øger derved sin føring i bjergkonkurrencen. Favoritgruppen er dog på toppen bare 1.24 min. efter med Michael Rasmussen i front, mens gruppen med den Cyril Dessel kommer over 3.40 min. efter De La Fuente. Ingen ser dog rigtig ud til at have interesse i at sætte tempo på nedkørslen, hvilket betyder, at David Arroyo (Caisse D´Epargne) og Damiano Cunego (Lampre-Fondital) angriber fra favoritgruppen, mens De La Fuentes får lov at øge en smule i front.

Efter lidt tilstand i gruppen bliver Michael Rasmussen til sidst sendt frem som hjælperytter for Denis Menchov. Og den danske rytter kører så stærkt, at han lukker hullet til de tre udbrydere. Michael Rasmussen fortsætter det opskruede tempo i gruppen og Damiano Cunego må med ca. 20 km. til mål slippe gruppen. Med 12 km. til mål slår Michael Rasmussen ud og må straks give slip i gruppen. Det samme gælder dog for David Arroyo, Gilberto Simoni (Saunier Duval-Prodir), Ivan Parra (Cofidis) og Jose Azevedo (Discovery Channel), der ikke kunne følge med i Michael Boogerds tempo.

Kort efter må også Frank Schleck (Team CSC) give slip sammen med Haimar Zubeldia (Euskaltel-Euskadi) og herefter falder også Christophe Moreau fra. Det betyder at kun Michael Boogerd, Denis Menchov, Carlos Sastre, Floyd Landis, Andreas Klöden, Levi Leipheimer og Cadel Evans på dette tidspunkt sidder med i gruppen med 10 km. til mål.

Med lidt under otte kilometer til mål angriber Denis Menchov, men i første omgang er det kun Andreas Klöden, der må slippe. Kort efter angriber Leipheimer, men Menchov lukker med Landis, Sastre og Evans på hjul. Herefter følges de fem ryttere indtil der mangler tre kilometer af etapen, hvor Levi Leipheimer angriber. Landis lukker sammen med Menchov, mens Sastre og Evans må slippe.


Leipheimer, Menchov og Landis angriber / Foto: Sirotti


Etapen endte således i et spurtopgør mellem Leipheimer, Landis og Menchov, hvor den russiske rytter viste sig som den stærkeste.


Cyril Dessel kæmpede bragt for førertrøjen / Foto: Sirotti
Floyd Landis ny mand i førertrøjen / Foto: Sirotti
Denis Menchov på podiet / Foto: SirottiResultat af 11. etape
1 Denis Menchov (Rus) Rabobank 6.06.25 (33.813 km/t)
2 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner
3 Floyd Landis (USA) Phonak
4 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 0.17
5 Carlos Sastre (Spa) Team CSC
6 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 1.04
7 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.31
8 Frank Schleck (Lux) Team CSC
9 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile
10 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 2.29
11 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 3.06
12 Michael Rogers (Aus) T-Mobile
13 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner
14 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis
15 José Azevedo (Por) Discovery Channel 4.10
16 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval
17 David Arroyo (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
18 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 4.45
19 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole
20 Tadej Valjavec (Slo) Lampre-Fondital
21 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile
22 Axel Merckx (Bel) Phonak
23 Juan Miguel Mercado (Spa) Agritubel 5.36
24 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 5.48
25 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi
26 Yaroslav Popovyvch (Ukr) Discovery Channel 6.25
27 Benoît Salmon (Fra) Agritubel 7.05
28 Ruben Lobato (Spa) Saunier Duval 7.22
29 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 7.52
30 Christophe Brandt (Bel) Davitamon-Lotto 8.45
31 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital 10.03
32 Patxi Vila (Spa) Lampre-Fondital
33 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital
34 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance
35 Christian Vandevelde (USA) Team CSC 11.08
36 Michael Rasmussen (Den) Rabobank
37 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 13.58
38 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom
39 Mirko Celestino (Ita) Milram
40 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 14.02
41 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 15.23
42 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 16.31
43 Xabier Zandio (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
44 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 21.23
45 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole
46 George Hincapie (USA) Discovery Channel
47 Stephane Goubert (Fra) AG2R-Prevoyance 22.31
48 David Moncoutié (Fra) Cofidis 23.04
49 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile
50 Paolo Savoldelli (Ita) Discovery Channel
51 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux
52 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 24.33
53 Miguel Angel Martin Perdiguero (Spa) Phonak 26.26
54 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
55 José Angel Gomez (Spa) Saunier Duval
56 Simon Gerrans (Aus) AG2R-Prevoyance 27.29
57 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 27.45
58 Koos Moerenhout (Ned) Phonak
59 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas
60 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank
61 Moises Duenas (Spa) Agritubel
62 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile
63 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi
64 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel
65 Erik Zabel (Ger) Milram 33.47
66 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux
67 Sebastian Lang (Ger) Gerolsteiner
68 Thomas Lövkvist (Swe) Francaise Des Jeux
69 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval
70 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom
71 Jens Voigt (Ger) Team CSC
72 Kjell Carlström (Fin) Liquigas
73 Juan Manuel Garate (Spa) Quick-Step-Innergetic
74 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux
75 Didier Rous (Fra) Bouygues Telecom
76 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis
77 Bert Grabsch (Ger) Phonak
78 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom
79 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole
80 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile
81 Manuel Calvente (Spa) Agritubel
82 Christian Knees (Ger) Milram
83 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel
84 David Canada (Spa) Saunier Duval
85 Joost Posthuma (Ned) Rabobank
86 Serguei Gonchar (Ukr) T-Mobile
87 Gorka Verdugo (Spa) Euskaltel-Euskadi
88 Salvatore Commesso (Ita) Lampre-Fondital
89 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital
90 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi
91 David Millar (GBr) Saunier Duval 35.47
92 Björn Schröder (Ger) Milram
93 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole
94 Ralf Grabsch (Ger) Milram
95 Beat Zberg (Swi) Gerolsteiner
96 Sandy Casar (Fra) Francaise Des Jeux
97 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux
98 Robert Hunter (RSA) Phonak
99 Bram De Groot (Ned) Rabobank
100 Florent Brard (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears
101 Pavel Padrnos (Cze) Discovery Channel
102 Viatscheslav Ekimov (Rus) Discovery Channel
103 Michael Albasini (Ita) Liquigas
104 Benjamin Noval (Spa) Discovery Channel
105 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom
106 Rik Verbrugghe (Bel) Cofidis
107 Sébastien Joly (Fra) Francaise Des Jeux
108 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi
109 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic 40.32
110 Mikel Astarloza (Spa) AG2R-Prevoyance
111 José Rujano (Ven) Quick-Step-Innergetic
112 Bradley Wiggins (GBr) Cofidis
113 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi
114 Paolo Tiralongo (Ita) Lampre-Fondital
115 Jimmy Casper (Fra) Cofidis
116 Marco Velo (Ita) Milram
117 David Zabriskie (USA) Team CSC
118 Sébastien Hinault (Fra) Crédit Agricole
119 Gustav Larsson (Swe) Francaise Des Jeux
120 Tom Boonen (Bel) Quick-Step-Innergetic
121 Daniele Bennati (Ita) Lampre-Fondital
122 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom
123 Bram Tankink (Ned) Quick-Step-Innergetic
124 Julian Dean (NZl) Crédit Agricole
125 Daniele Righi (Ita) Lampre-Fondital
126 Pieter Weening (Ned) Rabobank
127 Maxim Iglinskiy (Kaz) Milram
128 Victor Hugo Pena (Col) Phonak
129 David Kopp (Ger) Gerolsteiner 44.20
130 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC
131 José Alberto Martinez (Spa) Agritubel
132 Steven De Jongh (Ned) Quick-Step-Innergetic
133 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic
134 Ronny Scholz (Ger) Gerolsteiner
135 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto
136 Stéphane Auge (Fra) Cofidis
137 Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto
138 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner
139 Matteo Tosatto (Ita) Quick-Step-Innergetic
140 Magnus Backstedt (Swe) Liquigas
141 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas
142 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto
143 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval
144 Matej Mugerli (Slo) Liquigas
145 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance
146 Nicolas Jalabert (Fra) Phonak
147 Wim Vansevenant (Bel) Davitamon-Lotto
148 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel
149 Andriy Grivko (Ukr) Milram
150 Luca Paolini (Ita) Liquigas
151 Christophe Laurent (Fra) Agritubel
152 Oscar Freire (Spa) Rabobank
153 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel
154 Christopher Horner (USA) Davitamon-Lotto
155 Nicolas Portal (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears
156 Samuel Plouhinec (Fra) Agritubel
157 Patrick Calcagni (Swi) Liquigas
158 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis
159 Jose Vicente Garcia Acosta (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
160 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto
161 Isaac Galvez (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears
162 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi
163 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole
164 Alexandre Moos (Swi) Phonak
165 Christophe Mengin (Fra) Francaise Des Jeux 46.13


Udgået på etapen
Wilfried Cretskens (Bel) Quick-Step-Innergetic
Giovanni Lombardi (Ita) Team CSC
Iban Mayo (Spa) Euskaltel-Euskadi


Samlet stilling efter 11. etape
1 Floyd Landis (USA) Phonak 49.18.07
2 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 0.08
3 Denis Menchov (Rus) Rabobank 1.01
4 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 1.17
5 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 1.52
6 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile 2.29
7 Michael Rogers (Aus) T-Mobile 3.22
8 Juan Miguel Mercado (Spa) Agritubel 3.33
9 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 3.44
10 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner 4.17
11 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 4.26
12 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile 5.38
13 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner 5.39
14 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 5.54
15 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi 6.33
16 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 6.47
17 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 6.48
18 José Azevedo (Por) Discovery Channel 7.27
19 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis 8.11
20 Frank Schleck (Lux) Team CSC 8.37
21 Axel Merckx (Bel) Phonak 8.39
22 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval 8.52
23 Yaroslav Popovyvch (Ukr) Discovery Channel 9.00
24 Tadej Valjavec (Slo) Lampre-Fondital 9.37
25 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 11.18
26 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole 11.20
27 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital 13.07
28 Christian Vandevelde (USA) Team CSC 13.41
29 Christophe Brandt (Bel) Davitamon-Lotto 13.48
30 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance 13.57
31 Benoît Salmon (Fra) Agritubel 14.35
32 Patxi Vila (Spa) Lampre-Fondital 15.06
33 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 16.17
34 David Arroyo (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 17.55
35 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 17.56
36 Mirko Celestino (Ita) Milram 19.31
37 Ruben Lobato (Spa) Saunier Duval 19.32
38 Xabier Zandio (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 20.25
39 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 22.49
40 George Hincapie (USA) Discovery Channel 23.01
41 Paolo Savoldelli (Ita) Discovery Channel 24.22
42 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 24.24
43 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 25.31
44 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile 26.42
45 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 26.59
46 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole 27.07
47 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 28.31
48 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 28.52
49 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 29.09
50 Stephane Goubert (Fra) AG2R-Prevoyance 30.18
51 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 30.57
52 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 31.26
53 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 31.33
54 Miguel Angel Martin Perdiguero (Spa) Phonak 31.59
55 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas 32.32
56 Serguei Gonchar (Ukr) T-Mobile 32.55
57 Simon Gerrans (Aus) AG2R-Prevoyance 33.07
58 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi 33.17
59 José Angel Gomez (Spa) Saunier Duval 34.07
60 David Moncoutié (Fra) Cofidis 34.53
61 Moises Duenas (Spa) Agritubel 34.58
62 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux 35.02
63 Thomas Lövkvist (Swe) Francaise Des Jeux 35.56
64 Didier Rous (Fra) Bouygues Telecom 36.10
65 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis 36.51
66 Koos Moerenhout (Ned) Phonak 38.12
67 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 38.43
68 David Canada (Spa) Saunier Duval 39.36
69 Erik Zabel (Ger) Milram 39.45
70 Gorka Verdugo (Spa) Euskaltel-Euskadi 41.07
71 David Zabriskie (USA) Team CSC 41.33
72 Benjamin Noval (Spa) Discovery Channel 42.19
73 David Millar (GBr) Saunier Duval 43.10
74 Mikel Astarloza (Spa) AG2R-Prevoyance 43.26
75 Christian Knees (Ger) Milram 43.47
76 Pavel Padrnos (Cze) Discovery Channel 44.14
77 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile 44.19
78 Sebastian Lang (Ger) Gerolsteiner 44.27
79 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval 44.47
80 José Rujano (Ven) Quick-Step-Innergetic 45.06
81 Joost Posthuma (Ned) Rabobank 45.19
82 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom 46.03
83 Maxim Iglinskiy (Kaz) Milram 46.07
84 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital 46.27
85 Salvatore Commesso (Ita) Lampre-Fondital 46.29
86 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi 46.53
87 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel 47.15
88 Daniele Bennati (Ita) Lampre-Fondital 48.16
89 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval 48.53
90 Christophe Le Mevel (Fra) Crédit Agricole 48.56
91 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic 49.07
92 Ronny Scholz (Ger) Gerolsteiner 49.22
93 Beat Zberg (Swi) Gerolsteiner 51.17
94 Manuel Calvente (Spa) Agritubel 51.19
95 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 51.44
96 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom 51.49
97 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank 53.13
98 Pieter Weening (Ned) Rabobank 53.17
99 Nicolas Jalabert (Fra) Phonak 54.22
100 Oscar Freire (Spa) Rabobank 54.43
101 Ralf Grabsch (Ger) Milram 55.08
102 Christopher Horner (USA) Davitamon-Lotto 55.47
103 Sandy Casar (Fra) Francaise Des Jeux 56.16
104 Andriy Grivko (Ukr) Milram 56.36
105 Bert Grabsch (Ger) Phonak 56.41
106 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux 57.06
107 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto 57.57
108 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux 58.15
109 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 58.26
110 Björn Schröder (Ger) Milram 58.39
111 Viatscheslav Ekimov (Rus) Discovery Channel 59.14
112 Gustav Larsson (Swe) Francaise Des Jeux 59.15
113 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel 59.22
114 Tom Boonen (Bel) Quick-Step-Innergetic 59.56
115 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.00.06
116 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 1.00.42
117 Jens Voigt (Ger) Team CSC 1.01.28
118 Nicolas Portal (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1.02.59
119 Michael Albasini (Ita) Liquigas 1.03.14
120 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas 1.03.35
121 Robert Hunter (RSA) Phonak 1.03.53
122 Juan Manuel Garate (Spa) Quick-Step-Innergetic 1.04.04
123 Bram De Groot (Ned) Rabobank 1.04.43
124 Marco Velo (Ita) Milram 1.05.24
125 Rik Verbrugghe (Bel) Cofidis 1.05.38
126 Paolo Tiralongo (Ita) Lampre-Fondital 1.06.12
127 Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto 1.06.13
128 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole 1.07.50
129 Florent Brard (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1.08.17
130 David Kopp (Ger) Gerolsteiner 1.08.40
131 Jose Vicente Garcia Acosta (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1.08.43
132 Luca Paolini (Ita) Liquigas 1.09.17
133 Alexandre Moos (Swi) Phonak 1.09.59
134 Christophe Laurent (Fra) Agritubel 1.10.26
135 Victor Hugo Pena (Col) Phonak 1.10.47
136 Sébastien Hinault (Fra) Crédit Agricole 1.11.02
137 Julian Dean (NZl) Crédit Agricole 1.12.11
138 Samuel Plouhinec (Fra) Agritubel 1.12.15
139 Steven De Jongh (Ned) Quick-Step-Innergetic 1.13.38
140 José Alberto Martinez (Spa) Agritubel 1.14.09
141 Patrick Calcagni (Swi) Liquigas 1.14.13
142 Bram Tankink (Ned) Quick-Step-Innergetic 1.14.47
143 Bradley Wiggins (GBr) Cofidis 1.14.49
144 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi 1.15.26
145 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance 1.16.19
146 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 1.16.27
147 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner 1.18.28
148 Christophe Mengin (Fra) Francaise Des Jeux 1.18.38
149 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis 1.19.13
150 Matej Mugerli (Slo) Liquigas 1.19.59
151 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto 1.20.01
152 Matteo Tosatto (Ita) Quick-Step-Innergetic 1.20.17
153 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC 1.20.21
154 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel 1.21.05
155 Isaac Galvez (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1.21.27
156 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto 1.21.59
157 Stéphane Auge (Fra) Cofidis 1.27.36
158 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.28.45
159 Jimmy Casper (Fra) Cofidis 1.29.11
160 Anthony Charteau (Fra) Crédit Agricole 1.31.48
161 Daniele Righi (Ita) Lampre-Fondital 1.32.05
162 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic 1.32.39
163 Magnus Backstedt (Swe) Liquigas 1.36.27
164 Sébastien Joly (Fra) Francaise Des Jeux 1.41.26
165 Wim Vansevenant (Bel) Davitamon-Lotto 1.41.34


Pointkonkurrencen efter 11. etape
1 Robbie McEwen (Aus) Davitamon-Lotto 217 pts
2 Tom Boonen (Bel) Quick-Step-Innergetic 188
3 Oscar Freire (Spa) Rabobank 181
4 Daniele Bennati (Ita) Lampre-Fondital 165
5 Erik Zabel (Ger) Milram 148
6 Thor Hushovd (Nor) Crédit Agricole 134
7 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux 127
8 Luca Paolini (Ita) Liquigas 126
9 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi 97
10 David Kopp (Ger) Gerolsteiner 94
11 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval 93
12 Jimmy Casper (Fra) Cofidis 91
13 Isaac Galvez (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 80
14 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 71
15 Michael Rogers (Aus) T-Mobile 63
16 George Hincapie (USA) Discovery Channel 46
17 Gert Steegmans (Bel) Davitamon-Lotto 46
18 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC 43
19 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance 39
20 Floyd Landis (USA) Phonak 39
21 Peter Wrolich (Aut) Gerolsteiner 39
22 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 38
23 Walter Beneteau (Fra) Bouygues Telecom 34
24 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile 34
25 Eddy Mazzoleni (Ita) T-Mobile 33
26 Arnaud Coyot (Fra) Cofidis 33
27 Alexandre Botcharov (Rus) Crédit Agricole 32
28 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 32
29 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux 31
30 Michael Albasini (Ita) Liquigas 31
31 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 28
32 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 26
33 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 25
34 Marco Velo (Ita) Milram 25
35 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 24
36 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance 24
37 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 24
38 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 23
39 Denis Menchov (Rus) Rabobank 22
40 Sebastian Lang (Ger) Gerolsteiner 22
41 Miguel Angel Martin Perdiguero (Spa) Phonak 21
42 Juan Miguel Mercado (Spa) Agritubel 20
43 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 20
44 Jens Voigt (Ger) Team CSC 20
45 David Zabriskie (USA) Team CSC 20
46 Stefano Garzelli (Ita) Liquigas 20
47 Alessandro Ballan (Ita) Lampre-Fondital 20
48 Björn Schröder (Ger) Milram 19
49 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 18
50 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner 17
51 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 17
52 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux 16
53 Sébastien Hinault (Fra) Crédit Agricole 16
54 Serguei Gonchar (Ukr) T-Mobile 15
55 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi 15
56 Yaroslav Popovyvch (Ukr) Discovery Channel 15
57 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 15
58 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 14
59 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 14
60 Christophe Laurent (Fra) Agritubel 14
61 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 13
62 Steven De Jongh (Ned) Quick-Step-Innergetic 13
63 Magnus Backstedt (Swe) Liquigas 13
64 Florent Brard (Fra) Caisse d'Epargne-Illes Balears 12
65 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner 12
66 Stéphane Auge (Fra) Cofidis 12
67 Mirko Celestino (Ita) Milram 11
68 Robert Hunter (RSA) Phonak 11
69 Patrik Sinkewitz (Ger) T-Mobile 10
70 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 10
71 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 10
72 Oscar Pereiro (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 10
73 Christian Knees (Ger) Milram 10
74 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank 10
75 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 9
76 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom 9
77 José Luis Rubiera (Spa) Discovery Channel 9
78 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic 9
79 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto 8
80 Frank Schleck (Lux) Team CSC 8
81 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval 7
82 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 6
83 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre-Fondital 6
84 Gustav Larsson (Swe) Francaise Des Jeux 6
85 Christophe Mengin (Fra) Francaise Des Jeux 6
86 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto 6
87 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 4
88 David Canada (Spa) Saunier Duval 4
89 David Millar (GBr) Saunier Duval 4
90 Maxim Iglinskiy (Kaz) Milram 4
91 Beat Zberg (Swi) Gerolsteiner 4
92 Jose Vicente Garcia Acosta (Spa) Caisse d'Epargne-Illes Balears 4
93 Paolo Savoldelli (Ita) Discovery Channel 3
94 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel 3
95 Matej Mugerli (Slo) Liquigas 3
96 Ivan Ramiro Parra (Col) Cofidis 2
97 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 2
98 Nicolas Jalabert (Fra) Phonak 2
99 Manuel Quinziato (Ita) Liquigas 2
100 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi 2
101 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel 2
102 Vladimir Karpets (Rus) Caisse d'Epargne-Illes Balears 1
103 José Azevedo (Por) Discovery Channel 1
104 Sylvain Chavanel (Fra) Cofidis 1
105 Joost Posthuma (Ned) Rabobank 1


Bjergkonkurrencen efter 11. etape
1 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 80 pts
2 Cyril Dessel (Fra) AG2R-Prevoyance 62
3 Fabian Wegmann (Ger) Gerolsteiner 61
4 Michael Rasmussen (Den) Rabobank 49
5 Juan Miguel Mercado (Spa) Agritubel 45
6 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 41
7 Inigo Landaluze (Spa) Euskaltel-Euskadi 38
8 Juan Antonio Flecha (Spa) Rabobank 36
9 Floyd Landis (USA) Phonak 35
10 Christophe Rinero (Fra) Saunier Duval 35
11 Denis Menchov (Rus) Rabobank 30
12 Jérôme Pineau (Fra) Bouygues Telecom 28
13 Levi Leipheimer (USA) Gerolsteiner 28
14 Inaki Isasi (Spa) Euskaltel-Euskadi 26
15 Carlos Sastre (Spa) Team CSC 25
16 Iker Camano (Spa) Euskaltel-Euskadi 25
17 Cristian Moreni (Ita) Cofidis 24
18 Cédric Vasseur (Fra) Quick-Step-Innergetic 22
19 Thomas Voeckler (Fra) Bouygues Telecom 20
20 Cadel Evans (Aus) Davitamon-Lotto 16
21 Christophe Moreau (Fra) AG2R-Prevoyance 14
22 Sylvain Calzati (Fra) AG2R-Prevoyance 13
23 José Luis Arrieta (Spa) AG2R-Prevoyance 12
24 Andreas Klöden (Ger) T-Mobile 12
25 Pietro Caucchioli (Ita) Crédit Agricole 12
26 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 11
27 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 10
28 Haimar Zubeldia (Spa) Euskaltel-Euskadi 10
29 Frank Schleck (Lux) Team CSC 10
30 Björn Schröder (Ger) Milram 9
31 Georg Totschnig (Aut) Gerolsteiner 7
32 Unai Etxebarria (Ven) Euskaltel-Euskadi 7
33 Matthias Kessler (Ger) T-Mobile 6
34 Daniele Bennati (Ita) Lampre-Fondital 6
35 Christophe Laurent (Fra) Agritubel 6
36 Samuel Dumoulin (Fra) AG2R-Prevoyance 6
37 Jens Voigt (Ger) Team CSC 6
38 Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom 5
39 Stephane Goubert (Fra) AG2R-Prevoyance 5
40 Carlos Da Cruz (Fra) Francaise Des Jeux 5
41 Mario Aerts (Bel) Davitamon-Lotto 5
42 Giuseppe Guerini (Ita) T-Mobile 4
43 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 3
44 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi 3
45 Pierrick Fedrigo (Fra) Bouygues Telecom 3
46 Patrice Halgand (Fra) Crédit Agricole 3
47 David Zabriskie (USA) Team CSC 3
48 Egoi Martinez (Spa) Discovery Channel 2
49 Kjell Carlström (Fin) Liquigas 2
50 Tom Boonen (Bel) Quick-Step-Innergetic 1
51 Anthony Geslin (Fra) Bouygues Telecom 1
52 Juan Manuel Garate (Spa) Quick-Step-Innergetic 1
53 Cédric Coutouly (Fra) Agritubel 1


Ungdomskonkurrencen efter 11. etape
1 Marcus Fothen (Ger) Gerolsteiner 49.22.24
2 Damiano Cunego (Ita) Lampre-Fondital 12.00
3 Matthieu Sprick (Fra) Bouygues Telecom 27.16
4 Moises Duenas (Spa) Agritubel 30.41
5 Thomas Lövkvist (Swe) Francaise Des Jeux 31.39
6 Christian Knees (Ger) Milram 39.30
7 Francisco Ventoso (Spa) Saunier Duval 40.30
8 José Rujano (Ven) Quick-Step-Innergetic 40.49
9 Joost Posthuma (Ned) Rabobank 41.02
10 Maxim Iglinskiy (Kaz) Milram 41.50
11 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval 44.36
12 David De La Fuente (Spa) Saunier Duval 47.27
13 Pieter Weening (Ned) Rabobank 49.00
14 Andriy Grivko (Ukr) Milram 52.19
15 Benoît Vaugrenard (Fra) Francaise Des Jeux 52.49
16 Bernhard Eisel (Aut) Francaise Des Jeux 53.58
17 Philippe Gilbert (Bel) Francaise Des Jeux 54.09
18 Eduardo Gonzalo (Spa) Agritubel 55.05
19 David Lopez (Spa) Euskaltel-Euskadi 55.49
20 Matej Mugerli (Slo) Liquigas 1.15.42
21 Johan Vansummeren (Bel) Davitamon-Lotto 1.17.42
22 Aitor Hernandez (Spa) Euskaltel-Euskadi 1.24.28
23 Filippo Pozzato (Ita) Quick-Step-Innergetic 1.28.22


Holdkonkurrencen efter 11. etape
1 T-Mobile Team 148.04.07
2 Gerolsteiner 0.46
3 AG2R Prevoyance 5.00
4 Team CSC 7.52
5 Rabobank 9.17
6 Saunier Duval - Prodir 16.03
7 Caisse D’Epargne-Illes Balears 23.07
8 Lampre-Fondital 24.57
9 Phonak Hearing Systems 24.58
10 Discovery Channel Team 27.05
11 Euskaltel - Euskadi 30.09
12 Agritubel 40.39
13 Cofidis Credit Par Telephone 48.54
14 Bouygues Telecom 49.16
15 Davitamon - Lotto 53.20
16 Credit Agricole 57.45
17 Team Milram 1.23.27
18 Francaise Des Jeux 1.36.02
19 Liquigas 2.07.43
20 Quick Step - Innergetic 2.14.12
Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger