Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: Maryland Cycling Classic

Optakt: Maryland Cycling Classic

04. september 2022 18:30Foto: A.S.O. / Charly Lopez

Siden Ben Hermans vandt den sidste udgave af Tour of Utah i sensommeren 2019, har der ikke været kørt et større cykelløb i USA, men nu er der lys for enden af den amerikanske cykeltunnel. Efter to års coronaforsinkelse afvikles på søndag den første udgave af Maryland Cycling Classic, der har som mål at etablere sig som et større amerikansk endagsløb, der i samspil med de canadiske WorldTour-løb kan fungere som god VM-opvarmning, og det er lykkedes ganske pænt til en første udgave, som har tiltrukket et par store stjerner, klar til at prøve sig af på en rute, der synes ganske sprintervenlig.

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM VUELTA A ESPANA OG MARYLAND CYCLING CLASSIC UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Løbets rolle og historie

I mange år har amerikanske ryttere været blandt de bedst i verden, men landets internationale løbsscene har ikke været i stand til at matche udviklingen hos deres atleter. Kombinationen af den lange distance til cykelsportens europæiske kernelande og en kalender fyldt med traditionelle, veletablerede løb i sportens traditionelle topnationer har gjort det svært for mange amerikanske løb at tiltrække stærke internationale startfelter.

 

Det skyldes nu ikke mangel på forsøg. Coors Classic var en stor begivenhed i 1980erne, men forsvandt fra kalenderen efter 1988-udgaven. Tour de Georgia syntes at have etableret sig selv som en årligt tilbagevendende begivenhed i april, indtil det pludselig forsvandt i 2008. Tour of Missouri havde stor succes i et par år, men heller ikke det kunne sikre den nødvendige finansiering til at overleve. Som det seneste eksempel havde USA Pro Challenge virkelig slået sit navn fast på allerhøjeste niveau og var klar til at udfordre Tour of California som landets største løb, men 2015-udgaven blev den sidste. To gange forsøgte man sig i 2017 og 2018 med det nye Colorado Classic, men det blev i 2019 til et løb kun for kvinder og er nu igen helt væk.

 

Læs også
Lidl-Trek overlever utallige angreb og vinder bjergløb

 

Helt galt gik det i efteråret 2019, hvor arrangørerne af Tour of California, der ellers i en periode på små 15 år havde etableret sig som nationens cykelstolthed og endda blev det første amerikanske løb på WorldTouren, kastede håndklædet i ringen og meddelte, at løbet ikke ville vende tilbage i 2020. Heldigvis havde man stadig Tour of Utah, der efter mange år som et mindre amerikansk løb i 2010 rykkede så højt op i hierarkiet, at det havde lov til at tiltrække WorldTour-hold, og det præsenterede op gennem 10erne nogle fornemme startfelter med flere store internationale og amerikanske stjerner. Det troede man i hvert. Naturligvis blev løbet aflyst som følge af coronapandemien i 2020, da en tur til USA i august 2020 ikke var den nemmeste ting i verden, men desværre tog pandemien hele livet af løbet. Også i 2021 indløb der en aflysning, og nu er løbet helt erklæret dødt.

 

Derfor har der ikke været kørt et større cykelløb i USA, siden Ben Hermans i august 2019 blev den sidste vinder af Tour of Utah, men faktisk var der allerede planer i støbeskeen om at lade den amerikanske cykelscene få en opblomstring. I staten Maryland var der planer om at arrangere det første større amerikanske endagsløb siden det nu hedengangne Philadelphia Classic, der sidst blev afviklet i 2016, og de planer var endda så meget på sporet, at løbet var kommet på UCI-kalenderen, endda blevet en del af ProSeries, dvs. niveauet lige under WorldTouren, og stod til at debutere den 6. september 2020.

 

Også det fik coronapandemien sat en stopper for, og da rejser på tværs af Atlanterhavet stadig var komplicerede i efteråret 2021, blev det til endnu en udsættelse 12 måneder senere. I 2022 er den imidlertid god nok. Med to års forsinkelse vil der den 4. september for første gang i seks år blive afviklet et stort endagsløb i et land, der ellers mest har været kendt for sine etapeløb i flere forskellige stater.

 

Det er naturligvis ikke verdens letteste opgave at arrangere et enkelt endagsløb i en verdensdel langt fra cykelsportens kerneland, hvor holdene har travlt med andre opgaver, men arrangørerne har luret på muligheden for en synergi med de canadiske WorldTour-løb. I forvejen synes mange hold, at det er en besværlig og dyr affære at skulle sende en trup til Canada for at deltage i to endagsløb, som de er forpligtede til at deltage i. Det besvær kan måske virke en smule mere overkommeligt, hvis det slås sammen med et tredje løb. Samtidig er de canadiske løb af mange regnet som VM-forberedelse, og i det lys er et tredje endagsløb som opvarmning til et af de store sæsonmål måske ganske attraktiv.

 

Det synes det i hvert fald at have været for flere hold. Til den første udgave er det ikke bare lykkedes at få deltagelse af de to amerikanske WorldTour-hold, EF og Trek, men også BikeExchange og Israel-Premier Tech - måske fordi begge hold godt kan bruge de point et topresultat i et ProSeries-løb giver. De kommer endda med det tunge skyts, da Sep Vanmarcke, Giacomo Nizzolo, Michael Matthews og Dylan Groenewegen alle planlægger at tage turen over Atlanten og gå efter den første sejr i det nye løb. Til gengæld er det ikke lykkedes at få deltagelse af de mange ProTeams, der jo ikke skal køre i Canada, og fra næsthøjeste niveau deltager således kun de amerikanske Human Powered Health og Team Novo Nordisk, mens resten af feltet udgøres af kontinentalhold, hovedsageligt fra Nord- og Sydamerika, samt et amerikansk landshold.

 

Maryland er ikke USA's mest kuperede stat, og da planen er, at løbet skal være højdepunktet i en rigtig cykelweekend med masser af aktiviteter i storbyen Baltimore, skal hovedbegivenheden naturligvis også slutte med omgange på en rundstrækning i det flade bycentrum. Selvom man til debutudgaven har designet en rute med mere end 2000 højdemeter, kunne meget tyde på, at USA har fået sig en sprinterklassiker, ganske som det gamle Philadelphia Cycling Classic var det. Det løb nåede at gå en pæn historie, men det har som sagt vist sig svært for amerikanske løb at have nogen langvarig levedygtighed. Tiden vil vise, om det vil lykkes for det nye og ambitiøse projekt i Maryland og Baltimore.

 

Ruten

Et nyt løb kan skabe sig lige den identitet, det ønsker, og det kan Maryland Cycling Classic naturligvis også - i hvert fald inden for de rammer, geografien tillader. Her er arrangørerne ramt af, at Maryland ikke er den mest kuperede stat i USA, og derfor lægger det visse begrænsninger på vanskelighederne. Da man som nævnt ovenfor samtidig har som mål at have løbet som hovedattraktionen i en større cykelfestival i centrum af Baltimore, hvor man gerne vil køre omgange på en rundstrækning, giver det sig selv, at løbet bliver en relativt flad affære.

 

Området nord for byen er dog ikke helt fladt, og løbet består således af to dele. Den første del udgøres af en tur rundt i terrænet, hvor der er en række mindre bakker - endda så mange at man når op over 2200 højdemeter. Slutteligt kører man ind til Baltimore, hvor løbet afsluttes med omgange på en rundstrækning.

 

I alt skal der køres 194,0 km, der fører feltet fra Sparks til Baltimore. Startbyen ligger nord for Baltimore, hvorfra man køer mod nordvest igennem generelt let stigende og småkuperet terræn. Det leder ud til et naturområde, hvor det er let kuperet med en masse mindre bakker. Man fortsætter mod nordvest og siden nordøst frem til det nordligste punkt, hvorfra man kører mod sydøst ned til en rundstrækning, der går rundt om Prettyboy Reservoir.

 

Læs også
Italiensk stjerne annoncerer comeback og Grand Tour-double

 

Her kører man halvanden omgang i det samme småkuperede terræn, der aldrig er helt fladt, men heller ikke har større stigninger. Efter sidste den sidste halve omgang kører man kortvarigt mod sydvest, inden man sættet kursen mod sydøst med retning mod Baltimore. Herfra er det stadig småkuperet, men generelt let faldende, og slutteligt går det ad en stort set helt lige vej uden sving indtil bycentrum, hvor man rammer rundstrækningen og krydser stregen for første gang.

 

Løbet afsluttes nu med fire omgange på den 12 km lange runde, der er relativt flad, dog med en enkelt lille bakke med top med 4 km igen. Hvad den mangler i terræn, har den dog i tekniske udfordringer. Rundstrækningen er urimeligt kringlet med et utal af skarpe 90-graderssving, som jeg tæller til 19. Til sidst bliver det dog knap så kompliceret, da man kort inden 3 km-mærket rammer en lang og lige vej, der først afbrydes af tre hurtige sving med hhv. 1300 m, 1100 m og 950 m igen. Efter toppen af bakken falder det generelt ned til de sidste 1500 m, hvorefter det stiger op til røde flamme og derfra er let faldende, indtil de sidste 200 m er let stigende.

 

Løbet byder på i al 2286 højdemeter.

 

 

 

 

 

 

STREAM VUELTA A ESPANA OG MARYLAND CYCLING CLASSIC UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Læs også
Skjelmose med stærk udmelding inden monument

 

Vejret

Det er ikke kun i Vueltaen, at det er varmt. Dette r det også på den anden side af Atlanten. Søndagen byder ganske vist kun på lidt sol og en del skyer, men temperaturen vil toppe på 32 grader, og risikoen for en byge er kun 15%. Der vil være en let til jævn vind (11-15 km/t) fra sydøst. Det giver indledende medvind og derefter vind fra alle retninger på den kringlede del af ruten. Der vil være næsten direkte modvind på det sidste lange stykke ind til Baltimore, hvor vinden vil komme fra alle retninger på den ekstremt kringlede rundstrækning. Der vil være næsten uafbrudt sidemodvind over de sidste godt 3 km.

 

Favoritterne

Et nyt løb skaber altid stor usikkerhed om, hvad vi kan forvente. Det gælder ikke mindst i et løb med så uklar en rute som denne. Det er klart, at de flade omgange inde i Baltimore lægger op til en massespurt, men den første del af løbet er ret uvejsom. Vi kommer trods alt op på mere end 2200 højdemeter, selvom der ingen rigtige stigninger er.

 

For et sådant løb vil det altafgørende altid være, hvad holdene vil. Her er det værd at bemærke, at feltet ikke er prangende. Der er kun fire WorldTour-hold og to ProTeams til start, mens resten af holdene er kontinentalhold. De små hold vil sjældent tage ansvar, men snarere forsøge at køre offensivt, og det betyder, at presset ligger på de store hold.

 

BikeExchange kommer med både Dylan Groenewegen og Michael Matthews, og de kunne således sagtens gribe løbet både defensivt og offensivt an. De har dog gjort det klart, at de er her for Groenewegen, der er rejst hele vejen til USA bare for dette løb, mens Matthews satser på løbene i Canada. De vil derfor arbejde 100% for en spurt.

 

Jeg vil tro, at det samme gælder for Israel-PT. De kommer med Giacomo Nizzolo, og selvom de også har folk til et offensivt løb, er det en gambling at gå den vej. Nizzolo får svært ved ikke at gå på podiet i en spurt, og de har mere brug for en podieplads og vigtige point end at satse hele butikken på et udbrud. Jeg vil derfor tro, at vi har to hold, der målrettet vil arbejde for en spurt.

 

Det vil Trek og EF til gengæld ikke. Deres mål er at undgå en spurt, og vi kan være sikre på, at de på deres hjemmebane vil gøre alt for at udnytte terrænet. Hertil får de hjælp af alle de små hold, og derfor er det muligt, at vi ikke får den ventede spurt. Jeg regner i hvert fald med, at der bliver kørt ret aggressivt, både i terrænet og på rundstrækningen, og at det bliver et godt, gedigent forfølgelsesløb.

 

Jeg tror dog, at sprinterne vinder. BikeExchange og Israel-PT kommer i ret stærke formationer, og jeg tror, at der kan være hjælp. Misser Human Powered Health udbruddet, vil jeg tro, at de giver en hånd med, og dermed er der tre af de stærkeste hold til at jagte. Det bør være nok, når der samtidig er direkte modvind hele vejen ind til Baltimore.

 

På rundstrækningen er der nye chancer for angreb. Rundstrækningen er så ekstremt teknisk, at det ikke er den letteste rute at jagte på. Derfor kan man ikke udelukke, at et sent angreb vil lykkes, men mit gæt er, at vi får en spurt.

 

Spurten er kringlet. Den tekniske rundstrækning retter sig med 3 km igen, men derefter skal man stadig sidde godt ved de tre sving, der starter med 1300 m igen. I dette felt med få stærke hold bliver position dog næppe alt for afgørende for de store hold. De bør dominere i finalen, og med en næsten en kilometer lang opløbsstrækning er der tid til at lade farten tale.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Derfor peger jeg på Dylan Groenewegen. Hollænderen er feltets klart hurtigste mand, som han senest beviste i Touren, og han viste tillige god form med sin klatring i Norge, selvom Hamburg og Egmont viste, at han har sine begrænsninger. I dette felt bør han dog komme med hjem, og så skal han bare sidde rigtigt i spurten. Han er som bekendt ikke god i positionskampen, men som sagt bør de store hold dominere her. Han har også et tog med Elmar Reinders og Michael Matthews, og det er vel det bedste eller næstbedste her. Derfor må han være min favorit. Reinders, Matthews og Nick Schultz ville være gode kort i et offensivt løb, da de er hurtige, men som sagt vil de gribe løbet kontrollerende an. Matthews vil dog være plan B i en spurt, hvis der sker noget med Groenewegen undervejs.

 

Den værste rival må være Giacomo Nizzolo, men hans formkrise fortsætter. Senest har han skuffet i alle sine seneste endagsløb, og derfor er det svært at være alt for optimistisk. Han bør dog naturligvis komme med hjem i dette felt, og han bør også være næsthurtigste mand. Skal han slå Groenewegen, skal det dog være via position, men her står han godt med et tog, der tæller Sep Vanmarcke, Jenthe Biermans, Guillaume Boivin og Taj Jones . Det er måske det stærkeste i løbet, og det giver ham en chance. Vælger holdet mod forventning at køre offensivt, har de Vanmarcke, Boivin, Biermans og Krists Neilands som kandidater, mens Jones vil være plan B i en spurt.

 

Den næststørste trussel må være Arvid de Kleijn. Hollænderen er på papiret tredjehurtigst i dette felt, og han er ret god i positionskampen. Han viste fornem form i det hårde Egmont Race, der viste sig for hårdt for Groenewegen, og hans to med Pier-André Coté, der er plan B, samt Colin Joyce og Nickolas Zukowsky ser godt ud. Som Nizzolo har spurtet i år, kan han sagtens ende som nr. 2, men det skal flaske sig, hvis han skal slå Groenewegen. Til et offensivt løb har de særligt formstærke Zukowsky samt udbryderkongen Robin Carpenter, der dog ikke har vist den store form. Jeg vil tro, at Coté og Joyce spares til et lead-out.

 

EF vil i en spurt satse på Marijn van den Berg. Han har været en af sæsonens skuffelser, og derfor er optimismen ikke alt for stor, men han viste klar fremgang i Polen. Det er i høj grad positioneringen, den er gal med, men det bliver lettere i dette svagere felt. Så må vi se, hvad farten rækker til. Han lider dog under et svagt hold. Til et offensivt løb har holdet en god kandidat i hurtige Sean Quinn samt Neilson Powless , hvis han er i forme efter Touren. Til gengæld er det ikke rigtigt et løb for Simon Carr.

 

For en sjælden gangs skyld har Novo Nordisk god chance for et topresultat på dette niveau. Andrea Peron har netop vundet et mindre løb og har med jævne mellemrum været i top 10 i massespurter, der var stærkere besat end dette. Han er relativt god i positionskampen, og han har en god chance for at lave et resultat. I et offensivt løb har de dog ikke meget at komme med.

 

Trek har et hav af sprintere, men de er taget til løbet uden én eneste af dem. Det gør det svært for amerikanerne. Ender det i en spurt, vil Jacopo Mosca, Tony Gallopin, Quinn Simmons eller Toms Skujins måske gå efter en top 10, men det bliver ikke til mere. Deres chance er det offensive løb, og her ligner Skujins, der var godt kørende i Bretagne, samt Gallopin, der var hæderlig i Tyskland, de bedste bud. Simmons er selvklart også oplagt på sin hjemmebane, men han var formsvag i Danmark. I dette felt vil ahn dog altid være farlig. Mosca bør også være kandidat, men han har skuffet i år.

 

På de mindre hold er der særligt grund til at holde øje med Dusan Rajovic. Kroaten har tidligere vundet en etape i Kroatien Rundt og vist, at han kan være med på dette niveau. I år har han vundet flere mindre løb, og det har sikret ham en plads på Bahrain næste år. Hans hold er svagt, men farten burde række langt i dette felt.

 

Det er også spændende at følge Scott McGill. Amerikaneren vandt to etaper og pointtrøjen i Portugal, og det vidner om form og potentiale. Han gjorde det også hæderligt i Tyrkiet, hvor sprinterfeltet var meget skrapt, og han synes at have udviklet sig siden dengang. Det kan være et problem, at han er en del af landsholdet, hvor han kører med flere for ham ukendte ryttere, men han burde være en af de hurtigste.

 

Andre kandidater til en spurt er danske Kasper Andersen, Franklin Archibold, Brayan Sanchez, Weimar Roldan og Cory Williams. Andre kandidater til et hårdt løb er Kent Main, Samuel Mugisha, Oscar Sevilla, Fabio Duarte, Cristian Montoya, Matthew Riccitello, Matteo Dal-Cin, Freddy Ovett, Eder Frayre, Tyler Stites, Noah Granigan og Jared Scott.

 

Læs også
Mandskaberne til den danske UCI-weekend: Nyt danskerhold med

 

OPDATERING: Den endelige startliste er lørdag aften ikke kommet, men der er flere væsentlige ændringer. Vigtigst er det, at EF har erstattet Marijn van den Berg med Magnus Cort. Han er med de spurter, han kørte i Danmark, et bedre bud end Van den Berg. Skal han vinde, skal det nok være via udbrud, men grundet EFs mangel på point, vil jeg tro, at de lader ham gå efter en podieplads i en spurt. Det burde være realistisk i dette svage felt, hvor positionering ikke er så stort et problem, og han har et fint tog. Holdet mangler Quinn, men de har til gengæld den hurtige og formstærke Andrea Piccolo, der er et af de allerbedste bud på en rytter, der kan vinde fra udbrud.

 

Den anden væsentlige ændring er, at Trek kommer med Alexander Kamp. Han vil formentlig kunne spurte sig til en top 10 som holdets sprinter, men med sin gode spurt og sin gode form er, at han en af de klare favoritter til at vinde fra et udbrud, som fortsat må være det scenarium, Trek går efter. Spændende er det også, at L39ION nu stiller med Ty Magner og Tyler Williams, der er ganske gode bud i en spurt, også bedre end Cory Williams. Endelig stiller hverken Archibold, Mugisha, Stites eller Scott til start. 

 

Bemærk i øvrigt, at den endelige startliste lørdag aften ikke var klar. Jeg opdaterer søndag eftermiddag, hvis den bliver tilgængelig inden starten kl. 19.30.

 

OPDATERING 2: Den endelige startliste er kommet. Eneste ændring er, at Mugisha alligevel deltager.

 

***** Dylan Groenewegen

**** Giacomo Nizzolo, Magnus Cort

*** Arvid de Kleijn, Michael Matthews, Alexander Kamp, Andrea Piccolo, Toms Skujins

** Tony Gallopin, Quinn Simmons, Jacopo Mosca, Dusan Rajovic, Scott McGill, Andrea Peron, Ty Magner, Tyler Williams, Jenthe Biermans, Neilson Powless, Sep Vanmarcke, Guillaume Boivin, Krists Neilands, Nick Schultz

* Kasper Andersen, Taj Jones, Simon Carr, Elmar Reinders, Brayan Sanchez, Weimar Roldan, Cory Williams, Kent Main, Oscar Sevilla, Fabio Duarte, Cristian Montoya, Matthew Riccitello, Matteo Dal-Cin, Freddy Ovett, Samuel Mugisha, Eder Frayre, Noah Granigan

 

Danskerne

Som nævnt i opdateringen ovenfor stiller både Magnus Cort og Alexander Kamp til start i formodede kaptajnroller, hvorfor de er omtalt ovenfor. Kamp støttes på Trek af Jakob Egholm, der skal hjælpe holdet med at undgå en spurt. Kasper Andersen ligner sprinteren for Hagens Berman Axeon og kan således stræbe efter et resultat.

 

 

STREAM VUELTA A ESPANA OG MARYLAND CYCLING CLASSIC UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Dylan Groenewegen
Giacomo Nizzolo, Magnus Cort
Arvid de Kleijn, Michael Matthews, Alexander Kamp, Andrea Piccolo, Toms Skujins
Tony Gallopin, Quinn Simmons, Jacopo Mosca, Dusan Rajovic, Scott McGill, Andrea Peron, Ty Magner, Tyler Williams, Jenthe Biermans, Neilson Powless, Sep Vanmarcke, Guillaume Boivin, Krists Neilands, Nick Schultz
Kasper Andersen, Taj Jones, Simon Carr, Elmar Reinders, Brayan Sanchez, Weimar Roldan, Cory Williams, Kent Main, Oscar Sevilla, Fabio Duarte, Cristian Montoya, Matthew Riccitello, Matteo Dal-Cin, Freddy Ovett, Samuel Mugisha, Eder Frayre, Noah Granigan
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Maryland Cycling Classic
Nyheder
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?