Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 2. etape af Tour de Suisse

Optakt: 2. etape af Tour de Suisse

09. juni 2018 18:45Foto: A.S.O. / Getty Images

BMC levede op til deres status som superfavoritter og knuste al modstand på dagens holdløb, hvormed Richie Porte fik det bedst mulige udgangspunkt for sit forsøg på at vinde Tour de Suisse. Nu skal han imidlertid i overlevelsesmode, for de kommende dage byder på klassisk kuperet Tour de Suisse-terræn skabt til stærke sprintere, startende med søndages rundstrækningsløb i Frauenfeld, hvor de mange hurtige folk håber at komme til fadet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ruten

I de senere år har der været en tendens til, at arrangørerne laver en aftale med startbyen om, at de er vært for løbet de første to dage, hvor man dels kan afvikle en prolog (i år et holdløb) og dels en linjeløbsetape på en rundstrækning. Det er også tilfældet i år, hvor Frauenfeld har fået æren af at være centrum for løbet i den indledende weekend. Efter det første klassementsslag på holdtidskørslen byder de på en typisk Schweiz Rundt-etape, hvor man over fire omgange på en let kuperet rundstrækning skal forcere nogle mindre stigninger fire gange, og dermed kan der blive ryddet ud i de hurtige på en dag, hvor de hårdføre sprintere utvivlsomt lugter muligheden for igen at score en etapesejr i det schweiziske løb.

 

I alt skal tilbagelægges 155,0 km omkring byen Frauenfeld, og de foregår alle på en 39,0 km lang rundstrækning, der skal køres i alt fire gange (første del af første omgang er neutraliseret). Fra start bevæger man sig gennem flere sving mod vest gennem bycentrum, inden det via let stigende terræn med et par mindre bakker går mod nordvest og til slut nord frem til den indlagte spurt, der efter 12,5 km på rundstrækningen vil byde på en kamp om point og bonussekunder på de tre sidste af de fire omgange. Her drejer man mod sydøst og siden øst for at tage hul på kategori 3-stigningen Herdern (1,8 km, 7,6%), hvis top rundes med 21,6 km igen, og som vil give bjergpoint på alle fire omgange. En lille nedkørsel fører herefter mod sydøst, inden det går mod nordøst op ad en lille bakke, der over 4,5 km stiger med 2,5%, og som leder op til rutens højeste punkt, der nås med 15,4 km til mål.

 

Herefter bliver det meget lettere, idet man kører mod øst og siden syd via en lang nedkørsel. Det flader ud med 7-8 km igen, hvor man kører mod sydvest tilbage mod Frauenfeld. Her venter en teknisk finale med to sving lige i træk ved 2 km-mærket og derefter yderligere to sving i rap ved den røde flamme. Finalen er stort set helt flad.

 

Læs også
Nyt hold bekræfter interesse i Asgreen og Alaphilippe

 

Etapen byder på i alt 1813 højdemeter.

 

Frauenfeld har ikke været vært for et stort cykelløb tidligere i dette årtusinde.

 

 

 

 

Vejret

Inden regnen og bygerne for alvor melder deres ankomst resten af ugen, venter der en varm sommerdag til feltet. Søndag bliver solrig næsten uden skyer og med en temperatur på 30 grader. Der vil bare være en svag til let vind fra vest, hvilket primært giver modvind på første del, medvind på midterstykket og sidemodvind efter toppen af sidste stigning. I finalen vil der hovedsageligt være modvind på de sidste 3 tekniske kilometer, herunder på opløbsstrækningen.

 

Analyse af 1. etape

Kan I mærke forventningens glæde? Efter Skys suveræne opvisning på holdløbet i Dauohiné for et par dage siden så det ud til, at det med spænding imødesete holdløb på 3. etape af Tour de France kunne udvikle sig til en lidt ensidig affære, hvor briternes supermandskab vil tromle al modstand. Stort set hele A-holdet var samlet i Frankrig - med Chris Froome som en væsentlig undtagelse - og specialister som Geraint Thomas, Michal Kwiatkowski, Gianni Moscon og Jonathan Castroviejo lod med en knusende overlegen sejr ingen være i tvivl om, hvem der skal slås, når det går løs i Frankrig til sommer.

 

Mange kunne måske i et øjebliks modløshed frygte, at Sky ville kunne være lige så suveræne, når det går løs til juli og dermed fjerne en stor del af spændingen allerede efter tre dage. I dag blev der imidlertid blæst fornyet liv i en af løbets vigtigste etaper, da BMC med deres A-kæde svarede igen ved med næsten lige så stor suverænitet af slå til på 1. etape i Tour de Suisse.

 

De to hold har grebet det helt forskelligt an. Sky har samlet stort set hele Tour-truppen i Dauphiné, mens det for BMCs vedkommende forholder sig helt omvendt, da de har næsten alle deres mand kørende i Schweiz. Med tanke på, at amerikanerne i de senere år har været verdens førende holdløbsmandskab gik de derfor ind til dagens åbningsetape som tårnhøje favoritter, og de skuffede bestemt ikke.

 

Læs også
Startlisten til Giro d'Italia tager form - 5 danskere på

 

På den kun halvt så lange rute i Schweiz var BMC stort set lige så overlegne, som Sky var det i Frankrig, og dermed er der nu for alvor budt op til dans, når det går løs på 3. etape om en måneds tid. Med Stefan Küng som den store motor og med Richie Porte og Tejay van Garderen som to forrygende wing men viste de, at de ikke er slået på forhånd, og at Sky vil få kam til sit hår, hvis Froome vil sikre sig det ventede forspring tidligt i årets Tour.

 

Endnu mere interessant bliver det af, at begge hold formentlig vil være endnu stærkere til Touren. Froome er naturligvis en oplagt forstærkning af Sky, mens Rohan Dennis måske kan komme i spil for BMC. Australieren, der ubetinget er verdens bedste holdløbsrytter, blev i sidste øjeblik taget af amerikanernes hold til Schweiz, og det kunne indikere, at man fortsat håber på, at han kan komme sig efter en hård Giro tids nok til at hjælpe Porte på 3. etape i Touren. Sker det, vil BMC have et hold, der vil kunne udfordre Sky, og selvom man ikke kan komme udenom, at briterne er favoritter, er der i den grad lagt op til et brag af et slag, der ikke bliver mindre interessant af, at det samtidig er det første store opgør mellem løbets tp topfavoritter.

 

Samtidig blev der sendt en klar advarsel til alle Tour-favoritter om, at Porte er klar! Efter et sygdomsramt forår kørte den lille australier i dag så stærkt, at han i flere omgange næsten skulle vente på sine holdkammerater. Hvis nogen troede, at hans skuffende forår var et dårligt varsel, gjorde han i hvert fald i dag i første omgang den frygt til skamme. Porte kom tilbage på sporet med en solid præstation i Romandiet, og i dag viste han, at alt er på skinner frem mod det store mål. Faktisk kan det dårlige forår nu vise sig at være en fordel, fordi Porte har en friskhed, som ikke mange kan matche, især fordi han med sin skade også missede hele efteråret.

 

Sejren betyder også, at Porte cementerede sin status som tårnhøj favorit til at vinde årets Tour de Suisse, hvor han sikrede sig et forspring, han næppe havde drømt om. Hans på papiret værste rival, Wilco Kelderman, var sammen med sine Sunweb-holdkammerater som ventet tættest på, men tabte alligevel hele 20 sekunder. I et løb, hvor der ikke er mange svære etaper, kan så store afstande vise sig afgørende, og det ser allerede nu meget svært ud, hvis Porte skal slås i dette løb.

 

Kelderman og Sunweb kan være fint tilfredse med som verdensmestre at leve op til deres status om BMCs eneste reelle trussel, selvom de helt sikkert havde håbet at være tættere på. Mere bekymrende var det for Kelderman selv, at han ikke just selv lignede en mand med stort overskud, og man kan frygte, at hans lange skadespause har kostet for meget, og at han endnu ikke er i topform. Heldigvis kan han glæde sig over, at de vigtigste etaper først kommer fredag og søndag, og at den øvrige del af løbet er relativt let, hvorfor der er god tid til at finde løbsrytmen. Og med tanke på Touren var det fornuftigt af tyskerne at vise, at de kan give Tom Dumoulin et fint udgangspunkt i klassementet, når de på 3. etape vil stille til start som de tredjestørste favoritter bag Sky og BMC og med gode muligheder for at vinde tid på mange af rivalerne.

 

Bag de to store favoritter var det meget tæt mellem de øvrige hold, og det var som ventet Quick-Step, Bora, Mitchelton og Movistar, der var ”the best of the rest”. Dermed fik i første omgang Enric Mas, Patrick Konrad, Gregor Mühlberger, Jack Haig, Nairo Quintana og Mikel Landa et fornuftigt udgangspunkt for den videre færd, selvom de allerede nu må fundere gevaldigt over, hvordan i alverden de skal slå Porte, der vil knuse dem alle på den næsten 35 km lange enkeltstart på søndag. For Quintana og Landa var det dog langt vigtige, at Movistar efter nogle mindre gode holdløb i de seneste måneder kom tilbage på sporet og dermed forhåbentlig kan begrænse tabet, når det går løs til juli. For Mas handler alt derimod om dette løb, og han kunne næppe have ønsket sig et bedre udgangspunkt. Og for Haig og Konrad var det en god start, selvom det for dem stadig er meget usikkert, om Giro-formen vil holde hele vejen til målet i Bellinzona på søndag.

 

Alt er dog ikke godt for Quick-Step trods den gode start for Mas. Det må vække en del bekymring for belgierne, at Fernando Gaviria blev sat på en bakke meget tidligt i løbet. Det er naturligvis alt for tidligt at starte alarmklokkerne med tanke på den fine form, han viste i Californien, men det var alligevel en skuffende præstation af den ellers så stærke colombianer. Heldigvis har han mulighed for at slå tilbage allerede søndag, hvor der venter en etape, som giver ham muligheder for at vise, at det bare var en dårlig dag.

 

En af dagens store positive overraskelser var Bahrain-Merida, der med en relativt svag trup sikrede Ion Izagirre et langt bedre udgangspunkt end ventet. I forvejen er den tempoprægede rute god for den alsidige basker, og han kom fra den måske sværeste etape med et yderst begrænset tab i forhold til mange af rivalerne. Samtidig var det lovende, at holdets to talentfulde klatrere Mark Padun og Hermann Pernsteiner begge sad med holdet hjem, og selvom de får det svært på 9. etape, skal det blive interessant at følge særligt Padun i de kommende dage. Til gengæld var det skuffende, at Gorka Izagirre faldt fra undervejs, og det må vække nogen bekymring med mindre end en måned til Tour-starten.

 

Også Simon Spilak kan være meget tilfreds med en godkendt indsats af Katusha, og selvom det fortsat er meget usandsynligt, at han forsvarer sin titel, kan man håbe på, at løbet ligesom sidste år markerer et vendepunkt for sloveneren, der bestemt ikke har haft en nem tid. Ruten gør det praktisk talt umuligt at være med helt i front, men Spilak har i hvert fald sikret sig et bedre udgangspunkt end ventet.

 

Læs også
Journalist: Her er Pogacars Giro-hold

 

Der var imidlertid også klare tabere. Det gælder naturligvis først og fremmest Jakob Fuglsang, der sammen med sit Astana-hold kørte et forfærdeligt holdløb, hvor kun det svage Nippo-mandskab var langsommere. På papiret var det klart, at de ikke havde den stærkeste trup, men det er alligevel mildt sagt en katastrofe, at holdet præsterede så ringe i dag. Truppen er nemlig for en meget stor dels vedkommende den samme, som vil køre i Frankrig om en måned, og derfor må Fuglsang være svært bekymret med udsigt til 3. etape. Samtidig har det reelt sat ham ud af podiekampen, som i forvejen ville blive meget svær på en rute, der i alt væsentligt handler om den sidste enkeltstart. Derfor handler det i de kommende dage for Fuglsang primært om at vise, at han kan være med i front på bjergetaperne, mens det endelige resultat må spille en sekundær rolle.

 

Heller ikke Steven Kruijswijk og Bauke Mollema kan være tilfredse med at tabe næsten et minut. Ganske vist havde ingen af dem de bedste mandskaber til rådighed, men både LottoNL og Trek underpsæterede alligevel kraftigt. I forvejen ville det være svært for dem at være med helt i front på denne rute, og det er efter i dag bestemt ikke blevet lettere. Det er det heller ikke for Tim Wellens, der kun har klassementet som en mulig option, men som ikke desto mindre havde håbet på mere med sit relativt stærke Lotto-hold.

 

Et holdløb siger imidlertid ikke meget om kaptajnernes reelle form. Den må vi vente med for alvor at vurdere, indtil det går løs i bjergene om et par dage. De kommende dage handler det om sprintere og klassikerryttere, mens klassementsfavoritterne finder løbsrytmen og gør sig klar til det første bjergslag på onsdag. I mellemtiden kan vi så få skærpet sprinterkampen frem og vurdere sprinterhierarkiet frem mod Touren - og glæde os over, at vi i dag fik varmet op til et brag af en duel mellem Sky og BMC på de 35 flade kilometer den 9. juli.

 

Favoritterne

Denne type rundstrækningsløb er klassiske for Schweiz Rundt og en af grundene til, at klassikerryttere og stærke sprintere har så gode muligheder. Denne etape hører dog ikke til blandt de vanskeligste af denne type. Antallet af højdemeter er dog til at overse, og stigningerne er ikke voldsomt svære. Med tanke på, at man som sprinter kun kommer til Schweiz, hvis man klatrer temmelig godt, og at forskellene efter holdløbet er relativt små, er det derfor ganske sandsynligt, at sprinterholdene vil holde det samlet til en stor massespurt.

 

Det skyldes ikke mindst fremtidsudsigterne. Der er ikke alt for mange chancer for de hurtige folk i årets løb. 3. etape kan være for svær for mange, og kun de allermest holdbare kan drømme om succes på 4. etape. Derfor kan mange skulle vente helt til 8. etape for igen at komme i spil, og derfor vil de alle være meget opsatte på at jagte succes her.

 

Det ved alle mand naturligvis, og derfor vil der næppe være den helt store aggressionslyst, slet ikke med temperaturer på 30 grader! Formentlig vil et udbrud med ryttere primært fra wildcard-holdene komme fri allerede ved kilometer 0, og derefter vil det meste af dagen formentlig foregå i relativt moderat tempo, samtidig med at løbsrytmen genfindes efter en for mange ganske lang pause. BMC vil påtage sig det tidlige føringsansvar, men derefter vil vi hurtigt se andre tage over. Formentlig vil Quick-Step og FDJ være meget aktive, men også Bora, UAE og Lotto kan tænkes at give en hånd med. Udbruddet vil næppe få det helt store forspring, og det vil nok blive relativt begivenhedsfattigt frem til sidste omgang.

 

Her kan det tænkes, at hold som Bora, Mitchelton og Sunweb måske vil lægge lidt pres på op adstigningen, og det kan koste livet for nogle af de tunge sprintere. Bakken er dog kort og kommer relativt langt fra mål, og selvom den er ganske stejl, burde de fleste af de hurtige folk, der næsten alle er meget holdbare, kunne komme med over. Den næste stigning er ikke noget særligt og vil kun bidrage til at trætte feltet. Da den sidste del af rundstrækningen er ret let, bliver det også næsten umuligt at undslippe feltet, og dermed ser det ud til, at det hele skal afgøres i en reduceret massespurt.

 

Selve spurten er flad, men finalen er som så ofte før i Schweiz meget teknisk. Derfor er det en afslutning, hvor det først og fremmest handler om positionering og tekniske egenskaber og i mindre grad om topfart. Det er med andre ord en dag for sprintere med et godt tog.

 

Det får os til at pege på Fernando Gaviria som vores favorit. Det kan godt være, at colombianeren kom til kort på dagens holdløb, men formen kan ikke være helt elendig. Gaviria kørte nemlig fremragende i Californien, hvor han ikke blot vandt 3 etaper, men også på 3. etape viste fremragende klatreevner, inden en punktering satte ham ud af spillet. I forvejen er han en ganske holdbar herre, der elsker kuperede ruter som denne, og han burde ikke have problemer med at komme med til stregen.

 

Læs også
Quintana kører Giroen i en ny rolle

 

Gaviria er på papiret feltets hurtigste mand, hvilket han senest demonstrerede i Californien, men hans største fordel er hans fabelagtige tog. De dominerede totalt alle spurterne i Amerika, og her har han atter Iljo Keisse og ikke mindst fabelagtige Maximilano Richeze til sin rådighed. Der er en risiko for, at Keisse falder fra undervejs, men med Yves Lampaert og Philippe Gilbert har han stadig stærke folk omkring sig. Quick-Step har med andre ord et af de allerbedste tog, og Gaviria er også selv god i tekniske finaler. Da han samtidig er hurtigste mand, tror vi på endnu en sejr til det colombianske fænomen.

 

FDJ er til start med et fokus på spurterne, og derfor er denne etape en af de allervigtigste. Arnaud Demare har hele sit supertog til sin rådighed, og med Ramon Sinkeldam, Davide Cimolai og ikke mindst Jacopo Guarnieri har de et tog, der fuldt ud kan måle sig med Quick-Step. Demare selv er måske ikke selv verdens bedste i positionskampen, men det betyder mindre, når han er omgivet af et hold som dette.

 

Demare får næppe problemer på stigningerne - dog kan der være lidt usikkerhed efter en MEGET lang løbspause - men hans tunge folk som Guarnieri og Sinkeldam kan komme i vanskeligheder. Hans muligheder afhænger i høj grad af, hvor mange folk han får med hjem. Har han hele toget til sin rådighed, vil han have en fremragende chance for at få det bedste lead-out og derefter spurte sig til sejr, men mister han for mange mand, kan det blive svært. Det kan derfor enten blive rigtigt godt eller rigtigt skidt for Demare.

 

Det er ikke noget under, at Peter Sagan har vundet så mange etaper i dette løb. Han elsker kuperede ruter og tekniske finaler, og dem får han til overflod i Schweiz. Han ville naturligvis gerne have haft en endnu hårdere etape, for der er ingen tvivl om, at der i dette felt er flere, der i en ren spurt er hurtigere end verdensmesteren. Den tekniske finale er imidlertid en gave til Sagan, der alene i kraft af sin positioneringsevne stort set altid slutter i top 3 i massespurterne. Det viste han senest i Californien, og her er både finalerne og de kuperede ruter endnu bedre for Sagan, ligesom der er færre rene sprintere til start. På papiret er det måske i virkeligheden kun Gaviria og Greipel, der med sikkerhed har en højere topfart en Sagan, og i en teknisk finale kan han derfor sagtens vinde en etape som denne.

 

Alexander Kristoff viste god form med en suveræn sejr i GP Kanton Aargau i torsdags og fik dermed tanket selvtillid efter et svært forår. Nu går han så efter succes i dette løb, og generelt passer Tour de Suisse ham fint. Han er en holdbar type, der er en af de bedste afsluttere efter hårde dage i kuperet terræn, og hans gode positioneringsevne betyder, at han er stærk i tekniske finaler. Her har han endda med Ben Swift pg Roberto Ferrari et bedre tog, end han har haft længe, og dermed har han ganske gode kort på hånden. Etapen måtte gerne have været lidt længere og mere slidsom, da han ikke har samme topfart som særligt Gaviria, men Kristoff burde have en ganske god chance i dette felt.

 

Efter sit kravebensbrud er André Greipel kommet fremragende tilbage. En spurtsejr i Dunkerque og to i Belgien er det foreløbig blevet til, og samtidig viste han fantastiske klatreevner med en solosejr på kongeetapen i Dunkerque. Formen kan der derfor ikke stilles spørgsmålstegn ved, og samtidig kan han glæde sig over, at toget med Marcel Sieberg og Jasper De Buyst var i særklasse i Belgium Tour. Feltet der var dog meget svagere, end det er i Schweiz, og her får de svært ved at matche særligt Quick-Step og FDJ, særligt fordi de mangler Jens Keukeleire. Trods sin form er Greipel samtidig mindre holdbar end sine rivaler her, og han er en af de få, der kan få det lidt svært på bakken, selvom han burde komme med hjem. Han har spurtet fremragende i år, og der er ingen tvivl om, at han i topfart kun matches af Gaviria, men han er desværre håbløs i tekniske finaler. Derfor frygter vi, at han ikke kan drage fordel af sin hurtighed her.

 

Efter dagens nedtur er det op til Magnus Cort at genskabe humøret i Astana-lejren, men det bliver ikke let. Danskeren er ganske vist en ganske stærk klatrer - særligt i år har han imponeret meget - og en god afslutter efter en svær dag, men i dette felt er der trods alt mange, der er hurtigere end ham. Særligt problematisk er det, at han i år har positioneret sig skidt, og trods støtte fra Oscar Gatto har han ikke meget hjælp her. I blandt andet Dubai viste han, at han med sin fart sagtens kan overraske, men det kræver formentlig en del held at komme frem i en god position.

 

I gamle dage ville en kuperet etape som denne have været guf for John Degenkolb, men han har desværre ikke været sig selv siden sit grimme styrt i 2016. Han har samtidig været ramt af sygdom, og han så bestemt ikke ud til at have diamanter i benene i Hammer Series. Vi er ikke alt for optimistiske på Degenkolbs vegne, da han også hader tekniske finaler. Hans tog med Jasper Stuyven og Koen De Kort er dog et af de bedste, og derfor kan svingene denne gang være en fordel. Kan de virkelig sætte deres styrke igennem i de sidste sving, burde Degenkolb stadig være hurtig nok til at gøre det færdigt.

 

Sonny Colbrelli var virkelig flyvende i Hammer Series og ligner en mand i absolut storform. Desværre er han ikke ren sprinter, og denne etape er dog nok trods alt for nem for ham. I en flad spurt er der mange, der er hurtigere end ham, og han har heller ikke den bedste støtte hos Bahrain, hvor det kun er Gorka Izagirre og Enrico Gasparotto, der kan hjælpe. I en teknisk finale som denne er det formentlig for lidt, og da han samtidig mangler den sidste topfart, skal Colbrelli trods den gode form være heldig for at vinde.

 

Læs også
Optakt: 1. etape af Tour de Romandie

 

Michael Matthews har på papiret et af de bedte tog i løbet, og med Søren Kragh, Nikias Arndt og Edward Theuns har tyskerne potentialet til at dominere finalen i kamp med FDJ og Quick-Step. Desværre er Matthews ikke specielt hurtig i en flad spurt, og det vil undre, hvis han kan slå de mange hurtigere folk her, særligt fordi han ikke prioriterer flade spurter højt længere. Det kræver et sublimt lead-out, hvis han skal vinde, og faktisk vil holdet nok have bedst chancer, hvis de kører for den hurtigere Theuns. Det kan derfor ikke udelukkes, at belgieren kan slå til, hvis han får det stærke tog til sin rådighed.

 

Sky stiller med unge Kristoffer Halvorsen , men han har bestemt ikke imponeret i sin første tid som professionel. Starten har været svær for supertalentet, der har skuffet i de fleste af sine spurter. Han er på papiret en af de hurtigste, men hans positioneringsevne lader meget tilbage at ønske. Derfor er den tekniske finale ikke ideel, og da ruten også kan vise sig at være for hård, skal meget flaske sig, hvis Halvorsen skal blande sig helt fremme.

 

Michael Albasini har før vundet reducerede massespurter i Tour de Romandie, men aldrig i Tour de Suisse. Her er sprinterfeltet formentlig som regel for skrapt, og det burde også være tilfældet i år. Albasini er ellers kommet tilbage i god form efter et sygdomsramt forår og tog den samlede sejr i Tour des Fjords, og han vil helt sikkert forsøge sig. Hans erfaring hjælper ham i positionskampen, men farten er næppe god nok til, at han kan vinde.

 

Endelig vil vi pege på Thomas Boudat og Eduard Grosu. Begge er de lovende sprintere, der i år har bekræftet deres potentiale. Deres hold er imidlertid svage, og derfor får de det svært i en teknisk finale som denne. Boudat er ganske holdbar, men da han positionerer sig skidt, skal han være heldig for at kunne bruge sin hurtighed i en afslutning som denne. Grosu får det formentlig for svært på bakkerne, men han er til gengæld ganske god i positionskampen og kan overraske, hvis han mod forventning sidder med hjem.

 

Også Enrico Battaglin, Reinardt van Rensburg, Matti Breschel, Willie Smit, Jose Joaquin Rojas og Daniele Bennati vil  måske forsøge sig, men de vinder næppe.

 

Feltet.dks vinderbud: Fernando Gaviria

Øvrige vinderkandidater: Arnaud Demare, Peter Sagan

Outsidere: Alexander Kristoff, André Greipel, Magnus Cort, John Degenkolb

Jokers: Sonny Colbrelli, Michael Matthews, Edward Theuns, Kristoffer Halvorsen, Michael Albasini, Thomas Boudat, Eduard Grosu

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Suisse
Nyheder Profil Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?