Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 2. etape af O Gran Camiño

Optakt: 2. etape af O Gran Camiño

24. februar 2023 13:30Foto: Sirotti

Vejret skulle vise sig at blive endnu mere ødelæggende, end selv den største pessimist havde regnet med, og dermed er alt status quo efter førstedagen. Det var imidlertid kun sprinterne, der mistede deres eneste chance, for nu går der bjergfest i den, når løbet fredag fortsætter med sin første nøgleetape, hvor en ny, kort og eksplosiv stigning, der dog ikke er jordens sværeste, vil give os den første ide om styrkeforholdet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM O GRAN CAMIÑO, UAE TOUR OG OMLOOP HET NIEUWSBLAD UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Sidste år indledtes klassementsslaget på andendagen, hvor det var den brutale mur Mirado do Ezaro med sine små 30%, der åbnede ballet. Også i den anden udgave skal klassementsrytterne dyste for første gang om fredagen, men denne gang er det ikke murspecialisterne, der skal i aktion. I stedet afsluttes en ellers generelt flad etape med to korte og jævne stigninger, hvoraf den sidste, der blot er små 4 km lang, leder op til mål. Den vil næppe skabe voldsomme forskelle, men i et løb med stor niveauspredning vil den utvivlsomt skabe en del separation og allerede give en meget klar indikation af styrkeforholdet inden lørdagens kongeetape.

 

Med en distance på 184,3 km er det igen en relativt lang etape, der fører feltet fra Tui til toppen af Monte Trega i udkanten af A Guarda. Det meste af etapen foregår ved den galiciske kyst, men startbyen ligger et stykke inde i landet. Herfra lægger man ud med at køre mod nord ad en lige og let kuperet vej, der leder igennem byen Redondela og frem til byen Vilaboa, som nås efter 37,1 km. Herfra kører man en omgang på en 59,6 km lang rundstrækning, der først går mod sydvest ad den let kuperede kystvej forbi dagens første spurt, som kommer efter 53,0 km og frem til byen Cangas. Herfra går det efter 59,2 km mod nord op og ned ad en bakke, inden man er tilbage ved kysten, hvor man kører mod nordøst ad den snoede, men ret flade kystvej frem til den store by Pontevedra, hvorfra det går mod syd ad en let kuperet vej tilbage til Vilaboa, hvor man efter 96,7 km afslutter rundstrækningen.

 

Læs også
Optakt: 2. etape af Tour de Romandie

 

Nu kører man mod syd tilbage ad samme let kuperede vej som tidligere til Redondela, hvor man drejer mod sydvest for at køre op ad kategori 3-stigningen San Esteban de Negros (4,0 km, 6,3%, max. 11%), der er en relativt jævn stigning med top efter 113,8 km. Herfra fortsætter det med at stige mod sydvest, inden en lang og ikke specielt svær nedkørsel leder videre mod sydvest ned til dagens anden spurt, der kommer efter 137,0 km. Herfra drejer man mod vest for at køre ad en helt flad vej ud til kysten, hvor dagens sidste spurt kommer allerede efter 142,1 km, hvorefter man kører mod nordvest, sydvest og syd ad kystvejen, der her er helt flad.

 

Finalen indledes, når man forlader vandet for at køre mod sydøst op ad kategori 3-stigningen Alto Da Cruz de Portela (2,8 km, 6,7%, max. 10%), der er en jævn stigning med top efter 171,6 km. De sidste 12,7 km indledes nu med nu med en let nedkørsel, der leder videre mod sydøst, inden man kører mod syd og sydvest ad flade veje ud til kystbyen A Guarda. Her drejer man i byens udkant mod syd for at kørte op ad finalestigningen, kategori 2-stigningen Monte Trega (3,9 km, 7,2%, max. 10%), der er en meget jævn stigning, som stiger med 6-8% hele vejen, herunder med 7,6% over de sidste 900 m, og som har 220 m med nogle grimme brosten med ca. 1500 m igen. Stigningen går ad en meget snoet vej med mange hårnålesving. Det tredjesidste kommer ved den røde flamme, hvorefter det næste venter med 800 m igen og det sidste bare 50 m fra stregen.

 

Etapen byder på i alt 2433 højdemeter.

 

Monte Trega har aldrig tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb, og det har selve byen A Guarda heller ikke.

 

 

 

 

 

 

Læs også
Nyt hold bekræfter interesse i Asgreen og Alaphilippe

 

 

STREAM O GRAN CAMIÑO, UAE TOUR OG OMLOOP HET NIEUWSBLAD UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret                                                                                                             

Der var udsigt til to våde dage fra start, men nu ser det slet ikke så slemt ud endda. Fredagen vil starte solrigt med kun få skyer og en temperatur på 8 grader. Sidstnævnte vil hurtigt nå 12 grader, men de sidste par timer vil der være en bygerisiko, der vokser fra 25% til 55% i finalen. Vinden vil bare være let (7-10 km/t), komme fra syd det meste af dagen, men komme fra sydvest i finalen. Det giver medvind frem til rundstrækningen, hvor vinden vil komme fra alle retninger, hvorefter der vil være mod-og sidemodvind ned til anden spurt. Her vil der være et kort sidevindsstykke, inden man får mod- og sidemodvind frem til toppen af første stigning. På nedkørslen vil der være sidevind, inden man får modvind frem til sidste stigning, hvor der vil være sidemodvind hele vejen op.

 

Favoritterne

Den sidste stigning er ikke skræmmende og passer ubetinget mere til eksplosive typer end til rene klatrere, men 4 km med 7-8% kan sagtens gøre forskelle, særligt i dette felt. Vinden kan være en trussel forinden, men etapen er generelt ganske let, og det vil formentlig være et stort felt, der skal afgøre det hele i en meget eksplosiv finale, hvor vi vil se første mindre tidsforskelle og få en ide om styrkeforholdet.

 

Vi vidste godt, at vejret ville blive elendigt, men det lå trods alt ikke i kortene, at det skulle blive så slet, at etapen slet ikke kunne gennemføres. Heldigvis var det den på papiret mindst interessante etape, der røg i svinget, og i klassementssammenhæng var det kun væsentligt, at Jonas Vingegaard, Ion Izagirre og Rohan Dennis mistede de bonussekunder, de havde sikret sig. I et løb med så hård en rute som denne, er det dog nok yderst tvivlsomt, om de få sekunder havde spillet en rolle i sidste ende. Man kan kun ærgre sig lidt over, at Jose Joaquin Rojas gik glip af sin gyldne chance for at vinde sit første løb i syv år!

 

Nu indledes klassementsslaget til gengæld for alvor, og heldigvis ser vejrudsigten bedre ud, end den gjorde i går. Det bliver betydeligt varmere, og de vil med sikkerhed starte i tørvejr. Der er en betydelig risiko for finalebyger, men chancen for, at de kommer tørskoede i lang er bedst. Dermed står det vel også klart, at Vingegaard ikke tager den med ro, som han havde indikeret at ville gøre i tilfælde af dårligt vejr. Med dagens jagt på bonussekunder lignede han nu heller ikke en mand, der havde tænkt sig at droppe klassementet, selvom vejret med en mild underdrivelse kunne have været bedre.

 

Nok indledes klassementsslaget fredag, men vi skal ikke vente os store forskelle. Det meste af etapen er flad, og de sidste to stigninger er korte og jævne uden meget stejle procenter. Målbjerget har fået masser af opmærksomhed for de grimme 220 m med brosten med 1500 m igen, men resten af stigningen er bestemt i den milde ende. Havde vi kørt stigningen i et WorldTour-felt, havde vi kun set forskelle på ganske få sekunder i en eksplosiv finale til sidst.

 

Dette felt er dog alt andet end et WorldTour-felt, og vi taler trods alt om 4 km med 7-8%. Det er i dette felt nok til at gøre betydelig skade, og chancen for en solosejr er relativt god. Det er dog en streg i regningen, at der vil være modvind hele vejen op. Nok er den ikke kraftig, men det vil betyde, at der er grænser for, hvor tidligt man kan åbne, og det øger chancen for en eller anden spurt på toppen.

 

Forinden vil der næppe ske meget. I dag var der hård kamp om at ramme udbruddet. Det kan der også være i morgen, men denne gang ved vi, at der vil blive kontrolleret. Derfor er det også muligt, at et udbrud kører tidligt, og herefter er det stensikkert, at Jumbo tager kontrol. Det er også sandsynligt, at de får hjælp af Cofidis, der viste store ambitioner ved at kontrollere i dag, hvor de ikke kunne vinde etapen, og Movistar kan også tænkes at give en hånd med. Med en helt ufarlig vind på kystvejen bliver udbruddet derfor med 99% sikkerhed hentet.

 

Læs også
Dobbeltsejr i perfekt spurt - Asgreen misser podiet

 

På den første stigning vil vi formentlig se Jumbo tage kontrol for at gøre det hårdt og ramme nedkørslen forrest, og derefter skal slaget slås på målbjerget. Også her taler alt for, at Jumbos superhold tager teten og lægger det benhårde pres, Vingegaard skal bruge, og derefter vil han så forsøge at gøre forskellen til sidst. Det burde være muligt, men med modvind på en kort, eksplosiv stigning er det ikke givet. Chancen for en eksplosiv spurt blandt et par mand er bestemt også betydelig.

 

Nedenfor bliver favoritvurderingen i noget omfang en gentagelse af bemærkningerne fra det store optakt, da vi ikke blev meget klogere i dag, men der vil være justeringer grundet stigningens eksplosive karakter.

 

Grundet feltets begrænsede kvalitet er Jumbo som sagt storfavoritter, og det er helt umuligt at komme udenom, at Jonas Vingegaard er storfavorit. Danskeren er den i særklasse bedste klatrer, og i dag viste han, at han mener det alvorligt, når han har sagt, at han kommer for at vinde. Væk er frygten for, at han tager den med ro, og med det gode vejr synes det givet, at Jumbo vil lægge det benhårde tryk for at sætte ham i scene.

 

Stigningen passer ham ikke ideelt, men helt slemt er det ikke. Nok er danskeren bedst på lange stigninger, men som han har vist flere gange, er han slet ikke ringe i mere eksplosivt terræn, og mens det ikke havde været et ideelt løb, hvis modstanderen havde heddet Tadej Pogacar, bør han kunne køre alene hjem på den sidste stigning, særligt når han har et meget stærkt hold til at gøre det hårdt undervejs.

 

Holdet har endda i et interview med Feltet.dk meldt ud, at han er bedre forberedt end sidste år, hvor han på sin anden løbsdag vandt i et meget stærkt felt, endda ved at slå kometen Juan Ayuso i en direkte duel, inden han kort efter blev nr. 2 bag Pogacar i Tirreno. Hvis han blot har samme niveau nu, burde det blive til en solosejr. Truslen er naturligvis, at han skal spurte mod Ruben Guerreiro eller Jesus Herrada, der er bedre afsluttere end ham, men når vi taler om en 4 km lang stigning med 7-8% til sidst, vil jeg tro, at han også er eksplosiv nok til at vinde en spurt, hvis modvinden gør det svært at køre alene hjem. Derfor forventer jeg den første sejr.

 

Nu, hvor der ikke er tvivl om, at Jumbo kører for Vingegaard, skal vi heller ikke regne med, at Steven Kruijswijk, Rohan Dennis eller Attila Valter får lov at køre deres chance. Jeg vil dog tro, at de alligevel ender langt, særligt Kruijswijk. Nok passer stigningen ham ret elendigt, men han er formentlig sidste mand hos Vingegaard, og i dette felt bør han komme langt. Stigningen er bedre for Dennis, men med hans klatring på det seneste måske nok lige stejl og lang nok. Jeg vil tro, at han skal føre før Kruijswijk. Stigningen passer bedst til Valter, der som nævnt i den store optakt formentlig er blevet meget bedre efter skiftet til Jumbo. Grundet enkeltstarten tror jeg, at han skal føre først af de tre, men ender han med at blive sparet lidt længere, kan han komme lang Endelig har holdet også stortalentet Johannes Staune-Mittet, der har vist, at han kan være med helt fremme også på dette niveau, men han betegnes - af gode grunde - som ren hjælper på dette klassehold, og det samme gælder for Loe van Belle, der blev nr. 9 i l’Avenir, men ikke har vist sig frem på dette niveau endnu.

 

Vingegaards hovedrival på en stigning som denne, er vel Ruben Guerreiro, der jo startede som lyn og torden i Saudi Tour. Han skuffede til gengæld fælt i Andalusien, men hans niveau var trods alt så højt, at han bør være blandt de bedste i dette felt. Denne eksplosive stigning burde passe ham som fod i hose, og han hjælpes af modvinden. Hans mål er at følge Vingegaard til toppen, og kan han gøre det uden at køre sig selv halvt i hegnet, er han en bedre afslutter på denne stigning-

 

Holdets alternativ er Ivan Ramiro Sosa, der i formstærk tilstand vil være manden, der kan true Vingegaard på kongeetapen. Denne stigning passer ham dog betydeligt dårligere, da han kun er eksplosiv, når det er meget stejlt, og det er det desværre ikke. Han er som bekendt en lottokupon, og man kan aldrig vide, om han pludselig er flyvende, men han var så milevidt fra sit niveau i Oman, og uanset hvad vinder han næppe her. Det tredje kort er Antonio Pedrero , der har vist ganske fin form og er en af de bedste klatrere, selvom han er en langsom starter, men han passer slet ikke til denne stigning, hvor han skal holde sig til. Det bliver også spændende at se, om Will Barta klatrer lige så godt som i Saudi Tour, men her er han lidt overmatchet af de flere klatrere. Abner Gonzalez viser fortsat ikke meget i bjergene, og løbet er for svært for de ellers formstærke Jorge Arcas og Jose Joaquin Rojas, der dog godt kan ende pænt i dette felt.

 

Den anden store rival er Jesus Herrada, der fandt formen igen i Oman. Vi fik på de to svære bjergetaper igen bevist, at han har sine begrænsninger, særligt på de stejle procenter, men denne stigning burde lige være ham. Den er noget vanskelige end Quiriyat-stigningen, hvor han vandt i Oman, men særligt i modvind har han en chance for at hænge på. Lykkes det, er han den anden mand, der måske kan slå Vingegaard i en spurt.

 

Læs også
Dansk Lidl-Trek-sportsdirektør: Vi vil prøve noget frækt

 

Holdet har også Ion Izagirre, men dette er ikke den ideelle rute for ham. Han er nemlig en bedre klatrer end Herrada, men problemet er, at den normalt så stærke starter, slet ikke viste form i Murcia og Jaen. Vi så det samme i dette løb sidste år, hvor han i et svagt felt blot blev nr. 6 samlet. Han er mindre eksplosiv end Vingegaard, Herrada og Guerreiro, og det er svært at se ham vinde her. Til gengæld var det opløftende at se ham jagte bonus i dag. Det kan indikere, at han er ved at finde form frem mod Paris-Nice, der altid er hans første store mål. Holdets tredje bud er den genfødte Ruben Fernandez, der startede meget stærkt i Valenciana, men skuffede for meget i Saudi Tour, og han er heller ikke vanvittigt eksplosiv. Holdet har også Jonathan Lastra, men han er startet i elendig form, og selvom han er en af de bedre klatrere i dette felt, er Jose Herrada ikke god nok og slet ikke eksplosiv nok. En joker er Simon Geschke, der i dette felt bør kunne komme langt på en stigningen som denne, men selvom det så bedre ud i Jaen, er han startet meget svagt. Klatreren Hugo Toumire har det stadig svært på dette niveau.

 

Den største trussel mod WorldTour-rytterne er Jefferson Cepeda . Ecuadorianeren var særligt på kongeetapen meget tæt på de bedste i Andalusien, og han imponerede også stort på 4. etape, hvor han gentagne gange kæmpede sig tilbage til Pavel Sivakov. Blandt andet kørte han fra Guerreiro, og derfor kan han endda ende med at være den største trussel på denne etape. Han er også relativt eksplosiv, men super spurtstærk er han ikke. Han ledsages af Sergio Martin, der har formen til at gøre det pænt i dette felt, men til gengæld har Michal Schlegel og Mulu Hailemichael intet vist hidtil.

 

Det andet hold, der virkelig kan blande sig med WorldTour-rytterne, er Burgos, og det skyldes ikke mindst Victor Langellotti. Monegaskeren viste fremgang i Vueltaen sidste år, og nu har han hævet sit niveau enormt. I Oman slog han således blandt andre Herrada på 3. etape, hvor han kørte med om etapesejren i et felt, der var meget stærkere end dette, og han bør derfor komme meget langt. Opløftende var det også, at han var bedst på de meste eksplosive stigninger. En anden kandidat er Pelayo Sanchez, der jo chokerede hele verden med 2. pladsen på Mallorca, hvor han viste, at han trives i dårligt vejr, men siden er han kommet ned på jorden, og i Oman var Langellotti langt den bedste. Et sidste kort er Andres Ardila, der bare blev bedre og bedre i Andalusien og synes nu at have et niveau, hvor han kommer langt i dette felt.

 

Q36.5 kommer med Gianluca Brambilla, der burde være en af favoritterne, særligt på denne eksplosive stigning. Nok er han faldet af på den, men i dette felt burde han komme langt. Han missede dog sin sæsondebut i Portugal med sygdom, og da holdet melder ud, at han er hjælperytter, skal vi nok dæmpe forventningerne. Alligevel rangerer jeg ham højt, for han er i kraft af sin spurt en af de få, der måske vil kunne true Vingegaard, hvis de altså bluffer. I stedet kører de for Mark Donovan, der bør komme langt på stigningerne i dette felt, men han har meget at bevise efter en skuffende sæsondebut i Saudi Tour og er ikke eksplosiv. Heldigvis har han haft tid til at forbedre formen, men det er næppe helt nok. Niccolo Parisini og Fabio Christen har virket for formsvage

 

Eolo kommer med Lorenzo Fortunato, der på papiret vel er det bedste match mod WorldTour-rytterne i de rigtige bjerge. Han startede som altid svagt i Andalusien, men de sidste dage havde han et ganske højt niveau, dog ikke som Cepeda. Disse eksplosive stigninger passer ham dog helt elendigt, og han skal bare overleve uden tab. Det skaber også lidt usikkerhed, at han i søndags udgik af Andalusien med sygdom. Han ledsages af Alex Martin, der godt kan klatre, men vi så i Andalusien, at niveauet er lidt for højt. Mattia Bais viste fin form på Mallorca og bør kunne gøre det pænt i dette felt, hvis han har bevaret formen siden dengang.

 

Astana satser på David De La Cruz , men denne stigning passer ham elendigt. Selv hvis han er i storform, vil hans mål alene være at overleve. Det er dog tvivlsomt, om han er det. Hans sæsonstart i Valencia var en opfølgning på hans horrible 2022, og han endte med at udgå med sygdom. Man kan håbe på, at sygdommen var hele forklaringen på den svage kørsel, men 2022 bidrager ikke til optimismen. På papiret burde det også være et godt løb for tempostærke Gianni Moscon , der godt kan klare disse stigninger, men dette er første løb siden det brækkede kraveben i Australien, og det handler alene om at finde løbskilometer, som vi så i dag. Yuriy Natarov synes at have tabt alle klatreevner, og løbet er trods alt for svært for Simone Velasco, der ellers vandt en etape i Valencia.

 

Human Powered Health kommer med Embret Svestad-Bårdseng, men han er et stort spørgsmålstegn. Han var en af de allerstærkeste på stigningerne i Saudi Tour, men til gengæld skuffede han fælt i Oman, hvor han var langt væk. Han rejste sig dog lidt på Green Mountain, og det giver håb om, at han kan genfinde de saudiske ben. Alternativet er Sebastian Schönberger, der bør komme meget langt i dette felt, men han er et stort spørgsmålstegn. Han var meget formsvag på Mallorca og har slet ikke kørt siden dengang. Dagens udbrud taler for, at han ikke er kommet for at køre klassement. Kristian Aasvold viste senest i Algarve, at dette løb bliver lidt for svært, som det også gør det for Bart Lemmen.

 

Kern Pharma kommer med den lovende Igor Arrieta, der sidste år fik sit gennembrud med en samlet top 10 i dette løb. Det er derfor inden for rækkevidde, men formen var i Andalusien ikke på samme niveau. Ringe var han heldigvis ikke, og i dette felt bør han komme langt, men vi skal ikke regne med samme præstation som sidste år. En lige så god klatrer er Jose Felix Parra, men han starter først sin sæson nu efter en skade, og derfor er han næppe i form, særligt fordi han sidste år havde svært ved at finde formen. Sidste år overraskede Urko Berrade med en samlet top 10, men han klatrer ikke så godt som Arrieta og har været meget formsvag i optakten. Derfor ligner næstbedste bud Giovanni Carboni, der gjorde det pænt i Oman, men ikke godt nok til at være med helt i front her. Jon Agirre har formen til at forsvare sig, men helt fremme kan han ikke være.

 

Euskaltel får det svært, da de er her uden deres bedste klatrere. Bedste bud er nok Mikel Azparren, der med en top 10 i Saudi Tour viste, at han godt kan klatre på korte stigninger i svage felter som dette. Problemet er, at feltet her er stærkere, men heldigvis er det først lørdag, at han for alvor får det svært, selvom det skaber usikkerhed, at han udgik i Murcia med helbredsproblemer. Holdets andet bud er den uhyre formstærke og holdbare sprinter Carlos Canal, der kommer fra området, men han kan trods alt ikke vinde et bjergløb. Txomin Juaristi synes for formsvag, selvom han på papiret er deres bedste klatrer.

 

Læs også
Optakt: 5. etape af Presidential Tour of Türkiye

 

Corratec kommer som altid med tungere ryttere, men de har sprinteren German Nicolas Tivani. Med endnu en top 15 i Argentina viste han, at han kan klatre, men her er stigningerne anderledes stejle. Derfor bør han komme til kort. Alternativet er Karel Vacek ¸ men han var helt, helt væk i Saudi Tour.

 

Hos Electro Hiper har Alex Molenaar vist form, men dette løb er for svært, og Alejandro Ropero har haft det svært i sine første løb. Trinty har en Oliver Rees og Max Walker, der kan klatre til husbehov. Efapel kommer med Joaquim Silva, der i Algarve viste, at han formentlig ender som bedste kontinentalrytter. Til gengæld manglede Tiago Antunes og Henrique Casimiro lidt for meget i Algarve, men særligt sidstnævnte kan komme et stykke. Hos Radio Popular manglede Cesar Fonte også for meget i Algarve, og hos APHotels er Delio Fernandez ikke i form.

 

BEMÆRKNING: Lad mig som altid understrege, at rytterne rangeres efter vinderpotentiale.

 

OPDATERING: Vingegaard, Izagirre og Dennis får lov at beholde deres bonussekunder.

 

Feltet.dks vinderbud: Jonas Vingegaard

Øvrige vinderkandidater: Ruben Guerreiro, Jesus Herrada

Outsidere: Jefferson Cepeda, Ion Izagirre, Victor Langellotti, Steven Kruijswijk, Gianluca Brambilla

Jokers: Ivan Ramiro Sosa, Antonio Pedrero, Ruben Fernandez, Lorenzo Fortunato, David De La Cruz, Rohan Dennis, Attila Valter, Embret Svestad-Bårdseng, Mark Donovan, Andres Ardila, Igor Arrieta, Giovanni Carboni, Pelayo Sanchez, Sebastian Schönberger

 

STREAM O GRAN CAMIÑO, UAE TOUR OG OMLOOP HET NIEUWSBLAD UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Jonas Vingegaard
Ruben Guerreiro, Jesus Herrada
Jefferson Cepeda, Ion Izagirre, Victor Langellotti, Steven Kruijswijk, Gianluca Brambilla
Ivan Ramiro Sosa, Antonio Pedrero, Ruben Fernandez, Lorenzo Fortunato, David De La Cruz, Rohan Dennis, Attila Valter, Embret Svestad-Bårdseng, Mark Donovan, Andres Ardila, Igor Arrieta, Giovanni Carboni, Pelayo Sanchez, Sebastian Schönberger
Jose Herrada, Jonathan Lastra, Simon Geschke, Mikel Azparren, Jose Felix Parra, Joaquim Silva, Mattia Bais, Sergio Martin, Will Barta, Johannes Staune-Mittet, Alex Martin, German Tivani, Carlos Canal, Urko Berrade, Fabio Christen, Simone Velasco, Kristian Aasvold, Jon Agirre, Henrique Casimiro, Tiago Antunes, Alejandro Ropero, Oliver Rees, Max Walker
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Gran Camiño
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?