Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: 11. etape af Giro d’Italia
15. maj 2018 18:49 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Matej Mohoric bekræftede sit kolossale potentiale ved at tage karrierens anden grand tour-etapesejr på en overraskende dramatisk dag, der kostede Esteban Chaves alle chancer i den samlede stilling og for første gang sendte Mitchelton-Scott i defensiven. I morgen er der lagt op til endnu en lille kamp mellem favoritterne, når der venter en klassisk puncheurfinale på en etape, der er dedikeret til Michele Scarponi, og som derfor vil være et ekstra stort mål for mange ryttere i feltet.

Ruten

Efter to meget lange etaper venter der på 11. etape en helt anden og langt kortere distance, men det betyder bestemt ikke, at der er tale om en let dag. De 156 km mellem Assisi og Osimo er nemlig alt andet end flade, og selvom der ikke er meget stejle eller svære stigninger på programmet, kan der alligevel være sekunder på spil i kampen om den samlede sejr. Dagen afsluttes nemlig med et syrebad på den type af korte, stejle ramper, som Giroen altid har elsket, men som i de senere år har været knap så hyppigt brugte, og der er tale om en klassisk, eksplosiv rute i området kendt fra Tirreno-Adriatico. En puncheur som Michael Woods vil elske at gå efter en stor Giro-etapesejr som denne, men det vil kræve en stor indsats af hans hold at kontrollere en etape, der også må inspirere en stribe af løbets udbryderkonger. Etapen vil være emotionel, da man passerer gennem Michele Scarponis hjemby Filottrano, hvor den afdøde stjerne vil blive mindet.

 

Den 156 km lange etape fortsætter rejsen mod de høje bjerge i nord, denne gang ved at køre mod nordøst fra Assisi i Appenninerne i det indre af den italienske støvle ud til Osimo ganske tæt på adriaterhavskysten og feriebyen Ancona. Fra start kører man mod sydøst ned til Foligno via en flad vej, inden man drejer mod nordøst for at følge en let stigende vej, der fører op til toppen af den meget regulære kategori 3-stigning Passo Cornello (8,4 km, 4,4%, max. 9%). Den rundes efter 41,7 km, og herefter falder det let, mens man kører mod nordøst ned til forplejningszonen, der nås efter 81,6 km. Undervejs passerer man den første indlagte spurt, der kommer efter 69,6 km.

 

Efter frokosten drejer man mod nord for at køre op ad kategori 3-stigningen Valico di Peitra Rossa (9,6 km, 3,7%, max. 9%), hvis top rundes efter 97,5 km. Herfra går det videre mod nordøst og øst via en længede nedkørsel med til muren (1,8 km, 7,8%, max. 16%) i Michele Scarponis hjemby, Filottrano, hvor den sidste spurt er placeret efter 126,7 km til minde om den afdøde stjerne, og hvor Adam Yates vandt en etape til ære for samme Scarponi i Tirreno tidligere i år. Herefter går det mod øst via en nedkørsel, inden man slår en lille sløjfe i omårdet nordøst for Målbyen Osimo.

 

Her venter flere mindre bakker i den type ”mur-terræn”, som kendes fra Tirreno-Adriatico. Med 5 km igen kører man op ad en 300 m lang brostensbakke, der stiger med hele 16%, inden en ikke specielt teknisk nedkørsel leder ned mod de sidste 2500 m. Her venter et U-sving og ca. 800 m flad vej, inden man rammer den 1,75 km lange målbakke. De første 500 stiger med 12,4% i snit og når endda op på hele 18%, inden de sidste 1200 m stiger med mere menneskelige 3,8% i snit. Det skyldes dog hovedsageligt, at de sidste 300 m er flade, og det stiger med 6-9% på den første del af denne sektion. Finalen er teknisk med et hårnålesving og et skarpt sving efter den røde flamme, inden en let bugtende vej med en brostensagtig belægning leder frem til den 300 m lange, 7 m brede opløbsstrækning.

 

Etapen har i alt 2019 højdemeter.

 

Osimo var senest målby i 1994, hvor Moreno Argentin sejrede. I 1987 vandt franskmanden Robert Forest ved det første besøg i byen.

 

 

 

 

 

 

 

Vejret

Det ustabile vejr fortsætter endnu en dag. Efter en solrig morgen er der risiko for byger hele eftermiddagen, hvor temperaturen vil nå et maksimum på bare 19 grader. Der vil være en let vind fra sydøst, hvilket praktisk talt giver sidevind hele dagen. Til slut vil man dreje ind i sidemodvind, indtil man får sidemedvind på de sidste 2,5 km.

 

Analyse af 10. etape

Den anden uge af løbet indledes relativt let, og det er frem til weekenden kun på 11. etape, at der vil kunne gøres små forskelle på Muren i Ossimo. Indtil da er der tid til at arbejde på formen på nogle relativt lette etaper - og mon ikke der er en vis brite, der er glad for den mulighed?” Sådan afsluttedes jeg min seneste analyse i søndags, og der var da også på hviledagen mange af favoritterne, der så frem til en lidt lettere fase inden de næste store bjergslag i weekenden.

 

Kun en tåbe frygter imidlertid ikke de lange maratonetape op gennem den italienske støvle i den anden uge. Mange vil sikkert huske, hvor en lignende etape i 2010 var meget tæt på at give David Arroyo en samlet choksejr, da han sammen med et stort udbrud tvang alle løbets store favoritter totalt i defensiven. Der er en grund til, at en grand tour ikke kun vindes i bjergene og på enkeltstarterne. Over 21 dage kan selv den mest undseelige etape udvikle sig til drama - og det gælder i særlig grad på de snoede, kringlede veje i det uvejsomme Giro-terræn.

 

I dag var det Esteban Chaves, der lært den lektie på den hårde måde. Colombianeren så ud til at være på vej mod endnu et stort grand tour-resultat, der ville kunne bringe ham tilbage på sporet efter en 2017-sæson, hvor en knæskade havde lagt alle i ruiner. Faktisk kunne hverken han eller holdet have ønsket sig en bedre start, og i de første 9 dage har al modgang synes at vige en stor bue uden om australierne.

 

Det ændrede sig med et brag på en dag, hvor de færreste havde ventet det store drama. Hvad der skulle have været en dag for et udbrud eller en mulig spurt, endte med at koste den lille colombianer mere end 10 minutter og dermed knuse alle drømme om et samlet topresultat. På samme måde som Alejandro Valverde mistede alt på en tilsyneladende ligegyldig sprinteretape i Touren i 2013, måtte Chaves og Mitchelton til sidst strække våben efter en hektisk jagt, hvor flere hold slog pjalterne samme i et forsøg på at udnytte den første lille sprække i det ellers så ubrydelige Mitchelton-panser.

 

Resultatet løser Mitcheltons kaptajnkvaler. Der er nu ikke længere tvivl om, at alt handler om formstærke Simon Yates, men det behager næppe briten. Han ved nemlig, at han skal vinde masser af tid på særligt Tom Dumoulin, hvis han skal gøre sig forhåbninger om en samlet sejr, og i den sammenhæng var Chaves-kortet et af hans stærkeste. Det blev med et revet fra ham i dag, og dermed har Yates nu kun benene og holdet som våben i jagten på en samlet sejr. De taktiske fordel er helt væk efter i dag,

 

I skrivende stund er det fortsat uklart, hvad der forårsagede Chaves’ nedtur, men meldingerne går på pollenallergi og/eller sygdom. Det synes dog sært, at allergi på en relativt fugtig kunne ramme en rytter, aldrig tidligere har haft problemer med at præstere på topniveau på denne tid af året.

 

Under alle omstændigheder havde han formentlig kunnet skjule sine kvaler, hvis ikke det havde været for Chris Froome og Sky. Af helt uransagelige årsager har den ganske aggressive brite i medierne fået ry for kedelig og passiv kørsel, men i dag viste han atter, at han aldrig giver op og er en mester i at skabe uventede muligheder, som han i Touren har gjort det med sidevinds- og nedkørselsangreb.

 

I dag var det nemlig den ukuelige Sky-kaptajn, der kommanderede tropperne frem på den første stigning, hvor alle andre klassementsryttere var tilfredse med at lade det tidlige udbrud køre hjem. De havde næppe regnet med så dramatisk en effekt, men de blev belønnet for deres mod - nøjagtigt som Contador og Quintana gjorde, da de på den berømte ”Froomigal-etape” i Vueltaen i 2016 totalt tog Froome og Sky på sengen. Hvis ikke Sky var gået frem, var der ikke en sjæl, der havde opdaget Chaves’ problemer, og etapen var formentlig endt som en dyst mellem sprintere og udbrydere. Det viser, at hverken Sky eller Froome har givet op endnu, hvilket borger for fremragende cykelløb i de kommende dage.

 

Chaves var imidlertid ikke den eneste taber. En næsten lige så stor nedtur oplevede Sam Bennett, der egentlig havde fortjent et langt bedre udbytte af dagens anstrengelser. Ireren viste nemlig atter, at han har nået et helt nyt niveau som klatrer, da han var den eneste regulære sprinter, der kunne overleve Skys vanvidstempo fra start. Vi så allerede de første spæde tegn på sidste etape i Catalonien, hvor han længe sad hos alle klassementsrytterne, inden han imponerede i Frankfurt lige inden Giro-starten. I dag kom så den fulde bekræftelse på, at Bennett kan meget mere end bare at spurte.

 

Desværre lykkedes det ikke at få den fulde belønning. Bora var ude af stand til at kontrollere finalen efter en meget sær prioritering i finalen. Alle vidste, at Bennett ville være næsten umulig at slå i en spurt, og at der efter så udmarvende en dag ikke ville være behov for et forkromet lead-out. Alligevel valgte man ganske overraskende kun at ofre Felix Grossschartner i jagten, hvilket i sidste ende kostede en næsten stensikker etapesejr. Christoph Pfingsten blev gemt til lead-outet, mens Patrick Konrad og Davide Formolo blev sparet til klassementet, men med tanke på de ret lette etaper i de kommende dage, kunne man måske nok have bedt dem alle tage en føring eller to. Desværre er det ikke første gang, vi ser et sådant scenarium, og det er svært ikke at tænke tilbage på 6. etape i Catalonien i år, hvor stort set samme scenarium kostede Bennett en næsten sikker sejr.

 

Det blev til gengæld Matej Mohorics held. Sloveneren, der efter sine sejre ved junior- og U23-VM blev hypet som sportens næste store stjerne, var i starten af sin tid som professionel som en stor skuffelse for mange cykelfans. Man glemte imidlertid let, at han var blevet professionel i en meget ung alder, og det har taget tid at vænne sig til topniveauet. Siden sidste efterår har talentet imidlertid kunnet foldes ud. Først blev det til etapesejr i Vueltaen og en top 10 i Guangxi, og i år har han været flyvende, siden han sejrede i Larciano i begyndelsen af marts. Særligt hans imponerende præstation i Catalonien, hvor han var i rampelyset på hver eneste etape, vækkede beundring, og i dag kom den store belønning endelig, da han med stor styrke og klog kørsel tog karrierens anden grand tour-sejr.

 

Dermed fortsætter han også en drømmesæson for Bahrain-Merida, der siden Vincenzo Nibalis choksejr i Milano-Sanremo har været næsten ustoppelige. Domenico Pozzovivo var flyvende i Liege og Tour of the Alps, Ion Izagirre kørte på podiet i Baskerlandet, Gasparotto blev 3er i Amstel Gold Race, holdet dominerede totalt i Kroatien, og man vandt en etape med Mark Padun i Tour of the Alps. I denne Giro er succesen blot fortsat med Pozzovivo, der utvivlsomt har kurs mod noget rigtigt stort, og i dag kom den første gevinst med den etapesejr, som man vidste måtte komme før eller siden.

 

Det blev på bekostning af blandt andre Elia Viviani, hvis Quick-Step-hold fik sig lidt af en lussing. Viviani, der ellers har opnået meget større holdbarhed og klatrede helt fantastisk sidste efterår, kom ligesom de øvrige sprintere til kort i den hektiske start. For en gangs skyld kunne det ellers så stærke Quick-Step-mandskab ikke rette op på situationen, og det endte derfor som skønne spildte kræfter for belgierne. Heldigvis har Viviani fortsat et solid greb om pointtrøjen og kan se frem til to mere sikre muligheder senere på ugen.

 

Inden dag venter dog den på papiret sværeste etape i den anden uge inden de to store bjergetaper i weekenden. Morgendagens etape til Osimo er ganske vist ikke voldsomt svær og vil næppe gøre den helt store forskel, men det uvejsomme terræn og de stejle mure betyder, at man skal holde sig til. Ellers kan Giroens ubønhørlige hammer meget hurtigt knuse enhver ellers nok så lovende klassementsdrøm. Er man i tvivl, er der nok en vis colombianer, der vil kunne bekræfte det.

 

Favoritterne

Efter tre etaper på mere end 200 km er der utvivlsomt mange, der ser frem til at tilbringe lidt mindre tid i sadlen onsdag. Til gengæld mødes de så af det uvejsomme terræn med stejle mure, som særligt Tirreno-Adriatico er kendt for, og som altid borger for underholdende og potentielt farligt cykelløb.  Årets ”mur-etape” er dog betydeligt lettere end i tidligere udgaver og står ikke helt mål med de ruter, man tidligere har designet i denne betagende region, der er en drøm for enhver cykelrytter.

 

Det er den sidste virkelige puncheuretape i årets løb, og det betyder også, at det er den sidste helt oplagte mulighed for de eksplosive ardennerspecialister. Dermed må der også være relativt stor interesse i at gå efter en etapesejr. Især Michael Woods, der har insisteret på, at hans vigtigste mål er en etapesejr, kan umuligt lade denne mulighed gå til spilde, ikke mindst efter at han tankede selvtillid i den meget tilsvarende finale på 4. etape. Også Enrico Battaglin, der sejrede på 5. etape og er i absolut storform, må have blik på etapen, ligesom det gælder for Tim Wellens, der som bekendt sejrede foran Woods sidste tirsdag.

 

Dermed er der i hvert fald tre hold, som burde have en klar interesse i at forsøge at skabe samling på tropperne. Det bliver dog ikke helt let, da mange hold vil være opsatte på angreb på en etape, hvor et udbrud har en reel chance. Særligt den stigende første del kan blive vanskelig at kontrollere og betyder, at der formentlig vil blive etableret et brølstærkt udbrud. På den anden side er der mange af de oplagte udbrudskandidater som Giovanni Visconti, Diego Ulissi, Matej Mohoric og Luis Leon Sanchez, der også ser muligheder i finalen og derfor måske vil spare på kræfterne.

 

Astana vil helt sikkert vise sig frem på en etape, der er dedikeret til Scarponi. Formentlig vil de forsøge at komme i udbrud, men mislykkes den mission, må man formode, at de vil deltage i jagten, da både Pello Bilbao og Sanchez har gode muligheder i en afslutning som denne. Også Katusha med Jose Goncalves og Trek med Gianluca Brambilla og Jarlinson Pantano lugter muligheder, hvis de misser udbruddet. Meget kunne derfor pege på, at det vil kunne lade sig gøre at kontrollere etapen. I den afsluttende fase vil positionskampen på de smalle veje nemlig også blive så intens, at det i sig selv vil presse farten i vejret.

 

Mest af alt tror vi derfor på, at vi efter en meget livlig start vil se en organiseret jagt fra de ovennævnte hold, og at det hele vil blive samlet til en afslutning på muren i Osimo. Her venter en afslutning, der på mange måder er en mellemting mellem finalerne på 4. og 5. etape. Stigningen er nemlig i stejlhed sammenlignelig med det, vi så i tirsdags, men til gengæld er selve afslutningen flad, som det var tilfældet i onsdags. Afslutningen er derfor hårdere end på 5. etape, men lettere end på 4. etape. Samtidig er den atter ganske teknisk, selvom opløbsstrækningen er relativt lang.

 

Alt dette får os til at pege på Enrico Battaglin som vores favorit. Var etapen sluttet på toppen af den stejle del, kunne det være blevet lidt for svært for italieneren, men han drager om nogen fordel af, at det flader ud til sidst. Blandt de mange puncheurs i feltet er han ubetinget den hurtigste i en flad spurt, hvilket han viste med stor suverænitet på 5. etape. Samtidig har han imidlertid også klatret fremragende, og faktisk var han måske allerstærkeste mand på 4. etape, hvor afslutningen ellers burde passe klatrerne bedre. Har han samme niveau nu - og det tyder den fine 8. etape på - vil han derfor kunne følge de bedste på den stejle del. Kan han det, er det svært at se, hvem der skal kunne stoppe ham, når det flader ud mod slutningen. Derfor er en meget formstærk Battaglin vores favorit.

 

Hans værste rival er vel Michael Woods. Canadieren viste sine fantastiske evner på stejle mure på 4. etape, hvor han trods en dårlig udgangsposition kun måtte se sig slået af Wellens. Siden da har han desværre lidt en del af allergi, hvilket har kostet ham tid på Etna-etapen, men nu melder han, at de problemer synes løst. På 9. etape gjorde han det da også fremragende på en lang stigning, der ingenlunde passede ham, og han tankede da også masser af selvtillid i kraft af den præstation. Var etapen sluttet på toppen af stigningen, havde han derfor været den naturlige favorit, men den fladere finale er en ulempe. En syrespurt efter en så stejl mur kan imidlertid sagtens byde på overraskelser, og en meget stærk Woods kan pludselig sagtens vise sig hurtigere og mere frisk end den ellers på papiret stærkere afslutter Battaglin

 

Simon Yates er i sit livs form, og selvom Mitchelton næppe vil bruge de nødvendige kræfter på at kontrollere etapen, vil han helt sikkert gå efter bonussekunder i en finale, der passer ham. Ligesom Woods ville også han have foretrukket, at etapen var sluttet på toppen af stigningen, hvor der ikke er mange, der kan matche ham, men også i en flad spurt er han ganske hurtig. Det viste han så sent som i dag, hvor han slog Pinot i den indlagte spurt. Yates vil formentlig også være langt friskere efter stigningen - og hvem siger, at han ikke bare gør som Adam på en lignende etape i Tirreno og simpelthen kører alene hjem fra den stejleste del?

 

Tim Wellens vandt den lignende etape i tirsdags, men belgieren er ikke længere på toppen. Han lider af rygproblemer og måtte lade sig falde tilbage fra udbruddet i søndags. Hvordan han har det nu, er mere uklart, men dagens præstation vidner ikke just om drømmeben. Finalen passer ham ellers ganske glimrende, da han er stærk på stejle mure og ganske hurtig også i en flad spurt. På papiret er særligt Battaglin og Yates dog hurtigere, når det flader ud, og vi kan have vores bekymring for, hvor langt formen og helbredet rækker, da han i forvejen som regel har det lidt svært i den sidste del af en grand tour.

 

Det har Thibaut Pinot til gengæld ikke. Franskmanden har efterladt et meget overbevisende indtryk i løbets indledende fase og virker til at være helt ovenpå pedalerne. Han har kørt glimrende spurter på både 8. og 9. etape, hvor han har været ganske tæt på etapesejre. Den altid aggressive franskmand vil helt sikkert også gå efter guldet og bonussekunderne her. Han er ikke så eksplosiv som de ovennævnte, men man skal bestemt ikke kimse ad hans evner i en spurt på flad vej, slet ikke i en situation, hvor alle er badet i syre.

 

Det har virkelig været en fornøjelse at se den genfødte Jose Goncalves i dette løb. Portugiseren ligner igen det stortalent, der åbenbaredes i Vueltaen for et par år siden, og han må efter 3. plads på 5. etape utvivlsomt have udset sig denne etape som et mål. Han har været imponerende vedholdende også på de lange stigninger og ligger fint til i klassementet. Var det hele sluttet på toppen, var det nok blevet for svært, men i en flad spurt vil han have ganske gode muligheder.

 

Meget af det samme kan siges om Giovanni Visconti. Han har ikke just imponeret på stigningerne på 4. og 5. etape, men på sidstnævnte lykkedes det ham alligevel at komme frem efter toppen og spurte sig til en andenplads. Det bliver lidt vanskeligere denne gang, hvor bakken meget vel kan vise sig at være en tand for svær, men går det lidt i stå, vil der atter være tid til at komme tilbage. I en flad spurt er der ikke mange, der kan bide skeer med italieneren.

 

Havde dette været 2014, havde Diego Ulissi været storfavorit. Desværre er den svage sæson fortsat i dette løb, og han imponerede ikke just på 4. og 5. etape. Hans form er dog ikke helt elendig, for han viste faktisk ganske fint overskud på Etna-etapen, hvor han viste sig som en af de bedste i udbruddet. Heller ikke han synes helt at have formen til at blande sig helt fremme på stigningen, men går det lidt i stå, burde han kunne gøre det godt i den flade finale.

 

Bora har i Patrick Konrad et ganske stærkt kort. Østrigeren var i top 10 på både 4. og 5. etape, hvilket vidner om hans evner i disse afslutninger. Sammen med Davide Formolo udgør han en stærk duo, men hvor den flade afslutning udelukker italieneren, burde det være guf for Konrad, der burde være friskere end mange af de andre hurtige folk, når de runder toppen af stigningen.

 

Tom Dumoulin har ikke samme diamanter i benene som sidste år, og han har da heller ikke blandet sig i disse spurter. Han havde dog ambitioner på 4. etape, så mon ikke han også har kig på denne? I hvert fald burde han være blandt de stærkeste på stigningen, og selvom der er flere af de ovennævnte, der er hurtigere, er han bestemt ikke langsom i en flad spurt, specielt ikke efter en hård dag.

 

Maximilan Schachmann fortsætter med at imponere i sin grand tour-debut og viste næsten skræmmende styrke, da han trods to sene styrt forsvarede den hvide trøje på 4. etape og spurtede sig til en 4. plads på 5. etape. Det vidner om hans evner i denne type finaler, og foreløbig er der ikke meget, der tyder på, at formen er aftagende. Han er dog ikke voldsomt hurtig i en flad spurt, og det er derfor svært at se ham vinde etapen.

 

Astana drømmer om at vinde Scarponis etape, og derfor vil Pello Bilbao og Luis Leon Sanchez, der begge er i storform, helt sikkert give den et skud. Finalen passer dem begge fint, selvom stigningen nok er til den stejle side for Sanchez. Heldigvis for ham flader det ud, og de er begge ganske glimrende afsluttere på flad vej. Problemet er dog, at mange af de ovennævnte er hurtigere, og det bliver derfor ikke let at vinde.

 

Gianluca Brambilla finder stille og roligt formen efter sin lungebetændelse. Han melder selv om bedre og bedre ben, og der var også klar fremgang at spore på bjergetaperne i weekenden. Formentlig er han nu bare endnu bedre, og det gør dette til en glimrende afslutning for en eksplosiv og spurtstærk fyr som ham.

 

Endelig er der Matej Mohoric. Sloveneren fortsætter med at imponere gang på gang, og selvom han vandt i dag, er han helt sikkert sulten efter mere. Denne gang tilsiger logikken dog, at den sidste stigning bliver en anelse for svær for ham, men man skal aldrig sige aldrig. Går den lidt i stå i toppen, kan han måske slå til igen.

 

Andre kandidater er Alexandre Geniez, Rohan Dennis, Carlos Betancur, Maurits Lammertink, Valerio Conti og Jarlinson Pantano, men de vinder næppe.

 

Feltet.dks vinderbud: Enrico Battaglin

Øvrige vinderkandidater: Michael Woods, Simon Yates

Outsidere: Tim Wellens, Thibaut Pinot, Jose Goncalves, Giovanni Visconti, Diego Ulissi

Jokers: Patrick Konrad, Tom Dumoulin, Maximilian Schachmann, Pello Bilbao, Luis Leon Sanchez, Gianluca Brambilla, Matej Mohoric

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Volta ao Algarve em Bicic...(2.HC) 20/02-24/02

Vuelta a Andalucia Ruta C...(2.HC) 20/02-24/02

51ème tour cycliste inte...(2.1) 22/02-24/02

UAE Tour(2.UWT) 24/02-02/03

Tour du Rwanda(2.1) 24/02-03/03

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger