Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 5. etape af Tour de Luxembourg

Optakt: 5. etape af Tour de Luxembourg

17. september 2022 05:51Foto: Sirotti

Mattias Skjelmose levede op til favoritværdigheden, sikrede sig sin første professionelle sejr og har nu kurs mod den samlede triumf også. Intet er dog afgjort endnu, for løbet som altid med en eksplosiv finale i hovedstaden Luxembourg, hvor den korte, men stejle Pabeierbierg lægger op til et knivskarpt opgør mellem løbets puncheurs, som vi har set det i de seneste mange udgaver.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM TOUR DE SLOVAQUIE OG TOUR DE LUXEMBOURG UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Siden 2006 er løbet sluttet i hovedstaden Luxembourg, men modsat mange andre nationale rundture, der ender med en massespurt i landets største by, er alt stadig i spil helt frem til målstregen i det luxembourgske etapeløb. Således er man i de senere år endt løbet med en vanskelig finale på den korte, stejle Pabeierbierg, der igen i år vil lægge asfalt til afslutningen, og derfor vil der kunne vindes tid i klassementet helt frem til slutfløjtet. Igen er det eksplosive puncheurs og stærke sprintere, der vil være i spil til etapesejren, og dermed er det en passende afslutning på et løb, der altid byder på masser af muligheder for netop denne ryttertype. Ligesom sidste år har man ganske vist forlænget rundstrækningen, og som i både 2020 og 2021 flyttet målstregen 1500 m væk fra toppen af bakken og således skabt en lettere finale end den, vi kendte frem til og med 2019, men som vi har set, er døren helt åben for forskydninger i klassementet og måske en solosejr, som den David Gaudu sidste år tog i en taktisk finale på en etape, der faktisk er næsten helt identisk med denne.

 

I alt skal der tilbagelægges 178,4 km, som fører feltet fra Mersch til Luxembourg. Startbyen ligger umiddelbart nord for hovedstaden, og derfor består det meste af etapen af en tur op i bakkerne i den nordlige del af landet. Allerede starten er svær, når man kører mod nordøst op ad en bakke (1,9 km, 6,0%), og derefter ned ad en nedkørsel, inden det går mod sydøst op ad kategori 1-stigningen Cote de Nommern (2,5 km, 5,8%), der er en uhyre ujævn stigning med to 500 m segmenter på hhv. 10,4% og 9,8% og derudover lette passager.

 

Læs også
Dansk Lidl-Trek-sportsdirektør: Vi vil prøve noget frækt

 

Toppen rundes allerede efter 10,1 km, hvorefter det bliver meget lettere. Det går mod øst ad en nedkørsel, inden man snor sig mod nordvest ad et stykke, der kun er let kuperet. Det ændrer sig dog hurtigt igen, når man kører mod nordvest ind i bakkerne af en meget snoet og kuperet vej, der først byder på to bakker efter hhv. 37 km (3,3 km, 4,7%) og 44,5 km (1,5 km, 6,0%), inden det går mod nord op ad Cote de Schlindermanderscheid (3,3 km, 6,2%), der er uden for kategori og starter med 8,4% over 1 km og derfra stiger med 5,2% frem mod toppen, som rundes efter 52,7 km. En teknisk nedkørsel leder mod nord og sydvest, inden det går mod nordvest op ad Cote de Kautenbach (5,1 km, 4,1%), der ligeledes er uden for kategori og skal deles i to med 3 km med 4-7% og 2,1 næsten flade kilometer frem mod toppen, som rundes efter 68,1 km.

 

Herfra bliver det igen lidt lettere. En nedkørsel leder mod nord, hvorefter man kører mod nordvest, vest og sydvest ad en vej, der er let kuperet og byder på en bakke (1,9 km, 6,5%) efter 92 km. Nu bliver det fladere, når man kører mod syd ned langs grænsen til Belgien, inden det går mod sydøst op ad kategori 1-stigningen Cote de Misärshaff (2,3 km, 5,7%), der stiger med 5-8% over de første 1500 m og derefter med ca. 4% frem mod toppen, som passeres efter 110,6 km. Herfra går det ad en lige og let faldende vej mod sydøst, inden det igen bliver kuperet i bakkerne nord for Luxembourg, hvor man efter 145,5 km (2,3 km, 5,1%) og 148,5 km (1,0 km, 7,7%) skal over et par stigninger, inden man rammer rundstrækningen og kører den sidste del, så man for første gang skal over Pabeierbierg (700 m, 9,2%) og over den sidste kilometer frem til stregen, der efter 155,2 km krydses i forbindelse med den første spurt.

 

Etapen afsluttes nu med to omgange på en ny og længere 11,6 km rundstrækning - en markant forandring af den gamle, der blot var 3,8 km lang. Fra start går det mod nordvest ad en nedkørsel, inden man skal op ad en bakke (1,0 km, 5,5%), der har top 6,5 km fra stregen. Her vender man rundt, når man kører mod vest ad et fladt plateau og derefter mod syd og sydøst ad en let faldende vej. Med to kilometer igen rammer man atter Pabeierbierg (700 m, 9,2%), hvorefter der venter 300 flade meter, inden den sidste kilometer er let faldende. Der er et 180-graderssving med 2500 m igen og derefter et sving med 1800 m igen, inden det slutter med et dobbeltsving 300 m fra stregen, som leder ind på den 6 m brede opløbsstrækning. Der er spurter på målstregen ved de to første passager.

 

Etapen byder på i alt 3186 højdemeter.

 

Sidste år var etapen næsten identisk, og her kørte David Gaudu væk på det flade i en taktisk finale, så han akkurat kunne sejre foran Joao Almeida og Pierre Latour, der var de hurtigste blandt 12 forfølgere. I 2020 havde vi for første gang mål efter toppen af bakken, og her kørte syv mand væk, inden Andreas Kron overraskende slog den førende Diego Ulissi og Markus Hoelgaard som de nærmeste rivaler i spurten. I 2019, hvor der senest var mål på toppen, kronede Jesus Herrada sin samlede sejr ved at vinde med 2 sekunder ned Jonathan Hivert og Pit Leyder. I 2018 blev den førende Andrea Pasqualon angrebet på den sidste rundstrækning, men det lykkedes ham at holde det samlet til en spurt i en ganske lille gruppe, hvor Anthony Perez sejrede foran Eduard Prades og Pasqualon selv. I 2017 splittedes feltet som altid sidste gang på stigningen, inden Greg van Avermaet konfirmerede den samlede sejr ved at vinde en spurt foran Alex Kirsch og Xandro Meurisse på en dag, hvor kun de tre mand fik noteret vindertiden. I 2016 slog Philippe Gilbert den samlede vinder Maurits Lammertink og Dylan Teuns i en klassisk puncheurfinale, hvor 11 mand sluttede inden for 10 sekunder. Året inden var Sean De Bie bedste mand i et stort udbrud, mens André Greipel tog sit livs første at to udbrudssejre i 2014. Bob Jungels slog Paul Martens og Jan Bakelants i en tremandsdyst i 2013, mens Jurgen Roelandts var eneste overlevende fra et udbrud på en meget regnfuld dag i 2012. Romain Feillu vandt en spurt i 2011, og Gorka Izagirre sejrede på samme facon i 2010. Matti Breschel var hurtigst i 2009, Salvatore Commesso tog en udbrudssejr i 2008, og Gregory Rast og Stefano Garzelli var de stærkeste i feltet i hhv. 2007 og 2006.

 

 

 

 

 

Læs også
Dobbeltsejr i perfekt spurt - Asgreen misser podiet

 

 

 

 

 

STREAM TOUR DE SLOVAQUIE OG TOUR DE LUXEMBOURG UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Efter en dag med byger venter de mere af samme skuffe lørdag. Her vil der gennem hele etapen være en bygerisiko på 35-55%, og det vil tillige være en kold dag med en temperatur på bare 13 grader. Samtidig vil det være blæsende med en jævn til frisk vind (20-24 km/t) fra nordvest. Det giver efter et kort sidevindsstykke direkte modvind over det lange stykke frem til det nordligste punkt, inden man efter endnu et kort sidevindsstykke får sidemed- og medvind tilbage til Luxembourg. På rundstrækningen vil der være direkte modvind på første del og direkte medvind på anden del. Således er der direkte medvind fra 2 km-mærket og frem til de to sene sving, hvorefter der er modvind på opløbsstrækningen.

 

Favoritterne

Arrangørerne var bestemt ikke uheldige med udfaldet af dagens enkeltstart. Så lang en enkeltstart ville med stor sandsynlighed lukke løbet inden sidste etape, som det gjorde sidste år, men sådan gik det slet ikke. Hurtige Kevin Vauquelin kan stadig vinde løbet alene på bonussekunder, og Valentin Madouas vil drømme om, at han kan gøre samme forskel som på 1. etape og dermed måske indhente de 21 sekunder, han er efter Mattias Skjelmose.

 

Det bliver svært, men muligheden er til stede. Finalen på Pabeierbierg er blevet en sand klassiker, der altid danner rammen om en spektakulær afslutning. Som regel er de bedste ryttere adskilt af bare få sekunder, og derfor ender det som regel med en dyst mellem de bedste puncheurs i en finale, hvor der kan vindes både ”virkelige” sekunder og vigtige bonussekunder. Ligesom de to foregående år er målstregen flyttet væk fra toppen af bakken, men det forhindrede ikke, at kun syv mand spurtede om sejren i 2020, hvor Andreas Kron tog sin gennembrudssejr foran den ellers flyvende Diego Ulissi. Også sidste år blev der angrebet, og efter en regruppering samledes 13 mand, hvorfra David Gaudu i en taktisk finale kørte hjem til en solosejr lige foran Joao Almeida, der vandt spurten om 2. pladsen.  Med andre blev det trods den længere rundstrækning med mere fladt terræn end tidligere ganske selektivt, og dermed er der lagt op til et sidste stort slag mellem de eksplosive puncheurs.

 

Det er sidste etape, og derfor plejer der at være vild og voldsom kamp om at ramme udbruddet. Det vil der formentlig være igen, og vi vil sikkert igen få et ret stort udbrud, som vi har fået de foregående dage. Afstandene er store, og derfor vil det helt sikkert være et udbrud, Trek kan lade køre hjem, og de vil elske at lade bonussekunderne ryge til månen. Jeg anser det dog som udelukket, at de holder. Arkea er nødt til at bringe bonus i spil, og det samme er FDJ, der vil gå efter at vinde etapen igen, som de gjorde med Gaudu sidste år. Jeg vil også tro, at UAE og Quick-Step vil jagte, som de har gjort alle dage indtil nu, og bliver det kritisk, tror jeg også, at Cofidis kommer frem. Det bliver meget blæsende, men desværre er der stort set kun med- eller modvind, og det betyder, at vi næppe får splittelse.

 

Læs også
Optakt: 2. etape af Tour de Romandie

 

Jeg tror, at elastikken bliver stram. FDJ og Arkea har nemlig en interesse i at hente udbruddet inden de to indlagte spurter på målstregen, og derfor bør vi få samling relativt tidligt. Jeg tror også, at vi igen vil se FDJ køre stærkt på bakkerne for at gøre det hårdt, men det lette stykke ind mod Luxembourg betyder, at man ikke kan åbne løbet tidligt. Slaget skal som altid slås på rundstrækningen.

 

Hvor tidligt vil vi se angreb? Jeg tror, at de bedste vil holde sig i skindet første gang, hvor der kan blive kæmpet om bonus på stregen, men jeg vil tro, at FDJ til sidst vil udnytte, at de har to mand. Det vil være oplagt at køre stærkt på bakken første gang og derefter spille Kevin Geniets ud på den anden. Det kan gøre anden opkørsel ret aggressiv, også frem mod spurten på stregen, men jeg vil stadig tro, at det er et decimeret felt, der rammer rundstrækningen sidste gang. Trek har trods alt ikke det mindst klatrestærke hold, og der vil næsten altid være hold til at jagte, ikke mindst UAE og Quick-Step, der håber på et kontrolleret løb og samling efter stigningen, så de kan vinde med hhv. Matteo Trentin og Florian Senechal. Særligt UAE har nogle holdbare folk til at jagte, og også Arkea vil arbejde for, at Vauquelin skal slå til mod slutningen.

 

Hvad vil der så ske på stigningen? Det ligger i kortene, at Madouas skal angribe - måske igen som kontra på Geniets efter den opskrift, de ”plejer” at bruge, men det skal ske tidligt. Bakken er meget kort, men den er til gengæld også meget stejl. Man kan ikke vente længe. Samtidig er det en fuld medvindsfinale, både på bakken, hvor det øger chancen for at skabe forskelle, og på det flade stykke, hvor det øger chancen for, at man kan holde hjem.

 

Jeg tror, at spørgsmålet er det samme som forleden. Kan Madouas køre alene, eller kan han ikke? Hvis han kan, vil det blive et stort forfølgelsesløb over de sidste 1300 m, hvor Skjelmose vil være i en svær situation, hvis Vauquelin er med. På den ene side skal han holde snor i Madouas, men på den anden side skal han undgå, at Vauquelin slår ham. Franskmanden har dog set skidt ud på bakkerne indtil nu, og jeg tror, at der er en god chance for, at han ikke kommer med. Er han ikke det, kan Skjelmose tillade sig at føre fuldt, for ingen andre kan slå ham alene på bonus. Det vil øge chancen for, at Madouas bliver hentet.

 

Det giver mig tre scenarier. Enten kan Madouas tage en solosejr. Alternativt kan vi få en spurt, som vi gjorde i 2020, og så er spørgsmålet, hvor stor gruppen er. Medvinden og ønsket om at gøre det hårdt taler for, at den i hvert fald ikke bliver større end sidste år. Sidste mulighed er ”en Gaudu”, altså at man sniger sig væk i en taktisk afslutning. Risikoen/chancen herfor er ret stor, for Skjelmose vil elske at se en eller anden køre væk med bonussekunderne. Vi så samme opskrift med Clement Berthet og Sjoerd Bax på 1. etape.

 

Jeg vælger at gå med Valentin Madouas. Franskmanden siger, at han er i sit livs form, som vi så på 1. etape, hvor han på ellers let modvindsbakke kørte fra alt og alle. Denne finale er betydeligt hårdere, ligesom der er medvind, og hvis han har tirsdagens ben, tror jeg, at han bliver svær at følge. For Skjelmose er det ikke helt dumt, hvis han kører hjem, da han bare skal holde ham inden for 10 sekunder, og derfor behøver han ikke jagte alt for intenst til sidst. Han virkede knap så overbevisende i går, men han åbnede også først op, da den var fladet ud i modvinden. Med den kørsel, han har vist i år, bør han være bedste mand i dette terræn, men selv hvis han bliver hentet, er han hurtig nok til at vinde en spurt.

 

Jeg har peget på Benjamin Thomas på alle de hårde etaper, og han er også et brandgodt bud igen. Får vi en gruppe på størrelse med den, vi havde i 2020 eller i 2021, vil han formentlig være hurtigste mand. Han er også pokkers snu med sine finaleangreb, som vi så i går, og han har således to veje til sejr. Han har set meget overbevisende ud på stigninger, og det gjorde han igen i dag, hvor han kun var 1 sekund langsommere end Skjelmose på den kuperede del. Han kan måske ikke følge Madouas, men bliver det ikke solosejr til sidstnævnte, må Thomas være manden, der skal slås. Han skal formentlig klare sig uden Anthony Perez, der stadig synes formsvag.

 

FDJ har en anden fremragende kandidat i Kevin Geniets. På både 1. og 3. etape har han vist, at han er en af de allerbedste på disse bakker, og samles der en gruppe til sidst, bør FDJ sidde med to mand. Her står de stærkt i det taktiske spil, for det vil være helt logisk, at Geniets kører kontra, hvis/når Madouas bliver hentet, og kommer Madouas ikke væk, vil de kunne angribe på skidt. Hvis det bliver samlet, vil Geniets også være hurtig nok til at vinde en spurt.

 

Dernæst peger jeg på Kevin Vauquelin. Han skuffede mig på 1. etape, men så bedre ud i går. Hans enkeltstart i dag viser, at formen ikke er helt ringe, men det kan være lidt bekymrende, at han kørte så langsomt på den kuperede del. Han var dog stadig en af de stærkeste på bakkerne i går, og får vi en gruppe til sidst, bør han have en god chance for at være der. Spurter han, som han har gjort tidligere i år, har han en god chance for at vinde, men det er klart, at han ingen frihed har, og han risikerer tillige at falde af. Maxime Bouet må være ren hjælper nu og kan næppe være med i denne finale.

 

Læs også
Dansk sprintertalent tager stor sejr

 

Rangeret efter vinderpotentiale skal Matteo Trentin stå højt. Går det, som det er gået de seneste år, bliver den for hård for ham, og medvinden samt FDJs pres hjælper ham ikke. Han så dog ganske godt ud i år, og chancen for en regruppering efter toppen er betydelig, som vi også så det på 1. etape. Han har set sjældent hurtig ud i dette løb, og derfor bliver han svær at slå. Holdet har også den velkørende Joel Suter samt Rui Oliveira, men de er hjælpere og kan næppe være med i front. Rafal Majka så skidt ud i går og må tillige være hjælper.

 

Manden, der kan slå Trentin i en spurt - udover Thomas måske - er Florian Senechal. Han så en anelse svagere ud end italieneren i går, men de var begge uventet gode. Også for ham bør denne medvindsfinale blive for hård, men får vi en regruppering, har han en chance, når han synes at være i så god form. Til gengæld er den for svær for Davide Ballerini med den form, han har nu.

 

Hvad så med Mattias Skjelmose selv? Det er en svær etape for ham at vinde. Han har farten til måske at vinde en spurt, men det er ham, der skal kontrollere, og det gør det vanskeligt, særligt fordi i hvert fald Thomas på papiret er hurtigere. Til gengæld lignede han sammen med Madouas bedste mand i går, og da bedste forsvar kan være et angreb, tør jeg ikke udelukke, at det er ham og ikke Madouas, der kører fra alt og alle. Han har altså to veje til sejr, hvoraf den sidstnævnte nok er den mest sandsynlige. Giulio Ciccone så godt ud i går, men han får naturligvis ikke sin chance.

 

Skal man pege på ryttere, der kan snige sig væk i det taktiske spil, er Jonas Gregaard oplagt. Både på 1. og 3. etape lignede han en af de fem stærkeste, og hans form blev bekræftet i dag. Det er klart, at han ikke vinder en spurt, men han er min topkandidat til at lave ”en Gaudu”. Finalen er til gengæld for eksplosiv til, at jeg tror på Torstein Træen.

 

Den anden topkandidat til ”en Gaudu” er Jason Osborne. Han har lignet en af de stærkeste på bakkerne begge dage, som han også var det i dag, og han er så langt efter, at Skjelmose kan give ham noget frihed. Heller ikke han vinder en spurt, men det taktiske spil vil passe ham eminent. I det spil så vi allerede Sjoerd Bax på 1. etape, men han får det svært denne gang. Han vinder ikke en spurt, og Skjelmose kan ikke lade ham køre. Får vi en regruppering, kan Kristian Sbaragli måske komme i spil til en spurt, men han sidder der ikke uden de hurtigere Trentin og Senechal.

 

En anden god kandidat til ”en Gaudu” er Clement Berthet, der allerede har lavet den én gang. Han har lignet en af de bedste på bakkerne og bekræftede i dag sin storform. Ag2r har også Felix Gall til det taktiske spil, men han har ikke virket helt på toppen. Han er hurtig, men vinder ikke en spurt, og finalen er lidt for eksplosiv for Geoffrey Bouchard. Dorian Godon har skuffet mig lidt, men kan lave et resultat ved en regruppering. Det er bare svært at se ham slå Senechal og Trentin, der har klatret bedre. Unge Bastien Tronchon kommer nok lidt til kort i denne afslutning.

 

Sport Vlaanderen har Rune Herregodts til en spurt, men den kan han ikke vinde, og finalen vil formentlig være for hård. B&B har et par hurtige og klatrestærke folk i Victor Koretzky og Franck Bonnamour, men de har set svagere ud end de hurtige Trentin og Senechal. Derfor får de svært ved at vinde, og finalen må være for hård for Axel Laurance. Aaron Gate vil elske at angribe efter toppen, men jeg tror ikke, at han kan være med her, og det kan Marco Tizza. Mathias Bregnhøj, der styrtede i går, og Lucas Eriksson kan komme langt, men ikke vinde

 

Feltet.dks vinderbud: Valentin Madouas

Øvrige vinderkandidater: Benjamin Thomas, Kevin Geniets

Outsidere: Kevin Vauquelin, Matteo Trentin, Florian Senechal, Mattias Skjelmose, Jonas Gregaard

Jokers: Jason Osborne, Clement Berthet, Dorian Godon, Felix Gall, Geoffrey Bouchard, Victor Koretzky, Franck Bonnamour, Kristian Sbaragli, Rune Herregodts, Sjoerd Bax

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense David Gaudus sejr fra 2021 og Andreas Krons sejr fra 2020.

 

STREAM TOUR DE SLOVAQUIE OG TOUR DE LUXEMBOURG UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Valentin Madouas
Benjamin Thomas, Kevin Geniets
Kevin Vauquelin, Matteo Trentin, Florian Senechal, Mattias Skjelmose, Jonas Gregaard
Jason Osborne, Clement Berthet, Dorian Godon, Felix Gall, Geoffrey Bouchard, Victor Koretzky, , Franck Bonnamour, Kristian Sbaragli, Rune Herregodts, Sjoerd Bax
Marco Tizza, Rui Oliveira, Joel Suter, Rafal Majka, Torstein Træen, Axel Laurance, Aaron Gate, Lucas Eriksson, Mathias Bregnhøj, Giulio Ciccone, Bastien Tronchon, Maxime Bouet, Anthony Perez, Davide Ballerini
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Luxembourg
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?