Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 4. etape af Tour de Wallonie

Optakt: 4. etape af Tour de Wallonie

26. juli 2022 16:10Foto: Unipublic / PhotogomezSport

Arnaud de Lie fortsatte sin drømmesæson med sejr, da sprinterne mandag endelig deres chance, men bonussekunder betød alligevel, at det blev endnu tættere i toppen af klassementet. Det kan det meget vel blive igen tirsdag, hvor klatrerne får deres sidste chance for at gøre forskelle i en afslutning, der byder på en kort og stejl bakke, og som lægger op til flere forskelle udfaldsmuligheder.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM TOUR DE WALLONIE TIL HALV PRIS OG UDEN AFBRYDELSER

EFTERÅRSSPILLET STARTER LØRDAG - 10.000 KR I STARTPULJEN

 

Ruten

Efter den lidt lettere etape mandag kan klassementet komme i spil en sidste gang tirsdag. Her venter en solid etape med mere end 3000 højdemeter over mere end 200 km, men de fleste af disse findes igen tidligt og på bløde bakker. Til allersidst venter dog en hård finale med en ganske stejl bakke inden for de sidste 10 km, og her vil de eksplosive puncheurs nok engang forsøge at gøre forskelle i et sidste forsøg på at vende det billede, der har tegnet sig indtil nu.

 

I alt skal der tilbagelægges 200,9 km mellem Durbuy og Couvin, og de indledes med et let stigende stykke, der fører mod sydøst. Herefter drejer man mod sydvest for at køre op ad kategori 2-stigningen Cote d’Amonines (1,8 km, 4,8%), hvis top rundes efter 18,8 km, hvorfra en kort nedkørsel leder mod sydvest ned til dagens første spurt, som er placeret efter 25,4 km. Nu venter et længere og let kuperet stykke, der fører mod sydvest, hvor væsentligste udfordring er en bakke (1,3 km, 6,5%) med top efter 42,0 km.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Etapen tager fat igen, når man drejer mod syd for at køre op ad kategori 1-stigningen Fourneau Saint-Michel (6,4 km, 4,0%), hvis top passeres efter 51,9 km, Derefter er det generelt faldende, mens man kører mod syd, vest og nordvest, inden det går mod nordvest op ad kategori 2-stigningen Cote de Daverdisse (2,3 km, 6,9%), hvis top passeres efter 81,7 km. Derfra venter endnu et let kuperet stykke, som fører mod nordvest og sydvest direkte ind til målbyen, hvor man rammer den afsluttende rundstrækning og efter 147,8 km krydser stregen i forbindelse med dagens anden spurt.

 

Etapen afsluttes nu med en omgang på den 53,1 km lange runde. Med det samme kører man mod syd og sydøst op ad kategori 2-stigningen Cote de l’Ermitage (6,0 km, 2,9%), hvis første 1,7 km stiger med 6,1%. Toppen rundes efter 155,8 km, hvorefter det er stort set fladt, mens man kører mod syd, sydvest, vest og nord frem til en bakke (1,6 km, 5,5%), på hvis top den sidste spurt kommer efter 176,9 km.

 

De sidste 24,0 km indledes nu med et først faldende og siden let kuperet stykke, der fører mod nordøst og sydøst, inden det går løs, nå man drejer mod syd for at køre op ad kategori 1-stigningen Cote du Barrage du Ry de Rome (5,2 km, 3,1%), hvis data snyder. De første 1,7 km stiger således med 8,5%, inden der venter en flad kilometer og en faldende kilometer, hvorefter de sidste 1300 m stiger med 3,8% frem mod toppen, som rundes efter 195,2 km. De sidste 5,7 km indledes nu med et fladt stykke, inden man med 4 km igen rammer en nedkørsel, som fører ned til de sidste 2 km, der er let faldende. Nedkørslen har et par hårnålesving, men de sidste 2 km går ad en lige vej, der kun bugter sig ganske let.

 

Etapen byder på i alt 3289 højdemeter.

 

Couvin har kun én gang tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb. Det var i dette løb i 2001, hvor Glenn D’Hollander snød sprinterne ved at køre alene hjem, inden Aliaksandr Usau vandt feltets spurt foran Jean-Patrick Nazon.

 

 

 

 

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

 

 

 

 

 

STREAM TOUR DE WALLONIE TIL HALV PRIS OG UDEN AFBRYDELSER

EFTERÅRSSPILLET STARTER LØRDAG - 10.000 KR I STARTPULJEN

 

Vejret

Efter en blæsende mandag lægger vinden sig på en tirsdag, der vil være den køligste dag hidtil. Det vil mest af alt være skyet med kun lidt sol og en temperatur på maksimalt 22 grader. Vinden vil være let til jævn (12-15 km/t) og i løbet af etapen dreje fra vestnordvest over nordvest til nordnordvest. Det giver hovedsageligt forskellige former for modvind det meste af dagen, idet der dog vil være et kort stykke med sidevind frem til rundstrækningen. Her vil der først være sidemedvind op over første stigning, inden dr vil være sidemodvind på midterstykket, herunder på bakken op til spurten. Slutteligt får man sidemedvind på sidste stigning, mens der efter toppen vil være sidemodvind på nedkørslen og derefter næsten direkte modvind.

 

Favoritterne

Dagens etape viste sig ikke at blive alt for svær at kontrollere for sprinterholdene, og jeg overvurderede tilsyneladende lysten til at forsøge at sætte Alpecin under pres. Dermed fik sprinterne den chance, som etapen også forud for løbet så ud til at lægge op til, men bonussekunder betød alligevel, at Robert Stannard ikke kan være tilfreds med udfaldet. Australierens tre værste rivaler, Loic Vliegen, Lorenzo Rota og Mattias Skjelmose, der ellers alle på papiret er langsommere end ham, endte nemlig som hhv. nr. 1, 2 og 3 i den indlagte spurt, som således fik noget nær det værst tænkelige udfald for løbets førende rytter.

 

Til gengæld slap han for angreb, mens sprinterne tog sig af bonussekunderne til sidst. Det gør han dog næppe tirsdag. Her venter klatrernes sidste chance for at gøre forskelle, og den vil utvivlsomt blive grebet. Det er imidlertid endnu en etape, der kan være ret svær at læse, og den synes at kunne udvikle sig på mange forskellige måder.

 

Alle etaper er startet aggressivt, og det vil vi se igen. Blandt andre Victor Campenaerts har klart signaleret, at han ser denne etape som endnu en chance for et udbrud, og som i dag regner jeg med en lang kamp om at komme afsted. Det er meget sandsynligt, at hold vil arbejde for at holde det samlet frem mod den første spurt, hvor vi igen kan se en kamp om bonussekunder. Den burde være til Stannards fordel, da han på papiret er hurtigere end sine værste rivaler, men som vi så i dag, er det ikke sikkert, at det går sådan

 

Læs også
Optakt: 5. etape af Tour of the Alps

 

Efter nogen tid vil udbruddet køre, og det vil grundet det hårde terræn formentlig være mindst lige så stærkt, som det var på 2. og 3. etape. Alpecins håb er, at det vil bestå af folk, der kan få lov at køre hjem og tage bonussekunderne, og det kan ikke udelukkes, at det vil lykkes. Mest sandsynligt er det dog, at vi få et udbrud, som skal holdes i snor, men uanset hvad bør gruppen blive hentet. Alle de øvrige hold med ambitioner om den samlede sejr - særligt Trek, Intermarché, Cofidis og Ag2r - skal bruge bonussekunder til sidst, og det vil derfor være min formodning, at de vil jagte, uanset om de får hjælp af Alpecin eller ej.

 

Jeg regner derfor med, at de får styr på udbruddet, og det er også relativt sandsynligt, at udbruddet vil være hentet inden den sidste spurt, hvor der igen kan spurtes om bonussekunder på bakken i modvinden. Det er også sandsynligt, at vi få en aggressiv finale, men rundstrækningen er ikke alt for svær. Der vil være mange hold med en interesse i, at det skal være samlet i bunden af sidste stigning, og det vil være mit gæt, at det vil gå sådan.

 

Her regner jeg med, at der vil blive angrebet for fuld knald på den stejle del, og da der er medvind hele vejen op, burde den kunne gøre nogen forskel. Desværre er det altid meget svært at vurdere styrkeforholdet, når de tre første etaper ikke har været tv-dækket, og vi famler derfor lidt i blinde, når vi skal gætte på, om Stannard kan sættes af. Hans kørsel på muren indikerer, at han er svær at sætte, men helt umuligt er det ikke, hvis vi kan stole på, at vi taler om 1700 m med 8,5%. Det er imidlertid også her, at forskellen skal gøres, for derefter er stigningen meget, meget let, og der er god tid til en regruppering.

 

Stigningen bør dog være for let til, at bedste mand bare kører væk, og på toppen vil vi formentlig se en gruppe af de bedste klatrere. Her vil det være ret afgørende, om Stannard er alene eller ej. Det virker sandsynligt, at han vil være isoleret, da Xandro Meurisse ikke synes på toppen, men det er bestemt ikke sikkert. Har han hjælp, vil der være en større chance for at kontrollere det, men det kan blive en ret kaotisk finale. Stannard har nemlig en interesse i, at ufarlige ryttere kører væk i det, der vil blive en taktisk finale, og det er ikke alt for mange ryttere, han partout skal holde styr på.

 

Håbet for folk som Vliegen, Skjelmose, Rota, Guillaume Martin, Greg van Avermaet, Cian Uijtdebroeks, James Shaw og Jesus Herrada er, at de kan køre væk fra en isoleret Stannard, der ikke kan svare på alt og alle, men det er ikke helt så enkelt. Stannards vil holde skarpt øje med særligt Vliegen, Skjelmose og Rota, og hvis de ikke kan køre væk fra ham, er deres interesse jo pludselig en spurt, hvor de kan tage de bonussekunder, der skal give dem trøjen.

 

Jeg ser to mulige udfald. Enten får vi en spurt i en mindre gruppe, eller også lykkes det som på 2. etape for et par mand at køre væk i en taktisk finale. Hvis Stannard sættes af, burde der være en interesse i at samarbejde og at spurte om sekunderne til sidst. Hvis ikke Stannard sættes - og det er vel det mest sandsynlige - er chancen for en taktisk finale større, men jeg tror umiddelbart stadig, at chancen for en spurt er størst. Hvis australieren bare holder snor i sine værste rivaler, vil de nemlig være nødt til selv at arbejde for at holde det samlet for ikke at misse bonussekunder, og Intermarché vil som minimum sidde med to og med Biniam Girmay måske endda med tre mand. Skjelmose vil formentlig have hjælp af Filippo Baroncini, og dermed vil der være nogle hold til at kontrollere. Modvinden øger også sandsynligheden for en spurt.

 

Jeg tror således mest på en spurt, selvom det langt fra er givet. Det er bestemt heller ikke let at vurdere, hvem der kan være med i denne finale. 1700 m med små 9% kan gøre ganske betydelig skade, men det kræver, at vi kan stole på de data. Stigningen er så kort, at den ikke skal gå meget i stå i modvinden, inden vi får samlet en relativt stor gruppe.

 

Jeg vælger at pege på Robert Stannard, men det er med stor usikkerhed. Min bekymring er, at han efter stigningen vil skulle bruge for mange kræfter på at kontrollere, men som sagt burde der være en vis sandsynlighed for, at han får hjælp af sine rivaler, ligesom modvinden til sidst bør give en vis regruppering og dermed mulig hjælp fra Meurisse, Gianni Vermeersch og Nicola Conci. Jeg ville meget gerne have set den indlagte spurt i dag, for jeg kan virkelig ikke forstå, hvordan han blev slået af tre langsommere rivaler, når det var dem, han skulle holde øje med, men som vi også så i gårsdagens spurt om 4. pladsen, er han på papiret den hurtigste af løbets mere klatrestærke folk. Bruger han ikke for mange kræfter forinden, burde han således have en god chance for at sejre med førertrøjen på sine skuldre.

 

Intermarché har to hurtige folk i Loic Vliegen og Lorenzo Rota, men mit gæt vil være, at de spurter for Vliegen. Det var i hvert fald ham, der var først, da de endte 1-2 i den indlagte spurt i dag, og det er også ham, der er tættest på at tage trøjen. Han er normalt ikke så hurtig som Stannard, men han har bestemt en chance, som den indlagte spurt viste i dag. Det samme har Rota, hvis de spurter med ham, for vi så på 12. etape i Giroen, hvor meget fart han har - og ellers må han forsøge at køre væk i en taktisk finale. Holdet har selvfølgelig også Biniam Girmay, der ikke er på toppen, men burde være god nok til at have en chance for at overleve. Han burde derfor være en af de tunge favoritter, men grundet bonussekunderne må han i stedet skulle køre lead-out for Vliegen. Overlever han, får belgieren således et fremragende tog, og det øger hans chance for at vinde. Eneste vej til sejr for Girmay er vel, at Vliegen overtager føringen i de indlagte spurter undervejs. I det tilfælde er det muligt, at de lader eritreeren spurte for at tage sejren væk fra Stannard.

 

Læs også
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

 

Jeg har været imponeret over de spurter, Mattias Skjelmose har kørt. Han får ikke frihed til at køre væk, så skal han vinde, skal han stole på sin spurtstyrke. Inden løbet ville jeg ikke have givet ham mange chancer mod Stannard, men efter et løb, hvor han i går blev nr. 2 bag australieren og i dag slog ham i en indlagt spurt, virker det bestemt ikke umuligt. Det er endda sandsynligt, at han får hjælp af Filippo Baroncini, der normalt ville være en af de store favoritter, hvis ikke han skulle køre lead-out for sin kaptajn, og får han det, er hans chancer endnu større.

 

Normalt burde den største trussel være Greg van Avermaet. Belgieren har været bedre end ventet i dette løb, og når han har været med hidtil, burde han også have en chance for at klare denne bakke. På papiret er han vel den næsthurtigste klatretype, men han har tabt en del fart på sine gamle dage. Han skuffede lidt i spurten i går, ligesom han ikke var fremme i den indlagte spurt i dag. Det indikerer, at han mangler for meget fart, men det burde normalt være en spurt, hvor han har en reel chance for at vinde. Derudover har han lidt mere frihed til angreb end Stannards værste rivaler.

 

Det var en skuffelse at se, at Alex Aranburu blev sat af i går. Han havde ellers været så god på muren, men noget tyder på, at han ikke er helt på toppen. Morgendagens etape er dog lettere og dermed mere eksplosiv, og muren viste, at det passer ham godt. Dermed burde han have en god chance for at overleve, og det bør være en spurt, han kan vinde. Han er dog mere puncheur end sprinter, og jeg var ikke imponeret over hans flade spurter i Mayenne. Til gengæld har han masser af frihed, og det kan han udnytte til at angribe i en taktisk finale.

 

Jeg tør heller ikke udelukke Matteo Trentin. Den stejle del af stigningen er helt sikkert for svær, men går den i stå efter toppen, vil der være tid til at komme tilbage. I går og igen i dagens udbrud viste han, at formen ikke er så ringe, og selvom han har spurtet skuffende på det seneste, burde han have en glimrende chance for at vinde blandt de ryttere, der har en chance for at være med her.

 

En joker er Axel Zingle. Dette er en perfekt finale for den hurtige puncheur, og nu ved vi heldigvis, hvorfor han skuffede på muren. Han mistede kun den megen tid grundet en defekt, og han er kommet til løbet med ambitioner. Helt på toppen er han dog ikke, da han missede udbruddet i går, men denne lettere finale er god for en mand, der helt sikkert kan vinde spurten.

 

Lidt af det samme kan siges om Tom van Asbroeck. Som udgangspunkt er stigningen for hård for ham, men han viste fornem form forleden. Med de ben har også han en chance for at komme tilbage, og selvom han i dag sjældent spurter, burde det her være en spurt, han kan vinde. Endnu hurtigere er dog Patrick Bevin, der burde være en af de helt, helt tunge favoritter. Meldingen inden løbet lød dog ikke til topform, og det har løbet vel bekræftet. Han er ikke uden chance, men det ser ud til, at han vil få det for hårdt. Mere realistisk er det, at Sep Vanmarcke overlever, men selvom han er hurtig nok til at vinde, vil mit gæt være, at de satser på Van Asbroeck. Endelig har holdet Omer Goldstein , der ligner deres stærkeste rytter, men selvom han er hurtig, vinder han næppe i dette felt. Alle fire har dog fordel af, at de kan angribe på skift, da de har tabt tid.

 

Efter i går tør jeg heller ikke afskrive Sandy Dujardin. Han var langt efter på muren, men i går imponerede han stort. Han er dog mere klatresvag end folk som Trentin og Van Asbroeck, og vi skal nok have en lidt større regruppering, hvis han skal overleve. Hvis det lykkes, burde han dog have farten til at vinde spurten.

 

Hvad så med Ben Turner? Han synes ikke at have superformen fra foråret, men et supertalent som ham finder den vel hurtigt. Han var trods alt i går med på det udbrud, der kørte på Redoute, men kom ikke med på den sidste stigning. Benene synes således ikke helt ringe, og dette burde være en finale, der er inden for rækkevidde. Han vil have en spurt, men er måske særligt et godt bud på en mand, der kan nyde sin frihed.

 

Hvad så med Davide Ballerini? Finalen er for hård for ham, men er han i form, har han en chance for at komme tilbage. Hans form er temmelig svær at vurdere, da han arbejdede for Alaphilippe de første to dage, men hans tidstab i går tyder på, at han ikke er flyvende. Jeg regner ikke med at se ham fremme, men han har bestemt potentiale. Sidder han der, vil han være favorit. Holdet har dog også et alternativ i Stan van Tricht, der endelig er begyndt at vise sit talent. Han har imponeret både i går og i dag, og med sin gode spurt kan han vinde, hvis han - trods alt mod forventning - overlever.

 

Læs også
Kron reagerer på vildt Fléche Wallonne og ser frem mod Liége

 

En kandidat kunne være Jonas Koch. Finalen er for hård, men hans kørsel på muren indikerer, at han ikke er uden chance. Han blandede sig tidligere ofte i massespurter, og hvis han har lidt af den fart intakt, burde han have en reel chance her. Tilsvarende burde man nævne Kevin Vauquelin, der burde have farten, men hans kørsel på muren var ikke lovende. Helt afskrive Alan Boileau tør jeg heller ikke, men også han bør få det for hårdt, og den meget aktive Casper Pedersen synes også i form til måske at kunne overleve, hvis vi får en større regruppering. Det samme gælder om Thibau Nys, men muren var så kritisk, at det er svært at tro på.

 

Vi er vel også nødt til at nævne Arnaud de Lie og Milan Menten . Der er ingen tvivl om, at den stejle del af bakken er for svær for dem begge, og det vil overraske mig meget, hvis de overlever. Bakken er dog også så kort, at jeg tør afskrive dem. De Lie lavede vilde ting på stigningerne i Limburg, og Menten har set godt ud i dette løb. Begge kan vinde spurten til sidst, og De Lie har endda den luksus, at han næsten med sikkerhed gør det, medmindre Girmay får lov at give ham modstand. Lotto har også Jasper de Buyst, men det ser ikke ud til, at han er helt på toppen endnu. Også Romain Hardy, Luc Wirtgen og Thibault Ferasse, der alle kan spurte, vil måske overleve, men de er nok ikke hurtige folk til at vinde.

 

Derudover er der en række ryttere, der kan snige sig væk til sidst. Det mest oplagte bud er måske Victor Campenaerts, hvis han overlever og ikke har været i udbrud. Derudover er det værd at fremhæve James Shaw, Jesus Herrada, Odd Christian Eiking og Maxim van Gils. Alle er de så hurtige, at de kan blande sig i spurten, men den kan de næppe vinde. Til gengæld kan de gøre det færdigt, hvis de kommer væk med et par mand, og de bør alle have en vis frihed. Andre ryttere, der kan tænkes at overleve og have lidt frihed, er Frederik Wandahl, Oier Lazkano, Harm Vanhoucke, Ben Healy og måske endda Kenneth van Rooy, Dimitri Peyskens og Gianni Marchand. Clement Champoussin må skulle køre for Van Avermaet, og lidt sværere bliver det for Guillaume Martin og Cian Uijtdebroeks, der er spurtsvage og ikke har megen frihed, selvom de er blandt de stærkeste på stigningerne.

 

Feltet.dks vinderbud: Robert Stannard

Øvrige vinderkandidater: Loic Vliegen, Mattias Skjelmose

Outsidere: Greg van Avermaet, Alex Aranburu, Matteo Trentin, Axel Zingle, Tom van Asbroeck

Jokers: Lorenzo Rota, Patrick Bevin, Sandy Dujardin, Ben Turner, Davide Ballerini, Jonas Koch, Sep Vanmarcke, Omer Goldstein, Stan van Tricht, Kevin Vauquelin, Arnaud de Lie, Milan Menten, Biniam Girmay

 

STREAM TOUR DE WALLONIE TIL HALV PRIS OG UDEN AFBRYDELSER

EFTERÅRSSPILLET STARTER LØRDAG - 10.000 KR I STARTPULJEN

Robert Stannard
Loic Vliegen, Mattias Skjelmose
Greg van Avermaet, Alex Aranburu, Matteo Trentin, Axel Zingle, Tom van Asbroeck
Lorenzo Rota, Patrick Bevin, Sandy Dujardin, Ben Turner, Davide Ballerini, Jonas Koch, Sep Vanmarcke, Omer Goldstein, Stan van Tricht, Kevin Vauquelin, Arnaud de Lie, Milan Menten, Biniam Girmay
Victor Campenaerts, Odd Christian Eiking, Maxi Van Gils, Frederik Wandahl, Oier Lazkano, Harm Vanhoucke, Cian Uijtdebroeks, Guillaume Martin, Ben Healy, Kenneth van Rooy, Dimitri Peyskens, Gianni Marchand, Filippo Baroncini, Alan Boileau, Casper Pedersen, Thibau Nys, Jasper de Buyst, Romain Hardy, Luc Wirtgen, Thibault Ferassse
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Wallonie 
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?