Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Twitter Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Gran Piemonte
11. oktober 2018 12:04 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Den italienske klassikerscene er ikke længere, hvad den engang var, men der er én del af kalenderen, der stadig blomstrer. Den berømte serie af efterårsklassikere i Italien er stadig rig, og i tiden frem til 13. oktober afvikles ikke færre end 12 store endagsløb i landet. Efter den hektiske start, en uges pause på grund af VM, sidste weekends to løb og to relativt hårde løb tirsdag og onsdag får sprinterne deres sidste store chance i Europa, når Gran Piemonte torsdag vender tilbage efter et års fravær.

Løbets rolle og historie

Som et cykelsportens historiske nøglelande havde Italien engang en helt fantastisk endagsscene. Både foråret og efteråret var spækket med store klassikere og semiklassikere i noget af det smukkeste og mest alsidige terræn, man finder i verden. Klassikerryttere med et god punch på stigninger og en god spurt nød godt af de mange kuperede ruter, og man kunne stort set køre en fuld sæson ved alene at være beskæftiget i støvelandet.

 

Uheldigvis har de økonomiske vanskeligheder i Italien har en voldsom skadevirkning på kalenderen, og nu er der stort set ingen endagsløb tilbage i foråret. De eneste løb i februar er Trofeo Laigueglia, kun Strade Bianche, GP Industria og Milano-Sanremo har overlevet i marts, og i april er der kun Giro dell’Appennino tilbage. Siden det nye etapeløb Adriatica Ionica Race i juni har der ikke været afviklet ét eneste større løb og landet, og der er nu ikke længere ét eneste løb tilbage i august, hvor kalenderen tidligere var spækket til bristepunktet.

 

Efterårsklassikerne har imidlertid stort set alle overlevet. Faktisk er der intet andet land, der kan præsentere så mange endagsløb på denne tid af året, som Italien kan i september og oktober. Ikke færre end 12 endagsløb i kategorierne 1.1, 1.HC og WorldTour udgør på mindre end en måned en fascinerende og attraktiv del af cykelsæsonen, der spiller en helt særlig rolle og står så nært på mange rytteres hjerter, at de gør dem til hovedmål for anden del af sæsonen. Højdepunktet er selvsagt monumentet Il Lombardia, der traditionelt har været det sidste løb i serien. I de senere år har en restrukturering af kalenderen rykket løbet en anelse frem, således at weekenden med Giro dell’Emilia og GP Beghelli har rundet den italienske sæson af. I 2016 blev der imidlertid igen byttet rundt på tingene, og den model er blevet fastholdt siden, således at det er Il Lombardia, der lukker ballet den 13. oktober. Dermed afvikles der hele 12 endagsløb i perioden mellem d. 15. september og den 13. oktober i det, der er en af de travleste cykelperioder i et enkelt land på hele året.

 

De mange endagsløb spiller en særlig rolle for italienske ryttere. De første løb har traditionelt været helt afgørende for landstræneren, der har brugt dem til at fastlægge de sidste brikker i sin VM-trup, og meget ofte ser man derfor landsholdet stille op med et stærkt hold og bruge det som en slags generalprøve. Løbene efter VM udgør deres egen blok i to travle uger med meget kuperede løb, hvor Giro dell’Emilia, GP Beghelli, Tre Valli Varesine, Milano-Torino og Gran Piemonte tjener som perfekt opvarmning til Il Lombardia. De to sidstnævnte er endda arrangeret af Giro-arrangørerne RCS Sport og har derfor et mere internationalt præg end seriens øvrige løb, der i højere grad domineres af italienere.

 

Serien blev indledt i de to uger op til VM, hvor ikke færre end seks løb blev afviklet. Efter sidste weekends Giro dell’Emilia og GP Beghelli har den sidste uge har naturligvis lørdagens Il Lombardia som det helt store højdepunkt, men inden vi når til den store finale, tjener tre af de største og ældste løb i Italien som den sidste opvarmning. Tirsdag kommer klassikerrytterne og de stærke sprintere i spil i Tre Valli Varesine, klatrerne tager over onsdag i Milano-Torino, og torsdag har sprinterne deres store chance i Gran Piemonte.

 

De italienske efterårsklassikere er generelt ret kuperede, men series næstsidste løb, der i meget ofte har været den sidste begivenhed inden Il Lombardia, byder generelt trenden. Selvom det langt fra følger en fast rute og har besøgt forskellige dele af Piemonte-regionen, har det som regel været en sag for langt tungere folk end de øvrige løb. Dermed har det ofte været et af de få løb, sprinterne har kunnet gå efter i den sidste del af sæsonen, mens klatrerne enten har skippet løbet eller brugt det til at rulle benene igennem to dage inden det store slag i Lombardiet.

 

Som mange andre italienske løb er Gran Piemonte en gammel sag, der under navnet Giro del Piemonte første gang blev afviklet helt tilbage i 1906 med Giovanni Cerbi som vinder. Han vandt faktisk de første tre udgaver, inden løbet blev aflyst i 1909. Derefter blev det imidlertid afviklet hvert eneste år igennem næsten et helt århundrede, hvor kun udgaverne i 1943, 1944, 1968, 1975, 1976 og 2000 blev aflyst. Italienske giganter som Alfredo Binda, Gino Bartali, Fiorenzo Magni, Felice Gimondi, Francesco Moser, Fianni Bugno Guido Bontempi, Claudio Chiapucci, Franco Ballerini, og Andrea Tafi sejrede alle, og efter første udenlandske sejr i 1964 vandt også store navne som Rudi Altig, Eddy Merckx, Roger De Vlaeminck, Djamoulidine Abdoujaparov og Richard Virenque.

 

Som mange andre italienske løb endte Giro del Piemonte imidlertid også i økonomiske problemer i tiden omkring finanskrisen. I 2007 blev løbet aflyst som følge af sponsormangel, og selvom det blev genetableret i 2009, 2010, 2011 og 2012, hvor det genfandt sin plads inden Il Lombardia, så det ud til at lide samme triste skæbne som mange andre italienske storløb, da det forsvandt igen i 2013 og 2014. Heldigvis greb RCS ind og reddede både løbet i Piemonte og Milano Torino, som de overtog og samlede sammen med Il Lombardia i en løbsserie, de kalder Trittico Autunno, og som afvikles over fire dage med Milano-Torino om onsdagen, Gran Piemonte, det nye navn for Giro del Piemonte, om torsdags og det store monument om lørdagen. Det har givet nyt liv til løbet, der har kunnet drage fordel af synergien og den fælles arrangør, som har inviteret stort set de samme hold til de to første begivenheder, der ikke er en del af WorldTouren.

 

Sidste år blev løbet rykket til juni, hvor det fungerede som det italienske mesterskab, der blev vundet af Fabio Aru på en ny og meget hårdere rute end vanligt, men i år er det tilbage på sin faste plads som det næstsidste italienske løb og med en rute, der i langt højere grad svarer til det, vi kender løbet for. Faktisk er ruten denne gang usædvanligt flad, og derfor kommer det nu igen som lidt af et misfoster i en kalender, der ellers domineres af klatreløb. Sammen med GP Beghelli er det et sidste mål for mange af Italiens hurtigste folk, der har skippet de hårdere løb og i stedet koncentreret sig om især torsdagens store italienske sprinterfinale. Manglen på lignende løb betyder naturligvis, at startfeltet slet ikke har samme klasse, som vi ser det i de andre løb, men RCS’ involvering betyder, at hele 12 af de 18 WorldTour-hold vil være til start.

 

Løbet blev senest afviklet i sit vanlige format i 2016. Her endte det i den ventede spurt, hvor Giacomo Nizzolo fortsatte en imponerende sæson ved at besejre Fernando Gaviria og Daniele Bennati. En skade betyder desværre, at Nizzolo har måttet opgive at forsvare titlen, og der er heller ikke denne gang deltagelse af Gaviria, der i stedet kører i Tyrkiet. Også Bennati har afsluttet sin sæson, og dermed skal der findes et helt nyt podium i forhold til sidste gang.

 

Ruten

Det ligger i det gamle navn Giro del Piemonte, at der er tale om hele Piemonte-regionen løb, og derfor har løbet aldrig haft en fast rute. I stedet har man besøgt forskellige egne af regionen, og det har givet anledning til ret forskellige strækninger. Fælles for de fleste har dog været, at de som regel har haft flade finaler, og selvom der undervejs har været forskellige klatreudfordringer af varierende sværhedsgrad, er det som regel de hurtige folk, der er kommet til fadet.

 

Sidste år fungerede løbet som sagt som italiensk mesterskab på en uhørt hård klatrerute, men nu hvor det er tilbage i sit klassiske format, er også ruten igen i stil med det, vi kender. Faktisk er der denne gang tale om en nærmest uhørt flad affære, der er langt bedre for helt rene sprintere end de mere alsidige typer, der ofte har kunnet begår sig i det italienske storløb.

 

I alt skal der tilbagelægges 191,0 km mellem Racconigi og Stupinigi, der er en sydvestlig forstad til Torino. Fra starten kører man ad store veje mod nordøst, øst og nord igennem helt fladt terræn. Man passerer øst om Torino, hvor der venter nogle ganske små bakker, inden man fortsætter helt frem til det nordligste punkt i Rivaraso Canavese, hvor forplejningszonen er placeret efter 95,2 km.

 

Her vender man rundt og kører mod syd ad brede veje igennem fladt terræn, inden man slår en sløjfe vest om Torino. Det sker, når man drejer mod vest og sydvest, hvor de flade veje bliver mindre og mere snoede. De retter sig imidlertid igen ud, når man igennem fladlandet kører mod syd vest om Torino, inden man slår en lille sløjfe i den sydvestlige udkant. Herfra kører man det sidste stykke mod nordøst frem mod centrum af storbyen, men stopper altså i forstaden Stupnigi, hvor målstregen er placeret. De sidste 5 km er flade eller ganske svagt stigende på store, brede veje med en stribe rundkørsler. Med 1700 m igen venter to skarpe sving, inden man med 1000 m igen drejer skarpt til højre ind på den 8 m brede opløbsstrækning.

 

Løbet byder på i alt bare 721 højdemeter.

 

 

 

 

 

Vejret

De italienske efterårsklassikere kan finde sted i rædselsfuldt vejr, og det vil i den grad også være tilfældet for Gran Piemonte. Torsdag vil blive en meget våd dag med i alt hele 19 mm regn i målområdet, men da det meste vil falde først på dagen. Kan løbet faktisk slutte i tørt, men dog overskyet vejr. Temperaturen vil være bare 15 grader. Der vil bare være en svag til let vind fra nord, hvilket giver modvind i første halvdel og derefter primært medvind. Til slut vil man atter få sidemodvind på stykket ind mod Stupnigi, indtil man med godt 5 km igen får sidemedvind til den sidste del.

 

Favoritterne

Gran Piemonte er hovedsageligt kendt som et sprinterløb, men de varierende ruter har betydet, at sværhedsgraden har været meget forskellig fra år til år. I år terrænet imidlertid fladere end vanligt, og sjældent har man set så nem en rute. Derfor peger alt da også på, at det skal afgøres i en massespurt, hvilket er det mest sandsynlige scenarium, ikke mindst fordi der ikke er skyggen af vind til at skabe splittelse.

 

Så enkelt er det imidlertid ikke helt. I feltet er der ingen absolutte topsprintere, og det er formentlig kun Bahrain, der satser helhjertet på en massespurt. Især Androni, Nippo, EF, Astana, Bardiani og Movistar kan helt sikkert også se en ide i en samlet afgørelse, men de vil næppe satse 100% på at få en spurt, da flere af dem har så mange kort at spille, at også en udbrudssejr kan være til deres fordel.

 

Da mange hold er til start helt uden sprinter, er der lagt op til en aggressiv start, og det kan tage evigheder, inden udbruddet er etableret. Derefter bliver det meget interessant at se, hvilken sammensætning vi får, når elastikken engang knækker. Kommer der en stor gruppe afsted med repræsentation fra de fleste af de ovennævnte hold, kan Bahrain meget vel blive temmelig ensomme i jagten. Da det samtidig vil være elendigt vejr, vil udbruddet have endnu større chancer for faktisk at gøre det færdigt. Derfor kan det ikke udelukkes, at Bahrain til sidst må kaste håndklædet i ringen, og at det til sidst er et udbrud, der skal slås om sejren i den flade finale.

 

Sker det, er det naturligvis næsten umuligt at pege på favoritter. Med en så let start vil det i vidt omfang være et lotteri at skulle forudsige, hvem der faktisk kan ramme rigtigt. Naturligvis har vi visse pejlinger på, hvem der er i form, og de vil have en større chance for at sætte sig igennem, især hvis det tager lang tid for en gruppe at blive etableret. Usikkerheden gør det imidlertid til et meget åbent løb med et hav af forskellige vindermuligheder, og hvor det kun er en relativt god spurt i den flade finale, der er det mest sike våben i jagten på succes.

 

Mest sandsynligt er det dog trods alt, at det ender i en massespurt. Der er trods alt en del sprintere til start, og i et relativt svagt sprinterfelt uden de rene topsprintere øjner mange af dem en stor chance for at tage en stor sejr i et 1.HC-løb. Vi tror derfor mest på den ventede spurtafgørelse, men udelukker bestemt ikke, at et udbrud kan gøre det færdigt i de regnfulde betingelser. Selve spurten er ikke voldsomt kompliceret, da opløbsstrækningen er bred og lang, men da der trods alt er tre sving på de sidste 2 km, og vejene ventes at være våde, skal man bestemt ikke undervurdere betydningen af god positionering og et godt lead-out.

 

Manglen på en klassisk topsprinter betyder, at der er lagt op til et ret åbent opgør, men vi vil pege på Sonny Colbrelli som vores favorit. Den italienske puncheur er ganske vist langt bedre i en spurt efter en lang og hård dag, men han viste så sent som i Coppa Bernocchi i september, at han også sagtens kan vinde flade spurter i dette selskab. Efter en lang pause under VM var der usikkerhed om september måneds superform fortsat var bevaret, men det viste sig at være tilfældet i GP Beghelli, hvor han var med i de sene angreb på sidste stigning, inden han desværre blev lukket inde i spurten. Det dårlige vejr er en fordel for Colbrelli, der samtidig i Enrico Gasparotto og Gorka Izagirre har to gode folk til at køre sig frem. Det er langt fra givet, at Colbrelli vil vise sig som hurtigst i et jævnbyrdigt felt, men spurter han som i Bernocchi, bliver han svær at slå.

 

Hans værste rival i netop Coppa Bernocchi var Manuel Belletti, og det kan han meget vel være igen. Den italienske veteran bekræftede nemlig den gode form med en andenplads bag Carlos Barbero i feltet spurt i GP Beghelli, og han har således konstant været med fremme i de spurter, han har kørt på det seneste. I det hele taget er han ubetinget en af de absolut bedste sprintere på den italienske scene, og han har vist, at han kan slå alle i dette felt. Samtidig er han god til at positionere sig og derfor fantastisk stabil, ligesom han er bakket op af et stærkt hold med Davide Ballerini, der måske også vil køre sin egen spurt for at score Coppa Italia-point til Androni, men næppe kan vinde en boulevardspurt som denne, Francesco Gavazzi og Marco Frapporti. Alt sammen giver det ham gode muligheder for at tage en stor sejr.

 

En af de helt store oplevelser i de seneste uge har været genfødslen af Juan Jose Lobato. Den spanske sprinter har rejst sig igen efter sovepillesagen og tog en stor sejr i puncheurfinalen i Coppa Sabatini, hvor han snød formstærke Colbrelli. Stigende spurter er hans speciale, men han har også været overraskende konkurrencedygtig i flade spurter. Han blev nr. 4 i Coppa Bernocchi og senest nr. 3 i feltets spurt i søndags. Med andre ord synes han pt. at være blandt de hurtigste i dette felt. Hans store problem har altid været positionering, og det vil det også være igen denne gang, hvor finalen er lidt for teknisk til for ham. Han har helt sikkert farten til at vinde, men det helt afgørende vil være, om han også kommer i god position.

 

Lidt overraskende gennemførte Sacha Modolo ikke GP Beghelli, og det kunne tyde på, at den italienske sprinter er lidt træt efter en lang sæson. Heldigvis er dette løb lettere, og han har nu haft tid til at genfinde løbsrytmen efter en lille pause. Selvom han langt fra er så hurtig som tidligere, er han på papiret en af de bedste sprintere i dette felt, men der kan altså være lidt usikkerhed om formen. Han er ellers god i regnvejr og tekniske finaler med mange sving, og han viste med sin meget flotte spurt på 3. etape i Polen, at han fortsat er en af de hurtigste i et felt som dette, når han rammer dagen.

 

Når det handler om topfart, burde Riccardo Minali være en af de hurtigste. Italieneren har ved flere lejligheder vist, at han har en meget høj topfart, også selvom 2018 måske har vist, at potentialet som ren sprinter ikke er helt så stort som først antaget. Han er kendt som en meget lidt holdbar fyr, men sad alligevel med hjem i søndags i GP Beghelli, og det tyder på, at han er i ganske god form. Dette helt flade løb burde passe ham langt bedre, og når det handler om ren topfart, burde der ikke være mange, der her kan matche ham. Til gengæld har han store positioneringsvanskeligheder, og det kan blive et problem i en teknisk finale på våde veje.

 

Bardiani stiller med to gode bud i Andrea Guardini og Paolo Simion. Guardini var hentet til holdet som løbets absolutte topsprinter, men efter en sæson, hvor han ikke har været i nærheden af at genfinde sig selv, synes de to italienere nu at være ligestillede med gode chance for begge at køre deres egen spurt i jagten på Coppa Italia-point. Simion har vist ganske god form med nogle præstationer i Tour of Britain og ikke mindst en 3. plads i Coppa Bernocchi. På papiret er det dog fortsat Guardini, der må regnes som den hurtigste, men han har vist skræmmende dårlig form på det sidste. Heldigvis er dette løb fladt, og han burde således have en mulighed for denne gang at vise, at han trods alt fortsat burde være konkurrencedygtig i et felt som dette.

 

Sky stiller med unge Ethan Hayter, der her burde kunne få en chance for faktisk at agere kaptajn, selvom han blot er stagiaire. Det britiske banetalent har haft et kometagtigt efterår, hvor han i Tour of Britain var i top 10 på næsten alle etaper, både flade og kuperede, ligesom han kørte med om sejren ved VM for U23-ryttere. Dermed ved vi, at formen er fremragende, og selvom han ikke er ren sprinter, viste han i Tour of Britain, at han sagtens kan begå sig i helt flade finaler også, og at hans positionering er god. Da han samtidig i Owain Doull har en god lead-out man, skal man slet ikke udelukke, at han kan tage en sjælden stagiairesejr.

 

Quick-Step har valgt ikke at stille til start med en af deres ellers ganske mange sprintere, men det giver chancen til meget formstærke Florian Senechal, der har kørt som en motorcykel på det seneste. Han er ganske vist alt andet end ren sprinter, men viste så sent som med 4. plads i Brussels Cycling Classic og 6. pladsen i Münster, at han godt kan gøre sig gældende i flade spurter. Regnvejret taler til fordel for en robust klassikerfyr som ham, ligesom han er god til at positionere sig, men for en gangs skyld har Quick-Step ikke det allerstærkeste tog, og meget skal derfor flaske sig, hvis han skal vinde.

 

Lotto Soudal stiller med Jens Keukeleire, der er kommet meget stærkt tilbage efter det grimme styrt i årets Tour. Desværre betød sygdom, at han måtte skippe Paris-Tours, og der hersker derfor lidt usikkerhed om, hvor han står. Keukeleire har i år kørt ganske stærkt, men det har i den grad knebet i spurterne, hvor han særligt i Dauphiné viste, at han slet ikke er så hurtig som tidligere. Feltet her er dog ikke skræmmende, og særligt efter en hård dag i regnvejr kan han med god støtte fra Tiesj Benoot måske sikre sig et godt resultat.

 

Det virker logisk, at Nippo skal satse på formstærke Lobato, men kampen om Coppa Italia-point betyder, ay de måske skal udnytte, at de også har andre hurtige folk, der kan gøre sig gældende. Det gælder måske særligt holdets normale førstesprinter Eduard Grosu, der burde være en af feltets hurtigste, men som er langt fra topformen efter en skadespause. Holdet har også kaptajnen, Marco Canola, men han burde trods god positioneringsevne ikke være hurtig nok til at vinde en flad spurt som denne.

 

UAE giver chancen til holdets talentfulde stagiaire German Nicolas Tivani. Argentineren har opnået ganske mange flotte resultater i relativt fine europæiske etapeløb i år og har vist, at han er en ganske lovende rytter. Intet tyder på, at han har topfarten til for alvor at blande sig, men det skal blive interessant at se ham begå sig på dette niveau.

 

Anadre kandidater til en spurt er Alberto Bettiol, Vincenzo Albanese, Patrick Konrad, Christoph Pfingsten, Roman Maikin, Kristian Sbaragli, Jose Joaquin Rojas, Marco Tizza, Willie Smit og Simone Velasco, men de er ikke hurtige nok til at vinde.

 

Som sagt kan det ikke udelukkes, at et stort udbrud med deltagelse af flere af de stærke hold, kan ende med at køre om sejren. Her vil det særligt være vigtigt at holde øje med stærke folk med en fin spurt. Det gælder Davide Ballerini, Marco Canola, Francesco Gavazzi, Marco Tizza, Marco Marcato, Owain Doull, Jhonatan Restrepo, Jose Goncalves, Matti Breschel, Tiesj Benoot, Tim Wellens, Jose Joaquin Rojas, Florian Senechal, Patrick Konrad, Alberto Bettiol, Filippo Ganna, Maurits Lammertink, Bjorg Lambrecht, Alessandro De Marchi, Dylan Teuns  og Vincenzo Albanese.

 

OPDATERING: Sky stiller til start uden Ethan Hayter og Owain Doull og er dermed uden sprinter. Androni har bragt Marco Benfatto som endnu en hurtig mand, men han ventes at skulle arbejde for Belletti og i anden række Ballerini.

 

***** Sonny Colbrelli

**** Manuel Belletti, Juan Jose Lobato

*** Sacha Modolo, Riccardo Minali, Andrea Guardini, Paolo Simion, Florian Senechal

** Davide Ballerini, Jens Keukelere, Eduard Grosu, Marco Canola, German Nicolas Tivani, Kristian Sbaragli, Christophe Pfingsten

* Francesco Gavazzi, Marco Benfatto, Marco Tizza, Tiesj Benoot, Tim Wellens, Luis Leon Sanchez, Marco Marcato, Alessandro De Marchi, Dylan Teuns, Jhonatan Restrepo, Jose Goncalves, Matti Breschel, Jose Joaquin Rojas, Bjorg Lambrecht, Patrick Konrad, Alberto Bettiol, Vincenzo Albanese, Filippo Ganna

 

Danskerne

Kasper Asgreen og Mikkel Honoré skal som udgangspunkt arbejde for Florian Senechal på Quick-Step, men da belgierne ikke er favoritter, kan de måske få lov at jagte succes i et udbrud, der som sagt har en vis chance for at holde hjem. Den samme mulighed kunne opstå for Matti Breschel på EF, hvor han dog som udgangspunkt skal være en af de vigtigste lead-out men for Sacha Modolo.

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Ladies Tour of Norway - TTT(2.WWT) 22/08-25/08

Colorado Classic(2.HC) 22/08-25/08

PostNord Danmark Rundt(2.HC) 21/08-25/08

Veenendaal-Veenendaal Cla...(1.1) 21/08

Tour de Indonesia(2.1) 19/08-23/08

Tour du Limousin(2.1) 21/08-24/08

Ladies Tour of Norway - TTT(2.WWT) 22/08-25/08

Colorado Classic(2.HC) 22/08-25/08

Vuelta a España(2.UWT) 24/08-15/09

Cyclassics Hamburg(1.UWT) 25/08

Schaal Sels(1.1) 25/08

Tour Poitou-Charentes(2.1) 27/08-30/08

Druivenkoers - Overijse(1.1) 28/08

Deutschland Tour(2.HC) 29/08-01/09

Great War Remembrance Race(1.1) 30/08

Tour de DMZ(2.NCUP) 30/08-03/09

GP de Plouay - Lorient Ag...(1.WWT) 31/08

Omloop Mandel-Leie-Scheld...(1.1) 31/08

Tour of Almaty(2.1) 31/08-01/09

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger