Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Nutrixxion energiprodukter
31. maj 2014 10:00 af Lars Thier

Nutrixxion er ny i Danmark, måske mest kendt for at være sponsor for cykelholdet Christina Watches-Kuma. Teamet bag Nutrixxion har dog været i branchen i mange år. Produkterne er målrettet cykling, løb, triatlon og team sport. Folkene bag Nutrixxion mener, at de har nogle produkter, der adskiller sig fra det eksisterende marked.

Stillet til rådighed af:

Nutrixxion

 

Vi har haft følgende produkter til test:

Gels med og uden koffein

Gel XX-Force (dobbelt koffein)

Iso Refresher energidrik

Endurance energidrik

Energi Bar

Protein Bar

Test: Energy Gel med og uden koffein + Gel XX-Force

Feltet.dk's samlede vurdering:

Indledning:

Her er der tale om en gel med rigtig mange forskellige smagevarianter, så der burde være mulighed for at finde sin favorit. Selve indpakningen giver udfordringer både i lommen og i hånden. For personer med lactose-, fructose- og glutenintolerance er her gode nyheder.


Særlige features ved produktet:

- Lactose-, fructose-, og glutenfri

- Kombiantion af lang- og kortædende kulhydrater

- Indeholder BCAA Leucin, Icoleuicin og Valin, der hjælper til at øge restitutionshastigheden

- Der må maksimalt indtages 4 gels på en dag

- Gel XX-Force med dobbelt mængde aminosyrer og 80 mg koffein 500 mg taurin

 

Vejl. pris:

Kr. 17 pr. stk. for gel med og uden koffein

Kr. 360 pr. ks. med 24 stk. af gel med og uden koffein

Kr. 21 pr. stk. for XX-Force

Kr. 456 pr. ks. med 24 stk. af XX-Force

 

 

Første indtryk:

Køber man en hel kasse gel, får man en rigtig fin kasse, hvor hver enkelt gel har sin egen lille plads, og man kan således hurtigt finde den rette smag. Så har man plads til kassen, vil den være fin at opbevare sine gel.

 

Selve gelen er lille, men tyk og det kan give udfordringer at have flere i baglommen.


Test:

Testeren har ikke kunne teste selve effekten af gelen, da dette er afhængig af mange faktorer, der er svære at måle. Så testen vil alene omhandle smag, konsistens og indpakning, herunder hvor let det er at spise gelen på cyklen.

 

Det skal dog tilføjes, at der oplyses fra producenten, at XX-Force gelen med dobbelt så meget koffein og aminosyrer samt tilføjelsen af Taurin, er beregnet til hård belastning og konkurrence.

 

Selve gelens indpakning har en størrelse, som gør at den bliver lidt tyk, i modsætning til andre mærker hvor indpakningen er lidt længere i udformningen og dermed virker fladere. Derfor giver den testede gel mere fylde i baglommen, og på længere ture, sammen med anden oppakning, skal der pakkes med omhu.

 

I videoen ses det, at gelen ikke er helt let at åbne, og testeren skulle bruge begge hænder for at åbne gelen ude på landevejen, hvilket giver store udfordringer, når man sidder på cyklen. At bruge tænderne gør det en hel del lettere, men fordi den er så sej at åbne, ryger gelen ofte ud over det hele.

 

Det ville være smart, hvis man kunne lave en åbning, hvor det stykke man river af, ikke skal lande i naturen, men i stedet bliver siddende på indpakningen.

 

På videoen kan man også fornemme gelens konsistens, som er meget tyk og minder mest af alt om honning. Dette betyder også, at den er ret svær at sluge, og det var for testeren ikke let at sluge den på én gang. Den tykke konsistens gør det også ret vanskeligt, at få hele gelen ud af indpakningen.

 

Smagen er en individuel sag, men der er rigtigt mange at vælge imellem, dog kun én smag på XX-Force udgaven, men bortset fra denne, så er der stor chance for at finde sin favoritsmag. For testeren var det generelt for alle gels, at de har en ret syntetisk smag, men en rigtig god ting er, at der stort set ikke er nogen eftersmag.

 

 

Konklusion:

En gel med og uden koffein samt ekstra koffein på XX-Force. Der er mange forskellige smage, så der er god mulighed for at få afveksling og finde sin(e) favoritter.

 

Gelen er svær at åbne uden brug af to hænder, som gør det lidt vanskeligt at håndtere den på cyklen. Den har et kompakt og tykt design, som kan føles noget kluntet i lommen, hvis man har flere med. Samtidig er prisen er noget høj i forhold til konkurrenterne.

 

Det bed vi særligt mærke i:
+ Ingen eftersmag, Lactose-, fructose-, og glutenfri, vitaminer og aminosyrer, mulighed for ekstra koffein
-  Pris, tyk konsistens, indpakning

Første indtryk:

Design:

Funktionalitet:

Kvalitet:

Pris:


Se mere om Feltet.dk's test kriterier

Test: Iso Refresher og Endurance

Feltet.dk's samlede vurdering:

Særlige features ved produktet:

- Lactose-, fructose-, og glutenfri

- Sportsdrik med kulhydrater og mineraler

- Essentielle mineraler, vitaminer ogaminosyrer (BCAA) – Nutrixxion Endurance


Vejl. pris:

Kr. 145 for 700g Iso Refresher Grape

Kr. 185 for 700g Endurance

Kr. 448 for 2200g Endurance

Kr. 15,95 for 35g Endurance (portionsbrev)

 

Første indtryk:

Beholderen for begge typer indeholder en doseringsske, og ellers er der ikke den store forskel på disse beholdere i forhold til andre sportsdrikke. De er lette at dosere med doseringsskeen, og på pakken er der fint beskrevet hvad blandingsforholdet er.

 

Test:

Testen vil her ligeledes omhandle smag, og hele forløbet med blanding og forholdene ved indtagelse på cyklen.

 

Kendetegnende for alle varianterne er, at de med en frisk smag og flere forskellige smagsvarianter dækker de fleste anvendelsesområder. Iso Refresher varianterne egner sig særligt til korte ture eller en tur i spinninglokalet, mens Endurance varianterne er et oplagt valg på længere ture.  

 

Blandingsforholdet, som er ens for både Iso Refresher og Endurance,  er 2 scoops til 500 ml vand. For testeren gav det, det bedste resultat først at have lidt vand i bunden af flasken, inden pulveret blev hældt i. Så skulle flasken bare let rystes og det opløste sig hurtigt.

 

Det oplyses af producenten, at kroppen typisk kan optage mellem 50 og 80 gram kulhydrat i timen. I sådan en flaske er der ca. 50 gram. Og i en 700g beholder er der til 20 flasker.

 

Smagen på Iso Refresher er grape, og for dem som kan huske hvordan smagen af Gatorade, i flasker fra 90’erne var, så er det lige netop sådan den smager. For testeren en super god smag, og drikken føles rigtig nem at drikke, næsten for nem, så de 500 ml skulle hurtigt fyldes op igen. Smagen er også rigtig god i forhold til at drikke den igen og igen. Eftersmagen forsvinder hurtigt, og man føler ikke at munden ligesom klistrer sammen af sukker. Det samme gør sig også gældende for Lemon og RedFruit, som alene findes til Endurance udgaven.

 

Samlet set nogle rigtigt lækre drikke og de forskellige smage er friske, og findes umiddelbart ikke hos andre producenter.

 

Konklusion:

Sportsdrik til længere og kortere ture eller spinningtimer. Let at dosere, opløser sig hurtigt og drikkes nemt og er uden eftersmag. Smagen er frisk og læskende.

 

Det bed vi særligt mærke i:
+ Ingen eftersmag, Lactose-, fructose-, og glutenfri, super lækker smag
-  Fås på nuværende tidspunkt kun i 700 grams beholdere for Iso Refresher

Første indtryk:

Design:

Funktionalitet:

Kvalitet:

Pris:


Se mere om Feltet.dk's test kriterier

Test: Protein Bar

Feltet.dk's samlede vurdering:

Særlige features ved produktet:

- 30% protein af høj kvalitet

- Kan spises som snack før eller efter træning


Vejl. pris:

Kr. 23 pr. stk.

Kr. 380 pr. ks. med 24 stk.

 

Første indtryk:

I forhold til andre proteinbarer på markedet, ligger denne sig imellem en almindelig proteinbar og en såkaldt XL proteinbar med sin 65g. Den har en fin størrelse, og når den pakkes ud ser chokoladen omkring baren rigtig fin ud.


Test:

Testen vil her ligeledes omhandle smag, konsistens og hele oplevelsen på cyklen.

 

For at se om baren kunne holde sig lækker, og ikke blive en smattet oplevelse, blev den puttet i baglommen og taget op hver time på en 4-5 timers træningssession.

I selve indpakningen, føltes den ikke opløst på trods af at have ligget, og blevet godt varm i baglommen.

 

Da den efter 4 timer på cyklen blev åbnet, havde den stadig samme konsistens, som da den blev åbnet lige fra kassen. Rigtig lækkert.

 

Selve baren fås i smagen Vanilla Chokolate, og på nuværende tidspunkt den eneste smag. Baren har en lækker blød konsistens, som gør at den er let at spise og tygge, når man cykler. I selve baren er der ligesom nogle små sprøde flager, som giver en rigtig god følelse af. at man også tygger i noget. Selve smagen er noget af det bedste, denne tester nogensinde har smagt i en proteinbar - virkelig en lækker oplevelse, og man kan let spise flere barer på ruten uden at blive træt af den, eller føle det bliver ensformigt eller for meget.

 

 

Konklusion:

Lad os med det samme slå fast, at dette er den bedste proteinbar vi nogensinde har smagt. Let at spise, holder formen og smelter ikke på længere ture. Den smager simpelthen bare fantastisk.

 

Det bed vi særligt mærke i:
+ Smelter ikke, holder formen, smager fantastisk
-  Pris

Første indtryk:

Design:

Funktionalitet:

Kvalitet:

Pris:


Se mere om Feltet.dk's test kriterier

Test: Energi Bar

Feltet.dk's samlede vurdering:

Særlige features ved produktet:

- Særlig blanding af kulhydrater med Isomaltulose

- Mange smage


Vejl. pris:

Kr. 19 pr. stk.

Kr. 400 pr. ks. med 25 stk.

 

Første indtryk:

Der findes 5 forskellige smage Fruit, Fruit Yoghurt, Oar Raisin, Banana og Salty Nut, så der er rigtig god mulighed for, at finde sin favorit eller afveksle imellem smagsvarianterne på ruten.


Test:

Testen vil her ligeledes omhandle smag, konsistens og hele oplevelsen på cyklen.

 

Baren har en god størrelse og indeholder ca. 30 gram kulhydrat, så sammen med sportsdrikken vil 1 bar i timen, sammen med 1 dunk sportsdrik, dække ens energibehov.

 

Baren har en lækker konsistens, som er let at spise og virker god at få i munden, hverken for blød eller for hård, men en god balance imellem sprødhed og blødt. Fruit Yoghurt har en let hård yoghurt rundt om baren. Den holder fint sin konsistens på længere ture, og giver en god afveksling i forhold til de normale energibarer på markedet.

 

På videoen kan ses at baren er en smule fedtet, som gør at den er lidt svær at få ud af papiret. Gælder ikke for yoghurt baren.

 

For testeren en rigtig god bar, og et godt supplement til en sportsdrik, så man kan holde sig kørende på længere ture.

 

 

Konklusion:

Mange forskellige smage, så der er mulighed for at findes sin favorit, eller afveksle på længere ture. Rigtig god konsistens der gør det let at spise baren, og sluge den på cykelturen.

 

Det bed vi særligt mærke i:
+ God konsistens, mange smage, let at spise
-  Pris

Første indtryk:

Design:

Funktionalitet:

Kvalitet:

Pris:


Se mere om Feltet.dk's test kriterier

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

BMC Racing Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Floors

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First-Drapac

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team LottoNL-Jumbo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger