Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 11. etape af Giro d’Italia

Optakt: 11. etape af Giro d’Italia

16. maj 2017 22:00Foto: ©Tim De Waele/TDWsport.com

Med en suveræn præstation skabte Tom Dumoulin fornyet spænding i årets Giro d’Italia, der nu pludselig fremstår som vidt åben forud for løbets anden halvdel. Nairo Quintana skal nu for alvor i offensiven, og måske får han chancen allerede på onsdagens meget kuperede 11. etape, hvor relativt bløde stigninger samt en lang nedkørsel til mål dog nok betyder, at det bliver en dag for udbrydere og ikke klassementsryttere.

 

Annonce

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL 11. ETAPE

Ruten

Efter en af løbets vigtigste etaper bliver der ingen mulighed for at komme sig, idet man allerede dagen efter kastes ud i en udfordring, der hører til blandt løbets hårdeste. 11. etape byder på en hård dag i noget af det sværeste terræn, Toscana og Appenninerne kan byde på. I løbet af bare 161 km skal rytterne over fire lange stigninger, der i alt strækker sig over 66,4 km, hvilket straks fortæller, at der ikke er megen flad vej i løbet af onsdagens udfordring. Ingen af stigningerne er imidlertid meget stejle, og da etapen slutter med en lang nedkørsel, ligner det en dag for et udbrud mere end en etape, hvor klassementsrytterne skal dyste om tid.

 

De 161 km bringer rytterne fra storbyen Firenze til Bagno di Romagna og indledes med et kort, fladt stykke på 15 km, der leder mod sydøst og nordøst ud af storbyen. Det skal nydes, for det er den eneste flade del af en meget kuperet etape, der for alvor indledes, når man efter 15,9 km rammer kategori 2-stigningen Passo della Consuma (15,9 km, 6,1%, max. 10%), der tackles fra den vestlige side. Herefter venter en længere nedkørsel, der fører frem til den første spurt efter 48,2 km. Her drejer man mod nord for at køre op ad kategori 3-stigningen Passo della Calla (16,0 km, 5,3%, max. 9%), endnu en lang, gradvis opkørsel, der ikke bliver stejl.

 

Toppen af denne stigning kommer efter 64,2 km og efterfølges af en lang nedkørsel og et svagt faldende stykke, der leder mod nordøst frem til Santa Sofia, som nås efter 91 km. Herefter gælder det kategori 3-stigningen Passo del Carnale (11,4 km, 4,5%, max. 11%), der angribes fra nordvest. Den er irregulær, idet der tidligt venter mere end en kilometer, der stiger med 8,2% i gennemsnit, hvorefter et fladt stykke leder frem til den sidste del. Her stiger det først med 3-5%, inden de sidste 2 km har et gennemsnit på 8,2%. Toppen er placeret, når der resterer 58,6 km, og efterfølges an en nedkørsel, der leder frem til første passage af målstregen, dom kommer umiddelbart efter den sidste spurt efter 107,9 km.

 

Etapen afsluttes med en omgang på en 49,7 km lang rundstrækning i området sydøst for målbyen. Første halvdel stiger uafbrudt og kulminerer på toppen af kategori 2-stigningen Monte Fumaiole (23,1 km, 3,7%, max. 12%). Det er en lang, jævn stigning, hvor stigningsprocenten ligger på 3-5% det meste af de første 20 km, kun afbrudt af to mindre nedkørsler undervejs. De sidste 3 km er stejlere med et snit på 8,6%, og det kulminerer på den sidste kilometer, der stiger med næsten 12%. Fra toppen resterer 25,2 km, som først leder mod nord ad en teknisk svær nedkørsel, der byder på en lille kontrabakke med top 12,7 km fra stregen. Herefter går det videre ned til de sidste 3500 m, der er flade. Undervejs er der flere hårnålesving. De sidste kilometer byder på mange rundkørsler, men det sidste sving kommer med 5900 m til stregen, hvorefter der kun er bløde kurver på den 6 m brede vej.

 

Bagno di Romagna er ikke tidligere blevet besøgt af Giroen og har heller ikke været rammen om et større cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

 

 

 

 

Vejret

Giroen viser sig i år fra sin flotteste side. Også onsdag byder på en skyfri himmel samt en behagelig temperatur på 20 grader. Der vil være en jævn vind fra nordøst, hvilket betyder, at man vil have modvind fem til bunden af dagens næstsidste stigning. Herefter vil der være sidevind stort set resten af vejen, dog med lidt modvind mod toppen af den sidste stigning, og lidt medvind på den sidste del af nedkørslen. På de sidst 5 km vil der være sidemedvind.


SÆT DIT MANAGERHOLD TIL 11. ETAPE

Analyse af 10. etape

For 48 timer siden så det ud til, at Giroen var ovre. En suveræn præstation af Nairo Quintana på Blockhaus havde efterladt det indtryk, at colombianeren ville blive meget svær at slå. Ganske vist var der udsigt til et tidstab til en overraskende stærk Tom Dumoulin på enkeltstarterne, men de færreste regnede med, at hollænderen kunne vinde så meget tid, at han ville kunne forsvare det i bjergene - ikke mindst fordi den svage præstation på tidskørslen i Tirreno-Adriatico havde efterladt det indtryk, at det øgede fokus på vægt og klatring havde kostet på enkeltstartsevnerne for hollænderen.

 

Efter de første 39,8 af de i alt næsten 70 km i kampen mod uret er løbet imidlertid igen blevet åbnet på id gab. Dumoulin gjorde alle kritikerne til skamme og viste, at det wake up call, han havde fået i Tirreno, har haft den rette effekt. Det fik ham til igen at træne regelmæssigt på enkeltstartscyklen, og i dag dokumenterede han effekten ved at levere en enkeltstart, der til fulde er på højde med de bedste på den ellers lange perlerække af sublime præstationer, som hollænderen kan fremvise.

 

Præstationen gav ham en tidsgevinst, der var større, end han selv havde ventet, og var yderligere en understregning af, at han er i sit livs form. En afstand på 2.23 til Quintana er meget - specielt hvis man ihukommer, at Dumoulin har udsigt til at vinde endnu mere tid på den helt flade enkeltstart i Milano, hvor han endda har en endnu større fordel i forhold til sin colombianske rival. Hvis man dertil lægger, at Quintana kun vandt 24 sekunder på løbets ellers sværeste bjergafslutning begynder det pludselig at se bekymrende ud for Movistar-lejren,

 

Det betyder imidlertid langt fra, at de er en ”done deal”, tværtimod. For det første var Blockhaus-etapen en speciel bjergetape, hvor det hele drejede sig om én afsluttende stigning. I den sidste uge venter nogle modbydelige dage i bjergene, hvor der skal klatres stort set uafbrudt fra start til mål, og det vil uundgåeligt være sværere for Dumoulin at forsvare sig her. Hvis eksempelvis Quintana på næste tirsdag allerede sætter sin hollandske rival på Mortirolo, er der pludselig meget langt hjem for den store Sunweb-rytter, der herefter stadig skal op over Stelvio to gange.

 

Dertil kommer, at Dumoulins hold kan blive en svaghed på store bjergdage som disse. Tabet af Wilco Kelderman er i den sammenhæng en regulær katastrofe, og selvom Laurens Ten Dam viser noget af det bedste, han har gjort i et par år, vil det ikke være svært at isolere Dumoulin. I den sammenhæng kan det vise sig at være en stor ulempe, at hans forspring nu er så stort, fordi løbet meget let kan udvikle sig til et ”alle mod Dumoulin”.

 

Endelig er det værd at huske på, at Dumoulin stadig er relativt uprøvet i den tredje uge af en grand tour. I Vueltaen knækkede han jo netop på den sidste bjergetape, og hvor vi med stor sikkerhed ved, at Quintana fra nu af kun bliver bedre og bedre, skal Dumoulin stadig bevise, hvad han kan præstere i det lange løb. Derfor Quintana stadig være favorit, men løbet er langt mere åbent, end det var i søndags.

 

Quintana selv kørte en yderst skuffende enkeltstart, der slet ikke står mål med den fremgang, han har vist i de senere år, og præstationen var lysår fra det, han eksempelvis leverede i Vueltaen for to år siden. Det er lidt et mysterium, hvorfor colombianeren er blevet så ustabil netop i denne disciplin, hvor udsvingene er bemærkelsesværdigt store. Også sidste år i Vueltaen skuffede han i kampen mod uret, og hvis han nogensinde skal gøre sig håb om at ryste Chris Froome i Touren, er det nærmest bydende nødvendigt, at han kan levere konstant gode præstationer i denne disciplin.

 

Dagens største taber var imidlertid Thibaut Pinot. Franskmanden slog Dumoulin på en enkeltstart Romandiet sidste år, og han havde helt sikkert i sit stille sind håbet på en lignende præstation. I stedet endte han med kun at vinde 11 sekunder på Quintana på en dag, hvor han skulle tage masser af tid på colombianeren, hvis den samlede sejr skulle være inden for rækkevidde. Desværre så det ud til, at moralen som så ofte før spillede ham et puds, og han blev kun dårligere og dårligere, som etapen skred frem. Da han før har haft det svært med modgang, må man håbe, at han denne gang kan rejse sig fra en skuffelse.

 

Vincenzo Nibali viste til gengæld, at han stadig er med i løbet, og selvom præstationen ikke hører til blandt de bedste, viste specielt hans ekstremt flotte afslutning på etapen, at han er en ukuelig fighter, der aldrig giver op. Det kan faktisk vise sig at være vigtigt for Quintana, at Nibali er i form. Italieneren er nemlig kendt for sin aggressive kørsel og kan dermed meget vel ende som en allieret for Quintana i kampen for at distancere Dumoulin tidligt på etaperne.

 

Bauke Mollema bekræftede sin gode form med en hæderlig enkeltstart, der imidlertid ikke helt kunne leve op til det, han leverede i Touren, og generelt synes han at være nogle få procent under det niveau, han havde sidste sommer. Også Domenico Pozzovivo forsvarede sig pænt, mens Ilnur Zakarin og Steven Kruijswijk desværre igen kunne konstatere, at de ikke har fundet den superform, der før har fået dem til at bjergtage cykelverdenen. For sidstnævnte gælder imidlertid, at han fortsat kan håbe på at finde benene i den tredje uge, hvor han altid er flyvende.

 

Deres nedtur er imidlertid for intet at regne mod Tejay van Garderens. Efter en flot start endte amerikaneren med at blive overhalet af Bob Jungels, der var startet tre minutter senere. Det ligner endnu et mentalt sammenbrud for en mand, der ellers endelig så ud til at være tilbage på sporet for et par uger siden. Hvor det efterlader hans grand tour-fremtid er nu et åbent spørgsmål, og der forestår et kolossalt arbejde med at motivere ham ikke bare til dette løb, men også til fremtidige opgaver. Heldigvis kan man trøste på BMC sig med, at Ben Hermans viser storform og ligner et godt bud på en senere etapevinder.

 

Geraint Thomas, Mikel Landa og Adam Yates må alle sidde med en bitter fornemmelse. Alle tre kørte de en af deres livs enkeltstarter og bekræftede dermed, at formen er helt i top. Specielt Thomas viser, at han havde været en reel vinderkandidat, hvis ikke alt var blevet ødelagt af det uheldige styrt. Det viser imidlertid, at de alle tre har moral, og det bliver spændende at se, hvor langt Yates og Thomas kan bevæge sig frem i klassementet, og om Landa kan sikre sig endnu en stor sejr på en bjergetape.


SÆT DIT MANAGERHOLD TIL 11. ETAPE
 

Favoritterne

Da ruten blev offentliggjort var der utvivlsomt en stor del af rytterne, der satte et stort fedt kryds ved 11. etape. Ruten til Bergamo er af den type, der har udbrud skrevet med fedt ud over det hele. Stigningerne er for langt fra mål og ikke svære nok til, at det er en oplagt klassementsdag, men terrænet er naturligvis alt for vanskeligt til, at det er en dag for sprinterne. Derfor er der ingen, der har en oplagt interesse i at kontrollere, og derfor er det en af de dage, hvor der normalt er 95% chance for, at udbruddet holder hjem.

 

Det store spørgsmål er nu, om Tom Dumoulin netop har ødelagt det for løbets aggressive klatrere. Hans forspring er nu så stort, at det næsten vil være dumt ikke at forsøge at skabe ravage allerede nu. Sunweb er som nævnt ovenfor i vanskeligheder efter tabet af Wilco Kelderman, og dette er netop en af de etaper, der er meget vanskelige at kontrollere, og hvor det netop er vigtigt at have et stærkt hold. Med Laurens Ten Dam, Chad Haga, Georg Preidler og Simon Geschke er man ikke dårlige i bjergene, men det bør bestemt være muligt at isolere førertrøjen i terræn som dette.

 

Interessant nok er etapen næsten en tro kopi af sidste års Vuelta-etape til Formigal, hvor det lykkedes Quintana at fælde Froome, og det er nærliggende at tro, at han har draget inspiration af det. Derfor vil vi ikke blive overraskede, hvis Movistar forsøger at skabe kaos på første stigning. Angreb på den sidste stigning vil næppe føre til det ønskede resultat. En etape som denne kan sandsynligvis kun for alvor skabe forskelle, hvis det sker fra distancen, og derfor forventer vi faktisk ekstremt underholdende cykelløb straks fra start. Med to efterfølgende sprinteretaper er der nemlig rum til, at man kan forsøge sig. Samtidig graved Dumoulin meget dybt i dag - det er jo netop enkeltstartsspecialisters styrke, at de kan grave dybere end konkurrenterne i kampen mod uret - og da hans restitution måske er en svaghed, vil det være mærkeligt ikke at forsøge at ryste ham.

 

I lyset af hans styrke på 9. etape tror vi imidlertid ikke, at Dumoulin personligt kan rystes på en relativt let stigning som denne, og han vil være klog nok til at kontrollere Quintana. Hans store fordel er, at afstandene nu er så store, at han reelt skal koncentrere sig om Quintana, Nibali, Mollema og Pinot, og det gør det hele lidt mere overskueligt. Vi vil imidlertid ikke blive overraskede, hvis andre klassementsryttere - læs Geraint Thomas og Adam Yates - benytter chancen til at stikke af, og derfor vil vi gætte på, at der på første stigning kører en ekstremt stærk gruppe, der også er farlig for klassementet.

 

På nedkørslen vil der med stor sandsynlighed ske nogen samling, men hvis der virkelig kører en farlig gruppe, vil der blive jagtet hårdt hele dagen. Derfor er der slet ikke nogen garanti for, at udbruddet holder hjem. Samtidig vil vi blive overraskede, hvis ikke en eller flere favoritter forsøger sig på sidste stigning, men den er nok trods alt så nem, at det kun er til allersidst, at man evt. kan gøre en forskel. Her vil eventuelle forskelle nok være så små, at de kan neutraliseres på nedkørslen.

 

Det åbner muligheden for flere scenarier. Enten er det på traditionel vis et udbrud, der kører hjem efter en hektisk start og derefter en rolig dag. Alternativt bliver der kørt cykelløb hele dagen, og det ender med, at et udbrud med klassementsryttere skal afgøre det efter en hektisk jagt. Den sidste mulighed er, at udbruddet er så farligt, at klassementsrytterne skal køre dem ind, og at et lille felt skal spurte om det i Bagno di Romagna. Et er sikkert: for at vinde denne etape skal man være en fremragende klatrer

 

Vi tror mest på det midterste scenarium og mindst på det første, og det får os til at pege på Ben Hermans som etapevinder. Efter et skadesramt forår ser belgieren ud til at ave fundet den form, der gav ham en gennembrudssejr i Tour of Oman, hvor han satte nogle af verdens bedste klatrere til vægs på Green Mountain. Han eskorterede van Garderen til toppen af Blockhaus, og i dag kørte han en fremragende enkeltstart. Naturligvis er der bedre klatrere end ham, men på stigninger som disse, er han en af de allerbedste. Efter van Garderens kollaps har han frie tøjler, og han har tabt tid nok til ikke at være en umiddelbar trussel. Da han samtidig er en god afslutter med et godt punch, tror vi på, at Belgieren kan sikre sig BMCs anden etapesejr.

 

Rui Costa kom her primært for at køre efter etapesejre, men ville først se, hvad det kunne blive til i klassementet. Han har nu indrømmet, at den samlede stilling ikke længere en mulighed, så nu handler det om at vinde en etape. Han har tabt tid nok til, at han ikke er en umiddelbar trussel, og han har egentlig været ganske fint kørende. Det er således ikke nogen overraskelse, at han har tabt tid på de store stigninger. I dette terræn er han langt mere komfortabel, og da han samtidig er hurtig i en spurt, har han alle muligheder for at vinde etapen fra et udbrud.

 

Der var bekymring for, at Mikel Landa ville forlade løbet, men med dagens enkeltstart viste han med al tydelighed, at han er klar til at jagte en etapesejr. Det vil han sandsynligvis allerede forsøge onsdag, og han har tabt så meget tid, at han kan få al den frihed, han vil. Etapen er ikke hår nok til at passe ham ideelt, men med en svær stigning fra start, har han alle muligheder for at komme med i udbruddet. Problemet er, at han ikke er hurtig i en spurt, men da den sidste stigning har er en svær afslutning, er der mulighed for, at han her kan gøre forskellen.

 

Omar Fraile har ventet på denne etape. Hidtil har baskeren været relativt anonym, men nu er han klar til at jagte både etapesejr og bjergtrøje. Stigningerne her er en anelse lange efter hans smag, men de er ikke sværere, end at han sagtens kan være med. Han har i dette forår i Liege og Yorkshire indikeret, at han er stærkere end nogensinde, og hvis han stadig har den form, vil han næsten med statsgaranti ramme udbruddet. Om han kan matche de bedste klatrere - og mod sædvane spare lidt på kræfterne - er stadig uafklaret, men med sin gode spurt, er han en klar vinderkandidat.

 

Luis Leon Sanchez viste igen i dag, at han er i topform, og det må næsten være et spørgsmål om tid, inden han vinder en etape. Han har brugt mange kræfter, men mon ikke han angriber igen på denne etape. Desværre kan stigningerne være en anelse for svære, specielt hvis det for alvor går løs i starten. Hvis Sanchez kommer med i det rette udbrud, vil han imidlertid være en oplagt kandidat, da han både kan spurte og klatre. Han vil også være en af favoritterne, hvis det hele samles mod slutningen af etapen.

 

I dette scenarium ligner også Adam Yates et godt bud på en etapevinder. Briten er blandt klassementsrytterne en af de hurtigste, og han viste med sit livs enkeltstart i dag, at der intet er i vejen med formen. Vi vil heller ikke udelukke, at han vil udnytte kaosset til at stikke på den første stigning, og de store klassementshold vil ikke jagte ham med det samme. Derfor har han faktisk en mulighed for også at køre aggressivt, og med sin gode afslutning kan han derfor vinde etapen i flere scenarier.

 

Det samme kan Geraint Thomas. Han vil nok få mindre frihed end Yates, men det vil ikke være ham, Dumoulin kigger først på. Hvis der bliver kaos på første stigning, tror vi, at han vil forsøge os, og selvom han aldrig vil få meget tid, er han så stærk, at han sagtens kan køre hjem fra et udbrud med et lille forspring. Samtidig er han hurtig i en spurt, så hvis det bliver samlet, vil han også være en af de oplagte favoritter.

 

Som en af podiekandidaterne får Thibaut Pinot ikke lov til at angribe, men han vil være klar til at tage sin chance, hvis det hele bliver samlet til en spurt. I Tour of the Alps udviklede han sig nærmest til at være sprinter, og det har givet ham stor selvtillid til at forsøge sig. Finalen er teknisk ukompliceret, og det er en fordel for franskmanden, der i hvert fald i sidste måned viste, at han kan slå Thomas. Dermed kan han sagtens vise sig at være den af favoritterne, der er hurtigst på stregen.

 

Det samme kan Tom Dumoulin. Hollænderen virker ganske vist ikke til at være helt så hurtig som tidligere, men det ændrer ikke på, at han som yngre bl.a. spurtede sig til en fjerdeplads i GP Montreal. I et felt, hvor der blandt favoritterne ikke er en Valverde-type, kan en spurt blive en meget jævnbyrdig affære, og her er manden i førertrøjen en af dem, der er hurtig nok til at vinde.

 

Det samme er Michael Woods. Canadieren har vist, at han er i storform, men som ventet var Blockhaus lidt for svær en stigning for ham, og derfor er han nu ude af klassementet. Stigningerne her er også længere, end han kunne ønske sig, men han viste på Etna, at han også kan gøre det godt på lange bjerge. Det gør ham til en oplagt udbrudskandidat, der i kraft af sin gode afslutning har fine vinderchancer, og han vil gså kunne tage sin chance, hvis det hele samles til en spurt blandt favoritterne.

 

Matteo Montaguti har i mange år specialiseret sig i udbrud og spurter i små grupper, men det er aldrig rigtigt blevet til så meget. Sidste år fik han imidlertid en andenplads på en etape i dette løb, og tidligere på året vandt han en spurt foran folk som Pinot og Thomas i Tour of the Alps. Etapen kan vise sig at være en anelse for svær for ham, men hvis han kan hænge på, vil han være en af favoritterne i en spurt, og han er samtidig en oplagt kandidat til at køre med i et succesfuldt udbrud.

 

Bob Jungels fik tanket selvtillid med dagens præstation på enkeltstarten, og han har nu igen fuldt fokus på den hvide trøje. Dette terræn passer ham langt bedre end den stejle Blockhaus-stigning, og her bør han ikke kunne rystes. Ganske vist er der folk, der er hurtigere end ham, men blandt favoritterne er han en af de bedste i en spurt. Dermed kan det ikke udelukkes, at han kan tage en sejr, hvis det hele bliver samlet.

 

I det scenarium vil Patrick Konrad også være en kandidat. Den unge østriger spurtede sig tidligere på året til en podieplads i Vuelta a Murcia og har ved talrige lejligheder vist, at han kan begå sig i en spurt i en mindre gruppe. Samtidig havde an en dårlig dag på Etna og har derfor tabt så meget tid, at han kan gå i udbrud. Hans form er tit ganske svingende, men rammer han en af de gode dage, kan han sagtens vinde, hvis han kommer med i det rigtige hug.

 

Valerio Conti var ganske tæt på en sejr for et par dage siden, og italieneren er opsat på revanche. Han har vist, at formen er fremragende, og han er derfor en oplagt kandidat til et udbrud. Stigningerne er lidt for lange til at passe ham ideelt, men med hans nuværende form er meget muligt, specielt fordi han er ganske hurtig på stregen.

 

Pierre Rolland har helt sikkert udset sig denne etape, og med en hård stigning fra start vil vi blive overraskede, hvis den formstærke franskmand ikke rammer udbruddet. Desværre er det ikke en ideel finale for Cannondale-rytteren, der ikke er hurtig i en spurt. For at vinde skal han gøre en forskel på den stejle del af sidste stigning. Han virker heldigvis så stærk, at det ikke er umuligt.

 

Endelig vil vi pege på Winner Anacona . Colombianeren viste, hvor stærk han er, da han smadrede feltet på Blockhaus. Movistar har tradition for at sende folk afsted på etaper som disse, specielt hvis Quintana vitterligt har planer om at forsøge sig. Lykkes det ikke for Quintana at gøre forskellen, vil hjælperytteren ofte kunne tage sin chance, som Izagirre gjorde det på 8. etape. Anacona er ikke hurtig i en spurt, men som Rolland er han så stærk, at han sagtens kan vinde alligevel.

 

Feltet.dks vinderbud: Ben Hermans (udbrud)

Øvrige vinderkandidater: Rui Costa, Mikel Landa (udbrud)

Outsidere: Omar Fraile (udbrud), Luis Leon Sanchez (udbrud eller spurt), Adam Yates (udbrud eller spurt), Geraint Thomas (udbrud eller spurt), Thibaut Pinot (spurt), Tom Dumoulin (spurt), Michael Woods (udbrud eller spurt)

Jokers: Matteo Montaguti (udbrud eller spurt), Patrick Konrad (udbrud eller spurt), Bob Jungels (spurt), Valerio Conti (udbrud eller spurt), Pierre Rolland (udbrud)

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL 11. ETAPE INDEN KL. 13.00.

Annonce

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Giro dell'Appennino(1.1) 24/06

Giro dell'Appennino(1.1) 24/06

Acht van Bladel(2.1) 25/06-27/06

Tour de France(2.UWT) 26/06-18/07

La Course by Le Tour de F...(1.WWT) 27/06

Axion SWISS Bank Gran Pre...(1.1) 27/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana - Premier Tech

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - Nippo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty - Gobert

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team BikeExchange

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Qhubeka Assos

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

SÆT DIT TOUR-MANAGERSPIL - PRÆMIER FOR MINDST 80.000 KR