Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: Fredagens etaper i Yorkshire og Asturien

Optakt: Fredagens etaper i Yorkshire og Asturien

03. maj 2019 13:00Foto: Team Dimension Data

Selvom det meste af cykelverdenen hovedsageligt har blikket rettet mod Tour de Romandie i disse dage, byder en generelt travl uge også på to mindre etapeløb. Det stadigt mere populære Tour de Yorkshire køres fra torsdag til søndag og er et stort mål for Alexander Kamp, der burde have en god chance for at køre med om sejren, selvom han er oppe mod folk som Greg Van Avermaet og Chris Froome, og fra fredag til søndag gælder det det bjergrige Vuelta a Asturias, hvor Movistar-stjernerne Richard Carapaz og Mikel Landa finpudser formen inden Giroen. Hver aften vil vi have korte optakter til etaperne i begge løb.

Artiklen fortsætter efter videoen.

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL GIROEN - MASSER AF FLOTTE PRÆMIER

Tour de Yorkshire - 2. etape

Ruten

Sidste år var løbet for første gang udvidet med en ekstra dag, og det gjorde det muligt at have hele to klassementsetaper og stadig to dage for sprinterne. Den model fastholdes dog ikke i år, hvor man lidt overraskende har designet en temmelig let rute, og hvor sprinterne har en chance for at komme til fadet på tre af de fire dage. Det gælder således også på fredagens 2. etape, hvor der ganske vist er en lidt mere kuperet midtersektion, men hvor en flad finale bør give store chancer for endnu en massespurt. Til gengæld byder løbet på lidt en attraktion, da man undervejs får en chance for at køre en omgang på VM-rundstrækningen, der om et halvt års tid vil bestemme den nye indehaver af regnbuetrøjen.

 

I alt skal der tilbagelægges bare 132 km, der fører feltet fra Barnsley til Bedale. Startbyen ligger i en flad og meget tæt befolket del af Yorkshire, hvorfra man kører mod nordøst igennem fladt terræn frem til den første spurt, der kommer allerede efter 20,5 km. Herefter går det mod nord og nordvest øst om storbyen Leeds, inden det bliver en anelse mere kuperet i forbindelse med dagens eneste stigning, Lindley (1,5 km, 7,4%), der har top efter 69 km.

 

Derfra går det mod nordøst ned mod VM-rundstrækningen, hvor man kører en enkelt omgang på den relativt flade runde og samtidig kører en sidste indlagt spurt på selve VM-målstregen i byen Harrogate efter 84,5 km. Det er imidlertid også etapens højdepunkt, idet den resterende del af ruten er meget let. Herfra går det nemlig igennem fladlandet mod nord, nordøst og til sidst nordvest, indtil man når frem til Bedale. Her venter endnu en ukompliceret finale, hvor der ingen sving er over de sidste adskillige kilometer, inden man rammer den 7 m brede, 550 m lange opløbsstrækning. Terrænet er også stort set fladt, men den sidste kilometer stiger dog med 0,9% i gennemsnit.

 

Læs også
Nyt hold bekræfter interesse i Asgreen og Alaphilippe

 

Etapen byder på i alt 1226 højdemeter.

 

Bedale har ikke tidligere været målby for et stort cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

 

Vejret

Ligesom Danmark rammes Storbritannien af kulde i de kommende dage, og 2. etape bliver derfor en kølig fornøjelse. Det bliver således overskyet med en temperatur på bare 10 grader, og der vil være 30-40% risiko for en byge mod slutningen af etapen. Det vil ikke være specielt blæsende med en let til jævn vind fra nord. Det giver mod og sidemodvind stort set hele dagen. Efter VM-rundstrækningen vil der store set være direkte modvind, indtil man får sidemodvind på de sidste godt 5 km.

 

Favoritterne

For andet år i træk lykkedes det et udbrud hovedsageligt udgjort af mindre navne at snyde alle sprinterne på 1. etape. Det var naturligvis uventet, men som vi allerede bemærkede i går, betød Marcel Kittels afbud, at det kunne blive svært at kontrollere løbet, hvis det alene var Dimension Data, der ville jagte. Det var præcis sådan, det gik, og selvom Ineos mod slutningen kastede sig helt ind i jagten, var det da allerede for sent, og Jesper Asselman kunne tage en choksejr, der indbragte Roompot noget meget tiltrængt succes.

 

Det gentager sig imidlertid næppe i morgen. For Mark Cavendish var det nemlig slet ikke dumt, at det var Filippo Fortin og Jonas Van Genechten, der var bedst i kampen om stumperne. Det betyder nemlig, at Cofidis og Vital Concept nu også kan lugte en etapesejr. Samtidig er Roompot også blevet en naturlig allieret, da de naturligvis har en trøje at forsvare, og Ineos viste trods alt i dag, at de er villige til at løfte et vist ansvar på hjemmebanen. Kombinerer man det med, at der venter en hel dag i modvind og forhåbentlig ikke den regn, der i dag øgede angribernes chancer, burde det kunne lade sig gøre at skabe samling.

 

Derfor forventer vi en relativt klassisk sprinteretape, hvor det denne gang efter en lidt mere kontrolleret jagt samles til en massespurt. Den vil finde sted i endnu en ukompliceret finale, hvor der ikke er sving, og denne gang er vejen endda også bred, at positionering spiller en endnu mindre rolle, end den gjorde i dag, hvor afslutningen var lidt mere kringlet end spået.

 

Læs også
Startlisten til Giro d'Italia tager form - 5 danskere på

 

Det får os til igen at pege på Mark Cavendish som vores favorit. I dag kørte briten ikke sin bedste spurt, men det er svært at lægge meget i en afslutning, der var så kaotisk som denne. I dette felt bør han stadig være den hurtigste, efter at han i Tyrkiet viste glimt af sit gamle niveau, da han tog kampen op med Fabio Jakobsen og Sam Bennett. Han synes stadig at have mistet lidt af sit gamle overblik i positionskampen, men hans tog med Bernhard Eisel og Mark Renshaw burde være det bedste i dette løb. Kombinerer man det med den fart, han viste i Tyrkiet, burde han kunne tage sin første sejr siden Dubai Tour i 2018.

 

I dag vandt Filippo Fortin feltets spurt, og det var ganske herligt at se. Italieneren var sidste år nemlig en af de klart bedste sprintere i mindre etapeløb i Europa, men efter skiftet til Cofidis har han alene ageret hjælper. I dag viste han den hurtighed, der har givet ham ganske mange sejre, og nu hvor han har vist, at han stadig har sin gamle fart, ligner han et stærkt vinderbud, ikke mindst fordi han i Bert Van Lerberghe har en lead-out man, der kan matche de bedste.

 

Vi vil igen pege på Chris Lawless som en farlig rival. I dag blev den unge brite ligesom Cavendish fanget langt tilbage i spurten, men i et svagt sprinterfelt som dette burde en mand, der nu to gange er blevet nr. 3 i Scheldeprijs være blandt de hurtigste. I dag måtte Ineos brænde deres tog af i jagten, men i morgen vil han forhåbentlig have Leonardo Basso og Owain Doull til at køre sig frem. Den kombination burde være nok til, at han kører med om sejren.

 

Helt som forventet lykkedes det slet ikke for Dan McLay at komme frem i dagens spurt, der blev endnu en understregning af hans svaghed i positionskampen. I stedet var det unge Ethan Hayter, der med en 6. plads blev landsholdets bedste og bekræftede det, han viste sidste år i Tour of Britain. Man må dog formode, at holdet i morgen satser på McLay, der sammen med Cavendish på papiret er løbets hurtigste. Vi så i Paris-Nice, at han stadig har farten, og måske er det i morgendagens meget lette finale, at han også ender i en position, hvor han kan vise det.

 

Det var opløftende at se Jonas Van Genechten så langt fremme i dag. Det er ellers ikke tit, at han er med helt fremme i klassiske massespurter, men i dag viste han, hvorfor han sidste efterår vandt Omloop Het Houtland. I morgen er finalen endda let stigende, og det burde give ham en endnu bedre chance. Han er ikke verdens hurtigste, men med støtte fra Kevin Reza og Kris Boeckmans er han helt sikkert hurtig nok til at vinde på dette niveau.

 

I dag viste Boy Van Poppel også ganske god fart, og han kunne formentlig være blevet nr. 3, hvis ikke han havde fejret Asselmans sejr. Han er ellers ikke voldsomt hurtig, men han har altid haft en fin evne til at positionere sig. Det har givet ham ganske mange topplaceringer i Tour de Pologne, og selvom der har været længere mellem snapsene i de senere år, viste han i dag, at han er i stand til at vinde i dette løb.

 

Det samme er talentfulde Gabriel Cullaigh, der helt som forventet var med fremme. I Tour of Britain sidste år kneb det ellers lidt med positioneringen, men det gik betydeligt bedre i dag. Vi ved fra de mange mindre løb, hvor han har været med i front, at han er lynhurtig. Har han heldet, burde han have en reel chance for at sejre i et løb, hvor der ikke er mange topsprintere.

 

I dag fejlede Rallys ellers så stærke tog fælt, og det blev blot til en 19. plads til Colin Joyce . Lidt overraskende valgte de at køre for ham og ikke de hurtigere John Murphy og Ty Magner, men det kan skyldes ambitionen om at gå efter bonussekunder i klassementskampen. Det tyder derfor også på, at Joyce skal forsøge sig igen i morgen. Normalt er han ikke hurtig nok til at vinde en let spurt som denne, men med så stærkt et tog kan han måske overraske.

 

Endelig vil vi pege på Jacob Hennessy. I dag valgte han at gå med i det tidlige udbrud, men i morgen burde han satse på spurten. Han har tidligere i Dubai Tour vist sig i stand til at begå sig i et endnu skrappere felt. Det har knebet mere på det seneste, men med den fine form, han viste i dag, og med støtte fra Andrew Tennant og Rory Townsend kan han måske genfinde sit gamle niveau.

 

Læs også
Journalist: Her er Pogacars Giro-hold

 

Andre kandidater til spurten er Rick Zabel, Axel Journiaux, Cyril Barthe, Michael Rice, Andreas Stokbro, Scott Thwaites og Chris Latham, men de får alle svært ved at vinde.

 

Feltet.dks vinderbud: Mark Cavendish

Øvrige vinderkandidater: Filippo Fortin, Chris Lawless

Outsidere: Dan McLay, Jonas Van Genechten, Boy Van Poppel, Gabriel Cullaigh

Jokers: Colin Joyce, John Murphy, Ty Magner, Jacob Hennessy, Ethan Hayter


SÆT DIT MANAGERHOLD TIL GIROEN - MASSER AF FLOTTE PRÆMIER
 

Vuelta a Asturias - 1. etape

Ruten

Vuelta a Asturias er et rigtigt bjergløb, og man kommer ikke langt, hvis ikke man har skruet klatrebenene rigtigt på. Det bliver tydeligt allerede fra første færd, hvor feltet for tredje år i træk vil lægge ud med en eksplosiv finale i Pola de Lena. Etapen gjorde debut i 2016 og har altså været brugt som åbning i de to seneste år, og med en kort stejl stigning i den absolutte finale er det to gange lykkedes for ryttere at køre hjem til sejr. Det viser, at man skal være på stikkerne fra start, og allerede efter bare én dag kan de første væsentlige forskelle være blevet skabt.

 

I alt skal der tilbagelægges 179,2 km, der fører feltet fra Asturiens hovedby, Oviedo, til Pola de Lena. Fra start snor man sig mod nord ud mod kysten igennem relativt fladt terræn, indtil man når kystbyen Candas, hvor dagens første spurt er placeret efter 31,1 km. Derfra vender man rundt for at køre mod sydøst og syd tilbage mod bjergene, men bortset fra en ikke-kategoriseret stigning er terrænet fortsat relativt fladt. Til slut snor man sig mod nordøst for at dreje mod syd ind på kategori 3-stigningen Alto de Munco (2,6 km, 3,6%), der har top efter 78,4 km. Efter en nedkørsel rammer man dagens anden spurt, der er placeret efter 87,4 km, og derefter drejer man mod sydvest for at tage hul på de to kategori 3-stigninger Carbayin Alto (2,4 km, 5%) og Santo Emiliano (4,8 km, 6,1%), der har top efter hhv. 92,9 og 107,0 km. Efter nedkørslen flader det igen ud, mens man kører mod sydvest ned til dagens sidste spurt, der kommer efter 116,4 km, og herefter går det mod sydvest ned til målbyen, hvor stregen krydses efter 127,9 km

 

Etapen afsluttes med en omgang på en 51,3 km lang rundstrækning. Først gør det mod syd ned til et vendepunkt, hvorefter man kører mod nordøst op over kategori 3-stigningen Carabanzo (3,3 km, 5,5%), der senere skal passeres fra den anden og stejlere side og har top efter 135,7 km. Herefter går det mod øst via en let stigende vej ud til et vendepunkt, hvorefter man følger samme vej tilbage til Carabanzo, der nu skal bestiges fra den svære side, hvor den er i kategori 2. Her er den 2 km lang og stiger med hele 10,1% i snit og endda med hele 11,8% over den første kilometer, hvor den når hele 14,5% i bunden. Fra toppen resterer bare 6,2 km, som består af en teknisk nedkørsel, der fører mod sydvest ned mod målbyen, hvor de sidste 3 km er stort set flade. Der er et hårnålesving med 3,5 km igen, men derefter bugter vejen sig kun let, inden man drejer i en rundkørsel med 600 m igen, hvorefter det stiger let.

 

Etapen byder på i alt 2464 højdemeter.

 

Sidste år var Dmitriy Strakhov hurtigere end Jonathan Caicedo og Sergio Higuita i en lille gruppe af klatrere. I 2017 holdt Weimar Roldan hjem fra det tidlige udbrud, mens Raul Alarcon kørte fem sekunder fra favoritgruppen, hvis spurt blev vundet af Carlos Barbero foran Eduard Prades. I 2016 kørte Carlos Betancur, Fabricio Ferrari og Alexander Vdovin væk, hvorefter colombianeren spurtsejrede, mens Daniel Moreno var hurtigst i en 14 mand stor favoritgruppe, hvor han slog Sergey Shilov og Prades på stregen. I 2013 lykkedes det Amets Txurruka at holde en forfølgergruppe bag sig med 4 sekunder, og derfor gav det kun en andenplads, at Jorge Montenegro slog Mikel Landa i spurten.'

 

 

 

 

Læs også
Optakt: 1. etape af Tour de Romandie

 

 

Vejret

Asturien er berygtet for sit regnvejr, men i år bliver vejret flot. Fredag starter skyet, men det klarer op om eftermiddagen, hvor temperaturen vil nå 17 grader. Der vil kun være en svag til let vind fra nord, hvilket efter modvind i den indledende fase giver medvind det meste af dagen. På rundstrækningen vil der primært være sidevind, men der vil være medvind på stigningen og derefter sidemedvind hele vejen hjem til mål.

 

Favoritterne

Årets Vuelta a Asturias byder på masser af kendt terræn, og det gælder også får åbningsetapen. Vi kender finalen fra tre tidligere besøg, og vi har set, at den stejle mur er ganske hård. I 2016 lykkedes det for tre mand at køre væk, i 2017 holdt en enlig udbryder hjem, mens Raul Alarcon kørte fra favoritterne, og sidste år endte det i en spurt i en lille gruppe. Som regel har der kun været ca. 10 mand tilbage i favoritgruppen, og det viser, at det er en afslutning, der med det samme vil kunne bruges til at sikre sig et vigtigt forspring i kampen om den samlede sejr.

 

Dataene på den sidste stigning lyder knaldhårde, men noget kunne tyde på, at der måske er tale om lidt spansk overdrivelse. I hvert fald har holdbare sprintere som Carlos Barbero og Sergey Shilov tidligere siddet med favoritterne hjem, og det viser, at nogle af de lidt tungere folk også kan begå sig. Meget afhænger af, hvilken tilgang de stærkeste hold har.

 

Et udbrud har før snydt feltet, men det sker nok ikke denne gang. Movistar er tårnhøje favoritter, og i et relativt svagt felt burde de kunne sikre, at der skabes samling inden stigningen. Det er ellers ikke en ideel finale for spanierne, men de vil næppe tage alt for store chancer i kampen om den samlede sejr. Samtidig har Caja Rural, W52 og Manzana Postobon alle hurtige og klatrestærke folk og kan tænkes at hjælpe.

 

Vi føler os overbeviste om, at Mikel Landa og Richard Carapaz som løbets to store favoritter allerede skal i aktion på denne etape, da fraværet af en bjergafslutning betyder, at de ikke har råd til at vente. Det vil formentlig gøre etapen hårdere end tidligere, men er stigningen også svær nok til, at de kan køre væk?

 

Det tror vi. Raul Alarcon har én gang vist, at det kan lade sig gøre, og Movistar-duoen bør være så suveræn, at de kan gentage kunsten. Er de endda sammen, kan de hjælpe hinanden med at holde feltet stangen, og derfor tror vi, at de enten kører fra alt og alle, eller at de skaber en lille gruppe. I førstnævnte tilfælde kan de frit vælge, hvem der skal vinde, og som vi har anført i den overordnede optakt, tror vi, at pilen peger på Carapaz, der endnu ikke har vundet i år, og som Landa gerne vil sikre sig loyalitet fra inden Giroen. Da han samtidig er den hurtigste og vil skulle spurte, hvis eksempelvis spurtsvage, men formstærke Mikel Bizkarra sidder med, er han vores bud på en etapevinder. Vi udelukker imidlertid ikke, at det bliver omvendt, og skal man pege på en rytter, der alene kan køre fra alt og alle, må det være Lada, der viste superform med sin fornemme kørsel i Liege.

 

Den største trussel mod en Movistar-sejr må være Edgar Pinto. Den erfarne W52-rytter er ganske hurtig, hvilket han har vist flere gange i løb som dette. Han kommer til løbet med storform efter 5. pladsen på kongeetapen i Tyrkiet og burde være endnu bedre i en eksplosiv finale som denne. Med sin spurtstyrke er han et godt bud til at gøre arbejdet færdigt enten i en lille gruppe eller ved at køre med, hvis de bedste kommer væk. W52 har også Ricardo Mestre, Rui Vinhas og Joaquim Silva, men de er ikke gode nok til at køre væk og ikke hurtige nok til at spurte.

 

Caja Rural har den formstærke Jonathan Lastra. Spanieren er skabt til dette terræn og er samtidig en glimrende afslutter. Han har løftet sit niveau mærkbart i år, og efter en lille downperiode var han flyvende i sidevinden i Castilla y Leon. Måske kan han ikke køre med Landa og Carapaz, men ender det i en spurt i en lille gruppe, vil han være en af de hurtigste. Det burde også være en god finale for holdets stjerne, Sergei Chernetckii, der var forrygende i august sidste år, men da dette er hans comeback efter en lang skadespause, rækker formen nok ikke til så hård en finale.

 

Læs også
Van Aert tilbage på cyklen - Visma teaser for flere nyheder

 

Manzana Postobon har Carlos Julian Quintero, der ligeledes burde elske denne etape. Han har nået et helt nyt niveau i år, hvor han i Baskerlandet har imponeret på stigninger som disse. Det gjorde han også i Klasika Primavera, hvor han med en 2. plads også viste sin fine spurt. Han skuffede i Tour of the Alps, men sluttede af med næsten at vinde sidste etape, hvor der blev kørt stærkt hele dagen. Det viser, at han har niveauet til med sin gode spurt at vinde denne etape. Hans holdkammerat Aldemar Reyes har også gode chancer og er i form, men selvom han har en fin spurt, er Quintero hurtigere og formentlig stærkere.

 

Movistar har en plan C i Jose Joaquin Rojas. Når folk som Barbero og Shilov kan klare stigningen, kan den spanske veteran helt sikkert også. Han viste fremragende form i Baskerlandet og er næppe blevet ringere nu. Sidder han med hjem, burde han i en gruppe af klatrere være den hurtigste, selvom han nærmest aldrig spurter længere. Spørgsmålet er bare, om han får lov, eller om han alene er med som hjælper.

 

Euskadi-Murias har en udmærket kandidat i Garikoitz Bravo, der på sine gode dage burde være god i en finale som denne. Han har i hvert fald en hæderlig spurt og er en glimrende klatrer, men sygdom i optakten gør formen usikker. Holdets mest formstærke klatrer Mikel Bizkarra er for langsom til at have mange chancer, og det samme gælder for Mikel Iturria. Måske kan Oscar Rodriguez, der som nævnt i den overordnede optakt er en af de bedste klatrere, begå sig, hvis det bliver meget hårdt, da han har en hæderlig spurt, men formentlig er han ikke hurtig nok.

 

En outsider kunne være Johnatan Canaveral. Colombianeren er klatrestærk og hurtig, men han har også skuffet en del i år, senest i Giro dell’Appennino. Derfor er vi ikke svært optimistiske på hans vegne, men sidder han med hjem i en gruppe, har han en chance. I gamle dage havde det været en fin etape for halvhurtige Angel Madrazo, men han har intet vist i år.

 

Ryttere som Michel Ries, Alexander Vdovin, Savva Novikov, Txomin Juaristi og Cristian Rodriguez er alle formentlig blandt de bedste klatrere, men deres manglende spurtstyrke gør dem til usandsynlige vindere.

 

BEMÆRK: Startlisten er kl. 21.30 torsdag aften endnu ikke offentliggjort, og vi kender slet ikke trupperne fra Israel Cycling Academy, Gazprom-Rusvelo og de fleste kontinentalhold. Vi vil opdatere optakten, når startlisten omsider bliver tilgængelig.

 

OPDATERING: Den endelige startliste er blevet kendt. Lynhurtige og klatrestærke Vicente Garcia de Mateos er til start som en af de helt tunge favoritter. Krists Neilands kunne være et bud for Israel Cycling Academy, hvis han har fundet formen, og de har Edwin Avila som joker i en spurt i en gruppe. Aleksandr Vlasov vil være med fremme, men får med sin manglende spurtstyrke svært ved at vinde. David Rodrigues kunne også komme i spil.

 

Feltet.dks vinderbud: Richard Carapaz

Øvrige vinderkandidater: Mikel Landa, Edgar Pinto

Outsidere: Vicente Garcia De Mateos, Jonathan Lastra, Carlos Julian Quintero, Jose Joaquin Rojas, Garikoitz Bravo

Jokers: Oscar Rodriguez, Kristis Neilands, Edwin Avila, David Rodrigues, Johnatan Canaveral, Aldemar Reyes, Sergei Chernetckii

 

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL GIROEN - MASSER AF FLOTTE PRÆMIER
 

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de Yorkshire
Nyheder Profil Resultater
Vuelta Asturias
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?