Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: 9. etape af Vuelta a Espana
27. august 2017 13:40 af Emil AxelgaardFoto: Unipublic

Med en overlegen magtdemonstration understregede Chris Froome, at han bliver næsten umulig at slå i årets Vuelta a Espana, men han mangler stadig den store etapesejr, han heller ikke fik i årets Tour de France. Den drømmer han helt sikkert om at få søndag, hvor han vender tilbage til den frygtede mur Cumbre del Sol, hvor han har revanche til gode efter at være blevet slået af Tom Dumoulin i en vild finale for to år siden.

Ruten

Hvis man skal sætte dato på, hvornår man for alvor fik en ide om, at Tom Dumoulin måske kunne blive grand tour-rytter, var det, da han i 2015 pludselig slog Chris Froome i en fantastisk duel på den korte, stejle mur Cumbre del Sol, der det år gjorde debut i Vueltaen og rundede første uge af med et stort slag mellem klassementsrytterne. Mange har siden drømt om, at stigningen vil vende tilbage til løbet, og de får allerede efter ét års venten, deres ønske opfyldt. For anden gang på tre år er det således den korte, stejle mur ved den spanske middelhavskyst, der vil bringe første uge til sin afslutning og for anden dag i træk give de klassementsryttere, der trives på de stejleste skråninger, en chance for at vinde tid på konkurrenterne.

 

Etapen byder på 174 km mellem Orihuela og Cumbre del Sol-stigningen ud for byen Benitatxell på middelhavskysten. Som det var tilfældet på den foregående etape, er der tale om en etape i to yderst forskellige dele. Således er det meste af etapen stort set helt flad, inden det hele kulminerer med en meget svær stigning i finalen.

 

Fra starten i Orihuela følger man den helt flade kystvej mod nord og nordøst næste hele dagen, og der er stort set ingen terrænmæssige udfordringer. Undervejs passerer man kendte feriebyer som Alicante, Benidorm og Calpe, inden man når frem til målbyen Benitatxell. Umiddelbart inden man når frem, drejer man imidlertid mod øst for at køre op af målstigningen Alto de Puig Llorenca for første gang. Denne gang skipper man dog de sidste 800 m, og derfor stiger den ”kun” med 9,2% over 3,2 km.

 

Toppen nås efter 132,1 km, og herefter kører man en omgang på en 41,9 km lang rundstrækning. Først kører man mod vest ned til Benitatxell, inden man fortsætter mod vest og nord og til sidst mod øst gennem let faldende terræn helt ud til kysten, hvor dagens spurt kommer 14 km fra mål. Herefter kører man mod sydvest tilbage mod målbyen gennem let stigende terræn, inden man endelig rammer målstigningen for sidste gang. Denne gang fortsætter man hele vejen til toppen, og derfor er der tale om en 4 km lang kategori 1-stigning, der stiger med 9,1% i gennemsnit. Efter en relativt let start tager den for alvor fat, når man når et stykke på hele 21% efter en kilometer. Herefter stiger det med 8-11%, inden det flader lidt ud efter de første 2 km. Dermøst følger endnu en rampe med næsten 11%, indtil man drejer skarpt til venstre for at køre ind på den del af stigningen, man skippede første gang. Her venter et hårnålesving, inden man kører det sidste stykke på til mål, hvor de sidste 500 m byder på ramper på 10%, 13%, 16% og hele 25%.

 

Etapen byder på i alt 1970 højdemeter.

 

Cumbre del Sol-stigningen gjorde som sagt debut for to år siden, hvor Tom Dumoulin med et tidligt angreb og et efterfølgende comeback akkurat kom forbi Chris Froome og Joaquim Rodriguez og dermed sikrede sig en etapesejr samt erobrede førertrøjen fra Esteban Chaves, der havde en overraskende svær dag.

 

 

 

 

Er du til spilleautomater, så prøv de norske automater.

 

Vejret

Der har ikke været mange muligheder for at gemme sig for den ekstreme varme, der har præget løbet, men søndag bliver endelig lidt bedre. Temperaturen vil ganske vist være 29 grader, men det vil være en temmelig skyet dag med kun enkelte kig til solen. Der vil være en let til jævn vind fra nord, hvilket giver en lag dag med sidemodvind og modvind på den lange tur langs kysten. På rundstrækningen vil der primært være modvind på første del og medvind på anden del. Der vil være sidevind på målstigningen, idtil man med 1500 m igen drejer ind i modvind.

 

Analyse af 8. etape

Kan I huske Vueltaen i 2014? Det var løbet, der skulle være rammen om den store revanchematch mellem Chris Froome og Alberto Contador, efter at en hel cykelverden var blevet efterladt med en yderst flad fornemmelse, da de to forhåndsfavoritter var styrtet ud af Tour de France. Heldigvis nåede de begge i form i tide til at udkæmpe en mindeværdig kamp i Vueltaen, hvor Froome efter en sløv start leverede et forrygende comeback, inden de to giganter dystede om sejren helt frem til toppen af allersidste bjerg. I sidste ende nåede Froome aldrig at finde Tour-formen, og han måtte se sig slået af sin ærkerival, der dermed fik sin hidtil eneste sejr i direkte duel med briten.

 

Efter dagens etape må vi konstatere, at vi formentlig er blevet berøvet muligheden for en gentagelse. På den frygtede mur i Xorret de Cati viste de to giganter, at de er løbets særklasse bedste klatrere. Det var ikke svært at aflæse på baggrund af de foregående etaper, men der var alligevel nogen usikkerhed om, hvorvidt Esteban Chaves kunne matche dem. I dag viste de rivalerne, hvordan det interne hierarki er, og dermed fik de dokumenteret, at vi har udsigt til nogle forrygende slag i de kommende tre uger.

 

Desværre er vi blevet berøvet muligheden for at få en duel også om den samlede sejr. Som vi skrev for et par dage siden, er det næsten til at tude over, at et dumt maveonde har sendt Contador ud af topkampen. Ingen kunne have ønsket sig en smukkere afslutning på spanierens karriere end en sidste stor duel med den rytter, han selv har betegnet som sin mest skræmmende modstander i karrieren. I lyset af enkeltstarten er det ganske vist svært at se, hvordan Contador skulle have vundet løbet, men da han ofte har været bedre på de lange stigninger end Froome i netop dette løb, er det ikke helt utænkeligt, at det hierarki, der foreløbig har Froome som stærkeste mand, kan vendes rundt. Heldigvis kan vi glæde os over, at Contador helt sikkert kun har fået styrket sin selvtillid af de seneste dages udfoldelser, og at han utvivlsomt ikke har givet op. Han vil forsøge at knække Froome hele vejen til Madrid - og han vil helt sikkert gøre en del for også at slutte på podiet i sit sidste løb.

 

Det var i øvrigt interessant at se, hvordan Froome vendte tilbage til den strategi, han altid har benyttet i Vueltaen. I bunden af stigningen efterlod han for 117. gang hele cykelverdenen med et indtryk af, at han havde en dårlig dag. Belært af erfaringen var det imidlertid indlysende, at han ville vise styrken mod toppen af stigningen, og det var nøjagtigt, hvad der skete. Ingen kan som Froome i disse løb vurdere sin egen styrke og time sin præstation til perfektion.

 

Det var imidlertid også interessant at se, at rivalerne har lært ham at kende. Kun de relativt urutinerede David de la Cruz og Michael Woods lod sig anspore til at angribe briten, og de endte med at betale en dyr pris. Contador testede benene kortvarigt, men Esteban Chaves ventede klogelig på, at briten viste sin reelle styrke. Froome har ikke længere sin særprægede Vuelta-stil som et overraskelsesvåben. Han er nu endelig blevet afluret af konkurrenterne.

 

Etapen bekræftede samtidig de tendenser, man har kunnet aflæse de seneste dage. Ilnur Zakarin bliver stærkere og stærkere og har som i Giroen kurs mod flyvende form i løbets anden halvdel, hvor stigningerne passer ham langt bedre. Også Vincenzo Nibali viste fremgang efter et par svære dage, og helt som ventet har han også kurs mod topformen frem mod de vigtigste etaper senere i løbet. Også dieselmotoren Louis Meintjes viser, at han efterhånden er ved at være varm, og ha kan også se frem til bedre terræn i løbets anden halvdel. Endelig er det værd at bemærke, at også Wout Poels endelig nærmer sig det niveau, mange havde forventet forud for løbet, og det er dårligt nyt for Froomes konkurrenter. Mange vil huske, hvor stærkt han kørte i anden halvdel af Touren i både 2015 og 2016, og hvis han rammer samme form mod slutningen, kan han måske endda stadig komme i spil til selv at levere et absolut topresultat.

 

Etapen bød samtidig på de første svaghedstegn for Tejay van Garderen. Om det er en konsekvens af styrtet, er endnu for tidligt at sige, men det kan i hvert fald konstateres, at amerikaneren ikke var ved samme styrke som tidligere, selvom terrænet egentlig burde passe ham bedre. Det er nu, at han skal vise, at han ikke er så mentalt skrøbelig som tidligere, og at han ikke lader sig gå på af, at modgangen måske har kostet ham muligheden for i hvert fald i denne fase at slås med de allerbedste.

 

Endelig fortjener også dagens udbrydere en kommentar. Vi skrev i går, at Rafal Majka var manden, der skulle slås, hvis et udbrud kørte med om sejren, og det var ikke helt forkert. Polakken viste for to dage siden, at han er på vej tilbage efter sit maveonde, og i dag bekræftede han tendensen på en etape, der ikke passede ham ideelt. I sidste ende blev han slået, men i lyset af det, vi tidligere har set i Touren, vil det være en stor overraskelse, hvis ikke polakken ender med at vinde en etape - ikke mindst hvis det stærke Bora-mandskab kan fastholde det flotte holdarbejde, de leverede i dag. Bjergtrøjen rykker også tættere på for den uheldige polak, der stadig kan redde det, der har været en svær start på løbet for Bora-mandskabet.

 

I kampen om den prikkede trikot kan han imidlertid få Julian Alaphilippe som rival. Vi har ikke lagt skjul på, at franskmanden i teorien kan vinde et hav af etaper i dette løb, og det er kun en håndfuld, hvor man på forhånd må afskrive ham. Efter hans svære forår var det usikkert, hvorvidt han var klar fra starten af årets løb, og det blev hurtigt klart, at han manglede en del. Som vi også har hævdet flere gange, er det, der kendetegner sportens supertalenter som Alaphilippe og Sagan, at de knap behøver at køre løb, før at formen indfinder sig. Alaphilippe har allerede nu vist en bemærkelsesværdig fremgang, og den vil kun fortsætte. Det er blot at kaste et blik på ruteprofilen, og man vil indse, at Alaphilippe kan vinde et hav af etaper i dette løb - og når han nu er i gang, kan han jo lige så godt tage point- og bjergtrøjen med i købet.

 

Nelson Oliveira fortjener også at blive nævnt. Movistar har via  en kombination af dårlige ben og ekstremt uheld mistet alle deres fire klassementskort, Betancur, Moreno, Soler og Fernandez. Nu står man imidlertid måske alligevel med en mand, der har en chance for at være med i kampen om en plads i udkanten af top 10. Allerede i Polen prøvede den stærke portugiser for første gang at køre klassement i et større etapeløb, og nu ser det ud til, at han vil prøve sig selv af på en endnu større scene. Det bliver stadig svært at matche de bedste på de lange stigninger, men med 40 km enkeltstart og en dieselmotor, der altid bliver bedre og bedre, kan den alsidige Oliveira ende som den kanin, Movistar trækker op af hatten - nøjagtigt som man i Giroen for to år siden pludselig dukkede op med Andrey Amador som en yderst overraskende klassementsrytter.

 

Favoritterne

Det er en tradition, at der i den anden weekend som regel venter to på hinanden følgende bjergetaper, og ofte er der i begge tilfælde tale om to afslutninger på de meget stejle mure, som Vueltaen er kendt for. Derfor er der heller ingen chance for at komme sig efter dagens etape. Søndagens etape er mindst lige så svær som 8. etape og er i det hele taget på mange måder en næsten tro kopi. Det meste af etapen er helt flad, og det er først til sidst, at det for alvor går løs.

 

Kun to forhold adskiller de to etaper. Dels skal man denne gang over målstigningen allerede inden finalen, dels er målstigningen en anelse stejlere og mere irregulær. Stigningen er så svær, at den sidste gang skabte stor splittelse allerede ved første passage, og selvom der efterfølgende skete nogen regruppering, var det et decimeret felt, der ramte stigningen sidste gang. Derfor er etapen betydeligt hårdere, og et stærkt hold vil kunne benytte første passage til at skabe en indledende selektion. Det vil dog ikke ændre på, at der er tale om en meget eksplosiv finale, der er skabt til den samme ryttertype, som vi så markere sig på dagens etape.

 

Selve stigningen er mere irregulær og har blandt andet et fladt stykke midtvejs. Det var her, Tom Dumoulin sidst udnyttede sin power og favoritternes tøven til at snige sig væk. Det viste sig at blive kostbart, og selvom Joaquim Rodriguez og Chris Froome efterfølgende gik forbi på det stejle stykke, havde Dumoulins strategi efterladt ham med så mange kræfter, at han med et fantastisk comeback alligevel kunne tage sejren. Det vidner om, at det kan blive en anelse taktisk, men der er dog en markant forskel denne gang. Sidst var Froome i defensiven og sat på den første del af stigningen (inden han leverede endnu et af sine fantastiske Vuelta-comebacks), men denne gang vil han benytte Skys supermandskab til at sætte tempo. Derfor vil tempoet ikke denne gang gå ned, og det vil være umuligt at lave et ”Dumoulin-kup”. I stedet burde det blive en direkte dyst mellem favoritterne på stigningens sværeste del.

 

Det store spørgsmål er naturligvis, om favoritterne også skal køre om etapesejren. I dag valgte Sky at køre passivt, men tilstedeværelsen af Nelson Oliveira og Jan Polanc tvang dem til at holde udbruddet i snor. Det er tvivlsomt, om det britiske mandskab havde ført så hårdt, hvis ikke udbruddet havde udgjort en trussel mod den røde trøje. Der er dog en vis sandsynlighed for, at det vil forholde sig anderledes søndag. Umiddelbart vil det logiske valg for briterne være at spare på kræfterne, da de har udsigt til at skulle forsvare trøjen i mange dage, og man har allerede brugt kræfter. Frooem er imidlertid kendt som en relativt grådig rytter, der går efter det meste, og det er tankevækkende, hvor mange ressourcer man har brugt på en anelse unødvendigt for enhver pris at holde fast i trøjen. Froome er en rytter, der er meget bevidst om historien og steder, hvor han tidligere har personlige erfaringer, og der er ingen tvivl om, at nederlaget til Dumoulin har naget ham meget. Derfor er det meget sandsynligt, at denne etape står højt på hans ønskeliste, og selvom han ikke vil gøre alt for at vinde, kunne man - ikke mindst fordi der er hviledag mandag - sagtens forestille sig, at Sky vil jagte etapesejren med nogen ildhu.

 

Sky er næppe alene om at tage ansvar. Det er er nærliggende at tænke sig, at også Contador igen har fået styrket selvtilliden, og med en hviledag mandag kan også han tillade sig at slide lidt mere på holdet. Denne hårdere etape passer ham endnu bedre, og der er næppe tvivl om, at han gerne vil have den forløsende etapesejr så hurtigt som muligt. Vi vil derfor forvente, at Trek som minimum lægger pres på allerede ved første passage af stigningen og måske også kører målrettet efter etapesejren ved at jagte udbruddet.

 

Igen er også Cannondale en kandidat til at føre, også selvom Woods fik sig en mindre lussing i dag. I morgen er stigningen imidlertid kortere, mere eksplosiv og mere skabt til en puncheur som ham, og hvis han skal nå at vinde en etape i disse ”murfinaler”, er søndag sidste udkald. Cannondale har gang på gang gentaget, at det er et stort mål, og derfor kan man næsten ikke tillade sig igen at lade udbruddet køre hjem.

 

Som i dag vil der helt sikkert blive kørt vanvittigt aggressivt fra start, og vi vil helt sikkert igen se en stor kamp om at ramme udbruddet. Den flade start gør det imidlertid lettere at kontrollere, og det bliver mere tilfældigt, hvem der i sidste ende kommer med. Specielt er det svært for de lette klatrere, der har et betydeligt handicap, selvom finalen er ideel for dem.

 

Når udbruddet er etableret, forventer vi altså, at en kombination af Sky, Trek og Cannondale vil tage ansvar for jagten, ikke mindst fordi den første del af etapen vil være nem at kontrollere. Derefter vil Trek formentlig skabe en første udskilning ved første passage af stigningen, og derfor forventer vi, at et decimeret felt skal køre om sejren på muren op til mål.

 

Det får os igen til at pege på Chris Froome som vores favorit. Briten viste igen i dag, at han er løbets stærkeste rytter. Det er ingen overraskelse, at han er i stand til at sætte rivalerne til vægs i disse finaler, der som vi har nævnt utallige gange, altid har været de bedste for ham i Vueltaen. I dag var der ingen, der kunne følge ham, og det vil der næppe være i morgen heller. Han har et bedre punch end Contador, som han ville kunne slå i en direkte spurtduel på toppen. Formentlig vil han gribe stigningen an som i dag, men man skal ikke lade sig snyde, hvis han igen falder tilbage i starten. Når vi når toppen, vil Froome være fremme, og skal favoritterne køre om sejren, er det meget svært at se, hvem der skal slå ham.

 

Manden, der kan gøre det, er Alberto Contador. Spanieren var i dag ikke helt i stand til følge britens accelerationer, men han kom fornemt tilbage. Morgendagens hårdere etape burde i teorien passe ham lidt bedre, og selvom han ikke har Froomes punch, er det i teorien til hans fordel, at stigningen er endnu stejlere. Han vil formentlig køre mere afventende og undlade at lave de forceringer, han gjorde i dag. For to år siden overvurderede Froome sig selv på denne stigning, og sker det igen, har Contador en chance for at slå ham.

 

Hvis der er én af klassementsrytterne, der kan slå de to stærkeste, er det formentlig Michael Woods. Dette er måske den finale, der passer canadieren allerbedst, også selvom stigningen er en anelse for lang til at passe ham ideelt. Den er dog dejligt irregulær med meget stejle passager, og Woods har formentlig lært af dagens fejl, hvor han spillede for meget med musklerne tidligt. Kører han mere afventende, har han en chance for at spurte sig til sejr, hvis han kan hænge på helt frem til toppen.

 

Vi glæder os meget til at se Ilnur Zakarin på denne etape. Som anført ovenfor bliver russeren bedre og bedre, og han har udsigt til at ramme topformen. Finalen er stadig alt for eksplosiv for ham, men den er dog bedre end dem, vi har set hidtil. Han har faktisk et rimeligt punch, og selvom det er usandsyligt, at han vinder, burde han stille og roligt komme tættere og tættere på de bedste.

 

Esteban Chaves fortjener naturligvis også at blive nævnt, selvom colombianeren viste lidt svaghedstegn i dag. Han synes at være et niveau under Froome og Contador, og derfor er det lidt svært at se, hvordan han skal vinde etapen, specielt fordi han er Froomes værste konkurrent og derfor ikke får den mindste frihed. Han har imidlertid før haft mindre gode dage, og han kan derfor vise sig bedre i morgen, hvor stigningen igen burde passe ham.

 

Endelig vil vi pege på Wout Poels. Som anført ovenfor bliver hollænderen bedre og bedre, og rammer han endelig sit højeste niveau, ved vi, at han formentlig vil kunne matche Froome og Contador, ikke mindst på en stigning som denne. Måske kommer etapen en anelse for tidligt for ham, men det kan ikke udelukkes, at han allerede nu er på et tilstrækkeligt niveau til, at Froome måske vil kunne give sin hjælperytter mulighed for selv at gå efter et topresultat.

 

Skulle et udbrud holde hjem, vil vi pege på Julian Alaphilippe. Det kan synes tåbeligt at pege på en rytter, der allerede i dag var i udbrud, men Vueltaen er kendetegnet ved, at det typisk er de samme ryttere, der igen og igen rammer rigtigt, fordi det i høj grad handler om friskhed. Også morgendagens stigning er som skræddersyet til franskmanden, og han bliver derfor meget svær at slå for følgesvendene. Faktisk er han måske allerede nu så god, at han måske kan blande sig med de bedste klassementsryttere i en direkte duel, men stigningen er dog nok trods alt for lang og svær til, at han kan slå Froome - og det er tvivlsomt, om han overhovedet vil forsøge.

 

Også Rafal Majka vil helt sikkert forsøge igen. Vi kan forvente, at polakken vil være i offensiven på de fleste bjergetaper i den resterende del af løbet, og efterhånden som han kommer sig mere og mere, vil han kun blive bedre. Vi ved, at han som klassementsrytter har en fantastisk motor og derfor kan fortsætte dag efter dag, og derfor vil han have gode muligheder for igen at ramme udbruddet.

 

De to spanske supertalenter Enric Mas og Marc Soler missede begge udbruddet i dag, men de vil helt sikkert forsøge igen i morgen. Begge har de vist god form efter en lovende start, og begge har de vist sig som de stærkeste, de dage de har ramt udbruddene. I så svær en finale vil der ikke være mange, der kan slå dem, specielt ikke Mas, der virker som den stærkeste af de to.

 

En anden oplagt kandidat er Darwin Atapuma, der har sendt lidt blandede signaler, men synes at være i relativt god form. Den sidste stigning passer ham, men hans problem bliver at ramme udbruddet på i en flad start, der bestemt ikke passer ham.

 

Daniel Moreno viste i starten af løbet god form, men blev sat tilbage af sit styrt. Langsomt kommer han sig imidlertid, og han synes at nærme sig sit niveau fra løbets indledende fase. Han er ikke den rytter, han tidligere var, men han er stadig god på korte, stejle stigninger som denne.

 

Stefan Denifl havde ikke den bedste start på løbet, men i dag viste han for første gang lidt tegn på liv. Han viste i Østrig Rundt, at han er brølstærk på stejle stigninger, og finalen burde passe ham. Spørgsmålet er, om etapen kommer for tidligt.

 

Også formstærke Tomasz Marczynski, der allerede én gang har spillet med musklerne, hans holdkammerat Sander Armee, Pawel Poljanski, Lachlan Morton, Serge Pauwels og Joe Dombrowski har evnerne til at vinde fra et udbrud.

 

Feltet.dks vinderbud: Chris Froome

Øvrige vinderkandidater: Alberto Contador, Michael Woods

Outsidere: Ilnur Zakarin, Esteban Chaves, Wot Poels

Udbrudskandidater: Julian Alaphilippe, Rafal Majka, Enric Mas, Marc Soler, Darwin Atapuma, Daniel Moreno, Stefan Denifl, Tomasz Marczynski, Pawel Poljanski

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour of Guangxi Women's...(1.WWT) 21/10

Gree-Tour of Guangxi(2.UWT) 16/10-21/10

Japan Cup Cycle Road Race(1.HC ) 21/10

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

BMC Racing Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Quick-Step Floors

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First-Drapac

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team LottoNL-Jumbo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger