Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

EKSKLUSIVT

Oliver Wulff efter sejr: Ser frem mod U23 DM

Oliver Wulff efter sejr: Ser frem mod U23 DM

07. september 2020 11:00Foto: Team coloQuick

Den blot 19-årige Oliver Wulff løb i går af med sejren i Poul Erik Bech-løbet i Kolding. Med sejren fuldtendte han en fantastisk weekend for Team ColoQuick, der også vandt lørdagens løb i Fredericia. Feltet.dk har snakket med gårsdagens vinder, der er glad for at køre på Team ColoQuick og som ser frem mod næste weekends U23 DM.

Han vandt et løb ved Randers Bike Week og i går kunne Oliver Wulff tage sæsonens anden sejr i et hårdt kørt A-løb i Kolding. 

 

Feltet.dk fangede sejrherren efter løbet til en kort snak om løbet, det at køre på Team ColoQuick og endelig om U23 DM, der køres i næste weekend. Gårsdagens løb var en hård affære og ifølge Wulff afspejlede vejret, at kalenderen viser september og dermed efterår. 

 

Det var et hårdt løb. Der kom nogle ordentlige regnbyger, og vi kørte ikke i de højeste temperaturer, så det satte sit præg på løbet. Det blev et rigtig efterårsløb med vind og regn, og løbet blev flere gange splittet i flere grupper,” lyder det fra Wulff, der fortsætter og fortæller om sidste omgang.

 

”Da vi kører ud på sidste omgang, er der tre udbrydergrupper foran feltet, og de smelter så sammen kort inden mål, hvor jeg kommer helt fra tredje gruppe af. Jeg får samlet et par holdkammerater op fra de andre grupper, og hurtigt bliver vi enige om at køre for mig. Jeg kan så vinde dagens løb med stor hjælp fra holdet, så det var et hårdt og vådt løb,” siger vinderen af Poul Erik Bech-løbet. 

 

Wulff går også i dybden med afslutningen på etapen, hvor han som nævnt ovenfor sidder i tredje gruppe, da rytterne kører ud på den sidste omgang. Holdet leverer et meget flot teknisk stykke arbejde og Wulff ender med at trække sig sejrrigt ud af dagens etape. 

 

Mads Østergaard og jeg sidder i tredje gruppe kort efter, at vi kører ud på sidste omgang. Vi sidder over, fordi vi er i et godt overtal i de forreste to grupper, og vi bliver kørt op til de andre grupper forholdsvis uden at bruge nogen kræfter. Anthon Charmig ligger i anden gruppe, og han ser så, at vi kommer op og går hurtigt i front og lukker det sidste stykke til første gruppe,” lyder det om tredje omgang. Charmig vandt i øvrigt lørdagens løb, som du kan læse mere om her.

 

Om selve finalen lyder det. ”Der var ikke nogen, som havde mod på at rykke fra os. Det gjorde, at jeg sad i en god position, indtil jeg selv skulle starte spurten. Charmig slår ud med 500 meter til mål, hvor Mads Østergaard kører det sidste stykke indtil 250 meter, hvor jeg så selv starter spurten. Han gjorde ligesom det sidste arbejde efter Charmigs flotte arbejde og fik sat den op i en god fart, indtil jeg selv følte, at det var det rigtige tidspunkt at starte spurten på med cirka 250 meter til mål,” siger vinderen om spurten, der sågar blev lidt længere, end han er vant til. 

 

”Jeg kørte en lidt længere spurt, end man nogle gange ser, men det var også i at med, at det havde været et hårdt løb, og folk var trætte og kolde, da vi havde kørt så mange kilometer i regn og vind, som gjorde det hele lidt sejere. Så det var en perfekt afslutning på løbet på ColoQuicks vegne. Vi var med fremme i hele løbet og var dækket godt ind i alle grupper, og til sidst endte det med at blive samlet,” siger han.

 

Oliver Wulff er i det hele taget glad for, at holdet valgte at satse på ham i finalen. ”De andre tænker ikke mange sekunder over, hvem vi skal køre for i finalen. Der troede de på mig, og jeg er super glad for at kunne bevise, at det var det rigtige valg i den finale,” udtaler den 19-årige vinder. 

 

Glad for sit skifte

Oliver Wulff skiftede forud for denne sæson til Team ColoQuick efter at have kørt sin første seniorsæson for det nu hedengangne Team Virtu.

 

Wulff er da også glad for det skifte - både sportsligt, men også rent kammeratligt er der en god stemning på det midtjyske mandskab. 

 

”Det er super fedt [at køre på ColoQuick]. Det havde det også været, selv hvis vi ikke havde kørt nogen løb alligevel. Vores samlinger har været super fede. Jeg har været rigtig glad for mit skifte. Det er et godt hold, hvor folk selvfølgelig kan køre stærkt på cykel, men ligeledes kan være gode kammerater internt, både staff og ryttere. Det er super fedt, og jeg er rigtig tilfreds og glad for at være på holdet,” lyder det. 

 

Det faktum, at holdet har været i stand til at vinde løb i år, efter den store udskiftning der skete forud for sæsonen, er også noget der glæder Wulff. 

 

”Vi har næsten vundet hvert eneste løb, som vi har stillet op i, i år, og jeg synes, at det er super fedt, at det ikke kun var sidste års ColoQuick, der kunne finde ud af at vinde cykelløb, men at vi har været i stand til at gentage successtimen med det nye hold, som vi er i år. Det er selvfølgelig super fedt at være en del af,” udtaler den 19-årige fra Greve Strand. 

 

Grundet hele nedlukningen grundet Covid-19 er denne sæson kortere end rytterne er vant til og lige netop derfor er Wulff ekstra glad for, at han har kunne række armene i vejret to gange allerede.

 

”Ja, det er selvfølgelig rart at kunne vinde, når det er en kort sæson, som vi har gang i. Det var rigtig rart at vise, at sejren ved Randers Bike Week ikke bare var en engangsforestilling. Det viser også, at jeg som andenårssenior har et vist bundniveau. Det er også super fedt at vise holdet, at jeg er godt kørende inden U23 DM i næste weekend, som vi forhåbentlig efter en god holdindsats endnu en gang kan hive os sejrsrigt ud af,” siger Wulff. Lige netop U23 DM ser han meget frem til.

 

Håber, at ColoQuick kan gentage sidste års gevinst

Søndag skal der køres U23 DM på Stevns og det er et løb som Wulff ser frem mod

 

”Jeg glæder mig meget til U23 DM. Jeg føler, at formen er ved at være der, også med dagens sejr. Det beviser, at man har gjort noget rigtigt i optakten til U23 DM, som jeg og holdet personligt satser meget på. Det afvikles ikke langt fra, hvor jeg bor, så det gør også optakten en del bedre for mig - at man ikke skal bruge så meget tid på at rejse hele landet rundt for at køre løbet,” Siger Wulff, der selv er fra Greve Strand, hvilket ikke er langt fra, hvor løbet afvikles, hvilket er positivt for Wulff.

 

”Det gør mine forberedelser bedre, og at formen er, hvor den skal være inden et mesterskab, er super fedt. Så det er noget, som jeg og holdet ser meget frem til, og forhåbentlig kan vi gentage successen fra sidste års U23 DM, hvor Frederik Rodenberg vandt,” lyder det fra Wulff

 

Om det bliver Wulff selv, som der skal køres for til U23 DM, ved han ikke, men så længe det er en fra holdet, er han tilfreds.

 

”Om det bliver den ene eller den anden [der vinder] er lidt underordnet, men bare det, at folk viser, at de er i form, og at jeg kan vise det på denne måde, er super tilfredsstillende for holdet og for mig personlig selvfølgelig,” siger han. 

 

Efter U23 DM er planen, at holdet skal forsøge at fortsætte den gode stime og generelt er Wulff bare glad for at køre løb igen.

 

”Så kommer der nogle løb efter U23 DM, som vi selvfølgelig også forsøger at vinde, og det ser vi også frem til. Vi er et hold, som godt kan lide at køre cykelløb, så bare det, at der er nogle løb i dette specielle år, er vi glade for. Derfor forsøger vi også at sætte vores præg på denne sæson, nu hvor ColoQuick havde så meget succes sidste år,” slutter Wulff. 

 

U23 DM køres på søndag den 13. september med start og mål i Rødvig på Stevns. 

 

DEL
INFO
Oliver Wulff Frederiksen
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Cro Race(2.1) 29/09-04/10

Volta a Portugal em Bicic...(2.1) 27/09-05/10

Giro d'Italia(2.UWT) 03/10-25/10

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 04/10

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 04/10

Famenne Ardenne Classic(1.1) 04/10

Gran Premio Bruno Beghelli(1.1) 04/10

Tour de Vendée(1.1) 04/10

Binche - Chimay - Binche(1.1) 06/10

Tre Valli Varesine(1.1) 06/10

Tour of Thailand(2.1) 06/10-11/10

Paris-Bourges(1.1) 08/10

Amstel Gold Race(1.WWT) 10/10

Amstel Gold Race(1.UWT) 10/10

Tacx Pro Classic(1.1) 10/10

Hammer Hong Kong(2.1) 10/10-11/10

Gent-Wevelgem In Flanders...(1.WWT) 11/10

Gent-Wevelgem(1.UWT) 11/10

Memorial Rik Van Steenbergen(1.1) 11/10

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

HOMETRAINER? BLIV INSPIRERET, FIND FORHANDLER OG SPAR MANGE PENGE