Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 2. etape af Vuelta a Andalucia

Optakt: 2. etape af Vuelta a Andalucia

16. februar 2023 13:51Foto: Sirotti

Tadej Pogacar leverede den næsten forventede magtdemonstration på løbets kongeetape, og allerede nu synes det at skulle gå meget galt, hvis ikke han igen i år skal vinde sæsonens første etapeløb. Han har endda en stor chance for at lave hattrick på tre løbsdage, når løbet torsdag fortsætter med et gensyn på den stejle brostensmur i Alcala La Real, hvor den eksplosive slovener igen ligner manden, der skal slås - hvis nogen kan det.

STREAM VUELTA A ANDALUCIA, VOLTA AO ALGARVE OG TOUR DU VAR UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Efter den indledende bjergetape indledes serien af eksplosive puncheurfinaler med noget, der allerede er blevet en lille klassiker. På andendagen venter nemlig Alcala La Reals stejle brostensmur, der gjorde debut i 2021, hvor Ethan Hayter tog en af sine mange sejre, og blev genbrugt i 2022, hvor en flyvende Alessandro Covi tog karrierens anden sejr og den anden sejr på mindre end en uge, da han sejrede foran colombianerne Miguel Angel Lopez og Ivan Ramiro Sosa. Dermed er det lagt op til en sand lækkerbisken for de eksplosive puncheurtyper og murspecialisterne, der vil lure på chancen for at vinde nogle få og potentielt meget vigtige sekunder i kampen om den samlede sejr - og modsat sidste år kan de glæde sig over, at de skal hele vejen op til toppen, hvilket gør finalen betydeligt vanskeligere, end den var det sidste år.

 

Med en distance på 156,1 km er der tale om en relativt kort etape, der fører feltet fra Diezma til Alcala La Real. Modsat den foregående etape foregår andendagen mest af alt i fladere terræn nord for Granada på kanten til bjergene. Fra starten er det således let faldende, når man kører mod nordøst, nordvest og sydvest frem til byen Piñar, hvor dagens første spurt er placeret efter 29,8 lette kilometer. Herfra falder det fortsat videre mod sydvest, inden man drejer mod nordvest for at køre op ad kategori 3-stigningen Puerto del Zegri (4,5 km, 4,5%), der bliver stejlere og stejlere og slutter med 2,5 km med 5-6%, inden man runder toppen efter 48,0 km.

 

En kort nedkørsel leder nu videre mod nordøst, inden let faldende terræn fører mod vest med retning mod målbyen, i hvis udkant man rammer en rundstrækning, hvor man skal køre en omgang. Den indledes med en bakke (3,4 km, 6,7%), der har top efter 69 km, og en nedkørsel, inden let kuperet og til sidst fladt terræn fører mod nord frem til dagens anden spurt, som er placeret efter 83,4 km. Nu drejer man mod nordøst via et kort, let stigende stykke, hvorefter det går mod nordøst og sydøst op ad kategori 2-stigningen Los Rosales (4,4 km, 5,4%), der stiger med hhv. 7,8%, 11,0% og 6,1% over de første tre km, inden de sidste 1400 m frem mod toppen, der rundes efter 90,4 km, endda er let faldende. Nu leder en let nedkørsel mod sydøst og sydvest ned til rundstrækningens udgangspunkt.

 

Efter denne runde går det igennem fladt terræn mod vest og nordvest ind til målbyen, som nås efter 116,5 km, men hvor man dog ikke skal op over den sidste mur. I stedet kører man igen ud i terrænet, når man bevæger sig mod nord og nordøst igennem let kuperet terræn, der slutter med en bakke (1,6 km, 6,2%), som har top i byen Charilla efter 122,3 km. Umiddelbart herefter kører man nordøst og øst op ad kategori 2-stignigen Puerto de la Hoya de Charilla (10,3 km, 3,5%), der er højst irregulær. Efter de første 2 km, der stiger med 3-5%, falder det nemlig over 3 km, inden der venter en regulær mur med 2 km på hhv. 15,1% og 7,5%. Dernæst falder det igen over en lille kilometer, inden de sidste 2,7 km stiger med 6,8% i snit, herunder med ca. 8% over de sidste 2,3 km.

 

Toppen rundes efter 133,3 km, hvorfra der resterer 22,8 km, der indledes med en ganske let og kun mod slutningen lidt teknisk nedkørsel, som fører mod syd. Herefter bliver det relativt fladt, når man kører mod syd, vest, sydvest og nordvest tilbage til målbyen, hvor man rammer den afsluttende rampe. Den er 900 m lang og stiger med hele 11,5%. Man kører ad en stor og relativt flad vej ind gennem byen, idet man passerer rundkørsler med hhv. 3700 m og 2600 m igen, indtil man drejer skarpt ind på muren med 900 m igen. Herefter går det ad en næsten helt lige vej, der stiger jævnt med 9,4% i snit, indtil man med 400 m igen drejer ind på en meget snoet brostensvej, der stiger med 13,5% i snit og til slut bugter sig kraftigt til venstre.

 

Etapen byder på i alt 2595 højdemeter.

 

Alcala la Real har kun to gang tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb. Det var seneste i sidste års udgave af løbet, hvor Alessandro Covi blæste afsted til en sejr med 2 sekunder ned til Miguel Angel Lopez og 4 sekunder ned til otte mand anført af Ivan Ramiro Sosa. Dengang kørte man kun 100 m af brostensdelen, men i 2021 kørte man hele vejen til toppen. Her hentede feltet på selve målbakken et udbrud og den førende Toms Skujins, hvorefter Ethan Hayter tog en suveræn sejr med 8 sekunder ned til Miguel Angel Lopez og 10 sekunder ned til Sven Erik Bystrøm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STREAM VUELTA A ANDALUCIA, VOLTA AO ALGARVE OG TOUR DU VAR UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Inden den meget blæsende fredag venter en flot torsdag, der kun vil byde på få skyer. Det vil dog være køligt med bare 5-7 grader ved starten, men i målbyen vil det være meget lunere med 15 grader. Vinden vil bare være let (6-10 km/t) og komme fra øst. Det giver generelt med- og sidemedvind frem til de mange rundstrækninger omkring målbyen, hvor vinden vil komme fra alle retninger. Slutteligt vil der være sidemodvind på sidste stigning og dernæst først sidevind og slutteligt med- og sidemedvind ind til målbyen, hvor der vil være sidemedvind på målrampen, dog med modvind på de sidste små 50 m.

 

Favoritterne

Det var nok de færreste, der blev svært overraskede over udfaldet af dagens etape, og ikke overraskende synes løbet allerede afgjort efter førstedagen. Sådan går det, når man åbner løbet med kongeetapen og samtidig inviterer et fænomen, og nu er det mest interessante, hvor længe Tadej Pogacar kan holde sin træfrate på 100%. Løbet er i hvert fald designet på en facon, hvor det er helt realistisk, at han kan vinde alle fem etaper.

 

Anden chance får han torsdag, hvor der venter endnu en lækkerbisken for den eksplosive slovener. Vi kender etapen fra nu to tidligere besøg, men de er ikke helt sammenlignelige. Sidste år kom man fra nord, hvorfor det steg over de sidste 3 km, dog kun blødt indtil man ramte rampen, hvor man kun kørte de første 100 m af den stejle brostensdel. Det gav en lettere og mere eksplosiv mur, fordi man manglede den stejleste del, men den samlede etape var hårdere, fordi man havde været ovre nogle bløde finalestigninger på en dag med 2986 højdemeter.  I 2021 var finalen endnu hårdere, fordi man umiddelbart forinden var over en ganske svær stigning, der splittede feltet, og her kørte man hele vejen op til toppen, som man også gør det i år, efter en dag med hele 3746 højdemeter.

 

I år er den samlede etape lettere, og der er et længere fladt stykke frem mod muren. Det er lidt en skam, for Hoya de Charilla er en ret spektakulær mur, der nu næppe bliver afgørende. Hvor stort et felt, vi får, vil i høj grad afhænge af, hvordan de kører denne mur, for den har potentiale til at splitte feltet til atomer. Der er dog chance for en stor regruppering, hvis ikke der er hold, der er villige til at holde den gående.

 

Det første store spørgsmål er dog, om favoritterne skal køre om det. Forskellene er allerede store, og man kan ikke fortænke de andre hold i at tænke, at det er lidt meningsløst at køre Pogacar frem til endnu en sejr. Man kan ikke udelukke, at Ineos, Bahrain og Movistar foretrækker udbrudsvarianten, for de har alle gode folk, der kan vinde fra et udbrud.

 

Derfor vil jeg også forvente en benhård start. Det kan tage meget lang tid for et udbrud at blive etableret, og får vi en gruppe med deltagelse af Movistar, Ineos og Bahrain har de vel en reel chance. Meget kan blive bestemt af UAEs grådighed. Vi ved, at Pogacar er sulten, men det kan også tage overhånd. Jeg vil tro, at han gerne vil vinde igen på denne etape også, men jeg kan godt se for mig, at UAE lader et udbrud sejle hjem, hvis ikke de får hjælp.

 

Jeg hælder alligevel til en favoritafgørelse. For det første tror jeg, at Pogacar gerne vil vinde, og for det andet burde mindst ét af de tre nøglehold misse udbruddet. Sker det, vil det være lidt for opgivende bare at overgive sig uden kamp. Alle har de så gode afsluttere i denne slags finaler, at jeg vil forvente, at de giver UAE en hånd. Jeg tror derfor på, at vi skal have en favoritafgørelse, men en udbrudssejr er en helt reel option, hvis de store hold er med i front.

 

Når de rammer den første mur, vil jeg tro, at vi ser Ineos og Bahrain forsøge at åbne ballet. Deres bedste chance er at forsøge at isolere Pogacar og bringe UAE ud af fatning. Vi kender også Pogacar godt nok til at vide, at han selv kunne finde på måske at angribe og i hvert fald gå med aktivt i de andres offensiver. Den slags kan man aldrig helt udelukke, og i givet fald kunne man godt se, at en lille favoritgruppe kører sammen hen mod muren. Det vil dog være dumt af Pogacar at gøre sig selv sårbar over for angreb i fladlandet, og derfor bør han sætte sig på hjul. Gør han det, vil der komme en regruppering, og så er UAE stærke nok til at sikre et reduceret felt i bunden af muren. Jeg regner dog med så megen aggression på den første mur, at det bør blive en hård finale.

 

Den sidste mur er lidt svær at blive klog på. Det er nemlig en finale, der appellerer til lidt forskellige typer. I det meget svage felt i 2021 vandt den lidt tungere Ethan Hayter foran den lette Miguel Angel Lopez, mens sejren sidste år gik til ”tunge” Alessandro Covi foran de lette Lopez og Ivan Ramiro Sosa. Jeg vil dog tro, at Covi havde haft svært ved at vinde, hvis de også dengang var kørt hele vejen til toppen, og denne gang forventer jeg et mindre felt, fordi den første mur bør blive kørt hårdt og aggressivt. 900 m er ikke meget, men når vi taler om så stejle procenter, vil vi primært se klassementsrytterne fremme, når det har været hårdt forinden. Det ved vi fra Fleche Wallonne, hvor Mur de Huy er 300 m længere, men heller ikke med samme gennemsnitlige stigningsprocent.

 

Hvis ikke et udbrud kører hjem, eller han dummer sig ved at isolere sig selv og gøre sig sårbar over for angreb i fladlandet, vil det være en sensation, hvis ikke Tadej Pogacar vinder. Denne afslutning passer ham ganske perfekt, for der er ikke mange i denne verden, der har hans punch. Tidligere var han bange for, at han ikke var så god på stejle procenter, men det varede kun indtil den dag, han vandt på Los Machucos i Vueltaen. Siden har han også slået selveste Primoz Roglic i en murfinale i Baskerlandet, og dermed er der ikke den store tvivl om, at det er en afslutning efter hans hoved. Den største trussel er vel positionskampen, men den mestrer han også. Derfor ligner det endnu en Pogacar-sejr.

 

UAE har dog en meget interessant joker. Tim Wellens er ikke set bedre i flere år, end han er lige nu, og i dag virkede han decideret fremragende. Han har tidligere vundet to gange i den finale, der venter fredag, og det viser, hvor god han er i denne slags afslutninger. Vi ved fra Fleche Wallonne, at den nok er lidt for stejl til at passe ham perfekt, men når Hayter kan vinde, bør Wellens også kunne. Jeg kunne godt forestille mig, at UAE lod ham køre sin egen chance, og hvis Pogacar på nogen måde kan give ham sejren, vil han formentlig gøre det. Til gengæld tror jeg ikke, at Alessando Covi vinder igen i år. Dels tror jeg, at han får det svært med den stejlere finale, dels har han trods flot kørsel i dag været for formsvag, og dels kan det gå for stærkt på muren forinden, der helt sikkert er for svær for ham. Jeg tør dog ikke udelukke, at de giver ham chancen for at prøve, når nu han vandt sidste år. Til gengæld må Rafal Majka og en i dag skuffende George Bennett være sikre hjælpere i en finale, der ikke passer dem.

 

Den værste rival må være Santiago Buitrago. Efter det lidt sløje indtryk, han leverede i Saudi Tour, var det højst uventet at se ham så stærk i dag. Det var endda på en stigning af en længde, hvor han hidtil har haft det svært, og man må forvente, at han er endnu bedre i denne finale, da han har vundet begge sine to løb i netop puncheurifinaler. Pogacar er umulig at slå, men Buitrago ligner bedste bud på manden, der kan gøre det.

 

Bahrain vil også give Matej Mohoric chancen. Han viste fornem form i Valencia, og når Covi kan vinde, kan Mohoric, der har overrasket mig på en polsk mur i 2021, også. Jeg vil dog tro, at den bliver for stejl med den hårdere finale, og derudover kommer han til kort, hvis det bliver gjort meget hårdt på den første mur. Jeg er dog spændt på at se, hvor langt han kommer. Finalen er ikke ideel for Mikel Landa , men han er blevet nr. 2 bag Wellens i fredagens finale og bør ende langt fremme, som Lopez og Sosa gjorde det sidste år, men vinde kan han ikke. Damiano Caruso har punch til at ende godt, men han er ikke vild med stejle procenter (selvom det plejer at gå fint). Jack Haig er kørt i top 5 i fredagens finale, men med dagens form har han ikke de superben, der skal til for at være helt fremme i en afslutning, der passer ham ret dårligt.

 

Ineos fik en mindre lussing i dag, men de har stadig et par gode kandidater til denne etape. Tao Geoghegan Hart kunne ikke helt bekræfte den gode form fra Valencia, men han sluttede af med at bekræfte sit punch. Vi har ikke set ham i mange af denne slags finaler, men alt taler for, at det er noget, der passer ham. Måske var han ikke så overbevisende som i forrige uge, men han var godt nok til, at vi må forvente, at han kører med om sejren.

 

Holdet har imidlertid også en meget giftig joker i Jhonatan Narvaez. Det var dybt imponerende at se ham så langt fremme i dag, og dermed må han være i meget bedre form end for et år siden. Husker jeg ikke helt galt, var han min favorit til denne etape, fordi vi i 2021 så ham tage kampen op med Michael Woods på en mur som denne, men dengang var han slet ikke i samme form som nu. Den kan vise sig for svær til, at han kan vinde, men efter i dag tror jeg på, at han kan køre med om sejren, hvis de giver ham chancen. De har naturligvis også Carlos Rodriguez, der med sin defekt var uhyre imponerende i dag og synes at have fundet formen. Derfor vil jeg forvente at se ham langt fremme, som da han blev nr. 6 sidste år, men han bør ikke kunne vinde i så eksplosiv en finale. Endelig har holdet også Pavel Sivakov , der er i klart stigende form. Også han vil ende langt fremme, men vinde kan han ikke. Omar Fraile er formstærk og kunne lave et resultat, men må være hjælper.

 

I dag var Enric Mas nok engang uheldig, og han er derfor nu ude af podiekampen. Han viste imidlertid fin form, selvom han forventeligt ikke har sine allerbedste ben. Denne slags finaler passer ham ikke ideelt, men han har lært dem. Sidste år blev han nr. 3 bag Primoz Roglic og Mads Pedersen i den noget lettere finale i Vueltaen, og i 2021 blev han nr. 2 bag Roglic på muren i Valdepenas de Jaen, der kan minde om denne. Slå Pogacar kan han ikke, men han er bestemt podiekandidat, selvom jeg tror, at han skal have sin bedste form for virkelig at excellere i en afslutning som denne - og det har han ikke endnu.

 

Holdet har også Ruben Guerreiro, der efter Saudi Tour lignede en af de tungeste favoritter til denne etape. Det er klart, at den entusiasme er dæmpet en anelse efter i dag, men omvendt ved vi også, at han aldrig har været rigtig klatrer. Han har imidlertid altid været puncheur, og derfor kan det sagtens være, at han viser sin saudiske form i morgen. Her var han langt mere overbevisende end Buitrago, og selvom dagens nedtur sender ham lidt ned på listen, må han med de ben, han havde for mindre end to uger siden regnes som en tung kandidat i denne afslutning. Det burde også være en god afslutning for Gonzalo Serrano, der i dag viste stigende form, men så sent som i mandags manglede han for meget til, at man for alvor kan tro på ham, særligt hvis det bliver hårdt på første mur. Endelig har holdet den genfødte Gorka Izagirre, der har punch og passer til stigningen, men jeg tvivler på, at han får lov at køre sin egen chance.

 

I dag bekræftede Andreas Kron sin gode form i en finale, der var en anelse for svær for ham. Nu kommer han imidlertid til en etape, der virkelig burde passe ham. Vi så med hans 4. plads i Touren, hvor god en puncheur han er, men vi har til gengæld også til gode at se ham på disse stejle procenter. Det skaber lidt usikkerhed, men det er svært at tro, at Kron med de nuværende superben ikke ender meget langt fremme i en finale, hvor han har det rette punch. Lotto har også formstærke Pascal Eenkhoorn, men denne stigning bør være en anelse for stejl, og det samme gælder for Milan Menten , selvom han overraskede i Murcia.

 

En af dagens tabere var Dylan Teuns. Belgieren må stadig sande, at han ikke helt har fundet sin bedste form, og styrtene i Besseges gjorde det ikke bedre. Omvendt gælder for ham som for Guerreiro, at dagens etape var til den svære side for ham. Nu kommer en finale, hvor der står Teuns med flammeskrift, for vi taler altså om den regerende vinder af Fleche Wallonne. En Teuns i topform havde i det lys været største rival til Pogacar, men på baggrund af det, han har vist indtil nu i år, er det svært at have den største optimisme, særligt når vi ved hvor svingende han er. Han ledsages af Nick Schultz, der ligeledes har masser af punch, men selvom han gjorde det hæderligt i dag, vil det undre mig, hvis han er med helt i front. Endelig har holdet Corbin Strong , men vi så i Australien, at denne etape bør være for svær, som den også er det for Sep Vanmarcke, og Hugo Houle er fortsat formsvag.

 

Et af dagens store mysterier var Pierre Latour. Franskmanden var med helt fremme, men endte med at smide næsten fem minutter. Jeg har ikke kunnet finde en forklaring på, hvad i alverden der skete, men der må næsten have været en god forklaring. Vi så jo i Besseges, at hans form er ganske glimrende, og han var altså lige bag gruppen med Mas og Landa, da den eksploderede. Vi kommer nu til en eksplosiv finale, der virkelig burde passe ham, men spørgsmålet er, om ikke den er lidt for stejl til, at han for alvor kan blande sig i kampen om sejren.

 

En af dagens tabere var Lorenzo Rota, men det var ikke helt uventet, at han kom til kort i bjergene. Denne finale passer ham langt bedre, og vi så i mandags, at han er i fin form. Det var dog også klart, at vi ikke så den bedste Rota, og det vil det kræve, hvis vi skulle se ham helt fremme her. Finalen passer også godt til den relativt formstærke Georg Zimmermann, der senest var god i mandags, men på disse procenter vil jeg tro mere på Rota. Finalen er for svær for Dion Smith og passer ikke til Laurens Huys.

 

Dagens positive overraskelse var Jefferson Cepeda , der beviste, at Richard Carapaz slet ikke var dårligt kørende, da han slog sin landsmand ved de nationale mesterskaber i søndags. Det er endda i denne slags finaler, han hidtil har gjort det bedste - modsat sin navnebror og fætter, der er bedst i bjergene - og derfor er der grund til at forvente endnu en god præstation, selvom han ikke kan vinde i dette selskab.

 

Jayco passer langt bedre til denne etape end til dagens, hvor Matteo Sobrero gjorde det ganske pænt. Sidste år blev han nr. 2 bag Hayter i en tilsvarende finale i Coppi e Bartali, og det vidner om, at det er noget, han mestrer. Han gjorde det også godt i den polske murfinale, og når han klarede sig så fint i dag, vil jeg forvente en god præstation, men ikke et absolut topresultat. Etapen passer mindre godt til hans holdkammerater Filippo Zana og Tsgabu Grmay, selvom de gjorde det godt i dag.

 

Alpecin kommer med to kandidater i form af Axel Laurance og Stefano Oldani. Begge har et glimrende punch, men denne stigning bør være for stejl til, at de kan være med helt fremme. De risikerer også at ryge af allerede på den første mur, men jeg håber, at vi får lov at se, hvor langt de kan komme. Indtil nu har Oldani været den bedste klatrer af de to, men efter overraskelsen på kongeetapen i Besseges kan Laurance måske overraske igen.

 

Hos Astana kan Luis Leon Sanchez og Cristian Scaroni gøre det hæderligt, men ikke mere end det, og Samuele Battistella bekræftede i dag sin dårlige form. Hos Burgos vil formstærke Jose Manuel Diaz gøre det ganske godt, men han mangler noget punch, og finalen er for svær for de eksplosive Cyril Barthe og Jesus Ezquerra. Hos Eolo passer Lorenzo Fortunato slet ikke til stigningen, og han skuffede ikke helt uventet i dag, og hos Kern Pharma er Igor Arrieta endnu ikke på toppen. Hos Euskaltel har Gotzon Martin punch, men han er nok mere optaget af bjergtrøjen, og der er grænser for, hvor langt Joan Bou kan komme. Hos Flanders overraskede Vito Braet i dag, men denne finale bør være for svær, selvom han har punch.

 

Som sagt udelukker jeg ikke et udbrud, men det kræver deltagelse af flere af holdene Ineos, Movistar og Bahrain, samt at de har tabt så meget tid, at UAE lader dem køre. Det gør Matej Mohoric til en oplagt kandidat, men omvendt har holdet sagt, at han skal køre finale. Skal de vinde etapen, vil det dog være klogere at sende ham afsted end at vente på Pogacar. En anden kandidat e Omar Fraile, der virker meget velkørende nu, og Pierre Latour og Georg Zimmermann har nu også tabt en del tid. Andre kandidater er Axel Laurance, Stefano Oldani, Samuele Battistella, Cristian Scaroni, Edoardo Zambanini, Gotzon Martin, Corbin Strong, Pascal Eenkhoorn, Brent Van Moer og Sergio Samitier.

 

BEMÆRK: Husk, at der rangeres efter vinderpotentiale, hvilket er særligt vigtigt for rangeringen af Wellens, men også for eksempelvis Rodriguez og Landa.

 

Feltet.dks vinderbud: Tadej Pogacar

Øvrige vinderkandidater: Tim Wellens, Santiago Buitrago

Outsidere: Tao Geoghegan Hart, Jhonatan Narvaez, Enric Mas, Ruben Guerreiro, Andreas Kron

Jokers: Dylan Teuns, Pierre Latour, Carlos Rodriguez, Mikel Landa, Matej Mohoric, Lorenzo Rota, Jefferson Cepeda, Damiano Caruso, Nick Schultz, Matteo Sobrero, Georg Zimmermann, Gonzalo Serrano

 

Kandidater til et udbrud: Matej Mohoric, Omar Fraile, Georg Zimmermann, Pierre Latour, Axel Laurance, Stefano Oldani, Samuele Battistella, Cristian Scaroni, Edoardo Zambanini, Gotzon Martin, Corbin Strong, Pascal Eenkhoorn, Brent Van Moer, Sergio Samitier

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Alessandro Covis sejr fra 2022, hvor man dog ikke kørte helt til toppen af muren, og Ethan Hayters sejr fra 2021, hvor man som i år kørte hele vejen op.

 

STREAM VUELTA A ANDALUCIA, VOLTA AO ALGARVE OG TOUR DU VAR UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Tadej Pogacar
Tim Wellens, Santiago Buitrago
Tao Geoghegan Hart, Jhonatan Narvaez, Enric Mas, Ruben Guerreiro, Andreas Kron
Dylan Teuns, Pierre Latour, Carlos Rodriguez, Mikel Landa, Matej Mohoric, Lorenzo Rota, Jefferson Cepeda, Damiano Caruso, Nick Schultz, Matteo Sobrero, Georg Zimmermann, Gonzalo Serrano
Jack Haig, Pavel Sivakov, Alessandro Covi, Stefano Oldani, Axel Laurance, Gorka Izagirre, Jose Manuel Diaz, Filippo Zana, Rafal Majka, George Bennett, Luis Leon Sanchez, Gotzon Martin, Edoardo Zambanini, Cristian Scaroni, Lorenzo Fortunato, Tsgabu Grmay, Igor Arrieta, Laurens Huys, Pascal Eenkhoorn, Omar Fraile, Joan Bou, Samuele Battistella, Corbin Strong, Sep Vanmarcke, Brent Van Moer, Sergio Samitier, Dion Smith, Hugo Houle, Vito Braet, Milan Menten
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Vuelta a Andalucia
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Heylen Vastgoed Heistse Pijl(1.1) 03/06

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 04/06-11/06

Women's Tour(2.WWT) 06/06-11/06

Asiatiske mesterskaber(CC) 07/06

Course de la Paix GP Jese...(2.NCUP) 08/06-11/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 09/06

Tour of IRAN (Azarbaijan)(2.1) 10/06-14/06

Tour de Suisse(2.UWT) 11/06-18/06

Elfstedenronde Brugge(1.1) 11/06

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger