Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: Classic Loire Atlantique

Optakt: Classic Loire Atlantique

18. marts 2023 14:44Foto: John Long / Team Cofidis

Mens det meste af cykelverdenen har øjnene stift rettet mod Belgien og Catalonien, intensiveres den franske sæson samtidig. Efter GP de Denain fortsætter den mest hektiske del af den prestigiøse Coupe de France-serie nemlig lørdag, hvor Classic Loire Atlantique afvikles på en kuperet rundstrækning, der gør det til et af de meste uforudsigelige løb på kalenderen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM MILANO-SANREMO UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

 

Løbets rolle og historie

I øjeblikket får Milano-Sanremo langt den meste opmærksomhed, men for de franske ryttere er Coupe de France-serien næsten lige så vigtig. Løbsserien har stor prestige i hjemlandet og er altid rammen om fantastisk underholdende cykelløb. Det hele startede i januar, da Neilson Powless vandt GP La Marseillaise, og nu er det tid til den meget travle del i marts og april, hvor der afvikles ikke færre end syv løb mellem d. 16. marts og den 16. april

 

Det første af disse var et af seriens største, torsdagens GP de Denain, og nu fortsætter det lørdag med det lidt mindre Classic Loire Atlantique, der sammen med Cholet Pays de Loire udgør en fin weekend for de franske hold. Løbene har som regel været afviklet hen over Milano-Sanremo-weekenden, og efter et kort eksperiment, hvor løbet i Denain udnyttede sin status til at tilkæmpe sig den mere attraktive og knap så travle kalenderplads, er de to løb fra og med 2022 tilbage på deres velkendte kalenderplads.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Classic Loire Atlantique er en relativt ny begivenhed, der første gang blev afviklet som et nationalt løb i 2000. Langsomt voksede det op gennem UCI-hierarkiet, og det kulminerede i 2011, hvor det fik 1.1-status og således blev åbent for WorldTour-hold. Bare ét år senere blev man en del af Coupe de France-serien

 

Classic Loire Atlantique afvikles på en kuperet rundstrækning, der er ganske svær at kontrollere, og selvom mange ofte forestiller sig, at det bør ende i en spurt, er det aldrig sket, siden det fik sin nuværende status i 2011. Siden da har Lieuwe Wetra, Florian Vachon, Edwig Cammaerts, Alexis Gougeard (i bade 2014 og 2015), Anthony Turgis, Laurent Pichon, Rasmus Quaade, Rudy Barbier, Alan Riouog senest Anthony Perez alle sikret sig sejre ved at nå målstregen enten alene, med kun en følgesvend eller for Pichons, Barbiers, Rious og Perez’ vedkommende med en lidt større gruppe.

 

Som de fleste Coupe de France-løb er Classic Loire Atlantique hovedsageligt en fransk affære. Feltet består således af alle de største franske hold, men i år også af en del udenlandske ProTeams og kontinentalhold. Dermed er det betydeligt mere internationalt end for år tilbage, hvor feltet var meget fransk i sin fremtoning.

 

Sidste år lykkedes det heller ikke at få en spurt, da en brølstærk gruppe på 14 mand endte med at holde feltet bag sig med 1.36. Efter flere angreb spurtede de om sejren, og her lykkedes det Anthony Perez’ at krydse stregen først foran Lewis Askey og Matis Louvel. Perez vender tilbage for at forsvare titlen, og Askey er også med igen, men til gengæld går Louvel ikke efter at jagte den sejr, han akkurat missede sidste år.

 

STREAM MILANO-SANREMO UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

 

Ruten

Classic Loire Atlantique er et rundstrækningsløb, der altid afvikles på den samme 16,8 km lange rundstrækning i det kuperede område syd for byen La Haye Fouassiére. Den skal i alt gennemkøres 11 gange, hvilket giver en samlet distance på 182,8 km. Der er tale om en ganske vanskelig sag, der går op eller ned det mest af vejen via en række små bakker og nedkørsler. Af disse er de sværeste Cote de Pont Caffino (700 m. 5,1%), der er en jævn stigning, og Cote de Saint-Fiacre-sur-Maine (400 m, 8,5%), der slutter med 200 m med 11,9%, og de er placeret henholdsvis 9,6 og 7,4 km fra mål.

 

Fra start går det mod syd igennem let kuperet terræn, inden man i det sydligste punkt drejer mod vest for at sno sig frem mod og over Cote de Caffino. Herfra går det mod nord frem mod St-Fiacre-sur-Maine, inden en let faldende og herefter let kuperet og lige vej leder mod nordvest og nord. Til slut kører man mod øst op ad en lille bakke, inden det flader ud på de sidste 2 km, der kun byder på et blødt sving knap 1 km fra stregen i en teknisk ukompliceret finale.

 

Løbet byder på i alt 2419 højdemeter.

 

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

 

 

 

 

STREAM MILANO-SANREMO UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

 

Vejret

Vejret er ofte den afgørende faktor i disse mindre franske løb, og det kan det meget vel blive igen i år. Det vil regne massivt hele natten og formiddagen, men om eftermiddagen vil der kun være byger, dog med en sandsynlighed på 80-90% for hver time gennem løbet. Temperaturen vil toppe på 14 grader, og det vil være blæsende med en sydvestlig vind, der gennem dagen aftager fra en styrke på 25 km/t til 16 km/t. Det giver sidemod- og modvind frem til toppen af Pont Caffino, hvorefter man få sidemedvind frem til toppen af Saint-Fiacre-sur-Maine. Dernæst følger et kort sidevindsstykke, inden man får sidemedvind over de sidste 3,6 km.

 

Favoritterne

Classic Loire Atlantique er blandt de løb på kalenderen, der er vanskeligst at forudsige. Ved første øjekast synes ruten ikke at være meget svær, og derfor kan en reduceret massespurt betragtes som det sandsynlige udkomme. Historien viser imidlertid, at det sjældent sker. Som sagt er det siden 2011 aldrig sket, og faktisk er det kun fire gange, at mere end 2 ryttere har afgjort løbet på opløbsstrækningen. Det fortæller en del om, hvor vanskelig rundstrækningen er, og hvor svært det er at kontrollere et løb, hvor der ikke er mange WorldTour-hold til start.

 

I 2018 var det imidlertid meget tæt på, at vi endelig fik en spurt. Her var det kun Rasmus Quaades sene angreb, der forhindrede en samlet afgørelse, men selv bag ham var det et ganske reduceret felt, der spurtede om 2. pladsen. Omvendt var der i toppen af resultatlisten også folk, der ikke nødvendigvis er specielt holdbare, og det viser, at de fleste sprintere godt kan hænge på, hvis bare formen er nogenlunde. Det så vi også i 2018, hvor den bestemt ikke specielt holdbare Rudy Barbier var med i et sent angreb og vandt en spurt i en lille gruppe. I 2021 gjorde vejret det til et episk udskilningsløb, hvor en fusion af tidlige udbrydere og favoritter anført af Valentin Madouas spurtede om sejren, mens vi sidste år fik et brølstærkt udbrud med alle de store hold, hvorfor interessen i at hente dem var lille.

 

Bliver 2023 året, hvor en større gruppe endelig skal spurte om sejren? Det vil undre mig meget. Der er nemlig ingen af de store hold, der synes at gå til løbet med den intention. Kun FDJ har udtaget en rigtig sprinter i form af Paul Penhoët, men de har indikeret, at de vil køre et offensivt løb - også fordi de har lovet en chance til sidste års nr. 2, Lewis Askey. Det er klart, at de kan begynde at jagte, hvis de kommer i defensiven, men det er usandsynlig med så stærkt et hold. Tudor vil derimod nok køre for en spurt med Arvid De Kleijn, men det bliver svært, hvis de er alene om det.

 

Læs også
Optakt: 5. etape af Tour of the Alps

 

I stedet er næsten alle hold mødt op med puncheurtyper, der ventes at udnytte ardennerterrænet til angreb. Jeg ser derfor to scenarier. Enten kører der tidligt en gruppe, som de fleste er tilfredse med, og som man ofte ser det i Coupe de France-løb, hvor udbrud ofte har en chance - således senest i sidste års udgave. Alternativt kontrolleres løbet, så de bedste puncheurs kan angribe i finalen og danne en gruppe, der skal afgøre det - enten i en spurt eller i en ukontrollerbar afslutning, hvor man kan med god timing kan snige sig væk.

 

En anden faktor er det rædselsfulde vejr. Det bliver vådt og blæsende, og selvom vi mig bekendt ikke plejer at have sidevindskørsel i dette løb, og vinden vil lægge sig mod slutningen, bidrager den slags forhold altid til at skabe et hårdt løb. En spurtafgørelse virker i det lys usandsynlig, og det ligner en sag for de stærke puncheurtyper.

 

Begge mine scenarier synes realistiske, men jeg hælder nok mest til det første. Uanset hvad er det den samme ryttertype, der skal afgøre det, men det er også klart, at det i denne slags løb kræver en del held at køre om sejren. Et udbrud er ikke let at ramme, og flere hold vil have flere kandidater til at gå med i offensiverne. Mit bud er, at vi vil se en gruppe af de bedste puncheurs afgøre det til sidst, men hvem der lige er med, er ikke helt let at spå om.

 

Det gør det til en ganske åben affære. Vi har et godt billede af formkurven, og hvem der kan ventes at være de stærke ryttere, men netop fordi finalerne i disse løb ofte er taktiske, kræver det ofte lidt held også at gøre færdigt. Som sagt er det meget sjældent mere end to mand, der har spurtet om sejren, men sidste år endte hele 14 mand med at spurte. Det er et svært løb at vinde uden en god spurt, men grundet taktik kan det lade sig gøre at køre alene, og i disse vejrbetingelser er det vel endnu mere sandsynligt.

 

Jeg prøver at pege på Axel Zingle. Det franske stortalent er skabt til dette løb, hvor stigningerne har en passende længde, og hvor man vil være næsten umulig at slå i en spurt, hvis de stærke puncheurtyper skal afgøre det. Hans form har ikke været prangende på det sidste, men det er også længe siden, han har kørt et løb, der passede ham. Med de ben, han havde i Oman, bør han være en af de stærkeste her, og han synes at trives i dårligt vejr, da to af hans sejre sidste år netop kom i regnvejr. Cofidis har også et stærkt hold med flere potentielle kort i en finale, hvis der skal kontrolleres, og det øger chancen for, at han kan bruge sin spurt. Derfor tror jeg på, at han får sin første sejr.

 

Cofidis har imidlertid også sidste års vinder, Anthony Perez, der lige nu er bedre end nogensinde. De er favoritter, der er hurtigere end ham, men sidste år slog han altså navne som Lewis Askey og Matis Louvel, hvilket vidner om, at han sagtens an gøre det færdigt. Det tredje kort er den ligeledes hurtige puncheur Axel Mariault, der sidste år viste sig frem på dette niveau og i dette terræn i Limousin. Han gjorde det godt i Saudi Tour, men har haft det svært siden. På dette niveau ved vi dog, at han kan være med. Stærke Pierre-Luc Perichon kan køre finale, men uden en spurt skal han have held for at vinde.

 

Den største rival må være kollektivet fra FDJ, og her er det vel Lewis Askey, der er bedste bud. Han viste god form med sin 5. plads i Nokere, og han er meget opsat på dette løb, hvor han sidste år blev nr. 2. Han har farten til at slå de fleste, og han har vist sig god i dårligt vejr (han er jo brite). Vi ved, at han får frihed til at angribe, og han har længe talt om, at han har revanche til gode i dette løb, hvor han er frustreret over at have kikset sin spurt.
 

Holdets næstbedste kort er vel Paul Penhoët. Han vil sammen med De Kleijn være storfavorit, hvis vi får en spurt, men han er også så holdbar, at han sagtens kan køre offensivt i et hårdt løb. Sidder han i front, vil han være overvåget, men sidder FDJ med flere mand, kan de forsøge at holde det samlet. Skal han spurte om sejren, er det svært at se, hvem der skal slå ham. Et tredje kort er Laurance Pithie, der imponerede enormt i finalen af Nokere og som hurtig puncheur også passer perfekt til dette løb. Bram Welten er med som et alternativ til en spurt, hvis Penhoët brænder krudtet af i angreb, men han kan måske også køre offensivt. Dertil er terrænet nok for hårdt. Enzo Paleni viste i Marseille, at han kan gøre det godt, men hans spurt gør ham til en usandsynlig vinder.

 

Total kommer med Alexis Vuillermoz, der bør være en af de bedste på disse bakker. Han var meget formsvag i starten, men har haft tre uger til at forbedre sig. I dette felt bør han nu være så god, at han kan køre finale, og med sin gode spurt kan han gøre det færdigt. Det andet Total-kort er Mathieu Burgaudeau, der også er skabt til disse bakker. Han er dog ikke helt så hurtig i en flad spurt og har skuffet i år. Omvendt er niveauet af en karakter, hvor han bør gøre sig gældende. Et tredje kort er den spændende Thomas Bonnet, der er holdbar og viste sine evner med en solosejr i Rwanda. Han har haft det sværere i sine seneste løb, men Besseges viste, at han kan være med på dette niveau. Også Fabien Grellier har før gjort det hæderlig i løb som dette, mens det passer dårligere til Victor De La Parte, Alan Jousseaume og Jeremy Cabot.

 

Jeg er ret spændt på Carlos Canal. Baskeren har vist en imponerende holdbarhed i år, og han var særligt stærk i regnen på Mallorca. Senest viste han god form i Nokere og Galicien, og dette løb passer ham virkelig, da han også kan slå de fleste i en spurt. Han lider imidlertid under et svagere hold i de taktiske finaler. Han ledsages af Gotzon Martin, der også har kørt godt i år og passer storartet til disse bakker, ligesom han er hurtig på stregen, samt Antonio Soto, der også er nærmest skabt til dette terræn, er endnu hurtigere og efter et svagt 2021 har været meget stærk i år. Kan de få en eller flere mand afsted, er de faktisk så stærke, at de antalsmæssigt slet ikke er så ringe stillet.

 

Læs også
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

 

Bolton stiller med Aaron Gate, der kørte som en motorcykel sidste år. Han passer glimrende til dette løb, hvor han er aggressiv, har punch og en ganske god spurt. Han har dog endnu til gode at vise samme gode form som sidste år, og han kan i taktiske finaler lide under et svagt hold. Et andet kort er Rory Townsend, der tidligere er blevet nr. 3 i løbet. Han har den gode spurt, og terrænet passer ham, men han er meget svingende. Han har dog vist stigende form på det sidste. Også Ryan Christensen har gjort det godt i år, men ligeso Jacob Scott er han en usandsynlig vinder.

 

Ag2r kommer med Damien Touzé, der passer perfekt til dette terræn og også kan slå de fleste i en spurt. Desværre synes han ikke så stærk som tidligere, og efter nylig sygdom virkede han ikke på toppen i Denain. Mere formstærk er sidste års nr. 4, Paul Lapeira, der gjorde det fornemt i denne slags løb sidste år og efter en svag start melder om god form, hvad vi også så i udbruddet i Denain. Han er hurtig, men mange er hurtigere end ham. Det er også et godt løb for Bastien Tronchon, der imponerede meget sidste år, men han har endnu ikke vist samme form. Endelig har holdet den unge klatrer Alex Baudin, der har gjort det fornemt i sine WorldTour-løb i år, men han får svært ved at gøre det færdigt.

 

Burgos har en ret stærk kandidat i Cyril Barthe. Han passer perfekt til dette løb og har spurten til at gøre det færdigt. Han var desværre helt væk i det meste af 2022, men hans stærke start i Gabon indikerer, at han kan være på vej tilbage. Også Angel Fuentes har gjort det godt i denne slags løb, men han får svært ved at vinde, mens Angel Madrazo er på vej tilbage fra sygdom. Til en spurt har holdet Manuel Penalver og Oscar Pelegri, men de vil finde denne rute hård.

 

Arkea kommer med B-holdet, men de har Kevin Ledanois. Den tidligere U23-verdensmester har været en skygge af sig de senere år, men han har virkelig rejst sig i år, hvor han har været bedre end længe. Dette løb passer ham, og han er også ganske hurtig. Holdet har også Mathis Le Berre, der imponerede meget i åbningsweekenden, men mangler en spurt. Den har erfarne Laurent Pichon, der tidligere har vundet løbet. Han har ikke vist megen form endnu i år, men hans Roubaix viste, at han stadig bør kunne vinde et løb som dette. Hurtige Alan Riou vandt den sære og regnfulde coronaudgave i 2021, men jeg tror ikke, at han er stærk nok til at gentage det. Fart har også banerytteren Donavan Grondin, men jeg vil tro, at han er en anelse for tung. Det er brølstærke Thibault Guernalec ikke. Han har ikke vist storform, men bør være en af de stærkere i dette felt. Desværre skal han alene hjem for at vinde. Endelig har de den unge klatrer Ewen Costieu, der var chokende god i Laigueglia i regnvejr, men som ikke rigtigt passer til dette løb.

 

Tudor kommer med Arvid De Kleijn, der kommer med den store sejr fra Torino i bagagen. Sammen med Penhoët er han manden, der skal slås, hvis det samles, men denne rute kan meget vel være lidt for hård. Barbier har dog vist, at De Kleijn-typer godt kan vinde, hvis det mod forventning samles. Til et hårdere løb har holdet hurtige Sebastian Changizi og Maikel Zijlaard , men de skal stadig vise, at de kan være med helt fremme på dette niveau. Endelig har holdet også Jacob Eriksson, der passer til terrænet, men det tyder ikke på, at han har benene fra Limburg endnu.

 

Flanders kommer med et godt kort til et hårdt løb i Jenno Berckmoes, der har gjort det godt i år. Han mangler dog spurten til for alvor at være farlig. De har også den langt mere lovende klatrer Kamil Bonneu, der viste uventet fart, da han vandt kongeetapen i Tjekkiet. Dette terræn er dog nok lidt for let, og han har slet ikke vist form i år. Aaron Van Poucke og Lindsay De Vylder er stærke, men usandsynlige vindere.

 

Human Powered Health hat Stanislaw Aniolkowski, der vil have en reel chance for at vinde en spurt I dette løb. Løbet er dog til den hårde side, og han har virket meget formsvag på det sidste. Mere formstærk har faktisk været den ellers endnu tungere Alan Banaszek, der senest gjorde det godt i Denain, men dette løb bør være lidt for hårdt. Til udbrud har holdet Sebastian Schönberger, der dog får svært ved at gøre det færdigt. Ben Perry og Colin Joyce har slet ikke vist form.

 

Også på kontinentalholdene er der kandidater, men mest til en spurt. Auber har den meget spændende Thomas Gachignard, der virkelig har imponeret i Var og Denain, men mangler en spurt til at gøre det færdigt. Til en spurt har de holdbare Romain Cardis og et alternativ i Anthony Maldonado. Nantes har Pierre Barbier til en spurt, men han synes slet ikke i form til denne hårde rute. Mere formstærk er den langsommere, men mere holdbare sprinter Emmanuel Morin, mens løbet ikke passer klatrerne Yael Joalland og den lovende Jodan Jegat. Nice har den meget lovende Jean-Louis Le Ny, der passer perfekt til denne rute, men han skal have forbedret sig i sin pause, hvis han skal være med fremme, samt et alternativ i Maxime Urruty og den ikke specielt hurtige Jonathan Couanon til en spurt. Ecoflo har halvhurtige Edo Goldstein¸ der dog nok vil finde niveauet lidt for højt, mens Saint Piran har sprinteren Tom Mazzone, der har vundet et 1.2-løb i Frankrig, men nok finder ruten for hård, som det også gælder for hans hurtige bror Leon Mazzone. Et bedre kort er hurtige og holdbare Jack Rootkin-Gray, men han har ikke vist den store form. Hos BHS-Bornholm ligner Frederik Irgens bedste bud, men som det også gælder for Materiel-Velo.com kommer de nok lidt til kort i dette felt.

 

***** Axel Zingle

**** Lewis Askey, Paul Penhoët

*** Anthony Perez, Laurence Pithie, Alexis Vuillermoz, Mathieu Burgaudeau, Carlos Canal

** Antonio Soto, Aaron Gate, Gotzon Martin, Damien Touzé, Cyril Barthe, Axel Mariault, Paul Lapeira, Kevin Ledanois, Laurent Pichon, Arvid De Kleijn, Bram Welten, Thomas Bonnet, Maikel Zijlaard, Kamil Bonneu, Stanislaw Aniolkowski

* Bastien Tronchon, Romain Cardis, Thomas Gachignard, Jenno Berckmoes, Thibault Guernalec, Sebastian Schönberger, Mathis Le Berre, Pierre Barbier, Sebastian Changizi, Emmanuel Morin, Donavan Grondin, Alan Banaszek, Ewen Cositeu, Alex Baudin, Jacob Eriksson, Angel Fuentes, Anthony Maldonado, Pierre-Luc Perichon, Enzo Paleni, Alan Riou, Oscar Pelegri, Manuel Penalver, Tom Mazzone, Jack Rootkin-Gray, Ryan Christensen, Jacob Scott, Fabien Grellier, Jeremy Cabot, Jordan Jegat, Jonathan Couanon

 

Danskerne

Hos Tudor kan Sebastian Changizi formentlig få lov at køre sin chance, men han skal også være klar til et lead-out for Arvid De Kleijn i tilfælde af en spurt. BHS-Bornholm stiller med Frederik Irgens Jensen, Andreas Brandt Aidel, Nikolaj Mengel, Sebastian Ryttersgaard, Mads-Emil Hougaard, Nicholas Thorøe-Hansen og Sebastian Andreasson, der skal se, hvad det kan række til på dette niveau.

 

Tidligere udgaver af løbet

Du kan gense Anthony Perez’ sejr fra 2022, Alan Rious sejr fra 2021, Rudy Barbiers sejr fra 2019, Rasmus Quaades sejr fra 2018, Laurent Pichons sejr fra 2017, Anthony Turgis’ sejr fra 2016, Alexis Gougeards sejre fra 2015 og 2014, Edwig Cammaerts’ sejr fra 2013 og Florian Vachons sejr fra 2012.

 

STREAM MILANO-SANREMO UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

Axel Zingle
Lewis Askey, Paul Penhoët
Anthony Perez, Laurence Pithie, Alexis Vuillermoz, Mathieu Burgaudeau, Carlos Canal
Antonio Soto, Aaron Gate, Gotzon Martin, Damien Touzé, Cyril Barthe, Axel Mariault, Paul Lapeira, Kevin Ledanois, Laurent Pichon, Arvid De Kleijn, Bram Welten, Thomas Bonnet, Maikel Zijlaard, Kamil Bonneu, Stanislaw Aniolkowski
Bastien Tronchon, Romain Cardis, Thomas Gachignard, Jenno Berckmoes, Thibault Guernalec, Sebastian Schönberger, Mathis Le Berre, Pierre Barbier, Sebastian Changizi, Emmanuel Morin, Donavan Grondin, Alan Banaszek, Ewen Cositeu, Alex Baudin, Jacob Eriksson, Angel Fuentes, Anthony Maldonado, Pierre-Luc Perichon, Enzo Paleni, Alan Riou, Oscar Pelegri, Manuel Penalver, Tom Mazzone, Jack Rootkin-Gray, Ryan Christensen, Jacob Scott, Fabien Grellier, Jeremy Cabot, Jordan Jegat, Jonathan Couanon
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Classic Loire Atlantique
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?