Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 2. etape af Tour of the Alps

Optakt: 2. etape af Tour of the Alps

20. april 2021 14:03Foto: Sirotti

Gianni Moscon lagde de seneste års trængsler bag sig og brød mere end to års sejrstørke på løbets 1. etape og kan dermed iføre sig førertrøjen, når det østrigske bjergeventyr fortsætter tirsdag. Her skal han dog grave meget dybt, hvis han skal forsvare føringen på løbets eneste etape med en bjergafslutning, og selvom der er tale om en meget blød målstigning, betyder en stejl stigning forinden, at vi kan se frem til det første opgør i kampen om den samlede sejr.

Annonce

LIVESTREAM TOUR OF THE ALPS

Ruten

Selvom Tour of the Alps er et rigtigt bjergløb, har man i de senere år været tilbageholdne med at bruge store bjergfinaler. Det er heller ikke tilfældet i år, hvor den eneste afslutning på en stigning kommer på løbets 2. etape. Man skal dog ingenlunde overdrive den ret lette målstigning, der end ikke er kategoriseret, men da man forinden skal over den vanskelige Kaunergrat-stigning, er der i et løb uden væsentlige bjergafslutninger utvivlsomt alligevel lagt op til det første store opgør i klassementet.

 

Med en distance på 121,5 km er der som altid tale om en kort etape, der holder sig på østrigsk jord og fører feltet fra Innsbruck til målet i Feichten im Kaunertal. Arrangørerne er sjældent nådige fra start, da den første lange del af etapen er helt flad, når rytterne kører langs Inn-floden nede i dalen. Først går det helt fladt mod nordvest frem til byen Telfs, der nås efter 24,7 km, hvorefter det går gennem dalen mod sydvest frem til Silz, hvor dagens spurt kommer efter 37,1 km. Herfra går det videre igennem dalen mod sydvest, indtil man når frem til Arzl im Pitztal Wals, hvor man ankommer efter 50,1 km.

 

Her ændrer etapen karakter, når man drejer mod sydvest og syd væk fra dalen for at køre op ad en ikke-kategoriseret stigning (6,3 km, 5,1%), der har top efter 56,4 km. Man fortsætter mod syd på den første del af en let nedkørsel, inden det går videre af en lige nedkørsel mod nordvest tilbage til dalen. Her drejer man med det samme mod sydvest for at køre op ad kategori 2-stigningen Gachenblick (9,1 km, 5,9%), der er ganske let med ca. 5% over de første 4 km, inden den tager fat med 7-8% over 2 km, flader ud over 1 km og slutter med 2,1 km svære kilometer med 8-10%.

 

Toppen rundes efter 75,4 km og markerer starten på en 24,8 km lang rundstrækning, hvor der skal køres én omgang. Der lægges ud med en let nedkørsel, der fører mod sydøst ned til byen Kauns. Her kører man fladt igennem dalen mod vest ind gennem byen og siden nord og vest hen langs Inn-floden. Slutteligt forlader man igen dalen for at køre mod nordøst på ad kategori 1-stigningen Kaunergrat, der bare er Gachenblick fra en anden side. Her er den i kategori 1 og stiger med 9,3% over 7,5 km, og det er en relativt jævn stigning, der sværest midtvejs, hvor km 3 og 4 stiger med hhv. 11,4% og 10,6%.

 

Toppen rundes efter 99,8 km og markerer afslutningen på rundstrækningen med 21,7 km igen. Nu kører man igen første del af runden, der består af den lette nedkørsel, der leder mod sydøst og den flade del ind gennem Kauns. Denne gang kører man dog væk fra Inn-floden og i stedet mod øst, sydøst og syd ad en lige vej op ad den lange, jævne stigning op til mål. I alt stiger den med 3,8% over 11,1 km, men det er de første 8,1 km, der med 4,5% er de sværeste. Det vanskeligste stykke er en kilometer med 7,5% og et maksimum på 12%, der starter med 5 km igen, hvorefter de sidste 4 km stiger med hhv. 2,3%, 3,6%, 0,5% og 1,7%. Den store hovedvej bugter sig kun let over de sidste 5 km, indtil man bugter sig ind på den 200 m lange, 6 m brede opløbsstrækning.

 

Etapen byder på i alt 2922 højdemeter.

 

Feichten im Kaunertal har ikke tidligere været målby for et stort cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

 

 

 

 

Vejret                                                                                                     

I dag var rytterne heldige med tørvejr, og det bør de også have tirsdag, der vejrmæssigt skulle blive ugens pæneste dag. Her er der således lagt op til skyet dag med kun enkelte solstrejf og kølige temperaturer på bare 10 grader i bunden af målbjerget. Nedbørsrisikoen er dog begrænset til 10-15% det meste af dagen voksende til 20-25% mod slutningen. Det vil slet ikke være blæsende med bare en svag til let vind fra nordøst (5-8 km/t). Det giver sidemed- og medvind hele vejen ind gennem dalen og medvind op ad Gachenblick. Der vil primært være sidevind mellem de to stigninger og siden sidemodvind på Kaunergrat og sidevind på nedkørslen. Slutteligt vil der på målbjerget være sidemodvind på første halvdel og sidemedvind på anden halvdel, dvs. over de sidste godt 5 km, herunder på opløbsstrækningen.

 

Favoritterne

For to år siden dominerede Ineos løbet ved med deres overtal at angribe i højre og venstre - en strategi, der førte til tre etapesejre og en dobbeltsejr i klassementet. Som løbets klart stærkeste kollektiv var der lagt op til, at den strategi skulle fortsætte i år, hvor et hold uden Egan Bernal kunne give et mere åbent hierarki, og hvor holdet jo allerede for længst har proklameret, at man vil forsøge at forsætte den aggressive og underholdende stil fra sidste års Giro.

 

Det var dog først i bjergene, at angrebene skulle lanceres, men når man nu har en genfødt Gianni Moscon, kan man jo lige så godt komme i gang. Med et brud på mere end to års sejrstørke - sjovt nok i netop Innsbruck, hvor han ved VM i 2018 kørte sit indtil nu sidste virkelig gode løb - peger stadig mere på, at Traktoren har lagt sine mange trængsler, og at end ikke et styrt i Kuurne og en deraf følgende ødelagt klassikerkampagne har kunnet spolere den sandsynlige genfødsel.

 

Samlet vinder af løbet bør han dog ikke kunne blive, for selv med ”VM 2018”-ben var han kommet til kort på torsdag. Det vil han efter al sandsynlighed også gøre allerede tirsdag, hvor det første klassementsslag venter, selvom etapens karakter gør, at man ikke skal udelukke, at det faktisk kan blive til et trøjeforsvar.

 

På papiret ser 2. etape skræmmende ud, men man skal bestemt ikke overvurdere målbjerget. Som skrevet i den overordnede optakt har arrangørerne fået smag for en model med nogle svære bjergetaper, hvor udfordringerne dog ligger langt fra mål inden bløde opkørsler til mål. Det var præcis på denne slags etaper, at Tao Geoghegan Hart og Pavel Sivakov trivedes for to år siden, hvor de med deres overtal fik sat de ellers fysisk stærkere Vincenzo Nibali og Rafal Majka til vægs. Og det er præcis sådan en etape, vi finder igen denne tirsdag.

 

Det gør det mildt sagt også svært at spå om, hvem der vinder, og måske gør man klogt i at tage terningen frem, når man skal komme med sit vinderbud. For to år siden var det lidt tilfældigt, at det netop var Sivakov, der i en ukontrollerbar finale på den lignende 2. etape kørte og dermed lagde grunden til sejr. Den form for tilfældighed kan vi sagtens ende med at se på 2. etape igen - særligt fordi Ineos utvivlsomt gerne vil udnytte overtallet på samme fine vis én gang til.

 

Forinden er der et dalstykke, der skal overleves, og her kan der måske godt komme lidt mere kamp om at ramme udbruddet, end vi så det i dag. Jeg tror dog relativt hurtigt, at en gruppe vil køre væk, men jeg tilskriver dem ikke den helt store chance. Hovedparten af feltet er stadig en trussel mod førertrøjen, og derfor regner jeg ikke med, at Ineos vil give dem megen snor. Om briterne får hjælp, er jeg mere i tvivl om, men jeg tror, at de jagter både trøjeforsvar og etapesejr og vil køre udbruddet ind. Skulle man pege på et hold, der kunne tænkes at hjælpe, kunne det igen være Astana eller måske BikeExchange, EF og Israel SUN.

 

Den første stigning er ikke så svær og vil næppe blive brugt til det store. Det vil formentlig være Ineos eller et af de nævnte hold, der sætter tempoet, og så skal det store slag stå på Kaunergrat, der til gengæld er uhyre vanskelig. Selvom den kommer tidligt, er det en af favoritternes bedste muligheder for at angribe hinanden, og jeg regner derfor med et klassementsopgør, hvor det er ganske muligt, at én mand kører væk, eller at det bare er ganske få mand, der runder toppen som første gruppe.

 

Jeg tror, at det bliver svært at tage en solosejr for bedste klatrer. Nedkørslen er meget let og favoriserer en gruppe, og det gør den meget lette målstigning også. Til gengæld kan man sagtens forestille sig, at en gruppe på en lille håndfuld kan samarbejde hele vejen. De kan næppe ryste hinanden på målbjerget, der er for let, men kan de enes om at vinde tid på konkurrenterne og spurte på toppen, er det ikke usandsynligt, at det bliver en lille gruppe af de allermest formstærke klatrere, der afgør løbet.

 

Chancen for en regruppering til en lidt større gruppe på vel ca. 10 mand er dog ganske betydelig, i hvert fald hvis de forreste ikke kan samarbejde, eller hvis Ineos med deres overtal er på bagkant. Hvis vi på sidste stigning får samlet en sådan gruppe, har vi balladen, for så kan Gud og hver mand vinde. Medmindre Gianni Moscon skulle skabe miraklet og begrænse tabet så meget, at han kan komme tilbage og gå efter en spurt - og det anser jeg som stærkt usandsynligt, medmindre han vitterligt klatrer som ved VM i 2018 - vil Ineos næppe køre kontrolleret, men i stedet angribe i højre og venstre. Medmindre Simon Yates eller Dan Martin mod forventning har folk til at kontrollere til en spurt, regner jeg med en sand angrebsfest, hvor det i høj grad vil være tilfældighederne, der afgør sejrherren. Naturligvis kan det ikke udelukkes, at det alligevel bliver samlet til sidst, hvis der kan samarbejdes om at køre farlige folk ind, eller hvis Ineos skulle sove i timen, og så kan vi naturligvis godt få en spurt i den næsten flade finale. Mest af alt tror jeg dog, at én mand eller en lille gruppe kører væk i en taktisk finale, som da Sivakov for to år siden overspurtede Ja Hirt på toppen af den lette målstigning.

 

I det lys er der et hav af mulige vinderkandidater, hvis blot man har klatrebenene til at klare Kaunergrat - og det er der trods alt ikke specielt mange, der har. En god spurt er naturligvis et ret vigtigt våben på så let et målbjerg med to næsten helt flade kilometer til sidst, men en solosejr er bestemt ikke utænkelig, hvis det ender i en angrebsfest.

 

Derfor skal man have mavefornemmelsen frem for at finde en favorit. Det havde jeg allerede i min overordnede optakt, da jeg pegede på Pavel Sivakov, og det var særligt, fordi jeg regnede med, at Ineos kunne udnytte et overtal på denne etape. Dagens begivenheder har ikke ændret på den vurdering, og derfor er jeg nødt til at stå fast på russeren. Som skrevet i den store optakt regner jeg med, at han kommer flyvende ned fra højderne, som han gjorde i dette løb for to år siden eller i august i 2020, og hvis det er sandt, bør han sidde med i en gruppe efter Kaunergrat, der dog nok er for stejl til at passe ham ideelt.

 

Da lottokuponen Ivan Ramiro Sosa i dag virkede stærk og derfor ikke ligner en nitte, tyder meget på, at Ineos kan sidde med tre mand til sidst, og så skal der angribes. Her har Sivakov med sine etapesejr her og i Polen i 2019 vist, at han er en mester i det taktiske spil, og han er også en af de mere kraftfulde ryttere, der kan drage fordel af den lette målstigning. Helt langsom er han heller ikke, som vi så for to år siden, og derfor tror jeg, at Sivakov kan gentage nummeret fra 2018 og udnytte en etape af denne type til at sætte sig selv i scene til samlet triumf med en etapesejr.

 

Ineos-overtallet gør også, at Daniel Martinez er mit næstbedste bud. Som for næsten hele feltet er også han i ukendt form, men kommer han ned fra højderne, som da han vandt Dauphiné sidste sommer, er der al mulig grund til at tro, at han er flyvende, også selvom han i foråret var sat tilbage af et styrt. Modsat Sivakov har han ikke vist den store hurtighed, og det kan måske blive et problem, men i sammenligning med mange af de andre klatrere, burde den relativt kraftfulde Martinez have en chance i en spurt mod mange. Ligesom Sivakov er han en robust fyr, der passer glimrende til denne lidt lette målbakke, ligesom han har tempoevnerne til eventuelt at køre alene. Med andre ord er også han et godt kort for Ineos at spille i det sandsynlige overtal.

 

Mit tredjebedste bud er stadig Simon Yates. Briten er så hurtig, at han sammen med Dan Martin, Thibaut Pinot og Felix Grossschartner må regnes som den mest spurtstærke af klassementsrytterne, og derfor vil han være en af favoritterne, hvis det samles til en spurt i den næsten flade finale. Han er dog også en pokkers snu rytter i disse ukontrollerbare finaler, som vi har set med blandt andet etapesejre i Romandiet og Paris-Nice, eller da han på første bjergetape i Vueltaen i 2018 udnyttede manglen på kontrol til at køre væk - selvom det efter hans eget udsagn ikke var med vilje! Hans form er ukendt efter en generelt svær tid, men er han velforberedt som til Tirreno i september, kan han meget vel være bedste klatrer, og etapen er så ”let”, at han ikke behøver at være flyvende for at vinde. Med sin spurt har han endda en chance for at gøre det færdigt, og får han endda Nick Schultz, Tanel Kangert eller Mikel Nieve med over, har han endda mulig støtte.

LIVESTREAM TOUR OF THE ALPS

 

Tredje kort på Ineos-listen er Ivan Ramiro Sosa, men han står med de ringeste chancer. Heldigvis viste hans kørsel i dag, at han formentlig er i god form, og så taler meget for, at han vil være en af de allerbedste - hvis ikke den bedste - på Kaunergrat. Herfra kører han dog ikke alene hjem, og da han hverken er kraftfuld eller hurtig, er målbjerget slet ikke noget for ham. Skal han vinde, skal han udnytte overtallet til at køre alene hjem, men netop fordi han er en del af en stærk trio, hvor han måske stadig regnes som den mindst af de tre, er det slet ikke umuligt, at det faktisk kan lade sig gøre, hvis det er ham, der timer sit angreb rigtigt.

 

Ligesom Yates har Dan Martin den fordel, at han kan vinde en spurt, og det gør ham til en god kandidat, også selvom han ikke skulle være på toppen. Samtidig er han en herligt aggressiv fyr, der helt sikkert er klar til at angribe i festen og ikke bare satse på sin hurtighed. Derfor burde han være en af de helt tunge favoritter, da han kan vinde på flere måder, men der hersker stor usikkerhed om formen. Han var milevidt fra formen i Catalonien efter sin sygdom, og der skal være sket meget, hvis han skal være flyvende her. Han melder dog om god form, og han behøver ikke at være i sit es for at vinde på så let et målbjerg, særligt fordi han kan slå det meste selskab i en spurt til sidst.

 

Løbets største joker er naturligvis Thibaut Pinot. Holder ryggen, eller gør den ikke? Det ved hverken han eller vi, men han har sagt, at han føler sig overbevist om, at formen faktisk er ret god. Holder bagerste del af kroppen stand, bør han nok kunne finde vej til finalen, og med den hurtighed, han efterhånden har, er han i en næsten flad spurt måske den hurtigste af dem alle. Dermed har også han flere kort på hånden, da han er en herligt aggressiv type, der ikke er bange for at deltage i angrebene til sidst, og som en relativt kraftfuld fyr vil han ikke hade målbjerget. Alt sammen er det dog helt lige meget, hvis ryggen siger stop, og han bliver sat på en af de to første stigninger.

 

En af de få, der viste sig lidt frem i dag, var Aleksandr Vlasov , der havde genfundet sit herligt lette tråd. Han er ikke specielt spurtstærk, og derfor er det ikke nogen ideel finale for ham, selvom han som en af feltets på papiret allerbedste klatrere med bedre form end i Tirreno sidste år kan gå hen at være den allerstærkeste. I lyset af det lette målbjerg skal han dog nok bruge taktik til sidst for at vinde, og det kan godt blive en udfordring at ramme rigtigt. Vi skal dog ikke glemme, at Vlasov har gjort det før, da han udnyttede manglen på kontrol til at køre alene hjem i Provence sidste år, og i dag lignede han en mand, der måske har benene til en gentagelse.

 

En anden, der viste sig frem, var Hugh Carthy, der testede benene med et lidt halvhjertet angreb i bunden af Axams. Modsat de øvrige er han i dokumenteret god form, da han er i gang med en sand vanvidskalender med Catalonien, Baskerlandet, Alperne og Giroen, og hans dieselmotor lever op til sit rygte ved bare at blive bedre og bedre. Han burde være en af de bedste på Kaunergrat, men til gengæld passer det lette målbjerg ham ikke. Han slår ikke et pindsvin i en spurt på stregen, og derfor skal han alene hjem for at vinde, men det lader sig måske også gøre for aggressive og kraftfulde Carthy.

 

Lidt mere i tvivl er jeg om Pello Bilbao. Han viste fornem form i Baskerlandet og klatrer bare bedre og bedre, men Kaunergrat kan blive for voldsom, hvis han skal følge de allerbedste. Kommer der ikke nogen stor regruppering efterfølgende, risikerer han slet ikke at køre finale. Hvis til gengæld han sidder der til sidst, skal man tage ham seriøst, for som vi så i dag, på 4. etape i Baskerlandet og i Murcia i 2019 er han god til at ramme rigtigt i det taktiske spil. Selvom hans hurtighed er forsvundet, må han stadig kunne slå mange klatrere på stregen, og derfor står han meget stærkt, hvis han overlever Kaunergrat.

 

Nairo Quintana kommer ikke for at forberede sig, men for at vinde, og med en konstant stigende formkurve vil han formentlig være en af de absolut skarpeste på Kaunergrat i lyset af det fine niveau, han viste i starten af sine to seneste etapeløb. Desværre er finalen alt andet end ideel for den lille colombianer, der slet ikke passer til det lette målbjerg, hvor han mangler power og spurtstyrke. Meget skal flaske sig, hvis det er ham, der kører alene væk til sidst, men det var der trods alt også meget, der skulle, da han sneg sig væk i den flade finale på 2. etape af Vueltaen i 2019 og tog en helt uventet sejr.

 

Med det niveauspring, Matteo Fabbro har taget på det seneste, må man tro på, at den lille italiener kører finale og sidder med de bedste efter Kaunergrat, i hvert fald hvis den lidt svingende italiener har fundet Giro-formen. Til gengæld passer målbjerget dårligt til en mand, der er helt uden power og ikke specielt hurtig, og derfor står han ligesom Quintana svagt i kampen om at gøre det færdigt. Heldigvis er han aggressiv, og med sin fine kørsel kan man ikke udelukke, at han rammer rigtigt.

 

Bora har også Felix Grossschartner. Som kraftfuld og spurtstærk står han bedre på målbjerget end de fleste, fordi han kan vinde på både den ene og den anden måde. Problemet er Kaunergrat, der med sine stejle procenter slet ikke passer til den store østriger, og her kører han med 99% sikkerhed ikke med de allerbedste. Heldigvis er der tid til at komme tilbage, og skulle det lykkes, står han til gengæld fremragende - særligt fordi han i dagens finale indikerede, at den hidtidige katastrofeform som altid forsvinder, når han nærmer sig sine mål.

 

Jai Hindley er som altid svær at spå om. Den lille australiers topniveau kender vi fra Giroen, men vi ved også, at han sjældent er i form uden for sine sæsonmål. Jeg tvivler på, at han allerede er flyvende, men hvis han vitterligt er, har han også stort rum for at være en af de allerbedste på Kaunergrat. Nogen stor afslutter er han til gengæld ikke, og målbjerget passer ham ad h… til. Til gengæld viste han i Polen i 2019, at han godt kan spille sine kort i en ukontrollerbar finale.

 

DSMs andet kort er Romain Bardet, der måske ikke er som i gamle dage, men i lyset af kørslen i Tirreno bør have en fin chance for at klare Kaunergrat. Ligesom for Hindley gælder dog, at han slet heller ikke passer til målbjerget, og også han skal formentlig alene hjem for at vinde, selvom han dog har en lille smule spurtstyrke. Om han vitterligt er god nok til det i dag, er tvivlsomt, men DSM er et af de hold, der med en vis sandsynlighed har mere end ét kort at spille i finalen.

 

Endnu flere spørgsmålstegn er der ved Domenico Pozzovivo . Kører han som i hovedparten af 2020 og 2021, kommer han ikke over Kaunergrat. Hvis til gengæld han kører som i Giroen, gør han utvivlsomt, og så kan også han spille det taktiske spil til sidst. Han står uhyre ringe på et målbjerg som dette, men det gjorde han ved den søde grød også, da han i sin tid sneg sig væk i en flad finale og tog en helt overraskende sejr i Catalonien. Med samme held og timing her kan selv Pozzovivo vinde denne etape - og det er jo trods alt Tour of the Alps, hvor hans historik slår alle andres med flere længder!

 

Af andre ryttere kan man nævne Ruben Guerreiro, Nick Schultz og Gianluca Brambilla, der med deres hurtighed og aggression står ret stærkt på målbjerget, men som bør få det svært på Kaunergrat. Det samme gælder for Luis Leon Sanchez, der får endnu sværere ved at komme med over og skal satse på stor regruppering. Den i år så stærke Geoffrey Bouchard kunne godt ende i en gruppe til sidst, men han skal have heldet med sig for at vinde. Det er ikke rigtigt en etape for Hermann Pernsteiner , der har skuffet fælt på det sidste, som det også gælder for Ilnur Zakarin . Jeg bliver overrasket, hvis Attila Valter kører med de bedste over Kaunergrat, og det samme gælder for de i år så skuffende Ben Hermans, Tanel Kangert og Mikel Nieve. En genfødsel af Joe Dombrowski kan aldrig udelukkes, men er ikke forventelig. Og på de mindre hold skal man holde øje med folk som Torstein Træen, Edward Ravasi, Santiago Umba og Natnael Tesfatsion, der dog næppe kører med de bedste i dette felt. Og lad os så åbne en dør på klem for, at Gianni Moscon klatrer på et niveau, der minder om 2018, hvilket vil bringe ham i spil til en spurtsejr på den lette målstigning, hvis der sker en vis regruppering efter Kaunergrat.

 

Feltet.dks vinderbud: Pavel Sivakov

Øvrige vinderkandidater: Daniel Martinez, Simon Yates

Outsidere: Ivan Ramiro Sosa, Dan Martin, Thibaut Pinot, Aleksandr Vlasov, Hugh Carthy

Jokers: Pello Bilbao, Nairo Quintana, Matteo Fabbro, Felix Grossschartner, Jai Hindley, Romain Bardet, Domenico Pozzovivo

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL ROMANDIET RUNDT

Pavel Sivakov
Daniel Martinez, Simon Yates
Ivan Ramiro Sosa, Dan Martin, Thibaut Pinot, Aleksandr Vlasov, Hugh Carthy
Pello Bilbao, Nairo Quintana, Matteo Fabbro, Felix Grossschartner, Jai Hindley, Romain Bardet, Domenico Pozzovivo
Ruben Guerreiro, Nick Schultz, Gianluca Brambilla, Geoffrey Bouchard, Ben Hermans, Joe Dombrowski, Tanel Kangert, Attila Valter, Gianni Moscon, Luis Leon Sanchez, Ilnur Zakarin, Torstein Træen, Mikel Nieve

Annonce

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour of the Alps
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

G.P. Sportivi Sovilla(1.1) 16/05

Trofeo Andratx - Mirador ...(1.1) 15/05

Trofeo Palma(1.1) 16/05

Tour de Gironde Internati...(2.1) 15/05-16/05

Tour of Thailand(2.1) 11/05-16/05

G.P. Sportivi Sovilla(1.1) 16/05

Trofeo Palma(1.1) 16/05

Vuelta a Burgos Feminas(2.WWT) 20/05-23/05

Tour du Finistère(1.1) 22/05

Veenendaal-Veenendaal Cla...(1.1) 22/05

Trophée Centre Morbihan(2.NCUP) 22/05-23/05

Vuelta Ciclista a la Regi...(1.1) 23/05

Tour of Japan(2.1) 23/05-30/05

Mercan'Tour Classic Alpes...(1.1) 24/05

Ronde van Limburg(1.1) 24/05

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana - Premier Tech

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - Nippo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty - Gobert

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team BikeExchange

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Qhubeka Assos

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

EKSKLUSIVT TILBUD: SE ALLE GIRO ETAPER I FULD LÆNGDE & UDEN REKLAMER