Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Gå til forsiden af feltet.dki samarbejde medGå til forsiden af feltet.dk
Log ind Følg os Nyhedsbrev VELOMIO

Optakt: Lørdagens etaper i Slovenien og Frankrig
15. juni 2018 18:35 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Den kommende uge er kendetegnet ved et meget travlt program, hvor der afvikles hele tre store etapeløb, der traditionelt bruges som opvarmning til Tour de France. Udover det store WorldTour-løb Tour de Suisse gælder det Tour de Slovenie, hvor Primoz Roglic, Rafal Majka, Rigoberto Uran, Caleb Ewan, Marcel Kittel, Dylan Groenewegen og Mark Cavendish gør sig klar til juli, og det bjergrige La Route l’Occitanie, det tidligere Route du Sud, hvor blandt andre Alejandro Valverde vil teste Tour-benene. Hver dag vil vi have korte lynoptakter til etaperne i de to sidste løb i en samlet artikel, mens du kan finde selvstændige optakter til etaperne i Schweiz Rundt.

Grundet et stort arbejdspres i disse travle tider vil der være tale om ganske korte favoritoversigter og ikke den vanlige detaljerede begrundelse for, hvorfor den enkelte rytter nævnes som muligt vinderbud.

 

Lørdag gælder det 4. etape i Tour de Slovenie og 3. etape i La Route l’Occitanie.

 

Du kan læse overordnede optakter til  Tour de Slovenie og La Route de l’Occitanie.

 

Tour de Slovenie - 4. etape

Ruten

Efter fredagens kongeetape venter endnu en dag i bjergene, og endnu engang skal rytterne over en ganske svær stigning i finalen. Denne gang venter der dog en længere nedkørsel ned til målet i Kamnik, og derfor skal klatrerne vise stor styrke, hvis de skal gøre store forskelle på deres sidste mulighed for at udnytte det kuperede terræn inden den afsluttende enkeltstart.

 

I alt skal der tilbagelægges bare 155,2 km mellem storbyen Ljubljana og Kamnik, og de kan inddeles i to faser: en helt flad indledning og en kuperet anden halvdel. Fra starten i fladlandet omkring startbyen kører man mod nordvest forbi den første spurt, der kommer efter 10,9 km og videre frem til den anden spurt, der er placeret efter 22,8 km. Herfra går det mod nord op til den sidste spurt, der kommer allerede efter 34,2 km i byen Kranj. Her kører man en omgang på en flad rundstrækning i området øst for byen, inden man kører det sidste stykke mod nord og nordøst via en stigende vej frem til de seriøse stigninger.

 

Her tager etapen for alvor fat, når man drejer mod nordøst for at køre op ad kategori 2-stigningen Jezersko (9,7 km, 5,0%), der har top efter 82 km. En ganske kort og teknisk nedkørsel leder herefter mod øst ned til bunden af kategori 1-stigningen Pavlicevo Sedlo (5,1 km, 9,8%), der har top, når der resterer 55,4 km. Herfra bliver det imidlertid langt lettere, når en lang nedkørsel leder mod øst og sydøst, inden man via et kort, fladt stykke kører frem til bunden af dagens sidste udfordring, kategori 2-stigningen Volovljek (5,4 km, 8,0%). Fra toppen resterer bare 20,6 km, som går via en teknisk nedkørsel mod syd og siden vest. Herefter flader det ud, mens man kører det sidste stykke ned til Kamnik, hvor man slår en lille sløjfe mod syd, inden man kører mod nordøst op til målstregen i centrum. Det falder let frem til den sidste kilometer, der stiger ganske let. På de sidste 2 km er der skarpe sving med 2000, 1900, 700 og 400 m igen.

 

Etapen byder på i alt 2599 højdemeter.

 

Kamnik har ikke tidligere været målby for et stort cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

 

 

Vejret

Efter dagens sommervejr venter der lørdag en flot solskinsmorgen med en temperatur på 25 grader. Der varsles byger fra midt på eftermiddagen, men den tidlige start betyder, at man formentlig når i mål inden da. Der vil bare være en svag til let vind fra nordøst. Det giver primært mod- og sidemodvind på første del af etapen frem til nedkørslen efter anden stigning. Herefter drejer man ind i sidemed- og medvind, der varer ved helt frem til de sidste to sving. Til slut har man modvind på den 400 m lange opløbsstrækning.

 

Favoritterne

Dagens etape viste sig slet ikke at kunne gøre den ventede forskel og vidner endnu engang om, at man skal passe på med at tro for meget på slovenske løbsbøger. Derfor er det også lidt svært at vurdere den kommende etape. På papiret er stigningerne meget svære og stejle, men de kan igen snyde. Problemet er samtidig, at de kommer ganske langt fra mål, og det bliver ikke let at udnytte dem offensivt.

 

Det ændrer dog ikke på, at det er sidste chance for at true Primoz Roglic inden enkeltstarten, og den skal naturligvis udnyttes. Særligt Bora skal udnytte, at de har to mand at spille ud, og der er samtidig i den situation, at både Uran og Roglic burde være ganske lette at isolere. Spørgsmålet er, hvor tidligt de tør gå i gang, og hvor risikovillige de er.

 

Der vil helt sikkert blive angrebet meget, inden EF, måske med hjælp fra LottoNL, vil tage kontrol. Derefter tror vi, at Bora vil øge farten formentlig allerede på næstsidste stigning, men det er tvivlsomt, om Majka og Formolo selv vil forsøge sig allerede her. Der er trods alt langt til mål, og det er usandsynligt, at de kan køre fra Roglic og Uran. Derfor vil eventuelle angreb formentlig blive neutraliseret af en defensivt kørende Roglic, og det skal derfor formentlig afgøres på sidste stigning.

 

Skal man tro tallene, er den ganske svær og langt vanskeligere end dagens udfordring. Derfor kan vi vente os endnu større forskelle, men til gengæld er der endnu længere tid til at komme tilbage. Spørgsmålet er, hvor offensivt Primoz Roglic selv vil køre. I dag var han meget aggressiv, men der er ingen grund til at angribe inden enkeltstarten. Derfor er hans strategi et åbent spørgsmål.

 

Alligevel tror vi, at han vil forsøge at køre alene hjem, simpelthen fordi det er en chance for at teste formen inden Touren, og det tror vi, at han kan. Selvom han til slut betalte prisen for sine mange angreb i dag, viste han sig tydeligvis som stærkeste mand. I morgen er stigningerne sværere, og hans chance for at gøre en forskel bedre. Selvom han ikke er en sublim nedkører, har han så meget power på det flade, at han ikke bliver let at hente, særligt fordi der vil være medvind. Vi tror, at Roglic tager en solosejr, men også i en spurt vil han have en god chance.

 

Rigoberto Uran var ganske stærk i dag, hvor hans defensive kørsel gjorde det svært helt at aflæse, hvor god han var. Han kunne dog ikke matche Roglic på sidste stigning, og det kan blive svært igen i morgen. Han er dog ubetinget en af de allerbedste, og han har den klare fordel, at han blandt klatrerne er den hurtigste i en spurt. Derfor kan det meget vel blive til dobbeltsejr til Uran.

 

Rafal Majka var i dag ikke langt fra at kunne følge Roglic på den lange stigning, og han viste, at han er i glimrende form inden Touren. At se ham køre væk fra Roglic er lidt svært, men han har den fordel, at han og Davide Formolo meget vel kan ende i en overtalssituation. Det kan de udnytte til at angribe på skift, og det kan Majka udnytte til en sejr. Faktisk er han heller ikke helt langsom i en spurt, selvom både Roglic og Uran er hurtigere.

 

Davide Formolo var tydeligvis ikke på toppen i dag, og det er tydeligt, at han er træt efter Giroen. Han er helt sikkert ikke god nok til at vinde på ren styrke, men han har den fordel, at han sammen med Majka kan udnytte overtallet. Formentlig er rivalerne mindre bange for italieneren, og det kan give ham friheden til at stikke af.

 

I dag kørte de to unge Sunweb-løver Jai Hindley og Michael Storer en fantastisk etape. Særligt Hindley, der var eneste mand til at følge Roglic på den lange stigning, er velkørende, og Storer var med sit sene angreb tæt på at vinde etapen. Sammen kan de også havne i et overtal og herefter angribe på skift. Som underdogs er det dem, der kan få friheden på det flade, der ikke bliver let at kontrollere. Holdet har også en velkørende Chris Hamilton, men han synes at skulle arbejde for holdet.

 

Matej Mohoric imponerede stort i dag, og han kan sagtens overraske igen i morgen. Det er klart, at det bliver umuligt at følge de bedste på stigningerne, og sandsynligheden for, at han denne gang taber for meget, er stor. Er han ikke for langt efter, har han imidlertid sin nedkørsel som et våben, enten til at køre alene hjem eller til at komme tilbage, så han kan vinde en spurt.

 

I dag viste de unge Ildar Arslanov og Tadej Pogacar samt Robert Kiserlovski, at de var to af de bedste på stigningerne, og de har gode muligheder for at komme med de bedste over. De er ikke hurtige på stregen, men de har fordel af at være helt upåagtede. Måske kan de snige sig væk, mens alle andre kigger på hinanden.

 

Endelig er der Daryl Impey, Grega Bole, Andrea Vendrame og Marco Canola. Sandsynligheden for, at stigningerne i morgen bliver for svære, er meget stor, men i dag lykkedes det trods alt at komme tilbage. Det bliver endnu sværere i morgen, men det kan bestemt ikke udelukkes. Lykkes det, er de alle livsfarlige i en spurt.

 

Feltet.dks vinderbud: Primoz Roglic

Øvrige vinderkandidater: Rigoberto Uran, Rafal Majka

Outsidere: Davide Formolo, Jai Hindley, Matej Mohoric, Ildar Arslanov, Robert Kiserlovski

Jokers:  Tadej Pogacar, Michael Storer, Daryl Impey, Grega Bole, Andrea Vendrame, Marco Canola

 

Route de l’Occitanie - 3. etape

Ruten

Lørdag er altid dagen for løbets kongeetape, og det ændres der ikke på i år. Typisk skal man undervejs op over Col du Tourmalet, men den tradition brydes i 2018. Det betyder dog ikke, at der ikke er svære stigninger på programmet, for dagen byder på et hav af høje bjerge i Pyrenæerne, inden det helt store slag om den samlede sejr skal slås på den ikke specielt kendte stigning Les Monts d’Olmes, der formentlig vil bestemme, hvem der kan iføre sig den gule trøje ved løbets afslutning søndag.

 

I alt skal der tilbagelægges hele 198,4 km mellem Prat-Bonrepaux og Les Monts d’Olmes-stigningen. Starten går lige nord for Pyrenæerne, og derfor er de første kilometer de letteste. Her kører man ad en let stigende vej mod sydøst direkte frem mod bjergene. Her tager etapen tidligt fat, når man drejer mod syd for at køre op ad kategori 1-stigningen Port de Lers (11,9 km, 6,4%), der er en regulær stigning, der dog flader en anelse ud nær toppen, som rundes efter 53,1 km. Herefter leder en ikke specielt svær nedkørsel mod sydøst og nordøst ned til dalen, hvor den første spurt er placeret efter 80,0 km.

 

Efter forplejningen kaster man sig ud i den næste udfordring, når man kører mod sydøst op ad kategori 2-stigningen Pas de Souloumbrie (9,4 km, 5,1%), hvis top rundes efter 92,5 km. Et fladt stykke og en teknisk nedkørsel fører herefter tilbage til dalen og byen Ax-les-Thermes, hvor man drejer mod sydøst og siden nord for at køre op ad kategori 1-stigningen Col de Chioula (10,1 km, 7,0%), der ligeledes er meget regulær med en konstant stigningsprocent på ca. 7. Fra toppen i 1431 m højde resterer stadig 66,8 km, som først består af en meget lang nedkørsel, der fører mod nordøst forbi den sidste spurt, der kommer efter 148,6 km, og derefter mod nordvest frem til byen Belesta, der ligger lige nord for Pyrenæerne.

 

Finalen indledes herefter, når man drejer mod vest for efter et kort dalstykke at ramme kategori 2-stigningen Col de Montsegur (6,5 km, 6,3%), der er irregulær med to stejle passager og lette stykker med stigningsprocenter på ca. 5. Dens top rundes med bare 17,6 km igen, og herefter venter kun en ganske kort, ikke-teknisk nedkørsel, der leder mod nordvest, inden man drejer mod sydvest for at tage hul på den afsluttende udfordring, kategori 1-stigningen Les Monts d’Olmes. Den stiger med bare 4,9% over 14,2 km, men tallene snyder. De første 5 km stiger med 6-8%, inden der venter 4 km, der hovedsageligt går nedad. De sidste 5 km stiger derimod med 6,5-8,2% og når endda op på 11% på den nedre del. Den sidste kilometer stiger med 6,5%. Vejen bugter sig kraftigt på de sidste 4 km, hvor der er tre hårnålesving, det sidste med ca. 700 m til stregen, hvorefter vejen kun buer let.

 

Etapen byder på i alt hele 5077 højdemeter.

 

Les Monts d’Olmes blev senest brugt som målstigning i 2007, hvor Oscar Sevilla sejrede med hele 1.08 ned til Massimo Giunti. I 2009 vandt en ung Peter Stetina en bjergetape i Ronde de l’Isard.

 

 

 

 

Vejret

Kongeetapen kan blive en våd affære. Det vil være skyet med en konstant risiko for byger og en temperatur i bunden af sidste stigning på 19 grader. Der vil være en jævn vind fra nordvest, hvilket giver med- og sidemedvind frem til den sidste spurt, hvorefter man får mod- og sidemodvind. På den sidste stigning vil man gradvist dreje over i sidemedvind på de sidste ca. 5 km.

 

Favoritterne

Efter to dage for sprinterne er dette dagen, der skal afgøre løbet, og hvor klatrerne skal dyste om den samlede sejr. Historien viser, at der i dette løb typisk udbryder krig relativt tidligt, og man har før set nogle vanvittige soloridt eller store udbrudssejre. I år betyder det stærkere felt samt ikke mindst tilstedeværelsen af Alejandro Valverde dog, at det formentlig vil være mere kontrolleret, og det ender nok i et udskilningsløb kontrolleret af Movistar, inden stjernerne skal slås om det på sidste stigning.

 

De tre første stigninger kommer nok for tidligt til, at man kan angribe allerede her, og derfor er det den sidste dobbeltstigning, der ventes at afgøre det. Formentlig vil det dog først ske efter en hård dag, hvor man hele tiden skal jagte et meget stærkt udbrud med gode klatrere, og det kan ikke helt udelukkes, at det ikke alt for stærke Movistar-mandskab i sidste ende kommer til kort i deres forsøg på at kontrollere, særligt hvis Sky, Cofidis og FDJ alle har folk i front. Vi tror dog mest på, at favoritterne skal afgøre det. Den sidste stigning er ikke den allersværeste, men efter mere end 5000 højdemeter kan vi stadig vente en meget selektiv dag, hvor rytterne sagtens kan krydse stregen en og en.

 

Uanset hvad vil løbet dog blive vundet af en forrygende klatrer, og her er det vanskeligt ikke at pege på Alejandro Valverde som favorit. Spanieren er løbets helt store navn og naturligvis på papiret løbets bedste klatrer. En sejr til Valverde er dog ikke helt så givet, som det kunne se ud til. Den spanske veteran har nemlig ikke kørt specielt stærkt i sine juniløb siden sin karantæne og har aldrig været med helt i front i hverken Dauphiné eller Tour de Suisse. Han har dog altid været konkurrencedygtig, og modstanden i dette løb er trods alt betydeligt svagere end i de store løb. Derfor burde Valverde kunne køre med om sejren, også hvis han ikke er på 100%, især fordi han virker ganske kørelysten efter de første dage

 

Sygdom tvang ham til at skippe Tour de Suisse, men der var alene tale om en lille forkølelse, der næppe har haft den store indvirkning på formen. Valverde burde være med helt i front på denne etape, og selvom han måske ikke har formen til at køre alene væk, er hans spurt et livsfarligt våben. Han er omgivet af et solidt hold, der kan hjælpe med at kontrollere den svære etape, og samlet set betyder det, at Valverde er vores favorit.

 

Valverde skal dog stå tidligt op, hvis han skal have ram på Daniel Navarro. Spanieren var som genfødt i det nyligt overståede Dauphiné, hvor han var en af de allerstærkeste på stigningerne. Han kørte med favoritterne hver eneste dag i bjergene, og på sidstedagen viste han for alvor klassen, da han efter et langt udbrud først blev hentet få meter fra stregen af Adam Yates. Ingen kan derfor betvivle, at Navarro er i storform, og han er som skabt til et bjergmaraton som det, der venter her, Han har med Luis Angel Mate, Matias Le Turnier og Stephane Rossetto et godt hold til at hjælpe sig og burde ikke være alt for alene.

 

Alle, der var vidner til den sidste uge af Giroen, vil vide, at Sebastien Reichenbach var blandt de allerbedste i bjergene. Efter en svær sæsonstart som følge af et grimt hoftebrud, rejste schweizeren sig fornemt og viste atter, at han er en af feltets mest undervurderede klatrere. Det helt store spørgsmål er som for alle andre Giro-ryttere, hvor meget han er kommet sig efter de tre uger i Italien, og om formen stadig er intakt. Han var dog meget frisk mod slutningen, og har han passet træningen, burde han være med helt i front på et bjergmaraton, der passer ham.

 

Egan Bernal blev til sidst taget af startlisten, og det betyder, at Sky satser 100% på Kenny Elissonde. Efter en svag første sæson for briterne har franskmanden i år været bedre end nogensinde, og han var særligt i Tour of the Alps fabelagtigt kørende i bjergene. Den form tog han med sig til den første del af Giroen, men han tabte desværre lidt form mod slutningen. Alligevel var det ham, der splittede feltet til atomer inden Froomes store angreb på Finestre, så helt træt har han ikke været. Det er lidt tvivlsomt, om han fortsat er på toppen, men er han kommet sig og kan fortsætte de fine takter fra i år, burde han køre med om sejren, også selvom han kan være temmelig alene i bjergene.

 

Ag2r stiller med Alexis Vuillermoz, der desværre styrtede ud af Dauphiné og nu jagter løbskilometer i en kamp mod tiden inden Touren. Sidste efterår var han flyvende, efter at han i Touren havde nået et helt nyt niveau i de høje bjerge, men desværre har han i år ikke været i stand til at bygge videre på de lovende takter. Året har været præget af skuffelse på skuffelse, men det var også tilfældet sidste år, indtil benene kom netop på denne tid af året. Desværre er bjergkosten her nok en anelse for hård for en mand, der ikke er ren klatrer, men har han benene fra sidste års Tour, vil han være med fremme. Holdet har også veteranen Hubert Dupont, der som ren klatrer altid har gjort det godt i dette løb. Giroen blev dog endnu en understregning af, at han ikke er så stærk som tidligere, og derfor kan han nok ikke vinde, med mindre han sniger sig med i et tidligt udbrud, der ikke hentes.

 

En af årets positive oplevelser er Mikel Bizkarra, der efter mange år som en relativt anonym rytter, endelig har fået sit store gennembrud. I februar klatrede han med de bedste i bjergene, og i maj tog han den helt store sejr, da han vandt kongeetapen i Aragonien. Siden da har han haft en længere pause, hvorfor hans form er temmelig usikker, men han burde være velforberedt til et bjergløb, der passer den rene klatrer som fod i hose. Også hans holdkammerat Garikoitz Bravo, der blev nr. 2 bag Bizkarra i Aragoniens bjerge, har været godt kørende på det seneste, men han er en mere eksplosiv type, der kan finde de lange stigninger lidt for svære. Til gengæld er han et godt bud på en rytter til et udbrud.

 

FDJ bør køre for Reichenbach, men de har i Georg Preidler en glimrende løjtnant. Østrigeren kørte en flot Giro, hvor han blandt andet blev nr. 21 på den store Finestre-etape, og han blev generelt bedre og bedre. Har han bevaret formen, burde han derfor være en af de stærkeste i dette løb, selvom han næppe klatrer godt nok til at true de allerbedste. Han er imidlertid en helt uopslidelig type, der elsker de helt lange dage, og derfor burde den lange kongeetape passe ham, hvis han kan få den store motor i gang. Han er måske den bedste kandidat til at vinde fra et udbrud. Endelig har holdet også unge Valentin Madouas, men han har ikke været imponerende i de seneste uger og finder nok stigningerne lidt for lange. Også han skal i udbrud for at vinde.

 

Sky har i Philip Deignan en fin plan B. Ireren er nu om dage ofte langt fra formen, og han var da heller ikke just imponerende i de norske løb i maj. Han viste dog med flot kørsel i sidste års Giro, at han stadig har bjergbenene gemt et sted. Spørgsmålet er, om han endelig kan finde dem frem igen, for på papiret burde han kunne begå sig her, særligt i et udbrud. Til gengæld synes veteranen David Lopez at have nået sidste udløbsdato.

 

Astana stiller med Luis Leon Sanchez, der har haft en fantastisk sæson. Den spanske veteran har været flyvende gennem det meste af sæsonen og var senest guld værd for Lopez i Giroen. Her er bjergkosten nok desværre trods alt for hård for den store spanier, og selvom han burde være med fremme, kan han næppe vinde mod klatrerne i dette terræn. Også han skal gå efter et udbrud, mens hans status betyder, at han næppe får megen frihed. Holdet har også Sergei Chernetckii og Yevgeniy Gidich, der begge kan overraske, men næppe vinde.

 

Det har været et skidt år for Sergio Pardilla, der ni i lang tid ikke har været på sit gamle niveau. Et rent bjergløb som dette, burde dog passe veteranen trods den alt andet end imponerende præstation i Hammer Series. En 7. plads på kongeetapen i Asturien kan give lidt optimisme. Caja Rural har også formstærke og talentfulde Nick Schultz, men mon ikke stigningerne her er lidt for lange? Også Joaquim Silva og Cristian Rodriguez vil forsøge sig i klassementet.

 

Xandro Meurisse havde håbet at køre klassement i Dauphiné, men her viste det sig alligevel, at terrænet var lidt for svært for en puncheur som ham. En 18. plads på sidste bjergetape var dog mere end godkendt, og selvom han næppe vinder, burde han sidde med langt fremme her også. Han er særligt et godt bud til et udbrud.

 

For Movistar handler alt om Valverde, men i 2016 så vi, at en ung Marc Soler kunne få chancen i Quintana skygge. Det kan måske også ske denne gang, hvis kongeetapen viser sig svær at kontrollere. I så fald kan Ruben Fernandez slå til, hvis holdet sender ham i udbrud, men spanieren har aldrig været i stand til at finde sit niveau efter de mange helbredsproblemer og havde senest en skuffende Giro. Det samme havde Eduardo Sepulveda, men har han absorberet Giroen godt, kan de måske overraske, hvis det er ham, Movistar sender i offensiven.

 

Mauro Finetto var fantastisk kørende i Luxembourg og synes endelig at have fundet storformen, også med angreb i finalerne i dag og i går, men han kommer nok til kort på de lange stigninger her. Bedre chancer har måske Javier Moreno, der efter en svær tid fandt formen i Tour de l’Ain, hvor han vandt en etape, men skuffede på kongeetapen, og i Aragonien, hvor han blev nr. 4 på kongeetapen. Begge er de gode udbrudskandidater.

 

Manzana Postobon har en fornuftig kandidat i Ricardo Vilela, der efter en svær sæsonstart viste stigende form i Ain. Endelig er det værd at fremhæve Brice Feillu, Jeremy Maison, Julien Antomarchi, Stephane Rossetto, Matias Le Turnier samt den spændene kenyaner Salim Kipkemboi som ryttere, der måske kan gøre det godt.

 

Feltet.dks vinderbud: Alejandro Valverde

Øvrige vinderkandidater: Daniel Navarro, Sebastien Reichenbach

Outsidere: Kenny Elissonde, Aleixis Vuillermoz, Mikel Bizkarra, Georg Preidler, Philip Deignan

Jokers: Luis Leon Sanchez, Hubert Dupont, Darikoitz Barvo, Sergio Pardilla, Ruben Fernandez, Javier Moreno, Mauro Finetto, Xandro Meurisse

 

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:
/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Volta ao Algarve em Bicic...(2.HC) 20/02-24/02

Vuelta a Andalucia Ruta C...(2.HC) 20/02-24/02

51ème tour cycliste inte...(2.1) 22/02-24/02

UAE Tour(2.UWT) 24/02-02/03

Tour du Rwanda(2.1) 24/02-03/03

AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Pro Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain-Merida

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

CCC Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Deceuninck - Quick-Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lotto Soudal

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Mitchelton-Scott

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Dimension Data

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team EF Education First

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jumbo-Visma

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Katusha Alpecin

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sky

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Sunweb

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Trek-Segafredo

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Log ind

Husk mig.

Glemt kodeord?

Opret bruger