Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Fredagens etaper i Tour of the Alps og Tour of Croatia

Optakt: Fredagens etaper i Tour of the Alps og Tour of Croatia

21. april 2017 14:51Foto: LaPresse

Den tredje uge af april er altid en todelt affære, hvor der på en gang er klassikere i Holland og Belgien samt vigtige forbedelsesløb til Giro d’Italia i det sydlige Europa. Det er således også tilfældet i år, hvor mange af de største favoritter varmer op til den italienske grand tour i Tour of the Alps (indtil i år kendt som Giro del Trentino), der afvikles fra mandag til fredag med blandt andre Mikel Landa, Geraint Thomas og Thibaut Pinot i felt, samt Tour of Croatia, der køres fra tirsdag til fredag og har Vincenzo Nibali til start. Hver dag vil vi bringe optakter til etaperne i begge løb.

Fredag gælder det 5. og sidste etape af Tour of the Alps samt 4. etape i Tour of Croatia.

 

Du kan læse overordnede optakter til Tour of the Alps og Tour of Croatia.

 

Husk, at du hver dag hele ugen kan følge løbene på www.feltet.dk/live. Du kan finde vores tidsplan her.

 

Tour of the Alps - 5. etape

Ruten

Sidste etape i løbet har sjældent været den sværeste, men arrangørerne har stort set altid sørget for at designe en rute, der gør det muligt at forandre det overordnede billede helt til allersidst. Af og til har der været en bjergafslutning på menuen, men i de senere år har man haft lettere finaler, der har krævet mere aggressiv kørsel fra ryttere med ambitioner om at detronisere manden i førertrøjen. I de seneste to år har man benyttet Trofeo Melinda-etapen på sidstedagen, men denne gang har man placeret den etape allerede torsdag. I stedet har man designet en ny rute til det sidste slag, hvor man har inkluderet det berømte bjerg Monte Bondone og således givet klatrerne en reel chance for at gøre en forskel, selvom en længere nedkørsel og et efterfølgende fladt stykke bestemt ikke favoriserer de lettere folk.

 

I alt skal der tilbagelægges 192,5 km mellem Smarano og Trento, og i alt skal der klatres hele 3759 højdemeter. Fra start venter en længer nedkørsel mod vest til dalen, hvor man bevæger sig mod syd op af en lang, ikke-kategoriseret stigning, hvis top nås i byen Andalo efter 27,6 km. Herefter venter et længere, let faldende dalstykke, indtil man drejer skarpt mod vest for at køre op ad kategori 1-stigningen Passo Durone, der stiger med 7,7% over 6,4 km, har to meget stejle kilometer undervejs og har top efter 68,5 km. Herfra kører man af en kort nedkørsel tilbage til den tidligere dal, inden man rammer en længere nedkørsel, der leder mod syd til Gardasøen, der nås efter 96,4 km.

 

Ved det berømte feriested vender man rundt for at køre mod nord gennem fladt terræn forbi den indlagte spurt i Arco efter 110,2 km. Herefter venter den ikke-kategoriserede stigning Passo Sant’Udalrico, der leder næsten direkte til bunden af mægtige Monte Bondone. Kategori 1-bjerget stiger med 6% over 19,4 km, men mellem kilometer 10 og 14 stiger den uafbrudt med mere end 8%, inden det flader ud mod toppen, som nås med 40,9 km igen. De består først af en lang nedkørsel, der ender i Trento Via Brescia, men i stedet for at køre direkte til mål, slår man i stedet en 21,6 km lang sløjfe i det relativt flade område syd for målbyen. Her er den væsentligste udfordring en 3 km lang bakke, der stiger med 7,3% i gennemsnit og har top med 8,7 km til stregen. Den efterfølges af en nedkørsel samt 3 relativt flade kilometer. Den sidste kilometer er relativt teknisk, idet der venter hele 3 skarpe sving inden for de sidste 400 m, det sidste bare ca. 200 m fra stregen.

 

Trento har i dette årtusinde kun være benyttet som målby i 2010, hvor der var lagt op til en sjælden sprinteretape. Det lykkedes imidlertid Alessandro Bertolini at holde feltet, anført af Alessandro Petacchi og Roberto Ferrari, bag sig med bare 2 sekunder.

 

 

 

Vejret

Efter den voldsomme start slutter løbet smukt på en skyfri fredag, der byder på en temperatur i målområdet på 18 grader. Der vil være en let vind fra sydvest, hvilket betyder modvind på den første del af etapen, indtil man forud for den indlagte spurt drejer ind i medvind. Vinden vil være i ryggen på Monte Bordone og nedkørslen. På den sidste sløjfe vil der første være sidemodvind og siden sidemedvind. Det gælder helt frem til den røde flamme, hvorefter der er sidemodvind.

 

Favoritterne

Fjerde etape blev nøjagtigt lige så åben og uforudsigelig, som vi forudsagde i gårsdagens optakt, og helt frem til de sidste to kilometer var det åbent, om udbruddet ville holde hjem. Mange hold spillede højt spil ved at lade Mikel Landa være helt alene om at føre, indtil Astana og Cannondale kom frem til allersidst, og herved risikerede specielt Luis Leon Sanchez ikke blot at gå glip af en oplagt mulighed for en etapesejr, flere af kaptajnerne risikerede også at tabe en plads i klassementet til den imponerende kørende veteran Hubert Dupont. Det var imidlertid ganske opløftende med tanke på fredagens sidste etape, idet det afslørede, at man er villig til at tage visse risici for at lægge pres på Sky og trætte det ellers så suveræne hold. Det tyder på, at man endnu ikke har givet op, og dermed er scenen sat til et forrygende sidste slag på Monte Bondone, der er en af Italiens mest mytiske stigninger.

 

Sky opførte sig imidlertid helt som forventet på dagens etape og viste sig at være præcis lige så stærke, som man kunne have forudset. Med et dræbende tempo på sidste stigning sikrede Kenny Elissonde og speciel en forrygende stærk Landa, at ingen kunne komme fri, og Geraint Thomas blev dermed pakket ind i vat hele dagen. Det kan godt være, at rivalerne endnu ikke har givet op, men efter Landas opvisning torsdag kan man ikke fortænke klassementsrytterne i at føle sig en smule desillusionerede.

 

Specielt Pinot er imidlertid i et fantastisk kørehumør og viste utrættelig angrebslyst på dagens etape. Andenpladsen gav ham samtidig vigtige bonussekunder, der helt sikkert har boostet selvtilliden forud for sidste etape. Der er noget, der tyder på, at Pinot vil gøre alt for at støde Thomas fra tronen samt at få den etapesejr, han har været så tæt på hele løbet (helt paradoksalt har han kun misset podiet på kongeetapen, der burde have passet ham bedst), og det vil sandsynligvis få en markant indvirkning på sidste etape.

 

Etapen minder meget om den foregående, idet der venter en meget svær stigning efterfulgt af et længere, relativt fladt stykke. Derfor kunne scenariet meget vel tænkes at blive meget lig det, vi så i dag, men der er en væsentlig forskel. Denne gang venter der en bakke i finalen, og selvom den ikke er velbeskrevet i løbsbogen, tyder højdeangiverne, at den stiger med 7,3% over 3 km. Dermed er der tale om en så svær stigning, at klassementsrytterne vil kunne køre om sejren, og da der ikke er meget glad efterfølgende, kan det lade sig gøre at bibeholde eventuelle forskelle hele vejen til stregen.

 

Etapen er på papiret igen en god mulighed for et udbrud, og derfor forventer vi endnu en hurtig og aggressiv start. Igen venter der en svær indledning med en ganske hård stigning, og det betyder, at vi kan vente et meget stærkt udbrud. Det betyder, at gruppen med stor sandsynlighed vil bestå af meget gode klatrere, og disse er næsten alle velplacerede i klassementet. Det betyder, at Sky som i dag er nødt til at holde et fornuftigt tempo, og derfor vil udbruddet næppe få et stort forspring. Samtidig tror vi, at Pinot er så opsat på at gå efter sejren, at FDJ vil føre på det flade stykke, og derfor tvivler vi på, at udbruddet vil holde hjem.

 

Klassementsrytterne vil helt sikkert angribe hinanden på Monte Bondone, men Thomas og Landa er så suveræne, at det er næsten utænkeligt, at de kan bringes ud af fatning. Derfor tror vi på et scenarium, der svarer meget til dagens, hvor der efterfølgende sker en betydeligt regruppering på nedkørslen. Herefter er der imidlertid åbnet for angreb, og som Sky viste i dag, har de ingen interesse i at bringe bonussekunderne i spil. Hvis Pinot er isoleret - og det er ganske sandsynligt - er der gode muligheder for, at et sent angreb kan holde hjem, specielt hvis BMC og Astana begge er repræsenterede.

 

På den sidste bakke vil klassementsrytterne imidlertid køre om det, og vi tror, at de ender med også at skulle slås, om etapesejren. Derfor tror vi også, at Geraint Thomas sikrer sig den samlede sejr ved at vinde endnu en etape. Ingen kan sætte waliseren på en kort stigning som denne, og normalt er han blandt klatrerne hurtigst i en flad spurt. I dag blev han lukket ind, og derfor kom han aldrig ind i kampen om etapesejren, men normalt har han en bedre afslutning end folk som Pinot, Pozzovivo, Formolo og Scarponi. Det er også muligt, at Thomas vælger at spille med musklerne og understrege sin position som løbets stærkeste mand ved selv at køre væk på den sidste stigning. Hvis han for alvor åbner op, bliver han svær at følge, og dermed har han flere muligheder for at vinde etapen. Derfor er Thomas vores favorit.

 

Det har altid været en kendt sag, at Thibaut Pinot er hurtig på stregen, men i dette løb har han taget det til et helt nyt niveau. Han var tæt på at vinde både 2. og 4. etape, og specielt i dag kørte han en imponerende flot spurt i den hårde modvind. Det har givet ham fornyet selvtillid, og han vil for alvor tro på, at han kan slå alle de øvrige klassementsryttere på stregen. Thomas er normalt hurtigere, men med de spurter, Pinot hidtil har kørt, er det slet ikke umuligt, at han kan få den etapesejr, han har kredset om siden i mandags.

 

Efter gårsdagens nedtur viste Rohan Dennis i dag, at han er tilbage på sit højeste niveau, og han så aldrig ud til at være i vanskeligheder på stigningen. Det må have boostet hans selvtillid forud for sidste etape, der har en ganske fin finale for en rytter som ham. Ganske vist er Monte Bondone normalt for svær for ham, men han har gode muligheder for at komme tilbage på nedkørslen. Det kan blive svært for ham at følge de bedste på den sidste stigning, men normalt er han ganske god på en kort, eksplosiv stigning som denne. Samtidig er der gode muligheder for at komme tilbage efterfølgende, hvis de bedste ikke kan samarbejde. Igen i dag viste han, at han er en fremragende afslutter, og da han også er et godt bud på en mand, der kan angribe i finalen, har han masser af muligheder for at sikre sig endnu en etapesejr.

 

Det samme har Dario Cataldo. Italieneren har været enormt velkørende og meget aggressiv i dette løb, og der er næppe tvivl om, at han igen vil forsøge sig i finalen i morgen. Han er ikke en umiddelbar trussel mod Thomas, og det vil give ham mere frihed. Samtidig er han hurtig på stregen, og hvis den sidste stigning bliver for hård for Luis Leon Sanchez, vil han få chancen, hvis han kan følge de bedste. Dermed har også han flere muligheder for at vinde etapen, og det gør den formstærke italiener til en oplagt vinderkandidat.

 

Det samme er Damiano Caruso. I dag fik vi ganske vist endnu et bevis på, at han ikke har den spurtstyrke, han havde i sine unge år, men det ændrer ikke på, at han er en af de bedste afsluttere blandt favoritterne. Samtidig synes han at klatre bedre end Dennis og vil derfor have mere friskhed end sin holdkammerat i en eventuel spurt samt bedre mulighed for at overleve finalen. Samtidig er det ham, der har brug for bonussekunder, og derfor kan han få Dennis’ støtte til at gå efter en spurtsejr.

 

I dag kørte Luis Leon Sanchez en skuffende spurt, fordi han havde valgt at gribe Thomas’ baghjul. Derfor blev det kun til en fjerdeplads, så han må være opsat på revanche fredag. Desværre er den sidste stigning måske en anelse for hård, hvis favoritterne for alvor angriber hinanden. På den anden side er han lidt efter i klassementet, og han er derfor en oplagt kandidat til at angribe i finalen.

 

I går pegede vi på Matteo Montaguti som en af vores fire største favoritter i en spurt, og han levede i den grad op til vores tillid. Det gør ham naturligt til en kandidat også på denne etape, men her får han det dog sværere. Vi tvivler på, at han kan følge klassementsrytterne, når de kører om sejren på den sidste stigning, men det er klart, at han er en oplagt kandidat, hvis der sker en regruppering ind mod mål.

 

Endelig vil vi ikke udelukke, at et udbrud kan holde hjem, hvis ikke det indeholder farlige ryttere. I den sammenhæng er det værd at holde øje med gode klatrere som Alexander Foliforov, Sergey Firsanov, Stefano Pirazzi, Mattia Cattaneo, Dennis, Ilya Koshvoy og Manuel Senni, der alle har tabt nok tid til at få frihed.

 

Feltet.dks vinderbud: Geraint Thomas

Øvrige vinderkandidater: Thibaut Pinot, Rohan Dennis

Outsidere: Dario Cataldo, Luis Leon Sanchez Damiano Caruso, Matteo Montaguti

Jokers: Alexander Foliforov, Sergey Firsanov, Stefano Pirazzi, Mattia Cattaneo, Dennis, Ilya Koshvoy, Manuel Senni

 

Tour of Croatia - 4. etape

Ruten

Sprinterne kan igen håbe på at spurte om sejren fredag, hvor der venter en etape, der minder meget om den foregående. Således er første halvdel relativt kuperet, men en flad anden halvdel giver tid til at organisere en jagt.

 

I alt skal der tilbagelægges 170,8 km mellem Crikvenica og Umag. Fra starten kører man kortvarigt langs den flade kystvej mod sydøst, indtil man når den første indlagte spurt efter 8,5 km. Herefter vender man rund for at køre mod nordvest det meste af dagen, men denne gang holder man sig et par kilometer inde i landet. Det betyder, at terrænet er betydeligt mere udfordrende, og der venter således tre ikke-kategoriserede stigninger i løbet af de første 50 km, der ikke har mange flade stykker. Herefter rammer man imidlertid den flade kystvej i et par kilometer, inden man vender ryggen til havet og bevæger sig ind i landet mod vest. Det betyder, at man midtvejs skal op over en 10,2 km lang kategori 2-stigning, der har top efter 76 km, og den efterfølges af en lang nedkørsel til dagens sidste spurt, der kommer efter 105 km.

 

Rytterne når her en helt flad del af landet, og derfor er der ingen terrænmæssige udfordringer, mens man fortsætter mod vest og siden nordvest frem til Umag, hvor målstregen krydses efter 154,6 km. Løbet afsluttes herefter med en omgang på en 16,2 km lang rundstrækning nord for byen. I den første halvdel stiger det svagt, mens den anden halvdel falder let helt frem til de sidste næsten helt flade 1500 m. Der er ikke mange tekniske udfordringer, og det sidste, bløde sving kommer med 1600 m til stregen.

 

Umag var sidste år vært for holdløbet, der blev vundet af Tinkoff foran Gazprom-Rusvelo og CCC, mens Dimitri Claeys vandt en udbrudssejr i 2015. Derudover er byen stort set hvert år vært for det mindre etapeløb Istrian Spring Trophy, senest for en måned siden, hvor Alex Frame vandt prologen og senere også den sidste sprinteretape i byen. Derudover er man vært for sprinterløbet Trofej Umag, der i år blev vundet af Rok Korosec.

 

 

 

 

Vejret

Efter en skidt start på løbet med regn og blæst er foråret kommet til Kroatien. Fredag bliver skyfri med en temperatur på 13 grader, og denne gang vil der kun være en let vind fra vest. Det giver en lang dag med sidemodvind og modvind, indtil man når rundstrækningen. Her vil der primært være sidevind. Der vil være modvind frem til det sidste sving og derefter sidevind på de sidste 1500 m.

 

Favoritterne

En dag, der skulle have været helt harmløs, endte enormt dramatisk for UAE-mandskabet, der efter en fantastisk indledning på løbet, så det hele falde på gulvet. Værst var det, at Kristijan Durasek i kraft af et styrt, mistede den samlede førsteplads, røg ud af klassementet og er tvivlsom starter på fjerde etape. Samtidig mistede man endnu en klassementskandidat, da Przemyslaw Niemiec var involveret i samme uheld og ikke kunne gennemføre, og som prikken over i’et kunne man glemme alt om etapesejren, da Sacha Modolo styrtede i finalen.

 

Det betyder, at det er et såret UAE-mandskab, der stiller til start fredag, og det må anspore udbryderne til at forsøge at snyde feltet på en kuperet etape, der minder meget om den, der i dag blev så dramatisk. Igen er der tale om en hård indledning, men som på den foregående etape er der imidlertid så meget flad vej til sidst, at det sagtens kan samles igen, hvormed det hele kan ende i en massespurt på den relativt flade rundstrækning. Klassementsrytterne vil forsøge at spare på kræfterne og undgå problemer inden lørdagens kongeetape, og det burde blive lettere på en etape med en mere enkel finale og på en dag, hvor der er mindre vind.

 

Igen fredag betyder den hårde start, at det vil blive en aggressiv start med utallige forsøg, og at det vil tage nogen tid at få udbruddet etableret. Igen vil der helt sikkert komme en relativt stærk gruppe afsted, og herefter er det store spørgsmål, om der er hold med tilstrækkelig interesse i at hente dem igen. Det tror vi imidlertid, at der er. Trek og Nippo kørte begge hårdt på i dagens finale, og med en Modolo, hvis fysiske form er usikker, må de have endnu mere blod på tanden. Det samme har Bardiani helt sikkert efter dagens sejr, og hvis Modolo er ok, vil det bedste svar på dagens skuffelse for UAE være at tage endnu en etapesejr. Også Astana må have ambitioner om en spurt, og da der samtidig er modvind, hvilket favoriserer feltet, tror vi på endnu en spurt.

 

Denne gang er finalen langt mere enkel, og derfor bliver det i højere grad et spørgsmål om topfart end om lead-outs og positionering. Det får os til igen at pege på Sacha Modolo som favorit. Meldingerne fra UAE tyder ikke på, at han slog sig i dagens styrt, og selvom han utvivlsomt vil være øm, når han står på startstregen, burde han være konkurrencedygtig. Med Nizzolo et stykke fra topformen er han på papiret den hurtigste rytter, hvilket han understregede på første etape. Formen er fremragende, og han har i Roberto Ferrari en fremragende lead-out man, der gjorde sit arbejde perfekt på 1. etape. Derfor tror vi ikke, at Modolo kan slås, og han er således vores favorit i en spurt, der primært handler om topfart. Hvis ikke Modolo er på toppen, kan holdet også give Andrea Guardini chancen. Bakken er ikke ideel, men han syns at være enormt velkørende og har derfor en god chance med Ferrari som lead-out man.

 

I dag viste Nicola Ruffoni, hvorfor han i 2014 var ganske tæt på at slå både Kittel og Cavendish i Tour of Britain. Siden gik hans karriere helt i stå, men sidste år viste han med sejre i Tour of Austria og GP Beghelli, at han er tilbage på sporet. 2017 har været ødelagt af skader, men i dag viste han, at formen igen nærmer sig 100%, og når han kan vinde så lang en etape, må han være ganske velkørende. Når det kommer til topfart, er han svær at bide skeer med, og i dag viste Nicola Boem og Paolo Simion, at han for en gangss skyld har et tog, der kan matche de bedste. Derfor kunne det meget vel blive endnu en sejr til Ruffoni, selvom bakken til rundstrækningen ikke er til hans fordel.

 

I dag viste Giacomo Nizzolo, at det bestemt ikke er umuligt for ham at vinde en spurt, selvom fredag kun er hans fjerde løbsdag i år. Ganske vist måtte han se sig slået af Ruffoni, men at han kan være med fremme efter så lang en dag, er opløftende. Denne gang lykkedes det endda, selvom hans tog, der ellers er løbets klart bedste, måtte bruge for mange kræfter i jagten til, at de kunne levere et lead-out af vanlig standard. Nizzolo bliver bedre og bedre, og normalt er han god i en spurt efter en lille bakke. Hvis Trek kan dominere finalen som på 1. etape, kunne det meget bel blive til en sejr til den italienske mester.

 

Dagens etape endte som en skuffelse for Eduard Grosu, der slet ikke fik vist, hvorfor han har kørt så flotte spurter i år. Det virker helt håbløst, at holdet insisterer på, at Grosu, Nicolas Marini og Marco Canola alle skal køre deres egen spurt, og det må være på tide at forene kræfterne. Sker det, har de et af de bedste tog, der også inkluderer Riccardo Stacchiotti, og Grosu har vist, at han er hurtig nok til at vinde i dette felt. Samtidig taler det til hans fordel, at der er en lille bakke i finalen.

 

Løbets mest skuffende sprinter har været Riccardo Minali. Ganske vist blev det i dag til en tredjeplads, men han har slet ikke haft den fart, han havde i Dubai. Den relativt hårde finale med en bakke er heller ikke til fordel for en ren sprinter som ham. Alligevel må han som en af feltets hurtigste stadig være blandt favoritterne, ikke mindst fordi Astana faktisk gav ham et flot lead-out i dag.

 

Vi har flere gange peget på Ahmet Örken som en mand, der kan overraske favoritterne, og i dag var han faktisk ikke langt fra. Sammenlignet med de øvrige sprintere er han langt mere holdbar, og derfor er det til hans fordel, at etapen er hård. Ganske vist har han ikke et hold til at køre sig frem, men han har farten til at skabe en overraskelse.

 

Endelig vil vi pege på Dylan Page. I dag fungerede det ikke for schweizeren, men han viste på 1. etape, at han kan blande sig med de bedste. Desværre bliver hans chancer kompromitteret af, at Caja Rurals vigtigste opgave er at forsvare førertrøjen, men han bør stadig have Lluis Mas til at køre for sig i finalen. Kan spanieren aflevere ham godt, er det ikke umuligt, at Page kan vinde, selvom der på papiret er hurtigere folk i feltet.

 

Skulle et udbrud holde hjem, vil vi pege på Vitaliy Buts, Luca Chirico, Markus Eibegger, Marco Tizza, Enrico Barbin, Antonio Parrinello, Dennis van Winden, Lorenzo Rota, Anton Vorobyevm Sergey Lagutin, Guillaume Boivin og Vincenzo Albanese som gode kandidater

 

Feltet.dks vinderbud: Sacha Modolo

Øvrige vinderkandidater: Niccola Ruffoni, Giacomo Nizzolo

Outsidere: Eduard Grosu, Riccardo Minali, Andrea Guardini, Ahmet Örken, Dylan Page

Jokers:  Vitaliy Buts, Luca Chirico, Markus Eibegger, Enrico Barbin, Antonio Parrinello, Dennis van Winden, Lorenzo Rota, Anton Vorobyev, Vincenzo Albanese (alle fra et udbrud)

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Tour de Pologne(2.UWT) 05/08-09/08

Mont Ventoux Dénivelé C...(1.1) 06/08

Czech Tour(2.1) 06/08-09/08

HAMMER Limburg(2.1) 07/08-09/08

Tour de l'Ain(2.1) 07/08-09/08

Mont Ventoux Dénivelé C...(1.1) 06/08

Czech Tour(2.1) 06/08-09/08

HAMMER Limburg(2.1) 07/08-09/08

Tour de l'Ain(2.1) 07/08-09/08

Postnord UCI WWT Vårgår...(1.WWT) 08/08

Milano-Sanremo(1.UWT) 08/08

Postnord UCI WWT Vårgår...(1.WWT) 09/08

Critérium du Dauphiné(2.UWT) 12/08-16/08

Ladies Tour of Norway(2.WWT) 13/08-16/08

Great War Remembrance Race(1.1) 14/08

Tour de l'Avenir(2.NCUP) 14/08-19/08

Il Lombardia(1.UWT) 15/08

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-McLaren

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Pro Cycling

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Israel Start-Up Nation

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

NTT Pro Cycling Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team INEOS

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

CYKELHJELM? BLIV INSPIRERET, FIND FORHANDLER OG SPAR MANGE PENGE