Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 7. etape af Benelux Tour

Optakt: 7. etape af Benelux Tour

05. september 2021 14:19Foto: Sirotti

Sonny Colbrelli og Bahrain leverede en magtdemonstration i Ardennerne, hvor de tog et stort skridt mod samlet sejr, men historien viser, at intet er afgjort før til sidst. Det hele slutter nemlig med den klassiske Flandern Rundt-etape med mål halvvejs oppe af Muur de Geraardsbergen, hvor brostensspecialisterne plejer at boltre sig, og hvor førertrøjen flere gange har skiftet ejermand - senest i 2019 og 2020.

SE VUELTAEN PÅ DISCOVERY+ UDEN AFBRYDELSER OG BINDING TIL KUN 99,-

 

Ruten

Intet vil være afgjort før til allersidst, for som altid har arrangørerne gemt en af de to hårdeste etaper til sidstedagen, hvor der venter en nyklassiker. Naturligvis har et klassikerløb som dette som regel haft en etape i De Flamske Ardenner, men i 2012 besluttede man at gøre den langt hårdere ved at inkludere en finale på den berømte Muur van Geraardsbergen. Da det blev meddelt, at den berømte stigning ikke længere skulle udgøre en del af Flandern Rundt, lavede byen Geraardsbergen en aftale med folkene bag etapeløbet om, at løbet i de kommende år skulle inkludere en etape med mål halvvejs oppe af Muren. Etapen har alle år været en stor succes, og aftalen er derfor blevet forlænget, således at den samme finale i år er med for tiende år i træk. Kun i 2014 fandt den ikke sted på sidste etape, men i årene 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020 har den hver eneste gang været scenen for det afgørende slag mellem favoritterne, og flere gange har førertrøjen skiftet ejermand. Derfor er intet aldrig afgjort før til allersidst, og det vil det heller ikke være i 2021.

 

Arrangørerne har varieret den første del af etapen lidt fra år til år, og distancen har ikke altid været den samme, men finalen er blevet udgjort at samme rundstrækning. Nogle år har vi endda nærmest os klassikerdistance, men det gælder ikke i år, hvor der skal tilbagelægges 181,8 km med start i Namur og mål på Muren i Geraardsbergen. Etapen har alt det, vi kender fra de flamske endagsløb. Rytterne skal op over flere af de berømte hellingen i De Flamske Ardenner, og mange af dem er på programmet flere gange på en dag, hvor det går op og ned i det meste af finalen.

 

Etapen indledes i en af de kendte ardennerbyer, men alligevel er det stort set helt fladt, når man følger en næsten lineallige vej mod nordvest med retning mod De Flamske Ardenner. Man passerer syd om Bruxelles, men det ændrer ikke på, at det stadig er helt fladt, når man fortsætter mod nordvest og passerer grænsen mellem Vallonien og Flandern. Slutteligt rundes denne meget monotone indledende del af, når man efter 99,4 km rammer den afsluttende rundstrækning og umiddelbart herefter kører ind til Geraardsbergen, hvor man for første gang rammer den berømte Muur van Geraardsbergen, og hvor stregen krydses 600 m oppe ad stigningen.

 

Etapen afsluttes nu med tre omgange på den klassiske 25,6 km lange runde (mod blot to i 2017, men tre i både 2016 og 2018 og 2019 og fire i 2020). Man lægger ud med at køre hele vejen op til toppen af Muren 1,2 km, 7,8%), der er brostensbelagt og har top med 25,0 km igen. Herefter går det mod øst hen til den kendte og brostensbelagte Bosberg (1400 m, 5,0%), hvis top passeres med 19,9 km igen. Herfra flader terrænet lidt ud, når man ad lige veje kører mod nordøst, nordvest og sydvest, inden man rammer Onkerzelestraat (1500 m, 3%), som passeres med 12,9 km igen. Nu går det mod syd ind gennem Geraardsbergen frem til den brostensbelagte Denderoordberg (700 m, 7,5%), der har top med 5,3 km igen.

 

Her går det mod nordøst ind til bycentrum, hvor Muren igen venter, og hvor de 600 m op til stregen stiger med 7,6% i gennemsnit. Rytterne drejer skarpt på toppen af Denderoordberg og igen med 3,4 km igen, inden en meget snoet vej leder frem til to sving med 1000 m og 800 m igen, hvorefter der på selve Muren er tre sving i rap med mellem 300 og 200 m igen. De to Checkpoint-spurter kommer på toppen af Muren ved første og anden passage efter hhv. 104,8 km og 130,8 km, mens Den Gyldne Kilometer kommer på vej op ad sidste passage af Bosberg, idet alle tre spurter ligger på selve stigningen med hhv. 20,9 km, 20,4 km og 19,9 km igen - den sidste altså på selve toppen.

 

Etapen byder på i alt 1348 højdemeter, hvilket er ca. 350 færre end i 2018 og 2019 og knap 600 færre end i 2020.

 

Som sagt blev samme finale benyttet i de seneste otte udgaver, og derfor ved vi nu, hvad vi skal forvente. I den første udgave eksploderede feltet på Muren, og til slut viste Alessandro Ballan og Lars Boom sig som de stærkeste. Italieneren tog etapesejren, mens hollænderen vandt nok tid på Svein Tuft til at tage en samlet sejr. I 2013 stjal Zdenek Stybar førertrøjen fra Tom Dumoulin ved et flot holdarbejde, hvor Sylvain Chavanel først havde sat Dumoulin under pres, inden Stybar på Denderoordberg kørte op til Ian Stannard fra det tidlige udbrud, et angreb, der gav båd etapegevinst og samlet sejr. I 2014 vandt Greg van Avermaet en spurt på Muren i en relativt stor gruppe ved at gå forbi Pavel Brutt, der havde forsøgt at snyde favoritterne. Belgieren vandt med 1 sekund ned til Dumoulin, Brutt, Matti Breschel og Lars Boom, der mistede trøjen til Dumoulin pga. bonussekunder. I 2015 holdt udbruddet hjem, da Manuel Quinziato tog en sjælden sejr ved at sætte Bjorn Leukemans i finalen. Van Avermaet slog Julian Alaphilippe og Tiesj Benoot i feltets spurt på en dag, hvor hele 19 mand sluttede inden for 19 sekunder af den olympiske mester. I 2016 gik det helt anderledes, da episk regnvejr og et styrt til Rohan Dennis i førertrøjen vendte løbet på hovedet efter et sandt udskilningsløb. Niki Terpstra, Oliver Naesen og Edvald Boasson Hagen angreb langt udefra, og trods hårdt arbejde fra Peter Sagan og Van Avermaet kunne de ikke hentes. Boasson Hagen vandt spurten på Muren, mens Terpstra tog den samlede sejr. I 2017 skulle en 35 mand stor gruppe køre om det må Muren, men det lykkedes forinden Jasper Stuyven at stikke af, så han kunne vinde med 1 sekund ned til Philippe Gilbert og Tom Dumoulin, der var de hurtigste blandt de 12 mand, der sluttede i samme tid. I 2018 forsøgte alle at angribe Matej Mohoric, og det så ud til, at det skulle lykkes for Oliver Naesen og Tim Wellens at køre væk, men til slut blev det alligevel samlet til en spurt på Muren i en gruppe på godt 30 mand. Her var Michael Matthews hurtigst og sejrede med 1 sekund ned til Van Avermaet og 3 sekunder ned til syv ryttere, der førtes an af Stybar på etapens 3. plads, mens Mohoric med et tab på 13 sekunder til Matthews som nr. 13 kunne sikre sig den samlede sejr. I 2019 måtte en isoleret Tim Wellens lade Oliver Naesen, Greg van Avermaet og Laurens De Plus køre væk fra distancen, og mens Naesen sejrede i spurten på toppen, kunne De Plus med en 3. plads tage den samlede sejr. 25 sekunder senere var Simon Clarke hurtigste mand blandt de 19 mand, der spurtede om 4. pladsen, idet han nærmest slog Gilbert og Mike Teunissen. Sidste år blev en mindeværdig udgave, da Mathieu van der Poel angreb meget langt fra mål og fuldendte et 50 km langt soloridt ved at sejre med 4 sekunder ned til en forfølgergruppe bestående af Oliver Naesen, Sonny Colbrelli, Søren Kragh og Stefan Küng på en dag, hvor første større gruppe var mere end et minut efter de fire forreste.

 

 

 

 

 

 

 

SE VUELTAEN PÅ DISCOVERY+ UDEN AFBRYDELSER OG BINDING TIL KUN 99,-

 

Favoritterne

Det var ikke helt uventet, at Bahrain leverede en magtdemonstration i Ardennerne i dag. Allerede fra start kunne man fornemme, at den i år så flyvende Sonny Colbrelli allerede var i form igen, og Matej Mohoric viste hurtigt, at han har bevaret meget af formen fra Polen. Ganske viste er disse solosejre på ardenneretaperne i dette løb ganske sjældne, men i et løb med en mangel på formstærke ardennerspecialister var det - efter Remco Evenepoels exit - helt tiden en risiko for, at det kunne ende sådan.

 

Ordet ”risiko” bruges, fordi det kan få afgørende indflydelse på udfaldet af den afsluttende Flandern Rundt-etape. Det er jo lidt af en klassiker, og historien viser, at potentialet er stort. Af de otte gange, hvor løbet er sluttet med denne finaleetape, har førertrøjen skiftet ejermand fem gange, senest sidste år, hvor Mathieu van der Poel leverede sit vanvidsridt. Vi har dog også set, at meget afhænger af vejret og særligt af den førende rytters hold. Er vejret godt, og sidstnævnte hold stærkt, er det en rute, der kan kontrolleres, og så har vi oftest fået en spurt på muren til sidst.

 

For løbet havde det været sjovere med Stefan Küng i førertrøjen endnu. Bahrain viste nemlig i dag, at de er i særklasse de stærkeste, og til denne rute har de endda en endnu bedre trup, end de havde til Ardennerne. Det er lidt af en luksussituation, at Colbrelli støttes af løbets nr. 2. Sidste år var han selv tæt på at vinde denne etape, og selvom Mohoric aldrig har imponeret på brosten, er han stadig brølstærk. Heinrich Haussler er som bekendt gammel brostensspecialist, og Fred Wright er flyvende lige nu. Marcel Sieberg er ikke til bakker, men han har været i top i Roubaix. Lægger man dertil, at vejret bliver ufatteligt smukt og helt uden vind, ligner det et løb, Bahrain kan lægge i et jerngreb.

 

De fleste har derfor formentlig også opgivet af vinde løbet, men der vil være mange, der drømmer stort om etapen. Det gælder brostensspecialister som Kasper Asgreen, Peter Sagan, Mike Teunissen og Jasper Stuyven, der nu må have denne etapesejr som det helt store mål, mens Stefan Küng vel også har blikket rettet mod Victor Campenaerts’ 3. plads. Der er med andre ord mange, der har lyst til at køre aggressivt.

 

Derfor bør et udbrud ikke have en chance. Historien viser, at vi næsten altid skal bruge en times tid på at få et udbrud afsted, og det ender næsten altid med en stor og også ret stærk gruppe. Bahrain vil formentlig have det fint med en ufarlig udbrudssejr, men jeg vil tro, at Deceuninck, Trek, Jumbo og måske også Ag2r vil være klar til at jagte. Særligt Deceuninck med Asgreen, Bora med Sagan og Trek med Stuyven vil formentlig gå all-in på at få skabt samling.

 

Vi skal nok ikke vente os en gentagelse af sidste års vilde scenarium, hvor Van der Poel skabte et blodbad. Ruten er den letteste i flere år med færre højdemeter på den første del og kun tre omgange mod fire sidste år, ligesom vejret er godt. Til gengæld regner jeg med, at der bliver åbnet tidligt. Måske kommer den første passage af Muren for tidligt, men jeg vil tro, at vi ser den første action på anden tur. Som regel ser vi samme mønster år efter år. Gruppen splitter på Muren, men efter Bosberg sker der en regruppering på det efterfølgende stykke, der er let og på store veje. Herefter splitter den så igen på Muren anden gang, og i de fleste tilfælde er det blevet samlet igen efterfølgende. Hvis det førende hold er svagt, har vi dog kunnet se et taktisk spil på det flade, som da Greg van Avermaet, Oliver Naesen og Laurens de Plus kuppede Tim Wellens for to år siden.

 

Den slags taktik bliver svær denne gang, når Bahrain er så stærke. Hvis Colbrelli og Mohoric kører løbet defensivt og bare sidder på hjul, kan det blive meget svært at undgå en spurt. Mohoric kan lukke de fleste angreb, og der vil næppe gå lang tid, inden Wright og Haussler kan komme tilbage og tage noget kontrol. En større udskilning vil formentlig kræve, at Colbrelli og Mohoric begge bliver sat af, og det kan være svært at se, at det skulle ske. Umuligt er det dog ikke. Mohoric har aldrig imponeret på brosten, og der er større brostensspecialister end Colbrelli i dette felt, selvom han var tæt på at vinde sidste år - og alligevel blev slået i spurten.

 

Med Bahrains styrke tror jeg dog mest på en mindre selektiv udgave og en spurt, som vi så med sejrene til Michael Matthews og Greg van Avermaet og i princippet også i 2015, hvor udbruddet holdt hjem. Til gengæld synes jeg, at det er en uhyre åben spurt, hvor det er svært at pege på en entydig favorit.

 

Jeg vælger dog at pege på Sonny Colbrelli, men det skyldes mest af alt Mohoric. Colbrelli er en glimrende puncheur, men på disse stejle brostensbakker er der bedre folk end ham. Sidste år blev han slået af Oliver Naesen, da de spurtede bag Van der Poel, men der er to ting, der har forandret sig. For det første synes Colbrelli lige nu at være på et helt andet niveau, end han var dengang, og for det andet har han Mohoric. Positionering betyder uhyre meget på Muren, og hvis Mohoric kører samme fremragende lead-out, som han gjorde på 5. etape, bliver Colbrelli ikke let at slå med den form, han har nu. I sig selv burde denne puncheurspurt passe ham perfekt, og den eneste grund til, at han ikke skiller sig ud som en klar favorit, er hans manglende resultater på brostensbakkerne. Jeg tror dog, at kombinationen af form og Mohoric kan gøre forskellen.

 

Den værste rival er formentlig Kasper Asgreen. Efter hans præstationer i årets brostensklassikere er der vel næppe større specialister på de belgiske hellingen end ham, og han har endda vist sig i fremragende form. At han kom til kort i Ardennerne, kunne man forvente, for der er bedre klatrere end ham. Helt anderledes er det i dette terræn, der er hans foretrukne, og han kan endda vinde på flere måder. Han er så hurtige og eksplosiv, at han i så hård en finale burde have en god chance for at vinde, men han må med sine tempoevner også være manden, der har størst chance for at køre fra alt og alle. Her hjælper det ham, at han er betydeligt efter i klassementet, og dermed kan Bahrain giver ham nogen frihed. Derfor er der god chance for endnu en flamsk sejr til Asgreen i år.

 

Jeg udelukker heller ikke en sejr til Matej Mohoric. Det kunne nemlig være en frisk strategi af araberne at lade sloveneren angribe. Det vil ligge til hans natur, og med sin 2. plads kan han gøre det helt uden risiko for at ødelægge noget - så længe han bare kører alene. Han synes ikke at være så skarp som i Polen, men han er stadig flyvende, og Bahrain har det hold, der gør det muligt at spille det taktiske spil. Faktisk kunne man også godt forestille sig, at Colbrelli kørte spurten for Mohoric, hvis den samlede sejr er sikker, men jeg tror, at han vi få svært ved at slå folk som Asgreen, Stuyven og Sagan på Muren. Hans bedste chance er lidt Bahrain-taktik, men den virker heller ikke helt usandsynlig.

 

Jasper Stuyven har tidligere vundet denne etape, men det var faktisk ikke i en spurt. Det var via et smart angreb umiddelbart inden stigningen, og han har stadig til gode at bevise, at han kan slå til på selve Muren. Det burde dog ikke være umuligt. I år synes han at have nået sit hidtil højeste niveau, og særligt i Touren imponerende han mig. Han skuffede lidt i Bretagne, men når han er flyvende i Ardennerne, burde han være ustoppelig på brostenene. Han får nok ikke den helt store frihed til at køre alene, og hans vej til sejr bør gå gennem en spurt. Den synes han dog også at have en ganske fair chance for at vinde.

 

I dag kom Christophe Laporte til kort, men det var forventeligt i Ardennerne. Nu rammer vi til gengæld hans terræn, og spurten på Muren burde passe ham fremragende. Hidtil har han været overmatchet af andre, men hvis han har benene fra Flandern Rundt, må han regnes som en af de førende specialister på en etape som denne. Desværre virkede han ikke helt på toppen i Limousin, og selvom han kørte en god enkeltstart, viser dagens resultat vel også, at vi nok ikke helt skal regne med, at han har Flandern-benene lige nu. I en spurt i et lidt lettere løb i godt vejr kan mindre dog også gøre det.

 

Det burde også være en god spurt for Mike Teunissen. Jeg havde nok ventet mig lidt mere af hollænderen i dag, men det var hele tiden klart, at Ardennerne nok var for hårde. Han har vist fremragende form i optakten, og han viste for to år siden, at han kan være god på denne etape. I teorien burde det være en spurt, der passer ham som fod i hose, men han har stadig til gode at bevise, at han faktisk kan slå de allerbedste. Han har skuffet mig lidt i sine spurter i år, men han burde være en af de ryttere, der har en chance.

 

Det gode vejr gør også, at jeg nævner Peter Sagan. Igen i dag stod det klart, at han slet ikke har formen, og mit bedste bud er også, at etapen bliver for hård. Det gode vejr og Bahrains jerngreb gør dog, at løbet kan blive et af de mindre selektive, og selv i dårlig form har Sagan en fair chance for at sidde nogenlunde med i terræn, der passer ham bedre end dagens. I teorien er han måske løbets bedste afslutter på Muren, men desværre er det også så fysisk krævende en afslutning, at den stiller store krav til formen. Sagan kommer langt på sin positionering, men han mangler nok den sidste form for faktisk at vinde, selv i et mindre selektivt løb.

 

Lidt af dets amme kan sige om Oliver Naesen. Igen i dag så vi, at den ringe form fra Norge ikke er forsvundet, men det er også rimeligt at tro, at det ikke er så skidt endda. Naesen har altid været en anelse for tung til Ardennerne, og det er meget tænkeligt, at han har trukket stikket for at satse på denne etape. Den elsker han nemlig. Han vandt den i 2019, og sidste år blev han nr. 2 bag Van der Poel. For to år siden slog han Van Avermaet og sidste år Colbrelli i spurten, og det viser, at han er en af de allerskarpeste afsluttere på denne bakke. Med sin nuværende form skal han nok bruge et lettere løb, men han har trods alt været på så højt et niveau også i dele af Touren, at han som specialist burde have en chance i en spurt.

 

En rytter, jeg glæder mig til at se, er Danny van Poppel. Han er altid kommet lidt til kort i klassikerne, men han var altså med dybt inde i finalen i årets hårde Gent-Wevelgem. Som han senest viste med sin gode spurt i går, er han i fremragende form lige nu. Det er klart, at han ikke kunne være med i et blodbad, men i et lettere løb burde han kunne sidde med hjem til en spurt. Den er nok lidt for stejl til, at han kan vinde, men det er ikke en spurt, der burde passe ham ad h… til.

 

I dag bekræftede Tiesj Benoot, at han er i skræmmende god form lige nu. Trods to punkteringer var han en af de allerstærkeste til sidst, og det vil han formentlig også være i morgen. Han har dog rettet blikkene lidt væk fra brostensløbene, og han er ikke længere en af de største specialister. Han har dog gjort det glimrende i dem, og hans form lige nu fører ham meget langt. Han har også spurtet godt i dette løb, men han er ikke en realistisk vinder af en spurt. Til gengæld har han tabt en del tid, og han er en af de ryttere, der kan lave ”en Stuyven” og holde hele vejen hjem med et stærkt angreb.

 

Jeg vil også nævne Tom Dumoulin. I dag viste han, at han også er konkurrencedygtig i linjeløb igen, men det er også klart, at han stadig ikke er den gamle Dumoulin. Denne etaper passer ham også dårligere, men ringe på brosten er han ikke. Faktisk er han tidligere blevet nr. 2, 3 og 8 på denne etape, og det viser, at den passer ham glimrende. Der er større specialister end ham i denne spurt, selvom han jo altså blev nr. 2 bag Van Avermaet i netop en spurt i 2014, men hans store chance er ”en Stuyven”, altså et sent angreb. Han har tabt en del tid, og vi kender alle hans evne til at køre alene.

 

Samme evne har Stefan Küng, men han har en anden ulempe. Han er nemlig inde i billedet til podiet, og med hans tempoevner er det ikke ham, Bahrain tør lade køre. Til gengæld har han udviklet sig enormt på brosten, og sidste år var han og Kragh næsten i stand til at hente Van der Poel. Har han samme niveau denne gang, vil han være en af de stærkeste, men da han ikke vinder en spurt, skal han alene hjem. Det bliver svært grundet klassementet, og så viser hans enkeltstart nok også, at han stadig mangler lidt, inden han har fundet topformen.

 

Jeg var glad for at se Gianni Vermeersch i dag. Jeg havde nemlig en mistanke om, at formen ikke rakte, da han skuffede i Druivenkoers. I dag gjorde han det imidlertid ganske fint og det endda i terræn, der ikke var perfekt for ham. Det burde dette til gengæld være, når man husker på, at han kørte i top 10 i både Flandern og E3 tidligere i år, og han synes at have etableret sig i brostenseliten. Selvom jeg tror, at han kan køre en ganske fremragende spurt, som vi også så i dag, kan han næppe vinde den. Hans chance må være at køre væk i en taktisk finale.

 

Det var ret opløftende at se Greg van Avermaet. Ganske vist var han slet ikke med fremme, som han burde være, men i forhold til Limousin var det meget, meget bedre. Hvis etapen her bliver brutal, har han næppe formen til at være med fremme, men med godt vejr og Bahrain-kontrol kan vi få et løb, hvor Van Avermaet med sin nuværende formkrise kan være med. Det er en fremragende spurt for ham, for han har vundet den to gange - én gang bag et udbrud - men ligesom for Sagan gælder dog, at den selv på en let dag nok stiller lidt for store krav til hans fysik lige nu.

 

Det var opløftende at se Marc Hirschi i dag. Schweizeren viste, at han ikke er død og borte, men desværre var det også den etape, der passede ham bedst. Han havde det svært på denne etape i 2019, og selvom han har været i top 10 i E3, er der større brostensspecialister end ham. Det er dog terræn, han kan begå sig i, og han har den store fordel, at han har tabt masser af tid og har frihed. Han burde også være god i en spurt, men jeg kan ikke se ham slå de tungere folk på brosten.

 

Lidt af det samme kan siges om Tim Wellens. Hans speciale er Ardennerne, og denne etape har selv i de år, hvor han dominerede totalt, voldt ham visse problemer. Han har som regel været fint med fremme, men det er ikke en etape, han vinder i en spurt eller på overlegen fysisk styrke - slet ikke fordi det er ret klart, at han stadig ikke er på sit gamle niveau. Han skal altså væk i en taktisk finale, og det kan blive svært, da han ligger relativt godt til i klassementet. Han ligger dog ikke så tæt på, at han vil være den allermest overvågede.

 

Igen i dag blev det klart, at Gianni Moscon er et stykke fra formen, men helt væk er han ikke. Han har i Roubaix vist, at han bestemt ikke er dårlig på brosten, og han har da også altid satset på disse løb. Denne rute er lettere, og han bør have en bedre chance for at sidde med her. Han burde også køre en fornuftig spurt, men den kan han trods alt ikke vinde. Han skal snige sig væk i en taktisk finale.

 

Endelig er der Mads Würtz Schmidt. Det var en fornøjelse at se ham være så stærk efter sit styrt, endda på en etape, der var til den hårde side. Denne etape passer ham bedre, og han bør kunne sidde med hjem. Han burde også kunne køre en ganske god spurt, men det er klart, at han ikke slår specialisterne. Som vi senest så i Burgos, er han dog slet ikke ringe til at snige sig væk i finalerne. Han synes at have benene til det.

 

Det er klart, at Victor Campenaerts er en af de stærkeste, men som nr. 3 i klassementet giver Bahrain ham aldrig frihed, og spurte kan han ikke. Helt det samme kan siges om Luke Durbridge, der mangler spurtstyrke og frihed. Nikias Arndt er i sit livs form, men spurten er for stejl for ham, og derfor vil han formentlig arbejde for Benoot. Fred Wright er flyvende, men ren hjælper på Bahrain, og terrænet her passer ikke til Brandon McNulty, Davide Villella, Samuel Battistella og Andrey Amador . Jack Bauer var vel dagens overraskelse, men han er en usandsynlig vinder, og det samme gælder for Tom van Asbroeck, selvom jeg ser ham langt fremme i en spurt. Aime de Gendt skuffede mig lidt i dag, og selvom etapen her passer ham bedre, kan han næppe vinde den, da han ikke er en god afslutter. Philippe Gilbert har næppe heller niveauet til at vinde og ender let som hjælper for Wellens, selvom han i dag gjorde det ganske pænt, og Tosh van der Sande har altid været lidt for let til brostens, selvom han er i god form. Lukas Pöstlberger vil også være bedre her, men som spurtsvag vinder han ikke, og det samme gælder for den velkørende Oscar Riesebeek. Timo Roosen ender formentlig som hjælper for Teunissen og Dumoulin, og jeg ser ikke Jake Stewart eller Ben Swift begå sig i denne spurt. Måske kan Kenneth van Rooy, Milan Menten, Jenthe Biermans og Alexis Renard køre en pæn spurt, mens Ivan Garcia Cortina synes i en enorm formkrise, og Andrea Pasqualon skal hjælpe Van Poppel. Endelig synes Stefan Bissegger lige nu, at man holdbarhed efter sit fokus på banen, mens Casper Pedersen må ventes at ofre sig for Benoot og Arndt

 

Feltet.dks vinderbud: Sonny Colbrelli

Øvrige vinderkandidater: Kasper Asgreen, Matej Mohoric

Outsidere: Jasper Stuyven, Christophe Laporte, Mike Teunissen, Peter Sagan, Oliver Naesen

Jokers: Danny van Poppel, Tiesj Benoot, Tom Dumoulin, Stefan Küng, Gianni Vermeersch, Greg van Avermaet, Marc Hirschi, Tim Wellens, Gianni Moscon, Mads Würtz Schmidt

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Mathieu van der Poels sejr fra 2020, Oliver Naesens sejr fra 2019, Michael Matthews’ sejr fra 2018, Jasper Stuyvens sejr fra 2017, Edvald Boasson Hagens sejr fra 2016, Manuel Quinziatos sejr fra 2015, Greg van Avermaets sejr fra 2014, Zdenek Stybars sejr fra 2013 samt Alessandro Ballans sejr fra 2012.

 

SE VUELTAEN PÅ DISCOVERY+ UDEN AFBRYDELSER OG BINDING TIL KUN 99,-

Sonny Colbrelli
Kasper Asgreen, Matej Mohoric
Jasper Stuyven, Christophe Laporte, Mike Teunissen, Peter Sagan, Oliver Naesen
Danny van Poppel, Tiesj Benoot, Tom Dumoulin, Stefan Küng, Gianni Vermeersch, Greg van Avermaet, Marc Hirschi, Tim Wellens, Gianni Moscon, Mads Würtz Schmidt
Victor Campenaerts, Nikias Arndt, Luke Durbridge, Brandon McNulty, Jack Bauer, Tom van Asbroeck, Aime de Gendt, Philippe Gilbert, Casper Pedersen, Tosh van der Sande, Lukas Pöstlberger, Oscar Riesebeek, Ivan Garcia Cortina
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Benelux Tour
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

AG2R Citroen Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty - Gobert

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel - Premier Tech

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Alpha Vinyl

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team BikeExchange Jayco

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger