Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 3. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Optakt: 3. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

03. februar 2023 12:47Foto: Cxcling Creative Agency

Giulio Ciccone indledte en mulig genrejsning med en fornem sejr på første bjergetape, men der venter mange udfordringer, inden den samlede sejr er hans. Den første kommer allerede fredag, hvor der venter en meget uforudsigelig etape, der med en mur i finalen både kan lægge op til et slag mellem favoritterne, en reduceret massespurt eller måske endda en udbrudssejr.

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Efter det første lille klassementsslag kan sprinterne igen lugte en chance om fredagen. Her vil de i hvert fald kunne glæde sig over, at det meste af etapen er relativt flad, men der venter igen en ubehagelig overraskelse i finalen. Her skal rytterne nemlig over to stigninger, hvoraf den sidste er en regulær mur, men da den kommer med mere end 25 km til mål, kommer den formentlig for tidligt til at skabe varige forskelle i klassementet. Derfor burde der igen kunne skabes rammer for en reduceret massespurt, men igen skal man klatre meget godt for at have en chance - og så er forskellene efter 2. etape måske så store, at en udbrudssejr ikke helt kan udelukkes.

 

Med en distance på 145,1 km er der tale om en kort etape, der fører feltet fra Betera til Sagunto. De to byer ligger tæt på hinanden umiddelbart nord for Valencia, og derfor består etapen af en kringlet tur rundt i terrænet. Fra start kører man mod nordvest igennem let stigende terræn frem til Marines, hvor man efter 14,5 km drejer mod sydvest. Herfra falder det ned til Lliria, hvor man rammer en 44,3 km lang rundstrækning, hvor der skal køres én omgang. Den er næsten trekantet og sender rytterne mod nordvest op ad en lang, jævn bakke, inden det går mod syd og sydøst igennem let faldende terræn tilbage til Lliria. Efter rudstrækningen kører man tilbage ad samme vej til starten i Betera, hvorfor det først stiger let mod nordøst og siden falder let mod sydøst.

 

Inden man når ind til selve Betera drejer man mod nord og senere nordøst for at køre ad let stigende veje frem til Serra, hvor man efter 87,1 km drejer mod nord for at køre pop ad kategori 2-stigningen Oronet (4,4 km, 4,7%), der er en jævn stigning med top efter 91,9 km. En i starten kringlet og siden let nedkørsel fører nu mod nordøst ned til byen Torres Torres, hvorfra det går ad let faldende veje mod syd gennem Estivella og frem til Segart. Her drejer man efter 107,8 km mod sydvest for at køre ad en let stigende vej frem til dagens hovedudfordring, som går mod vest og nord op ad kategori 1-stigningen El Garbi (4,6 km, 7,0%): Her skal man ikke lade sig snyde af tallene, da de første to kilometer udgør en regulær mur med gennemsnitlige procenter på hhv. 11,5 og 12,2, inden de sidste 2,6 km er meget lette.

 

Toppen rundes efter 117,2 km, hvorfra der resterer 27,9 km. De indledes med et plateau, der fører mod vest frem til toppen af Oronet-stigningen, og derefter kører man igen samme strækning som tidligere, når man tager den i starten kringlede nedkørsel mod nordøst ned til Torres Torres, indtil man kører mod syd ad den let faldende forbi Estivella, hvor dagens spurt denne gang kommer efter 135,8 km. Denne gang kører man dog ikke tilbage i bjergene, men drejer i stedet mod sydøst for at køre ad en let faldende vej ud mod vandet til målbyen. Her er der en ganske lille bakke med top med 4 km igen, hvorefter det falder let resten af vejen, den sidste kilometer med 0,6% i snit. Man skal igennem hele tre rundkørsler mellem 3200 m- og 2600 m-mærkerne, og derefter er der yderligere to af slagsen med bare 800 m og 500 m igen.

 

Etapen byder på i alt 1641 højdemeter.

 

Løbet har meget ofte haft mål i den nærliggende by Puerto Sagunto, men i dette årtusinde har Sagunto kun været mål for ét større cykelløb. De var i dette løb i 2000, hvor Javier Pascual Llorente vandt en nimandsspurt foran Laurent Jalabert og Antonio Tauler.

 

 

 

 

 

 

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Det suveræne vejr vil vare ved hele ugen, og der venter derfor også en forrygende fredag. Her vil det være helt skyfrit og nu også meget varmt med 17 grader ved starten og 16 grader ved mål. Vinden vil bare være let (7-10 km/t) og komme fra sydøst. Det giver generelt først med- og sidemodvind i den indledende fase, indtil man får sidemedvind frem til toppen af Oronet. Herfra vil der være sidevind på nedkørslen og derefter først modvind og siden sidevind frem til El Garbi, hvor der vil være sidemedvind hele vejen op. Efter toppen er der et kort medvindstykke, inden man får sidevind og slutteligt sidemodvind og modvind i den let faldende finale. Over de sidste 1800 m vil der være sidevind.

 

Favoritterne

Som ventet kunne dagens eksplosive finale ikke gøre forskelle mellem de bedste, og vi har derfor det knivskarpe opgør på sekunder, der var lagt op til. Det gør en i forvejen uforudsigelig 3. etape endnu mere uforudsigelig, for det er vitterligt en af den slags etaper, der kan gå mange veje.

 

Den sidste mur er nemlig virkelig en grim sag, der kan splitte feltet til atomer, men den kommer også langt fra mål. Det vil ofte være nok til, at klassementsrytterne klapper hesten og sparer sig til senere opgaver, men i et løb, hvor der mangler terræn til at gøre forskelle, er dette en af mulighederne. I dag var passiviteten meget stor, men i morgen er chancen for, at klassementsrytterne vil røre på sig betydeligt større. De har ikke alt for meget at miste, men omvendt kan der være et ønske om måske at spare sig til lørdagens kongeetape.

 

Mit gæt vil dog være, at Bahrain går til stålet. Det lykkedes ikke at vinde i dag, men i morgen har de en chance for at vinde med Pello Bilbao og dermed tage 10 meget vigtige bonussekunder. Den samme mulighed bør Ineos lure på, for de har både en hurtig Tao Geoghegan Hart og mulighed for at skabe en overtalssituation med briten og Carlos Rodriguez.

 

Jeg vil dog også tro, at sprinterne tror på det. Nok er muren svær, men den er kort, og der er god tid til at komme tilbage, ligesom der er modvind til sidst. Det vil undre mig, hvis i hvert fald ikke Biniam Girmay har kig på denne etape. I går sagde Jumbo også, at de havde én chance mere med Olav Kooij, men det står ikke lysende klart for mig, om de tænker på 3. eller 5. etape, da de er meget ens. Det er derfor muligt, at også de vil jagte, og derudover bør Movistar vel lugte muligheder både med Ivan Garcia Cortina og en i dag overraskende stærk Alex Aranburu.

 

En udbrudssejr kan dog ikke udelukkes. Forskellene er nu store, og det er en af den slags dage, hvor sprinterne er usikre på, om de overlever, og klassementsrytterne er usikre på, om etapen er for let. Derfor vil der formentlig være kamp om at komme afsted, men det er også klart, at et udbrud kun har en chance, hvis ikke det er en trussel mod klassementet. Jeg tør ikke helt udelukke, at de kan holde, men mit gæt vil være, at en kombination af Intermarché, Bahrain, Movistar og Trek (i det omfang, de skal forsvare trøjen) vil arbejde for, at udbruddet bliver hentet.

 

Derefter er spørgsmålet så, om vi får action på muren. I går var det Intermarché og Bahrain, der skulle lægge presset for deres sprintere. I morgen er det anderledes. Her vil deres sprintere selv skulle tænke på at overleve, og derfor er det klassementsholdene, der skal lægge presset. Mit gæt vil være, at enten Bahrain eller Ineos vil gå til stålet, men det kan også være UAE eller Movistar. Bahrain vil formentlig sætte et dræbende tempo fra spids, for deres mål er en lille klassementsetape. Ineos derimod kunne sagtens finde på at angribe, og det kan sagtens være, at selv klassementsgruppen sprænges til atomer.

 

Der er dog lidt for langt hjem til, at 2-3 mand kan køre hjem, særligt fordi Bahrain er så stærke. Jeg ser derfor mere for mig, at der samles en eksklusiv gruppe på måske 15-20 mand, hvor Bahrain vil arbejde stenhårdt for at holde sprinterne bag sig. Derfor kan vi ende med et forfølgelsesløb, hvor vi kan få en reduceret massespurt med muligheder for en mand som Girmay, og hvor vi kan få en afgørelse i en mindre gruppe på de nævnte 15-20 mand. Her vil døren så være åben for angreb i et taktisk spil, men fordi Bahrain er så stærke, taler meget for, at det vil ende i en spurt i denne eksklusive gruppe.

 

Jeg ser derfor muligheder for en reduceret massespurt, en spurt i en favoritgruppe, en taktisk afgørelse med sene angreb samt en udbrudssejr, og det er klart de to første scenarier, der må være mest sandsynlige. Til gengæld er jeg også meget splittet i forhold til, hvad jeg tror mest på.

 

Jeg havde egentlig bestemt mig for at pege på Biniam Girmay igen, men efter at have set den styrke, Mikel Landa udviste i dag, og efter at Tao Geoghegan Hart må have fået fornyet tro på sig selv og sin spurt, har jeg skiftet mening. Sætter Bahrain deres superhold og særligt de mest formstærke, Wout Poels og Landa, i front, kan de gøre stor skade, og herefter kan der godt opstå en alliance mellem Bahrain og Ineos, der vil sidde med mindst tre mand og formentlig også flere, når man ser på den styrke, Jonathan Castroviejo havde i dag, og får vi det, kan de være stærke nok til at holde feltet bag sig, selvom modvinden er en ulempe. Movistar bør også sidde med i 1-2 mand, der kan hjælpe Alex Aranburu, og UAE skal vel også bruge deres folk til at køre for Diego Ulissi.

 

Jeg hælder derfor nu til en spurt i en mindre gruppe, men det kan også godt være, at de mest holdbare sprintere kommer tilbage. Selve spurten er ikke videre teknisk, da det går ad en lang, lige vej, og selvom der er to rundkørsler på den sidste kilometer, vil det i et lille felt være en spurt, der mere afgøres på fart end på positionering.

 

Det får mig til at pege på Alex Aranburu. Baskeren var dagens store overraskelse, og med de superben bør han have en chance for at komme med hjem igen i morgen. Stigningen her er betydeligt sværere, men en meget lille gruppe bør ikke kunne køre hjem. Der bør samles en gruppe, hvor også Aranburu kan være, og ser man på de stærke folk i dag, er han formentlig den hurtigste på flad vej. Han har det svært i positionskampen, men han kan ende med at have verdens bedste lead-out man i Gonzalo Serrano, der i hvert fald har en chance for at overleve - og i princippet selv kunne spurte, hvis ikke Aranburu skulle bruge bonussekunderne. Uanset hvad er finalen så enkel, at problemerne vil være færre, og spurter han, som han gjorde, da han vandt i Limousin sidste år, bør han være den hurtigste her. Derfor tror jeg på endnu en sejr til Movistar. Får vi samling i et større felt, kan Ivan Garcia Cortina være med, men dagens præstation skaber lidt usikkerhed. Han kan dog have sparet sig, og han er bestemt podiekandidat. Problemet er, at Girmay formentlig bliver svær i det scenarium. Jose Joaquin Rojas spurtede også i går og er i form, men han bør denne gang enten køre lead-out for Garcia Cortina eller Aranburu, der skal bruge bonus.

 

Hans værste rival er formentlig Pello Bilbao. Spanieren genfandt sin spurt sidste år, og i en spurt i en lille gruppe vil han stå meget stærkt. Han viste også sin fart i dag, hvor han kom meget stærkt til sidst, da den fladede ud, selvom han desværre havde tabt lidt for mange positioner på stigningen. Hans fart på flad vej så vi senest, da han vandt Down Under, men endnu mere, da han vandt den sidste spurt i Tyskland, hvor modstanden var skrappere. Ender det i en spurt i en mindre klassementsgruppe, har han en god chance, også mod Aranburu, særligt fordi han er mere sikker i positionskampen. Det er meget jævnbyrdigt mellem de to baskere, og det kan gå begge veje. Bliver det et større felt, vil holdet satse på Fred Wright, men selvom han havde meldt om god form, var dagens præstation meget bekymrende, og som vi så i går, mangler han også for meget fart mod Girmay på flad vej. Falder han fra, er Matej Mohoric meget konkurrencedygtig, men han får det også svært mod Girmay, som han dog burde have en chance for at slippe for at spurte med, da han normalt er mere klatrestærk.

 

I gamle dage havde Diego Ulissi stået højere på denne liste. Her var han nemlig lynhurtig i en flad spurt, men han synes at have tabt noget fart på sine gamle dage. Så sent som i august slog han imidlertid Aranburu i en etape i Limousin, hvorefter Aranburu var hurtigst dagen efter, og det vidner om jævnbyrdigheden. Han har også Brandon McNulty, der selv er hurtig, samt Marc Soler til at køre lead-out, og det kan meget vel gøre forskellen, hvis Aranburu sidder alene. Han har skuffet mig lidt for mange gange i nylige spurter til, at jeg tør gøre ham til favorit, men han står med gode kort på hånden. McNulty, der så stærk ud i dag, vil være et oplagt bud på en mand, der kan angribe i finalen, og det kan Soler også, selvom han ikke synes helt så formstærk og er spurtsvag.

 

Det store spørgsmål er naturligvis Biniam Girmay. Hvor godt klatrer han? Han er ikke verdens bedste på lange stigninger, men denne er så kort, at han kommer ret langt på sit punch. Han vil formentlig blive sat, men der er tid til at komme tilbage, og i dag sparede han tydeligvis på kræfterne. Han har spurtet bedre end nogensinde i år, både i søndags og i går, og sidder han der til sidst, vil han være gigantisk favorit, medmindre Kooij har overrasket. Udfordringen for ham er, at klassementsholdene vil af med ham, og i går lød det på hans kommentarer til, at han havde været sat på første stigning. Jeg tror, at der er for stor interesse i at gøre det hårdt, men det kan sagtens blive endnu en Girmay-sejr. Falder han fra, bør Rui Costa og Georg Zimmermann være med fremme, og de kan bestemt køre med om sejren, selvom jeg tror, at de får svært ved at slå Aranburu og Bilbao, mens hurtige Loic Vliegen nok vil vente på Girmay.

 

Det var opløftende at se Tao Geoghegan Hart rejse sig i dag. Det må give blod på tanden, og får vi en spurt i en lille gruppe, er han bestemt konkurrencedygtig. Det har vi set flere gange, men i en flad spurt giver jeg stadig mine tre favoritter en lille overhånd. Omvendt er det så sjældent, at han har spurtet de seneste år, at det kan være svært entydigt at sige, hvor stor en chance han har. Han har i hvert fald i både Giroen og Burgos samt i Dauphiné og i dag vist, at han er en hurtig herre. Får vi en lidt større gruppe, har holdet Omar Fraile, der uden succes for søgte at blande sig i går, men han synes ikke særligt formstærk og slår ikke Girmay.

 

En joker er Koen Bouwman. Hollænderen er bestemt ikke på toppen, men han var i dag bedre end frygtet. I Giroen mindede han os om, hvor hurtig han er, og det gjorde han igen, da han vandt i Slovakiet. Ender det med en gruppe uden Girmay, står han med en reel chance, og dagens præstation giver et håb om, at han vil overleve. Han er dog også så svingende, at det også kan gå galt. Holdets andet kort er naturligvis Olav Kooij, men selvom han overraskede i går, bør denne stigning være for svær. Han var også sat på den første stigning i går, der var noget lettere end denne, men det er klart, at den også er ret kort. En regruppering i modvinden til sidst, er mulig, og så kan man ikke helt afvise hollænderen, selvom han i går måtte sande, at han ikke bare med sikkerhed kan slå Girmay på stregen. Endelig har holdet den uhyre formstærke Thomas Gloag til et sent angreb.

 

Dagens skuffelse var vel Aleksandr Vlasov , der ikke var så stærk som ventet. Han an dog stadig være med i en spurt på denne etape, da han sidste år viste en helt uventet fart i Indurain og Romandiet. På flad vej er det dog lidt svært at tro, at han kan slå mine favoritter, men han overraskede så mange gange med sin fart i 2022, at det ikke helt kan udelukkes. Ellers er Lennard Kämna skabt til et sent angreb i finalen.

 

Så er der Giulio Ciccone selv. Italieneren bekræftede min forventning om god form, og nu synes det helt givet, at han vil køre spurten. Han bekræftede også i dag sin fine fart, men sejren kom mest af alt som følge af det overskud, han havde på toppen af stigningen, hvor han slog et hul. I en flad spurt har han ikke samme historik, og det vil overraske mig, hvis han vinder. Normalt er Bauke Mollema også hurtig, men han må nu være hjælper.

 

Euskaltel har den meget formstærke Antonio Soto, der bør have en chance for at være med hjem, hvis feltet bliver lidt større. Han har spurtet ganske fornemt i år, senest i går, men det er svært at se ham slå Girmay, der bør være lige så klatrestærk som ham. I dag overraskede Gotzon Martin så meget, at han kan være med i en endnu mindre gruppe, men han har spurtet lidt skuffende på det sidste, og det er svært at se ham vinde.

 

I dag bekræftede Anthon Charmig sit store potentiale, og han er bestemt også en hurtig herre. Det så vi, da han spurtede på toppen af bakkerne i Oman og Tjekkiet sidste år, men i en flad spurt har han ikke samme historik. Han kørte en god spurt på flad vej på sidste etape i Tjekkiet, men i et betydeligt svagere felt end dette. Han er bestemt top 10-kandidat, men skal det blive til mere end det, skal han overraske. I går imponerede Louis Bendixen , men denne stigning bør trods den gode form være for svær.

 

Astana har en hurtig mand i Cristian Scaroni, der i dag sad så langt fremme, at det virker sandsynligt, at han kan være med i en ret lille gruppe. Det ligner dog nok mere en top 10 end en sejr. I går kørte de spurten for den i dag skuffende Samuele Battistella , og jeg vil tro, at de bytter rundt i morgen, hvis de begge sidder der. Kører de for Battistella, mangler han dog også den fornødne fart. Luis Leon Sanchez synes at være færdig med at spurte, men han kan angribe i finalen.

 

En joker kan måske være Tom Devriendt. Han var helt væk i går, men i dag leverede han pludselig en helt anden præstation. Det kan give et lille håb om, at han kan overleve, og sker det, bør han være ganske konkurrencedygtig i dette felt. Han er dog som udgangspunkt tungere end både Girmay og Kooij, og dem slår han ikke i en spurt.

 

Det er svært at tro på de andre hold. Burgos har ingen hurtig mand, der kan overleve, og det samme gælder for Bardiani, da Filippo Fiorelli skuffede fælt i går, Flanders og Human Powered Health. Caja Rural kan som i går gå efter en top 10 med Fernando Barcelo¸ men efter i dag er det svært at se ham spurte i en gruppe, de er så lille, at han kan være med helt fremme, og det samme gælder for en i dag meget skuffende Roger Adria hos Kern Pharma. Hos Jayco kan Callum Scotson måske prøve at spurte, men uden nogen chance.

 

BEMÆRK: Husk at der rangeres efter vinderpotentiale baseret på de nævnte scenarier og deres sandsynlighed.

 

Feltet.dks vinderbud: Alex Aranburu

Øvrige vinderkandidater: Pello Bilbao, Diego Ulissi

Outsidere: Biniam Girmay, Tao Geoghegan Hart, Rui Costa, Koen Bouwman, Olav Kooij

Jokers: Aleksandr Vlasov, Giulio Ciccone, Ivan Garcia Cortina, Georg Zimmermann, Matej Mohoric, Fred Wright, Antonio Soto, Anthon Charmig, Brandon McNulty, Tom Devriendt, Cristian Scaroni, Samuele Battistella, Fernando Barcelo, Gotzon Martin

 

STREAM SAUDI TOUR OG VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Alex Aranburu
Pello Bilbao, Diego Ulissi
Biniam Girmay, Tao Geoghegan Hart, Rui Costa, Koen Bouwman, Olav Kooij
Aleksandr Vlasov, Giulio Ciccone, Ivan Garcia Cortina, Georg Zimmermann, Matej Mohoric, Fred Wright, Antonio Soto, Anthon Charmig, Brandon McNulty, Tom Devriendt, Cristian Scaroni, Samuele Battistella, Fernando Barcelo, Gotzon Martin
Marc Soler, Lennard Kämna, Thomas Gloag, Carlos Rodriguez, Thymen Arensman, Luis Leon Sanchez, Filippo Fiorelli, Omar Fraile, Gonzalo Serrano, Roger Adria, Jose Joaquin Rojas, Bauke Mollema, Alessandro Tonelli, Callum Scotson, Loic Vliegen, Louis Bendixen, Eduard Prades
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Volta a la Comunitat Valenciana
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Classic Brugge-De Panne(1.WWT) 23/03

Classic Brugge-De Panne(1.UWT) 22/03

E3 Saxo Bank Classic(1.UWT) 24/03

Classic Brugge-De Panne(1.WWT) 23/03

E3 Saxo Bank Classic(1.UWT) 24/03

Gent-Wevelgem(1.WWT) 26/03

Gent-Wevelgem(1.UWT) 26/03

La Roue Tourangelle Centr...(1.1) 26/03

Dwars door Vlaanderen(1.UWT) 29/03

La Route Adélie de VItré(1.1) 31/03

Volta Limburg Classic(1.1) 01/04

Tour of Thailand(2.1) 01/04-06/04

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkea Samsic

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Circus - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger